Találatok a következő kifejezésre: Miert teszi velem Lehet (4 db)

Miert teszi ezt velem? Lehet egy ferfi ennyire ilyen es ideiglenes?

Tobb mint egy eve egyutt vagyunk, sokszor veszekedunk aprosagokon, de azokat mar megoldjuk eleg konnyen. Egy nagy problemam az ,h nagyon zarkozott es soha nem tudja kimutatni az erzelmeit. Regebb ketelkedtem emiatt h szeret, de mostmar biztos vagyok benne.De nekem is, mint mas nonek hianyzik az a melegseg, kedvesseg...megbeszeltem vele, es tartoitt egy ideig ugy...de hogyan hozhatnam elo belole, h ne csak nehany napig tartson? Nem szeretnek nelkule lenni,de ez a hidegseg csak eltaszit tole...Mit tehetek?

Legjobb válasz: Ez nehéz kérdés...próbálj meg megértõ lenni vele, még többet beszélgetni...esetleg kérdezz rá, hogy miért nem tudja kimutatni hogy szeret? szerintem csináljatok együtt valami olyant, ami mindkettõtöket feldob, pl menjetek kirándulni vagy nézzetek közösen filmet nekem az a tapasztalatom, h megtörik a jég ilyenkor...kezdetben én is igy voltam a barátommal...sok sikert:)

Ez nehéz kérdés...próbálj meg megértõ lenni vele, még többet beszélgetni...esetleg kérdezz rá, hogy miért nem tudja kimutatni hogy szeret? szerintem csináljatok együtt valami olyant, ami mindkettõtöket feldob, pl menjetek kirándulni vagy nézzetek közösen filmet nekem az a tapasztalatom, h megtörik a jég ilyenkor...kezdetben én is igy voltam a barátommal...sok sikert:)
Én helyedben egy az egyben azt mondanám el neki, amit leírtál. Rá fogja döbbenteni, hogy így elveszíthet, és ha ezt nem akarja, tenni fog ellene.

Miért teszi ezt velem, és miért viccel meg? Ez nagyon rossz tréfa! Majdnem 4év után elhagytam a barátomat, de lehet hülye voltam! Még viszont mindig szeretem! Ma beszélgettünk msnen! Lent a beszélgetés része:

fiú üzenete (16:59): még valami ---> lány <--- üzenete (16:59): na fiú üzenete (16:59): nem kezdjük el újra utoljára? ---> lány <--- üzenete (16:59): tessék? ezt kérdezed? fiú üzenete (16:59): aha ---> lány <--- üzenete (16:59): hmm (fiúneve) tudom hogy mit akarsz ---> lány <--- üzenete (17:00): megakarsz szívatni mert én is ezt tettem fiú üzenete (17:00): csak vicceltem:D ---> lány <--- üzenete (17:00): :O ja fiú üzenete (17:00): de ha gondolod össze bujhatunk ---> lány <--- üzenete (17:00): hmm fiú üzenete (17:00): na ---> lány <--- üzenete (17:00): most írd hogy csak vicceltél fiú üzenete (17:01): ja ---> lány <--- üzenete (17:01): meg nem is tudom minek gondolsz te engem fiú üzenete (17:01): semmi rossz ne aggódj csak csak egy kis öröm egymásnak na?

Legjobb válasz: xD

xD
Én is így beszélgetek azzal, akibe szerelmes vagyok...te jó ég... Azért teszi, mert meg akar fektetni.
Küld a pcsba hülye tahót...
I think you shoulden't get in touch with him. He just want jou to be his fick buddy. He doesn't love you, he just wants to have a fuck with him. That's very good if u are sexhungered, but if you want a real love never do this. I hope, I've been helped.
Gerincre akar vágni a csóka, ne hagyd magad xD
Szerintem menj bele a dologba.

