Találatok a következő kifejezésre: Miert van akibe nem (2668 db)

Biztos egy amatõr háromperces "bika" a pasi, igenis minden lányt el lehet(ne) vinni. Ne magadban keresd a hibát!
én lovagló pózba tudok elélvezni. 4 hónap után jöttem rá!
Közösülés közben is izgassa a csiklódat. Vagy te magadnak. Ebben egyébként semmi kétségbeejtõ nincsen. Szerencsés nõ az aki szimplán a hüvely izgatásával eljut a csúcsra. A csikló tulajdonképpen a makkal homológ szerv. Mivel a férfiak nagyobb része is csak úgy megy el, ha a makkját izgatják, a nõknél sem meglepõ ez a dolog. Persze minden lehet fejleszteni, rengeteg könyv van errõl a boltokban. Ajánlom: http://www.libri.hu/konyv/a-multiorgazmusos-par.html Ebben például azt írják, hogy tulajdonképpen vétek a csiklót kihagyni a buliból, bármilyen érintkezésrõl is legyen szó.
egyszerûen te abba a csoportba tartozol akinek nincs hüvelyi orgazmusa és kész fogadd el
Azért mert nem ismered a testedet, még azt sem tudod, hogy saját magadnak mi a jó! Szerinted ki fogja neked megmondani? Azt hiszed csak ott fekszel és a másik készre csinál? Neked is éppen annyi idõd van mint a párodnak, hogy célba érj! Fuss te is, fuss! .. mert úgy maradsz!
Csávódnak kicsi a farka és nem jól csinálja és nem vonzódol hozzá eléggé sexuálisan:D
A kérdező hozzászólása: A partnerem nagyon jol csinalja, elvezem is, csak nem elegge..
Dobjátok fel valamivel!új ruha, új póz , vagy valami újdonság amit mind2en élveztek:D beszéljétek meg, azért van a szátok:D

Volt egy férfi akit nagyon szerettem. Sok év multán elváltam tőle. Most vissza jött hozzám, csak az a kérdésem miért? Nem érzem hogy szeretne. Akkor miért van velem, nem értem. Vagy még mindig tart a kapcsolata, mert volt.

Legjobb válasz: Ha nem szeret, akkor nem lehet, hogy azért ment vissza hozzád, mert valamiért mégis ragaszkodik hozzád? Vagy mert te vagy most az egyetlen és nem akar egyedül maradni? Vagy mi van, ha szeret csak nem tudja kellõképp kimutatni? Beszéltél már vele errõl?

Ha nem szeret, akkor nem lehet, hogy azért ment vissza hozzád, mert valamiért mégis ragaszkodik hozzád? Vagy mert te vagy most az egyetlen és nem akar egyedül maradni? Vagy mi van, ha szeret csak nem tudja kellõképp kimutatni? Beszéltél már vele errõl?
Hogy miért, azt tõle kellene megkérdezni.Ha tartana a kapcsolata, nem megy hozzád vissza.
vagy nincs hol laknia, vagy szeret, és neked az a hibád, hogy nem tudod elfogadni a szeretetet abban a formában, ahogy adni tudják. Ezen a jóga segíthet.
Nálam ugyanez a helyzet. Bár mi csak 1 évig jártunk, azóta is szoktam nála aludni, stb. Szokott más is történni, de mikor mondom neki hogy béküljünk ki közli, hogy neki ez így jó. Nem értem miért, és hogy tud egyik pillanatról a másikra elmúlni a szerelem a részérõl. Lassan 1 éve szakítottunk, de én még mindig bármikor kibékülnék vele. :(
Tõlünk kérdezed, hogy miért jött vissza? :D

Tudom vannak akik nem szeretik a Tokio Hotelt, de azert megkerdeznem azoktol, hogy miert?

Legjobb válasz: hejj hejj.h ott kezdjük nem is alapítanák 1ütest.a másik ha alapítanák is biztos nem ilyen stílusban tenném meg.három biztos h népszerü 1üttes.de viszot azzal vitatkoznék h szerintem vannak sokkal tehetségesebb együttesek is akik nem lettek népszerüek. a másik dolog meg h kérdés volt h miért nem bírjuk ezt az együttest amire csak válaszoltunk szóval asszem errõl ennyit.

