Találatok a következő kifejezésre: Miert olyan mint a (851 db)

A valóságban miért olyan stresszesek a veszekedések, miért nem lehetnek olyanok mint a rém rendes családban?

Legjobb válasz: Ha mindenki olyan lenne, mint a Rém rendes családban az emberek, akkor lehetne ilyen, de nagyon kevés olyan ember van, mint õk. Különben is, az egy tv-mûsor, kitalált helyzetekkel....

Ha mindenki olyan lenne, mint a Rém rendes családban az emberek, akkor lehetne ilyen, de nagyon kevés olyan ember van, mint õk. Különben is, az egy tv-mûsor, kitalált helyzetekkel....
Nálunk kb ilyenek a veszekedések, nem mind, de a legtöbb. De ehhez az is kell, hogy a loegkisebb apróságon is össze tudjunk kapni... néha jobb volna csak szimplán nevetni oltogatás nélkül...
Szép lenne a stresszmentesség, de mondjuk én nem bírom, ha csak úgy oltogatnak, még ha viccbõl is, akkor is megsértõdök ....
A kérdező hozzászólása: Tudom, de mennyire stresszmentes lenne mindenki, ha agyba fõre oltanánk egymást és közben csak nevetnénk.
Néha velünk is elõfordult, hogy nevetésbe törtünk ki annyira oltogattuk egymást :DXD
Fuuuuu! Az élet nagy kérdései... Mióta felfedezték a billentyûzetet, azóta keresik ezekre a kérdésekre a választ..
Alap billentyüzeten nagy az enter kivéve a numerikusnál kiseb kicsit de az is elég nagy két oldali vezérlö gombok azért vanak hogy egy kézel is tud használni illetve sokszor á jobb és a bal más funkciókal s birhat egyes programokban caps clock viszonylag nem nagy könyebb megkülönböztetés véget lehet nagy ne keverd a karakterekel meg egy gépiró egész sok mindent használ vagy egy programozó nem ugy használja mint egy átlag felhasználó gondolom te talán a tab ot se használod sokan (én legalábis nem nagyon) pedig akinek olyan a munkája bizony sokat használja
Ha jól tudom, a Ctrl és Alt duplázása azért jött szokásba, hogy a különbözõ billentyûkombinációkat könnyebb legyen leütni. Mondjuk egy Ctrl+K a bal oldali Ctrl-lal két kézzel kényelmes, de a jobb oldalival már tekergetni kell a csuklódat, hogy vakírásból meg tudd nyomni. Vagyis ezeket a funkcióbillentyûket úgy alakították ki, hogy bármelyik kezeddel le tudd nyomni. Az Altnál kicsit más a helyzet: a bal Alt a funkcióbillentyû, azzal tudsz menüket, programfunkciókat elérni, a jobb oldali, Alt Gr nevû gomb a magyar billentyûzeten a különleges karakterek elérésére szolgál. Ugyanis ott, ahol a mi ékezetes betûink vannak, az angol számítógép-billentyûzeten mindenféle különleges karakterek voltak. Nem akarták, hogy új kiosztást kelljen gyártani, ezért azoknak a helyére telepítették az ékezetes karaktereket, a speciális karaktereket meg összezsúfolták kevesebb billentyûre, viszont így egy billentyû akár három karaktert is jelölhet. Éppen ezért az egyszerû Shift mellett kellett egy másik "váltó" is, amivel a harmadik karaktert tudod elõcsalogatni. A többi billentyûrõl nem tudok szebbet, jobbat írni, mint az elõzõ válaszadók.
A jobb oldali ALT-nak meg tök más a funkciója mint a bal oldalinak.
A kérdező hozzászólása: A shift-bõl megértem, hogy érdemes kettõ, de alt és ctrl-bõl szerintem 1 is elég lenne. És egyébként létezik balkezes billentyûzet?
Ha tanultál volna gépírást tudnád, hogy jobb- és balkezesség nincs értelmezve ebben - mert ha így lenne, akkor létezne külön billentyûzet, illetve külön tananyag a számukra, de nincs. Sok billyentyû már csak hagyományból van meg, pl. Pause/Break, SysRq, Scroll Lock, Insert, eredeti funkciójukat más kombinációk töltik ki (Pl. az elsõ helyett Ctrl+Alt+Del, vagy Alt+F4, a másodikat nem ismerem, a scroll lock az régi programokban átváltotta a kurzorokat, görgetted vele a szöveget vagy beleírtál, az Insert helyett Ctrl+C/Ctrl+V, stb.). Emellett megjegyzem, hogy gépírásban pl. a jobbkezes nagybetûket bal shifttel, a jobbkezeseket bal shifttel kell ütni, mert így a legkényelmesebb, nem baszod el az ujjaidat (Aki nem tud gépírni annak lehetnek komoly ízületi problémái, mert sok fölösleges mozdulatot tesz, és nagy sebességû hibás írásnál ez megerõlteti az ujjakat, viszont van egy rossz hírem, heti 2x45 percben 2 tanév kell, hogy elsajátítsd a gépírást 300 leütés/perc sebességgel - az a minimum). Mellesleg a bal Alt nagyon nem arra való amire a jobb, elõttem már leírták, mégegyszer nem fogom. Emellett kevés is ez a néhány gomb, mert a laptopokon van egy Fn feliratú gomb is, ami további funkciókat tesz elérhetõvé, pl. a laptop képernyõ fényerejének állítása az Fn+F5, Fn+F6, vagy a hang ki-be kapcsolása Fn+F9 (modellenként eltérõ kiosztás!).

Miért érzem magamat csúnyának hogy nem vagyok olyan mint a mai legtöbb nõ?

Már tettek megjegyzéseket a fehér bõrömre és a vékony hajamra is. Mondták hogy járhatnék szoláriumba mert fehér vagyok mint a hó. Nem vagyok ápolatlan csak nincs mûkörmöm, mûszempillám, nem járok szoláriumba azért hogy barnább legyek, mert engem a nap nem fog le.

Legjobb válasz: nem tudom miért érzed magad annak, de azzal semmi baj nincs hogy nem vagy mû

nem tudom miért érzed magad annak, de azzal semmi baj nincs hogy nem vagy mû
A kérdező hozzászólása: De akkor miért szólnak le ha jó vagyok így is?
Hofehérkére is 7 törpe gerjedt, ne parázz. Nem a bõrszín/hallgatagság szokott gondot okozni ismerkedéskor.
Nos attól, hogy valaki nagyon fehér bõrû az nem baj.Engem sosem zavart.Nekem tetszettek az olyan lányok.A szolizás meg egy nagy baromság.Ha barnulni akar az ember, akkor igazi napfényen barnuljon és ne szoli gépeken.
*hajvastagság, hülye autocorrect.
Ha nem a te stílusod, a mûbarnaság, és a mûszempilla, akkor úgysem akarnál olyannal járni, akinek ez tetszik. Ha szép vagy, akkor szép vagy, nem a kiegészítõk, és a smink dönt a szépségedrõl. Az csak annak kell, aki majdnem menthetetlenül ronda. [link]

Miert olyan nehez a felkeles? Minden egyes reggel van olyan hogy keltenek (4 ebresztore se kelek fel mindig kinyomhatom oket de nem emlekszem semmire)

Es miutan felkeltenek van hogy mar kommunikalok de nem kepes joideiv bekapcsolni az agyam sokszor arra sem emlekszem h mar eseeg lementem a konyhaba aztan vissza az agyba, igaz ezek 4-5 oras alvasok utan tortenik, de ez akkor sem normalis..

