Találatok a következő kifejezésre: Miert szeretem baratom (183 db)

Baj az hogy ha valaki megkérdi hogy miért szeretem a barátomat vagy mi az amit szeretek benne nem tudok valaszolni? Nem friss a kapcsolatunk de 3 és fél év után sem tudom.

18/lany

Legjobb válasz: Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.

Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.
Ilyenkor az a helyes válasz, hogy õt magát, úgy ahogy van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segített. :)
A 2.al vitatkoznék. Miért lenne baj, ha valaki meg tudja mondani mit szeret a párjában? Hisz azok a kis dolgok egészítik ki az egészet, amit Õ maga testesít meg. Értékekkel teljes az ember, azok nélkül senki lenne. Szerintem
A kérdező hozzászólása: Elsõ: jó válasz ;) De magamnak se tudok válaszolni ez zavar inkáb
Tedd fel magadnak fordítva a kérdést és gyorsan kiderül, azaz hogy: Mi az ami nélkül nem szeretnéd? Hûséges, vagy magas, vagy kedves, vagy akármi, merthogy mindig van sok ilyen kritérium, én például nem szeretném, ha nem lenne velem õszinte, ha bugyuta lenne, stb..
egy filmes idézet jutott az eszembe: "Tudnék nélküle élni, de nem akarok."
Ha tényleg szereted, nem hiszem hogy baj lenne, de az kicsit fura hogy nem tudod megmondani mi az amit szeretsz benne. Mosolya, ölelése, csókja, kisugárzása...?
NEM! " Szereted de nem tudod miért de azt tudod , hogy nagyon és nem tudnád elveszíteni " -> ez a lényeg! Szerintem! Ha fel tudod sorolni, hogy miért szereted az már régen rossz!Mert akkor az értékeiért szereted, nem pedig önmagáért az egészért amit kapsz!
Tõlem anyám idõrõl-idõre megkérdezi ezt a barátomról. Miért szeretem én õt? Nem tudok rá válaszolni. (Azért kérdezi mert õ ki nem állhatja.) Ilyenkor visszakérdezek, hogy õ miért szereti a párját? Sajnos meg tudja mondani, hogy azért mert gondoskodik rólunk, ergo van pénze; türelmes, kedves, odaadó... Aha... És ha épp rossz kedvében van, nyûgös és mogorva.....?! Szóval szerintem pont az a jó, mikor nem tudsz konkrétumokat kiemelni.

Szeretnék már egy barátot. Csúnyának érzem magam, pedig divat szerint öltözködöm, igényes vagyok magammal szemben. Az alakommal van gond. Sok fiú barátom van, mindegyik azt mondja, hogy nagyon szép vagyok. De akkor miért nincs barátom?

mellesleg legjobb barátn?mnek mindig minden összejön.. amikor fiúkkal vagyunk mindig össze-vissza nevet, próbál hülyülni, ami nem mindig sikerül.. én nem csinálom ezt.. lehet, hogy ez a baj?

Legjobb válasz: Erre csak azt tudnám mondani hogy a szépség relatív. Szóval lehet hogy valakinek tetszel valakinek meg nem. Minden embernek van egyfajta elvárása, nézzem is ki az illetõ bárhogy.Nem azt mondom hogy tökéletes külsejû párt keres az ember, de hiába van akár több éve egyedül vagy hiába nem volt még barátja/barátnõje azért nem hiszem hogy összejönne egy olyan emberrel aki külsõre semmilyen módon nem fogja meg, legyen az a világ legjobb szívû embere is.