hejj hejj.h ott kezdjük nem is alapítanák 1ütest.a másik ha alapítanák is biztos nem ilyen stílusban tenném meg.három biztos h népszerü 1üttes.de viszot azzal vitatkoznék h szerintem vannak sokkal tehetségesebb együttesek is akik nem lettek népszerüek. a másik dolog meg h kérdés volt h miért nem bírjuk ezt az együttest amire csak válaszoltunk szóval asszem errõl ennyit.
mert azt hiszik h feltaláltak valami újfajta zenei stílust miközben nem is.a másik semmi maradandó zenét nem alkottak amiért azt mondom h húúúú az mekkora együttes.
a 15:06 nak írtam vissza mert õ hurrogott:) és ezzel én is egyet értek h nem veszed el a helyet mástól.de mit csinálsz ha a bikicsunájjal sikeresebb lesz valaki mint egy operaénekes? elég baj ez!
Naja ezvolt a kérdés, akkor meg miért kell lehurrogni? Amúgy meg nemcsak a zenével lehet valami maradandót alkotni. Nekem nem menne a zenélés, ezért nem is foglalkozom vele. De legalább nem veszem el a helyet nálam tehetségesebb emberektõl.
A kérdező hozzászólása: Kerek meg valaszokat!:) otodik:en is igy vagyok kb. en mondjuk elegge szeretem a tokio hotelt nem vagyok megszallotja de nah...ertitek mit akarok mondani es nekem is ez a velemenyem, jol mondtad:) !!!
14:41, ne vedd személyes támadásnak, én mindenkibe belekötök.:D xD
Én pár éve szerettem, ahogy az Anti Fitness Clubot is, de ma már inkább metált hallgatok. Aki pedig beleköt abba hogy mennyit képzelnek magukról, pedig semmi maradandót nem alkottak, stb...azokat megkérném, hogy tegyetek annyit, amennyit õk, de legalábbis egy kevésbé ismert együttes, aztán majd meglátjuk, hogy még mindig semmi lesz-e az, amit tettek. Azért mert valami nem a te ízlésednek megfelelõ, nem kell egybõl leb.szni, normális kérdésre nem kell mindjárt díszb.zizni.
Mi az a Tokio Hotel?
miután leírtam tudtam, hogy valaki beleköt a 13éves ovisba:D
Második: furcsa lenne, ha valaki 13 évesen ovis lenne.:D Én azért nem szeretem, mert egyszerûen nem jön be a mûfaj, nem az én stílusom, nem én vagyok. Ennyi. Nincs mit belemagyarázni. Biztos van olyan mûfaj, ami neked nem jön be, én is megkérdezhetném, hogy miért.
Nemtetszik: a díszb.zi kinézetük, a srác kislányos hangja, h annyit képzelnek magukról, pedig zeneileg semmi maradandót nem alkotnak. De ezek az okok egyetlen fõ problémából indulnak ki: nemvagyok 13éves ovis emos p.csa
énis neki írtam nyugi:)

Tudom, hogy elég szégyenlős típus vagyok, de akkor is, annyira bosszantó, hogy más csajok egyet csettintenek az ujjukkal és megkapják azt a srácot, amelyiket akarják.Miért van az, hogy van aki megkapja akit akar, van aki nem?

Es en sem vagyok csunya. Es nekem ez nem megy. Mar miota tetszik egy srac..pfff es egyszeruen en nem tudom megszerezni magamnak. Es nem is a kulseje miatt, hanem a belseje miatt tetszik, mert annyira jo fej, de neha annyira meg tud bantani, olyan dolgokkal ami neki fel se tunik. Pl az hogy nem ir pl msn-en vagy ilyesmi. Es mar mikor otttartok, hogy tele vagyok magabiztossagal, hogy biztos tetszem neki, es mar csak el kene hivjon valahova, mindig valami kozbejon, amitol vagy elmegy a kedvem az egesz elettol, vagy elbizonytalanodom mint allat. Es ha mar erot vettem, es azon voltam, hogy most elmondom, hogy mennyire megfogott benne valami. BUMM. Valami tortenik, hogy ne tudjam ezt elmondani neki. Pedig nagyon jol egyezunk. Mikor megismertuk egymast, hivott ki...de akkor nem mentem. Aztan multnap en is hivtam, erot vettem, sikerult...nem jott mert egy szulinaprol volt szo es hogy nem ismert senkit.

