Találatok a következő kifejezésre: Miert nem komolyan (263 db)

"Trollkodást nem kérek" Ugyan azt írtad ki, csak más szavakkal...
A kérdező hozzászólása: nem értem, miért nem komolyakat kaptok?* ott van kérdõjel
Nem. Én konkrétan egy rakat hülyeséget szoktam kapni. Inkább már kérdést sem írok ki. De kb. ugyanazt jelenti, mint a "trollkodást nem kérek". Te minek írtad oda?
mert trollkodik a kedves kérdezõ :D
Te THROLL MrME
Te miért írtad oda, hgy trollkodást nem kérsz? Ha erre tudod a választ, tudod a választ a kérdésedre is.
Csak értelmes válaszokat kérek=egyetértõ. Okos, valóban segítõ válaszra nem kíváncsi.
Mert mindnek van kapcsolata, csak nem közlik, azért.
Mert a többségük amúgy házas..
Vagy kiábrándultak.
Én egyedülálló vagyok, és nem keresek érdekkapcsolatot, de engem sem keressenek azért... 37F.
Húspiacra a többség húsért jár, és nem élõ disznót akar venni..

Miért nem vesz az apám komolyan?

24 éves lány vagyok, a szüleim elváltak. Apám eljár látogatni, de többnyire ilyenkor is csak anyámmal beszélget, hozzám egyszer jön csak be, akkor is pár percre, meghallgatja, hogy mi volt, csinál egy félmosolyt, hogy "hehe, komolyan?", de féllábbal már megy is ki közben. Ha vmit akarok neki mondani, azt is csak futólag hallgatja, ha leültetném, hogy most komolyan szeretnék beszélgetni, akkor elvicceli, nevetgél, hogy h?? de komoly valaki, na mi lehet már olyan fontos, mond 1-2 mondatot, és többet nem, áll fel, akkor is, ha szinte meg se beszéltük, mert neki ez a válasza és kész. Mindennel ez van. Anyám is jön ilyenkor, szól, hogy ne nyúzzam ?t. Tényleg, pár mondattal több már nyúzás lenne, persze. Anyámmal teljesen komolyan tud beszélgetni, meghallgatja, ad a véleményére, nekem meg szinte soha semmiben. Nem vele n?ttem fel, gyerekként is fels?bbrend?sködött velem, kamaszként meg egyenesen utáltam, ha bele akart szólni, hogy mit tegyek és mit ne, hiszen nem ? nevelt, néha beesett az észt osztani, nekem ugyan ne tegye. Egyszer emiatt meg is ütött. De még most sem vesz komolyan. Anyám véleménye gyerekként és most is az volt, hogy védjem meg magam, ? ugyan nem szól apámnak. Én meg hiába védem meg magam, ha szinte kinevet. Telefonban ugyanez van, egy hónapban egyszer felhív, míg anyámat minden héten. Akkor is csak igen-nem, aztán leteszi. Én így meg nem hívom. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Ennek több oka is lehet. Kezdjük az elején! Lehet, hogy nem volt elõtte féfi példa. Ezért nem igazán tudja, hogyan is kell kezelni egy "gyereket". Függetlenül a korodtól. A másik lehetõség, hogy tényleg nem vesz komolyan. Néz végig magadon: ha csupa rózsaszín meg csilli - villi ruha van rajtad akkor nagyvalószínûséggel ez (is) a dolog nyitja. Egy 8 éves forma nõt eléggé nehéz komolyan venni. Lehet, hogy te is csak poénkodni szoktál, ami miatt máskor nem vesz komolyan. Ok lehet még az iskolai teljesítményed is. Ha pl.: Õ vörösdiplomát kapott 8abból is 3-at, természetesen az ELTE-n) te pedig "csak" egy szakközépbe jártál akkor ezt a különbséget, akarja érzékeltetni Vagy csak spontán egy arrogáns [email protected]