Legjobb válasz: Bocsi, de 4-5 órás alvás után igazából normális :) Velem is ez volt. Most már azért alszom 6-7 órát, ha lehet. Ez sokat segít. Az óralenyomással kapcsolatban a legjobb, ha az órát elteszed kéztávolságból. Azért, hogy az ágyból ne érd el. Így fel kell, hogy kelj ahhoz hogy le tudd nyomni. Ha már felkeltél akkor viszont ne feküdj már vissza.

Bocsi, de 4-5 órás alvás után igazából normális :) Velem is ez volt. Most már azért alszom 6-7 órát, ha lehet. Ez sokat segít. Az óralenyomással kapcsolatban a legjobb, ha az órát elteszed kéztávolságból. Azért, hogy az ágyból ne érd el. Így fel kell, hogy kelj ahhoz hogy le tudd nyomni. Ha már felkeltél akkor viszont ne feküdj már vissza.
A kérdező hozzászólása: a szoba legelérhetetlenebb sarkaiba teszem és mikor már a szüleim keltenek ott van az ágyamban az összes telefon és nem emlékszem hogy felálltam és kinyomtam õket. tehát mivel nem a tudatos énem van fölényben mikor lenyomom õket így nem tudok hatni magamra hogy ne feküdjek vissza.. :D de köszi a választ!

Tegnap vettem kettő orr piercinget. Orvosi fémet. De az egyik szára be van festve feketére. Az miért van? Ugyan olyan mint a sima fém szinű vagy ez miért van befestve?

Legjobb válasz: Félig fémszínû, félig meg fekete? Te akartál ilyet, vagy két fémszínût akartál, és az egyik ilyen?

Félig fémszínû, félig meg fekete? Te akartál ilyet, vagy két fémszínût akartál, és az egyik ilyen?
A kérdező hozzászólása: Hát az egyik rendes fém szinü, a másik meg fekete. de igazából nem is figyeltem, csak azt h köves legyen meg h milyen a kõ színe
A kérdező hozzászólása: csak most nem tudom h mi a különbség a kettõ között. :S
Semmi, csak a színe

Miért olyan rossz a Rubint Réka edzés? Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén.

Legjobb válasz: Miért lenne rossz? Jaaaj ne már, mindig jönnek ezek az ezt csináljad, de inkább az ellenkezõjét, de amúgy a teljesen más a jó. Minden mozgásforma hasznos, és nehogymár ne izmosítson ha egyszer használod az izmaidat!

