Találatok a következő kifejezésre: Miert szeretett csak az (6 db)

Nem kell. Pedro
Nem kell. Vagy van egy olyan opció, hogy az "adminisztrációs anomáliák miatt" részt közbevetett gondolatnak tekintjük (van egy erre vonatkozó gumiszabály), ekkor azonban a de után is kell vesszõ: Dóra a Budapest banknál szeretett volna két hitelt végtörleszteni, de, adminisztrációs anomáliák miatt, csak az egyiket sikerült. Viszont ilyenkor a két vesszõ helyett inkább érdemes gondolatjelet használni: Dóra a Budapest banknál szeretett volna két hitelt végtörleszteni, de – adminisztrációs anomáliák miatt – csak az egyiket sikerült. Szerintem ha ennyire rövid a közbevetett gondolat, és valójában illeszkedik a mindatba mint "nem közbevetett" gondolat (hiszen ugyanarról a dologról szól), akkor nem kell a vesszõhalmozás.
Csak megerõsíteni tudom az elõttem szólókat: nem kell vesszõ, csak ha szeretnénk elkülöníteni az "adminisztrációs anomáliák miatt" részt, de ez esetben a közbevetést nyitó vesszõt is ki kell tenni. (Vagy helyettesíthetjük gondolat-, esetleg zárójellel.) Valóban gyakori hiba. Szintén sûrû elõfordul, és még cifrább az, amikor a tárgy és az alany vagy a tárgy és az állítmány közé tesznek vesszõt.
Nem kell. Csak két tagmondatból áll. A csak egyébként sem kötõszó, de sztem a gondolatjel is teljesen felesleges, csak túlbonyolítjátok.
A kérdező hozzászólása: Egyre gyakoribb mostanában az effajta hiba. Nem is értem, hogy miért, de terjed.
Azért kell, mert nem is kell...ez egy hiba.

Miert szeretett smarolni csak az elejen a baratom?

Nemreg megkerdeztem a baratomtol,h miert van az, h mar szex kozben soha nincsenek azok a szenvedelyes puszik, mint minden kapcsolat elejen...hisz tobb mint egy eve egyutt vagyunk, es mar nincsenek azok a hosszu puszik..nem ertettem egeszen a valaszat, mert azt mondta, h mar mas szakaszon vagyunk, es h unja azokat a hosszu smarolasokat,mert ugyis ugyanoda lyukadunk ki..Szerintem az elojatek fontos resze, es nem tudom hogyan magyarazhatnam neki el, h az szep es szerintem kell...Vagy nem?

Legjobb válasz: Ez a legtöbb kapcsolatban így van. Fõleg azoknál, akik hosszú ideje vannak együtt, mert ahogy a barátod is mondta ez már egy másik fázis. Megmondhatod neki nyugodtan, hogy neked szükséged van rá általában is meg az elõjáték közben is, és néha azért lehetnének hosszú csókok. Biztos nem fog nagyon hõbörögni ellene. De ebben nincs amûgy semmi különös, mondjuk mr egy fél éves kapcsolatban sem smárolnak annyit a párok, mint a legelején, amikor egész nap össze vannak nõve a szájuknál :-)

Ez a legtöbb kapcsolatban így van. Fõleg azoknál, akik hosszú ideje vannak együtt, mert ahogy a barátod is mondta ez már egy másik fázis. Megmondhatod neki nyugodtan, hogy neked szükséged van rá általában is meg az elõjáték közben is, és néha azért lehetnének hosszú csókok. Biztos nem fog nagyon hõbörögni ellene. De ebben nincs amûgy semmi különös, mondjuk mr egy fél éves kapcsolatban sem smárolnak annyit a párok, mint a legelején, amikor egész nap össze vannak nõve a szájuknál :-)
Az elején szerintem jobb hiján smárolnak. :) Amikor szex is van, akkor másé a fõszerep. Persze ott sem elhanyagolható. Beszéld meg vele.
Ismerõsöm võlegénye pl. azért nem szeretett smárolni, mert a menyasszonyának hideg volt a csók elején a szája, és azt mondta ez olyan kiábrándító.
A férfiak ÁLTALÁBAN kevésbé kedvelik ezt egy kapcsolat késõbbi szakaszaiban (tisztelet a kivételnek!) - míg a nõk akkor is szeretnék. Azonban a többség könnyen kapható rá késõbb is, ha valamit remél tõle! Tehát, ha tudja, hogy te mennyire szereted, akkor lehet, hogy néha rászánja magát. Kérjed néha (nem mindig szóval... lehet azt éreztetni is) - de ne túl sûrûn.

Szerintetek miért van az, hogy a szeretetünk legtöbbször csak akkor töretlen és kitartó, amikor elvakultak vagyunk szerelmesen, és akkor is inkább csak a párunk felé?

Ha pedig nem vagyunk szerelmesek, a szeretetünk gyakorta közönnyé válik embertársaink iránt.