Erre csak azt tudnám mondani hogy a szépség relatív. Szóval lehet hogy valakinek tetszel valakinek meg nem. Minden embernek van egyfajta elvárása, nézzem is ki az illetõ bárhogy.Nem azt mondom hogy tökéletes külsejû párt keres az ember, de hiába van akár több éve egyedül vagy hiába nem volt még barátja/barátnõje azért nem hiszem hogy összejönne egy olyan emberrel aki külsõre semmilyen módon nem fogja meg, legyen az a világ legjobb szívû embere is.
Az a baj, hogy a divat szerint öltözködsz. Na meg lehet, hogy csak simán kötsög vagy. Vagy kisgyermek, akinek még rohadtul nincs szüksége párkapcsolatra. Vagy csak épp így jártál. Nem kell mindig mindenkinek barát.
A kérdező hozzászólása: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=410817452277486&set=a.. ha a szépség relatív, döntsétek el!
A kérdező hozzászólása: írjatok üzit :)
Milyen idõ vagy ?
Ha gondolod írhatsz Nekem is. Jótanácson és beszélgetésen kívül mással sajnos nem szolgálhatok, mert nem Magyarországon élek, de talán tudsz valami hasznos ötletet meríteni. 22/F
Ha gondolod add meg az msn címed privátban, beszélgethetünk. 18/F
82%-os, mibõl gondolod, h nekem nem kell csúnya lány? Ha megtehetném, lehet h válogatnék külsõre is, de nem tehetem meg.
azok akik szerint szép vagy mind szívesen elhívnának. biztos a viselkedésed miatt nem merik.
"Mert válogatós vagy, és a csúnya srácokat nem veszed észre, csak barátkozol velük." Mondja azt akinek szintén nem kellene csúnya lány, és õ is a szép lányokra hajaz inkább-.-" Kérdezõ: hány éves vagy? Ha fiatal vagy, akkor az nem túl nagy baj, ha nincs barátod ráér azzal.
Mert válogatós vagy, és a csúnya srácokat nem veszed észre, csak barátkozol velük.
Hallod, anyám, van egy reakcióidõd. A tartalom meg nem elérhetõ.

Miért szeretnek belém a fiú barátaim? Mit rontok el? Mit tegyek?

Mindig ez van, ha fuúkkal barátkozom. Belémzúgnak, aztán szerelmet vallanak. Az a baj, hogy én nem tudok rájuk másképp tekinteni, mint barátok, de nem is szeretném megbántani őket. Igazán szeretem őket, de nem úgy...

Legjobb válasz: lehet h túl közel engeded magadhoz õket.. nekem is vannak fiú barátaim és mégsem szeretnek belém (vagy csak én nem tudok róla) :D hány éves vagy?

lehet h túl közel engeded magadhoz õket.. nekem is vannak fiú barátaim és mégsem szeretnek belém (vagy csak én nem tudok róla) :D hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok
Lehet olyan dolgokat csinálsz amik arra utalnak, hogy többet érzel a "fiúbarátod" iránt. Amúgy tisztázd velük, hogy csak barát akarsz maradni.
ezzel én is ugyan ìgy vagyok... :( van hogy az elején leszögezem hogy csak baràtok aztán 2 hónap mùlva szerelmet vall :/ kezdem úgy érezni a fiúk nem tudnak lànyra baràtként tekinteni, csak ha nagyon csúnya. szerintem ezt meg kell szokni... màs nem segìt. amit elrontunk màr az hogy rànézünk, abból egybõl azt gondoljàk azért nézem mert tetszik

Barátom tegnap kinyalt hosszan hátul. Kellő tisztálkodás megvolt a részemről, de szerintem szagokat akkor is lehet érezni, ha alapos a tisztítás. Nem tudom mit szeret rajta, miért szereti ezt csinálni. Mondjuk nekem jól esett, de akkor is?

Más barátja sem undorodik ettől. Mert hiába mondja valaki hogy alapos tisztítás megvolt stb, az illatokat úgymond teljesen akkor se lehet eltüntetni. max. totál beöntéssel.

Legjobb válasz: szerintem meg ha alaposan megmostad, akkor nincs ott semmifele szag. gondolj bele (most bocsanatot kerek a nyiltsagomert) de szerintem te is addig törlöd a feneked amig teljesen tiszta a papir, tehat eleve nem marad ott konkret cucc, aztan meg meg is mosod. nonszensz. az en baratom is szokta neha. neki is tetszik, meg nekem is. nincs ebben semmi rossz.

