Találatok a következő kifejezésre: Miert szomorit a (2 db)

nem tudom miért foglalkozol ilyesmivel tényleg hülyeség
Ez butaság! Én ilyenekkel nem foglalkozom. Lehet csak nem merik be lájkolni. -Egy fiú.
A kérdező hozzászólása: 16l vagyok :) volt már 57 lájkos képem is :O nem rakom ki a mellem, annyit azér nem ér az egész :D
A fész lejobb a világon, még jó hogy feltalálták...
Szerintem ez nem kevés! Az én képeimet max. 20-an lájkolják, mondjuk nem is valami profi fotók, és ismerõsöm sincs több száz. Ha annyira zavar, csinálj valami nagyon mûvészi, ötletes témájú képet, profi géppel! Garantált siker! :)
Nem mutatnád meg magad..?
"Hatványozott elismerést mutat a like-ok száma. Ha 40 alatti ez a szám, az a legrosszabb ami történhet relatíve." (Albert Einstein)
én 10-15öt kapok mégse szarom össze magam :D szia F19
Na állj! Ki mondta, hogy a kérdezõ lány?
dobd ki a csöcseid gyorsan lesz 300is
:D Ez édes. Szerintem nem kevés, de nem tudom a like-viszonylatokat. Én ezen valahogy nem tudok szomorkodni.
"Lájk"-ért nem kapsz szerelmet.
Azért, mert anyukád és apukád nem foglalkozott veled kellõ mennyiségben és minõségben amikor kellett volna. Önbi hiányod van, és a szerit a nagyvilágtól várod. Amúgy dobj egy fészbúk adatlapot, és megmondom hogy sok-e vagy kevés az a 30 lájk a megjelenésedhez.
én ha csak ennyit kapnék tuti h elõvenném a 45öst..
Ha lenne diszlájk gomb, szerintem abból több tízezret is össze tudnék hozni pár nap alatt is olyan külsõvel, amivel megáldott a sors..
nem.. de nem értelek :(
Facebook kocka.
Én fiúként már annak is örülök, ha egyáltalána kapok kb. 2-4 lájkot egy képemre. Komolyan!
hát szerintem sincs semmi értelme ennek a lájknak :D de ha már nagyon elemezni akarod, akkor gondolj arra, hogy hány ismerõsöd van és ahhoz viszonyítsd :D

Miert szomorit el a szerelem?

2 honapja vagyunk egyutt ,rajottem ,hogy beleszerettem ,habar azt hittem tobbe sosem leszek szerelmes ,mivel elozo baratomat 1 ev alatt felejtettem el ,nagy nehezen...

Legjobb válasz: Szia! Biztos, hogy a párod nem szeret? Attól, hogy nem mondja ki, még érezheti. Szerintem mond el neki, hogy mit érzel, mik kavarognak benned. Életed végéig nem folythatod vissza az érzéseid, csak mert félsz. Ne légy vele goromba, mert így csak elüldözöd. Sok sikert. :)

Szia! Biztos, hogy a párod nem szeret? Attól, hogy nem mondja ki, még érezheti. Szerintem mond el neki, hogy mit érzel, mik kavarognak benned. Életed végéig nem folythatod vissza az érzéseid, csak mert félsz. Ne légy vele goromba, mert így csak elüldözöd. Sok sikert. :)
Nem hiszem, hogy az érzelmek visszatartása lenne a megfelelõ megoldás.Ha goromba vagy vele, hogyan legyen beléd szerelmes?Lehet, hogy õ is fél kimutatni az érzéseit és a kezdeményezésedre vár.Még nem érdemes a szakításon gondolkozni...sztem legalábbis
Goromba vagy vele, akkor ne is csodálkozz ha sosem fogja mondani hogy szeret. Egyébként sem mondogatni kell azt, érezned kéne. Mi a fenéért lenne veled ha nem szeret? Elég önzõnek tûnsz, pont olyannak mint az exem, csak magadért aggódsz hogy fájni fog, szinte szenvedsz a szerelemtõl, ez a legrosszabb ha ezt látja a barátod is...
Ha nem érzed úgy, hogy szeret, akkor miért jársz vele? Egyébként szerintem ennyi idõ alatt õ is tudja, hogy szeret-e, és ha egészséges gondolkodású, akkor biztosan nem járna veled, ha nem szerene, fõleg úgy, hogy ennyit gorombáskodsz vele. Azt írod: "nem tudom kimutatni az erzelmeim , es nem azert mert nem akarom , hanem mert felek es nem akarok szenvedni". Attól is szenvedsz, hogy nem mondod el, attól félsz, hogy akkor is szenvedni fogsz, ha elmondod. Bonyolúlt lány vagy te hallod e! :-) MOND EL NEKI, HOGY MIT ÉRZEL!!!!! Nem csak azt, hogy szereted, hanem mindent, amit ide leírtál!! A barátod szeret téged, különben nem lenne veled! Miért akarna egy olyan lánnyal lenni, aki állandóan gorombáskodik vele, ha nem azért mert SZERET TÉGED?????? Egyébként általában a fiúk addig nem mondják az "sz" betûs szót, amig a csaj nem mondja, mert erõsnek akarnak látszani, nem akarják kiadni magukat. Szedd össze magad és súgd a fülébe!!!! :-)
te egyszerûen menthetetlenül hülye vagy! és naiv.
Na én ugyanezt csinálom, csináltam és nagyon elrontottam mindent.. mostmár alig érdeklõdik irántam meg semmi sem olyan mint régen. és mi is kb. két és fél hónapja vagyunk együtt . Szóval mutass ki mindent!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!