Találatok a következő kifejezésre: Miert nem velem (2337 db)

Szerintetek miert aval torodik amit o szeretne es miert nem velem?

A paromnak mindig mondom h milyen jo lenne ha kinyalna , de o erre mindig azt mongya h megcsinalja de en mit adok cserebe... :| En nem szeretnem leszopni .. Szerintetek o csak azt szeretne h leszopjam ?

Legjobb válasz: Ha Te nem akarod leszopni,miért várod el,hogy kinyaljon.Ez oda-vissza alapon mûködik jól.

Ha Te nem akarod leszopni, miért várod el, hogy kinyaljon.Ez oda-vissza alapon mûködik jól.
már régen rossz ha azt kérdezi
Íme a gyógyír:sz*pd le.
Kétoldalú a dolog, abba még nem gondoltál bele h õ mit szeretne?
Hát ne azt mondd hogy jó lenne... hanem légy határozottabb :D Azzal hogy õ erre azt feleli mit adsz cserébe... háttt... ha igazán szereted megtesze legalább egyszer. De ha mégsem teszed meg nem veszítesz sokat... ha ilyen alap a csávód hogy követelõzik (mármint valamit valamiért-et játszik) akkor hajtsd el! sztem ... :S 18/L
én viszonzás nélkül megadtam anno exemnek (õszintén szólva szerettem így kielégíteni). mire végeztem nála a nyalifalival addigra már úgyis rég olyan kemény volt a mûszer, hogy nem volt szükség a részérõl orálra. ;D f22
A kérdező hozzászólása: en meg nem szoptam le senkit de azert tod kinyaltak mar de mindegy ... a helyesiras hat tod mit oszinten nem izgat h te mit gondolsz .. en csak egy valaszt akartam
elõzõ vagyok. helyesen írni...
1. Tanulj meg helyes írni. 2. Ne várj el mástól olyat, amit te sem teszel meg. 3. Ha nem szopsz le egy fiút, soha az életben nem fog a kutya se kinyalni.
Te meg csak azt szeretnéd, hogy kinyaljon? Kettõn áll a vásár...
utolsónak és a kérdezõnek gratulálok. Magadnak mondasz ellen: (nem szó szerint) Legyél határozotabb <---> Ha követelõzik hajtsd el GRATULÁLOK!
a sz*pást gyakorolhatod rajtam:D és én nyalni is szeretek:D

Történészek miért nem vélik egyes legendákat igaznak?

Egyes fennmaradt írások, legendák és mítoszok igazán elgondolkodtathatnák a történészeket, de mégsem foglalkoznak vele. Ilyen például az özönvíz és elsüllyedt kontinensek egységes története, ami minden ókori népnél és indián törzseknél is megtalálható. Mégsem foglalkoznak vele. Pedig alapjuk szerintem csak volt, ha ennyire beleivódott minden nép világába. Ha nem is egész Földre kiterjedő özönvízről beszélhetünk, akkor mondjuk tengerszint emelkedésről bizonyos helyeken vagy a földtömegek mozgása,süllyedése,emelkedése stb. Aztán ott vannak azon kultúrák, akik olyan embereket imádtak akik nem közülük valók voltak. Pl. az olmékoknál igen erős negroid vonású fejeket tartottak isteninek vagy hasonlít kicsit a pufi Buddha szoborhoz is.

Legjobb válasz: Az Özönvízrõl pedig azt gondolják, volt alapja, mégpedig az a kataklizmaszerû áradat, mely a Fekete-tengert létrehozta. Én nem tudom a részleteket, csak annyit, hogy valamikor az emberi történelem hajnalán - nyilván a jégkorszakok váltakozásával kapcsolatosan - a Földközi-tenger szintje annyira megemelkedett, hogy valahol a mai Boszporusz környékén befolyt arra a területre, ahol ma a Fekete-tenger van, és feltételezhetõen emberek által lakott területeket is eláraszthatott. Atól tartok kb. ennyi, amit a dologról tudni lehet.

