Találatok a következő kifejezésre: Miert szomorit a szerelem (1 db)

Miert szomorit el a szerelem?

2 honapja vagyunk egyutt ,rajottem ,hogy beleszerettem ,habar azt hittem tobbe sosem leszek szerelmes ,mivel elozo baratomat 1 ev alatt felejtettem el ,nagy nehezen...

Legjobb válasz: Szia! Biztos, hogy a párod nem szeret? Attól, hogy nem mondja ki, még érezheti. Szerintem mond el neki, hogy mit érzel, mik kavarognak benned. Életed végéig nem folythatod vissza az érzéseid, csak mert félsz. Ne légy vele goromba, mert így csak elüldözöd. Sok sikert. :)

Szia! Biztos, hogy a párod nem szeret? Attól, hogy nem mondja ki, még érezheti. Szerintem mond el neki, hogy mit érzel, mik kavarognak benned. Életed végéig nem folythatod vissza az érzéseid, csak mert félsz. Ne légy vele goromba, mert így csak elüldözöd. Sok sikert. :)
Nem hiszem, hogy az érzelmek visszatartása lenne a megfelelõ megoldás.Ha goromba vagy vele, hogyan legyen beléd szerelmes?Lehet, hogy õ is fél kimutatni az érzéseit és a kezdeményezésedre vár.Még nem érdemes a szakításon gondolkozni...sztem legalábbis
Goromba vagy vele, akkor ne is csodálkozz ha sosem fogja mondani hogy szeret. Egyébként sem mondogatni kell azt, érezned kéne. Mi a fenéért lenne veled ha nem szeret? Elég önzõnek tûnsz, pont olyannak mint az exem, csak magadért aggódsz hogy fájni fog, szinte szenvedsz a szerelemtõl, ez a legrosszabb ha ezt látja a barátod is...
Ha nem érzed úgy, hogy szeret, akkor miért jársz vele? Egyébként szerintem ennyi idõ alatt õ is tudja, hogy szeret-e, és ha egészséges gondolkodású, akkor biztosan nem járna veled, ha nem szerene, fõleg úgy, hogy ennyit gorombáskodsz vele. Azt írod: "nem tudom kimutatni az erzelmeim , es nem azert mert nem akarom , hanem mert felek es nem akarok szenvedni". Attól is szenvedsz, hogy nem mondod el, attól félsz, hogy akkor is szenvedni fogsz, ha elmondod. Bonyolúlt lány vagy te hallod e! :-) MOND EL NEKI, HOGY MIT ÉRZEL!!!!! Nem csak azt, hogy szereted, hanem mindent, amit ide leírtál!! A barátod szeret téged, különben nem lenne veled! Miért akarna egy olyan lánnyal lenni, aki állandóan gorombáskodik vele, ha nem azért mert SZERET TÉGED?????? Egyébként általában a fiúk addig nem mondják az "sz" betûs szót, amig a csaj nem mondja, mert erõsnek akarnak látszani, nem akarják kiadni magukat. Szedd össze magad és súgd a fülébe!!!! :-)
te egyszerûen menthetetlenül hülye vagy! és naiv.
Na én ugyanezt csinálom, csináltam és nagyon elrontottam mindent.. mostmár alig érdeklõdik irántam meg semmi sem olyan mint régen. és mi is kb. két és fél hónapja vagyunk együtt . Szóval mutass ki mindent!!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szakítás után mit tegyek hogy el felejtsem a lányt?

Pár napja szakítottam a barátnőmel mert meg csalt.
Ilyenkor mi a lég fontosabb dolog amit kéne tennem hogy hamar el feledjem??

4

Megcsalás elleni tabletta?

http://www.nlcafe.hu/csalad/20130508/megcsalas-ellen-tablett..

Mi a véleményetek erről?

6

Szerintetek lehet egyszerre két embert szeretni? (szerelemből)

13

Ajánlanátok egy ilyen webshopot?

A barátom születésnapjára szeretnék valami különlegeset, úgyhogy kitaláltam, hogy amint hazaér, pezsgőzni fogunk meg hasonlók. Szeretnék venni egy combfixet, masszázsolajat és illatos gyertyát. Van olyan webshop, ahol ezeket egyszerre beszerezhetem? Sajnos vidéken ez majdnem lehetetlen.

1

Valóban igaz lehet?

" Nézd meg az anyját, vedd el a lányát" - mit gondoltok?

5

Lehet-e bármilyen viszony köztem és az unokatestvérem lánya (másodunokahúgom) között?

11

2 honapja nem lattam a paromat es most fogunk talalkozni. Mit csinaljunk egyutt?

7

Nekem miért nem tud összejönni egy párkapcsolat? Miért nem találok senkit?

Azt látom, hogy mindenki (majdnem mindenki) olyan könnyen találnak maguknak valakit, hogy nem nagyon van olyan időszak az életükben, hogy egyedül lennének. Mindig találkoznak olyannal, aki megteszik nekik, akivel van is lehetőség ismerkedni és meg tudják szeretni egymást. Nem értem, nálam ez miért nem működik így. Bárhova megyek (programra,buliba,új társaságba,találkozom barátaim barátaival,munkahely,suli) még véletlenül sincs olyan akivel bármi lehetne. (vagy nekem nem tetszik, vagy neki nem tetszem, vagy van párkapcsolata,vagy nem akar kapcsolatot, vagy külföldi, vagy nem értjük meg egymást stb). Most már félek, hogy senkim nem lesz...nagyon reménytelennek tűnik.
Van/volt valaki hasonló helyzetben? Igazából olyan sztorinak örülnék, mikor egyszer csak megtört a jég, hogy tudjak hinni abban, hogy még nekem is sikerülhet. Illetve nem tudom hol ismerkedhetnék (netet leszámítva).
20+/L

15

Lányok! Szerintetek egy pasi inkább legyen hallgatag, vagy bőbeszédű? Tegyük fel hogy nincs aranyközépút!

kort is írjatok!

13

Ti megismerkednétek egy Bélával? Vagy ez már eleve kizáró ok?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!