Találatok a következő kifejezésre: Miert nem komolyan a sracok (7 db)

Miert nem vesznek komolyan a sracok ha model vagyok?

Nemreg veget ert egy 2 eves kapcsolatom, nem azert, de problema volt, h model vagyok. Megmondtam az akkori baratomnak, h csak addig csinalom, amig nem kerik h na...tehat amig tiszta az ugy.Es sokszor jott veklemo is. Most probalok ismerkedni, de ahogy meghalljak, meg meg se varjak h elmagyarazzam, s mar felreertik...hagyjam abba h lehessen baratom? szeretnek megint komoly kapcsolatot,m nem vagyok az a kulon bulizos lany. csak a modeling egy olyan dolog amit reg elakartam erni de magamert...mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem semmiképp se hagyd abba! Ha egy pasi nem érti meg, vagy nem vesz komolyan csak azért mert modell vagy, akkor nem érdemel meg. Ne agyd ott a modellkedést, fõleg ha régen akartad. Majd találsz egy normális srácot aki megérti:) Én személy szerint nem értem mi a bajuk azzal hogy modellkedsz.

Szerintem semmiképp se hagyd abba! Ha egy pasi nem érti meg, vagy nem vesz komolyan csak azért mert modell vagy, akkor nem érdemel meg. Ne agyd ott a modellkedést, fõleg ha régen akartad. Majd találsz egy normális srácot aki megérti:) Én személy szerint nem értem mi a bajuk azzal hogy modellkedsz.
Elsõként megtanulhatnál helyesen írni pl. szép összefüggõ mondatokat alkotni. Utána jöhet a pasizás!
Te vagy a paraszt!!!!!! Miért gond, ha valaki megtanul helyesen írni? Például te is: meghallgat (két l).
mivel valószínûleg egyikünk sem ismer, ezért próbálunk az írásodból következtetni... ha vkinek nincs pasija, annak biztos, hogy nem egy oka van (hacsak az nem valami ilyen, hogy lakatlan szigeten él)... nekem vannak modell (magyarul amúgy két l) ismerõseim, és nekik van pasijuk...
Igaz, irigy vagyok. Mindig is ilyen helyesírást akartam:) Nézd, hogyha problémád van, és úgy döntesz hogy írásban kérsz segítséget idegenek tapasztalatai alapján, akkor igazán megadhatod azt a tiszteletet hogy legalább a kérdést szépen, érthetõen írod le...ha már tõlünk elvárod hogy próbáljunk könnyíteni a helyzeteden és komolyan kezeljük a problémádat.
talán mert azt hiszik, hülye vagy.....
most miért bántjátok? Fel tudtátok fogni a gondját így is nem? Akkor meg próbáljatok segíteni neki nem pedig cseszegetni! Én már leírtam: majd találsz egy rendes srácot aki el tudja fogadni hogy modell vagy.