Miért teszi ezt velem? S mit tegyek én? Minnél több választ kérnék ha lehet

Volt egy hosszu kapcsolatom, s utána összejöttem egy fiuval! idösebb tölem 8 évvel! elvoltunk, jól! Sok pénze van a srácnak, s nekem az nem jön be, nem szeretem ha valaki elvan azzal, vagy ha azt hisiz valaki, hogy azért voltam vele stb... mert utálom a pénzt (nem boldogit párti vagyok, de én sem vagyok csóró)! Szakitottam vele, már nem tudom konkrétan miért, csak egy 7 volt! rá 2 hétre megin öszejöttünk! Nem volt sex, pedig mindketten nagyon akartuk! ismét szakitottunk! ennek már több mint fél éve! Nem veszekedtünk ugy, mivel nem volt az a komoly dolog! de mai napig is tarjuk kapcsolatot! jó,,barátok vagyunk,,! Tegnsap este felhivott, hogy ma menjünk el meginni valamit, el is mentünk! sokat beszélgettünk! mindig elvagyunk, hülyülünk! Állandóan a cicimet stiröli! de tuttomra is adja minden alkalommal mikor beszélünk, hogy sajnálja hogy elrontotta, s lead egy mesét, hogy még feleségül is venne! de viszont, öszintén mondja azt is, hogy nagyon szeretne megkapni engem (sex)! Annyira öszinte velem, mindent mond, nem szégyelli kimondani azt sem, hogy mit akar,s mégis nagyon tetszik! Miért teszi ezt velem? Játszik velem? Pedig mindig a kedvembe akar járni, várt volna rám, mert idöt kértem töle! Van barátom,amikor mi együtt voltunk, akkor 1 hónapig nem volt! Mit tegyek? hogy reagáljak azokra amit mond és amit tesz? SEGITSETEK

Legjobb válasz: Elõször is fel kellene tenned pár kérdést, és legalább magadnak válaszolj rá õszintén. Szereted te a pasidat? És ezt a srácot tudnád szeretni? Itt nem csak róla van szó, a pasiddal nem kellene játszanod...ez kezd érzelmi megcsalás feelinggé változni:S De elég zavaros a sztori. Ha már ennyi ideje ismeritek egymást és 2x próbáltátok, szerintem van valami oka, hogy nem jöttetek össze. De ettõl függetlenül lehet hogy a srác tényleg komolyan gondolná (ezt úgy tudnád meg ha járnátok, és ha tud várni pár hónapot a sexel akkor fontos vagy neki szerintem).

Elõször is fel kellene tenned pár kérdést, és legalább magadnak válaszolj rá õszintén. Szereted te a pasidat? És ezt a srácot tudnád szeretni? Itt nem csak róla van szó, a pasiddal nem kellene játszanod...ez kezd érzelmi megcsalás feelinggé változni:S De elég zavaros a sztori. Ha már ennyi ideje ismeritek egymást és 2x próbáltátok, szerintem van valami oka, hogy nem jöttetek össze. De ettõl függetlenül lehet hogy a srác tényleg komolyan gondolná (ezt úgy tudnád meg ha járnátok, és ha tud várni pár hónapot a sexel akkor fontos vagy neki szerintem).
ha annyira bejön ez a "pénzes pali" akkor add magad neki oda...mondjuk titokban....ha folytatni akarja és dúl a LOVE akkor nyertél..ha nem még mindíg ott van a palid...
A kérdező hozzászólása: elsö köszi, értem! másodiknak pedig annyi, neked is köszi a választ, de nekem nem azért tetszik, mert pézne van söt... és nem ugy van hogy a pasim jólesz ha emez nem. nem is akarok játszadozni! és mégegyszer köszi. ezért döntöttem ugy, hogy maradok a párommal és megszakitom a másik személyel a kapcsolatot teljesen


Kb. 2. hete késik, nagyon fáj a derekam, a fejem is fáj, néha szúró fájdalmat érzek a hasam alján, gyakran járok pisilni. Mi lehet velem? Terhesség jele? A teszt miért nem mutatja ki?

Teszteltem, de neg.lett. 1x volt egy nagyon halvány alig látható vonal.

Legjobb válasz: milyen volt az a nagyon halvány vonal?

milyen volt az a nagyon halvány vonal?
Esetleg gyulladásra is gondoltál?? Azért a teszt ennyi idõ után mutatná, de menj el egy dokihoz, majd õ segít.
A kérdező hozzászólása: Látszott a vonal, de halvány volt és vékony.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!