Legjobb válasz: Fú, valahogy együtt érzek veled, én fiú vagyok, most 17, gimibe járok, és töbször is volt hogy egy csaj megtetszett, de nem jött össze... Nagyon szar érzés :( Szerintem ilyen esetbe csak két dolgot tehetsz: 1-Tovább próbálkozol, minden kapcsolatban vannak bökkenõk, itt egy kicsit több volt... 2-Elmész egy diszkóba és megismerkedsz egy pár uj sráccal, össze barátkozol :) Nem igazán tudom, ez tõled függ. Csak arra ügyelj hogy önmagad add, ne mást próbálj alakitani :) Sok sikert!!!

Fú, valahogy együtt érzek veled, én fiú vagyok, most 17, gimibe járok, és töbször is volt hogy egy csaj megtetszett, de nem jött össze... Nagyon szar érzés :( Szerintem ilyen esetbe csak két dolgot tehetsz: 1-Tovább próbálkozol, minden kapcsolatban vannak bökkenõk, itt egy kicsit több volt... 2-Elmész egy diszkóba és megismerkedsz egy pár uj sráccal, össze barátkozol :) Nem igazán tudom, ez tõled függ. Csak arra ügyelj hogy önmagad add, ne mást próbálj alakitani :) Sok sikert!!!
Mert csak vársz és vársz és vársz... tudod, sült galamb, nyitott száj, nem mûködik. És ha meg lepattansz, akkor ne hagyd a dolgot, kérdezd meg, hogy mikor igen.
Ha szereted, beszélj vele még egyszer! Már beszéltetek, úgyhogy nem nulláról kell indulni. Te sem vagy közömbös neki, azt is látod. Szerinted egy kapcsolatban ez lesz a legnagyobb problémátok? Mit csinálsz majd késõbb, egy igazán komoly problémánál?
A kérdező hozzászólása: De felek, hogy nem ugy alakulnak a dolgok ahogy en szeretnem. Es nyomulosnak se akarok tunni...
De hát már beszéltetek! Hívd el valahova... enni, kirándulni, moziba... ahol lehet aztán beszélni is. Még könnyebb helyzetben is vagy, mint más: hiszen már nem azon töprengesz, hogyan szólítsd meg :-) Igen, elõfordulhat, hogy nem akar veled szorosabb kapcsolatot. Te érzed, milyenek az esélyeid... de képes lennél elszalsztani, mert nem mersz megszólalni??? Egy kérés és egy találka még nem a világ... rajta! Írd meg az eredményt is!
Mandulád rendben van? Nincs orrsövényferdülésed? Allergiás nem-e vagy esteleg? Számos oka lehet még.
A gyomorból is lehetséges, hogy visszaáramlik a szag (esetleg nyitott gyomorszáj). Vagy ha üres a gyomrod.
Menj el orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, s más a kezelési módjuk! itt egy egész jó cikk, szerintem olvasd el: http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1060

Van aki sokat pukizik és van aki nem, ez miért van?

mit?l függ..végülis?és ellehet kerülni a pukizást?

Legjobb válasz: Táplálkozás és stressz... És igen, ha megfelelõen éled az életed elméletben(!!!) el lehetne kerülni. Viszont 99.999999% hogy nem tudod. Hacsak nincs baj az emésztéseddel ami miatt hiányoznak azok a baktériumok amik az emésztésnél a gázokat termelik. Viszont akkor meg pár tápanyaghoz nem jut hozzá a szervezeted amit ezek termelnek neki, ami elég komoly bajokhoz vezet. Vagyis ha nem pukizol legalább néha, az komoly tápanyaghiányt jelent....

Táplálkozás és stressz... És igen, ha megfelelõen éled az életed elméletben(!!!) el lehetne kerülni. Viszont 99.999999% hogy nem tudod. Hacsak nincs baj az emésztéseddel ami miatt hiányoznak azok a baktériumok amik az emésztésnél a gázokat termelik. Viszont akkor meg pár tápanyaghoz nem jut hozzá a szervezeted amit ezek termelnek neki, ami elég komoly bajokhoz vezet. Vagyis ha nem pukizol legalább néha, az komoly tápanyaghiányt jelent....
Amióta tervszerûen eszem, minimális a bélgáz ami termelõdik bennem, pedig 2 ember adagját viszem be.

Fiúk! Szivesen barátkoztok lányokkal? Vagy van aki nem tudna elképzelni lányt barátként? Miért?

Legjobb válasz: Nézd aki jó barát és ellenkezõ nemü azt miért ne dugnám?