szerintem meg ha alaposan megmostad, akkor nincs ott semmifele szag. gondolj bele (most bocsanatot kerek a nyiltsagomert) de szerintem te is addig törlöd a feneked amig teljesen tiszta a papir, tehat eleve nem marad ott konkret cucc, aztan meg meg is mosod. nonszensz. az en baratom is szokta neha. neki is tetszik, meg nekem is. nincs ebben semmi rossz.
Aki csinálja, az tisztában van azzal, ami ott várhat rá. Az én barátom is szereti csinálni, eleinte elég hülyén éreztem magam, de végül is tényleg jó érzés. Õ képes addig csinálni, hogy a végén már "megdug" a nyelvével. Na ott már tuti, h akármit csinálok elõtte, érezni fog ezt-azt. De végül arra jutottam, hogy én élvezem, õt nem kényszerítem rá, ha zavarja, majd abbahagyja. Neked is ezt tudom ajánlani :)
Amikor ott nyalogatk akkor már nem számít az illat.
A kérdező hozzászólása: de mint írtam jól esik nekem, csak csodálkozom hogy õ ettõl nem undorodik. Illetve tartok tõle, hogy vajon milyen fétise van még. Bár szerinte ez sem az!
A kérdező hozzászólása: oksa köszi. nekem is nagyon jól esik. csak rá is gondoltam. de igazad van, ha õt nem zavarja, nem kellemetlen neki, akkor hagyj csinálja továbbra is.:) végül is a szexben minden megengedett:) ami a másiknak jól esik
én 26éves pasi vagyok és szeretek nyalakodni ott is!!!!!és még sohase volt büdös.
korotok?

Szeretnék barátot! Miért?

12 lány

Legjobb válasz: 12 lány 1 barátot keres? Hûha!

12 lány 1 barátot keres? Hûha!
12 lány szeretne barátot? Az úgy durva! De én bevállalom! :O
ne akarj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes választ!!!
azért van ez mert mostkezd be indulnia pubertás kor nálad és vágy rá
A kérdező hozzászólása: Miért te mit irnál okos tojás? Minek kell beleszólni? Nem azt kértem hogy kritizáld a kérdést, ha nem tudsz normális választ nem kell irni semmit.
én is szeretnék...de ha föltennék egy kérdést ezzel kapcsolatban, legalább bõvebben kifejteném.:) 12/L
Amennyiben CSAK barátot szeretnél, nem pasit magadnak, abban az esetben felõlem beszélhetünk :)
Örülök, hogy így osztozkodtok a számítógépen!
Szerintem ez normalis:D meg akarod ismerni a masik nemet. 12 evesen mar nekem is volt 'baratom'. De puszinal tobb nem volt, ennyi idosen meg nem is kell.!!
Talán, mert nincsenek barátaid?...
A kérdező hozzászólása: Nem kèrtem minõsítést!!! Azt kérdeztem miérr lehet ez!!!
vicces emberek vannak itt.. én inkább még nem keresgélnék "barátot" semmi értelme. majd pár év múlva ráérsz
Disszociatív személyiségzavarban szenvedsz? Jó sokan vagytok.
játszunk papás mamást? Üdv. János 25/f

Miért szereti jobban a barátomat?

Másfél éve jöttünk össze. Anyukámnak már az els? pillanattól kezdve szimpatikus volt, aminek én nagyon örültem. De azóta anyukám megváltozott. Régebben sokat szomorkodott és szégyellte hogy nincs kapcsolatom senkivel. Mióta azonban összejöttem Vele, minden gondolata körülötte forog. Mikor jön, hányszor találkoztam vele (egyetemre járunk de más karra), mit mondott stb.

Legjobb válasz: Csak örül hogy van barátod. Meg biztos jó ember,de ezt beszéld meg vele sürgõsen.