Ennek több oka is lehet. Kezdjük az elején! Lehet, hogy nem volt elõtte féfi példa. Ezért nem igazán tudja, hogyan is kell kezelni egy "gyereket". Függetlenül a korodtól. A másik lehetõség, hogy tényleg nem vesz komolyan. Néz végig magadon: ha csupa rózsaszín meg csilli - villi ruha van rajtad akkor nagyvalószínûséggel ez (is) a dolog nyitja. Egy 8 éves forma nõt eléggé nehéz komolyan venni. Lehet, hogy te is csak poénkodni szoktál, ami miatt máskor nem vesz komolyan. Ok lehet még az iskolai teljesítményed is. Ha pl.: Õ vörösdiplomát kapott 8abból is 3-at, természetesen az ELTE-n) te pedig "csak" egy szakközépbe jártál akkor ezt a különbséget, akarja érzékeltetni Vagy csak spontán egy arrogáns [email protected]
00:52-nek persze, hogy a gyerekük marad! De engem már 15 évesen is komolyan vettek. Soha sem kezeltek le vagy valami. Azért ha valakinek 24 évesen nem adssz a szavárá ott már tényleg gondok vannak.
Bár az is lehet, hogy nemakarja, hogy felnõjél. Végülis lehet, hogy õ mindíg a KISlányának akar tekinteni. Ha tetszik ha nem :)
A saját szüleidnek negyvenévesen is kisgyerek leszel.
Lehet, hogy neki a szüzeség elveztésében áll a felnötkor. Fogalmam sincsen. Akkor vagy ez, vagy az elsõ vagy a harmadik :)
Hmmm. Lehet, hogy nõiesedned kéne. Irány a pláza! Körömlakk, szempilla spirál, rúzs. Szoknya, tûsarkú.
Sajnos ezzel nem tudsz sokmindent tenni, ennyi idõsen már a saját kapcsolataidra, adott esetben a saját családodra kellene fókuszálnod, és talán ha majd te is családanya leszel, akkor változik valami. Ne hagyd, hogy bántson ez a dolog, a felnõtté válás része az is, hogy elfogadod a szüleidet olyannak, amilyenek, a hibáikkal együtt, és megtanulsz tõlük függetlenül élni, gondolkozni. Elég, ha te magad meg tudod ítélni reálisan a saját helyzetedet, ha te felnõttnek tekinted magad.
Mint irtad, nem vele nöttél fel, ezért egyszerüen nem tud mit kezdeni veled, mert lát egy fiatal nöt, akihez alig van valami kapcsolata, aki a gyereke, de akit alig vagy egyáltalán nem ismer. Régebben teljesen elutasitottad, és egyzserüen nincs meg az az alap, amire egy felnött tipusu apa-lánya kapcsolatot fel lehet épiteni. Ezen kivül zavarban van, erre utalnak azok a viselkedési formák, hogy nevetgél, jópofáskodik, kicsit idétlenül - anyád meg mintha nem is akarná, hogy jvauljon a helyzet köztetek. Neked kell kezdeni - és amit valaki irt, hogy levélben, az nagyon jó ötlet, mert egyrészt átgondoltan le tudod irni, hogy mit akarsz, meg hogyan gondolod, másrészt nem lerohanás-szerü a dolog. Az természetes, hogy anyáddal tartja inkább a kapcsolatot, elvégre ök egy korosztály és egy ideig együtt is éltek, igy van közös témájuk. Veled csak akkor lesz, ha elöször felépitetek valamiféle közös bázist. DE az nem természetes, hogy anyád kisajátitja öt. Találkozzatok máshol is, anyád nélkül, esetleg valamerre kirándulni, vagy egyéb olyan programot tervezni, ahol nem tömegben vagytok (mert úgy nehéz komolyan beszélgetni), akkor nincs olyasmi, ami eltereli a figyelmét. (Természetesen ehez elöbb tisztázni kell, hogy ki mit is gondol: erre jó a levelezés)
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok lúzer szerinted? Mibõl gondolod?
Lúzer vagy bocsi de ez van.
A kérdező hozzászólása: Az fa.sza akkor.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ menjen a fr.ancba. A másodiknak mondom, hogy gyerekük igen, de nem KISgyerek. Szerintem. Harmadik: sose hordtam rózsaszínt, szinte divatos ruháim sincsenek, nem festem magam, csak szempillaspirált használok, kitûnõvel érettségiztem egy erõs gimiben hat éve, most 3 szakot végzek. Mondjuk pasik terén szerencsétlen vagyok, az tény, ezért még szûz is vagyok, és ezt tudja. Volt egy komolyabb kapcsolatom, azt a fiút nagyon szerette, sõt õ mondogatott olyanokat, hogy feküdjetek már le. Ennyi. Nem tudom, miért ilyen velem.
Egy felnõtt ugyanúgy hiányolhatja a szüleivel való normális kapcsolatot, ha az valamiért hiányos. Bárkit zavarhat. A levélírósat én írtam, de ez hogy elhívod valahová, ez is tökjó ötlet. Akkor nincs ott anyud, és nem tud elmenekülni:) Valami olyan helyre hívd, ahol tudtok dumálni, de nem jön zavarba. Akár egy sörözõ is jó, ha isztok kicsit, lehet, hogy oldottabban tudtok beszélgetni. De elõtte talán érdemes tisztázni (akár levélben), hogy ez a távolság téged zavar, akkor kevésbé lepõdik meg, hogy elhívod.

Miért nem tudok komoly dolgokról beszélni, van velem valami baj? Mit csináljak, hogy ez javuljon?

20 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Hogyhogy komoly dolgok? Mik a komoly dolgok? Halál, szenvedés, szerelmi bánat? Nem értem. Mit értesz komoly dolgok alatt?

Hogyhogy komoly dolgok? Mik a komoly dolgok? Halál, szenvedés, szerelmi bánat? Nem értem. Mit értesz komoly dolgok alatt?

Egy tizenévesnek nem lehetnek "hazafias" érzései? Miért nem veszik komolyan, miért nevetik ki a korabeliek és az idõsebbek, mert szereti Magyarországot, és büszke rá? Mert szeretne egy tiszta, fehér Magyarországot?

Legjobb válasz: Mert tizenéves, keresi önmagát és nem lehet ilyenkor még komolyan venni. + Nincs elég tapasztalata, soha nem élt, dolgozott máshol. De még itthon sem. Nem eltartottként, hanem dolgozóként.

Mert tizenéves, keresi önmagát és nem lehet ilyenkor még komolyan venni. + Nincs elég tapasztalata, soha nem élt, dolgozott máshol. De még itthon sem. Nem eltartottként, hanem dolgozóként.
Mert mások csak azért nem szeretik Magyarországot mert nyomorognak?
tanulj egy kicsivel több történelmet, ne csak a töri könyveket és még érj egy-két évet...
Kérdezd meg azoktol!Mást nem tudok
Semmi okod nincs büszkének lenni. Az nem érdem, hogy ide születtél. Kérlek áruld el, mire vagy büszke, csak hogy kiábrándíthassalak.
Mert történelembõl bukásra állnak, de azért felveszik a nagymagyarországos polót. Összességében a válaszom, hogy azért mert alapból nevetséges hatást keltenek.

Mintha nem is lenne normális lány ezen a bolygón! Most komolyan, 26 éves vagyok és nem tudom miért nem kell a nőknek rendes pasi, akivel szórakozni, komoly dolgokról lehet beszélni. Egy lelki társra van szükségem, nem üresfejű libákra, miért nincs?

