Találatok a következő kifejezésre: Miert nem fel (3201 db)

Miért félünk az ismeretlentől és az idegen lényektől, és ők miért nem félnek tölünk?

Legjobb válasz: Azért félünk az ismeretlentõl, mert nem tudjuk biztosan,mire számíthatunk tõle,jó-e vagy gonosz? Honnan tudod,hogy õk nem félnek tõlünk?A természet feletti jelenségek (például szellem jelenség)nem tartanak soká,csak pár pillanatra jelenik meg.Szóval,lehet,hogy õket is megijeszti néha a találkozás, azért tûnnek el olyan hamar. Ha léteznek ufonauták, nos õk is titokban cselekszenek itt, a földön, ha egyáltalán nem félnek, akkor miért nem vállalják fel nyíltabban, hogy köztünk vannak (már, ha tényleg léteznek..)?

Azért félünk az ismeretlentõl, mert nem tudjuk biztosan, mire számíthatunk tõle, jó-e vagy gonosz? Honnan tudod, hogy õk nem félnek tõlünk?A természet feletti jelenségek (például szellem jelenség)nem tartanak soká, csak pár pillanatra jelenik meg.Szóval, lehet, hogy õket is megijeszti néha a találkozás, azért tûnnek el olyan hamar. Ha léteznek ufonauták, nos õk is titokban cselekszenek itt, a földön, ha egyáltalán nem félnek, akkor miért nem vállalják fel nyíltabban, hogy köztünk vannak (már, ha tényleg léteznek..)?
"az ember egy gyarló faj ami ha lát olyat ami neki kell akkor nem törõdve másokkal elveszi azt" Ez nem az ember jellemzõje, hanem minden élõlényé. Amelyik faj nem rendelkezik ezzel, az kipusztul. Ezt hívják természetes szelekciónak.
Igaziból tudatilag félünk tõlük mert egy magasabb tudású lénytõl az ember fél, de nem minden esetben kell félni tõle.
Az intelligens emberek nem félnek az ismeretlentõl, az idegen lényeket pedig elsõsorban nem csészealj-reptetõ, anális szondát feldugó, elrabolgatós, bogárszemû szürkeségeknek képzelik el. Lehet lepontozni!
mert ismerik az embert és tudják h akkor bármi áron de megakarjuk szerezni a technológiájukat...mint köztudott az ember egy gyarló faj ami ha lát olyat ami neki kell akkor nem törõdve másokkal elveszi azt...még ha tudja is h kevés az esély rá.
Miért, félünk? Én nem félek az ismeretlentõl, inkább érdekel. De nem úgy, mint az "ufóhívõk", hogy minden pszichopata papírra vagy képernyõre vetett hülyeségét elolvasom, és feltétel nélkül elfogadom. Idegen lényekre pedig az sem igaz, hogy félnek tõlünk, meg az sem, hogy nem. Mert valószínûleg nem is tudnak rólunk. Ha léteznek/léteztek is valahol (aminek a világmindenség végtelenjét tekintve megvan a valószínûsége), nem jártak mostanában a földön, de még a közelében sem.
Értelmes ember nem fél az ismeretlentõl, hanem megpróbálja megismerni. Idegen lényekben pedig nem hisz! Ha léteznek is az Univerzumban, nem jönnek ide hozzánk, ezért nem is fél tõlük.
2.válaszoló! Értelmes ember nem veti el ilyen drasztikusan földönkívüli élet lehetõségét!
Azért félünk tõlük, mert kísérleti patkányok vagyunk. Õk miért nem félnek: mert mi nem kísérletezünk rajtuk...
A válasz egyszerü. Félünk attól amit nem ismerünk, nem értünk vagy fel sem tudunk fogni mert ez a tapasztalat. ilyenek vagyuk. ugyanazért nem állsz szóba vadidegen sötét alakokkal az utcán éjjel.
Az emberek azért félnek, mert látták a sok hollywoodi katasztrófafilmet, amely mind arról szól, hogy jönnek az ûrlények és elpusztítják a városokat, embereket, vagy más szörnyû dolgokat csinálnak (az E.T. persze kivétel). Az idegenek azért nem félnek, mert õk valószínûleg nem néznek ilyen filmeket. Na viccen kívül, egyébként fogalmam sincs, de szerintem ez is az egyik oka lehet annak, hogy a legtöbben félnek. Ha a legtöbb ilyen témájú film arról szólna, hogy ide jönnek az idegenek és teljesen jól elvagyunk velük, akkor szerintem sokan másképp állnának ehhez a kérdéshez (fõleg azok, akik ilyen filmeken nõnek fel).
Amikor felfedezték amerikát, az ott élõ õslakosokat kiirtották.Nem lenne jó ha a földel is ez történne :/
Ha két faj találkozik egymással, akkor az az alacsonyabb fejlettségû hanyatlásához vezet.Nézzük csak meg, amikor felfedezték Amerikát.Szerintem féltjük a helyünket, a vezetõ szerepünket itt a Földön.Ha mi mennénk a Marsra, valószínûleg csak mikroorganizmusokkal találkoznánk, ha vannak ott egyáltalán ilyenek.Tõlük miért nem félünk?Mert mi vagyunk velük szemben a magasabb tudással rendelkezõ faj.
14.00 Ezt valahogy nem is csodálom. :D
Õk is félnek, és emiatt nem mernek velünk barátkozni csak messzirõl figyelnek.
jóvanna de tudod hogy értem nem?legalábbis rem h értitek h mit akarok mondani. egy állat ösztönbõl cselekszik mi emberek nem.
Szerintem ha van idegen civilizáció*, aki képes hozzánk utazni, az jobban be van szrva, ha kiszáll a biztonságot adó akármijébõl, mint mi, akik esetleg látjuk õket. Gondoljuk el fordítva: ûrhajósaink mikor kiszállnak egy távoli bolygón (tételezzük fel, hogy messzebb is jutnának, mint a Hold) és észlelik, hogy lakott, szerintetek nem szrnának be? *Matematikailag nagyobb az esély, hogy van, mint hogy nincs, de nem hiszek a reptoidplejádokban :) )
Jó és rossz közt? Mi a jó, és mi a rossz? Ez csak szocializálódás kérdése.
az utolsó elõttinek:de nekünk van az a képességünk amit értelemnek neveznek.tudunk gondolkodni különbséget tenni jó és rossz közt, az állatokra ez nem igaz...szóval mirõl is beszélünk?
Általában mindentõl félünk, ami ismeretlen, amirõl csak homályos legendák által tudunk. De nemcsak a természetfelettivel van így, hanem minden olyan helyzetrõl, amirõl még nincs saját tapasztalatunk és kellemetlennek hangzó, esetleg egymásnak ellentmondó információkat kapunk.
Azért mivel az ember fél az ismeretlentõl és ráadásul buta is, így fél az ide eljutni nem tudó lényektõl, akikre ugyan az a speciális relativitáselmélet vonatkozik. Az ûrlények pedig azért nem félnek, mert tudják, hogy statisztikailag léteznie kell rajtuk kívül idegen létformának, de az túl messze van. Más kérdés, hogy ha létezik energia vagy sugárzás alapú létforma, az idejöhet, de még mindig kicsi az esélye, hogy tudjon rólunk és megint eljutottunk oda, hogy ezért nem félnek tõlünk az idegenek, mert nincsenek itt. Mára ennyi volt a tényeken alapuló kávéhiányos agymenésem.

