Találatok a következő kifejezésre: Miert pisil megint (8 db)

Miért pisil a macska a babzsákfotelbe? Eddig ott aludt, aztán belepisilt az orrom előtt vagy 2-3X, lefújtuk, illatosítottuk, ahogy tudtuk kitakarítottuk, aztán megint ott aludt, majd megint odavizelt. Nem igazán zavartatta magát.

nagyon idegesítő főleg amikor bambán néz és "leszarom akkor is ide vizelek" fejet vág...

Legjobb válasz: Nem érte valami stressz? valami változás? van rendesen cserélve az alma? az enyém is szokta csinálni hogy oda pisil,de akkor tudom hogy vagy tüzelni fog,vagy az alom piszkos... vagy valami olyan történhetett ami felkavarta.

Nem érte valami stressz? valami változás? van rendesen cserélve az alma? az enyém is szokta csinálni hogy oda pisil, de akkor tudom hogy vagy tüzelni fog, vagy az alom piszkos... vagy valami olyan történhetett ami felkavarta.
A kérdező hozzászólása: kan macska, ketten vannak testvérek, tavaly nyár elején születtek, kintre vannak szoktatva az udvarra, sokszor szólnak is, ha nem vesszük észre, nincs szidás, és akkor az ajtóhoz pisilnek, ami elfogadható mert a mi hibánk, de ezt az orrunk elõtt, nem hiszem hogy stressz érte volna, legalábbis általunk biztos nem:)
Viccesen hangzik, de az én cicám az idegen emberektõl pisil a fotelre. Neki a legnehezebb bemutatni az új barátnõket, barátokat...:D Tehát ha felhozok egy idegen embert, akkor pár napig a fotelre pisil. Ha oda nem tud, mert felkészülök, és letakarom, vagy teszek rá valami dobozt, bármit, akkor máshova. Olvastam olyat is, hogy ha új a függöny, vagy bármi változás történik a lakásban, azt is néha így megszenvedi a gazdi. Gondold végig, hogy mi történt az elmúlt 1 hétben, ami miatt ez kialakulhatott benne! Nekem sokáig tartott, mire rájöttem. Amúgy ha "szerencséd" van, akkor pár nap múlva visszaszokik az alomhoz. Ne tudd meg, mit szenvedtem mikor 1 hétig itt volt a mamám... Napi 2* tisztíthattam csak a fotelt. A "leszarom akkor is ide vizelek" fejet el tudom képzelni, a cicám olyan bambán tud nézni mikor kakil (persze azt az alomba). Imádom nézni, annyira komoly:D
Szerintem próbáld ki, hogy elviszed a babzsák fotelt valahova máshova.Ha tudod tedd olyan helyre ahol õ nem tartozkodik.Lehet most már azért pisil bele, mert érzi rajta a pisi szagát. Én csináltam neki egy tuti kanapét.Egy napig szenvettem vele.Nagyon jól nézett ki.Erre másnapra belepisilt.Kipucoltam, d utánna is belepisilt.Hát ennyi volt, azota sincs használva.És érdekes mód nem bisil be sehova.
Tudom elcsepelt, amit kerdezek, de ivartalanitva vannak? Nekem ez jelolesnek tunik. Az sem elfogadhato, ha az ajtora pisilnek, csak azert mert nem kapnak utana szidast. Ha egyszer megtortent utana sajnos nem tudod ugy kitakaritani a fotelt, hogy o azt ne erezze. Nekem egyszer uj lakasba koltoztunk es az agyra pisilt a lany cicam. Ugy, hogy soha elotte nem csinalt ilyet :( A matrac eloelete ismeretlen volt szamunkra ugye, de tuti erzett valamit! Mindezt ugy, hogy mar mutott cica volt! Akkor a megoldas az volt, hogy ki kellett cserelnunk a matracot ... olcso volt :S :) de csak ez maradt. Utana erdekes nem csinalt ilyet :)
A kérdező hozzászólása: Nincsenek ivartalanítva, a babzsákot máskor is kivittük, itt az a fura, hogy nem egyszeri eset, egyszer alszanak benne, egyszer belepisálnak, még nem is voltak ivarérettek amikor ezt csinálták, persze volt rosszabb is ilyenkor bele is piszkítottak, kitakarítottuk, ahogy tudtuk eltüntettük a szagot, erre megint aludtak aztán jött a telihold vagy nem tudom mi és megint kezdték.... Eleinte sunyiban aztán most 1 hónap óta megint a babzsákba. Másokra nem allergiásak, elég sokszor van nálunk vendég, van hogy akár többen is összeülünk, általában élvezni szokták a társaságot, beleülnek a barátaink ölébe stb... ami furcsa, hogy ezt a szokásukat akkor mûvelik amikor senki nincs itt, de még elõtte se pár nappal, nem is nagyon szoktuk már használni a fotelt miattuk:) .. sajnos túl sokat használták az erõ sötét oldalát...:DDD
Lehet, hogy lelki gond. Lehet, hogy szemétkedik.