Hiába vagyok fenn társkeres?kön, vagy járok szórakozni, igyekszem mindent elkövetni, hogy észrevegyenek. Senki nem talál meg, mintha nem léteznék

Legjobb válasz: Én egy vallásos közösségbe találtam rendes fiút.:) Amúgy ez oda vissza megy, mert rendes fiút is nehéz ma már találni. Lányok közül sok rendes lány van csak azok megm ár csúnyácskábbak.:) Vallásos közösségbe is fenn áll a veszély, hogy nem mindenki normális.., de én találtam rendes fiút, aki nagyon szeret és teljesen oda van értem, hogy hogy lehetek okos szép és erkölcsös is egybgen...:D de ne felejsd senki sem tökéletes!:D

Én egy vallásos közösségbe találtam rendes fiút.:) Amúgy ez oda vissza megy, mert rendes fiút is nehéz ma már találni. Lányok közül sok rendes lány van csak azok megm ár csúnyácskábbak.:) Vallásos közösségbe is fenn áll a veszély, hogy nem mindenki normális.., de én találtam rendes fiút, aki nagyon szeret és teljesen oda van értem, hogy hogy lehetek okos szép és erkölcsös is egybgen...:D de ne felejsd senki sem tökéletes!:D
Diszkóban és szórakozóhelyen ne reménykedj semmi ilyesmiben. :)
Nem vagy jóképû, illetve nincs sok pénzed. Ne is számíts semmire.
Kedves 16:44, akkor az a 2 fiú nem volt teljesen rendes, normális.Ennyit tudok hozzáfûzni.
Kedves 16:44 Otthagytak, milyen izgalom kell még neked? Tudod az a baj, hogy nagyon sok lánykából hiányzik az alkalmazkodó készség. Azért kicsit kívánom az ilyeneknek, hogy majdan a kedves férjed 3 gyerek mellett adjon okot az izgalomra… Erre szoktam azt mondani, hogy megérdemlitek.
Szerintem nincs semmi baj a rendes fiukkal. Illetve két baj van. 1. összejönnek velem, majd amikor már elég tapasztalatuk van lelépnek és végre össszeszednek egy bombázót. Két ilyen fium volt és jobban becsapva éreztem magam, minta egy rosszarcu csapott volna be. Tedd össze a két kezed, veled ez megtörténhetne? 2. Lehet , hogy végül is neked tul nagyok az igényeid. Nem hagynád e ott a csajt, ha kiderülne, hogy nem olyan tökély? 3. Alapból szeretem a rendes fiukat, sokkal inkább, mint a diszkópatkányokat. De van, akiben nincs elég izgalom, érdekesesség. Ez függeltenül mindentõl kell egy kapcsolatba. Nem lehet mindent : megbeszélni. kell a spiritusz, nem tudom érted- e mirõl vakerálok?
A kérdező hozzászólása: Igen, van benne igazság, és próbálom a kudarcokat a javamra fordítani. Viszont, nem csak anyagilag húznak le, hanem felállítanak egy listát, és ha valamelyiken megbuksz, akkor lapát. Ez van, alkalmazkodás? Na ezt a volt barátnõm egyenesen nem ismerte, pedig egy jó kapcsolat egyik alapköve, hogy elfogadjuk egymást olyannak, amilyen, persze vannak olyan dolgok is, amit nem lehet elfogadni (pl. alkoholizmus). Persze egy nõért meg kell küzdeni, de ne lista alapján pateroljanak ki könyörgöm. Velem meglehet beszélni a dolgokat, nem vagyok fal!
Nos, a tapasztalataimból a lényeg: Szórakozóhelyi ismerkedéshez Nagyon jól kell kinézned, olyan igazi csajozósnak, különben eleve esélytelen vagy. Vigasztaljon a tudat, hogy ott bizony hosszú távú kapcsolatok nem köttetnek. MSN másra nem jó, csak hogy alaposan lekáderezzenek, igen, anyagilag. Tehát a helyzet lassan kilátástalan. Év elején belekóstoltam egy „normális” lányba, köszi, de inkább ne mondja magát normálisnak. Sajnos a tutit nem tudom megmondani neked, de egy valami a nagy ellenséged: beletörõdésnek hívják. Fogd fel úgy, hogy minél több csalódás ér, annál erõsebb leszel, hidd el nekem.:)
A kérdező hozzászólása: Ja igen, a társkeresõkrõl még annyit, hogy megtalálnak a budapestõl távol élõk és a 26 év felettiek...
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:44 :) Én meg mindent visszaszívok, ha legalább egy randiig eljutok.
melózol? ott találhatnál normális csajt. v járj el konditerembe v sportolni stb.
Van sok barátod, ismerõsöd, haverod? Mert szerintem azoknak az embereknek könnyebb, akiknek sok ismerõse van, nagyon nyitott, társasági ember. Az, hogy elmész néha ide-oda szerintem még nem elég. Diszkót felejtsd el szerintem. a legtöbb ember szerintem valami ismerõs által jön össze egymással, valamint közös iskola, munkahely, hobbi. Aztán társkeresõ, szerintem ez ritkább, de ott is van esély. Nekem most nincs barátom, de az ismerõseim nagy része, mind valaki által jött össze azzal, akivel most együtt van. sok sikert 18L
Kedves piszkálódó. Akármit is gondolsz, bár nem is ismersz, valószinüleg jobban ismerem a saját nememet, mint te.
16:52 nek. Férjem, üzeni, hogy ne izgulj , jut még neked is babér valahol.Tudod nálunk minden rendben müködik, és van elég izgalom. Nem kell neki másfelé keresgélnie, élhetetlen barátom.