Miért nem félek a cigitől? Miért nem félnek az emberek a cigitől? Miért nincs bennem se félelem?

Végig néztem ilyen dokumentum filmet ami a dohányzás káros hatásairól szól, voltak benne durva képek, rákos torok, tüdő, daganatos embernek a nyaka, torka... :S Elég durva látvány volt. Beszéltek a cigarettáról, arról, hogy a gyártók mi mindennel próbálják a függőséget okozó szereket erősíteni, beszéltek a reklámokról, betegségekről, kockázatról. Olvastam sok véleményt, hogy hány embernek ölte meg a dohányzás a rokonait, olvastam statisztikákat, hányan halnak meg a közvetlen, vagy a dohányzásnak IS köszönhető kialakuló betegségekben. Vagy 3 ilyen filmet láttam már, és még mindig nincs bennem az az érzés, hogy "jajj! ez durva! a cigaretta, a dohányzás veszélyes!" Mégis miért? Egyszerűen nem félek a cigitől! Tényleg durva dolgokat láttam, meséltek, olvastam, de nincs bennem olyan érzés, hogy ez egy veszélyes dolog! És úgy tapasztalom a legtöbb ember így van ezzel. Szóval sokan nem dohányoznak, de akik dohányoznak, azok se tartanak a cigitől. Nem egy barátomtól hallottam: "Hát, úgyis meghalok egyszer, kitudja, hogy a cigitől, vagy sem, akkor meg nem mindegy? Lehet holnap elüt a busz, és ott halok meg a földön szétkenődve! De addig ma még cigizhetek!" Miért nem alakul ki bennem, és sok más embereben ilyen negatív érzés, félelem a cigaretta iránt?

Legjobb válasz: Mert tudod, hogy ezek a filmek nem az igazat írják! Sok öreg él, aki fiatalkorától dohányzik, még is egészséges. Sokan halnak meg tüdõrákban, szívbetegségeben, akik soha nem dohányoztak. Nem egészséges az igaz, de nem is olyan egyértelmûen káros, ahogy reklámozzák.

Mert tudod, hogy ezek a filmek nem az igazat írják! Sok öreg él, aki fiatalkorától dohányzik, még is egészséges. Sokan halnak meg tüdõrákban, szívbetegségeben, akik soha nem dohányoztak. Nem egészséges az igaz, de nem is olyan egyértelmûen káros, ahogy reklámozzák.
Nem dohányzom, de véleményem szerint azért nem félsz és félnek mások, mert nem rögtön azonnal hat, hanem folyamatosan, szálanként károsít mindig egy picit. Mivel lassú folyamat, ezért szinte észrevehetetlen egy ideig. Elõször csak többet köhög...ezt még ráfogja másra. Utána hamarabb kifullad....majd szép lassan halad a súlyosabb dolgok felé. Komoly dohányosok baráti köre is szép lassan megváltozik. Nemdohányosok nem beszélnek közelre engedve, mert bûzlik a szája. Nem fogják mondani, de ha közel állnak, egyet hátralépnek. Ha dohányzik, a nemdohányzók lassan araszolva kerülik. Nem lesznek vele egy helyiségben, utcán jobban kikerülik..stb., mert egyszerûen büdös. Számomra egyébként felfoghatatlan: -káros -büdös -és még ezért fizetnek.
Az elsõ hozzászólónak van igaza. Én is ezt gondolom.
Van, aki hajlamosabb ezekre a károsodásokra, van, aki nem annyira hajlamos. Ettõl még nem "nem káros" a cigi. Egyszerûen azért nem félsz tõle, mert képtelen vagy 20 évre elõre tekinteni, vagy egyszerûen nem érdekel, hogy mi lesz akkor. "Veled úgysem történik meg" - elsõ hozzászóló erre a mintapélda. Ez ebben az életkorban még normális. Sõt, én 27 vagyok, és én sem vagyok képes õszintén elgondolkodni azon, hogy mi lesz 20 év múlva.
Ez egy összetetteb kérdés, mint azt sokan gondolnák. Egyrészt az emberek hajlamosak szubjektíven viszonyulni azokhoz a dolgokhoz, amik õket érintik. A dohányosok például többször emlékeznek arra a Pista bácsira, aki 90 éves koráig dohányzott és kevesebbszer gondolnak arra a Feri bácsira, aki 40 évesen halt meg tüdõrákban. De ez nem csak a dohányzás esetében érvényes, hanem bármilyen témára, amelyet mindenki hajlamos annak alapján megítélni, hogy személy szerint õ melyik oldalon van, mert sokkal könnyebb egyetlenegy nézõpontból nézni bizonyos dolgot, mint több nézõpontból. Egy nézõpont megnyugtatja a tudatot, több nézõpont már gondolkozásra késztet. Másrészt ott van a folyamatos támadás, az anti-dohányosok olyan módszerrel próbálnak hatást gyakorolni a dohányosokra, amivel pont az ellenkezõ hatást érik el: azt sulykolják féktelenül mindenkibe, hogy a cigi megfogja ölni õket, de ezt a kockázatot mindenki tudja, tehát azzal, hogy szakadatlanul ismételgetik ugyanazt, megsózva az egészet morbid képekkel és dokumentumfilmekkel, csak azt érik el sok dohányosnál, hogy még nagyobb feszültség alatt érezzék magukat és ez nem segít. Ezenkívül még mindig hatása van annak a generációnak, ami azokban az idõkben nõtt fel, amikor a dohányzás még nem volt ennyire károsnak tekintve. Egy amerikai fórumon egy férfi mesélt arról, hogy õ a 70es években nõtt fel, amikor mindenki fiatal kortól kezdett el dohányozni és még napjainkban is élnek, viszonylag egészségesek is. Ennek csak az a bökkenõje, hogy mi már nem AZOKAT az idõket éljük, mert sokkal több káros anyaggal érintkezünk naponta, mint ami régebb létezett, ezért nagyon kétes, hogy ugyanazt az életet élve, amit felmenõink éltek, ugyanazokkal a következményekkel számolunk majd, mint õk. Belõlünk már kevésbé esélyes, hogy 80 évig dohányzó nagymamák és nagypapák lesznek. Mindent egybevéve, a dohányzás egy tényezõ számos más tényezõ közül, ami adott személy életvitelét meghatározza. Személyes megítélés kérdése, hogy ki milyen döntéseket hoz az életére nézve, a félelem nem megoldás, tiszta fejjel kell átgondolni a dolgokat és ha kockázatunk valamit, akkor annak a következményével is tisztában kell lennünk, azt érdemes csak magunkra vállalni, ami számunkra igazán megéri akár rövidtávon, akár hosszútávon.