Az Özönvízrõl pedig azt gondolják, volt alapja, mégpedig az a kataklizmaszerû áradat, mely a Fekete-tengert létrehozta. Én nem tudom a részleteket, csak annyit, hogy valamikor az emberi történelem hajnalán - nyilván a jégkorszakok váltakozásával kapcsolatosan - a Földközi-tenger szintje annyira megemelkedett, hogy valahol a mai Boszporusz környékén befolyt arra a területre, ahol ma a Fekete-tenger van, és feltételezhetõen emberek által lakott területeket is eláraszthatott. Atól tartok kb. ennyi, amit a dologról tudni lehet.
Egyes nemzetek t♫8rténészei száz éve élt kollégáik által kitalált legendákat tanítják történelemként.
Jól mondod, elgondolkodtatóak. És ha a gondolat bizonyítható, akkor ténynek fogadjuk el. Ha pedig még nem, de beilleszthetõ egy folyamatba, akkor hipotézisnek. Egy ilyen, hogy Kolumbusz elõtt is jutott el az amerikai földrészre eurázsiai ember, és fordítva. Errõl szólt például Heyerdahl kísérlete, néhány viking típusú lelet Észak Amerikában, és az olmék kultúra egyes leletanyagai. Ezért vannak ilyen hipotézisek. De a hiányosságaik miatt a bizonyíték rangjára még nem emelkedtek.

Miért nem velem akarja tölteni a hétvégét?

A barátom mindenféle munkát elvállalt a hétvégére. Így is keveset vagyunk együtt, hétközben pár órára tudunk talizni 1-2szer. Anyagilag jól áll, nem értem minek kell még plussz munka?

Legjobb válasz: Plusz lyuk .

Plusz lyuk .
Mert utál.
Nem értem, minek kéne neki egy olyan csaj, aki ráakaszkodik? Annál még a munka is jobb.... Amúgy nem akarok gonoszkodni, de tényleg az a helyzet, hogy kontrollálni akarod és ez nem jó. Bízz benne egy kicsit jobban, vagy elfelejtheted az egészet. Arról fogalmad sincs, hogy miért vállalta el a munkát ezek szerint. Nem tudhatod, hogy mire kell neki a pénz, vagy éppen ki kérte meg, hogy dolgozzon. Lehet, hogy tartozik egy szívességgel. De ezt talán már sohasem tudod meg, mivel ha azt látja, hogy nem vagy hajlandó elfogadni a valóságot, akkor nem lesz veled õszinte, és ilyesmit nem fog veled megosztani. Ezt éred el ezzel a kaparással. Így már nem csoda, ha ritkán akar látni, hiszen kényelmetlenül érezheti magát melletted.
A kérdező hozzászólása: amióta vissza vette az exét, azóta változott meg. nem ír sms-t, nem mondja meg mit csinál stb... most is csak úgy eltûnt néhány órája. napjában egyszer szoktam csak keresni. nem korlátoztam soha semmiben!
Ezzel nem tudsz mit csinálni. Lehet, hogy szereted, de akkor sem tudod megváltoztatni, ha magának árt a viselkedésével.
Sztahanovista.
a hétvégén is dolgozik? biztos, hogy dolgozni megy?
mi az hogy visszavette az exét?
A kérdező hozzászólása: vissza vette ismerõsnek, mert hogy az bejelölte, igen, dolgozik most is.

Miért nem? Velem van a baj?

Tegnap megtörtént az els? sexuális élményem, magyarán szólva elvesztettem a szüzességem. A barátom és én is sz?zek voltunk, mindkett?nknek ez volt a legels? alkalom:)

Legjobb válasz: Azért nem fájt, mert kellõen fel voltál izgulva és testileg és lelkileg is felvoltál erre készülve. A vér még utólag kijöhet belõlet valamikor, de akkor se ijedj meg. Nincs ezzel semmi probléma.

Azért nem fájt, mert kellõen fel voltál izgulva és testileg és lelkileg is felvoltál erre készülve. A vér még utólag kijöhet belõlet valamikor, de akkor se ijedj meg. Nincs ezzel semmi probléma.
Nekem sem fájt, nem is vérzett, nagyon jó volt már az elsõ is! Sok lány így van ezzel, hidd el. Csak azért nem írom, hogy a többség, mert ezt nem tudhatom. Mellesleg: azokat az eseteket emelik ki, amelyek kellemetlenek voltak, ezért a lányok hajlamosak azt hinni, hogy hú de fájdalmas, kellemetlen lesz az elsõ. Pedig én a barátnõimtõl is azt hallottam, hogy nagyon élvezték. Vérzés is legfeljebb minimális volt (ha volt egyáltalán!)
1. válaszadó! A vér nem belülrõl jön. :) Ott nincs "semmi" ilyesmi. A szûzhártya kívül van. De ha nem túl vastag, és fel van izgulva a lány, az átszakadás minimális, nem jár vérzéssel se. Utólag nem jön vér, nálam sem jött. :)
Nincs ebben semmi "baj". Örülj neki.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm az értelmes válaszokat(: megnyugodtam, hogy nincs semmi "rendellenességem" :D

Miért nem velem barátkozik?

