Találatok a következő kifejezésre: Miert pisil megint Van egy (2 db)

Miert pisil be megint? Van egy másfel eves palotapincsim, szobatiszta volt, eddig. Most a lakásban vegzi el a dolgät. Többnyire bepisil, sokszor van kint, ott is elvegzi a dolgát, de bennt is megteszi, van, hogy rögtön mikor bejöttünk! Mit tegyek?

Legjobb válasz: dac korszak. pl nálunk a kutya azért pisilt be mert nagyon sokat volt egyedül. szinte egész nap csak a pisiltetésre ment valaki fel hozzám , így volt hogy pont levitték pisilni és kb 10 percre rá haza értem és már bepisilt. nagyon utált egyedül lenni és meg volt sértödve. így elkellett ajándékozni.

dac korszak. pl nálunk a kutya azért pisilt be mert nagyon sokat volt egyedül. szinte egész nap csak a pisiltetésre ment valaki fel hozzám , így volt hogy pont levitték pisilni és kb 10 percre rá haza értem és már bepisilt. nagyon utált egyedül lenni és meg volt sértödve. így elkellett ajándékozni.
foglalkozz vele többet, betegségbõl is adódhat, hogy nem tudja visszatartani a vizeletét. az elõttem hozzászólónak annyit üzennék, hogy ha nem érsz rá a kutyáddal törõdni, minek neked kutya? remélem, jobb helye lett, mint amikor nálad volt
Hólyaghurutod lehet. El kéne menned orvoshoz, de addig is igyál sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Kamillatea. Igyál belõle sokat, belülrõl segít a gyulladást megszüntetni + A meleg fürdõvízbe önt egy adagot és egy kicsit ücsörögj benne. A dédimtõl tanultam, nálam bevált ilyen esetben. J a fürdõvízbe tehetsz egy jó nagy adag tengeri sót is, az is segít.
Próbáld meg nem erõltetni a pisilést, ha tudod, hogy már mindent kipisiltél. Csak még rosszabb lesz, mert ilyenkor kinyílnak a húgycsó záróizmai, de mivel vizelet nem jön ki, ezért a baktériumok bejutnak és még inkább elfertõzõdik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a tanácsokat is mindenképpen kipróbálom a kamilla teást :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!