Miert pisil be megint? Van egy másfel eves palotapincsim, szobatiszta volt, eddig. Most a lakásban vegzi el a dolgät. Többnyire bepisil, sokszor van kint, ott is elvegzi a dolgát, de bennt is megteszi, van, hogy rögtön mikor bejöttünk! Mit tegyek?

Legjobb válasz: dac korszak. pl nálunk a kutya azért pisilt be mert nagyon sokat volt egyedül. szinte egész nap csak a pisiltetésre ment valaki fel hozzám , így volt hogy pont levitték pisilni és kb 10 percre rá haza értem és már bepisilt. nagyon utált egyedül lenni és meg volt sértödve. így elkellett ajándékozni.

dac korszak. pl nálunk a kutya azért pisilt be mert nagyon sokat volt egyedül. szinte egész nap csak a pisiltetésre ment valaki fel hozzám , így volt hogy pont levitték pisilni és kb 10 percre rá haza értem és már bepisilt. nagyon utált egyedül lenni és meg volt sértödve. így elkellett ajándékozni.
foglalkozz vele többet, betegségbõl is adódhat, hogy nem tudja visszatartani a vizeletét. az elõttem hozzászólónak annyit üzennék, hogy ha nem érsz rá a kutyáddal törõdni, minek neked kutya? remélem, jobb helye lett, mint amikor nálad volt

Miert pisil a kanapera? Atragtam magam a valaszokon es onvizsgalatot tartottam es azt gondolom nem vagyok tul dominans! Ma 2 orat volt egyedul es mire hazaertem megint pisi volt a kanapen! Mit tegyek hol rontom el?

Maskor 5-9 orat egyedul van es nem csinal ilyen hulyeseget akkor egy sima nap mikor egesz nap vele vagyok es 2 orara itthagyom akkor pisil a kanapera!onvizsgalatot tartottam de napi 5 szor jarunk ki,jatszunk es tanulunk 1-1.5 orat vagyok kint vele reggel es 4szer 20-30 percet!minden alkalommal pipi es 3 szor kaki is!

Legjobb válasz: Szerintem legelõször kellene egy labor vizelet vizsgálat, hogy a szervi gond (vese, húgycsõ) ki legyen zárva. Aztán a napi kivitel szuper, de ajánlatos mindig ugyanabban az idõben, mert azt szokja meg legkönnyebben. Ha lelki baja van, vagy nehezen viseli az egyedüllétet, vagy éppen "bosszúból" teszi, az megint egy más dolog. Egyébként nincs létszámváltozás a családban, vagy valamilyen feszültség, ellentét? Mert arra is igen érzékenyen reagálnak. Ha elkényeztetésrõl van szó, akkor nevelni kell. Mindenért dolgozzon meg. A kajáért, a simiért, a szeretetért. És legyen rászoktatva arra is, hogy van idõ, amikor nincs vele törõdve, ezt is tudomásul kell vennie. Következetesen, de mindig higgadtan kell elhárítani a tolakodását.