Van egy lány aki tetszik. Jóba vagyunk. Ha együtt vagyunk jól érezzük magunkat. Sokszor megtudom nevettetni s?t mindig. De más fiúkkal jobban barátkozik mint velem pedig azt veszem észre hogy velem jobban érzi magát mint másokkal.

Legjobb válasz: téged barátként kezel, a többiek pedig a kiszemeltjei.

téged barátként kezel, a többiek pedig a kiszemeltjei.

Nem szeret az anyám? Miért ilyen velem, velünk? 31Éves nő vagyok, 2gyerekem van. Anyuék elváltak 8éves koromban, apu azóta egy másik nővel élt, de 5éve apu meghalt. Anyu sosem tudott róla jót mondani.

Anyu kivételez a tesómmal és a gyerekeivel.Õket segíti,ők ott aludhatnak,napokig ott lehetnek,az én gyerekeim a szobába sem mehetnek be.A nappaliban kell ülni ha anyuhoz megyünk,még egy pohár vizet is úgy kell kérni.Tesóm gyerekei órákig egy helyben ülnek,az én gyerekeim pörgősebbek,de jó gyerekek.A tesóm lusta,piszkos,azt sem bánja ha a gyerekei 2napig nincsenek otthol.Én soha nem hagyom ott őket sehol,nem is akarom,és ők sem mennének.Ha ünnep van,hozzánk jönnek,mert én sütök főzök,anyu egy tányér kaját sajnál a rokonaitól,vagy csak lusta megcsinálni,nem tudom.Egy faluban lakunk,mégis csak névnap,szülinapra jönnek,és ünnepkor.Mi 2-3naponta járunk hozzájuk,de már nem megyek szívesen,mert sírva jövök el.Én tisztán tartom a házam,mindennap főzök,a párom dolgozik,mégis anyu folyton leszólja,hogy miben fárad el.Bezzeg ha segíteni kell nekem szól nem a tesómnak.Mégis én vagyok a rossz.Miért nem szeret az anyám?Nem tudom feldolgozni.Nagyon szeretem anyut,és fáj amit csinál.Ha ne mennék hetekig, nem is keresne.

Legjobb válasz: Miért kínzod magad? Ha így viselkedik veled és a családodal, akkor miért tartod vele a kapcsolatot? Szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert ezzel csak magadnak ártasz. Anyád lelkileg teljesen tönkretesz. Vagy ha nem akarod vele megszakítani a kapcsolatot, akkor próbálj beszélni vele. Mondd el neki, hogy mi bánt. Beszéljétek meg.