Csak örül hogy van barátod. Meg biztos jó ember, de ezt beszéld meg vele sürgõsen.
Szerintem is vonzódik, bocsi... Figyu, nekem pl. nagymamáim mozdulgattak rá a barátomra finoman és azóta is mondja a nagyim, hogy 'add át attilának, hogy puszilom! De személyesen és tényleg add át neki a puszit!' : D Amúgy hány éves a barátod? És anyukád?
Hm..pedig tényleg úgy tûnik. :S De lehet hogy nem szerelmes, és õ nem is látja a megnyilvánulásait kívülrõl. Akárhogy is van, ébreszd rá: ha megint ezen vitatkoztok, kérdezd meg, hogy "miaz, talán bele vagy esve"? Valószínûleg megsértõdik, de legalább elgondolkodik a viselkedésén - ami gáz szerintem. Jobbat nem tudok tanácsolni.
A viselkedés is durva. Miért olyan hihetetlen, hogy az oka is hasonlóan durva?
Szerintem vonzódik a barátodhoz.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy álmodozik arról hogy mi lett volna ha a jelenlegi iszákos és bunkó férje helyett egy ilyen emberrel akad össze mint én. Tökéletesnek tartja és bálványozza õt de nem szerelmes bele...ez valamiféle rajongás vagy nem tudom...mindenesetre nem hinném hogy szerelmes lenne.
Bocsi, de szerintem is igaza van a többieknek :(
A kérdező hozzászólása: 19:48: szerintem is ez a helyzet. Már annyiszor próbáltam beszélni vele, finoman is, céloztam rá hogy nekem ez nem esik jól, hogy nyíltan többre nézi a barátomat mint engem, holott azért én vagyok a gyereke. Mikor ez nem használt, kerek perec megmondtam hogy jó lenne ha egyszer az is érdekelné hogy velem mi van. De mindig megsértõdött és napokig nem szólt hozzám. Sokszor már akkora feszültség van bennem hogy ordítani tudnék emiatt. Hogy miden szava azt sugallja hogy egy senki vagyok aki a falba verheti a seggét örömében hogy egy ilyen jó srác udvarol neki. Kezd sok lenni.
Én is csak arra tudok gondolni amire itt többen is:S Bocsi.
Szerintem is valamiféle ideált lát benne, de azt nem hiszem, hogy el akarná venni tõled. Jobbat nem nagyon tudok, mint amit a barátod mondott, egy idõ után csak ráun a dologra... Ezt csak magamból kiindulva mondom, én is eléggé túlzásokra hajlamos valaki vagyok, de idõvel mindenre ráun az ember. Persze lehet, hogy nincs igazam...
SZerintem is ideált lát benne.Nem mondom hogy szerelmes, inkább örülne , ha vele kötnéd össze az életed.Biztos azért szól bele mindenbe , mert nem akarja hogy elveszítsd.
Nekem is elõször az jött le, hogy anyukád többet lát a barátodban, mint võt. Persze ez feltételezésnek eléggé komoly, úgyhogy nem tudom... Ha próbáltad már megbeszélni vele, akkor csak annyit tudok mondani, hogy amikor mondja, hogy beszélj a barátodról, akkor mondd azt, hogy "Anyu, most rólam van szó. Hallgass végig!" Sok sikert :-)
Hát persze hogy durva lenne!! De nem zárhatjuk azt sem ki.. de lehet nincs igazam.
A kérdező hozzászólása: 19:21-es: igen, ebben a férfi ideál dologban van valami. Apám elég rossz férj, iszik és magasról tojik ránk, nyilvánvaló hogy a barátom sokkal jobb ember. De anyám nem szerelmes bele, isteníti, ez tény de durva lenne már ha szerelmes lenne bele.
Szerintetek elvenné egy anya a lányátol a fiúját?? Meg kellene neki olyan fiatal fiú?
19:21-nek adok igazat én is erre gondoltam mivel nincs kapcsolata és te találtál valakit aki neki is túl szimpatikus lett már-már annyira h beleszeretett..
Azért az durva lenne!! És le vagy szurva ilyet ne mondj nemm szabad senkit sem megsérteni.
Ezért le leszek húzva, de szerintem anyád szerelmes a pasidba, vagy valami férfi ideált lát benne. Próbálj beszélni vele.
Hú ez tényleg idegesítõ lehet...én lehet hogy nem tûrtem volna eddig... ha a normális beszélgetés nem használt, akkor nyúlj keményebb eszközökhöz. A következõ ilyen vitánál mondd meg egyenesen, hogy mennyire idegesít ez téged és hogy jó lenne ha leszállna rólad. Pár nap duzzogás után valószínûleg belátná hogy túllõtt a célon.

A barátom mostanában úgy szeret szeretkezni, ha rajtám egy álarc van. Miért szereti a barátom álarcban a szexet?

Szerinte ez így izgató, mert így titokzatos vagyok. Vett is több álarcot, volt vicces is, malackás, meg bohoz, meg szigorú n?.

