Találatok a következő kifejezésre: Miert nem keresztbe (194 db)

A villanymozdonyok áramszedője - amin nagy áram folyik keresztül - gyakran szikrázik. Ugyanekkora áram folyik a mozdony kerekein keresztül a sínekbe is. Miért nem szikráznak a kerekek?

Legjobb válasz: az áramszedõ akkor szikrázik, ha nem ér hozzá a vezetékhez, pl. mert az jeges. a kerekek is szikrázhatnának, de a mozdony ritkán ugrat, és ha egy kerék is hozzáér a sínhez, akkor többinek, még ha el is emelkedik, nincs miért szikrázni, az áramkör ugyanis zárt.

az áramszedõ akkor szikrázik, ha nem ér hozzá a vezetékhez, pl. mert az jeges. a kerekek is szikrázhatnának, de a mozdony ritkán ugrat, és ha egy kerék is hozzáér a sínhez, akkor többinek, még ha el is emelkedik, nincs miért szikrázni, az áramkör ugyanis zárt.
néha elõfordulhat, hogy szikrázik, igaz, hogy itt villamosról van szó, de ugyanaz történik:http://www.youtube.com/watch?v=lKOxP-AWaUs&playnext=1&list=P..
Mert egy "hangyányit" eltér a két két felület érintkezési pontján az érintkezõ felületeket összenyomó erõ. Ez a felsõvezeték és az áramszedõ esetében 100-300 N nagyságú, míg a kerék és sín között 100000 N nagyságrendû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Nem tudok eljutni hüvelyen keresztül a csúcsra csak csiklón keresztül! Miért nem tudok elmenni máshogy?

Már próbáltuk de nagyon kicsi hiányzott hozzá!Miért van ez?

Legjobb válasz: Nem te vagy az egyetlen a nõk 3/4-e nem tud,hidd el! Állítólag kitartó gyakorlással meg lehet azt is tanulni!

Nem te vagy az egyetlen a nõk 3/4-e nem tud, hidd el! Állítólag kitartó gyakorlással meg lehet azt is tanulni!
Azért nem tudsz mert már megszoktad a másikat idõvel összejön.
me csiklóérzékeny vagy.

Miért nem tudok belépni interneten keresztül az OTP-számlámhoz?

OTP junior bankszámlám van, az OTP direkten keresztül próbálkozom belépni, de nem enged sem egyenleget lekérdezni, sem számlakivonatot megnézni, mert azt írja ki, hogy "A kártyaszám vagy a Telekód hibás", pedig nem csak az enyémmel, hanem még édesanyáméval is megnéztük, és ott is ugyanezt írja ki. Semmit nem változtattunk meg, tehát a kóddal és a kártyaszámmal nincs baj.

Legjobb válasz: Ezek olyanok szoktak lenni, hogy valamilyen rossz beütés miatt megadott számú próbálkozás után a rendszer véglegesen blokkolja a belépést. Telefonon az ügyfélszolgálaton keresztül vagy személyesen egy bankfiókban lehet rendezni.

Ezek olyanok szoktak lenni, hogy valamilyen rossz beütés miatt megadott számú próbálkozás után a rendszer véglegesen blokkolja a belépést. Telefonon az ügyfélszolgálaton keresztül vagy személyesen egy bankfiókban lehet rendezni.
Mert mivel probáltál huvelyen keresztul elélvezni?
A kérdező hozzászólása: Hát szted:) ?!
Szoval megbsztak és te nem tudtál elmenni akkor menj nõgyogyászhoz
Mert még nem tudtad teljesen elengedni magad.Illetve az ikerlángjánál van olyan az embernek, hogy elmegy simán.
Vannak akik nem képesek hüvelyi úton orgazmusra. Ami azt illeti nem oly rég olvastam, hogy a hüvelyi-nek nevezett is valójában pusztán klitorális... Bár ez még alátámasztásra vár... Vagy a srác nem tudta mit merre, hogyan kell odabent... :)
A kérdező hozzászólása: Kedves "szóval megba.. Nem kell " sajnos nem tudom leírni minek lenni" !El lehet innen húzni melegebb éghajlatra.....
A legtöbb nõ sokkal könnyebben éri el az orgazmust a csikló izgatásával. Én is pl. A hüvelyi orgazmushoz szerintem olyan párkapcsolat kell, ahol el tudja magát engedni a nõ teljesen és élvezi a szexet. Meg kell találni azt a pózt, ahol olyan szögben ingerli a hüvelyt a pénisz, hogy orgazmust okoz. Ehhez ismerni kell a másik testét...nem egyszerû, de erõltetni nem lehet, csak türelem :) Nekem pl erõs ujjazással sikerül nagy ritkán, akkor a legjobb. 27N

Miért nem lehet K&H e-bankon keresztül egyenleget feltölteni Telenoros számra?

Elsődleges számnak Vodafonos van megadva, arra tudok pénzt küldeni.

Legjobb válasz: Bankkártyával tudsz a Telenoron keresztül is egyenleget feltölteni, az nem jó? Ehhez csak regisztrálnod kell a Telenor Online rendszerében! https://online.telenor.hu/ugyfelszolgalat/fwk/register.aspx?..

Bankkártyával tudsz a Telenoron keresztül is egyenleget feltölteni, az nem jó? Ehhez csak regisztrálnod kell a Telenor Online rendszerében! https://online.telenor.hu/ugyfelszolgalat/fwk/register.aspx?..

Miért nem tudok a Bloggernél a Google-on keresztül saját domaint vásárolni?