Miért kínzod magad? Ha így viselkedik veled és a családodal, akkor miért tartod vele a kapcsolatot? Szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert ezzel csak magadnak ártasz. Anyád lelkileg teljesen tönkretesz. Vagy ha nem akarod vele megszakítani a kapcsolatot, akkor próbálj beszélni vele. Mondd el neki, hogy mi bánt. Beszéljétek meg.
Nem erõltetném ezt a kapcsolattartást, mert semmi értelme.Teljesen felesleges átmennetek.Anyukád már nem változik, és a helyzet sem.Az a lényeg, hogy a gyerekeiddel, férjeddel minden rendben, rájuk kell összpontosítani.
Ez így szokott lenni, mint a mesékben a gonosz mostohaanyáknál. Aki jó és a lelkét is kiteszi a másikért, az van lenézve, meg kiutálva, a gonosz mostohatesó, aki meg egy lusta dög, meg istenítve. Akármilyen hihetetlen, ez nálunk is így van. Most ez jutott eszembe:D Szerintem ne menj hozzá három naponta, hanem ritkábban, mert minek? Azért, hogy szekáljon? Engem is mindig piszkálnak a nagyszüleim és elfelejtik azt, hogy mindig segítek nekik, mert mindig megkapom, hogy egy lusta disznó vagyok és soha nem segítek. Ezért nem megyek hozzájuk túl gyakran. Minek akarnám halálra kínoztatni magam?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem anyut, és a gyerekeknek is kellene a nagymama.Olyan jó lenne a karácsonyt is otthol tölteni, ahol felnõttünk, de ez csak nekem fontos, nekik nem.Egyszer kifakadtam, nagyon sírtam és mondtam neki, hogy soha egy jó szót nem kaptam, soha nem mondta, hogy szeret.Az volt a válasza, hogy mért én mondom a gyerekemnek, hogy szeretem? Hozzáteszem, mindennap elmondom a gyerekeknek, hogy mennyire szeretem õket.Anyu még puszit sem ad a kicsiknek, csak mikor köszönnek el.Volt hogy a gyerekem kért egy szendvicset, (mert edzés után ment anyuhoz), erre azt válaszolta, hogy ettél a suliban, nem?Csak nekem fájnak ezek a dolgok?
Az én anyám is ilyen !!! Tesóm a mindene.... Én ma felhívtam mert igért vmit amit már hetek óta ígérget de megint csak tolta....no mind1 õ ilyen elkell fogadnom.. Én nem hívom õ nem keres engem.... Csak azt tudom tenni h megszíktom a kapcsit vele... de örökre!!! Nekem is nagyon fáj lelkileg és nem tudom én sem feldolgozni... számomra õ nem anya...felnevelt de..ennyi...semmit nem kaptam tõle.. se szeretet semmit... csak voltam és kész.... és most mikor saját családom van most látszik igazán h tényleg csak úgy voltam mert nem keres...LESZAR!!!!!!
megszakítom ill szeretetet
A kérdező hozzászólása: Engem sem hív anyu, sõt a saját tesóját sem hívja fel, sajnálja ránk a pénzt.A tesóm, a féltesóm, anyu elsõ házasságából született.Azt szokta mesélni, hogy a nõvérem milyen szép volt kicsinek, hogy dícsérték.Bezzeg rólam szó sem esik sosem.De nem is kell engem dícsérni, csak venné észre, hogy nekem fáj.
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a válaszokat.Sajnálom, hogy ti is ilyen helyzetben vagytok.És ezekszerint nem igazán lehet túl lépni ezen?!
én 26 éves vagyok. Nem tudom magam túl tenni magam , nagyon fáj...

A barátom állandóan azzal jön, hogy nem vele vesztettem el a szüzességem. Most én vagyok a hibás? Miért kell ez miatt állandóan megbántania?

Legjobb válasz: És vele vesztetted el vagy nem vele? Mindegy, mindkettõ igen beteges féltékenységnek tûnik. Ha vele vesztetted el, kérdezd meg, hogy miért feltételezi rólad, hogy már elõtte megcsaltad, ha nem vele, akkor azt kérdezd meg, hogy ez meg miért probléma? Ha nem õ jött elsõnek, hát ez van.