A kérdező hozzászólása: talan rossz helyre irtam, mert TALAN sok az irigy errefele...csak rendest valaszokat vartam, es az irassal siettem..istenem..mar az is baj ha az ember hibazik.
Valószínüleg azért mert sok modell öntelt picsa...És nem szívesen kezdenek velük.Bizonyítsd be nekik h nem vagy az és akkor már nem hiszem h elutasítanak.
A modellkedéshez elég csak bután nézni minek oda helyesírás:-) A sietség nem mentség a hibákra, fõleg az ilyen jellegû hibákra!Valószínûleg tényleg emiatt nem találsz párt... A másik dolog, hogy szerintem kérkedsz a szakmáddal.
veszet: veszett; hozzászólób:hozzá szólóban... A tagolást már megsem említem, Te IQ bajnok...
haggyátok már abba... a kérdezõ kérdezni akarsz nem sok gyökeret aki csak árt neki... pfff! Kedves Kérdezõ! Szerintem ne hagyd abba semmmiképpen... lehet h azok a srácok akik nem hallgatnak végig azok egybõl arra gondolnak h szép vagy és akkor minden pasi téged akar és lehet tul féltékeny tipusok:) szoval sztem találni fogsz magadnak egy hozzádillõ kedves aranyos srácot:)
egyszerû a válasz.A helyesírásod alapján is látható, hogy másra sem lennél jó, max egy szimpla ürítésre, akkor meg miért akarnának mást is tõled?
hagyjátok már abba ezt a hülye helyesírás dolgot. nem érted hogy nem ez a lényeg az egészben? hülye idióta. Kedves Kérdezõ! Tényleg ne hagyd abba a modellkedést. szép vagy, csinos vagy akkor meg fogsz találni fontos. Addig meg ne foglalkozz a sok paraszttal.Kívánom hogy összejöjjön amit szeretnél és hogy találj egy rendes srácot. Puszi
egy nyelvtan tanár veszet el az elsõ "kedves" hozzászólób köss bele te majom na mit irtam szarul?:@
esõ hozzászóló egy paraszt !!!!! ne hagyd abba szerintem h nem hallgat végig akkor ennyi . biztos lesz olyan aki végighalgat :) sok sikert
Igazán érdekelne, hogy 100 emberbõl mennyi írná le ugyanezt hiba nélkül. Akár férfi, akár nõ. Ha ezen múlna egy párkapcsolat, elég szomorú lenne az élet. Szerintem be kellene fejezni a helyesírás témakör taglalását. Kedves nyelvészünknek is. Az irigység beszél a legtöbb emberbõl. Leányzó! Nyugi, megtalálod egyszer az igazit, csak ne keresd görcsösen! Annyi szép és jó vár még Rád az életben... :)