ma 14:49 "A kérdező hozzászólása: Pont azért vagyok msn-en, hogy találkozót szervezzek meg egy kicsit megismerjük egymást. De nem merem megemlíteni a randit, hagyom a lány kezdeményezze a találkát. Ez eddig nem jött össze" Valahogy nem lep meg engem ezek alapján, hogy nem jött össze. ma 14:52 "A kérdező hozzászólása: utcán? ott soha bárokban, pubokban nincsenek egyedülálló lányok még esetleg táncolni kéne, de ez nem az én mûfajom aztán még ott vannak a színházak, mozik, koncertek - nem, itt sem sikerül sosem" Mi a bajod az utcával? Bárok, pubok - persze, hogy nincsenek, de ezek a helyek nem is alkalmasak a társkeresésre. A tánc pedig ha tetszik, ha nem, sok lánynak bejön, én így tapasztalom. A színház, mozi, koncert - no, ezekre a helyekre sem feltétlenül ismerkedni járnak az emberek. :) Ezekrõl nagyjából ennyit. ma 14:54 "A kérdező hozzászólása: Most jelenleg egy visszahúzodó lánynak jobban örülnék, pedig pont nem akarok bezárkozni egy szobába. Talán azoknak a lányoknak, akiknek nincs önbizalmuk, több szeretetet tudnak adni, ez az én véleményem..." Az ilyen lányokat meg pont, hogy nem ezeken a helyeken fogod megtalálni. "A kérdező hozzászólása: Mindenki mást tart normálisnak, én azt szeretném egy lányban, ha szeretne, õszinte, kedves, aranyos lenne, és nem használjon ki. Az sem probléma, ha eljárna velem szórakozni (persze nem megvadult helyekre, mint pl a diszkó). Alapból jóindulatú ember vagyok, szeretek adni" És tutira a megfelelõ helyen keresed õket? ma 15:39 "A kérdező hozzászólása: Ezt csak úgy hallottam fórumokban, hogy msn-en nem én kezdeményezem a randit, mert az nyomulásnak tûnne, el kell telnie egy kis idõnek, amig meismerjük egymást, szal így se, úgy se jó." Ez meg egy jó nagy hülyeség. Ki más kezdeményezzen, ha nem a férfi? Az meg, hogy megismered elõtte egy kicsit... az internet rendkívül csalóka, lehet, hogy a valóságnak köze nincsen ahhoz, mint amit az interneten keresztül elképzelsz a másikról. "Másik hozzászóláshoz meg annyit, én nem hiszem h a külsõmmel gond lenne, ezzel nincs gond, sztem. Inkább akkor nem dúsgazdag, diplomás. Én csak egy technikus vagyok átlagbérrel, ennyi." Vannak még lányok, akik nem a diplomára és a pénzre mennek. Persze, nem sokan, és éppen ezért türelem kell a megtalálásukhoz. "Ismerek egy embert, aki teljesen lemondott a nõkrõl, én szeretném ezt elkerülni. Amit akarok, az meglesz, de jelenleg úgy tûnik, nagyon minimálisak az esélyek! Bízom a jövöben, de az egyedülléttõl herótom van már. Túl vagyok egy 5 éves kapcsin, elötte meg alig volt mellettem valaki. Tini koromban meg csak a billentyûzetet nyomtam, mint ahogy most... ááá... kivan a púpom" Talán, ha nem keresnéd ennyire görcsösen. :) ma 15:41 "A kérdező hozzászólása: könyvtár? gondolkodom rajta. Az a baj, h nem szoktam olvasni, csak fórumokat :) " Mások is olvasnak fórumokat. Ott is lehet ám ismerkedni. Hajrá! "A kérdező hozzászólása: Ja igen, a társkeresõkrõl még annyit, hogy megtalálnak a budapestõl távol élõk és a 26 év felettiek..." Jahh kérem, egy párkapcsolatért bizony meg kell dolgozni. :D Ha neked az utazás nem fér bele, akkor az pech. :) Mellesleg, 26 év feletti? Miért, te hány éves is vagy? "A kérdező hozzászólása: Igen, van benne igazság, és próbálom a kudarcokat a javamra fordítani. Viszont, nem csak anyagilag húznak le, hanem felállítanak egy listát, és ha valamelyiken megbuksz, akkor lapát. Ez van, alkalmazkodás? Na ezt a volt barátnõm egyenesen nem ismerte, pedig egy jó kapcsolat egyik alapköve, hogy elfogadjuk egymást olyannak, amilyen, persze vannak olyan dolgok is, amit nem lehet elfogadni (pl. alkoholizmus). Persze egy nõért meg kell küzdeni, de ne lista alapján pateroljanak ki könyörgöm. Velem meglehet beszélni a dolgokat, nem vagyok fal!" Pedig ha tetszik, ha nem, a legtöbb ember így tesz. Van egy elvárási lista, aminek meg kell felelnie az illetõnek, ha nem felel meg, akkor felesleges a párkapcsolatra vezetõ útra rálépni. És én ezt férfiként mondom.
Menny azt csajoz be egy discoba (mindenki olyan nagy dobra veri a csajozást)
VAn egy mondás. Ha kergeted a pillangót elrepül elõled, de ha leülsz és csendben vársz le száll rád. Az a baj, hogy nagyon rágörcsölsz a társkeresésre és ezzel elriasztod a lányokat. Meg kell tanulnod, hogy egy kapcsolatot /szerintem/ játékosan kell felfogni, nem szabad beleszakadni a szerelembe, magától kell jönnie. 24/f
Diszkoban, buliban nem is fogsz találni.Menj máshova, keress máshol, máshogy!Pl vallási közösségben.Én nem hiszem, hogy rágörcsölsz!Nem baj az, ha a fiú a kezdeményezõ!A rendes, normális lányok azt szeretik, ha a fiú udvarol, és a fiú a kezdeményezõ!
A kérdező hozzászólása: könyvtár? gondolkodom rajta. Az a baj, h nem szoktam olvasni, csak fórumokat :)
