Találatok a következő kifejezésre: Miert van akibe nem vagyunk (592 db)

Az miért van, hogy nem vagyok pedofil, mégis van, hogy egy formásabb 12-15 év körüli lányt megkívánok, akit meglátok valahol?

Fiatal srác vagyok, de szégyen vagy sem, van, hogy meglátok egy ilyen kiscsajt és olyan cukinak látom, hogy nem is egyből szex, inkább ölelgetnék jut eszembe, meg szívesen csókolóznék vele. Olyan fura, nem tudom kinek mondhatnám el ezt, lehet pszichológushoz kéne fordulnom vele? Félek, hogy pedonak fognak tartani, pedig nekem olyan csajok jönnek csak be, akiknek van legalább egy pici cicije és formája. Sajnos elég sok 11-13 éves is formás már kicsit, volt olyan is, hogy megtetszett utcán egy 12 éves csaj, szép cicije volt, pici, de formás. Segítsetek, mert nem akarok ilyen lenni, szégyellem, de vonzódom hozzájuk is, nem csak a felnőtt csajokhoz. :(

Legjobb válasz: beszélj errõl szakemberrel. egyébként szerintem nem feltétlenül benned van a hiba (vagy nem teljes mértékben). a mai fiatalok sokkal érettebbek (testileg és lelkileg is) a koruknál, szóval nem csodálkozom azon, hogy ilyenek is elõfordulnak, mint ami veled van. egyébként addig nem pedofília, ameddig csak ábrándozol róluk. a lényeg, hogy ne kerülj velük testi kontaktusba. ennyi.

