Találatok a következő kifejezésre: Miert nem normalisan szeretni en is (3 db)

Miert nem tudok normalisan szeretni en is valakit? Miert nem erdekel, miutan tudom, h en erdeklem ot?

Utobbi 2 eves kapcsolatom nem volt epp fenyes, mert ereztem h a baratom sokszor titkolt dolgokat, vegul csak szetestunk..de nagyon szerettem, es valahogy mindig ugy ereztem, h meg nem kaptam meg teljesen, pont a titkok miatt,ezert harcoltam erte.De mar elotte is, es most is sokszor nagyon erdekel valaki, de miutan tudom, hogy szeret, vagy iszonyatosan szamitok neki, engem mar nem erdekel...megunom..pedig en is akarom h szeressek egy olyan embert aki szeretne engem..hogy kuzdjem ezt le? ha szamit valamit esetleg...elozo kapcsolataimban ert par csalodas..van valami koze?

Legjobb válasz: Ugyanez a problémám volt addig amíg megnem találtam az igazit... Amíg nem lehetett teljes egészében az enyém addig borzasztoan szerettem,harcoltam érte. Amikor az enyém lett már nem érdekelt annyira... Most van egy barátom, aki teljes egészében az enyém és jobban szeretem mint bármikor ezelõtt!!! Lehet h rosszul gondolom, de sztem õ az igazi!!! Remélem Te is megtalálod...

Ugyanez a problémám volt addig amíg megnem találtam az igazit... Amíg nem lehetett teljes egészében az enyém addig borzasztoan szerettem, harcoltam érte. Amikor az enyém lett már nem érdekelt annyira... Most van egy barátom, aki teljes egészében az enyém és jobban szeretem mint bármikor ezelõtt!!! Lehet h rosszul gondolom, de sztem õ az igazi!!! Remélem Te is megtalálod...
nincsenek higiéniai parái?
A kérdező hozzászólása: nem nincsenek, és én is telljesen ápolt vagyok!
Akkor lehet csak nem jön be neki, vagy nagyon macerásnak érzi, fél, hogy véletlenül fájdalmat okoz neked. Mi is kipróbáltuk, de egyikünknek sem jött be :) Ennyire egyszerû is lehet a dolog :)
lehet hogy buz.isnak tartja
Ha semmiképpen nem akarja megmondani miért, akkor fogadd el ezt és kész. Vegyél egy mûfütyköst és csináld Magadnak!
Ez is elég valószerûtlen eset, a nõk két harmada nem szereti az anális szexet, míg a férfiaknál csak az egy negyed. Szóval 1:2 az esélyed, hogy férfiként olyan nõvel kerülj össze akivel te akarod, de õ nem az anál szexet, míg nõként fordítva 1:12.
Miért mondana normális indokot, aki nem normális? :)
A p.ncidtól indul be, és nem a végbeledtõl....

Fiúk, ti hol ismertétek meg a rendes, szeretni való, normális barátnőtöket? Én miért nem találok sehol sem rendes lányokat, akiknek nem a top külsejű pasik kellenek és egyedülállóak is egyben?

Érzelemközpontú srác vagyok, ezért jobban megérzem mások érzéseit, így legutóbbi randimon is láttam, hogy a lánynak nem jövök be küls?re és már alig várja, hogy otthon legyen végre, így persze nem mondtam ki, de igazából azért lett hamarabb vége a randinknak, mert nem akartam fárasztani feleslegesen és hát nekem sem esett jól, hogy ? top pasikra bukik én meg nem vagyok vonzó a számára. Ennek ellenére jól elbeszélgettünk, mint két barát. Semmi bajom vele, nem tehet róla, hogy nem jöttem be neki, sajnos én nekem is van egy hibám, nem vonzódom a túlsúlyos lányokhoz, de talán épp emiatt büntet a sors azzal, hogy sosem találok olyan lányt, akinek én bejönnék küls?re.