Miért lenne rossz? Jaaaj ne már, mindig jönnek ezek az ezt csináljad, de inkább az ellenkezõjét, de amúgy a teljesen más a jó. Minden mozgásforma hasznos, és nehogymár ne izmosítson ha egyszer használod az izmaidat!
Micsodaaa?! Mióta Rubint Rékázok úgy nézek ki, mint egy testépítõ :D És nemcsak kinézetre, járás közben is érzem, hogy könnyebb lépni, meg a lépcsõn is :O Csakis ajánlani tudom! Bár fogyni tényleg nem lehet tõle...
Jó, hogy ez volt az utolsó válaszod, legalább nem kell feleslegesen veszekednem. Én akkor is izmosodtam tõle, fõleg a kitörések látszanak meg a külsõ combon is fenéken, nagyon utálom.A táplálkozásom pedig megfelelõ volt, mint írtam, orvos által összeállított.
És elnyerted a mai utolsó válaszom! "Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén." akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz!! Nem rossz a rubint réka csak teljesen alkalmatlan mind IZMOSÍTÁSHOZ hiába mondja az elsõ (neki csak sz4r volt a kajája hiába mond akármit is) mind izomtömeg MEGTARTÁSÁHOZ! Ha nem célod, az izomtömeg megtartás akkor csinájjjjjaaaadd!
DE csak utánad.:D Mondom kérdezni sem lehet, mert egybõl robbannak a h.ülye trollok mint te is.
Mert f4szságot kérdeztél! Igazából ez valami ilyen szintû volt: - Ki volt az aki az elõbb ment itt? - Nem tudom nem ismerem... - nem Feri volt a másik utcáról?
Nem kell összehasonlítani akkor sem írtam rád semmit csak kérdeztem. Ha ennyitõl robbansz mint egy idegbeteg az sem az én bajom.
Mondtam mindenki azt hisz amit akar, azt gondol amit akar, nem fogom bizonygatni, hogy nem vagyok az. Ha a válaszom hagy kivetni valót SZAKMAILAG akkor javítsd ki vagy legalábbis tegyél rá próbát. Az, hogy emberileg milyen vagyok szerintem pont téged kéne legutoljára zavarnia...
Te nem érted. Nem mondtam rád eleinte semmit, te meg elõszeretettel lenéztél mert mertem kérdezni olyat, ami téged zavart. Még mindig nem fogod fel, hogy nem a tartalom az amit én kifogásolok, hanem az ahogy válaszoltál. Más meg írt olyanokat amitõl már azt sem tudtam mi van. Ha meg nem kérdezek hanem összehordok baroms-gokat akkor meg az a baj. Ha kérdezek akkor meg az a baj. De írd erre megint azt, hogy mert fgszágot kérdeztem. Akkor én meg elõre azt írom erre: akkor minek válaszolsz? Mert ilyen stílussal pont az ellenkezõ hatást fejted ki. Másrészt ha te megengedtek magad, hogy így meg úgy lehordj mindennek, akkor én is megengedem magamnak ugyanezt.
Értem amit mondasz ne hasonlíts magadhoz te nem tudod értelmezni amit írtam. Ha neked az jön le ebból hogy "Nem rossz a rubint réka csak teljesen alkalmatlan mind IZMOSÍTÁSHOZ" hogy: "Nem is tudtam, hogy még a mozgásban is vannak rossz mozgások. " akkor a válaszom ezentúl az, hogy ASDASDADASDASDASD! Azt még te próbálsz engem itt értetlennek beállítani :D LOL :D És mielõtt reagálsz rám lásd magad elõtt ismét a válaszom: "ASDASDADASDASDASD" Ja de talán lehet, hogy "ASDASDADASDASDASD"? Nem vagyok benne már biztos :S
Mondom. Ha leírod rosszul azt amit "tudsz" az a baj, ha kérdezel az a baj itt minden baj, bocs, hogy nem felelek meg az általad jónak ítélt kritériumnak. Ja és megint nem érted.hiába írtad le ha utána jöttek válaszok, hogy már magam sem tudtam akkor mi a jó. Mint írtam most írtam ilyen témához elõször. De ugyanúgy te sem figyelsz arra amit én írok.
Miért figyeljek arra amit te írsz? Írtál itt akár egy olyan választ is ami a kérdéshez tartozik? Írtál itt egy olyan választ ami egy kicsit is kapcsolódik a fogyókúrához? Mint mondtam tanulni járok erre az oldalra tõled meg max csak trollkodni fogok tudni megtanulni. Miért gondolod így azt, hogy akár egy kis odafigyelést is megérdemelsz tõlem?
Igen írtam. Erre figyeltél és válaszoltál. Te tényleg ma.jom vagy. Tõled sem lehet semmit tanulni csak azt, hogy hogyan legyek egy öntelt magát mindenre jobbnak tartó pökhöndi bunk.ó ember.
Jól van acél, további szép napot :)
Mit tudom én már ki mit ír annyi mindent össze vissza írkálnak, igen ebbõl is lett a vita, hogy már azt se tudom mi van. Nem baj szeptembertõl úgy is tudni fogok mindent ezekkel kapcsolatban. Ilyen hasonló h.ülyékkel leszek összezárva. :'D
Örülök, hogy csípsz de már én sem értem :D Mindegy! Ott egye meg az egészet a fene! Minek regisztráltam? Tudod úgy tanul az ember ha mást tanít. Sikerült itt az orvosos köcsögnek az elsõ oldalon már felhúznia... úgy bírom az ilyeneket. Na már félig house is lettem :D Pontosan ott válasz kész... egyéni véleménye mindenkinek van leírja tök jó de ennyi.
A te két mondatod csak kettõ volt a 10bõl. Bekerültél a darálóba mert f4szságot kérdeztél ennyi.
Holott normálisan kérdeztem. Nem gondoltam, hogy így fog valaki is rá válaszolni. Ha tudtam volna inkább nem is írok semmit.
Milyen [email protected]ág? Te netalántán úgy születtél, hogy MINDENT TUDSZ? Kérdezni sem lehet? Akkor megint jogos a kérdés, hogy mi a [email protected]ért regisztrált ide? Hogy ossza az észt? Nem így kell osztani az észt. Leírhatja mit gondol.
"Akkor az én mindössze KÉT mondatomon miért akadt ki így ennyire, hogy ismeretlenül lehord mindennek? :D" szintén költõi kérdés: miért sprckolt le a rendõrség az utcán ártatlan nézelõdõket? nem is volt költõi. azért mert az célpont elé álltak! azonosság: biztos Te is úgy kérdeztél, vagy olyat mint mások, és kaptad a "lehordást" :)
Mi a f4sznak kérdezed meg mégegyszer azt amire már egyszer választ adtam? Amúgy meg kezdjük ott, hogy a f4szomba említettem azt, hogy van rossz mozgás is? "Nem rossz a rubint réka csak teljesen alkalmatlan mind IZMOSÍTÁSHOZ" direkt mondtam te csecs, hogy NEM ROSSZ csak alkalmatlan egyes célok eléréséhez te meg jössz hogy nem is tudtad hogy vannak rossz mozgások... na elmész te a ...
Na hát ez az, nem kell egy kalap alá venni az összeset aki ide ír.
Már szegény acél is belekerül még a végén :D
na csá, mentek a zöld kezek, nekem is mennem kell. szép napot, délután meg Rékázzatok egyet pás! :D
Dehogynem, le van írva minden amit kérdezett a kérdezõ. Minden pontosan... ha nem felel meg neked a stílus akkor ez van, verd magad földhöz. Egy csimpánz meg 1 kézzel 385kg emel fel, szóval igencsak szeretnék csimpánz lenni. Gondolj bele: - egész nap pucéran rohangálhatnék - etetnének az állatkertbe - keményebb lennék - jobb lenne a reflexem - bármikor rász4rhatnék bármire - és a legfontosabb nem kéne veled itt veszekednem :D
Nem muszáj én sem veszekedek csak leírom azt amit gondolok.:) Ahogy te is tetted ezt rólam.
Akkor ennyi... köszönöm a fergeteges szócsatát, remélem még találkozunk.
:DDD
Áh ezt jó volt olvasni! :D
az biza :) de szegény Fruits :DD
Komolyan néha sírni tudnék :D De nem teszem meg... egy férfi sosem sír :)
"a férfiszív talaja köves..." Stephen King - Kedvencek temetõje.
Fõleg azé a halott kisgyereké amelyik 30 centis betontömbön rágja át magát a tejfogával, hogy aztán elvágja a fõszereplõ vádliját :D Vagy valami ilyesmi volt :)
a kis Gage :) ) nagyon komoly a könyv (is), ajánlom! :) ) hogy az apja szikéjével hogy el tudott játszadozni..
eleg paras, de legalabbis nem kicsit :) igen, eloszor a macskajuk jon vissza.
szerinted akkor miért kérdeztem rá, hogy hogy akarod azzal levágni?:) tényleg lényegtelen:D.
B4zdmeg még az iróniát sem érzed a dologba :D Mindegy, mondtam, hogy befejeztem...
d
Nem hiszem, hogy fogunk találkozni. Szívesen, örültem a napi vitatkozásnak;). Már ez is meg volt. Üdv
Olyan ééédesek vtok, mint a 20 éves házasok :D
OFF Fruits Punch Samurai bárcsak csimpánz lennél...
Neked meg bárcsak lenne annyi iq-d mint egy csimpánznak... Amúgy meg ilyen nõvel? Házas? Pfff... Inkább vágom le a tököm fakanállal!
Még mindig csíplek, egyre jobban, egész nap a beszólásaidon nevettem :D Ma tettél az egészségemért egy kicsit, köszi :)
Örülök neki :D Ha másnak nem is tudtam segíteni (mert b4sznak rám hallgatni) akkor legalább te jól érezted magad :)
Nyugi, ha te lennél az utolsó férfi a Földön akkor sem kezdenék veled. De akinek annyi empátiája sincs, hogy felfogja amit írok attól nem is várok túl sokat.
Fakanállal hogy akarod levágni a tököd?:) A fakanál szerintem nem ezt a célt szolgálja, azt maximum a végbeledbe tudnál feldugni..
Nem tudom még kis p*cs voltam amikor láttam :) Arra emlékszem, csak, hogy elsõnek talán a macskájuk jött vissza? Mindegy kb 1 hétig nem akartam látni se a macskánkat :D De lehet nem lenne hülyeség elolvasni...
Nem rossz, de én pl. megfelelõ táplálkozás mellett egy grammot sem fogytam tõle, csak izmosít.
1db súlyzóval már elég jól tudsz edzeni. Hervisben tárcsás kézisúlyzó 4ropi.
sorry, azt hittem egyértelmû, mert õ írta, hogy utálja az izmos seggét :D Még mindig várom a választ, azért szóltam, kinek szólt :D
Kedves Kérdezõ! kemény edzést csinálhatsz otthon is súlyzóval, de még sajátsújos edzést is meg tudsz tanulni. emellett ha biztosan kemény edzést szeretnél, a legtöbb küzdõsport vagy harcmûvészet edzés megfelelõ lehetne számodra.
Fruits Punch Samurai válasza: De egy i.dióta p.öcs vagy! Még akkor is, ha igazat írsz:D Csak ez a stílus..Elég bunk.ó vagy.