beszélj errõl szakemberrel. egyébként szerintem nem feltétlenül benned van a hiba (vagy nem teljes mértékben). a mai fiatalok sokkal érettebbek (testileg és lelkileg is) a koruknál, szóval nem csodálkozom azon, hogy ilyenek is elõfordulnak, mint ami veled van. egyébként addig nem pedofília, ameddig csak ábrándozol róluk. a lényeg, hogy ne kerülj velük testi kontaktusba. ennyi.
Mert Pedofil vagy mégis?
A törvény ott is különbséget tesz kiskorú megrontása és a pedofília között. Manapság ez a pedofil szó divatos lett, divatból használjuk mindenkire, akinek megtetszik egy fiatal lány. 25 éves srác jár együtt egy 16 éves lánnyal, fúúú, te hülye pedofil. Pedig köze nincs hozzá, egy 16 éves lány már testileg és szellemileg is van annyira érett, hogy küzdeni kelljen érte. Egy pedofil ilyet soha nem tenne, nem küzd, mert a küzdelem magában hordozza a kudarc lehetõségét, amit képtelen elviselni, a legtöbb gyilkosság is ebbõl van, mikor gyerekeket ölnek meg pedofilok. A gyermek ellenkezik, elpattan a cérna és nem tudja magát kontrollálni onnantól. Én amikor 13 éves voltam, osztálytársaim között is voltak olyanok, akik testileg igen érettek voltak, 16-17 éves barátaik voltak, akkor õk pedofilok? Dehogy azok. Nem pártolom azt, hogy egy 13 éves lánynak kapcsolat kell, vagy szex, vagy bármi, dehogy kell, de a hormonok tombolnak, jóval többnek néznek ki, csábítani már tudnak, az ösztönös, ettõl nem kell egybõl pedofilnak titulálni valakit.
K_Pisti, mert az normális, hogy egy férfi s.ggberak egy másik férfit. Ez egy béna érv volt tõled. Remélem érted. Ha a homoszexualitást így elfogadja a társadalom, lehet érdemes lenne megvizsgálni a pedofíliát is. Nem támogatom persze, hogy kisbabát dugjanak meg, de én úgy módosítanám, hogy amelyik lány már menstruál és akarja csinálni az hadd csinálja, de az erõszakot továbbra is büntetni kellene!
Hát elég szomorú, hogy egyesek 11-13 éves kislányok kinézetére izgulnak fel és védik is. Lehet nem pedofília de akkor sem normális és ez sem egy olyan dolog amit meglehet magyarázni a társadalmi változásokkal szerintem.
*aki 180
Mielõtt lehurrognátok a #8-as válaszolót, jogos amit írt. Nem a pedofiliát helyezi elfogadandó és erkölcsileg helyes színbe, hanem a fogalomzavart oszlatja. Velem mai napig elõfordul az ilyen 16-17 éves lányokkal, akikrõl komolyan meg sem mondanád, hogy annyira fiatal. Kíváncsi lennék, hányan kérik el ismerkedéskor a másik személyigazolványát. Az más kérdés, hogy egy 12 évesen azért még látszik hogy túl fiatal. Na de egy 16 évesen, akinek 180 centi magas, és a melle is rendesen megtömi már azt a dekoltázst? Szóval, azért nem kéne kategorikusan mindenkit azokkal a figurákkal összekeverni, akik 40 éves fejjel játszóterek mellet kéjelegnek vagy kisgyerekekrõl fantáziálnak. Csak ehhez ugye õszinteség kéne, belátni, hogy te is fordultál már meg egy nagymellû, szép fenekû lány után akit lazán néztél egyetemi végzõsnek, és (ezek szerint) ledöbbennél, ha tudtad volna, hogy még nem töltötte be a tizennyolcat. 25/F
A pedofil ember nem a nõies vonásaik miatt vonzódik a gyermekekhez. Azért vonzódik hozzájuk, mert a gyengeségük, elesettségük, befolyásolhatóságuk az, ami csábító. Rettegnek az elutasítástól, képtelenek megbírkózni vele, de a szexualitásra vágynak. Nem azért vonzódik a gyerekekhez, mert a külsejük vonza õket. Persze, idõvel, ahogy súlyosbodik az állapotuk, ez is közrejátszhat már náluk. Az, hogy valakinek tetszik egy nõi fenék és az a fenék egy 13 éves lányé, az nem pedofilia. Társadalmilag nem elfogadott, de nem pedofilia.
"A pedofilia nem ezt jelenti..." Akkor, hogyan jellemeznéd?
A pedofilia nem ezt jelenti...
pszichológushoz menjél szerintem. Jobb , mintha sittre mész, mert ott ilyenekért tágítani fognak két megrugdosás között, ami valószínûleg egy elég [email protected] élmény.
reménykedj hogy TEK nem trackeli le ezt a kérdést, mi pedig reménykedünk, hogy igen , fogadok tele van a géped gyerekpornóval
De még is hány éves vagy? És a korban hozzád passzoló lányokat nem, vagy nem annyira találod vonzónak?
Vigyázz ez veszélyes pálya amin jársz..Nekem spec soha nem volt izgató egy ilyen korú "nõ"...Lehet másként látom mint te, de ezzel vigyázz!!!!
"K_Pisti, mert az normális, hogy egy férfi s.ggberak egy másik férfit. Ez egy béna érv volt tõled. Remélem érted. Ha a homoszexualitást így elfogadja a társadalom, lehet érdemes lenne megvizsgálni a pedofíliát is. Nem támogatom persze, hogy kisbabát dugjanak meg, de én úgy módosítanám, hogy amelyik lány már menstruál és akarja csinálni az hadd csinálja, de az erõszakot továbbra is büntetni kellene!" Nekem ezzel egy problémám van, ha a te kislányodat nézné meg egy ilyen idõs ember, biztos nem lennél felháborodva. Akkor meg fõleg nem ha mondjuk rányitsz. Lehet találni gyakorin hasonló kérdéseket, kicsit nézz utána, hogy a szülõk, hogy reagálnak erre. Mellesleg ha már csak jogi szempontból nézzük a homoszexualitást a törvény nem bünteti, a pedofíliát viszont igen. Szóval a te érved sem épp a legkiválóbb. Nekem az a véleményem, hogy meg lehet különböztetni egy 20 éves nõt egy 11 éves kislánytól (de biztos én vagyok a hülye)és aki nem tud a saját kortársai között párt találni az probléma.

Volt egy férfi akit nagyon szerettem. Sok év multán elváltam tőle. Most vissza jött hozzám, csak az a kérdésem miért? Nem érzem hogy szeretne. Akkor miért van velem, nem értem. Vagy még mindig tart a kapcsolata, mert volt.

Legjobb válasz: Ha nem szeret, akkor nem lehet, hogy azért ment vissza hozzád, mert valamiért mégis ragaszkodik hozzád? Vagy mert te vagy most az egyetlen és nem akar egyedül maradni? Vagy mi van, ha szeret csak nem tudja kellõképp kimutatni? Beszéltél már vele errõl?