Szerintem legelõször kellene egy labor vizelet vizsgálat, hogy a szervi gond (vese, húgycsõ) ki legyen zárva. Aztán a napi kivitel szuper, de ajánlatos mindig ugyanabban az idõben, mert azt szokja meg legkönnyebben. Ha lelki baja van, vagy nehezen viseli az egyedüllétet, vagy éppen "bosszúból" teszi, az megint egy más dolog. Egyébként nincs létszámváltozás a családban, vagy valamilyen feszültség, ellentét? Mert arra is igen érzékenyen reagálnak. Ha elkényeztetésrõl van szó, akkor nevelni kell. Mindenért dolgozzon meg. A kajáért, a simiért, a szeretetért. És legyen rászoktatva arra is, hogy van idõ, amikor nincs vele törõdve, ezt is tudomásul kell vennie. Következetesen, de mindig higgadtan kell elhárítani a tolakodását.
Valószínûleg dominancia. NEm tartja tiszteletben a vezetõ helyét, hanem a távollétében felüljelöli. Úgy egyébként mennyit ér a szavad nála? Mennyire tudsz szabályokat felállítani? Az a baj, hogy ez is olyan dolog, mint a behívás, hogy ezer nem is zavaró apróságot kell kijavítani ahhoz, hogy ez helyrejöjjön.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi az a behivas.nagyon kezdo vagyok kotyok kutya ugyben, de rendeteget olvastam mielott magamhoz vettem de ez is mint mint minden ki kell tapasztalni meg kell ismernem ot!nagyon okos es mindent csinal amit tanitok neki, odajon ha hivom(meg nem rogton)leul az ut szelen, var ha kell, es pacsit ad!nagyon okos es jatekos de nem orult modon!ez a kanapes ugy nem megy mivel kezdjem?
Elsõként alaposan sikáld meg a kanapét domesztosos vízzel, mert ahova egyszer elvégezte a dolgát, legközelebb is megteszi. Az ok egyszerû: Ott érzi meg elõször saját szagát a lakásban. Másik fontos dolog: Soha ne érzed úgy, hogy ez nem megy és nem vagyok falkavezér. Elõbb-utóbb kutyád megérzi, és nyeregbe kerül. Javaslom vezess be egy új szabályt: Tilos abba a szobába mennie, ahol a kanapé van. Lehetõleg több idõt tölts a kutyával a szabadban! Ne csak egyszer 1, 5 órát, utána meg többször keveset. Inkább legyen 2x 1, 5 óra !


Miért pisilek már be megint? Olyan boldog voltam.

Több mint két hónapig nem pisiltem be, azthittem kinőttem, de pár napja már megint elkezdődőtt. Semmit sem csinálok másként mint azelőtt, nem tudom szabályzoni, csak jön, fel sem ébredek rá. El kéne menni orvoshoz, de olyan vagyok mint némelyek. Nem sok kedvem van magam az orvos elé tárni, főleg huszonévesen kínos ez. Olyan boldog voltam, elkezdtem barátnőtzni (még jó, hogy nem lett), nincs olyan ember aki ezt elfogadná.

Legjobb válasz: 1. pszichés ok? (pszichológus, utánaolvasás hogy mi okoz ilyet) 2. szervi ok? http://5mp.eu/web.php?a=wudangshanhu&o=tXDjjv679P Talán edzeni kéne a záróizmokat, az nemhogy 'ártani nem árt' de az egyik legkomolyabb edzés is amit ember végezhet.

1. pszichés ok? (pszichológus, utánaolvasás hogy mi okoz ilyet) 2. szervi ok? http://5mp.eu/web.php?a=wudangshanhu&o=tXDjjv679P Talán edzeni kéne a záróizmokat, az nemhogy 'ártani nem árt' de az egyik legkomolyabb edzés is amit ember végezhet.
Az nem lesz kínos, hogy nem lesz kapcsolatod a bepisilés miatt? Na húzzál el az orvoshoz, hogy ne menjen tönkre az egész életed
1 es ha jól tudom a férfiaknál nem záró izom van, az csak a nõknél.A férfiaknál egy szelep nyít -zár, ami a prosztatában van .Talán itt a gond a fiúnál is .Forduljál orvoshoz .Ez valami betegség lehet, amit gyógyitani kell .
PC izom, amit linkeltem, az egész tréning a mély medencei izmok erõsítésérõl szól. Egyébként nem csak fontos gyógytorna, de nagy buli is, én már 12 kilós súlyt emelek (ott.)
Férfi intim torna, járj utána hol van most ilyen, vagy tölts le valahonnan, és szorgalmasan tornázz. De szerintem idegrendszeri dolog húzódik a háttérben. http://videoklinika.hu/video/kriston_kit_ferfiaknak
Kriston :D Ez a nyugati lebutított verziója a taoista gyakorlatoknak? Az az érdekes, hogy ezek annyira hatékony és jó dolgok, hogy még a koppintás is mûködõképes, jó hatású. Akkor az eredeti ?! :D

Miért pisil be megint?