"Nem is tudtam, hogy még a mozgásban is vannak rossz mozgások. " nektek nõknek annyi eszetek van mint egy csirkének! Komolyan eddig láttok? Jó meg rossz? Ennyi a tudásotok? Ne mérgejjé mán mert újraregelek! Nem rossz te csecs csak nem a legoptimálisabb választás ahhoz a célhoz amit te el szeretnél érni. Ha úszni akarsz megtanulni te is boxedzésre mész? " Annyit írtam amit az elején bemásoltam. Nem is tudtam, hogy ezzel sértem a te h.ülye egódat. Normálisan írtam, erre jön ez a pökhendi stílus. De szerintem menjél el viselkedés terápiára is, mert az, hogy gyúrsz nem jelent semmit attól még lehetsz egy sík h.ülye indulatos ba.rom.
utolsó, kit érdekel mi lehet, ha nem az? persze te nem ismered, de innentõl, hogy fennakadsz a válasz stílusán tökéletesen eltértél a tárgytól, ráadásul (szerintem) nem is érdekes irányba.
Lehet, hogy egy indulatos barom vagyok de több közöm van a témához mint neked. Amúgy azt meg soha nem is tagadtam, hogy nem lennék tahó bunkó köcsög.
"Nem is tudtam, hogy még a mozgásban is vannak rossz mozgások. Akkor mi lenne a másik ami megfelelõbb, a Rubint Réka edzések helyett? " Nézd, ezt írtam. Ebben mi volt olyan nagyon sértõ amire úgy válaszoltál mintha én bármirõl is tudnék , szerinted akkor miért kérdeztem meg normálisan readásul? És ahogy te válaszoltál rá, az egyenlõ a nullával bocs. Az meg külön öröm, hogy magadtól beismered, hogy ilyen bunk.ó vagy ez a te szegénységi bizonyítványod. Mellesleg, pontosan annyi jogom van ideírni, vagy válaszolni a " szép válaszra" amit nekem írt, ahogy neked is volt jogod olyan " gyönyörséges" dolgokat írni rám, ismeretlenül:) . Másrészt pedig tökéletesen kihagytad a mondatom második felét, a kérdést, csak az elsõ részt másoltad be, ezáltal még jó hogy volt "okod" írni valami sértõ megjegyzést.
A kérdező hozzászólása: Jó és mit eddzen az, aki nem tud terembe eljárni? Szerezzek be itthonra súlyzókat?
Akkor következõleg tegyél felszólítást kinek írsz :D
Õ mindent magára vesz ami utálat. mert õ az utálat megváltója, A Samurai! ráadásul tudja mit ír. Haters gonna hate!
Bocsi, hogy megkérdem, de miért utálod? :D
Az a gond, az ilyen mozgásokkal, hogy nem tudják a glikogén raktárakat kimeríteni ezáltal izomvesztés lép fel bármilyen jó is a diétád! Az meg, hogy te nem fogytál az csak azért van mert sz4r volt a diétád! Ha orvos írta le neked, akkor meg elég nyomorék orvos lehetett.
Nem is tudtam, hogy még a mozgásban is vannak rossz mozgások. Akkor mi lenne a másik ami megfelelõbb, a Rubint Réka edzések helyett?
Lehet szidni rékát de aki nem próbálja ki pl sok kondis mert szerintük csak a konditeremben lehet edzeni az ne is szólja le saját testsúllyal is lehet jól eddzeni
Azért nem lehet olyan rossz, nézzük már meg a testét...
de jó, hogy nem kellemindezt leírnom, pedig már majd' nekihuakodtam. de Samurai, nem fogják megérteni :/
Valahol tudom, hogy hiába pofázik az ember... Az emberek nagy része csak az orrukig lát és meg sem próbál kicsit sem gondolkodni. Mindegy én leírtam, mint mondtam innentõl kezdve mindenki azt hisz amit akar.
a miért utálod az elõttem szólónak szólt, nem neked!
""Akkor mi lenne a másik ami megfelelõbb, a Rubint Réka edzések helyett?" tudjátok ti azt nagyon jól, csak engem b4sztattok... teljes testes edzés, súlyzókkal vagy minimum saját testsúllyal! " olvasd már végig te szerencsecsomag.
ÉS?? Attól még az elsõ részre miért kellett úgy válaszolnod, hogy a másikat sértse? Te honnan a [email protected]ól tudod, hogy ki hogy reagál a te idi.óta viselkedésedre? Normális stílust is megengedhetnél magadnak, de aki erre nem tart igényt az egy tu.skó, nem több. legalább is az aki normálisan írt, az hogy sértette a te kis világodat az elsõ mondatom az nem az én hibám.
Honnan tudod ki [email protected] téged? Egybõl letudod vágni ennyire? Most írtam legelõször ilyen kérdéshez, mert kíváncsi voltam a válaszokra, és azért is írtam le amit.
Én írtam: az a célom h átmozgassam a napi ülésben elgémberedett testemet :)
Na akkor neked jó, ha tényleg csak ennyi a célod vele. A másiknak meg befejeztem... amúgy meg hidd el élõben pont te lennél kussba. Nem azért mert úúú de nagy vagy úúú de félelmetes lennék pusztán arról van szó, hogy szimplán nem lenne pofád ugyan ezt levágni. Én magamat adtam, ugyan így beszélek élõbe is... de amilyen punci népség vagytok csak hallgatnátok és bólogatnátok. Mindig ez van... amelyik ember meg élõbe is visszaszól azzal meg a legnagyobb haverok szoktunk lenni ezután. Szóval szerintem a helyedbe visszacsöppennék a valóságba és nem csak neten lenne nagy pofám.
Nyugi , régen olyan voltam amilyennek leírtál azóta már ilyen téren is fejlõdtem és hidd el, ha nem is szólalnék meg az azért lenne, hogy 1 ne legyen belõle vita mert épp akkor nem szeretnék vitázni 2 mert nem lenne hozzá kedvem mert nem látnám értelmét. Ez hangulattól függ, részemrõl. Ha úgy lenne, akkor hidd el a szemedbe mondanám.
Amúgy meg mi a f4sz ez már? Minek magyarázok egyáltalán nektek? Minek akarok nektek akármit is bizonyítani? Mivel lesz ez jobb nekem? Leírtam a valóságot, innentõl kezdve mindenki azt hisz amit akar.
Én esküszöm csíplek! :D
Minek regisztráltál akkor?:D Amúgy is mostanában csak veszekedni tudok mindenkivel. xD Mert mindenki beleköt a szövegembe.
azt hiszik hogy bunkó vagy :S :DDD sebaj, aki belenéz a kérdésbe, az elsõ oldalakon megkpja a választ oszt csókolom. egyébként a Dr. House eset nem rémlik a Kedves Válaszolóknak? tök mindegy ki min sértõdik be, mit érez vagy gondol. a témában egy hozzáértõbb ember véleménye elhangzott, figyelmen kívül lehet hagyni, vagy akár tanulni is lehet belõle, senkit nem érdekel ha valaki nem akarja hatékonyan végezni az edzését, élni az életét, hanem mások stílusán akad fenn. mások meg azon akadnak fenn, hogy valaki hogy tud ennyit foglalkozni más ember stílusán. pff ezzel foglalkozni..
"azt hiszik hogy bunkó vagy" Samurainak szólt. aki meg csak veszekedik: éld ki magad, ez egy ilyen idõszak. meleg van, mindenki beleköt abba amit írsz.. :) )
Nem érted...elõször a stílus lesz feltûnõbb, mintsem a tartalom. Hiába fogom fel mit ír, ha egy [email protected] közben. Ha élõbe is ezt csinálja az meg arra utal, hogy egy pattogó b.rom aki azt hiszi magáról, hogy mert mindent tud" azt csinál amit akar és úgy válaszol ahogy akar xD repülhetnél te Kínába a bunk.ó fejeddel együtt. Mondjuk ha élõbe nekem vágnál le egy ilyen szöveget végig se hallgatnálak csak annyit jegyeznék meg, hogy ez egy id.ióta.
az izmosításhoz pont nem épp hatékony kis ellenállású edzés. nem is beszélve az étkezésrõl, ami alapvetõ fontosságú izmosodáshoz, és eddig tényleg szó se volt róla (és fittness DVD-n tudtommal nem is lesz) :S
Jó az a sz4r amúgy ha csak szimplán mozogni akarsz. Ha egy kicsit aktívabbá akarod tenni az életed. De sem fogyókúránál nem optimális... izomtömegnöveléshez meg köze sincs. Azt meg ne hidd el, hogy réka ugyan azt csinálja.
Az igazság fáj, igazad van... Bocsi, hogy idióta csirkének hívtalak de ez a valóság. Én nem sértõdöm meg, hogy tuskónak hívsz, szóval feleslegesen pattogsz itt, úgy sem fogok megváltozni és úgy sem fogok más stílusban írni. Ha zavar használd a piros kezet azért van.
"Honnan tudod ki [email protected] téged? Egybõl letudod vágni ennyire? Most írtam legelõször ilyen kérdéshez, mert kíváncsi voltam a válaszokra, és azért is írtam le amit." Ezt írtam olvasd el. Milyen igazság? Szerinted mindenki tudja azt amit te. Már, ha ilyen kérdésre így válaszolsz nem túl sok empátia szorult beléd. Ami amúgy azért kár, mert így inkább [email protected] fognak rád egy jó nagyot. Remélem élõben is így adsz válaszokat másoknak.
Héhéhéhé álljunk már meg egy pillanatra! Itt azt nyomod, h alkalmatlan a RÉka arra amit el szeretnénk érni. Kiscsillagom, honnan a búbánatból tudod, h mi a célunk? :D Mert errõl mondjuk egy kanyi fél szó nem esett. Mi van, ha át akarod mozgatni a tested? Plusz: RÉka egyik videójának alapkelléke: A súlyzó!
Egyébként meg hiába írsz olyat , amit te tudsz és igaz, ha elõször inkább a stílusod ahogy írod(vagy mondod) lesz feltûnõbb, mintsem az amit írsz(a tartalom).;)
Természetesen így válaszolok élõbe is... és az ilyen ugráló kis ribiket mint te akkora sallerrel szoktam jutalmazni, hogy kínáig a fogával szánt 6méter széles bicikliutat :D Folytasd még kezdem élvezni már félig áll a farkam is XD
Mert nem feszes vékony test a célotok? De! Akkor meg? De ha plötyi sz4r akarsz lenni akkor tényleg nem volt igazam..
Nekem csak izmosítani kéne. Ennyi lenne a célom.
"Nekem csak izmosítani kéne. Ennyi lenne a célom." pont ezért nem kéne arra a sz4rra ugrálni. Szerinted ha otthon ilyen kis ugrálással lehetne izmosodni akkor én nem azt csinálnám? Minek súlyzóznék egyáltalán?
Na hát akkor most egy költõi kérdés jön: Akkor az én mindössze KÉT mondatomon miért akadt ki így ennyire, hogy ismeretlenül lehord mindennek? :D

