Találatok a következő kifejezésre: Miert nem szensavas uditot vagy asvanyvizet (2 db)

Miert nem lehet szensavas uditot vagy asvanyvizet inni tehhesseg alatt?

Cicizni cigiztem,rendesen terhesseg elott,de eleg volt meglatnom a pozitiv tesztet es azota latni sem birom (sem erzeni a szagat).....

Legjobb válasz: Én ritkán iszom buborékosat, inkább rostosat, sima vizet, ice teát szoktam. néha egy kis cola.

Én ritkán iszom buborékosat, inkább rostosat, sima vizet, ice teát szoktam. néha egy kis cola.
Ha nem puffadsz fel tõle ihatod. Nekem semmi bajom nincs tõle, bár a cukros üdítõ helyett inkább ásványvizet igyál!Jó hideg tej a legjobb!
Pont múltkor kérdeztem meg errõl a védõnõt, azt mondta, azért nem ajánlott szénsavasat inni, mert a vér sokkal hamarabb megköti a szén-dioxidot ami a szénsavasban van, mint az oxigént, így nem jut annyi oxigén a babához.
Meg felviszi a vérnyomást..De nekem az elején igenis kellett, mert csak az segített ha nagyon hányingerem volt.
A kérdező hozzászólása: A rostos meg OK.... ...a vernyomasom az mindig is a padlon volt....most sincs maskepp...
én ugy gondolom ez nem betegség hanemm egy állapot.Szerinted régen mi volt?én iszok szénsavast sõõõt kívánom is a babámnak meg az égvilágon semmi baja.a védõnénik meg ugyis azt mondják mindenre nem szabad.Pölö nekem azt mondták ne fürödjek ülve az orvosom meg hogy lehet.:D ami neked jól esik az neki is.
Szerintem is ihatsz nyugottan szénsavas üditõt, én azt teszem, mert a rostosat nem mindig kívánom. És semmi baja nincs a babónak. Egyébként nálam is ugy van hogy amit mond a doki hogy szabad vagy sem, a védõnõ pont az ellenkezõjét mondja, szoval igy aztán el lehet dönteni hogy mit csinálj és mit nem. De egy tanácsot adott az orvosom hogy ez egy állapot igy mindent ugy csináljak mint elõtte, azt egyek igyak, csak egy két dologra kell odafigyelni, nyers husi meg ilyenek. 19 hetes kismami

Terheseknek tényleg nem szabad szénsavas üdítőt vagy ásványvizet inni? Miért?

Eddig még nem hallottam ilyet.

Legjobb válasz: Mert az amúgy is túlzott savképzõdés a gyomorban csak fokozódik a hatására. Kellemetlen velejárója a terhességnek (persze nem mindenkinél) a gyomorégés, nyelõcsõégés. Fõleg azoknak nem ajánlott, tehát ha te azért azt kívánod, igyál, de mértékkel. Minden jót!!! :)

Mert az amúgy is túlzott savképzõdés a gyomorban csak fokozódik a hatására. Kellemetlen velejárója a terhességnek (persze nem mindenkinél) a gyomorégés, nyelõcsõégés. Fõleg azoknak nem ajánlott, tehát ha te azért azt kívánod, igyál, de mértékkel. Minden jót!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi Már értem. Minden jót, és szép napot neked is. :)
Ha nincs gyomorproblémád, akkor nyugodtan ihatsz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!