Legjobb válasz: Én lány vagyok. Amit elvárok egy pasitól, az a következõ: legyen felelõsségteljes, reális, okos, tudjon viselkedni, mûvelt, sok legyen a közös érdeklõdés. Külsõleg, ami számít, hogy ne legyen túlsúlyos, ismerje az alapvetõ higiéniai szabályokat, legyenek szép és ápolt fogai és körmei, illetve ne legyen lusta, ha mozgásról van szó. Aztán pedig talán az egyik legfontosabb szempont, legyen potens és szexéhes, mert nagy az étvágyam. Ennyi. :D Engem nem érdekel a külsõ, a személyiség fontos. 21/n.

Én lány vagyok. Amit elvárok egy pasitól, az a következõ: legyen felelõsségteljes, reális, okos, tudjon viselkedni, mûvelt, sok legyen a közös érdeklõdés. Külsõleg, ami számít, hogy ne legyen túlsúlyos, ismerje az alapvetõ higiéniai szabályokat, legyenek szép és ápolt fogai és körmei, illetve ne legyen lusta, ha mozgásról van szó. Aztán pedig talán az egyik legfontosabb szempont, legyen potens és szexéhes, mert nagy az étvágyam. Ennyi. :D Engem nem érdekel a külsõ, a személyiség fontos. 21/n.
Elkelnek, de csak ha nagyon jóképûek vagy gazdagok, egyébként esélytelenek.
Amúgy utolsó, ez nem igaz! 175 cm alatt is elkelnek a srácok. Sõt van egy ismerõsöm aki 158 cm és boldog párkapcsolatban él. Nekem sincsen bajom a 170cm-es magasságommal!
Nem teljesen relatív egyik sem. 175 cm alatti pasi biztosan nem kell senkinek, neked sem. A jóképûség annyiban relatív, h nincs olyan, akit minden lány jóképûnek tartana, olyan viszont van, aki senkinek nem tetszik (pl. én).
7: A jóképûség nagyon relatív, akárcsak a magasság is. Nekem már az is jó, ha valaki olyan magas, mint én. 1, 68 m. De ezt ti nem akarjátok megérteni, mert elvagytok az önsajnálatotokban...
5: Ellentmondás. Szóval te járnál olyan lánnyal, aki nem tisztálkodik rendszeresen, hájas és kivannak rohadva a fogai, illetve szutykosak a körmei? Érdekes...
A kérdező hozzászólása: ma 21:00 Micsoda ellentmondás!
Én és a volt barátnõm egy helyre jártunk rendszeresen ( kávézó ). Aztán el kezdtünk beszélgetni hébe-hóba. Majd megmondtam neki, hogy tetszik és eljönne-e velem sétálni. Aztán elvittem moziba és utána csókolóztunk és így kezdõdött. 4 évig jártam vele, de vége lett, mondjuk ez más tészta, de komoly kapcsolat volt. Én sem vagyok egy adonisz, de én sosem járnék egy túlsúlyos lánnyal, mert attól nekem undorom van ( és hangsúlyozom NEKEM ). És ha neked sem tetszenek, te se kezdeményezz náluk tök felesleges, mert csak azért, hogy legyen valaki, annak semmi értelme. Amúgy ne keseredj el, attól, hogy nekem volt egy komoly kapcsolatatom jelenleg nekem sincsen senki akivel egyáltalán lehetne valami. Fel a fejjel, keresd az emberek társaságát, mint ahogy én teszem, aztán remélem neked is ( és persze nekem is :D ) jön majd egy csaj. Sok sikert!
Egyrészt mert nincs ilyen lány, másrészt mert nem nézel ki elég jól.
Elõzõ, normális ember nyilván nem járna ilyen lánnyal, de te hazudsz, mert nem ennyi a feltételed. Minimum elvárás minden lánynál, h legyen magas és jóképû a pasi.
Mondd el, hogy hány éves vagy, hogy élsz, mik foglalkoztatnak, mikre vágysz (kapcsolaton kívül)!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!