Miért hideg mindig a kezem és a lábam? Mi okozhatja ezt? Még ha melegem van, akkor is olyan, mint egy pohár jégkása zokniban.

Legjobb válasz: Gondolom nõ vagy. Ha férfi lennél, nem lenne hideg a kezed :) Nekem is folyton hideg, elképzelni sem tudom, hogy miért. Folyton fázok. A vérkeringéssel hozzák összefüggésbe, de szerintem egyszerûen ilyen és kész. Én azzal letudtam, hogy azért mert nõ vagyok.

Gondolom nõ vagy. Ha férfi lennél, nem lenne hideg a kezed :) Nekem is folyton hideg, elképzelni sem tudom, hogy miért. Folyton fázok. A vérkeringéssel hozzák összefüggésbe, de szerintem egyszerûen ilyen és kész. Én azzal letudtam, hogy azért mert nõ vagyok.
Kedves elsõ válaszoló tévedsz, mert én férfi vagyok, és nekem is sokszor hideg a kezem és a lábam.
A kérdező hozzászólása: igen, 17 éves lány vagyok
Lehet, hogy túl keveset mozogsz. Rossz a vérkeringésed, a veséd nem tud megfelelõen kiválasztani, ezért a kezed/lábad besegít (verejtékezéssel). Persze nem tocsog az izzadságtól, lehet, hogy ami a bõrre jut nedvesség, az egybõl el is párolog. Csakhogy mivel párolog, hõt von el a végtagjaidról. ^.^

Az Egyesült Államokban miért olyan rossz a közbiztonság? A világ leggazdagabb országa, mégis sokkal rosszabb a helyzet, mint nálunk. Az amerikai kultúra erőszakossága miatt?

Detroit 700 ezres város, mégis évente kétszer annyi embert gyilkolnak meg, mint egész Magyarországon.