Most komolyan, mi kell egy 23-24 éves srácnak? Miért nem becsülik meg a normális lányokat?

Nem értem a pasikat. Sokan mondták már, hogy nincs meg a tûz, ki se alakult vagy már elmúlt. A haveri társaságomban, meg más külsõ emberek összetennék a két kezüket értem.

Legjobb válasz: Most komolyan, mi kell egy 23-24 éves lánynak? Miért nem becsülik meg a normális srácokat? Személyes kérdésem feléd férfiként, kedves Kérdezõ! Majd ha észrevesztek minket és ilyenek vagyunk, akkor sírjatok! ;)

Most komolyan, mi kell egy 23-24 éves lánynak? Miért nem becsülik meg a normális srácokat? Személyes kérdésem feléd férfiként, kedves Kérdezõ! Majd ha észrevesztek minket és ilyenek vagyunk, akkor sírjatok! ;)
Az, hogy az ember néha beleválaszt a rosszba, az elõfordul. Az viszont, hogy mindig rossz lóra tesz, nem véletlen. Kérdezõ, én értem, hogy a nagydumás arcok jönnek be, akikrõl sugárzik az alfahímizmus (nem hiszem, hogy létezik ilyen szó, de jól hangzik), és ez jól is van így, de körültekintõbben és bölcsebben válaszd meg a partnereid, mert "nem minden arany, ami fénylik".
Már nem azért, de nálam az nem számít "normális lánynak", aki unalomból vagy valamilyen passzióból valaki olyannal kezelgeti a lába között viszketõ rést, aki amúgy aktívan másokkal is félrek*r. A tököm se akar trippert kapni, hogy ilyen viccesen üssem el a dolgot. A normális lányokra igenis hatalmas igény van, a ribizlik meg azt eszik, amit fõztek... Minden pontosan úgy mûködik, ahogy kell, a hiba a te készülékedben van. 26F
A kérdező hozzászólása: igen ez persze oda-vissza mûködik. A lányokra is igaz. De legalább egy ilyen kapcsolatban lehetne õszinte az ember, mivel nem forog kockán semmi érzelem. Én ebben a kapcsolatban is ugyanolyan rendes és odaadó vagyok, mint a komolyaknál. És nem fényezésképpen írtam a kérdésem alá a kiegészítõ szövegben a jó tulajdonságaimat... mindenkiben van hiba, így bennem is.
Tudni kell választani és akkor nincs ez kiborulok panaszkodok szindróma.
Figyelj a környezetedre, lehet, hogy épp ott van az igazi, csak még nem jött elõ teljesen. De ez akár netre is igaz lehet, ha ott ismerkedsz, ezt nem tudhatom. A komoly párkapcsolatot meg inkább hanyagold, sok értelme nincs, csak tönkretesz és nem tudsz figyelni a normálisakra... 3as voltam
A te korosztályod vagyok, ha gondolod adok udvarlót neked mert van bõven. Pedig én nem tartom egy hû de jó csajnak magam. A kérdés, hogy milyet szeretnél? Szõkét? Barnát? Gazdagot? Vagy tanulót? Nekem több ember udvarolt mint szeretném. Pedig egyiknél sem akartam, hogy bármi kialakuljon. :/ De azt mondják, hogy annyira kedves, aranyos, empatikus, és normális lány vagyok, hogy nem tudnak nem észrevenni... szóval én pl. nem panaszkodhatok, engem észrevesznek.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az, hogy az elõzõek átlagosak voltak és mégis leléptek rosszabb lányok miatt. 3as lehet igazad van. Egyébként õ figyelt fel rám, én azt se tudtam ki õ, évekkel ezelõttrõl emlékezett rám. most meg õ az érdektelen és hazudgál.
Elso Kommentelot lajkolom!!!Igaza van neki. Amugy meg amelyik pasi tudja onmagarol h jo pasi az ki is hasznalja az adotsagait es csajozik majd ezerrel.Nos veletek csajokal ugyan ez van.Ha egy csaj jol nez ki akkor az ki is hasznalja:)
talán vegyél vissza az arcodból és kerüld a " nem komoly párkapcsolatokat " és talán megbecsülnek
Nem találtad még meg az igazit. Ne parázz, jön az igazi is, lehet, hogy most is képben van, csak lehet, hogy hanyagolod. Lehet, hogy nem is direkt, csak nem mutatta ki még, hogy mit akar, vagy nem ismeritek még egymást annyira.
Mert a nõcsábász szuperpasikra buksz, nem csoda ha átvernek.
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyet értek a kommentekkel. És tudom, hogy nagy hiba amit elkövetek. Pedig sose voltam ilyen, csak úgy gondoltam, ha normálisan nem kellek, majd kellek komolytalanul.... de ez még rosszabb, mert tudom, hogy mégannyira se fognak komolyan venni, mint eddig. Jobb, ha most azonnal rátérek a helyes útra.

Nem tudom mit tegyek. Egyszerre több fiú van az életembe de most nem akarok senkivel se járni. Miért nem értik meg a srácok, hogy nekem most nem kell komoly kapcsolat?

És miért kell rögtön azt mondani h szeretnek? Hiszen csak csók volt..vagy még annyih seh...

Legjobb válasz: Mond meg nekik, hogy nem kell most komoly kapcsolat. De akkor ne is álljál le olyanokkal smárolni, akik többet szeretnének tõled, mert csak megbántod õket és te is szarul fogod magad érezni.