Ha nem szeret, akkor nem lehet, hogy azért ment vissza hozzád, mert valamiért mégis ragaszkodik hozzád? Vagy mert te vagy most az egyetlen és nem akar egyedül maradni? Vagy mi van, ha szeret csak nem tudja kellõképp kimutatni? Beszéltél már vele errõl?
Hogy miért, azt tõle kellene megkérdezni.Ha tartana a kapcsolata, nem megy hozzád vissza.
vagy nincs hol laknia, vagy szeret, és neked az a hibád, hogy nem tudod elfogadni a szeretetet abban a formában, ahogy adni tudják. Ezen a jóga segíthet.
Nálam ugyanez a helyzet. Bár mi csak 1 évig jártunk, azóta is szoktam nála aludni, stb. Szokott más is történni, de mikor mondom neki hogy béküljünk ki közli, hogy neki ez így jó. Nem értem miért, és hogy tud egyik pillanatról a másikra elmúlni a szerelem a részérõl. Lassan 1 éve szakítottunk, de én még mindig bármikor kibékülnék vele. :(
Tõlünk kérdezed, hogy miért jött vissza? :D

Nem tudom eldönteni, hogy biszex vagyok-e. Vannak olyan lányok akikkel szívesen smárolnék, de azt nem tudom elképzelni, hogy járunk, meg bemutassam a szüleimnek. Ez miért van? Most mi vagyok? Xd (15/LÁNY)

Legjobb válasz: Ez nem feltétlenül a divatról szól -.-" Az egy dolog, hogy valaki mondjuk kíváncsi arra, milyen csókolózni egy lánnyal, miközben õ is lány. De. Szerintem ha már felteszed magadnak a kérdést, hogy "vajon az vagyok-e?" az már magában foglalja a választ. Aki hetero, annak nem fog az eszébe jutni, hogy ilyesmit kérdezzen magától. Aki csak kíváncsi, vagy (mint ahogy te is) ilyen korban van, az úgy is hajlamos az imbolygásra, hiszen tombolnak a hormonjai. Lehet, hogy csak átmeneti idõszakod van. Ha viszont a további éveid során komolyabb érzéseid támadnának egy lány iránt, a magamfajta nevében :D kérlek szépen arra, hogy mielõtt bármit tennél, magadban tisztázd az érzéseidet, mert elég szar dolog, ha csak "kíváncsiságból feküdtem le veled, amúgy hetero vagyok" szitu áll elõ egy éjszaka után. Gondold végig az érzelmeidet. És legyél õszinte, elsõ sorban magadhoz. Illetve 15 vagy. Mikor ennyi voltam, kimondottan taszított a gondolat, hogy lánnyal legyek, nem hogy bemutatni egy lány páromként a szüleimnek... Azóta meg "megérett" bennem a dolog - és ugye idõközben mindenki változik. Ha nem vagy biszex, érezni fogod, hogy nem vagy az. Ha biszex vagy, azt is :D Hidd el :) Csak tanuld meg külön választani a fogalmakat: kíváncsiság, testi vágy, szerelem,...

Ez nem feltétlenül a divatról szól -.-" Az egy dolog, hogy valaki mondjuk kíváncsi arra, milyen csókolózni egy lánnyal, miközben õ is lány. De. Szerintem ha már felteszed magadnak a kérdést, hogy "vajon az vagyok-e?" az már magában foglalja a választ. Aki hetero, annak nem fog az eszébe jutni, hogy ilyesmit kérdezzen magától. Aki csak kíváncsi, vagy (mint ahogy te is) ilyen korban van, az úgy is hajlamos az imbolygásra, hiszen tombolnak a hormonjai. Lehet, hogy csak átmeneti idõszakod van. Ha viszont a további éveid során komolyabb érzéseid támadnának egy lány iránt, a magamfajta nevében :D kérlek szépen arra, hogy mielõtt bármit tennél, magadban tisztázd az érzéseidet, mert elég szar dolog, ha csak "kíváncsiságból feküdtem le veled, amúgy hetero vagyok" szitu áll elõ egy éjszaka után. Gondold végig az érzelmeidet. És legyél õszinte, elsõ sorban magadhoz. Illetve 15 vagy. Mikor ennyi voltam, kimondottan taszított a gondolat, hogy lánnyal legyek, nem hogy bemutatni egy lány páromként a szüleimnek... Azóta meg "megérett" bennem a dolog - és ugye idõközben mindenki változik. Ha nem vagy biszex, érezni fogod, hogy nem vagy az. Ha biszex vagy, azt is :D Hidd el :) Csak tanuld meg külön választani a fogalmakat: kíváncsiság, testi vágy, szerelem, ...
A hajlam megvan benned, ez idõvel fokozódhat.
Ezt úgy hívják, hogy divat.
ezen mit kell eldönteni? nem döntéskérdése...divat, kevesebb pornót nézz, nem tesz jót úgy tûnik
A kérdező hozzászólása: köszönöm az egyetlen normális választ az utolsónak :) amúgy nem hinném hogy bi vagyok :D max kíváncsi
1. csak smárolásig mennél el velük? 2. testileg is izgatnak? 3. megnézed a lányokat általában, jobban, mint a fiúkat?
A kérdező hozzászólása: nem nézem meg õket . és csak a smárolásig mennék el :D akkor most mi ? :(
Akkor kíváncsi vagy és kész. Szerintem :D