Legjobb válasz: Igen, jól gondolod!De még ezek mellett, nem is szeret!!!! Te még ezek után együtt vagy vele? Szerintem hanyagolni kellene ezt a kapcsolatot! Petranova

Igen, jól gondolod!De még ezek mellett, nem is szeret!!!! Te még ezek után együtt vagy vele? Szerintem hanyagolni kellene ezt a kapcsolatot! Petranova
Nem akarlak megbántani, de sztem is igaza van az elõzõ hozzászólonak:(!sajnálom:((!mi lenne ha eseteleg megbeszélnétek ezt a dolgot?egy próbát megér.mond el neki h.hallottad és h.szted ez ezt jelentni amit ide leírtál most.sok szerencsét:) )
Hát, szerintem hagyd ott a srácot. Ha egy pasi "csak ugy" dezodort vesz. akkor sztem utalni akar. Ha ijen, akkor ne is sirj utánna. hagyd ott. Majd jön olyan fiú, aki felvállal téged:D. Amugy ha nem érett a találkozókra a kapcsitok, akkor h-h a sex-re az? Ugyan már. Hülye pasiszöveg. A sex kell neki, ennyi. Gusztustalan amit csinál. Felejcsd el õt. ugy jobblessz:( pff hogy mikre nem képesek az pasik.
mindjárt lefordulok a székemrõl a nevetésben! basszus dezodort meg sampont visz neked? úristen... ez olyan mintha te adnál neki csak úgy borotvahabot:) :) :)
Dezodor meg sampon???Huh én tutira célzásnak venném...nemtom én virágot katam ajándékba, nyakláncot, gyûrût....de dezodort...
ez nagyon durva!!!remélem nem csak ugratsz minket!szerintem hagyd ezt a kapcsolatot a fenébe!!tiszta krimi!ráadásul megalázó!annyi srác van még a világon, szerintem lépj!
Társaságba nem visz? Ezek szerint nem vállal fel, szégyell. Meg szerintem sem ilyen ajándékokat kellene vennie a barátnõjének. Keress más fiút, aki teljes egészében elfog olyannak, amilyen vagy!
hagyd ott a gecibe! ez a kapcsolat nem a te részedrõl égõ hanem az övérõl...
Zacskót nem kért még, hogy a fejedre rakjál?
Hát ezen sirok meg nevetek:D Tesco-s szatyor lassan:D:DA srác tuti marha:D Csak kihasználja a tested. Felejtsd el !Meg ne azért járj vele mert vesz dezadort. Lassan rágót visz neked mielõtt megcsókol:D Sztem am az is célzás hogy iyleneket visz. Egyébként igényes csaj vagy?
Szivi!nem gondolod kicsit gáz h hagyod??uhh hány éves vagy te??10?12? jajj...
mindenki szegény srácot szidja, ok nyilván van baja, de lehet hogy csak nagyon szerette kiskorában az álarcos akcióhõsöket mint Batman, Pókember stb. De nem gondolkodtál el azon az álarc, sampon, és dezodor után, hogy igénytelen vagy, büdös, szájszagod van stb, szóval sztem elõször gondolkodj el rajta rózsa helyett miért dezodort kapsz...
Tegnap olvastam a barátommal a kérdést, és elhatároztuk hogy kipróbáljuk. Barátom egy farkas álarcot vett, és egy kis aranyos nyuszit, szerintem ez így nagyon buli volt, igazi érdekes szerepjáték.
