Találatok a következő kifejezésre: Miert szuletunk ugyis (2 db)

Miert szuletunk ha ugyis meghalunk?

Legjobb válasz: " ha már megszülettünk vagyunk és élünk,amíg meg nem halunk" a tapasztalásért, fejlõdésért, önmagunk és ezáltal mások szeretetéért-segítéséért :o) Ez olyan, mint az evés...hiszen, minek eszünk, ha utána úgyis a wc-re megyünk...de idõközben annyi, de annyi minden történik...és "az energia nem vész el, csak átalakul"...Carpe diem!

" ha már megszülettünk vagyunk és élünk, amíg meg nem halunk" a tapasztalásért, fejlõdésért, önmagunk és ezáltal mások szeretetéért-segítéséért :o) Ez olyan, mint az evés...hiszen, minek eszünk, ha utána úgyis a wc-re megyünk...de idõközben annyi, de annyi minden történik...és "az energia nem vész el, csak átalakul"...Carpe diem!
Azért, mert.
Gondolom nem vagy még 70 éves :D. (mert kb. ennyi idõsen gondolkodnak el ezen a kérdésen az emberek). Valami oka van annak, hogy élsz/élünk. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy oka volt annak, hogy pont Te születtél meg, hanem azt, hogy minden embernek aki megszületik csak egy esélye van. Hogy mire? Megtalálni a választ az élet értelmére és arra, hogy miért élünk! A válasz pedig ott van egy nagyon régi könyvben, amit úgy hívnak: Biblia.
ja és spermium* Boldog Karácsonyt :$
az igazi választ 2 ember tudja! A szüleid:D :) Elmehettek volna sétálni, azalatt a 10perc alatt. Na jo viccet félretéve oksa volt/van annak, hogy milliárd spermiumok közül TE voltál a leggyorsabb!:D :)
42!
egyetértek az elõttem szólókkal na meg az élet nemi úton terjedõ betegség
Hogy érzelmeket éljünk át és hogy tudjuk pl mi az a boldogság
Miért, miért?? Hát, hogy átéljük!!! :D
Azért hogy Éljünk! :)
Egyetértek az elõttem szólóval. Azért születünk, hogy tapasztaljunk, és fejlõdjön a "szellemünk".
De mennyi jót tehetünk magunkkal és másokkal amíg élünk!
Mért nõ újra a fû, amikor úgyis mindig elhal... és aztán mért hal el, ha úgy is újra nõ? Ismered? Ilyen kérdéseken a filozófusok vitáznak sok-sok száz éve.
mert a jó Isten megteremtett minket , mindenkinek más más küldetése van ... õ teremtett, csak õ vehet el , ezt majd õ megmondja h mikor
Szerintem majd lesz valami utána, vagy közben, amihez sok ember kell. És fenn kell ehhez maradnia az emberi fajnak:)
oka*
A reinkarnáció tana szerint a létforgatag arról szól, hogy születünk és meghalunk, majd újjá születünk ismét.Minden életünkben 1 új feladatot kell megtanulnunk, elõzõ életünk hibáit kell kijavítanunk, azért, hogy egyszer végre tökéletessé válhassunk és ne kelljen többé újjászületni.Azt írod:ha egyszer úgyis meghalunk, a halál csak egy új élet kezdete , a test halálával nem hal meg a lélek, az ember szelleme, csak 1 másik síkban él tovább, míg újra testet nem ölt. "Jézus a templom elõcsarnokában ült, és sokan jöttek hozzá , hogy meghallgassák tanait.Valaki megkérdezte tõle :Uram mit tanítasz az életrõl?Õ pedig így felelt:boldogok akik sokat tapasztaltak, mert szenvedéseik által tökéletessé válnak.Olyanok lesznek õk mintIsten angyalai a mennyben sosem fognak meghalni sem nem kell újjá születniük többé, mert születésnek és halálnak nem lesz többé hatalma felettük./37, 1-2/ Amiképpen minden teremtmény láthatatlanból érkezik erre a világra, azonképpen a láthatatlanba tér vissza és így jönnek újra és újra el, amíg csak meg nem tisztulnak.Van feltámadás a testbõl és feltámadás a tesben.Az élet felszáll a húsból és leszáll a hús életbe.A test amit a sírba fektettek vagy elégettek, nem az a test amivé lesz majd, mert akik visszajönnek más testet kapnak majd, de az is az övék lesz és amit az egyyik életükben vetettek, azt aratják le majd a következõben, mert nagyobb lesz az õ örömük az eljövendõ életükben.Boldogok akik az igaz utat utat járják ebben az életben, mert õk megkapják az élet koronáját.(94, 2-4) Hát ezért!Remélem segítettem.
Ez a kérdés bizony nagyon is fontos...ahogyan annak kielégítõ válaszai! A legtöbb ember nem fogja fel még - talán egyszer - de nem szabad ezen alapkérdést elbagatelizálni... Kérdezz s választ találsz! /Zörgessetek s ajtót nyitnak Nektek!/
nem azért születünk meg, mert mint egyén fontosak vagyunk, hanem mert sok kicsi sokra megy alapon fejlõdik a világ, mindenki hozzáad egy kicsit az egészhez és így lesz ez teljes. és szerintem azért is halunk meg, mert egy idõ után már hagyni kell, hogy a friss erõ, ötletek, elme beáradjon a világba és ne mindig csak ugyanolyan szemmel legyen formálva. én így látom:D