Tudom, hogy elég szégyenlős típus vagyok, de akkor is, annyira bosszantó, hogy más csajok egyet csettintenek az ujjukkal és megkapják azt a srácot, amelyiket akarják.Miért van az, hogy van aki megkapja akit akar, van aki nem?

Es en sem vagyok csunya. Es nekem ez nem megy. Mar miota tetszik egy srac..pfff es egyszeruen en nem tudom megszerezni magamnak. Es nem is a kulseje miatt, hanem a belseje miatt tetszik, mert annyira jo fej, de neha annyira meg tud bantani, olyan dolgokkal ami neki fel se tunik. Pl az hogy nem ir pl msn-en vagy ilyesmi. Es mar mikor otttartok, hogy tele vagyok magabiztossagal, hogy biztos tetszem neki, es mar csak el kene hivjon valahova, mindig valami kozbejon, amitol vagy elmegy a kedvem az egesz elettol, vagy elbizonytalanodom mint allat. Es ha mar erot vettem, es azon voltam, hogy most elmondom, hogy mennyire megfogott benne valami. BUMM. Valami tortenik, hogy ne tudjam ezt elmondani neki. Pedig nagyon jol egyezunk. Mikor megismertuk egymast, hivott ki...de akkor nem mentem. Aztan multnap en is hivtam, erot vettem, sikerult...nem jott mert egy szulinaprol volt szo es hogy nem ismert senkit.

Legjobb válasz: Fú, valahogy együtt érzek veled, én fiú vagyok, most 17, gimibe járok, és töbször is volt hogy egy csaj megtetszett, de nem jött össze... Nagyon szar érzés :( Szerintem ilyen esetbe csak két dolgot tehetsz: 1-Tovább próbálkozol, minden kapcsolatban vannak bökkenõk, itt egy kicsit több volt... 2-Elmész egy diszkóba és megismerkedsz egy pár uj sráccal, össze barátkozol :) Nem igazán tudom, ez tõled függ. Csak arra ügyelj hogy önmagad add, ne mást próbálj alakitani :) Sok sikert!!!

Fú, valahogy együtt érzek veled, én fiú vagyok, most 17, gimibe járok, és töbször is volt hogy egy csaj megtetszett, de nem jött össze... Nagyon szar érzés :( Szerintem ilyen esetbe csak két dolgot tehetsz: 1-Tovább próbálkozol, minden kapcsolatban vannak bökkenõk, itt egy kicsit több volt... 2-Elmész egy diszkóba és megismerkedsz egy pár uj sráccal, össze barátkozol :) Nem igazán tudom, ez tõled függ. Csak arra ügyelj hogy önmagad add, ne mást próbálj alakitani :) Sok sikert!!!
Mert csak vársz és vársz és vársz... tudod, sült galamb, nyitott száj, nem mûködik. És ha meg lepattansz, akkor ne hagyd a dolgot, kérdezd meg, hogy mikor igen.
Ha szereted, beszélj vele még egyszer! Már beszéltetek, úgyhogy nem nulláról kell indulni. Te sem vagy közömbös neki, azt is látod. Szerinted egy kapcsolatban ez lesz a legnagyobb problémátok? Mit csinálsz majd késõbb, egy igazán komoly problémánál?
A kérdező hozzászólása: De felek, hogy nem ugy alakulnak a dolgok ahogy en szeretnem. Es nyomulosnak se akarok tunni...
De hát már beszéltetek! Hívd el valahova... enni, kirándulni, moziba... ahol lehet aztán beszélni is. Még könnyebb helyzetben is vagy, mint más: hiszen már nem azon töprengesz, hogyan szólítsd meg :-) Igen, elõfordulhat, hogy nem akar veled szorosabb kapcsolatot. Te érzed, milyenek az esélyeid... de képes lennél elszalsztani, mert nem mersz megszólalni??? Egy kérés és egy találka még nem a világ... rajta! Írd meg az eredményt is!
Mandulád rendben van? Nincs orrsövényferdülésed? Allergiás nem-e vagy esteleg? Számos oka lehet még.
A gyomorból is lehetséges, hogy visszaáramlik a szag (esetleg nyitott gyomorszáj). Vagy ha üres a gyomrod.
Menj el orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, s más a kezelési módjuk! itt egy egész jó cikk, szerintem olvasd el: http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1060