Miért nem félek a szüléstől? Fel vagyok készülve, hogy nagyon fog fájni, de nem félek, inkább várom már.33 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Az elözö kérdést én tettem fel a szülési fájdalomról. Én se féltem eddig csak a napokban rengeteg komplikációval járó szülést hallottam.De megpróbálok pozitivan állni hozzá!Úgy mint te! /én pécs környéki vagyok/és te?33 hetes kismama

Az elözö kérdést én tettem fel a szülési fájdalomról. Én se féltem eddig csak a napokban rengeteg komplikációval járó szülést hallottam.De megpróbálok pozitivan állni hozzá!Úgy mint te! /én pécs környéki vagyok/és te?33 hetes kismama
Szia! Szerintem ez nagyon jó dolog, én sem féltem tõle elõre. Nem érdemes elõre stresszelned magad, én úgy voltam vele, hogy majdcsak túl leszünk rajta valahogy és igazam is lett, nagyon könnyû szülésem volt, nem mondom, hogy nem fájt, de ki lehetett bírni. Kár lett volna elõre pánikolni. :) Kívánom, hogy neked is így legyen! 2 hónapos babó anyukája
Én is így vagyok vele. Tisztában vagyok azzal, hogy fájni fog, de azzal is, hogy elõbb-utóbb vége lesz a fájdalomnak és a kezembe tarthatom a kisfiamat. (Csak már nagyon türelmetlen vagyok.) 39 hetes mami
Szia! Én sem féltem, és nem is kell, jobban el tudsz így lazulni közben is, és könnyebb is lesz tõle. A másodiknál sem féltem, pedig tudtam mi jön, sõt még jó is volt, hogy elõre tudtam, mikor mi jön. A fájdalomról pedig annyit, hogy igen nagyon fáj, de nem elviselhetetlen, és ha tudod, hogy minden fájás a babát segíti, akkor könnyebb túllépni rajtuk. A babáknak sokkal nehezebb lehet a dolguk, mint nekünk... Szép, emlékezetes szülést! Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
én sem féltem, vártam nagyon. egy nap bementem vizsgálatra 2 héttel hamarabb a kiírt idõpont elõtt és közölte a dokim, hogy szülés! mert a baba belekakilt a magzatvízbe. szülõszoba, megindították a szülést. amikor eljöttek a nagy fájások , na én akkor féltem csak igazán, meg minden fájás tetõpontján. de mindig az járt a fejemben, hogy ki kell bírnom, a babának is nagyon nehéz, õ is félhet és gyorsan kinyomtam hogy megláthassam. meg minden fájással közelebb kerülök hozzá. erre gondolj te is. amikor meg meglett már nem fájt semmi. így leszel te is, ne fél. sok sikert, szép szülést! egy 4 hós kisfiú anyukája
Szülés elõtt egy hetet töltöttem kórházban és hála a frontoknak, körülöttem mindenki megszült, csak én nem.Váltották egymást a szobatársaim, így hihetetlenül boldog voltam, amikor megindították a szülésem.Nem volt idõm izgulni, mert már akkor azt hittem idõ van, amikor bementünk a kórházba.Inkább nyugalom árasztott el, hogy végre nemsokára megszületik a kis manó.Sok sikert és boldogságot a babádhoz!
Én egy pillanatig sem féltem a szüléstõl, sõt , a kezdetektõl nagyon vártam, hogy átélhessem ezt a csodát:-) Félni inkább attól féltem, hogy milyen lesz a picivel, hogy boldogulok vele, mit fogok vele csinálni, hogy lesz napirend...stb. De már 15 hetesek vagyunk, és minden szép és jó:-) Örülj neki, hogy nem félsz, nem is kell, csak pozitívan:-))
A kérdező hozzászólása: Szia :) Én miskolci vagyok. Néha rám is rámjön, fõleg ha hallok nehéz szülésrõl, vagy látok valamit a tévében, és belegondolok, hogy hamarosan rám is sor kerül. De nem rettegek! (egyébként én is nagyon rosszul tûröm a fájdalmat, nem tudom mi lesz, de valahogy nem ezen agyalok)

Hogyan nem tűnik fel és miért nem félnek?

Arról van szó, hogy a Balaton környékén szezonális munkára vesznek fel h?t?házba fiatalokat barackot válogatni. A munkaid? reggel nyolctól este 22 óráig. A bér 12o ezer forint. A munkaid? szombat, vasárnapra is vonatkozik. Szerintetek van Isten ? Szerintetek örüljünk ,hogy van munka ?

Legjobb válasz: Ez már az új szövetségesünk, Kína munkakultúrájának begyûrûzése.