Nézd aki jó barát és ellenkezõ nemü azt miért ne dugnám?
Hát én 20 éves fiu vagyok, nekem ha lány "barátom" volt akkor annak célja volt.Nincs szükség lány barátra, van akikkel szívesen összeülsz egy iszogatásra vagy stb, de igazi barát szerintem nincs mert ott az egyik fél többet akar.Ja :D és ezt már csak a magam röpke 3-4 példájáról tudom.És volt is már jó néhány barátnõm.
Én csak barátkozni tudok lányokkal :D.. mármint ha van egy lány aki tetszik, megismerem és 1-2 hónap után már totál baráti a viszony... és szóba sem jöhet hogy "járjunk" vagy ilyesmi... de amúgy szívesen barátkozok lányokkal :)
Akkor most biztosan kész katasztrófa lesz egyes nagy gondolkodók számára, akik az emberi kapcsolatokról készítenek filozófiai elemzéseket amit leírok... Nem vagyok b**i, gyerek se, nincs barátnõm, férfi vagyok, és a legjobb barátom NÕBÕL van. És egyikünk se akar/t "többet" a másiktól, sõt még csak nem is valami aljas indok áll a háttérben hogy kiakarjuk valamiféleképpen használni egymást. Elég régóta barátok vagyunk, és leszünk is. Úgy tekintünk egymásra mint a testvérekre, és nem akarunk "többet" egymástól. Jééé mik vannak...
De eltudok képzelni, de ugyis végigszalad az agyamon hogy mi lenne ha több is lenne...csak lehet nem mondom ki
Ahogyan az elõttem szólók is írták, a különösebb érzelmi kapcsolat nélküli havarság az korlátlanul mehet. Komoly barátságra fiú és lány között leginkább fiatal korban (iskolában) tapasztaltam példákat. (Én a legtöbb esetben már akkor is láttam benne egy szerelmet is, valamelyik fél irányából, de ez inkább csak megérzés.) Felnõtt korban (úgy 20 - 22 év felett) az ilyen barátkozás már nem nagyon megy. Annyira szétválik a nõk és férfiak érdeklõdése, hogy nincs elég közös nevezõ. Biztos vannak ellenpéldák, de azért alapszabályként azt vettem észre, hogy ha felnõtt nõ "barátkozni" akar egy férfival, annak van valamilyen mögöttes célja (párkapcsolatot akar, segítséget az otthoni javításokban, pénzt kérne kölcsön stb.). Arról ne is beszéljünk, hogy ha mondjuk egy nõs hapsi "barátkozik" a nõkkel, az mit szokott jelenteni, gondolom, ezt magadtól is tudod.
Szerintem ez természetes de ugy iski fog valami alakulni énis igy voltam
Évek óta több lánybarátom is van, és nagyon jól megvagyunk, soha nem is volt, és soha nem is lesz több. Szívesen barátkozok/haverkodok lányokkal amúgy is, eddig valahogy a fiútársaim többsége nagyon kis komolytalan csapodár volt, de már így egyetemre kezdenek beérni :D Pláne, ha hozzátesszük, hogy azt vallom, hogy az ember párja legyen a legjobb barátja is ebben, és hát nem vagyok homo. Sikerült is összehozni.
Igazad van, csak haverjaim voltak õk is...
Utolsó, válogassuk már szét a haver, és a barát fogalmát :) Egész életemben az összes barátomat meg tudom számolni az egyik kezemen, a haverokhoz kéne egy hét mire összeszedem öket. A barátság nem müködik, tul vékony a határvonal a barátság és a szerelem között, tapasztaltam, havercsajok a legtöbb ember életében vannak. 35/F
Általánosban helyett középsuli**** Hehe, majdnem ugyanaz.
Hááát... Én általánosban fiútársaságban voltam, és nagyon bírtam õket, és õk is engem. De lévén, hogy volt barátom, egyik se akart többet, szóval... Ilyen módon megmaradhat baráti szinten a kapcsolat egy fiú és egy lány között. Ha a lány nem hûséges, a haver-fiú pedig nem tiszteli a csaj barátját, akkor már más a tészta.
Mellesleg szerintem ha egy nõnek azt mondják, hogy nem tudok ránézni mint nõ az nagyon sértõ és fordítva is. A barátság arról szól, hogy elfogadjuk egymást.
Én nem tudok lányt elképzelni barátnak, pedig nekem is puncim van. Ez vajon miért van?
ja, 17 éves vagyok F
Én nem.. Egy lánnyal nem nagyon barátkozok, csak akkor ha nem tetszik külsõre, de akkor se nagyon. Havernak, barátnak a srácokkal jövök ki mert én is az vagyok. A lányok meg kapcsolatra kellenek. Komolyra. 20/F Persze így is akad olyan lány akivel akarva-akaratlanul is barátok leszünk, de ezek a bakik az elméletemben. :) De nem gond.