Fiúk! Szivesen barátkoztok lányokkal? Vagy van aki nem tudna elképzelni lányt barátként? Miért?

Legjobb válasz: Nézd aki jó barát és ellenkezõ nemü azt miért ne dugnám?

Nézd aki jó barát és ellenkezõ nemü azt miért ne dugnám?
Hát én 20 éves fiu vagyok, nekem ha lány "barátom" volt akkor annak célja volt.Nincs szükség lány barátra, van akikkel szívesen összeülsz egy iszogatásra vagy stb, de igazi barát szerintem nincs mert ott az egyik fél többet akar.Ja :D és ezt már csak a magam röpke 3-4 példájáról tudom.És volt is már jó néhány barátnõm.
Én csak barátkozni tudok lányokkal :D.. mármint ha van egy lány aki tetszik, megismerem és 1-2 hónap után már totál baráti a viszony... és szóba sem jöhet hogy "járjunk" vagy ilyesmi... de amúgy szívesen barátkozok lányokkal :)
Akkor most biztosan kész katasztrófa lesz egyes nagy gondolkodók számára, akik az emberi kapcsolatokról készítenek filozófiai elemzéseket amit leírok... Nem vagyok b**i, gyerek se, nincs barátnõm, férfi vagyok, és a legjobb barátom NÕBÕL van. És egyikünk se akar/t "többet" a másiktól, sõt még csak nem is valami aljas indok áll a háttérben hogy kiakarjuk valamiféleképpen használni egymást. Elég régóta barátok vagyunk, és leszünk is. Úgy tekintünk egymásra mint a testvérekre, és nem akarunk "többet" egymástól. Jééé mik vannak...
De eltudok képzelni, de ugyis végigszalad az agyamon hogy mi lenne ha több is lenne...csak lehet nem mondom ki
Ahogyan az elõttem szólók is írták, a különösebb érzelmi kapcsolat nélküli havarság az korlátlanul mehet. Komoly barátságra fiú és lány között leginkább fiatal korban (iskolában) tapasztaltam példákat. (Én a legtöbb esetben már akkor is láttam benne egy szerelmet is, valamelyik fél irányából, de ez inkább csak megérzés.) Felnõtt korban (úgy 20 - 22 év felett) az ilyen barátkozás már nem nagyon megy. Annyira szétválik a nõk és férfiak érdeklõdése, hogy nincs elég közös nevezõ. Biztos vannak ellenpéldák, de azért alapszabályként azt vettem észre, hogy ha felnõtt nõ "barátkozni" akar egy férfival, annak van valamilyen mögöttes célja (párkapcsolatot akar, segítséget az otthoni javításokban, pénzt kérne kölcsön stb.). Arról ne is beszéljünk, hogy ha mondjuk egy nõs hapsi "barátkozik" a nõkkel, az mit szokott jelenteni, gondolom, ezt magadtól is tudod.
Szerintem ez természetes de ugy iski fog valami alakulni énis igy voltam
Évek óta több lánybarátom is van, és nagyon jól megvagyunk, soha nem is volt, és soha nem is lesz több. Szívesen barátkozok/haverkodok lányokkal amúgy is, eddig valahogy a fiútársaim többsége nagyon kis komolytalan csapodár volt, de már így egyetemre kezdenek beérni :D Pláne, ha hozzátesszük, hogy azt vallom, hogy az ember párja legyen a legjobb barátja is ebben, és hát nem vagyok homo. Sikerült is összehozni.
Igazad van, csak haverjaim voltak õk is...
Utolsó, válogassuk már szét a haver, és a barát fogalmát :) Egész életemben az összes barátomat meg tudom számolni az egyik kezemen, a haverokhoz kéne egy hét mire összeszedem öket. A barátság nem müködik, tul vékony a határvonal a barátság és a szerelem között, tapasztaltam, havercsajok a legtöbb ember életében vannak. 35/F
Általánosban helyett középsuli**** Hehe, majdnem ugyanaz.
Hááát... Én általánosban fiútársaságban voltam, és nagyon bírtam õket, és õk is engem. De lévén, hogy volt barátom, egyik se akart többet, szóval... Ilyen módon megmaradhat baráti szinten a kapcsolat egy fiú és egy lány között. Ha a lány nem hûséges, a haver-fiú pedig nem tiszteli a csaj barátját, akkor már más a tészta.
Mellesleg szerintem ha egy nõnek azt mondják, hogy nem tudok ránézni mint nõ az nagyon sértõ és fordítva is. A barátság arról szól, hogy elfogadjuk egymást.
Én nem tudok lányt elképzelni barátnak, pedig nekem is puncim van. Ez vajon miért van?
ja, 17 éves vagyok F
Én nem.. Egy lánnyal nem nagyon barátkozok, csak akkor ha nem tetszik külsõre, de akkor se nagyon. Havernak, barátnak a srácokkal jövök ki mert én is az vagyok. A lányok meg kapcsolatra kellenek. Komolyra. 20/F Persze így is akad olyan lány akivel akarva-akaratlanul is barátok leszünk, de ezek a bakik az elméletemben. :) De nem gond.