A fidesz mindig is a vállalkozó rétegnek kedvezett. Az új munka törvények is erre utalnak. A munkavállalókat magasról lekakiljál. Jaaaaj most a sok Fidesz pártkatona le fog minuszolni! :-(
Ez már az új szövetségesünk, Kína munkakultúrájának begyûrûzése.
én örülnék ha nálunk lenne munka. nem kötelezõ gondolom
Van, sok ostoba ember aki nem jelenti fel az ilyen tetves munkáltatót.Én tudom, hogy sok a rászoruló, aki mindent elvállal egy kis pénzért, de épp ez az, amit nem lenne szabad, mert totál kihasználják az embert!A munkavállaló tudja csak megszabni a határt!Még felnõttet sem dolgoztathatna így, nem hogy gyerekeket! Vagy ennyire szabad ebben a nyomor országban a munkáltatóknak minden?!A kutyát sem érdekli, mit csinálnak az emberrel? Akárhogy is, mindenképpen jelenteni kell!
18 alatt napi 14 órát egészen biztosan tilos dolgoztatni, ezt így megmondom.
szerintem azt írta, hogy a bér 120 ezer ft de annyiért is rabszolgamunka, bûncselekmény
Tehát 10 órád van hazamenni, pihenni, és visszamenni? 1000Ft-ért? Szerintem nincs az a hülye aki ezt csinálná.
Még a közmunka is jobban fizet. 1000Ft/12óra?
A kérdező hozzászólása: Neked van.Javasollak közmunkára.
A kérdező hozzászólása: Emberek. Ez a pofátlanság a rendszerváltás után meg volt bármely kormány volt is a hatalmon. Csak akkor ne beszéljünk a fekete munka kifehérítésérõl, mert ettõl már hányingerem van. Itt a megoldás a kommandó. Nem 48 órával bejelenteni, ha ellenõrizni akarok menni. Fantasztikus amit megtehet ma egy munkáltató. Természetesen örülni kell ha munkalehetõség adódik. De így !!?? Sajnos annak nem adok igazat, aki úgy próbálja rövidre zárni a dolgot, hogy fel kell jelenteni. Ez nem a mezei állampolgár felad. Ez állami feladat. Itt viszont minden és mindenki le van zsírozva.

Miért nem félek? Lent a leírás

Nah szal az van hogy egyáltalán nem félek a horror filmekt?l pl tegnap este 10 kor kezdtük el nézni a spanokkal a túlvilág szülöttét mindenki be volt fosva én meg volt olyan rész mikor halálra röhögtem magam.. de még 1 horror film se volt pedig már láttam jó párat!meg van itt egy gyár féleség ahol én lakom már nagyon rég bezárták nappal ott szogtunk benne csavarogni kialkítottunk ott 1 kis "bunkert" de este senki se mer ott maradni pedig én még ott is aludnák de be vannak fosva.. nah és még1 sztori mondtam nekik valamelyik nap hogy idézzünk szellemet ?k nem mertek.. én simán csinálnám.. lehet hogy én vagyok a hülye? f/16

Legjobb válasz: Én sem félek, csak.. Nem bánom, ha van mögöttük valami elmés sztori is:D

Én sem félek, csak.. Nem bánom, ha van mögöttük valami elmés sztori is:D
hivatlanokat láttad?
Én igencsak félek minden sz*rtól ezért nem szoktam nézni ilyesmit. Nem lehet hogy akik abszolút nem félnek azok azért mert nem élik bele magukat annyira a filmbe? Lehet nem annyira érzelmes vagy együttérzõ emberkék. Mert én hiába tudom hogy ez csak egy film csak jó a vágás satöbbi mégsem tudom leküzdeni a félelmet. De azt mondják hogy aki nem fél semmitõl az nem bátor hanem hülye. A bátorság az ha le tudod gyõzni a félelmeid.
én is az vagyok ne félj:D
jó nektek. amúgy én szeretem a horrorfilmeket, de csak addig, amég meg nem nézek egyet, nem láttam még sokat, de utána mindig sokáig tart a hatásuk :) ezek szerint csak én vagyok ilyen nyámnyila...=D
én is ilyen vagyok... 15/L
Én is ilyen vagyok :D Mindenki jajgat, "úristen, mi lesz velünk" én meg röhögök, hogy milyen fejet vág ez, meg az, stb. :) Egyszer volt, hogy nagyon piros volt a telihold. De nem narancs, emilyen néha-néha szokott lenni, hanem rendes vörös. Haverjaim már reszketnek, úgy mondták nekemis, hogy nézz már fel... Nem is érdekelt. Mentünk hazafele(temetõn át) és mondták, hogy õk át nem mennek, inkább gyalogolna x km-t. Komolyan, mitõl félnek? Felkel a nagypapa, vagy mi? :D 14/L
Én is ilyen voltam, röhögtem az összesen... Aztáne gyszer egyedül voltam itthon, néztem, és valamiért nagyon megijedtem, azóta egyedül nem nézek horrort:D Bár a mai napig csak attól félek ami mögött normális sztori van és nem csak a baltás gyilkos mászkál, akit 16 golyoval sem lehet kinyirni. Azokat végig sem birom nézni:D
Nem tudom, úgylátszik h akkor én is hülye vagyok. :D
You are my hero! Megvédesz a gonosz kis törpéktõl, ugye?=S Amúgy, persze, vannak nem annyira félõsek, meg olyanok, akik mindentõl félnek. Szerintem kitalálod melyik csoportba tartozol. :) Én nem szoktam horrorfilmet nézni, nem azért, mert félnék, csak épp nem látom semmi értelmét, hogy másfél órán keresztül valaki hirtelen megjelenik, amikor megfordul az ember, kicsit erõltetettek már.
én csak azoktól félek ami megtörténhet velem. Hivatlanok elején bemondják hogy ez megtörtnét eseményeken alapul.. végig remegtem..:D de am ilyen fûrész meg ezek azokon nem félek 14/L

Miért nem félnek mások ismerkedni?

Akik rendesen olvasnak a nõkrõl és a jellemükrõl, láthatja, hogy a legtöbb huszonéves nõ nem akar elkötelezõdni, élvezni akarja az életet. Ennek következtében vagy mindig kapcsolatban vannak, vagy aki épp hosszabb ideje egyedülálló, az dug fûvel-fával. Bevallva, bevallatlanul is, de ez van. Na most személyesen nekem egyszerûen nincs idõm ismerkedni (ahhoz baráti társaságok kellenének, amik nõkbõl is állnának), neten meg egybõl az jön le a nõknek, hogy vagy töketlen vagyok, mert nem személyesen megyek oda, vagy hogy dugni akarok. De ha meg megkérdezem, hogy nemi beteg-e, netán azt, hogy orálisan szexelt már-e (mert azzal is terjednek a nemi betegségek), egybõl megsértõdik. Lehet, hogy a pasik nagyrésze leszarja a betegségeket, mert csak a szexnek élnek, de én sokáig akarnék élni. Egyszerûen nem értem az egészet. Magyarázza el valaki. Értelmesen.