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jó kérdés, csak így hajnali 1kor még próbálom felfogni... :) Egyelõre nem sok sikerrel... :D

Szerintem nagyon jó kérdés, csak így hajnali 1kor még próbálom felfogni... :) Egyelõre nem sok sikerrel... :D
A kérdező hozzászólása: Köszi Kedves Utolsó! Nem kell odafigyelni arra, aki leoltott. :)
Hát papa ilyen írót is csak a GYIK-en alkalmaznak ahogy látom, de szerintem te se vagy biztos benne, hogy ezzel akartad-e valójában fárasztani a népet avagy sem.
A szüleim 36 éve kitartanak egymás mellett, pedig ennyi év után megcsorbult a szerelem, féltõ szeretetté alakult. Hárman vagyunk testvérek, szeretjük egymást, szeretjük a párjainkat és a barátainkat is. Na úgyhogy szerintem csak akkor válik közönnyé, ha engeded, de ha valakit igazán szeretsz, nem fogod engedni.
Ha nem vagyunk szerelmesek, akkor is csak akkor válhatunk közönyössé embertársaink felé, ha velünk nincs rendben valami.
A kérdező hozzászólása: Papa, ilyen emberek is kellenek a Földre, mint Te! :) Ettõl színes az archívum. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti és utolsó válaszolók. Köszönöm az építõ válaszokat. Utolsó elõtt kivételesen nagy szerencséd van, ennek örülök. :) Maradjon mindig így! Utolsó, Te is nagyon jól látod a helyzetet, tán nem pszichológus vagy?


Van egy fiú akit nagyon szeretek és tudom hogy ő is nagyon bír de nem túl kedves és nem nagyon érzem hogy "visszaadja" az én szeretetemet és nem tudom hogy miért van . Talán csak azért mert fiú vagy mi?

(remélem érthető voltam jobban sajnos nem tudom elmagyarázni)

Legjobb válasz: Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy

Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy
A kérdező hozzászólása: máshogy szeret mint én õt . Tehát nem mutatja ki . Mit nem értettél ???
mert te is ronda vagy!! amit te nem tudsz teljesíteni, azt ne várd el a másik féltöl.
Talán add lejjebb a mércét te is.
Mi a bajod az "átlagos lányokkal"? Velük is lehet kapcsolatot kialakítani, és talán kevésbé beképzeltek, mint a nagyon szépek. Szerintem is lejjebb kéne adnod a mércét. 30/f
Most olvasd el újra a kérdésedet, és talán rájössz, hogy mekkora fogyatékos vagy.
kezdeményezz te náluk!
ja kezdeményezz te. Talán azok a lányok lejjebb adták az igényeiket.
naaa! de legalább vicces a fogyatéka! :)
A kérdező hozzászólása: Ha ronda lennék, akkor az átlagos meg csúnya lányok sem tapadnának rám maguktól.
Mindenkinek más az igénye ami neked átlagos az másnak szép is lehet:)
hülye vagy?
Mondd majd akkor, amikor a csajod fekszik le mással, mert a másik pasi is szeretetre vágyik...paraszt
Na, akkor majd én is arra fogok hivatkozni, hogy szegény pasik, annyira vágytak egy jó dugásra...
Mert szociopaták. Hihetetlen, hogy nem látják át, hogy te csak önzetlenül segíteni szeretnél az emberiség felén. A hozzád hasonló karitatív személyiségeknek sajnos sok gonoszsággal kell szembenézniük ezen a kegyetlen világon. De egy tanácsom van: Fuck them all.
Amikor a férjem megcsalt, azzal magyarázta, hogy ott volt az a nõ, akit a férje elhanyagolt, nem tekintette nõnek, és õ csak pátyolgatta kicsit... Szembesítettem vele, hogy engem szintén elhanyagol a férjem és nem tekint nõnek, szóval ennyi erõvel engem is pátyolgathatott volna, ha elhanyagolt feleségre vágyott... de ez eszébe se jutott!
akkor mit mondanál, ha ezt veled csinálnák meg??? Visszanyalna a fagyi és ide írnád, hogy mekkora ribi a barátnõd...!
ez azért hihetetlen igaz?
Te meg miért leszel kiakadva majd azon, ha a barátnõd azért lépett félre, mert a másik pasi sokkal tutibb, mint te és sokkal jobb, egészségesebb, okosabb, szebb gyerekeket csinálna neki, mint TE?... ez pusztán genetika! :D
Jézus, Te vagy az?
Úristen mekkora forma vagy reszpekt teljesen egyet értek veled !
A kérdező hozzászólása: Csak úgy hangzik. :) A másodállásomban kizárólag pénzt keresek. De a nõknél nem azt...
13-as vagyok. Ez most úgy hangzott, mintha te másodállásban végeznéd a nõk "boldogítását".
A kérdező hozzászólása: 13-asnak. Ááá! Ha komolyan gondoltad volna nem ide írtál volna, hanem privátban. Mint azok a boldogok, akik komolyan gondolták. ;) Köszönöm a válaszokat és a rajongóleveleket. Igazán jó érzés tudni, hogy vannak még, akik értik a humort. 11-esnek: Köszönöm az indulatmentes hozzászólásodat, tõled tudtam tanulni. Te nagyon jó társ lehetsz!
Hozzám nem jönnél el? Úgy vágyom egy kis szeretetre, engem senki sem szeret. :(
Hagyd az egyedülállókra a jótékonykodást.
Azért lépsz félre, mert neked jó.Ezt ne várd a másiktól, hogy megértse.A helyében te se értenéd meg.Majd ha igazán szeretni fogsz, eszedbe se jut félrelépni
:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!