Találatok a következő kifejezésre: Miert sirdogal orankent (2 db)

Miert sirdogal ejszaka orankent 5 hos kisfiam? Ejszaka szinte mindig jot aludt 5 kor kelt fel enni es aztan meg reggel 8ig alukalt.

Nagyon jo alvo kisfiam volt kb 4 napja hajnal 2kor iszonyatos orditasba csap alig tudom megnyugtatni. Majd orakent eljatszuk elorol. Persze van mikor atfordul hasrol hatra es azon behergeli magat hogy nem tud visszafordulni de valamilyert akkor is nyugos es almatlan. A fogara gondolunk de semmi jele maszirozom neki ejszaka de nem nyugszik tole. Nem tudom mi baj! Napkozben annyit alszik mint szokott de ekkor is nyuglodessel. Betegnek nem beteg boldog vigyorgos sikongos baba.Segitsetek?

Legjobb válasz: Nem ijedt meg valamitõl? Nekem egy légy nem hagyta õt aludni, és nem tudtam elképzelni, hogy miért sír fel.

Nem ijedt meg valamitõl? Nekem egy légy nem hagyta õt aludni, és nem tudtam elképzelni, hogy miért sír fel.
Szia. Nekem a lánypm 2 hónapja csinálja ezt.Rebeka szereda´n lessz 6 hónapos.Neki most jönnek a fogai én erre fogom, bár már én sem tudom.... he´tve´gén kijött 2 nap különbséggel a 2 elsö foga, most pedig la´tszik a 2 szemfoga, hogy jönni fog.Lehet, hogy nálatok is jönnek a fogacskák. Tegnap éjjel 7x kelt, ma pedig 5x.Pár kortyot szopizik, és alszik tovább.Szóval nem éhes.... neked a babád mikor felkel szopizik??Szóval éhes lehet??
A kérdező hozzászólása: 4 napja kezdte a sirdogalast azota minden ejszaka. Mar atneztem a szobajat minden olyan mint reg semmin nem valtoztattam.
A kérdező hozzászólása: 5kor szoktunk enni tapszeres baba. Ejszaka amikor orankent kel csak forralt vizet adok neki. Evessel nem probalkoztam mert eddigi is 1*evett. Lehet hogy megnott volna az eves igenye? Csak eszre vettem volna. Ma ejszaka kiprobalom! Koszonom a valaszokat!!!

Miért nem alszik nyugodtan éjjel 10 hónapos kisfiam? 8 felé jár aludni, előtte fürdés, majd 2 óra nyugodt alvás után fél óránként nyöszörög, sírdogál, de álmában, nem ébred fel.

Visszafektetem,kap egy kis teát,dudlit és ez így megy fél óránként egész éjjel.1x eszik.Kb. fél éves korától van ez.Már sokmindent kipróbáltam,pl.a szoba minden szegletében volt már a kiságya,de sehol nem jobb.Mit tegyek?Már nem bírom én sem alvás nélkül,csak ingerültebb vagyok napközben és ennek a nagyobb fiam issza meg a levét.Segítsetek!

Legjobb válasz: Nem lehet,hogy fél valamitõl a szobában? Vagy délután esetleg többet alszik mint kéne?

Nem lehet, hogy fél valamitõl a szobában? Vagy délután esetleg többet alszik mint kéne?
Én majdnem ugyanígy vagyok. Fürdés, öltözés, kis játék, cici, és elalvás. Aztán éfjélig félóránként felsír. Igazából nem ébred fel, csak sír, cumi, simi, majd visszaalszik.-volt régen. Most már felül, nem kell neki cumi, ha felveszem, visszaalszik, de nem engedi magát letenni. Van , hogy 3/4 órát kell állnom vele, mire le tudom tenni, de mire visszaérek az ágyamba, kezdi elõlrõl. Borzasztó, én is nagyon kivagyok! Midnig is keveset és rosszul aludt a lányom, de ez már röhej... Mindent kipróbáltam, esti fürdetõt, ágy áthelyezést, illoolajat, sólámpát... nem lett job.. Tarts ki:-)
Mi szintéén ezt csináljuk, de kivenni az ágyból nem szabad!!!!!!Felül éjszaka vagy feláll és üvölt, valamikor alszik és letesszük alszik.De ma pl hajnali 3óra óta fenn volt egész napos 1 óra alvással.Nem tudok én sem okosat mondani, én is ingerült vagyok.Ilyenkor még saját magamtól is rosszul vagyok.Fáradt vagyok!!!!!!
nem a foga miatt? Nekem a fogzás idején szokott nyugtalanabbul aludni. Szopizik még? Vagy tápszeres? Nincs meleg a szobájában? Vagy nem öltözteted fel nagyon?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!