Főként távoli barátnők ha kérdezk, hogy hogy állok a fiúkkal, és megondom, hogy még sosem volt, még nem csókolóztam, meg amiket kérdeznek, akkor teljesen meg vannak lepődve, ilyen sajnálkozó képet vágnak. Miért van ez, fura vagyok?

Úgy néznek rám, mintha azt jelentettem volna be, hogy " az egyetlen szórakozásm, hogy a döglött pókomat öltöztetem kismamaruhába" Szerintem tök normális amúgy,hogy nem akarok olyan kapcsolatot mint a mai luvnyáké. 14/L Miért,ti mikor jártatok valakivel el?ször?

Legjobb válasz: 14 évesen én is kaptam ezt. Nagyon elkeserítõ volt. Aztán jártam valakivel majdnem 17 évesen és leszálltak rólam. De akkora hülyeség. e miatt ne érezd magad rosszul mert csak a rosszba visznek bele. Nem gáz, hogy 14 évesen még nem volt barátod és hogy nem csókolóztál senkivel se. Ismerek olyat, aki 22 évesen jött össze az elsõ barátjával és smárolt normálisan. Ne érezd így és õk se érzik gáznak mert nem az.

14 évesen én is kaptam ezt. Nagyon elkeserítõ volt. Aztán jártam valakivel majdnem 17 évesen és leszálltak rólam. De akkora hülyeség. e miatt ne érezd magad rosszul mert csak a rosszba visznek bele. Nem gáz, hogy 14 évesen még nem volt barátod és hogy nem csókolóztál senkivel se. Ismerek olyat, aki 22 évesen jött össze az elsõ barátjával és smárolt normálisan. Ne érezd így és õk se érzik gáznak mert nem az.
Ne foglalkozz velük, ameddig Te magad nem érzed kellemetlennek addig nincs baj! Én is így teszek, nekem sem volt még soha barátnõm, nem is csókolóztam, de hidegen hagy mások véleménye. 21/f
Ballagás után:P A fiúzást komolyabban 16 évesen (mármint akkor jött össze:D nem mind1 ám:D) De rengeteget bántottak elõtte és mostani fejjel teljes mértékben jogtalanul. 20l
elõzõ vok:ez nem ciki.tégy úgy ahogy neked jó.ez hüyleség ha kinevetnek.
én se:D 14/L
én még nem kezdtem el :D 14/L
A kérdező hozzászólása: :) Nagyon köszönöm a válaszokat. De hát a felnõttek is arról beszélgetnek néha, hogy milyen volt a fiatalkoruk , meg hogy volt a Mittudoménmilyen Béla, aki szerelmet vallott neki 13 éves korában, meg az ilyen Pubertánskorra (ú de rossz ez a szó :S) felkészítõ könyvek is arról regének, hogy 12 éves korban a hormonok élénkülnek, meg hogy abban a korban tök normális elkezdeni ezt az egészet. Meg a 35 éves uncsitesóm is amikor beszélget a 30 éves bátyámmal, mondja neki, hogy a lánya milyen "kis kamasz".meg hogy most kezdenek lázadni, meg hogy érdekes zenéke hallgat, és , hogy nagyon fontos neki a barátai, meg a bulik. És bátyám meg mondja neki, hogy az én esetemben megúsztuk a kamaszkort. Hát köszi bátyuskám , erre most nagyon jó "egy unalmas téglaviselkedésû fiatal vagyok" kedvem lett... Na de ti mikor kezdtétek az egészet?
Egyáltalán nem Te vagy a fura, vagyis a mai értékrend szerint lehet, hogy nem az az átlagos, hogy 14 évesen még nem volt senkid, de hidd el, ráérsz még! A humorod viszont, na, az nagyon ott van!! Ez a döglött pókos gondolat. :D