Tõlem is kért ilyet a barátom, de csak akkor mentem bele, ha õ meg Western csizmában és kalapban, bõrövvel, de meztelenül mászkált elõttem.
Ezentúl a bûnronda helyett én is a titokzatos kifejezést fogom használni, mint a barátod.
Ha van egy hasonló ronda barátnõd, akit senki nem akar megdugni azon is segíthetsz. Megbeszélheted vele, hogy õ veszi fel az álarcot, és õt keféli majd meg a barátod. Sõt akár még kap egy sampont is, vagy ha nagyon jól csinálja akkor akár hajlakk is leeshet neki.
Még mindig jobb, mintha azt kérni hogy bukósisakba csináljátok.
Barátodnak pszihológushoz kell mennie. rosszat jelentenk az álarcok: malacka - volt állatszex élménye, bohóc - aki fajtalankodott vele fiatalkorában, szigorú nõ - gondok az anya fiú kapcsolatban. Menjetek amí nem késõ.
Szerintem társaságba is el fog vinni, ha megigéred neki, hogy ott sem veszed le az álarcot.
A kérdező hozzászólása: De olyan rendes, amikor jön mindig hoz valamilyen ajándékot, egy dezodort vagy egy sampont. Aszt hiszem szeretem . Igaz társaságba nem visz el, azt mondta arra még nem érett meg a kapcsolatunk.
vegyétek már észre, hogy szopat, nem igaz
Ez kamu! Ilyen hülye ember nincs!
1. vagy fetis számára az állarc (ami nem tom, h honnan származhat nála) 2. vagy amit már eddig is leírtak, egyszerûen cs nem szeret , de emiatt szerintem ne bánkódj, olyan nõ nem létezik, amelyiknek mindene tökéletes, és ha õ ezt nem tudja, akkor nem becsül... 1 nõben 3x lehet csalódni, amikor megfordul, amikor megszólal, és amikor levetkõzik... de nem kötelezõ a csalódás, vannak szép csajok, cs becsülni kell a szépségüket, és ha ezt a barátod nem teszi...
hát ha ez a kérdés komoly nem kamu. akkor meg elég durva h nem veszed a célzásokat. egy srác akkor csinál ilyenekt és akkor mond ilyet a haverjainak h a teste szép ha a csajt elvileg nagyon rondának tartja és képtelen lenne vele ugy szexelni ha látja a fejét.de a tested tetszik neki. hidd el srác vagyok és mindig ezek a témák mennek. de itt most én nem erre utalok h ronda lennél, mert nem is ismerlek, soha sem láttalak. de ugy mez hogy ami másnak ronda az egy másik srácnak az az élete és gyönyörûnek tartja. ez a sampon dolog eggyértelmû célzás. olyan ez mintha szorakozna veled a szex jo de azon kivül valoszinû jokat röhög azon hogy megaláz, és te még csak észhez sem térsz mert szereted. szeritnem vállts nagyon gyorsan. mert ugyis találsz egy olyan pasit aki imád téged és téged tart a leggyönyörübbnek a világon. az ilyen srác meg szánalams beteges, ne törödj vele, lépj le minél elöbb, de elötte vegyél neki wc-papirt ajándékba samponnal és mosoporral. :D
áááá, ennyire hülye senki nem lehet...
ne menjünk már mélyebbre!
mert kibaszott ronda a pofád :D
változás van?