Legjobb válasz: Amerikában a gyilkosságok fele önvédelembõl történik, Románia, Ukrajna, Szlovákia, Magyarország mind olyan országok ahol ha lenne legálisan lehetne lõfegyvert tartani, naponta agyonlõnének 5embert minimum, betörések rablásokból adódóan Itt nálunk a rendõrnek gyakorlatilag semmi joga nincsen, amit fent mondanak a parlament-ben aszerint kell eljárniuk Fegyvert is csak akkor használhatnak amikor már félig ölik õket? Milyen világot élünk... Amerikában nem rossz a közbiztonság, viszont ott rendesen agyon verik azt aki nem adja meg magát, vagy akadékoskodik Ott is van nyomor/gazdagság ez megosztja az embereket és ebbõl adódik sok balhé Jobb a biztonság ott, mint itt nálunk, aki félelembe érzi magát, az nyugodtan hordhat fegyvert az utcán magánál 20/F

Amerikában a gyilkosságok fele önvédelembõl történik, Románia, Ukrajna, Szlovákia, Magyarország mind olyan országok ahol ha lenne legálisan lehetne lõfegyvert tartani, naponta agyonlõnének 5embert minimum, betörések rablásokból adódóan Itt nálunk a rendõrnek gyakorlatilag semmi joga nincsen, amit fent mondanak a parlament-ben aszerint kell eljárniuk Fegyvert is csak akkor használhatnak amikor már félig ölik õket? Milyen világot élünk... Amerikában nem rossz a közbiztonság, viszont ott rendesen agyon verik azt aki nem adja meg magát, vagy akadékoskodik Ott is van nyomor/gazdagság ez megosztja az embereket és ebbõl adódik sok balhé Jobb a biztonság ott, mint itt nálunk, aki félelembe érzi magát, az nyugodtan hordhat fegyvert az utcán magánál 20/F
Én voltam kinn, és egyáltalán nem éreztem rossznak a közbiztonságot. Teljesen nyugodtan mászkáltam sötétedés után is, soha senki nem kötött belém, biztonságban éreztem magam. Szerintem a szenzációhajhász hírek torz képet adnak a bûnözés alakulásáról, mindig rosszabbnak tüntetik fel a helyzetet, mint amilyen valójában. (Ez nem csak Amerikára igaz amúgy.)
Nekünk családi barátaink éltek kint 15 évig New Yorkban(már hazaköltöztek) és õk elmondták hogy el se tudjuk képzelni mennyivel biztonságosabb Budapest! Õket kétszer rabolták ki pedig minden veszélyes környéket igyekeztek elkerülni. Azt nem is említve hogy ott a busz nem olyan mint nálunk! Ott csak a szegények utaznak buszon és így veszélyes is. Azért van mindenkinek jogsija mert alapvetõ hogy van kocsija még a csóróknak is... A többiek meg buszoznak... Szóval sajnos elég ramaty a közbiztonság arrafelé.
Sokan próbáltak már erre magyarázatot találni. Lásd a Kóla, puska, sültkrumpli címû fílmet. Az biztos hogy a rengeteg fegyver nem sokat segít hogy rend legyen. Na meg ott az "önbíráskodás" általános dolog. Értsd ez alatt hogy beléjük nevelik hogy aki rád támad vagy bejön a személyes területedre azt lelõheted és kész. A déli államokban még durvább a helyzet. Europában inkább bíznak a hatóságokban. Úgy gondolom ez szemléletmód kérdése is. Finneknél is rengeteg fegyver van, mégse öldösik egymást halálra. Ugyanakkor alapvetõen igaz hogy ahol több a fegyver ott több a szándékos gyilkosság is(nem önvédelem hanem gyilkosság).
ez egy népszámlálási adat nem egy bûnügyi statisztika te kis rasszista
A kérdező hozzászólása: "Amerikában a gyilkosságok fele önvédelembõl történik" Ez biztosan nem igaz. A gyilkosságok nagy része rablás, alvilági leszámolás, bosszú stb. Csak rendõrbõl évente 300-at lelõnek az államokban. Ezen mondjuk biztosan segítene a fegyvertartás szigorítása. Bár már annyi fegyver van az országban, hogyha betiltanák, akkor is könnyen szereznének a bûnözõk. És az elõzõ is írta, hogy Finnországban, Kanadában is rengeteg lõfegyver van, mégis egy nagyságrenddel jobb a közbiztonság.
Ezért: (ajánlom a "race" alcímet) http://detroit.areaconnect.com/statistics.htm
Detroit teljesen tönkrement, sokáig csak a bûnözõk maradtak és egymást ölték. Ma már õk sincsenek ott, egész utcasorokat hódított vissza a természet. De vannak még ilyen bedõlt városok és mivel a rendfenntartás önkormányzati feladat, ez meglátszik a rendõrségen is. New Yorkban a '70 - es években sokkal rosszabb volt a közbiztonság, mint ma, akkor majdnem becsõdölt a város. A négerek és a latinok egy része egészen biztosan elmebeteg, csak ezt nem veszik figyelembe a bíróságon, ezért vannak ennyire súlyos bûncselekmények. Az ilyen bûncselekmények egy részét a politikai korrektség miatt felderíteni sem lehet teljesen. Nem mindenki örül annak, ha kiderül, hogy a mexikói csak azért ölte meg a négert, mert az néger. Az utcai bandák is harcolnak a területért. Szerintem sokszor a rendõrség megvárja, amíg sok vád összegyûlik a bandaháborúkban, addig hagyják, hogy öljék egymást. A gyilkosságoknál a magyar statisztika lefelé torzít, Amerikában viszont sokkal könnyebben minõsítenek gyilkosságnak egy bûncselekményt. Szóval magasabb ott a gyilkosságok aránya, de messze nem ennyivel.
A fegyverek nem olnek embert. Az emberek olnek embert. Nem az a baj, hogy az emberek fegyvert tarthatnak otthon, hanem az, hogy a media, az oktatas egyre jobban hulyiti az embereket. Amerika nepessegenek az inteligenciaja csuszik lefele a beka segge ala. A baj az, hogy a legostobabb bevandorlo is fegyverhez juthat es mindenfele felelossegerzet nelkul megy es lovoldozik esz nelkul. Ez: "beléjük nevelik hogy aki rád támad vagy bejön a személyes területedre azt lelõheted és kész" - ez butasag. A filmekbol veszik ezt az emberek, ugyanakkor a legtobb allamban (hacsak nem az egesz orszagban) tilos illetektelen behatolot leloni csak azert, mert bejott a portadra. Nagyon komoly bizonyitekok kellenek, hogy a birosag bevegye az "onvedelem volt" szoveged, ha lelosz valakit azert mert bejott a hazadba. Persze ha nyoma van, hogy meg akart eroszakolni, akkor esetleg. A legjobb amit tehetsz ilyen esetben, hogy megsebesited ha epp rad akar tamadni, de csak azert, mert rajtakapod, hogy bemaszik az ablakon nem loheted le, mert ha megteszed, akkor emberolesert lecsuknak! Vannak szinte minden varosban olyan kornyekek, amit epeszu ember este (neha meg napkozben is) elkerul, de ettol meg nem lesz az egesz orszag kozbiztonsaga rossz. Eltem Hollywoodban, kis Ormenyorszagban. Az utcankban bandahaboru miatt lelottek valakit, 2 szememmel lattam a kreta rajzot az aszfalton, ennek ellenere tovabbra sem feltem este egyedul hazasetalni, mert tudtam, hogy a bandakhoz semmi kozom es amig nem haverkodom a rosszarcuakkal, addig nem is lesz. Sem Londonban sem New Yorkban nem ereztem magam soha veszelyben a tomegkozlekedesi eszkozokon (lany vagyok). Persze sok a hontalan, koszos, rosszarcu figura, de ezekkel mindig kerultem a szemkontaktust es ha ugy ereztem, hogy valami nem stimmel, ha lattam, egy problemasabb egyent, akkor inkabb atszalltam egy masik kocsiba, vagy kerestem egy "jokepu" tomeget es kozejuk vegyultem. Sokkal jobban tartok a kozuti balesetektol, mert iszonyu mennyisegu ember nyomkodja vezetes kozben a telefonjat, a kozbiztonsag a 9+ ev alatt soha nem okozott gondot.