Mond meg nekik, hogy nem kell most komoly kapcsolat. De akkor ne is álljál le olyanokkal smárolni, akik többet szeretnének tõled, mert csak megbántod õket és te is szarul fogod magad érezni.
1es variáció mond meg nekik h bocs nem álsz készen 1 kapcsolatra most sztem ezt megértik:)
Szerintem úgy gondolta a r*banc szót, hogy ha nem akarsz egyikkel se járni akkor mi a fenéért smárolgatsz össze-vissza velük? érthetõ hogy hajtanak rád hisz adod alájuk a lovat azzal hogy beadod a derekad. Úgy vettem ki hogy neked tetszik hogy legyeskednek körülötted, mert ha nem tetszene hogy nyomulnak rég eltudtad volna õket intézni anélkül hogy ideírtál volna. Szerintem egy egyszerû bocs, de nem elég lehet. Ha meg nem értenek a szép szóból akkor agresszívabbnak kell lenni. Ennyi
Ri*anc
A kérdező hozzászólása: Most miért lennék r*banc? Ismersz? nem.. Nem úgy van több fiú az életembe h összeh visszah b*szok.. me egy pasival se feküdtem még le és még egy darabig nem is fogok.. mert majd azzal akit szeretni is fogok.. ezekkel a fiúkkal csak úgy vagyok h szimpik nekem deh max haerok lelehtünk.. vagy úgy h smároltam velük bulibah deh semmih több.. -.- Szerintem nem kéne rögtön leh r*bancozni ezért.. hiszen egyáltalán nem értesz..:(
Van más szó is rá, de azt se lehet ide leírni. Ne tegyél úgy, mintha lenne esélyük - ha nincs esélyük. Azért csinálják. Tehát se puszi, se pacsi azzal, akit nem engedsz tovább.

17 éves vagyok és már nem szűz. Volt egy komoly kapcsolatom és hát eléggé megbántam, hogy lefeküdtem vele. Nagyon szerettem a srácot, de akkor is bánom. Miért ítélnek el emiatt?

Volt egy fiú, akivel randizgattam, és kiderült, hogy már nem vagyok szűz, és emiatt lelépett(19 éves) nem ez az első eset sajnos :( nagyon elvagyok keseredve, hiszen annyira szeretnék már egy normális barátot, akit szerethetek és viszont szeret...! :(

Legjobb válasz: Hát,ne mondd el nekik,h nem vagy már szûz...bár én sem értem,h miért itélnek el :/

Hát, ne mondd el nekik, h nem vagy már szûz...bár én sem értem, h miért itélnek el :/
Szerintem is csak kifogás volt!VAGY:A srác még szûz volt, és beparázott, amikor megtudta, hogy neked már van tapasztalatod!:DD Minden esetre jó hülye volt!
hat ezt en sem ertem, tul kicsi volt a farka, es felt hogy nem erzed meg :D probalj idösebb pasival ismerkedni, vagy legalabb komolyabbal, mert ez nagyon gyerekes gondolkodas, hogy megijed, mert nem vagy szüz :)
ha 13 lennél és nem szûz azt mondom oké... de 17 évesen tök normális hogy már nem vagy szûz... szóval nem gáz :) hülye volt a srác... keress mást :)
nem vagy szûz és lelépett? hát biztos nem ez volt az oka... normális ma már alig alig van. én van aki szerint tök normális vagyok, van aki szerint egy idióta. szóval mindenkinek más a jó, más kell, és mindenki másra vágyik.
A kérdező hozzászólása: õ sem szûz már... volt vagy 3 komoly kapcsolata :/

Csajok, miért nem érdekelnek titeket a koruknál fiatalabbnak kinéző, alacsony srácok? Most komolyan ennyire kevés lánynak jönne be a genetikailag fiatalabbnak kinéző fiú, férfi?

Olyan mintha sokkal vonzóbb lenne náltaok egy őszülő, vén 30 éves, aki kinéz 40-50-neki, mint én 24 évesen lassan, akit néztek már 15-nek is.

Legjobb válasz: Ember, ez azért van mert nem vagy férfi. Kisfiús adottságaiddal nem nézik ki belõled hogy meg tudnád védeni õket. Menj el gyúrni 2-3 hónap és teljesen kikupálódsz, a tesztoszteron szinted is megemelkedik.