Az a normális, ahogy te csinálod. Ne akarj olyan ribi lenni, mint a korodbeli lányok többsége!
"az egyetlen szórakozásm, hogy a döglött pókomat öltöztetem kismamaruhába" ezen behaltam... nem akarsz beszélgetni velem XDXDXD
12:39-es vagyok. Akár úgy is fogalmazhatnék, hogy kimaradt az életembõl a kamaszkori lázadozás... Az általános suli utolsó évei és a középiskolai is azzal teltek, hogy önkénteskedtem egy állatmenhelyen, illetve tanultam. Pasik leginkább a viszonzatlan szerelem kategóriába tartoztak, de érettségi után megismertem egy srácot, akivel három évig együtt is voltunk. Vele történt meg az elsõ csók és az elsõ minden. ;-) Nem bántam meg, hogy nem korábban. Jó volt ez így.

Az miért van, hogy a haverjaim mellett vagy ha a wc ben vannak, akkor nem tudok pisálni?

Van ezzel így más férfi társam is?

Legjobb válasz: én se tudok. de nemtudom miért.

én se tudok. de nemtudom miért.
Nekem sem megy, rengeteget szenvedek emiatt. Azért a többség nem ilyen. Jó azoknak akik elõveszik, és már csorog is a cucc. Sokszor ezért nincs kedvem társaságba menni, illetve zsúfolt helyre. Félre kell húzódnom, és lehetõleg a közelben se tartózkodjon senki.:) ) Biztosan a gátlásosság miatt van, meg prûdebbek vagyunk az átlagnál. Volt, hogy buszon söröztünk, és útszélen álltunk meg pissantani. A többiek gyorsan lerendezték, én persze szenvedtem tovább. Szar ügy!
nyugi én nekem se megy. sok ember van ezzel így hidd el
sztem is zavarba vagyunk!nekem volt olyan hogy valahol elmentem hugyozni, aztán mellettem állt egy másik hugyozó csávó!neki se ment, vagy 5 percig így álltunk!aztán megbeszéltük, hogy az egyikünk kimegy!:) vicces volt
Ha nagyon kell tudsz, hidd el :)
Velem is elõszokott fordulni, de ha sietek, vagy máson jár az agyam, tudok pisilni. Sztem ilyenkor zavarban vagyunk.
velem is ez van
Azért van ez, mert valamilyen szinten szégyenlõs vagy.
Hát, nekem rosszabb volt, fiúkkal laktam együtt egyedüli lányként, kellemes volt mindig zárni a zuhanyajtót :D
fú egyszer egy garázsban volt egy kis parti, és csak egy függöny válaszotta el a wc-t, kinn nagy kiabálás meg minden, de 1 perc után ment :D
Én lány vagyok, de én sem tudok, ha mondjuk hallom, hogy kint állnak az ajtó elõtt mások
Igen én is voltam már igy sokszor. Csak egyedül tudok pisálni, de akkor sugárba. F.
És ezt azért írtad szexualitás témában, mert szívesen megszexuálnád õket pisilés elõtt vagy után?

Mitől fáj? Már nagyon fájnak a térdeim, 16/L vagyok, és nem tudom miért, de csak akkor mikor leguggolok vagy megyek, ha nyugalmi állapotban van akkor nem. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Nekem ugyanez volt, de csak az egyik térdemmel :D a szüleim kb 1 évig nem is vittek el orvoshoz mert azt hitték csak bevertem, de addig erõsködtem hogy végül mégiscsak elvittek :D aztán kiderült hogy tényleg baj van vele :/ Szóval ha még pár nap múlva is fáj, szerintem menj el az orthopédiára!