Legjobb válasz: nem kellene ilyeneket kérdezned a nõktõl, ha félsz hogy összeszedsz vmit, akkor használj óvszert, ez a legjobb megoldás mindenre

nem kellene ilyeneket kérdezned a nõktõl, ha félsz hogy összeszedsz vmit, akkor használj óvszert, ez a legjobb megoldás mindenre
A kérdező hozzászólása: De az sem 100%-os védelem. Ha meg elküldenék egy nõt vizsgálatra szerintem még a képembe is röhögne, hogy ilyet még sosem kért tõle senki...
hát te vagy 1 f_sz kérdezõ:D ilyet nem kérdünk nõtõl...te szerintem nem kell azon aggódj hogy elkapsze valakitõl valamit DDDDDD
Te jó ég! Mi van veled ember? Nem minden egyedülálló nõrõl kell feltételezni, hogy dug fûvel-fával...már ha párkapcsolat céljából ismerkedsz akkor lehet látni lány viselkedésébõl és a több emberhez való viszonyából, hogy ri...nc vagy rendes lány! Ha meg csak a kefe a cél ki nem [email protected] le hányan voltak elõttem és mit csinált..akkor nem érdekel az exei/szeretõi/szerelmei/gondolatai/érzelmei csak a pi..ja! :-) Hogy összeszedsz-e valamit? Útszélinél azért biztonságosabb party ri.....el lenni vagy akik egy éjszakáznak vagy szeretõk voltak vagy sok-sok barátjuk volt elõttem hiszen õk is kur..ák csak civil kur..ák! Ismerkedést kérdezted..rendes jóravaló hölgyekkel kell kezdeni...tudod otthonülõs, szerény, jóravaló esetleg 1-2 komolyabb kapcsolattal rendelkezõ szeretni való kis tüneményekkel..de aki azzal indít, hogy ennyi pasija volt meg annyi és ezzel lefeküdt meg azzal és juj...na az csak du..ni való! Relaxál és menni fog!
szûz vagy

Miért nem félnek az emberek a melanómától?

B?rgyógyásznál jártam, anyajegyet megnézetni. Másnap kivágták, szövettan 2 kötözés között. (4 nap) Szövettan eredménye:melanóma, de elég nagy részt távolítottak el. Ismeretségi körben terjesztem, hogy mindenki menjen b?rgyógyászhoz. Volt, aki kinevetett. Akkor is nevetne, ha azt közölnék vele, hogy melanómás és már áttétet is okozott? (A melanóma már 1/2 év alatt is okozhat áttétet. ) Ilyen vicces, amit leírtam vagy sajnál magára pár ezer forintot? (Ha id?ben elkapják, meg lehet úszni. Utána mondjuk folyamatos figyelést igényel. )

Legjobb válasz: igen, ha olyan nagy lesz hogy vérbe jut. akkor már gáz. páromnak is volt a lábán, és jó nagy darabot kimeccetek belöle. igaz neki a böre mint a hó, és szöke is. most minden félévben jár kontrolra, de nála még idöben volt.

igen, ha olyan nagy lesz hogy vérbe jut. akkor már gáz. páromnak is volt a lábán, és jó nagy darabot kimeccetek belöle. igaz neki a böre mint a hó, és szöke is. most minden félévben jár kontrolra, de nála még idöben volt.
Visszakérdezek: mért lenne jó ha félnének? Az ember elõbb-utóbb meghal, ezt mindenki tudja, hogy ez autóbaleset, melanóma vagy más miatt következik be, az mind1. Sosem lesz alkalmas idõ rá, és mindíg korán lesz. Jobb lenne, ha egész életében azon aggódna és rettegne mindenki, hogy mikor fog meghalani esetünkben melanóma miatt? Mert sztem nem... Hogy választ is adjak, az emberek azért nem félnek, mert senki nem mondta, tanította meg nekik, hogy félniük kell. Jó ellenpélda a radioaktivitást, halálosan fél tõle mindenki, mert azt tudják, hogy félni kell. Azt mondták nekik. De azt már nem tudják, hogy miért félnek tõle (az átlag ember azt se tudja mi a radioktiv sugarzas definiciója, nemhogy a hatását reálisan fel tudná mérni).
A kérdező hozzászólása: Miért lenne jó, ha félnének? -Talán elmennének szûrõvizsgálatra, ha félnének. (Szerintem azért fontos az ellenõrzés, mert még idõben elkapható/ azért elég gáz áttétes rákban meghalni, ha megelõzhetnénk.) Az elég nagy részt távolítottak el azt jelzi, hogy nem került a bõr mélyebb rétegébe (ahol már hajszál erek vannak), így nagy szerencsém volt, mert még idõben volt. Az orvosom azt mondta, ritka szerencsés vagyok. Egyébként fehér bõrû, szõke hajú, kék szemû vagyok. Soha nem voltam nagy napozó és a családomban sem volt melanómás.
Szerintem a kérdezõ nem állandó rettegést szeretne látni az emberekben, hanem egy egészséges félelmet, ami elviszi õket az orvoshoz. Az, hogy úgyis meghalunk, nem jelenti azt, h elhanyagolhatjuk magunkat és hogy emiatt ennek fiatalon kéne bekövetkeznie. A melanoma igenis nagyon komoly dolog, komolyan kéne venni.
most jól megilyesztettetek.fehér a bõröm, zöld a szemem, barna a hajam, és kb.200anyajegyem van.utálok napozni, ha lehet kerülöm.milyen egy ilyen vizsgálat?csak megnézik az anyajegyeket, vagy mintát is vesznek?és az fáj?a kérdésedre a válasz:én félek!
A kérdező hozzászólása: Igaz, nem állandó rettegést szeretnék az emberek szemében látni, csak egy kis odafigyelést mindnkinek magára. A vizsgálat egyébként olyan, mintha egy nagyítóval néznék végig az anyajegyeidet. Nem fájdalmas, nem kapargatják...csak megnézik. Ha nem szimmetrikus, hirtelen növekszik vagy több színû ill. a 3 halmozottan, általában az jelent gondot. Ha mégis találnak valamit, jó esetben (idõben észrevéve)csak egy kis sebézeti kimetszést jelent, viszont jóval nagyobb problémákat elõzhetünk meg.
Igenis meg kell nézetnünk bármilyen gyanús anyajegyet. én is ma voltam bõrgyógyásznál, mert van egy anyajegyem, és pár hete piros és hámlik körülötte a bõr. szerencsére normális volt az anyajegy, azt mondta a dokinõ, hogy ott alakult ki egy enyhe bõrgyulladásom. fontosnak tartottam, hogy megnézessem, a melanoma nem vicc. igen, egy nagyítóval nézik, szövetmintát akkor vesznek, ha gyanús. sztem pár órát mindenképp megér ez. ha elváltozik egy anyajegyetek, haladéktalanul nézzessétek meg orvossal, és kerüljétek a napot.
azt hozzáteszem a páromnak semmi gyanus nem volt egy laukis szemével.(elsö hozzászóló) ö azért ment dokihoz, mert a hátán volt egy kiálló. amire a doki azt mondta semmi gond, de átnézte az egésztestét. akkor találta ezt a gyanusat a lábán, neki is szerencséje volt, azt mondta a doki. elöször csak kivágták, de mikor kiderült hogy rosszindulatu akkor egy jó nagy kanyarintással vágták ki az egészet. aztán elküldték egy teljeskörü mindenféle rák kivizsgálására, és egy specialistához is aki még a fején talált egy nem tetszöt, ami hála már nem volt rosszindulatu. most félévente jár dokihoz. a doki azt mondta ez gyerekorában alakulhatott ki, valami érhette, pl nap, vagy ilyenek. szóval most véddenie kell magát, mert ha most túlnapozná magát lehet 10-20 évmúlva jönne ki rajta.
Biztos nem tudták, mi az a melanóma :D

Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon? Ez normális? Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért? Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudják visszaadni?

Kérdés fenn

Legjobb válasz: "Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon?" Úgy, hogy rühellik a bankokat. "Ez normális?" Kinek mi. "Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért?" Annak ,aki utálja a bankopkat és nyilván azért, mert utálja a bankokat. "Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudjàk visszaadni?" Azért nem szeretik õket, mert nyúzzák az embereket, és azért vettek fel hitelt, mert sügérek voltak.

"Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon?" Úgy, hogy rühellik a bankokat. "Ez normális?" Kinek mi. "Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért?" Annak , aki utálja a bankopkat és nyilván azért, mert utálja a bankokat. "Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudjàk visszaadni?" Azért nem szeretik õket, mert nyúzzák az embereket, és azért vettek fel hitelt, mert sügérek voltak.
A bankok pofátlanul magas díjakat számítanak fel azért, mert használják az ÉN pénzemet vagy amikor szeretném kivenni az ÉN pénzemet. Normális országokban ez nem igy van.
A kérdező hozzászólása: Valakit nem szeretek vagy valamit felrobbantom?????Ez ep eszû nem teszi.Nyúzzák az embereket a bankok ez se épeszû gondolat.Az se igaz hogy máshol olcsóbban a banki szolgáltatások.Én ingyenesen vettem fel 1 éve mert olyan csomagba voltam.Most ugye megint lehet ingyen.Szóval aki meg kölcsön vész az mérlegeli nem mert ugye sok esetben pénzt kap persze amikor fizetni kell akkor meg nem tetszik akkor minek veszi fel???Én kölcsön adnék elvárnám hogy visszakapom a bank meg ebbõl el!!!Bank nélkül nem lenne fejlõdés bankok milliárdokat hozták moha ezek után meg emberek elvárják távozzanak üres zsebbel?Szerintem meg ez a lopás bank nem kényszeríti az embereket kölcsönre vállalkozásra ingatlan megvételére stb.Sõt meg pénzünk kitartására se!!!!
Látom te is sokat értesz a dolgokhoz. Szerinted mitõl lett a világválság? A bankok milliárdokat hoztak. Persze, esetleg a fedezet nélküli hiteleknek köszönhetõ. Várható volt, hogy lufi lesz és sajnos az emberek keményen át lettek verve, hogy valahol páran nagyon sokat keressenek.
A kérdező hozzászólása: Jelen esetben az van csomó hitelt adtak az embereknek ezek tények magyarországon milliárdokat és milliárdokat vesztettek.Na ehhez kepest ez a van kellemes hangulat és ázok a baromságok bankok miatt volt a válság csak bûnbakkeresés.Jelenleg még sem lett akkora válság.Amit mondasz nem igaz mert bankok nélkül bizony jelenleg magyarországon azonnal válság lenne.Ez olyan hogy szidunk valakit aki jót tett velünk tipikus esete.Merthogy meg egyszer mondom tartsd magadnál a pénzed és ennyi senki nem kérte menj kölcsönért senki nem kérte tartsd bankba a pénzed.Én azt mondom bankok magyarországon olyan embereknek adtak pénzt akik nem volt fedezetük a visszafizetésre az o hibájuk is és azoké az embereké is akik elhittek hitelkepesek120ezer forintos fizetéssel tudtak vissza kell fizetni akar többszöröset is mégis belementek.Bankok nélkül nem lenne magyarország sehol .Ez bankellenesseg vezetett szerintem oda hogy ez történhetett.Megfigyelhetõ ahol kialakul pénzügyi válság emberek kulturálatlan ész nélküli csõcselék mindennel el lehet hitetni ahol erõszak a megoldás demokracia vellenere az buta orszag.Bankellenesseg miatt 300euro és válságban magyar gazdaság .Nincs beruházás csak állami.Most is ugyan úgy bankok miatt fut a szekér nélkülük igencsak szárba lennénk meg ígyis.
Ebben mind igazad van, az emberek "sügérek" voltak és 90%-uk fölöslegesen vett fel hitelt. De egy dolgot elfelejtesz, kérdezõ: a bankoknak hatalmas befolyása van, lefizetnek politikusokat, így uzsorakamatot szedhetnek, a politika nem köti meg a kezüket. Hogy a korrupt politikusok vagy a felelõtlen bankok a hibások, az már "tyúk vagy tojás" probléma. Amúgy ha így szövegezték volna meg a devizahitel-szerzõdések elsõ oldalát, hogy: "Extrém esetben akár 40%-al is nõhet a törlesztõrészlet egyik évrõl a másikra az árfolyamváltozásból adódóan" , akkor senki se vett volna fel hitelt.
Valaki megmondaná mi az hogy sügér: Kérdezõ! te vagy nagyon hülye vagy, vagy utolérhetetlenül pofárlan, vagy csak teljességgel tájékozatlan. A bankok akkora pofátlanságot követtek el, amekkorát még senki mióta világ a világ. Mondom úgy, hogy mé még te is megértsd. 5 milliót vett fel valaki. A törlesztést fizette rendesen Pár év múlva a törlesztendõ 6 millió lett, a havi törlesztés meg majdnem a duplája. Én még ez után is el tudom hinni rólad hogy nem érted a károsult keserû szájízét.Nem tehetsz róla, mert alapból hülye vagy , de még inkább talán embertelen. ennélfogva hiába folytatnám.
Itthon az állam megsegítette a bankokat, bár lehet ez nálad kimaradt. Az pedig, hogy annyira tájékozatlan és tudatlan vagy, hogy nem tudod, hogy a bank fedezet nélkül adott milliárdokat ki, de van képed sügérnek nevezni, aki felvett hitelt. A 40 százalékos emelkedést pedig szerintem sokan még örömmel benyelnék, mert többel emelkedett

Miért nem ébrednek fel az emberek?