2,5 éves kislanyom az elmúlt néhany hétben mar szinte egyaltalan nem pisilt be a déli alvasnal,de az elmúlt 3-4 napban folyamatosan bepisi!Mitöl van ez?Adjak ra megint pelust?Mondjuk ma 3,5 órat aludt,lehet tul sok az alvas??

Legjobb válasz: bölcsis?

bölcsis?
mennyt iszik elötte?pisil elalvás elött?vannak visszaesések.nem fázhatott fel egy kicsit?csak alvásnál pisil be, vagy napközben s becsurranik neki?
A kérdező hozzászólása: Nem bölcsis....Nappal nem pisil be csak a délutáni alvásnál...
A kérdező hozzászólása: ja és pisil lefekvés elõtt és valamikor többet valamikor kevesebbet iszik
nem érte valami uj trauma, esetleg megilyedhetett valamitõl
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla....de akkor nem csak alvás közbe pisilne be szerintem...vagy rosszul gondolom...
Talán túl korán lett szobatiszta. Olyankor lehet visszaesés.
A kérdező hozzászólása: Még mindíg pepisil a déli alvasnal??Mar nagyon kétségbe vagyok esve!!!!
Fiam 3, 5 éves, több mint egy éve nincs pelenka éjszakára sem. Még van egy-egy baleset. Ma például a délutáni alvásnál bepisilt.

Miért lehet állandó pisilési "ingerem"? Felfázás nem lehet, úgy tudom az nem tart 3hétig, n-em is csíp nem is fáj! 1óráb többször pisilek, van amikor kijövök wc-ről eltelik kb 5perc, megint érzem. Van hogy sok jön, de van mikor alig.

Legjobb válasz: De az sajnos tarthat, még hosszabb ideig is, ha nem lett teljesen kikezelve. Kellene egy vizelet labort csináltatnod, mert ha sok benne még a baktérium akkor további kezelést igényel.

De az sajnos tarthat, még hosszabb ideig is, ha nem lett teljesen kikezelve. Kellene egy vizelet labort csináltatnod, mert ha sok benne még a baktérium akkor további kezelést igényel.
Nem lehetsz terhes? Nekem mindkét terhességemnél ez volt.
Én is sokszor járok így pedig nem vagyok csaj. Testem ezenkívül egy nagyszerû bûvészmutatányra is képes: 3 deci teából kb 1 liter vizelet. Fogalmam nincs hogy csinálom. De lehet szó kávéról, kóláról - bármirõl amiben koffein van.
Az a legbiztosabb, ha orvoshoz mész. :)
"3 deci teából kb 1 liter vizelet. Fogalmam nincs hogy csinálom." Úgy, hogy a teában, kávéban, kólában vizelethajtó hatású vegyületek vannak. A kérdezõnek: Mindenképpen érdemes lenne csináltatni egy vizeletvizsgálatot/tenyésztést.
A kérdező hozzászólása: Terhes nem hinném, havi ciklusom mindig van.
Én tudom, hogy van benne - csak a többség - anyám pl - nem kívánják elhinni azt hiszik, csakjátszom az agyam. Csak az a jó kérdés, ha a koffeintõl ez lesz, akkor ugyebár jobb ha nem veszek magamhoz koffeint, de akkor hogy maradjak ébren? 10 órákat alszom mostanság, ha kevesebbet akkor mág délután alszom el + rosszkedv, aggresszió. Elég unfair dolog ez. Csak mert vérszegény vagyok.
Megnyugtatna szerintem, ha elmennél a háziorvoshoz :) Szerintem lehet akár felfázás is, tipikusan olyan, ahogy leírod. Szerintem ne kínozd magad, ne akard, hogy rosszabb legyen, saját tapasztalat. Nekem is volt, vártam vártam, egy nap arra keltem, hogy nem birok kimászni az ágyból :(
A kérdező hozzászólása: Már hála ég nincs baj:) !