És vele vesztetted el vagy nem vele? Mindegy, mindkettõ igen beteges féltékenységnek tûnik. Ha vele vesztetted el, kérdezd meg, hogy miért feltételezi rólad, hogy már elõtte megcsaltad, ha nem vele, akkor azt kérdezd meg, hogy ez meg miért probléma? Ha nem õ jött elsõnek, hát ez van.
Miért, neki te voltál az elsõ? Mert maximum ebben az esetben tudom megérteni, hogy ez zavarja õt. De mondd neki, hogy "mivel vele vagy és nem az elsõvel, ezek szerint õ jobb, mint az elsõ csávó volt. Kár, hogy nem tudtad elõbb..."
Ha neki a szüzesség ennyire fontos, akkor keressen egy szûzlányt, és vegye el azt. Úgy látom, nem fogad el téged úgy, ahogy vagy, és birtokolni akar. Hosszú távon ennek nem lesz jó vége. Ha neked lennék, úgy otthagynám, hogy pislogni se lenne ideje.
Szerintem sem normális, hogy ezen kattog, és bánt vele Téged. Kérdezd meg, miért zavarja ennyire. És azt is kérdezd meg, hogy ha ennyire fontos lett volna neki, hogy szûz lánynal jöjjön össze, akkor miért kezdett el veled járni.
Ha önértékelési zavarral küzd, meg nem bírja elviselni hogy másé is voltál akkor hagyd ott a fenébe, jobb úgyse lesz a kapcsolat, ezt még 10 év múlva is az orrod alá fogja vágni mert látja hogy meg tud vele bántani. Valahányszor baja lesz veled ezt fogod elsõként az arcodba kapni. Amúgy meg ha neki se te voltál az elsõ nemtom mi a fenét ugrál. Inkább szeressen ne ökörködjön. Nõjön fel végre.
Ha nem a kapcsolatotok alatt történt, nem vétettél ellene semmit.
Én ugyanígy jártam.Lány vagyok és az azóta már férjemnek én voltam az elsõ, viszont õ nekem a 3. férfi volt az életemben.Õt is zavarta eleinte, hogy én már korábban odadatam magam másnak , de nem mondogatta olyan sokszor.Viszont arra felhívnám a figyelmed, hogy így nincs viszonyítási alapja a párodnak és valszeg késõbb meg fog csalni.Onnan tudom, mert én is hasonló gondokkal küszködöm.Eltelt úgy 10 év együtt és a férjem, elkezdett azon töprengeni, hogy ha mégegyszer kezdené nem nõsülne meg egybõl, meg, hogy a fiunk sosem fog megnõsülni, õ legalábbis erre fogja nevelni, hanem inkább élje ki magát és élje az életét kötöttségek nélkül.
Ha annyira oda van érted, akkor simán mondd meg Neki, hogy ha mégegyszer szóba hozza ezt a témát, akkor menjen és keressen egy szûz lánykát( majd rájön, hogy 15-ön felül nem talál), mert nem vagy hajlandó állandóan ezt a témát hallgatni. Nem fog keresni nyugi, hiszen szeret Téged, csak legalább észhez tér.
A kérdező hozzászólása: Neki én voltam az elsõ, de nem értem mért nem tud beletörõdni, ez van, nem tudom visszapörgetni az idõt.
A kérdező hozzászólása: Nem vele vesztettem el, de nem értem miért zavarja. Megtörtént, ezen már változtatni nem tudok. Lassan egy éve járunk, és még mindig ezt hozza fel, és sokszor sírok rajta.
Akkor sem voltál szûzebb, amikor elkezdtetek járni.

Nem értem miért viselkedik így? Azt mondja anyám miatt nem jön látogatni minket. Miért jött be velem a szülésre és eddig miért büszkélkedett vele, hogy megszületett a kislánya, ha most már el sem jön megnézni? Miért kell neki mindig megbántani?

És az új n?jének ez jön be,hogy nem tör?dik velünk,peddig ? is anya-tudnia kéne,hogy nekem most milyen nehéz.Milyen n? az ilyen?

Legjobb válasz: A kislánya iránt felelõsségtudó, akart lenni, de a kapcsolatotok már halálra volt/van ítélve, ennyi. A másik nõvel lehet, hogy nem ilyen.

A kislánya iránt felelõsségtudó, akart lenni, de a kapcsolatotok már halálra volt/van ítélve, ennyi. A másik nõvel lehet, hogy nem ilyen.
ez egy nehez ugy. en a helyedbe nem eroltetnem azt hogy latogasson meg titeket.kulomben meg szerintem csak anyukadra akarja fogni azt hogy amiert nem megy feletek jobb az ilyen embert elkerulni tudom hogy nehez meg stb, de nem erdemel meg titeket!
Azt meg elfelejtettem irni, hogy ne csak a not okoljad, mert ha a volt parod visszaakarna menni hozzatok, akkor visszamenne. Szerintem a legjobb ha megszakitod vele a kapcsolatot amennyire csak tudod, es legyel kemeny! Amikor majd valamit akar toletek, akkor intsel szepen be neki. Mert a masik nonel sem fog am orokke tartani a szerelem, elmulik am! Majd jonnek ott is a gondok, problemak, szurke hetkoznapok. Akkor majd lehet hogy visszamenne hozzatok, de nembaj, soha ne engedd vissza! Nevelje csak mas gyereket ha ennyi esze van. Felejtsd el, menj a birosagra, gombold le a penzt rola amit kell!!!
Na, mi tortent vele? Eddig mindig irtad, hogy megy hozzatok naponta latogatni, most meg igy karacsony elott mar nem is jar?! Menjel a birosagra, intezd el amit ilyenkor el kell: lathatas, es gyerektartas. Tegyetek pontot az i-re, te pedig szedd ossze magadat, orulj a babadnak, es nevelgesd a kis dragat, baratnozz, menj a szuleidhez, testvereidhez, beszelgess, olvass, halgass zenet, ne gondolj ra!!! Foglald el magadat, mert a babad is megerzi hogy nem vagy boldog! Boldogabb leszel te a babaddal, es talalhatsz olyan ffi-t aki szeret tegedet, es a kicsidet is! Fel a fejjel!
teljesen egyet ertek az utolso valaszirojaval!!!!!!
Ez egy nehéz eset.lehet h nem tudja h hogyan kell viselkedi nevelni egy gyereket!!vagy csak addig volt jó neki a gyerek téma amig nem lett egy neki.lehet h ezzel akar büszkélkedni:Sde nagyon sajnálom ezt.még elolvasi is rosz nem ám átélni

Mi baj van velem? Miért nem szeret senki? Miért érzem magam másnak, mint a többi ember?

