Találatok a következő kifejezésre: Miert nem teljesen (536 db)

Need for Speed Carbon Windows 7-en: Miért nem teljes képernyő a teljes képernyő? Bővebben lent.

1366x768-as a monitor, de a játék kockában fut (két szélen fekete csík függ?legesen, azaz nem teljes képerny? a teljes képerny?. Mivel lehet megoldani a problémát?

Legjobb válasz: A játék nem 1366x768as felbontásra van állítva. Van pár játék, ami csak a monitor natív felbontásán hajlandó teljes képernyõn futni. Gondolom levetted 1280x720ra és oldalt elmarad 86 pixelnyi sáv.

A játék nem 1366x768as felbontásra van állítva. Van pár játék, ami csak a monitor natív felbontásán hajlandó teljes képernyõn futni. Gondolom levetted 1280x720ra és oldalt elmarad 86 pixelnyi sáv.
A kérdező hozzászólása: Natívan nekem 1366x768-as. Semmit nem állítottam el, mégis kockában fut a játék.
A kérdező hozzászólása: Megvolt a hiba oka: a videokártya vezérlõpultjában el volt állítva a képernyõ. Akinek hasonló gondja volt, és NVIDIA-s, a következõt tegye: Start/Vezértlõpult/NVIDIA Vezértlõpult/Asztal méretének és helyzetének beállítása: itt az nvidia méretezés használatát kell bejelölni (nem a rögzített oldalarányt). Köszi azért a segítséget!

Miért nem teljes képernyős a Driver:SF amikor az van beállítva? :O

A monitorom egy LG E2351, fullHD-s, és mindent 1920*1080-ban futtatok,és teljes képerny?s is, de ez a játék nem, pedig be van állítva a fullscreeen-is, és a felbontás a játékban is 1920*1080, mégis van kb egy cm fekete csík végig a szegélyek mentén... És hát nem valami jó egy kockában játszani....

Legjobb válasz: "nem valami jó egy kockában játszani" miért, a monitor kerete nem kocka?

"nem valami jó egy kockában játszani" miért, a monitor kerete nem kocka?
A kérdező hozzászólása: Most komolyan ebbe kötsz bele? :D Ha nem érted amit írok azt mondd, ha meg igen, ne genyózz már :D
A tv 16:9. A mozifilmek azt hiszem 21:9 arányúak...emiatt.
Ha nem tenne rá fekete csíkot, lemaradna a kép két széle, ami mondjuk westernben pisztolypárbajnál kellemetlen, mert csak a röpködõ golyók látszanak, a párbajozók nem. Félretéve a viccet: egyszerûen szélesebb, mint a képernyõ


Miért nem teljes képernyõs a film?

Olvastam már itt errõl, de nekem más problémám van. Nekem nem csak felül és alul van fekete csík, hanem jobb és bal oldalt is ._. eddig nem volt ilyen baj... de most mikor nézek egy filmet a nagy képernyõs tv-n, akkor minden oldalon van egy fekete sáv... és zavaró.

A TDU2 ben miért nem teljes szélességû a kép?

Full HD monitorom van, és a videó kártyám is full hd ben tud megjeleníteni.A játékban felveszem a felbontást 1920x1080 ra, és nem lesz teljes szélességû a kép, körbe kb 2cm fekete rész van.A régi monitorommal (1280x1024) gond nélkül tudtam játszani. Más játékoknál nem csinálja ezt. Ez eléggé zavar, mit tudok vele csinálni ?

Legjobb válasz: "AUTO" gombot nyomd meg a monitoron:)

"AUTO" gombot nyomd meg a monitoron:)

LG DM2352 1920x1080 as felbontásba miért nem teljes a kép?

1680x1050 felbontáson a monitor széléig ér a kép de ha felrakom 1920x1080 ra akkor összemegy. 16:9 és 4:3 as képarány között enged választani nincs auto széthúzás benne, hdmi kábellal van összekötve

Legjobb válasz: Ebben az esetben egy olyan bonyolult eljárással, mint a monitoron a menü gomb megnyomása (és ott a képernyõ állításának lehetõségének kiválasztása) a teendõ.

Ebben az esetben egy olyan bonyolult eljárással, mint a monitoron a menü gomb megnyomása (és ott a képernyõ állításának lehetõségének kiválasztása) a teendõ.
A kérdező hozzászólása: Képernyõ menüpont szürke azaz nem lehet rákattintani a képarány menüpontba van sokféle beállítás de a 16:9 és a 4:3 as arányon kívül a többit szintén nem engedi használni csak tv funkciónál
Talán ezt a beállítást kell megváltoztatnod ha amd-s géped van http://img59.imageshack.us/img59/197/amdj.png

Max Payne 1 magyarosítás miért nem teljes?

Antológiám van, fent van a sound patch és magyar a menü és a képregény. de nincs felirat a párbeszédekben. Mit csináljak?

Miért nem teljes képernyőn nyílnak meg ezek a **** reklámok?

Mert így az eredeti ablakot nyomod ki a reklám helyett és ez eléggé irritáló! * - Nem automatikusan eltávolított tartalom

A L. A. Noire 1440x900-as képernyőn miért nem teljes képernyős?

Az a bajom, hogy feltettem és szélesvásznú monitorra tervezték a játékot, vagy nemtudom, de nemhiszem hogy

Legjobb válasz: álligasd a felbontást

álligasd a felbontást
1440x900as tudtomal 16:10 csak de tuti szét lehet húzni

Laptopról monitorra rakom a képet de miért nem Teljes képernyőre rakja? :S

Laptopba betudom a monitor kábeljét érzékeli meg minden mikor rámegyek h átrakja át is rakja viszont nem teljes képernyőre rakja. Beállításoknál pedig max felbontáson van /1440*900/ de mégse egész monitoros a kép.. Mi lehet a probléma ??

Legjobb válasz: HDMI? Akkor az overscant állítsd 0%-ra.

HDMI? Akkor az overscant állítsd 0%-ra.
A kérdező hozzászólása: nem hdmi rendes kék kábeles /kék bedugo feje van ez a 2 oldalán csavar van amit asztaligépekbe belehet tekerni/
Akkor meg nyomd meg az "auto" gombot a monitoron. Ha nincs ilyen, akkor meg manuálisan állítsd be a kép széleit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!