Miért kakil és pisil be 3, 5 éves ovis fiam megint?

25,5 éves kora óta szobatiszta ami azt jelenti szépen szolt ha kell.a kakával gondok voltak mert székrekedéses volt és iszonyat volt számára a kaki,igy az nehezebben ment,zökken?mentesen kezdtük az ovit és az elején szépen ment is a pisi, baleset se volt,ám kb 2 hónapja napi szontem bekakil és bepisil,de itthon is.egyeltalán nem szól,se ha pislni kell,se ha kakilbi,simán bepisil és nem is zol,ha bement,van hogy csak az eleje megy be van hogy az egész,és lázhatóan ?t ezt nem zavarja.minket viszont igen,el?ször szépen beszéltünk csak róla,buzdítottuk,jutalmaztuk,volt hogy 1 hét is el telt baleset nélkül,de mára már az ovón? is azt mondja szerinte a fiam nem szobatiszta,abszolút nem érdekli ha bemegy neki,csak jó id? múlva szól ha szól is,szerintük nem érzi a pisit,létezik ez?és nem érdekli itthon sem.

Legjobb válasz: Lehet, hogy gondja van valakivel az oviban. A fiam akkor csinálta ezt, mikor új óvónénit kaptak, akit nem szeretett. (megjegyzem, én sem, mert elég nemtörõdöm volt, el is küldték hamar). Próbáld kiszedni belõle valahogy.

Lehet, hogy gondja van valakivel az oviban. A fiam akkor csinálta ezt, mikor új óvónénit kaptak, akit nem szeretett. (megjegyzem, én sem, mert elég nemtörõdöm volt, el is küldték hamar). Próbáld kiszedni belõle valahogy.
Nem született kis tesó? Esetleg más "dráma" a családban?
Biztos, hogy valami lelki dolog, még ha nem is fogalmazódik meg benne. Gondold át 2 hónappal ezelõtt mi történhetett, más magyarázat nemigen van. Az én fiam is csinált ilyet.Pont lejárt a gyesem, visszamentem dolgozni, és mivel anyagilag eléggé le voltunk gatyásodva, nekem még plusz adódott egy mellékállás amit elvállaltam. Na, ez sok volt neki, ue-t csinálta mint a te kisfiad. Abbahagytam a mellékállást, igyekeztem többet vele lenni, és újra szobatiszta lett. De õ sem mondta, hogy hiányzom neki, látszólag derüs volt, még csak nem is bújt többet. Csak épp telerakta a gatyeszt..
A kérdező hozzászólása: köszi, de itthon sem szól, egyébként nincs semmi probléma, se az ovónõkkel se a gyerekekkel.õ is ezt mondja és imád is menni, már azzal zsaroltam, hogy nem mehet oviba ha nem szól, de akkor se szól, simán el van pisis bugyiba vagy nadrágba.sajnos igaz leeht hogy kiteszik az oviból, és akkor mit csinálok vele?
A kérdező hozzászólása: 2 hónapja mentem vissza dolgozni, mint irtam is 2 mûszakba.nem is gondoltam, hogy könnyû neki, de nem gondoltam, hogy ilyen komoly lesz, már mint, hogy naponta 3* is bepisil, és egyáltalán nem is jelzi hogy kell, még akkor sem ha már bent van.én is vettem ki szabikat, meg elmetem vele betegbe is, jót is tett neki, de nem múlt el a dolog.
Hólyaghurutod lehet. El kéne menned orvoshoz, de addig is igyál sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Kamillatea. Igyál belõle sokat, belülrõl segít a gyulladást megszüntetni + A meleg fürdõvízbe önt egy adagot és egy kicsit ücsörögj benne. A dédimtõl tanultam, nálam bevált ilyen esetben. J a fürdõvízbe tehetsz egy jó nagy adag tengeri sót is, az is segít.
Próbáld meg nem erõltetni a pisilést, ha tudod, hogy már mindent kipisiltél. Csak még rosszabb lesz, mert ilyenkor kinyílnak a húgycsó záróizmai, de mivel vizelet nem jön ki, ezért a baktériumok bejutnak és még inkább elfertõzõdik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a tanácsokat is mindenképpen kipróbálom a kamilla teást :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!