Az iskolában, és azon kívül is akadnak barátaim. Mondhatni, népszerûnek számítok a korosztályomban, de ezek jócskán felszínes barátságok. Amikor arra kerül a sor, hogy valakit igazán megszeretek, és jó barátokká válnánk, az illetõ lelécel, mkntha megunna.

Legjobb válasz:
Hah. "Amikor arra kerül a sor, hogy valakit igazán megszeretek, és jó barátokká válnánk, az illetõ lelécel, mkntha megunna. " Nos, ez velem is így van. Igazából nem pont ez a helyzet, csak sokáig ezt gondoltam. Egészen addig, amíg elhagyott az utolsó barátom is kb. 2 hónapja. Akkor jobban belegondoltam az egészbe. Ha mindenki elhagy, miért velük lenne probléma? Én vagyok a hibás. Egyszerûen nem vagyok képes emberi kapcsolatokat fenntartani egy bizonyos idõnél tovább, vagy inkább egy bizonyos pont átlépése után. Most úgy érzem, hogy soha nem lesz egy barátom se. Selejtes vagyok. Bárhogy próbálkozok, nem tudok változni. Ok, egy kicsit túl sokat beszéltem magamról. Ideje a kérdésedre válaszolni. 5 perce itt ülök, és gondolkodok, hogy mit írjak. Ennyi kellett, hogy ráébredjek, hogy nem is tudok válaszolni a kérdésedre, hiszen a saját problémámat sem tudom megoldani. Elnézést, hogy az idõdet raboltam ezzel a "válasszal", de ha szeretnél valakivel beszélni errõl, nyugodtan írj.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hah. "Amikor arra kerül a sor, hogy valakit igazán megszeretek, és jó barátokká válnánk, az illetõ lelécel, mkntha megunna. " Nos, ez velem is így van. Igazából nem pont ez a helyzet, csak sokáig ezt gondoltam. Egészen addig, amíg elhagyott az utolsó barátom is kb. 2 hónapja. Akkor jobban belegondoltam az egészbe. Ha mindenki elhagy, miért velük lenne probléma? Én vagyok a hibás. Egyszerûen nem vagyok képes emberi kapcsolatokat fenntartani egy bizonyos idõnél tovább, vagy inkább egy bizonyos pont átlépése után. Most úgy érzem, hogy soha nem lesz egy barátom se. Selejtes vagyok. Bárhogy próbálkozok, nem tudok változni. Ok, egy kicsit túl sokat beszéltem magamról. Ideje a kérdésedre válaszolni. 5 perce itt ülök, és gondolkodok, hogy mit írjak. Ennyi kellett, hogy ráébredjek, hogy nem is tudok válaszolni a kérdésedre, hiszen a saját problémámat sem tudom megoldani. Elnézést, hogy az idõdet raboltam ezzel a "válasszal", de ha szeretnél valakivel beszélni errõl, nyugodtan írj.
Talán érdemes lenne szeretettel kapcsolatos könyveket olvasnod: Fromm: A szeretet mûvészete Amúgy pszichológus NAGYON ajánlott lenne.
Nem lehet, hogy valójában vannak, vagy legalábbis lennének barátaid, csak te nem veszed észre õket? Mindenkivel megeshet. Olyan meg nincs, hogy nem vagy képes barátkozni, legfeljebb nem találtad még meg a neked való barátot. Édesanyádról meg annyit, hogy lehet ez az egész válás ügy benne is legalább olyan mély nyomot hagyott, mint benned, azért nem tudott téged megvigasztalni.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Meg sem próbált megvígasztalni. Eljárogatott bulizni, engem meg lepasszolt, mikor kinek. Semmi bajom nincs a jelenlegi barátaimmal, csak annyi, hogy felszínesek, és ostobák. A legnagyobb problémájuk azt kitárgyalni, hogy ki kivel kefélt, meg hogy éppen mi a divat, engem pedig ez a téma untat. Amirõl én beszélgetnék szívesen, azokról a témákról nekik halvány lila gõzük sincs, és valamiért mikor velük vagyok, úgy érzem, mintha egy orángutánnal próbálnék kommunikálni. Bármi komolyabb dolog szóba kerül, néznek bociszemekkel, és pislognak rám, mint borjúk az újkapura. Leginkább a koromnál idõsebbekkel érzem magam jól, velük tudodk zavartalanul beszélgetni, csak az a probléma, hogy akármikor sikerül kialakítani egy barátságot, mindig elõbb utóbb megunnak, vagy én nem tudom miért, de többé nem keresnek, megunnak, eldobnak mint egy üres vizespalackot. És ez fáj. Keresem a probléma gyökerét, a megoldás kulcsát, de sehol. Éjnek-évadján gyötröm az elmém, de sehol egy fénysugár, egy halovány lángocska. Nem tudom mitévõ lehetnék. Nem tudom kitõl várjak segítséget.
Szegényke :( Megértem a gondod, bizony az emberek 95% felszínes és bunkó, sajnos ez a helyzet. Reménykedj, elõbb vagy utóbb csak fogsz majd találni valakit, aki szeret. Próbálj dolgozni magadon és figyeld a világot. Amúgy hány éves vagy??
Hmm... Lehet, hogy a hozzáállásoddal van baj a barátaiddal kapcsolatban. Az nyilvánvaló, hogy az általad leírt témák a populárisabb társaságokban mennek nagyon. Nem tudom, hogy hány éves vagy(bár lehet, hogy leírtad), de még gimnáziumban is megy nagyon a klikkesedés az osztályokban. Ha nálatok is van ilyen, akkor próbálj egy másik társaság tagjaival beszédbe elegyedni, hátha bennük megtalálod, amit keresel. Lehet, hogy ez a baj a barátságaiddal, rossz helyen keresed a barátokat, ezért hosszútávon halálra vannak ítélve a barátságaid. Van az a mondás, hogy segíts magadon, Isten is megsegít. Nem nagyon van kihez fordulnod segítségért egy ilyen személyes témában, csak annyit tehetsz, hogy keresed azt az embert, akivel tényleg õszintén el tudsz képzelni egy barátságot. Mert azzal, hogy azt írtad, "úgy érzem, mintha egy orángutánnal próbálnék kommunikálni" te magad is rátapintottál a probléma lényegére.
Nekm is volt ilyen problémám, de megváltoztam és mostmár jobban érzem magam. Lehet, hogy komplexusaid vannak a válás meg apád nõje miatt. Szerintem érdemes lenne pszichológushoz menned, nem szégyen, én is jártam. Ha te már megváltoztál, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem veled van a gond, és inkább keress másik társaságot.
A kérdező hozzászólása: Jártam psychoterapeutához.