A kérdező hozzászólása: Ezt csak úgy hallottam fórumokban, hogy msn-en nem én kezdeményezem a randit, mert az nyomulásnak tûnne, el kell telnie egy kis idõnek, amig meismerjük egymást, szal így se, úgy se jó. Másik hozzászóláshoz meg annyit, én nem hiszem h a külsõmmel gond lenne, ezzel nincs gond, sztem. Inkább akkor nem dúsgazdag, diplomás. Én csak egy technikus vagyok átlagbérrel, ennyi. Ismerek egy embert, aki teljesen lemondott a nõkrõl, én szeretném ezt elkerülni. Amit akarok, az meglesz, de jelenleg úgy tûnik, nagyon minimálisak az esélyek! Bízom a jövöben, de az egyedülléttõl herótom van már. Túl vagyok egy 5 éves kapcsin, elötte meg alig volt mellettem valaki. Tini koromban meg csak a billentyûzetet nyomtam, mint ahogy most... ááá... kivan a púpom
A kérdező hozzászólása: ja igen, a diszkókban számtalanszor csalódtam már. Amúgy kiegészítve nem várom el tõlük h odamenjenek hozzám, én kezdeményezek mindig, ahogy kell. Ezt még kihagytam :)
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, nincs semmi hátrány a külsõmben.
"A kérdező hozzászólása: ja igen, a diszkókban számtalanszor csalódtam már. Amúgy kiegészítve nem várom el tõlük h odamenjenek hozzám, én kezdeményezek mindig, ahogy kell. Ezt még kihagytam :) " Összefoglalod, hogy mi volt a baj a lányokkal, akikkel ismerkedtél? :) Én is hasonlóan érzem néha magamat egyébként.
A kérdező hozzászólása: Folyamatos dumálok lányokkal msn-en, amik kb egy napig tartanak, utána szépen elfelejtenek. Elég kedves, közvetlen és szórakoztató vagyok velük. Próblámom vidáman felfogni, de ezek a kudarcok csak akadályoznak.
ma 14:41 Jahh, így már világos. Nem MSN-en meg neten kell ám ismerkedni. Az lehet az ELSÕ lépcsõ, de semmi több, mint a találkozás megbeszélésének a módja.
A kérdező hozzászólása: szóval a diszkók: nem tudok megnyílni egy ilyen helyen, azon kívûl leszarják a fejem, mert talán nem vagyok diszkópatkány, kicsit komolyabb vagyok, hogy így viselkedjek. A legtöbb helyen csak ilyen üresfejû libák vannak, akiknek a pénz, a szex kell, semmi több, és kidobnak mint egy használt óvszert. Öregem én ott normális csajt még nem találtam!
"A kérdező hozzászólása: szóval a diszkók: nem tudok megnyílni egy ilyen helyen, azon kívûl leszarják a fejem, mert talán nem vagyok diszkópatkány, kicsit komolyabb vagyok, hogy így viselkedjek. A legtöbb helyen csak ilyen üresfejû libák vannak, akiknek a pénz, a szex kell, semmi több, és kidobnak mint egy használt óvszert. Öregem én ott normális csajt még nem találtam!" Én sem, bár nem is járok diszkóba sohasem. De ha ott nem, akkor miért nem próbálkozol máshol?
A kérdező hozzászólása: Pont azért vagyok msn-en, hogy találkozót szervezzek meg egy kicsit megismerjük egymást. De nem merem megemlíteni a randit, hagyom a lány kezdeményezze a találkát. Ez eddig nem jött össze
A kérdező hozzászólása: utcán? ott soha bárokban, pubokban nincsenek egyedülálló lányok még esetleg táncolni kéne, de ez nem az én mûfajom aztán még ott vannak a színházak, mozik, koncertek - nem, itt sem sikerül sosem
A kérdező hozzászólása: Most jelenleg egy visszahúzodó lánynak jobban örülnék, pedig pont nem akarok bezárkozni egy szobába. Talán azoknak a lányoknak, akiknek nincs önbizalmuk, több szeretetet tudnak adni, ez az én véleményem...
Szia! Olvastam a komikat, és azt kell, h mondjam, h meg tudom érteni a helyzeted, mert kb én is így vagyok...azzal a különbséggel, h fiatalabb vagyok, és lány. De néha hasonlóan érzek Nagyon szeretnék már egy normális kapcsolatot egy rendes sráccal, aki szeret, megbecsül, tisztel, elfogad, stb..pont azok a dolgok hiányoznak, amik manapság már nagyon nincsenek benne a fiatalokba...hiába járok bulizni, szórakozni, ott szinte esélytelennek találom, h találkozzak rendes sráccal, aki még oda is mer jönni hozzám...máshol meg hol lehetne? Neten is próbáltam...hasonló érdeklõdési kör..stb..gondoltam hátha...de rájöttem, h abból nagyon nagyon ritka esetben születhet valami jó...úgyhogy én sem tudom már mit csináljak, hova menjek...:/ És az a vicc, h én egy rendes értelmes, visszahúzódóbb típusú aranyos lánynak tartom magam, és így nem jön össze semmi...holott ma már elég "trendi" lett a pasik körében, h: "hû nekem normális csaj kell"....ahha...csak nem tudom kinek mi a normális...úgyhogy nem egyszerû a helyzet. Nem is tudom mit javasoljak Neked...csak próbálj megmaradni olyannak, amilyen vagy, és ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Mindenki mást tart normálisnak, én azt szeretném egy lányban, ha szeretne, õszinte, kedves, aranyos lenne, és nem használjon ki. Az sem probléma, ha eljárna velem szórakozni (persze nem megvadult helyekre, mint pl a diszkó). Alapból jóindulatú ember vagyok, szeretek adni
hát ezt én is szeretném tudni... 18/f
könyvtár
A lányoknak csak a külsõ számít, szal ha nem találsz csajt, akkor a külsõddel lehet vmi gond. A másik, h msn-en ne várd, h találkozót kezdeményezzenek, az a te dolgod!
Ha akarod, privátban is "beszélgethetünk"...

