Találatok a következő kifejezésre: Miert nem mar erdeklodest (2 db)

Miert nem mutat mar erdeklodest irantam a parom?

Eleg komoly a problemam! A parommal 3 es fel eve vagyunk egyutt, most 26 hetes terhes vagyok! Sajnos ujjabban semilyen szexualis erdeklodest nem mutat az utobbi idoben, es ez nagyon bant! Velem van baj? Hiaba probalom vele megbeszelni, folyton csak azt mondja, miert nyaggatom mar megint ezzel! Mi tevo legyek? Nekem attol meg vannak erzeseim! Ez igy nem mehet tovabb! Elvesziteni nem akarom!

Legjobb válasz: Szia!Szerintem nem fogod elveszíteni,vannak olyan férfiak,akik a terhes nõket nem tartják vonzónak,és zavarja õket hogy 3-an vannak.De vannak akiket meg pont ez vonzza.Én 34 hetes kismama vagyok és 6 hónapja nem feküdtünk le a férjemmel,mert nálunk is pont ez a helyzet.Azért próbálj meg vele errõl beszélni,hátha úgy könnyebb lesz.Kitartás mindkettõnknek!

Szia!Szerintem nem fogod elveszíteni, vannak olyan férfiak, akik a terhes nõket nem tartják vonzónak, és zavarja õket hogy 3-an vannak.De vannak akiket meg pont ez vonzza.Én 34 hetes kismama vagyok és 6 hónapja nem feküdtünk le a férjemmel, mert nálunk is pont ez a helyzet.Azért próbálj meg vele errõl beszélni, hátha úgy könnyebb lesz.Kitartás mindkettõnknek!
sok oka is lehet a dolognak. egyrészrõl, lássuk be megváltoztál. A férfiak alapvetõen vizuális lények, és te nem úgy nézel ki, mint akit megismert. Nem azt jelenti, hogy már nem szeret, csak zavaró (kinek kicsit, kinek nagyon) a dolog. másrészrõl társadalmunk sikeresen felmagasztosította az anyaságot. Nem degradálni akarom, hiszem hiszen a legfantasztikusabb dolog az életben, de akkor sem magasztos. Hanem alapvetõen hétköznapi. Csakhát belénk lett plántálva (lsd. Szûzanya és hasonlók), hogy ez valami felsõbbrendû dolog. Ettõl aztán sok férfinak eszébe sem jut (el sem bírja képzelni), hogy egy terhes nõvel kezdeni is lehet valamit. Mármint úgy. harmadrészrõl az is zavaró lehet, hogy nem kettesben vagytok. Namost ezek együtt meg a csõd maga. Túl sok mindent sajnos nem tudsz tenni. Egy pasival amúgy sem nagyon lehet beszéljükmeg-et játszani, akkor meg fõleg nem sok értelme van, ha ilyen mély gátlásokról van szó. Nem hinném, hogy elveszítenéd emiatt. De az sem, hogy lehetne ezen változtatni.
A kérdező hozzászólása: Kedves Masodik hozzaszolo! De jo tudni, hogy nem vagyok egyedul ezzel a problemaval! neked legalabb mar nincs olyan sok hatra! Kitartast, es jo babazast a kesobbiekben!
A kérdező hozzászólása: Bocsi elso hozzaszolo! XD

Miért van az, hogy egy fiú, amíg nem az övé a lány, addig sms-ekkel bombázza, folyton teremti a kapcsolatot, ahogy megtörtént a csók, már rögtön csökken az érdeklődés?

Kb. 6 éve valahogy nem ez volt, most meg egyre gyakrabban ezt tapasztalom... Mi van a világgal??? Kifogott halat már nem kell etetni, vagy mi?? Iszonyú érzés tud lenni, vagy csak én vonzom az ilyen fiúkat?? (27/L)

Legjobb válasz: Szerintem csak addig érdekes a dolog amig meg nem kapnak,fût-fát igérgetnek.De szerintem ez a lányoknál is így van.

Szerintem csak addig érdekes a dolog amig meg nem kapnak, fût-fát igérgetnek.De szerintem ez a lányoknál is így van.
A kérdező hozzászólása: Hát nálam nem... Én nem azért teremtek kapcsolatot, hogy hülyítsem a másikat, hanem, hogy szeressem... Csak valahogy mást kapok mindig és nem értem.. Megõrült a világ..
Velem is ez a helyzet mondjuk én még fiatal vagyok.Mindig a nehezen megkapható kell, de az is csak addig amíg megnem kapják.KEvés pasi tud leragadni egy lánynál.Én azt tapasztaltam eddig, h lehetek akármennyire kedves, odaadó, persze az elején nehezen kapható, egy idõ után a pasik rájönnek arra h még fiatalok egy kapcsolathoz, újra vágynak.Pedig 20on fölüli pasikról van szó:S PErsze van kivétel, csak azok messzirõl elkerülnek.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ezek szerint nem csak én érzem így... De én már kezdek belefáradni ebbe az örökös harcba, hogy hogy taktikázz, hogy nehezen kapható legyél, mert az se jó mindig... Örökké csak taktikázni, megcsömörlöttem már... Lassan már úgy vagyok, hogy inkább egyedül, mint azt figyelni, hogy ki és miért nem keres, pedig amúgy együtt járunk és vajon mikor közli, hogy kevés vagy neki... Fura egy világ.
Ugyan ebben a helyzetben vagyok, az elején bombázott sms-ekkel mikor láthat, 2 naponta jött, ez így ment másfél hónapig, aztán azóta úgy kell taktikázgatnom, hogy jöjjön... :( Ez így megy lassan 8 hónapja. Persze, ha érzi, hogy már szorul a hurok, egybõl jönne magától...
A kérdező hozzászólása: Nem volt ez mindig így... Nekem már hányingerem van az egésztõl... Újra eljátszani folyton, hogy mindig ugyan az legyen a vége... Csak tudnám, hogy mit csinálok rosszul...
Mert akkor hamar hozzászoknál a jóhoz és a késõbbiekben is elvárnád.
"A kifogott halat már nem kell etetni."


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!