Miért nem vagyok olyan, mint a többi 17 éves lány?

Csendes és visszahúzódó vagyok. Ma a suliban egy fiú galacsint dobálgatott arra, ahol ülök(nem talált el) és nem szóltam vagy dobtam vissza neki. Mondta valaki, hogy azért csinálja, amilyen vagyok. Azt is mondták, hogy egyszer valaki nagyon megfog verni engem, amiért nem szólok.

Legjobb válasz: Elárulok egy titkot: minden 17 ées meg van gyõzõdve arról, hogy más, mint a többi. Nem hiszem, hogy az introvertáltságból problémád lesz. Bizonyos dolgok megvalósításához ilyen személyiség kell.

Elárulok egy titkot: minden 17 ées meg van gyõzõdve arról, hogy más, mint a többi. Nem hiszem, hogy az introvertáltságból problémád lesz. Bizonyos dolgok megvalósításához ilyen személyiség kell.
Ezek az egyszerû fattyak félnek. Félnek tõled, mert te más vagy. Ezért közös erõvel elpusztítani, de legalábbis elüldözni akarnak avagy kiugrasztani a nyulat a bokorból, megtudni miért is vagy ilyen. Bár idáig ritkán jutnak el, inkább csak a bántás, a kitaszítás. Szóval. Ez ilyen pimitív ösztön. Káros fajta. Lehetsz magántanuló is. Annak meg örülj, hogy más vagy. Késõbb látod majd hasznát, higgy nekem. Ne akarj hasonulni az átlag szinthez.
Igazán felesleges ezen aggódnod. Rengeteg fiú van akinek ez tényleg bejön. Az hogy milyenek a többiek az ne érdekeljen, lehet hogy épp a világ marháival jársz egy osztályba. Ezek a tipikus szerencsétlen hülyék akik játszák az agyuk. Párkapcsolatban természetesen más lesz. Az hogy nemsok osztálytársaddal beszélsz, nem jelent sokat, ettõl még nemlesz bajod egy párkapcsolatban. Ahogy mondtad vannak olyanok akik szeretnek. Nem kell hogy sok barátod legyen, elég kevés, akikkel viszont nagyon jóban vagy és teljesen megbízol bennük. 19/F
Párkapcsolati ügyben esetleg olyan problémád lehet, hogy nem akarsz ismerkedni.
Nem kell a hülyékkel barátkoznod, hozzájuk igazodnod. Aki általános iskolában is törekvõ már, az már jó esetben olyan gimnáziumba megy, ahol nincsenek hülyék körülötte. Pl. a Városliget melletti Szent István Gimnázium érettségi átlaga 4, 81! ([link]) Egyszer sielésbõl hazajövet egy csoportjukkal utaztam egy buszon, feltûnt hogy mennyire kultúráltak voltak, miután neten megnéztem az iskola eredményeit, már nem csodálkoztam rajta. Keresd normális, talpraesett srác ismerettségét (elég ha mosollyal jelzel neki), õ majd nem hagyná, hogy hülyegyerekek fenyegessenek meg szórakozzanak Veled.
Tizenévesen én is ilyen voltam:) Ne akarj olyan lenni mint a többség. Ha nem akarsz hangoskodni, meg vihorászni, nem kell, és ha ne vagy olyan, ne is próbálj meg olyan lenni, mert úgy nem fogod magad jól érezni. Csak légy önmagad, így is kelleni fogsz valakinek, vannak fiúk, akiknek bejönnek a csöndesebb, visszahúzódó csajok, aztán majd úgyis megnyílnak nekik, ha meglesz a bizalom. Esetleg a kommunikáción próbálj javítani. Mikor új társaságba kerültem, mindig azt csináltam, hogy odamentem beszélgetni, beszélgettem mindenkivel, mert nem akartam bezáródva élni. Nem vagyok feltûnõ meg hangos meg semmi különös, de így vagyok jó mindenkinek. Ne érdekeljenek mások. 21L
Szerintem ez nem gond, mert lehet valaki pont emiatt fog rád felfigyelni, csak majd vedd õt észre, hogy ha próbálkozik. Egyszer csak megnyílsz majd valakinek mindenféle kényszer nélkül :) . Az, meg hogy nem vagy olyan, mint a többi 17 éves, akik agyilag 10 évesek de 30-nak hiszik magukat..., hát istenem.
Én sem vagyok egy kiabálós, mindenbe beleszóló fajta, de nem is baj. Már megtanultam, hogy általában az a leghülyébb aki mindenbe bele tud szólni valamit, odaböfögi a hülyeségeit, de ha mélyebben belemegyünk egy témába már hallgat mint a sír. 20-an vagyunk egy osztályban, rájöttem hogy kivel hogy érdemes beszélni, ha érdemes egyáltalán. Ha meg mindenáron beszélgetni akarsz másokkal, akkor próbáld meg megtudni, hogy mi érdekli, utána meg úgyis meglátod ha vevõ a társalgásra. Gondolom még ilyen fiatalon nem dolgoztál sehol, max diákmunka. Egy munkahely sokat változtathat az ember személyiségén akár ilyen, akár olyan irányban. Párkapcsolatra meg annyit, hogy volt már hasonló barátnõm és nem volt vele semmi gond, jól megvoltunk. (19/f)
Nyugi, nincs semmi gond Amit tudok tanácsolni, hogy kezdj el valamilyen hobbit, ahol hozzád hasonló emberekkel veheted körbe magad. Én is csendes voltam, de a saját tárasaágomban jókedvû, nyílt. És van párkapcsolatom, és boldog vagyok..... nyugi, nem lesz baj. 27/L
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tanuld meg kontrollálni az érzéseidet. Az érzelem mielõtt kialakul gyomortájékon fejti ki hatását. Ha kellõen éber vagy észre veheted azt a dolgot ami mindjárt kialakít egy érzést benned, és eltudod dönteni, hogy gátat szabsz neki, és így nem fogod kellemetlenül érezni magad, és az érzés kiváltotta negatív gondolatok se töltik ki a fejed. Gyakorlásképpen ajánlom, hogy nézzél valami nagyon vicces dolgot a neten, amin mindig nevetsz, és ne engedd magadnak, hogy nevessél, csak vedd észre, hogy vicces. Ennél durvább gyakorlat, hogy olyan dolgokat olvasol, nézel amik idegesítenek, és nem hagyod magadban kialakulni az idegességet. Ennél is egy picit messzebb menõ dolog, ha holttesteket tanulmányozol, teljes nyugalomban. A légzés nagyon fontos momentum, ha úgy érzed elakar hatalmasodni rajtad egy érzés tudatosan lélegezz nyugodtan, szépen kitartott kifújással. Nem lesz az ember érzéketlen ha nem engedi az érzéseit eluralkodni magán. Boldogság, öröm, lesz továbbra is, mert azok finomabb érzelmek és gátat szabni nem lehet nekik, és a röhögésbõl mosoly lesz. Azt javallom még ha mégis fellép egy kis ideg benned, tedd azt amit a szíved diktál, azaz ha ba*zogatnak ne nyugtasd meg magad, hogy békén maradj, hanem végtelen nyugalommal, kérdez meg mi a probléma. És töpreng sokat, hogy a rossz érzések diszharmónia szülte érzékelések. Diszharmónia aközött, amit a szíved mond, és amit az elméd állít. Menny szembe az agyaddal, mert ha örömet nem hoz neked, akkor nem kell azt csinálni amit õ mond.
Szia, szerintem meg ne akarj olyan lenni, mint a többi, vagyis a 99%. Hidd el, vannak fiúk, akiknek meg pont ez jön be. Nyilván a társaid szemében te jóval sérülékenyebb, ezáltal bánthatóbb vagy, tudják, hogy rajtad kiélhetik az agressziójukat is, mert nem véded meg magad kellõen. Ne akarj mássá válni, mert az már nem te lennél. Lehet, hogy így sokkal érdekesebb vagy mindenki szemében, mintha beleolvadnál a nagyszájú, feltûnõsködõ tinilányok közé. Nem kell mindenkivel erõltetni a beszélgetést, ha nem megy, nem megy, kész. Akivel meg egy hullámhosszon vagy, azzal úgyis megérteted magad.
Mintha én írtam volna ki a kérdést. :D Az elején engem is zavart, hogy nem vagyok olyan, mint a többiek. De most sikerült beilleszkednem az osztály egy részéhez, és beszélgetek, nevetek, még órákon is! Pedig elõtte meg se szólaltam az órákon! Elfogadtam hogy ilyen vagyok, de sikerült rájönnöm, hogy mások is elfogadnak így, kedvelnek és szeretnek! És nekik a zárkózottságom ellenére is képes vagyok megnyílni. Szóval azt tanácsolom: ne görcsölj rá erre, ne azért akarj más lenni, mert kilógsz a sorból. Add önmagadat, és megfogod találni azokat az embereket, akik elfogadnak és szeretnek.