Ember, ez azért van mert nem vagy férfi. Kisfiús adottságaiddal nem nézik ki belõled hogy meg tudnád védeni õket. Menj el gyúrni 2-3 hónap és teljesen kikupálódsz, a tesztoszteron szinted is megemelkedik.
Nem kell tömegnövelõket szedned hogy elérd az elsõ + 8-10kg izmot amit minden kezdõ felszedhet 1 év megfelelõ edzéssel...szóval ez a "nem akarok tömegnövelõt szedni csak egy kifogás"
Nekem mindig 6-7 évvel kevesebbet saccolnak a koromnál (33 leszek). Kisfiús arc, sovány testalkat. Arcszõrzet kevés. Annyit csináltam, hogy állandó fizikai munkával, idõszakos sportokkal, edzésekkel stb egyfajta sportos megjelenésem van már, de ez ruhán keresztül aligha látszódik. A kezeim sem szõrösek. Nincs kedvem tömegnövelõket szedni, úgyhogy marad a jól kikövezett út, majd csak lesz valami... barátnõm...
HKHV hát ha ezt most komolyan írtad, akkor az elég abszurd. én is próbáltam racionálisan gondolkodni a párválasztásról egy (elég rövid) ideig. de mikor rájöttem egy randin, hogy a velem lévõ talpraesett, intelligens, jó anyagi helyzetben lévõ férfi, aki még jó beszélgetõpartner is volt, egy fikarcnyit sem vonzó a számomra, és képtelen lennék megcsókolni, át kellett gondolnom a dolgokat. és most már van annyi önismeretem, hogy tudjam, nem a képzettsége meg nem a logikai képessége fog meg elsõsorban egy férfiban, hanem a fizikai vonzalom az elsõrangú. és ezután jöhet a többi ráadásnak, mert persze az is nagyon fontos, hogy valakivel jól tudjak beszélgetni. De ha elsõ körben nincs meg a fizikai vonzalom, akkor a többi teljesen hidegen hagy, csak barátnak tekintem a másikat, és barátokkal meg nem szoktunk lefeküdni. és én nem gondolom, hogy ettõl butább lennék. ez egyszerûen így van, mivel a párválasztás elsõdleges célja valójában a szaporodás, és nem az információcsere. akkor is, ha nem szaporodik az illetõ pár. biológiai lények vagyunk, és nem robotok, hogy az legyen a fontos, hogy ki tudja jobban kezelni a GPS-t, vagy mit tudom én mit.
Ja... #5, arra nem válaszoltam, hogy miért sajnos. Azért sajnos, mert az embert nem a fizikai ereje, a szépen fejlett muszklijai, hanem mindenek elõtt az esze tette emberré. Tehát ha másért nem, ezért illik figyelembe venni a párválasztásnál (és nem csak elhazudni, mert azt megteszik a lányok szinte kivétel nélkül). És ott van az is, amit a mai korról írtam, de mondok hozzá könnyen érthetõ példát: ma egy programozó nagyobb eséllyel tud eltartani egy családot, mint egy árokásó segédmunkás. (Ugye az elõbbi CSAK az eszét, az utóbbi CSAK a fizikai erejét használja a munkája elvégzéséhez. Mielõtt valaki beszólna, nem vagyok programozó. Igaz, kubikos sem.)
Kérdezõ, azért ne kenõdj el. Vannak olyan lányok is, akiknek több eszük van, mint ösztönük, még ha nincsenek is sokan. Ne add fel.
#5: nem a bizonyítványuk alapján, hanem a mai korban szükséges kompetenciák megléte alapján. És bizony ebben nagy súllyal szerepel a logikai képesség, a mûszaki dolgok mûködésének legalább alapfokú megértése, és hasonló szellemi-kombinatív képességek. (A lexikális tudás viszont kisebb súllyal szerepel, azzal engem ugyan nem nyûgöz le senki, ha fejben tárolja a postai irányítószám - település táblázatot, vagy minden felmerülõ gondolatra tud mondani legalább egy filozófust.) Akinek ez nem tetszik, menjen, és éljen a természetben. (Ami nem azt jelenti, hogy vasárnap MP3 lejátszóval a fülében felmegy a Hármashatár hegyre, és megnézi a füstben úszó Budapestet. :P)