Miért nem akar pár fiú komoly kapcsolatot?

Legjobb válasz: Én nemhogy komoly kapcsolatot nem akarok, hanem SEMMILYENT! Így több idõ jut magamra. Bár, az is igaz, ha akarnék se jönne össze, nincsenek meg a képességeim arra, hogy megfeleljek másoknak, de igazából nem is akarok. Az is igaz, hogy a legutolsó puffadt, kapafogú, proli szuka is olyan magasra tette a mércét, amit a magamfajta nem tud leverni. Nem, nem emiatt nem akarok kapcsolatot, hanem azért mert nincs igényem rá. De ez a nagy szabadságvágyam nem csak ezen a téren üt ki, hanem mindenhol. Például többször elõfordult, hogy beléptem az érdeklõdési körömnek megfelelõ szervezetekbe/ csapatokba és másnap úgy éreztem, hogy megfulladok a kötöttségektõl, szó szerint rosszul éreztem magam és már másnap elkövettem mindent annak érdekében, hogy kilépjek. Nem akarok komoly kapcsolatot, le lehet pontozni.

Én nemhogy komoly kapcsolatot nem akarok, hanem SEMMILYENT! Így több idõ jut magamra. Bár, az is igaz, ha akarnék se jönne össze, nincsenek meg a képességeim arra, hogy megfeleljek másoknak, de igazából nem is akarok. Az is igaz, hogy a legutolsó puffadt, kapafogú, proli szuka is olyan magasra tette a mércét, amit a magamfajta nem tud leverni. Nem, nem emiatt nem akarok kapcsolatot, hanem azért mert nincs igényem rá. De ez a nagy szabadságvágyam nem csak ezen a téren üt ki, hanem mindenhol. Például többször elõfordult, hogy beléptem az érdeklõdési körömnek megfelelõ szervezetekbe/ csapatokba és másnap úgy éreztem, hogy megfulladok a kötöttségektõl, szó szerint rosszul éreztem magam és már másnap elkövettem mindent annak érdekében, hogy kilépjek. Nem akarok komoly kapcsolatot, le lehet pontozni.
Biztos úgy gondolják, hogy még fiatalok hozzá vagy nem tudom... én 18 vagyok, és komoly kapcsolatot akarok, csak nem találom még akivel lehetne...:(
Mert nem minden ember egyforma és jobb nekik ha csak dugnak
Kösz :D.
ma 09:06: áá én adtam egy zöldikét. Használd ki a nõket inkább. Jobban jársz. És nem baj ha magaddal vagy elfoglalva. Legalább életképesebb vagy.
nekik bõven elég a dugás szintjére eljutni.
Miért, téged eddig csak mindig kihasználtak? Vagy miért kérded ezt? Ha kihasználtak valószínûleg azért történhetett, mert lerí rólad, hogy könnyen kapható vagy. Én pl. azért nem akarok komoly kapcsolatot, mert rendesen átvágtak nemrégiben, és félek másik kapcsolatba belemenni, habár ettõl függetlenül nem fekszek le minden nõvel, akinek bejövök, nem használom ki õket. 20/F
en komoly kapcsolatot szeretnek de meg egy baratnom se volt ..... meg a csokig sem sikerult eljussak :( 21f (alig nehany het mulva 22)
Mert éretlenek.
Csak punci meg mindig van.
mert a dugáshoz nem kell komoly kapcsolat csak egy punci
20-21 év alatt nem szabad komoly kapcsolat, ne akarjatok már annyit, én megszívtam, és sok ezer ember is és ti is meg fogjátok! menjetek, szexeljetek, használjátok ki a férfiakat, hiszen azt érdemlik, emlékezzetek e pár sorra egy pár év múlva! jóéjt!
Van aki csak futó kalandokra vágyik egész életében, míg van akinek már 15 évesen komoly kapcsolata van. Ez abszolút emberfüggõ.
Gyanítom, hogy azok a fiúk ún. "jó pasik" ugye? Na azért! A nõk kinyalják a s... is, ezért õk nem tartják értékesnek a nõket. Hát miért ne ájulnának be önmaguktól, és váltogatnák a nõket sportként?

Miért nem veszik komolyan az emberek a fiatalok szerelmét?

Szánalmas, hogy azt gondolják, hogy úgy is vége lesz, meg, hogy csak beképzelik. Két párt is ismerek akik fiatalon jöttek össze, volt idejük megismerni egymást azóta is olyanok, mint a kapcsolatuk elején. Akik meg 1 év után gyereket csinálnak csak mert már öregek azoknak nagyobb esély van arra hogy szétmenjenek, pluszba még egy ember életét is elcsesszék.

Legjobb válasz: Szerintem se helyes, hogy az emberek nem veszik komolyan, ha valakik fiatalon egymásra találnak, de ott van a pakliban, hogy szétmehetnek, ez tény és való. Illetve, hogy másképp értékel az ember dolgokat, tizenévesen, mint huszonévesen. Az, hogy sokáig együtt vannak, mielõtt, összeköltöznének, családot alapítanának, tényleg pozítivum, viszont benne van a veszély a pakliban, hogy pont emiatt ég ki a kapcsolat, mert túl fiatalon találkoznak, túl hamar lekötik magukat... Mindenesetre még mindig ez a jobbik eset, mint amikor írod, hogy valakik 30 évesen összejönnek, és 1 év múlva gyerekük lesz, ez tényleg nem helyes döntés, meg kell ismerni a másikat rendesen, pár hónap erre nem elég. Az én véleményem az, hogy minden kapcsolatot, kortól, hosszúságától függetlenül komolyan kell venni, hiszen csak így lehet belõle valami. Viszont nem szabad az embernek naivnak lenni, vagy elbíznia magát, mint ahogy te teszed, kedves kérdezõ