Nyitottam egy blogot a blogspoton. Ezt az oldalt tanulmányztam

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a Google nem domain regisztrátor, tehát a Google-n keresztül nem lehet domaint regisztrálni.

Én úgy tudom, hogy a Google nem domain regisztrátor, tehát a Google-n keresztül nem lehet domaint regisztrálni.
A kérdező hozzászólása: akkor miért írja ki azt az elsõ linknél hogy lehet??? lásd a 3.lépés
Googlenél nem lehet domain regisztrálni, csak ha már van egy saját domained, akkor oda lehet irányítani. Domain nevet regisztrátorokon keresztül lehet lefoglalni, én náluk szoktam, õk a legolcsóbbak: http://tarhelypark.hu/domain-regisztracio/
A kérdező hozzászólása: köszi!
Pontosan hol tölt több órán keresztül?
Lehalhatott az oprendszer vagy valamelyik alkatrész. Ennyibõl nehéz konkrétabbat megmondani.
A kérdező hozzászólása: Annál a résznél áll meg, amikor az a csík tolt be. Windows XP-rõl van szó.
ha ott áll meg a betöltés hogy bost dvd-rom valami ilyesmit csinál (most fejbõl nem tudom) akkor zárlatos vagy hibás optikai meghajtód.de jó volna tudni több adatott.
A kérdező hozzászólása: Rendesen induláskor csipog 1-et. Az elõbb szétszedtem, kitisztítottam, még csak az sincs, hogy valami elmozdult volna.
Ha a windows töltõ képernyõnél akad be, akkor a legegyszerûbb megoldás egy oprendszer újratelepítés lesz.

Miért nem tudok utalni neptun-on keresztül?

pénzügyeknél rámegyek a befizetésre, de azt irja, hogy nincs elég pénz a számlámon (igazából van) de csak az iskola gyűjtőszámláját lehet kiválasztani, miközben az én bankszámlaszámom is benne van a rendszerben ......

Legjobb válasz: A neptun egy tanulmányi rendszer, nem pénzintézet. A saját számládról csak a bankodon keresztül tudsz utalni.

A neptun egy tanulmányi rendszer, nem pénzintézet. A saját számládról csak a bankodon keresztül tudsz utalni.
Mert csak a gyujtoszamlarol lehet fizetni, oda elobb at kell utalni a penzt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Tarlós miért nem néz sohasem az emberek szemébe a kamerán keresztül?

Talán valami bűntudata van?

Legjobb válasz: Igen, egyértelmû. Biztos, hogy ez az oka. Mi más lehetne? Te komolyan elhiszed, hogy a politikusoknak bûntudatok van, és nem hazudnak szemrebbenés nélkül a képedbe, pláne kamerán keresztül? Valószínûleg ritkán beszél a kamerának. Ugyanis kulturált körökben a riporternek beszélnek (ha van, persze) és ebbõl kifolyólag nem a kamerába bámulnak.

Igen, egyértelmû. Biztos, hogy ez az oka. Mi más lehetne? Te komolyan elhiszed, hogy a politikusoknak bûntudatok van, és nem hazudnak szemrebbenés nélkül a képedbe, pláne kamerán keresztül? Valószínûleg ritkán beszél a kamerának. Ugyanis kulturált körökben a riporternek beszélnek (ha van, persze) és ebbõl kifolyólag nem a kamerába bámulnak.
Sokkal inkább zavar, hogy megalszik a szájában a tej.
Az egy koholmány hogy aki hazudik az lesüti a szemét. Ellenkezõleg, a tapasztalt hazudozók belenéznek a szemedbe! Miért? Mert érdekli õket, beveszed e a hazugságukat! Figyeld meg a sijjártópetit. Õ szemrebbenés nélkül hazudik bele a kamerába.
Mindenkinek nehezére esik a másik ember szemébe hazudni.
Hazugságról beszélni könnyû. De mosolyogva szembe mondani... Próbáld ki, mennyire könnyû. Vannak, akik már túl vannak ezen. Nekik nincsenek érzelmeik, szemrebbenés nélkül a szemedbe hazudnak - vagy ölnek.
Azért, mert a filmezés elsõ számú szabálya, hogy nem nézünk a kamerába...
Én imádom mikor õ szerepel mindig összevesz a mûsorvezetõkkel és tök jól kiforgatja a szavaikat, kedvencem mikor K. Olgát idegesíti fel.

Miért nem találom a telefon galériáját a Bluetooth-on keresztül a számítógépemen? Részletek lejebb.12/L

Az a helyzet,hogy megvan a Hardver Bluetooth-om amit be kell dugni a gépbe és csatlakoztatni a telefonomon. És akkor megadja a galériáját a telefonomnak. Mindig így szokott ez lenni. De most nem látom ezeket (képek;zenék stb..) Szóltam a bátyámnak de őse tudja. Ezért kerestem fel a GYK.-t. Aki tudja segítsen. Megköszönném.

Legjobb válasz: Szerintem az lehet a probléma,hogy bluetooth-on keresztül csak a telefon memóriáját látja,a memóriakártyáét nem.

Szerintem az lehet a probléma, hogy bluetooth-on keresztül csak a telefon memóriáját látja, a memóriakártyáét nem.
A kérdező hozzászólása: De csak belsõ memóriája van. Nokia 6111-es a készülékem egy kicsit régi de nagyon szeretem mert ha földhöz vágom akkor nem esik semmi baja. És régebben mindig kijött a galéria
15éves fiu vagy
A kérdező hozzászólása: 12 éves lány honnan veszed?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!