Tök jókat szoktunk beszélgetni, de ő nem ír rám. Viszont azt mondja, hogy szeret velem beszélgetni? 1. ha szeret velem beszélgetni miért nem ír rám? 2. Ha nem szeret velem beszélgetni, miért mondja azt hogy szeret?

? a fiú én a lány

Legjobb válasz: Attól még, hogy nem ír rád szeret veled beszélgetni! Arra nem gondoltál, hogy mondjuk közbe mást csinál és nem látja, hogy mikor jelentkezel be? Vagy alapból nem írja ki az msn, ha mondjuk úgy van neki beállítva, hogy ki mikor jelentkezik be! Szerintem nem kell kétségbeesned! Vagy, ha tényleg annyira zavar, mondd meg neki, hogy rosszul esik, hogy nem ír rád, hidd el máskor rád fog! :)

Attól még, hogy nem ír rád szeret veled beszélgetni! Arra nem gondoltál, hogy mondjuk közbe mást csinál és nem látja, hogy mikor jelentkezel be? Vagy alapból nem írja ki az msn, ha mondjuk úgy van neki beállítva, hogy ki mikor jelentkezik be! Szerintem nem kell kétségbeesned! Vagy, ha tényleg annyira zavar, mondd meg neki, hogy rosszul esik, hogy nem ír rád, hidd el máskor rád fog! :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) hát lehet nem tudom... de semmiképpen nem akarom megmondani neki, hogy miért nem ír rám, mert az olyanizé érted... ha nekem mondanák csak azért sem írnék rá:DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!