Szerintem se helyes, hogy az emberek nem veszik komolyan, ha valakik fiatalon egymásra találnak, de ott van a pakliban, hogy szétmehetnek, ez tény és való. Illetve, hogy másképp értékel az ember dolgokat, tizenévesen, mint huszonévesen. Az, hogy sokáig együtt vannak, mielõtt, összeköltöznének, családot alapítanának, tényleg pozítivum, viszont benne van a veszély a pakliban, hogy pont emiatt ég ki a kapcsolat, mert túl fiatalon találkoznak, túl hamar lekötik magukat... Mindenesetre még mindig ez a jobbik eset, mint amikor írod, hogy valakik 30 évesen összejönnek, és 1 év múlva gyerekük lesz, ez tényleg nem helyes döntés, meg kell ismerni a másikat rendesen, pár hónap erre nem elég. Az én véleményem az, hogy minden kapcsolatot, kortól, hosszúságától függetlenül komolyan kell venni, hiszen csak így lehet belõle valami. Viszont nem szabad az embernek naivnak lenni, vagy elbíznia magát, mint ahogy te teszed, kedves kérdezõ
18/f Engem is idegesít, hogy csak azért, mert az elsõ kapcsolatomban vagyok (fél éve lassan), mindenki úgy kezeli, mint valami átmeneti állapotot (rokonok és barátok is), pedig simán lehet, hogy életünk végéig együtt maradunk. Nem mondom, hogy biztos, de az esély abszolút megvan rá, mégis mindenki úgy tesz, mintha 100%-osan halálra lenne ítélve ez a szerelem. Zavaró és bántó ez a lenézés.
Egyet értek. 18 éves lány, 3 éves kapcsolatban
Én már hallottam EGY olyanról, hogy 13-14 éves korukban összejöttek és együtt maradtak. De mindez mellett sok-sok száz kapcsolatról tudok, amelyek szétmentek. Szóval erre apellálni elég nagy blõdség, kb mintha valaki arra építene, hogy megnyeri a lottót.
azért drágám mert 20-22 éves korodig a személyiséged keményen fejlõdik és gyorsan változik és mert statisztikai alapon kimutatott dolog, hogy például a fiatal korban kötött házasságok sokkal nagyobb része végzõdik válással mint az idõsebb korban kötötteké. egyszerûen míg fiatal az ember, könnyen vált a dolgok közt sokszor egyik pillanatról a másikra. mert így mûködünk.
A kérdező hozzászólása: Onnan, hogy 3 lehetõségem van. Várok arra aki kell, elkezdek össze vissza dugni bárkivel és legfeljebb néhány hetes kapcsolataim lesznek, vagy beállok apácának, hisz szerelem szerinted nem létezik és úgysem kellek senkinek. Utolsó kettõt nem szeretném. De ha nincs más esélyem.. Mikor mondtam én, hogy a Föld lapos? :D
Miért csak szélsõségekben tudsz gondolkodni? Tudod, amíg vársz a szõke hercegre fehér lovon (de megsúgom, nem létezik) addig is kellemes órákat tölthetsz az esélyesekkel. Még egy nõnek se lehet azzal semmi baja, ha élete során van 4-5 partnere.
A kérdező hozzászólása: Na jó, hagyjál engem békén a hülyeségeiddel, ha nem bírod felfogni, hogy nekem nem kell 4-5 partner egy életre, csak elfecsérelt idõ és felesleges érzelmi drámákra amibõl soha nem tudnék kigyógyulni NINCS SZÜKSÉGEM!
kedves kérdezõ:) senkinek sincs szüksége érzelmi drámákra, de ez az élet velejárója. Egy valamire jó, hogy értékelhesd, ki az akit igazán szeretsz. A tapasztalatok , pedig igenis fontosak, anélkül magadat se tudnád igazán megismerni, akkor pedig, hogyis ismerhetnél ki mást??
A kérdező hozzászólása: Befejeztem. Nem tudsz olvasni?
Kedves Kérdezõ! Aaannyira tapasztalatlan vagy, hogy az már aranyos. Tipikusan azok a nõk szoktak így kajabálni, akiknek lövésük sincs a témához, de ragaszkodnak ahhoz, amit eltaláltak a saját fejükben. Kívánom, hogy elsõre találd meg az igazit, akivel jó az ágyban, nem hagy el, rendes apa lesz, de addig szórakozni is lehet vele, túl fog élni téged, hogy ne kelljen esetleg 20-30 évet özvegyként töltened stbstb Tényleg kívánom, hogy Te legyél az a bizonyos tízezerbõl egy, valamint, hogy az életben minden úgy történjen, mint ahogy azt magadnak elképzelted, mert amúgy akkorát fogsz pofára esni, hogy föl nem állsz, mert ha tini korodban esel túl ezeken, akkor még hamar túlteszed magad.
Nem úgy néz ki, de azért mert Te befejezted, nekem még nem kell.
A kérdező hozzászólása: Csak így lehet máshogy nincs értelme az életnek. És itt befejeztem!
Váá, 18 évesen de eldöntötted mi az élet értelme :D Hogy fogsz magadon röhögni pár év múlva.
Õszintén, mire van ilyen kiforrott, megingathatatlan véleményed 0 tapasztalattal? A Föld lapos, mert nem láttam, hogy gömbölyû!
A kérdező hozzászólása: Elhiszem. Igazad van.. Hülyékkel nem kötözködöm.
Fölösleges is volt ennyit várnod. A párkapcsolat a fajfenntartás eszköze, minden másra ott a barátság. A fiatalkori szerelmek tulajdonképp játékok, próbálkozások, tapasztalatgyûjtés. Mivel totálisan tapasztalatlan vagy és nem nyitott gondolkodású ezért értelemszerûen nem hiszel nekem, de térjünk vissza 10 év múlva a témára, jó?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok a drágád! Statisztikáról meg annyit, hogy amit számolnak és visszanézik a valóságból szett adatokkal akkor már nem jó... Személyiség 20 felett is változhat...
A kérdező hozzászólása: 20 felett is sok kapcsolat szétmegy. Pluszban akkor már bele vannak kérgesedve a lélekbe a csalódások, a reménytelen szerelmek, kevesebb a türelem egymással szemben, jobban inkább a szexre megy a dolog..
A kérdező hozzászólása: Akkor semmi értelme az életnek. Ennyibõl nyugodtan lehetne össze vissza baszni.
15:59-es vagyok, attól mert te 16 éves lázadó vagy aki dühbe gurul mert gyereknek nézik(mivel az is), attól még az az igazság amit leírtam. majd 20 fölött rájössz.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, csak elég gáz hogy ha találok valakit akkor sokak szerint úgyis vége lesz, mert még nem volt kapcsolatom. Akkor nem tudom minek vártam ennyit... :"(
A kérdező hozzászólása: Legalább te megérted..
utolsó vagyok (18/f), még annyit tennék hozzá, hogy a szüleim is 18-19 évesen jöttek össze, és elsõ kapcsolatuk ez a mai napig. Szóval ne add fel a reményt :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Sokat jelent... ;)
amikor szerelmes voltam (fél évvel ezelõtt), szánalmasnak tartottam azokat, akik nem hisznek a fiatalkori, komoly szerelemben, ami örökké tarthat. most az ellenkezõje van... az egész csak egy állapot
Szeretnék érdeklõdni, hogy azóta hogy vagy, kedves kérdezõ? Megtaláltad-e már életed nagy szerelmét? Esetleg volt már kapcsolatod, ami véget ért? Köszi!

Most komolyan, mi kell egy 23-24 éves srácnak? Miért nem becsülik meg a normális lányokat?