Miert szeretem a baratom csak akkor mikor elveszithetem?

Ez a masodik hosszu kapcsolatom, 20 vagyok.

Legjobb válasz: Lehet, hogy attól félsz tudat alatt, hogy magányos leszel ha nem lesz melletted a barátod. De talán jobb lenne, ha még nem ilyen hosszútávú kapcsolatokban gondolkodnál, mert azok alapján amit elmondtál, az izgalmat keresed. Nem mondom azt, hogy egyéjszakás kapcsolataid legyenek, de egy hosszútávú kapcsolat elõtt talán ki kéne élni magadat, és akkor lehet, hogy mindig értékelnéd azt a pasit, aki mindenben melletted van.

Lehet, hogy attól félsz tudat alatt, hogy magányos leszel ha nem lesz melletted a barátod. De talán jobb lenne, ha még nem ilyen hosszútávú kapcsolatokban gondolkodnál, mert azok alapján amit elmondtál, az izgalmat keresed. Nem mondom azt, hogy egyéjszakás kapcsolataid legyenek, de egy hosszútávú kapcsolat elõtt talán ki kéne élni magadat, és akkor lehet, hogy mindig értékelnéd azt a pasit, aki mindenben melletted van.
Ez tényleg így van szerintem is. Van olyan amikor a hosszútávú kapcsolatokban megszokjuk a dolgok rendszerességét. Valaki kisér abban az életszakaszodban egy ideje, és ragaszkodsz hozzá ha sok dolgot együtt csináltuk. Egy kapcsolaton nem csak a szerelem múlik. Talán már nem érzel szerelmet iránta, de mint embert tudat alatt tisztelsz és kedvelsz.
A kérdező hozzászólása: De nem! epp ez az..h kieletem eddig az eletem. Rengeteget szorakoztam, es a kalandjaim csak addig vittem, h azert tulzasba ne vigyem. Sok pasim volt, es szorakozas...most leultem a fenekemre es igy jo nekem. nem mennek vissza a szorakozashoz. De lehet hianyzik az izgalom kicsit
ez fura. ha szeret akkor legyen veled!
Az is lehet hogy más programja van amirõl nem szeretné hogy tudj .. vagy az is lehet hogy tényleg le akar koptatni ..:s szerintem érdeklõdj picit a barátaitól is hogy hol szilvesztereznek vagy hasonló.:)
Mi másért akarná ennyire lekoptatni?Nyilván lehet másik nõ is a dologban és ha vele van, akkor nem jönne neki össze a félrekacsintás.Mindenesetre nem hagynám annyiban a dolgot
Fúúúúúú kislány, téged h átbsztak..:S
Szerintem meg akar csalni és azért akar ennyire lekoptatni téged...És nem, nem normális, nekem legalábbis nem tetszene, ha ilyen nyilvánvalóan a tudtomra adná, h nem akar velem lenni
Barátod????
A barátodnál valami nem gömbölyû. :D
ki akar kapcsolódni ennyi az egész :D néha a haverokkal is kell lenni, lát téged eleget...:DD Teljesen normális.
Miért vagy te abban biztos, hogy meg akarja csalni?
Ez baj. Szerintem egyértelmû hogy a párok együtt töltik a szilvesztert. Összeszerveztek egy kis társaságot ennyi. Ha ennyire nem akarja veled tölteni, akkor valami baromságot terveztek a haverokkal..
Ez érdekes. Én mióta együtt vagyok a párommal, minden szilvesztert együtt töltöttünk. Hol az én barátaimmal, hol pedig az õ haverjaival. Sõt, alig várta, hogy bemutasson a barátainak. Valami nem stimmel vele! Én lehet nem mennék vele bulizni ha ez a véleménye. Menjen azzal, akivel akar.
Hát nem tudom, ez attól is függ mennyire közös a baráti társaságotok....nekem a párommal teljes mértékben közös, és ez nem is volt kérdés......de amúgy is, pont újévkor azért nem szakadna meg ha veled lenne .....
Én csak akkor mondanék a nõmnek ilyet, ha olyat akarnék csinálni, amit jobb ha nem lát....(nem feltétlenül megcsalás).....Ha együtt vagyok valakivel akkor alap h együtt is bulizunk amikor tehetjük.....vmi nem normális a kapcsolatotokban
Furak ezek a ferfiak ...
Nekem rosszul esne, bar nalunk is ez a helyzet :(
Kedves utolsó, ne is zavarjon, hogy hogy a 2 megcsalós választ nem ugyanaz adta:D nekem 76% a másik meg 38%.Nézz..:) )
# 13/14 Neked ez a rögeszméd?
Nekem rosszul esne, bar nalunk is ez a helyzet :(
megakar csalni és meg is fog
Szilveszterkor nélküled akar bulizni....
A kérdező hozzászólása: én biztos vagyok benne, hogy nem megcsalni akar. úgy néz ki, hogy együtt fogunk szilveszterezni, csak ez a véleménye róla. nekem meg ez nem esik jól. (de jogosan nem esik jól, vagy csak hisztizek?)
Ez nem túl jó jel. Az én exem is ezzel jött valamelyik évben, hogy õ nem akar most együtt szilveszterezni a szokásos barátainkkal (így velem sem) hanem a sajátjaival akar. És szerinte abban nincs semmi... Szerintem alap, hogy a párommal együtt köszöntöm az új évet, bennem sose merült fel, hogy külön szilveszterezzünk. Szerencsére ezt a jelenlegi párom is így gondolja. Vagy nem gondolja ténylegesen komolynak a kapcsolatot a pasid vagy ez már egy eltávolodási folyamat kezdete. Nálunk ez utóbbi volt exemmel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!