Most els?sorban nem is azokra gondolok akik csak dolgoznak. Hanem f?leg a nagyobb befolyású, gazdagabb, a világot vezet? rétegekre. Miért nem látják hogy nem jó felé tart a világ? Miért nekik is csak a pénz dominál? Õk a rengeteg pénzükkel, és nagy befolyásukkal lehet össze tudnának hozni egy szebb jöv?t. De miért nem teszik? Az ? unokáik is itt fognak feln?ni, akkor miért nem tesznek azért hogy jobb legyen? Az embereket is csak orrúknál fogva vezetik (már aki engedi), és olyan világba születnek a gyerekek is amilyen nem éppen nekik való. És még valami. Szerintetek tényleg ennyire él az emberekbe a hatalomra jutás után ez a hogy is mondjam, még nagyobb hatalomvágy? Mert eddig akik hatalmon voltak vagy nem változtattak vagy csak romboltak! A világ csak megy lefelé, lassan kipusztulunk, és csak annyit tesznek hogy holokauszt meg hasonló idióta dolgokat csinálnak. Azért is írtam ide mert szeretném megkérdezni a mostani kamaszokat (én is az vagyok) hogy ?k err?l mit gondolnak. Ti akartok valamit tenni? Mert én már igen! És az a baj hogy ahhoz nagyon de nagyon sok embernek kéne egy egységet alkotni hogy mi a sok kicsi tudjunk valamit változtatni. Elvégre mi vagyunk a feltörekv? nemzedék! És én azt látom hogy nincs igazán ilyen mozgalom akik ezért tennének! A mai fiatalokat se nagyon érdekli! (nem is csodálom ebbe a világba) Tehát kíváncsi vagyok a véleményekre! (Remélem azért nem fogok megöregedni:D, tudjátok a szólás!:))

Legjobb válasz: Köszönöm kedves 4-es!!! Az elõzõ válaszokat is köszönöm mert legalább írtak megosztották velem amit akartak, érveltek! Viszont az utolsót nem értem. Most nem akarom átolvasni hogy mit írtam és történelem könyveket sem akarom pontosan megtanulni de szerintem nem írtam hogy régen jobb volt, vagyis nem ezt kérdeztem (!) hogy régen milyen jó volt most meg miért ilyen rossz hanem hogy miért nem lesz jobb, miért ilyen rossz szinten tengõdünk! A történelem könyvet csak azért hoztam fel hogy most nem mondom hogy régen rosszabb volt mert nem voltam ott és annyira nem tudhatom de egyébként csak megjegyzem hogy szerintem is rosszabb volt rég mondjuk azt számítsuk bele mikortól számít valami régi idõnek! Szerintem azért volt rosszabb régen mert attól még hogy most megyünk lefele a lejtõn, régen is mentünk lefele! a 1900-as évek elsõ felében se volt jobb! Két világháború! Régen is már az ember a rossz felé ment!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves 4-es!!! Az elõzõ válaszokat is köszönöm mert legalább írtak megosztották velem amit akartak, érveltek! Viszont az utolsót nem értem. Most nem akarom átolvasni hogy mit írtam és történelem könyveket sem akarom pontosan megtanulni de szerintem nem írtam hogy régen jobb volt, vagyis nem ezt kérdeztem (!) hogy régen milyen jó volt most meg miért ilyen rossz hanem hogy miért nem lesz jobb, miért ilyen rossz szinten tengõdünk! A történelem könyvet csak azért hoztam fel hogy most nem mondom hogy régen rosszabb volt mert nem voltam ott és annyira nem tudhatom de egyébként csak megjegyzem hogy szerintem is rosszabb volt rég mondjuk azt számítsuk bele mikortól számít valami régi idõnek! Szerintem azért volt rosszabb régen mert attól még hogy most megyünk lefele a lejtõn, régen is mentünk lefele! a 1900-as évek elsõ felében se volt jobb! Két világháború! Régen is már az ember a rossz felé ment!
Pl az atom, erõmûveket a mélytengerekbe is telepíthetnék, ahol meg aztán végképp jéghideg a víz. Nem kéne aggódni a hûtésen.. Radioaktív anyag meg amúgy is van ott bõven a vulkánok miatt. Távvezérléssel mûködhetne minden, kicsit jobb rendszereken mint a windoz vagy a linux... Ha a marsra ki tudnak lõni robotokat.....
Nem azért mondom, de az emberiség létezése óta most van az embereknek a legjobb sorsa.
Nem hinném hogy annyira túlnépesedés lenne. A bolygó még simán elbírná, ha megfelelõen használnák az energiaforrásokat. Kicsit modernizálnák már az autóipart az ezeréves belsõégésû motorok helyett. kikapcsolnák az összes szénerõmûvet és kizárólag szél vagy atomenergiával mûködne az áramtermelés 500 méterrel a föld alatt! (minden erõmû a föld alatt lenne, minden vízrétegtõl távol ott kit érdekel ha felrobban). Plusz vannak állandó tengeri áramlatok. Azokból is lehetne bõven energiát nyerni a szélerõmû elvén. Minden mûködhetne villannyal meg süritett levegõvel csak akarni kéne.
Nekem az a véleményem, hogy már rég csökkenteni kellett volna az emberiség létszámát. NEM a meglévõ emberek számát, hanem azokét akik még nem születtek meg. Röhejesnek tartom, hogy arra bíztatnak, hogy szüljenek az emberek, amikor túlnépesedés van. Ja mert hogy nem mi csináljuk hanem Afrikában, ilyeneket mondanak. És? Ha valaki rosszat csinál vagy tudatlan akkor az már nem is a mi dolgunk?
2-esnek igaza van. Ami miatt nem kerül sor a jelenlegi erõforrások "cseréjére", amögött súlyos gazdasági érdekeltségek vannak. Másrészt nem kell elmenni a "hatalmasokig": nézz körül, hány olyan ember van, aki csak magával törõdik, és [email protected] hogy mi lesz az utókorral. Harmadrészt ajánlom mindenkinek a "Lopott idõ" c. filmet. Tanulságos, és nem is annyira utópisztikus, mint amilyennek látszik. És végül: nagyon örülök, ( legalábbis remélem) hogy a következõ generáció már így gondolkodik, mint te:)
1# "Röhejesnek tartom, hogy arra bíztatnak, hogy szüljenek az emberek, amikor túlnépesedés van" Milyen túlnépesedés ?! Ezt a média szajkózza. A jelenlegi népesség tízszeresét is elbírná a Föld. Csak viszonyítás képen Föld teljes lakossága elférne Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A cukorgyárak bezárása elõtt (12db) fél európát kiszolgálhattuk volna cukorral abból a cukorrépából az országban termett. Búzából a mai napig exportálunk ilyen kis országként. Évente több millió tonna el nem adott élelmiszer megy a szemétbe és a hõerõmûvekbe.