Nekem ugyanez volt, de csak az egyik térdemmel :D a szüleim kb 1 évig nem is vittek el orvoshoz mert azt hitték csak bevertem, de addig erõsködtem hogy végül mégiscsak elvittek :D aztán kiderült hogy tényleg baj van vele :/ Szóval ha még pár nap múlva is fáj, szerintem menj el az orthopédiára!
A kérdező hozzászólása: de ugye nem volt semmi komoly, vagy igen?:( nem tudom lehet megerõltettem, de nem emlékszem rá, h csináltam volna vele bármi megeröltetõt. Régebben gyakran roppantgattam mostanában már nem, lehet ez a baj? mmint h régen ropogtattam.
egyik barátnõmnek is ilyenje volt. neki vmi víz gyülemlett ott fel, azt leszívták, aztán jólett
Szia! Szüleidnek mond el, menjetek el ortopédiára, ha sportolsz sportorvoshoz. Jó egészséget.
az elsõ válaszoló vagyok :D de igen, sajna komoly baja van :( de ez még nem jelenti azt hogy neked is! de azért meg kéne nézetni :)

Miert van az akibe nem vagyunk szerelmes az idealis lenne egy parkapcsolatban akiert meg odaig vagyunk es vonzodunk avval meg nem akarnak a dolgok osszejonni?

Legjobb válasz: 2 eset lehetséges: 1: egyik semm az igazi, ezért nem jön össze a dolog avval akihez vonzódsz, a másik meg valami más okból nem a Te embered.. 2: lehet hogy egyszer belészeretsz az "ideális" emberedbe :) Én így voltam a barátommal, sokáig tudtam h szeret engem és ideális lenne számomra, de nem akartam Tõle semmit, és egy másik fiúval jártam, akivel aztán nekem sem jöttek össze a dolgok. Miután szakított velem, jöttem rá egy jó idõre hogy szeretem azt a fiút, és igen jól jártam Vele:) Szóval: no para, és ne görcsölj rá, nem érdemes! :)

2 eset lehetséges: 1: egyik semm az igazi, ezért nem jön össze a dolog avval akihez vonzódsz, a másik meg valami más okból nem a Te embered.. 2: lehet hogy egyszer belészeretsz az "ideális" emberedbe :) Én így voltam a barátommal, sokáig tudtam h szeret engem és ideális lenne számomra, de nem akartam Tõle semmit, és egy másik fiúval jártam, akivel aztán nekem sem jöttek össze a dolgok. Miután szakított velem, jöttem rá egy jó idõre hogy szeretem azt a fiút, és igen jól jártam Vele:) Szóval: no para, és ne görcsölj rá, nem érdemes! :)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Lehet h akihez vonzodom es ugy erzem h erzelmileg kotodom nem az igazi vagy nem lenne az. akihez meg nem vonzodom tudom h nagyon szeret es mindent megadna es elfogadna olyannak amilyen vagyok. Csak nincs bennem meg az a kulso vonzalom... Lehet h meg kene probalni es engedni a dolgokat hadd tortenjenek a maga utjan de ja igen parazom... h mi van akkor ha nem jon meg a vonzalom vagy a szerelem erzes... akkor meg csak rabolom mind kettonk idejet.
Mert az ember gyarló, mindig azt akarja, amit nem kaphat meg. :) Ez az élet törvénye, ellentétek mindenhol. Problémák, hogy megoldhassuk õket. Tragédiák, hogy értékeljük a dolgokat, és nyílván az is benne van, hogy valami nem akarja, hogy valami megtörténjen... Oka van, hogy azzal az illetõvel mért nem jön össze.
Egyébként, személyesen a kérdés felé.. ismered mindkettõt? Úgy igazán ismered?
A kérdező hozzászólása: Akihez nem vonzodom igen ismerem, nagyon jokat beszelunk es a legbelsobb legmelyebb dolgokrol. onnan tudom h megert engem es el tud fogadni olyannak amilyen vagyok. Ismerem a belsejet. A masik akihez vonzodom igen nem ismerem igy, nehezen nyit zarkozott tipus es mivel en odaig vagyok meg vissza szegyenlos vagyok es igy nem tudok vele ugy kommunikalni... ha o olvasztana ezen a fesuzltsegen jobb lenne. Olyan kulonos az egesz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!