Miért születünk ha úgyis meghalunk?

Legjobb válasz: Az élet célja az élet maga. Senki sem kérte a saját életét. De megszülettünk valamiért. Ha már így állunk, hogy itt vagyunk, és van 60-120 évnyi idõnk, töltsük ki valamivel. Voltak már az életedben dolgok, amiknek örültél? Érezted már magad boldognak? Na, ezekért a dolgokért érdemes és kell élnünk. És, hogy ne unatkozzunk az évek alatt, dolgozzunk azon, hogy ezekben az érzésekben részünk lehessen.

Az élet célja az élet maga. Senki sem kérte a saját életét. De megszülettünk valamiért. Ha már így állunk, hogy itt vagyunk, és van 60-120 évnyi idõnk, töltsük ki valamivel. Voltak már az életedben dolgok, amiknek örültél? Érezted már magad boldognak? Na, ezekért a dolgokért érdemes és kell élnünk. És, hogy ne unatkozzunk az évek alatt, dolgozzunk azon, hogy ezekben az érzésekben részünk lehessen.
mert te minek alszol el ha úgyis felkelsz?
Hogy alkothass valami maradandót. Hogy ne legyen olyan üres a bolygó. Talán hogy találkozz egy másik fajtársaddal és a közös genetikátokat összeadva új utódokat hozhassatok létre. De lehet hogy csak egy program része vagy mint a matrixban és szolgálod a gépeket. Számítottál ennyi válaszra?? Vagy válaszoltam a kérdésre mielõtt megfogalmazódott benned?
arra utalok a kérdésedbõl, hogy mélyponton vagy és elgondolkoztál az öngyilkosságon. ugye az utóbbiban tévedek? remélem.
Minek eszel ha úgyis kiszarod?
Minek veszel levegõt ha úgyis kifújod??!
Hát.. ha valamelyik vallás tényleg valós, akkor nekik megvan a válaszuk rá :) Amúgy nem tudom, lehet nincs is cél. Végül is muszáj lennie? Megszületsz.. aztán csinálj amit akarsz..
Azért, hogy éljünk.
Az élet egy nagy játék amit még senki sem élt túl...;)
19:23 te nem tudsz számolni:D
Az biztos, hogy itt nem fogod megtalálni a választ. Linkelném Aristoteles egyik könyvét, de lusta vagyok. Tanulj filozófiát vagy kérdezz filozófust, esetleg lelkészt. Üdv.
Hát figyelj, én eltudnám neked mondani, és megtudnálak gyõzni a válaszommal! De csak 4szemközti beszélgetésben, így nem! De biztos van példaképed, nekem Bruce Lee, Tony Jaa, Yip Man.... õk hárman, azért mert nagyszerû emberek, és olyan nagyharcmûvésszé váltak amilyen én is akarok lenni. A felsõ 6 sor senkit nem érdekel csak engem, de azért is születhetsz, hogy tanulj, nagyon gazdag legyél, és utána élvezd az életet, azt csinálj amit akarsz a pénzel! A felsõ 3 sor nagyon sok embert érdekel! :)
azért születünk hogy legyen élet a földön és azért halunk, hogy ne szaporodjunk el, de ugyis van tulvilági élet
próbáld meg feltenni ezos részlegnél ;) majd ott ne félj kapsz váalszokat szépt is jót is meg sok hurogósat :) amúgy azért mert valamit meg kell tanulnod ebben az életedben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!