Miért félnek az emberek attól, hogy intelligensebb lények vannak körülöttünk (értem itt a világegyetemet stb)? És miért nem látják, ami már nyilvánvaló?

Pld:rengeteg kiszivárgott hir,tudósok,szakemberek,pilóták beszámolója.

Legjobb válasz: Mert vannak emberek akik rettenetesen félnek idegen civilizációktól -hozzáteszem joggal félnek mert nem mind barátságos-, ezért félelmükben próbálnak nem tudomást venni az UFO jelenségekrõl. Amikor valaki fél, az agynak természetes reakciója hogy úgy védekezik a félelmeitõl, hogy nem vesz róla tudomást illetve az ellenkezõjében hisz, hogy ezáltal megnyugodjon és megszabaduljon nyomasztó félelmeitõl. Ez az agy természetes védekezõ képessége és gyerekeknél gyakrabban elõfordul. Miért nem látják? De látják. Csak nem akarják elfogadni. Ez épp olyan dolog, hogy aki hisz istenben az miért hisz, hiszen egyértelmû hogy az univerzumot nem istenség alkotta, ma már tudjuk hogy mitõl alakulnak a csillagok, a bolygók stb... nem kell isten hozzá. Ennek ellenére valaki még is hisz benne és ezt tiszteletben kell tartani. Ugyan így tiszeteltben kell tartani ha valaki nem hisz. Mindenki maga dönti el miben hisz. Azt állítani hogy 500 BILLIÓ fényévnyi távolságon belül csak az ember az egyetlen értelmes lény, az enyhén szólva önzõség és butaság. A Föld is tele van számtalan létformákkal, vannak madarak, emlõsök, baktériumok, vírusok, csúszómászók, növények stb... de a végtelen univerzum valahogy kimaradt ezekbõl a csodákból. Mintha az élet magja kiválasztotta volna a Földet célpontnak a végtelen univerzumban, majd az univerzumnak azt mondta: Neked kuss legyen te nem kapsz semmit! Old meg magadnak! :) Ugye milyen nevetséges?

Mert vannak emberek akik rettenetesen félnek idegen civilizációktól -hozzáteszem joggal félnek mert nem mind barátságos-, ezért félelmükben próbálnak nem tudomást venni az UFO jelenségekrõl. Amikor valaki fél, az agynak természetes reakciója hogy úgy védekezik a félelmeitõl, hogy nem vesz róla tudomást illetve az ellenkezõjében hisz, hogy ezáltal megnyugodjon és megszabaduljon nyomasztó félelmeitõl. Ez az agy természetes védekezõ képessége és gyerekeknél gyakrabban elõfordul. Miért nem látják? De látják. Csak nem akarják elfogadni. Ez épp olyan dolog, hogy aki hisz istenben az miért hisz, hiszen egyértelmû hogy az univerzumot nem istenség alkotta, ma már tudjuk hogy mitõl alakulnak a csillagok, a bolygók stb... nem kell isten hozzá. Ennek ellenére valaki még is hisz benne és ezt tiszteletben kell tartani. Ugyan így tiszeteltben kell tartani ha valaki nem hisz. Mindenki maga dönti el miben hisz. Azt állítani hogy 500 BILLIÓ fényévnyi távolságon belül csak az ember az egyetlen értelmes lény, az enyhén szólva önzõség és butaság. A Föld is tele van számtalan létformákkal, vannak madarak, emlõsök, baktériumok, vírusok, csúszómászók, növények stb... de a végtelen univerzum valahogy kimaradt ezekbõl a csodákból. Mintha az élet magja kiválasztotta volna a Földet célpontnak a végtelen univerzumban, majd az univerzumnak azt mondta: Neked kuss legyen te nem kapsz semmit! Old meg magadnak! :) Ugye milyen nevetséges?
jogosan félnek fejlettebb tudású lényektõl, hiszen a hírekben is sokszor hallhatunk arról, hogy ufót látnak ami nem természet alkotta valami, hanem valaminek alkotnia kellet és ebben az esetben az ufonautát mondanám
Kedves kérdezõ! Én benne lennék ebben a tüntetõs dologban hiszek is ebben és igazad van! Összejövünk "néhányan" média, és majd a kormányok is elgondolkodnak! Csak az a baj hogy ilyen sok embert nehéz szerezni aki hisz is benne és el is menne, és ki is állna a nyilvánosság elé!
szia 404, majd valamikor beszélünk, tomival mostanában nem tudok ... :)
Az indiánok örültek Kolombusznak?;DDD gondolkozz.
Köztudott, hogy a világon az ész van a legigazságosabban elosztva. Mindenki meg van gyõzõdve róla, hogy neki valamivel több jutott, mint másoknak.
Ezt jómagam is kérdezhettem volna. Azt a filmet hol találom meg?
"hiszen egyértelmû hogy az univerzumot nem istenség alkotta, ma már TUDJUK hogy mitõl alakulnak a csillagok, a bolygók stb..." Hát, mondjuk úgy, hogy vannak rá elméletek... ...amik aztán olykor megváltoznak, vagy lecserélõdnek.
Nem félek, mert eddig még semmi bizonyíték rá, hogy léteznek. Egyáltalán nem nyilvánvaló, csupán nem elképzelhetetlen. Az emberi fantázia pedig végtelen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!