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint ennyit arról, hogy a lányok jobban elnézik a fiúk testi hibáit. :(
HKHV mozgalom, ez miért SAJNOS? nem számítógépek vagyunk, hanem élõlények, még jó, hogy a természeti törvények alapján választunk párt. te talán a bizonyítványaik alapján választod ki a partnereidet?
Kérdezõ: mert sajnos kevés kivételtõl eltekintve még mindig õsi ösztönök alapján választanak párt a lányok, hiába éljük az ész és értelem korát. #1: az a társadalom szégyene, ha egyáltalán szóba kerülhet az, hogy valakit is meg kell védeni fizikailag. Ez a XXI. század, ha esetleg nem tûnt fel. (Bár - mondom, szégyen, de - van olyan környék Magyarországon is bõven, ahol nem tûnik fel.)
szia, szerintem is menjél edzeni vagy valami. a magasság az mindegy, én nõ vagyok, nekem pl. mindegy, sõt, kicsit zavar is, ha valaki túl magas. inkább az fontos, hogy legyen erõs a testalkata, de ne a felfújt izmokra gondoljál, hanem csak simán, természetesen erõs. semmi dopping vagy ilyesmi. mert az nem vonzó. ha fiatalabbnak is nézel ki a korodnál (ami egyébként szerintem nem baj), de szép a testalkatod, meg van önbizalmad, akkor fogsz találni magadnak valakit, mert erõs lesz a kisugárzásod.
Számomra ciki lenne (23 évesen) egy olyan pasival megjelenni - pl. egy buliban aki - 15 évesnek néz ki.
#10 és még páran: nem értem, mi köze a robot(ság)nak a logikai képességekhez. De oké, legyen robotság. Akkor én meg azt mondom, hogy nem állatok vagyunk, hogy fizikai vonzalom alapján válasszunk párt. Patthelyzet.
Meg kell nézni a fenekét is.
fenekét is meg kell nézni, de ez afféle reflex v mi. de tényleg....több ideig tudd bámulni...
Elölrõl sajnos nem látszik a segge...
Nemcsak a popsit nézzük meg naturba, hanm azt is lecsekkoljuk, milyen bugyi van a csajon. :D Imádjuk látni! 30F
A kérdező hozzászólása: És ha esetleg a csajotokkal vagytok? mert olyanra is van példa! Utolsó: ÉS gondolom a szerénységedrõl híresültél el :D
Én nem tudnék ilyen szemtelen lenni, hogy ilyen feltûnõen bámuljak lányokat, de én utánam már 3 lány is fordult hátra vissza utcán.
Én azért teszem mert popsi párti vagyok.egyszerûen meg kell néznem egy jó csaj fenekét, hogy milyen.Imádom a szép, kerek, feszes popsikat.(Jobban érdekel mint a mell)!
A kérdező hozzászólása: Vagyis ennyire számítana egy jó fenék ?:D
Ez így természetes. Elölrõl a cicit és az arcot, hátulról a popsit! Ez szinte reflex, ahogy írták elõttem is. Így teljes a kép.
nem csak a fenékrõl van szó legalábbis nálam, a nõ olyan mint az étel és ha olyan a nõ akkor kívánod és nem tudod abba hagyni a szemed legeltetését + be indul a fantázia amit hagy ne részletezek 17/f
Szép lányokat szeret az ember sokáig nézni! :) No meg persze, hogy a rutinos lányok ezt meglássák, és cserébe kapjanak egy kis plusz önbizalmat, ne csak nekünk essen jól! :) ui: az ésszerû egy szó.
talán nem akarod "elkötelezni" magad?
vagy félsz hogy nem fogsz megfelelni, nem leszel elég jó?
Valami ilyesmi amit az elõttem szólók írtak, de az a fontos, hogy ne görcsölj és ne idegeskedj ezen és menni fog.
Nem vagy elég felkészült ezen a téren. Hány éves vagy?
Biztos félsz hogy nem leszel jó, csalódni fogsz.
A kérdező hozzászólása: és ezt hogy lehetne leküzdeni? 18 vagyok
Merj közeledni, nem lesz gond :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!