Hívők! Miért van az, hogy a hívők között csak olyan van, akit nem bántalmaztak gyerekkorában?

Ha tényleg van Isten, miért nincs olyan gyerekkorában pl szexuálisan zaklatott ember, aki hisz benne??? vagy akit rendszeresen vertek és aláztak? Csak azok hív?k, akik keveset, vagy egyáltalán nem szenvedtek az életben???

Legjobb válasz: Ezt honnan gondolod? Ismerek hívõket,akiknek az apja alkoholista volt. Közöttük is sok olyan van,akinek rossz volt a gyerekkora.

Ezt honnan gondolod? Ismerek hívõket, akiknek az apja alkoholista volt. Közöttük is sok olyan van, akinek rossz volt a gyerekkora.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Több példát is tudnék hozni arra, hogy olyan emberek fordulnak Istenhez, azaz válnak hívõkké, akiket bántalmaztak gyermekkorukban. Sõt, az ilyen embereknek általában a velük történtek miatt nehéz elfogadni azt, hogy Isten feltétel nélkül szereti õket. Különösen, ha a bántalmazás családon belül történt, mivel ekkor a bántalmazott személyben egy nagyon negatív apakép él, és ezt vetíti ki Istenre is. De idõvel, ahogy jobban megismerik Istent, ezek a sebek begyógyulnak. Ez jó hír, nem? :)
Jézus nem gyilkosságra buzdít, hanem arra hívja fel a figyelmet, hogy a gyermekbántalmazás olyan bûn, ami a legmélyebb pokolba taszítja az elkövetõ lelkét. Hogy az milyen, azt nem tudjuk, de azt igen, hogy még az is jobb lenne az illetõnek ha malomkövet kötnének a nyakába..... De arról szó sincs hogy ezt meg kellene tenni bárkivel is. Freya
Cáfolni tudom, páromat kiskorában bántották, volt hogy éheztették; engem nagyapám próbált megerõszakolni (egy picit elitta az agyát) és mindketten keresztények vagyunk 21/l
"Csak azok hívõk, akik keveset, vagy egyáltalán nem szenvedtek az életben???" Vegyük azt a példát, hogyha az állításra egy ellenpéldát találsz, akkor az állítás nem igaz. Itt volt, és lesz még pár. 19 éves vagyok. Egy évvel ezelõttig a pokolban éltem - jobb szót nem tudok rá, de kaptam alkoholista szülõbõl, pokoli iskolai évekbõl, fizikai erõszakból bõséggel, és zaklatásból is, nem egyszer undorítóan morbid fordulatokkal. Isten létezését sosem vontam kétségbe, a magam módján mindig hittem benne, és ez az idõszak erõsített meg a hitben.
Ezt a kérdést ezerszer feltették már. És azért mert ezeregyedszer is megkérdezzük, a válasz nem változik. Isten elítéli a gyermekbántalmazást. Jézus azt mondta, hogy aki a kicsinyek közül csak egyet is megbotránkoztat, jobb annak ha malomkövet kötnek a nyakába és a kútba vetik. Magyarán szólva ez nem kis bûn. Sok bántalmazott gyermek hisz Istenben vagy késõbb felnõttként megtér. Azért mert tudja, hogy Isten maga a szeretet és az igazság és ezek a dolgok nélkülözhetetlenek az életben. Pont ezeknek a hiánya okozza az ilyen ocsmány bûnöket. Az anyagi világban azonban magunkra vagyunk hagyva. Nekünk kell boldogulnunk, hogy a lelkünket felemeljük és befogadjuk Isten fényét. Ez a világ nem arról szól hogy Isten a tenyerén hordoz. A szenvedés azért van mert-e nélkül nem tudnánk fejlõdni, kinyílni az anyagba zuhantság kába állapotából. Nem tudnánk felébredni. De a szenvedésre kétféle reakció létezik. Önsajnálat, vagy az hogy a szenvedést ugródeszkának használod ahhoz hogy te magad csodákat tégy az életedben. Freya
Barátnõmnek nagyon pokol volt az élete gyerekkorában, éhezéssel, alázással, zaklatással... Mégis kereste Istent már kiskamasz kora óta, és most sem rózsás a helyzete - úszik el a ház a fejük fölött adósságok miatt, mégis kitart. Hogy miért? Mert ha még Istenben sem hinne, mi támpont lenne az életében? Másik ismerõsömet is zaklatták kiskamaszként, õ meg hittantanárnõ lett... Gondolom, hisz... :) Nekem sem volt épp felhõtlen gyerekkorom, bár másokéhoz képest elég jó. Engem (tényleg) csak párszor vertek el kék-zöldre, csak pár évig volt alig pénzünk kajára, és csak pár évig utálták egymást a szüleim, mielõtt elváltak... Mégis hiszek, hittem, és Isten kegyelmébõl hinni fogok. Miért hagyja a sok szörnyûséget? Mert szabad akaratot adott az embernek. Ha az ember olyan marha, hogy rosszra használja, ne lepõdjön meg a következményein. Isten senkit nem fog arra kényszeríteni, hogy higgyen Benne, meg arra sem, hogy jó legyen, de aki jó, annak örül, és segíti. Nem feltétlen azzal, hogy nem történik semmi rossz többé az életében - lévén a többiek körülötte maradnak ugyanolyanok, mint elõtte - de segít megállni a szennyárban. "Ha vízen kelsz át, én veled vagyok, s ha tûzben mész, a láng nem éget meg."
Ne általánosíts! Engem rendszeresen bántalmaztak, mégis hiszek Istenben, páromnak borzalmakat kellett átélnie, mégis hisz Istenben, unokatestvérem apja alkoholista, mégis hisz Istenben. Soroljak még?
Mert pl. sok ember, akit megerõszakol a pap, gyanítom lemond a keresztény isten eme kedves szolgáival való kapcsolatáról, és eléggé könnyen megkérdõjelezi, hogy mifajta végtelen hatalmú lehet, aki hagyja, hogy a nevével ennyire visszaéljenek... Amúgy meg kérdezõ, baromságot kérdeztél. Nem ettõl függ... Van olyan, aki hívõ, dacára, hogy pokoli élete volt, és nagyon sokan nem hívõk, és jól élnek. Meg ez közötti milliónyi átmenet.
A kérdező hozzászólása: De ha Isten létezik, miért hagyja, hogy ennyi szörnyûség megtörténjen olyan pici ártatlan gyerekekkel, mint pl amilyenek mi is voltunk???