Nem értem a pasikat. Sokan mondták már, hogy nincs meg a tûz, ki se alakult vagy már elmúlt. A haveri társaságomban, meg más külsõ emberek összetennék a két kezüket értem.

Legjobb válasz: Most komolyan, mi kell egy 23-24 éves lánynak? Miért nem becsülik meg a normális srácokat? Személyes kérdésem feléd férfiként, kedves Kérdezõ! Majd ha észrevesztek minket és ilyenek vagyunk, akkor sírjatok! ;)

Most komolyan, mi kell egy 23-24 éves lánynak? Miért nem becsülik meg a normális srácokat? Személyes kérdésem feléd férfiként, kedves Kérdezõ! Majd ha észrevesztek minket és ilyenek vagyunk, akkor sírjatok! ;)
Az, hogy az ember néha beleválaszt a rosszba, az elõfordul. Az viszont, hogy mindig rossz lóra tesz, nem véletlen. Kérdezõ, én értem, hogy a nagydumás arcok jönnek be, akikrõl sugárzik az alfahímizmus (nem hiszem, hogy létezik ilyen szó, de jól hangzik), és ez jól is van így, de körültekintõbben és bölcsebben válaszd meg a partnereid, mert "nem minden arany, ami fénylik".
Már nem azért, de nálam az nem számít "normális lánynak", aki unalomból vagy valamilyen passzióból valaki olyannal kezelgeti a lába között viszketõ rést, aki amúgy aktívan másokkal is félrek*r. A tököm se akar trippert kapni, hogy ilyen viccesen üssem el a dolgot. A normális lányokra igenis hatalmas igény van, a ribizlik meg azt eszik, amit fõztek... Minden pontosan úgy mûködik, ahogy kell, a hiba a te készülékedben van. 26F
A kérdező hozzászólása: igen ez persze oda-vissza mûködik. A lányokra is igaz. De legalább egy ilyen kapcsolatban lehetne õszinte az ember, mivel nem forog kockán semmi érzelem. Én ebben a kapcsolatban is ugyanolyan rendes és odaadó vagyok, mint a komolyaknál. És nem fényezésképpen írtam a kérdésem alá a kiegészítõ szövegben a jó tulajdonságaimat... mindenkiben van hiba, így bennem is.
Tudni kell választani és akkor nincs ez kiborulok panaszkodok szindróma.
Figyelj a környezetedre, lehet, hogy épp ott van az igazi, csak még nem jött elõ teljesen. De ez akár netre is igaz lehet, ha ott ismerkedsz, ezt nem tudhatom. A komoly párkapcsolatot meg inkább hanyagold, sok értelme nincs, csak tönkretesz és nem tudsz figyelni a normálisakra... 3as voltam
A te korosztályod vagyok, ha gondolod adok udvarlót neked mert van bõven. Pedig én nem tartom egy hû de jó csajnak magam. A kérdés, hogy milyet szeretnél? Szõkét? Barnát? Gazdagot? Vagy tanulót? Nekem több ember udvarolt mint szeretném. Pedig egyiknél sem akartam, hogy bármi kialakuljon. :/ De azt mondják, hogy annyira kedves, aranyos, empatikus, és normális lány vagyok, hogy nem tudnak nem észrevenni... szóval én pl. nem panaszkodhatok, engem észrevesznek.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az, hogy az elõzõek átlagosak voltak és mégis leléptek rosszabb lányok miatt. 3as lehet igazad van. Egyébként õ figyelt fel rám, én azt se tudtam ki õ, évekkel ezelõttrõl emlékezett rám. most meg õ az érdektelen és hazudgál.
Elso Kommentelot lajkolom!!!Igaza van neki. Amugy meg amelyik pasi tudja onmagarol h jo pasi az ki is hasznalja az adotsagait es csajozik majd ezerrel.Nos veletek csajokal ugyan ez van.Ha egy csaj jol nez ki akkor az ki is hasznalja:)
talán vegyél vissza az arcodból és kerüld a " nem komoly párkapcsolatokat " és talán megbecsülnek
Nem találtad még meg az igazit. Ne parázz, jön az igazi is, lehet, hogy most is képben van, csak lehet, hogy hanyagolod. Lehet, hogy nem is direkt, csak nem mutatta ki még, hogy mit akar, vagy nem ismeritek még egymást annyira.
Mert a nõcsábász szuperpasikra buksz, nem csoda ha átvernek.
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyet értek a kommentekkel. És tudom, hogy nagy hiba amit elkövetek. Pedig sose voltam ilyen, csak úgy gondoltam, ha normálisan nem kellek, majd kellek komolytalanul.... de ez még rosszabb, mert tudom, hogy mégannyira se fognak komolyan venni, mint eddig. Jobb, ha most azonnal rátérek a helyes útra.

Ha a családban mind 2 félnek lejárt a munkanélkülije, akkor miért csak az egyik jogosult a kb.25000 ft-ra az önkormányzattól a másik fél miért nem? Van-e még valamilyen támogatás ilyen esetben? Komoly válaszokat várok, mert a helyzet is komoly.

Legjobb válasz: Azért, mert a szociális törvény így szabja meg. Ha rendesek az önkormányzatnál, az egyiküket behívják közmunkára, addig a másik fél kaphatja a foglalkoztatást helyettesítõ támogatást. Ha (papíron) külön költöztök, mindketten kaphatjátok.

Azért, mert a szociális törvény így szabja meg. Ha rendesek az önkormányzatnál, az egyiküket behívják közmunkára, addig a másik fél kaphatja a foglalkoztatást helyettesítõ támogatást. Ha (papíron) külön költöztök, mindketten kaphatjátok.
azért csak az egyik jogosult, mert üres a kassza, örülnek, ha az egyet is eltartják (bár az összeg nem sok, csak éhenhaláshoz elég.) Ezzel is motiválni akarják az embereket a munkára. 25 évet ledolgoztam, mindig mindent levontak, csessze meg, miért mindig én tartsak el másokat, akik nem güriznek, nem vállalnak utazást, nem tanulnak máég felnõtt fejjel is, mert kényelmes, hogy mások eltartsák õket. Persze vannak vidékek, ahol nem is lehet munkát találni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!