Miért olyan ritka manapság az ismerkedésre, személyes talira nyitott lány, miért csak mindig a fiúk tepernek a lányokért?

Unom már, hogy jó, ha évi egy-két lánnyal összejön tali és ennyi, pedig én mindig nyitott vagyok az ismerkedésre és tényleg próbálkozom napi szinten több lánynál is. A másik kedvencem, amikor megbeséljük a talit és nem jön el, de lusta szólni vagy csak akkor szól már, amikor én ott vagyok. -.- Aj, így sosem találom meg a párom, hogy lesz így családom később, ha ennyire nincs megfelelő jellemű lány sehol sem nekem?!:O

Legjobb válasz: Dehogy nincs. Nagyon sok baromi jó arc csaj van, csak te nem bírod kiszûrni, melyik az, aki komolyan gondolkozik, és melyik az, aki csak áltat téged.

Dehogy nincs. Nagyon sok baromi jó arc csaj van, csak te nem bírod kiszûrni, melyik az, aki komolyan gondolkozik, és melyik az, aki csak áltat téged.
én nyitott vagyok és imádok ismerkedni :D
Én elve személyesen ismerekedem. Csak a való életbõl válogatok. Ineternetes ismerkedés nekem kapufa. Sok ott az álpasi aki csak szórakozik vagy egót növel vagy tudom is én. A randik meg egyenes a halálom... Jobb szeretem a férfiakat a hétközniapi életükben a saját közegükben megismerni. Amikor nem arra megy ki a játék, hogy õ most teper 1000-rel és minden pozítiv tulajdonságát (vagy csak szerinte pozitív) próbálja belesuvasztani egy randiba és megnyerni magának. Az sokkal jobb, mikor beszélgetek a boltos sráccal és rajta van az az idióta pólója, amin magamban mindig mosolygok. És szeretem, hogy akkor is teljesen normális velem , ha épp olyan árut keresek ami ott van az orrom elõtt. Szeretem, ahogy kedvesen rámosolyog, vagy ha rossz napom van akkor próbál felvidítani... semmi megjátszás, önfényezés... csak természetes, hétköznapias... na így sokkal könnyebben beszeretek bárkibe is. Nekem a net nem pálya.
Pont azért mert a nõkért ennyien állnak sorba, sajnos azt képzelik hogy ganéjkodhatnak és azt küldhetnek el a halál fäszára akit akarnak, mert úgyis kapnak jobb pasit. És sajnos az a baj, hogy ez így is van, úgyhogy minden további nélkül megtehetik natív rosszindulatból. Ismerkedni meg abszolút nem hajlandóak, kivéve persze ha szarul állnak anyagilag, és kell egy két lábon járó pénztárca. Az meg hogy nem megy el a randira, ócska régi trükk, nagymama-szindróma a neve. Már megszoktam hogy a nõk ekkora kamusok.
A 18-25 év közötti lányok kilencven százalékának az élete habostorta. Ha van egy többé-kevésbé átlagos arca, és nem kövér, akkor bármikor talál magának kapcsolatot. Ennek az az oka, hogy a férfiaknak ez az ideális korosztály. Õk a legalkalmasabbak társnak és családalapításra, mert fiatalok, szépek, egészségesek. Egy harminc feletti nõ, például már nem túl jó parti, mert semmi extrát nem tud felmutatni egy fiatal csajhoz képest, viszont öregebb, esetleg van némi egzisztenciája, de ezt a férfi magának is megteremti, tehát a nõben ez nem érték. Éppen ezért 18-tól 100 éves kkorig minden férfi ezt a korosztályt kedveli, óriási a verseny a nõkért, akik elszállnak magultól, mert gyakorlatilag fényesre nyaljuk a seggüket. Ezt tovább erõsíti az a tény, hogy semmiért nem kell megküzdeniük. Apuci-anyuci-pasi eltartja õket, valami büfé-ruhatár bölcsész szakra ígyis-úgyis bejutnak, amíg egyetemisták, addig élnek mint hal a vízben, és nem értékelnek semmit, és nem látják az élet árnyoldalát, csak a naposat.
Hidd el, mi lányok is nagyon sokat teperünk, csak nem vagyunk olyan gyengék, mint a legtöbb férfi, ezért nem mutatjuk ki. Nézd meg hány szerelem-szex írás van lánytól, és hány fiútól! Töredéke.
"Hidd el, mi lányok is nagyon sokat teperünk" Bocsi én a szememnek hiszek. Lószart sem csináltok.
Az nem teperés csak szobabiciklizés amit csináltok. Szerintem a hiba a megváltozott világ és ezzel a nézetek miatt van. Én itt abból indulok ki, hogy mit látnak a mai lányok a legtöbbet a tini sorozatokból és filmekbõl. Taglalni most nincs kedvem, mindenki gondolja végig milyen példák vannak elõttük amiket õk is szeretnének és mi az ami itt meg is valósítható.
Valaki be fogja nyögni, hogy általánosítasz. Pedig ez így van, ahogy leírtad kedves kérdezõ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!