Az miért van, hogy a haverjaim mellett vagy ha a wc ben vannak, akkor nem tudok pisálni?

Van ezzel így más férfi társam is?

Legjobb válasz: én se tudok. de nemtudom miért.

én se tudok. de nemtudom miért.
Nekem sem megy, rengeteget szenvedek emiatt. Azért a többség nem ilyen. Jó azoknak akik elõveszik, és már csorog is a cucc. Sokszor ezért nincs kedvem társaságba menni, illetve zsúfolt helyre. Félre kell húzódnom, és lehetõleg a közelben se tartózkodjon senki.:) ) Biztosan a gátlásosság miatt van, meg prûdebbek vagyunk az átlagnál. Volt, hogy buszon söröztünk, és útszélen álltunk meg pissantani. A többiek gyorsan lerendezték, én persze szenvedtem tovább. Szar ügy!
nyugi én nekem se megy. sok ember van ezzel így hidd el
sztem is zavarba vagyunk!nekem volt olyan hogy valahol elmentem hugyozni, aztán mellettem állt egy másik hugyozó csávó!neki se ment, vagy 5 percig így álltunk!aztán megbeszéltük, hogy az egyikünk kimegy!:) vicces volt
Ha nagyon kell tudsz, hidd el :)
Velem is elõszokott fordulni, de ha sietek, vagy máson jár az agyam, tudok pisilni. Sztem ilyenkor zavarban vagyunk.
velem is ez van
Azért van ez, mert valamilyen szinten szégyenlõs vagy.
Hát, nekem rosszabb volt, fiúkkal laktam együtt egyedüli lányként, kellemes volt mindig zárni a zuhanyajtót :D
fú egyszer egy garázsban volt egy kis parti, és csak egy függöny válaszotta el a wc-t, kinn nagy kiabálás meg minden, de 1 perc után ment :D
Én lány vagyok, de én sem tudok, ha mondjuk hallom, hogy kint állnak az ajtó elõtt mások
Igen én is voltam már igy sokszor. Csak egyedül tudok pisálni, de akkor sugárba. F.
És ezt azért írtad szexualitás témában, mert szívesen megszexuálnád õket pisilés elõtt vagy után?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!