Találatok a következő kifejezésre: Miert nem eszre a fiuk (26 db)

Miért nem eszik a fiam? Már tanácstalan vagyok!

1 éves fiam 1 hete minden kaját kiköp!!!2 falatot eszik mindenből aztán amit még adnék neki azt kiköpi!lehet ez gyümölcs,főzelék vagy bármi!olyan tanácstalan vagyok!!mit tegyek??elvigyem orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia! Nem kell orvoshoz vinni! A meleg miatt nem eszik. Kislányom fogyott is a napokban :(! Õ is alig eszik, a mai nap volt a jó, ma evett. Ne erõltesd, mert neked sem lenne jó, ha beletömnék a kaját a szádba annak ellenére, hogy nem kívánod.

Szia! Nem kell orvoshoz vinni! A meleg miatt nem eszik. Kislányom fogyott is a napokban :(! Õ is alig eszik, a mai nap volt a jó, ma evett. Ne erõltesd, mert neked sem lenne jó, ha beletömnék a kaját a szádba annak ellenére, hogy nem kívánod.
Én is a melegre tippelek, a lányom már lassan 3 éves, de nálunk is ugyaez volt, akkor én is mindig megijdetem, most már legyintek...:-) De persze egy 1 évesnek még nagyon fontos, hogy vmi kis kalóriát bevigyen, én hûtött gyümivel, fagyival, puding+keksz, ilyesmikkel próbálkoznék... A tejet, tápszert is próbáld kicsit hûvösebben adni neki, meglátod inni fogja, és ha már tejet ivott, azért abban már van cucc...nyugi.. Vagy még ugye lehet a foga...ha nagyon nem megy, akkor adj neki 1 dózis Nurofent, és 1 óra múlva próbáld etetni...ezzel nagy bajt nem csinálsz, de ha a fogától van, akkor enni fog..

Miért nem eszik a fiam?

2,5 hós kisfiam annyit eszik mostanában, mint 1 hós korában (kb. 650 ml). Egyszer?n nincs étvágya. Szopi helyett forgatja a fejét, nézel?dik, nevet rám gügyög stb. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Ne mérd, bízz benne! ;)

Ne mérd, bízz benne! ;)

Miért nem eszik a fiam?

9 hónapos, és 3 napja csak napi 10 falatot eszik maximum. Mindent kitol a nyelvévvel, pépeset is, darabosat is, ezerfélét fõztem neki, a kedvenceit, és mégsem kell semmi. Szopik még, azzal nincs gond, de az evéssel igen. Hallottam olyat, hogy fogzáskor, vagy idõváltozáskor jelentkezhet ilyesmi. Idõváltozást kizárnám, mert már 3 napja tart a dolog, viszont a foga tényleg jön (szemfog). Lehet ez az oka? segítenétek?

Legjobb válasz: Igen, lehet a foga. A szemfog eléggé meg tudja õket viselni. Szerintem még egy hét nem-evés sem ad okot aggodalomra. (Fõleg, ha közben szopik.)

Igen, lehet a foga. A szemfog eléggé meg tudja õket viselni. Szerintem még egy hét nem-evés sem ad okot aggodalomra. (Fõleg, ha közben szopik.)
Szia! Nálunk is be szoktak kavarni a fogak. Ha szopizik akkor nincs gond, egy pár napig eltart de aztán ha áttörte az ínyt akkor fog enni rendesen. Kitartás ! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Miért nem eszik a hullámos papagáj fióka?

Fecskendőből nem eszik,akár hogy akarom rászoktatni nem megy! Hallottam hogy van valami begyszonda,ez hogy működik,mit csináljak? (Nem azért nem néztem utána mert felelőtlen vagyok hanem mert azt mondták hogy nagyon ritka amikor nem szokik rá a fecskendőre!!)

Legjobb válasz: Szegénykém! Rögtön vidd el állatorvoshoz! Az állatorvos biztos hogy tudja a dolgát! Vagy akár bárki hozzáértõt!

Szegénykém! Rögtön vidd el állatorvoshoz! Az állatorvos biztos hogy tudja a dolgát! Vagy akár bárki hozzáértõt!
A kérdező hozzászólása: Hála istennek azért nem evett fecskendõbõl mert kezdett átszokni már a magokra és azóta akárhányszor odanézek mindig eszik!!
De jó!!

Miert nem eszi a friss gyumolcsot 14 honapos fiam?

Korabban szepen megette, sot a hozzataplalas kezdeten kimondottan imadta a gyumolcsoket. Aztan eloszor a banant utalta meg (oklendezik tole, kihanyja), es mostmar a kis kockakra vagott gyumolcsoket sem eszi meg. Pedig a fott kajat vagy szendvicset siman megeszi, neha a joghurtot is. 12 foga van. Van valami jo otletek, hogyan szerettessem meg vele ujbol?

Legjobb válasz: Akkor ugy latszik ez jellemzo az 1 ev koruli babakra. Koszi a valaszokat, megnyugodtam.

A kérdező hozzászólása: Akkor ugy latszik ez jellemzo az 1 ev koruli babakra. Koszi a valaszokat, megnyugodtam.
ötletem nincs, de szerintem ez vmi korral járó dolog, mert a fiam is 14 hónapos, és pontosan ezt csinálja. most almát keksszel reszelek le neki, abból eszik vmennyit. próbáld meg, hátha így megeszi õ is. nem mondom, h ugrál tõle örömében, de azért lecsúszik.
A kérdező hozzászólása: Uuuu, hat a kekszet az enyem is imadja, magaban is. :) Jo, megprobalom keksszel, bar jobb lenne, ha siman is megenne a gyumolcsot. Koszi a valaszt.
Sajnos ötletet nem tudok adni, mert az én lányom 12 hós és szintén nem eszi meg a banánt és emmilyen gyümit, pedig ez volt a kedvence. Most a kezébe adom a barackot és a szilvát is, azt kicsit nyalogatja legalább. :) )

Miert nem vesznek eszre a fiuk es miert erzem azt hogy csunya vagyok? Miert nem tetszek senkinek?

Legjobb válasz: Szerintem nincs is olyan, hogy valaki csúnya. Ez nagyon szubjektív. Akit szeretsz, azt szépnek látod akkor is, ha mások esetleg csúnyának látják. És a "mások" között is lehet olyan, akinek nem egyezik az ízlése az épp divatossal, így neki is tetszik, aki a többségnek nem. És rengeteget számít, hogy Te mit gondolsz magadról! Ha nem tartod magad szépnek, akkoris biztosan vannak olyan tulajdonságaid, amiket jónak tartasz. Arra legyél büszke! Ismerkedj, beszélgess sokat és õszintén! Hidd el, lesznek, akik szintén értékelni fogják a jó tulajdonságaidat! Vedd észre azokat a fiúkat is, akik hozzád hasonlóan nincsenek megelégedve magukkal! Segíts nekik, hogy õk is észrevegyék a saját értékeiket! Meg fogod találni a hozzád illõ fiút, hidd el, csak ne legyél türelmetlen!

Szerintem nincs is olyan, hogy valaki csúnya. Ez nagyon szubjektív. Akit szeretsz, azt szépnek látod akkor is, ha mások esetleg csúnyának látják. És a "mások" között is lehet olyan, akinek nem egyezik az ízlése az épp divatossal, így neki is tetszik, aki a többségnek nem. És rengeteget számít, hogy Te mit gondolsz magadról! Ha nem tartod magad szépnek, akkoris biztosan vannak olyan tulajdonságaid, amiket jónak tartasz. Arra legyél büszke! Ismerkedj, beszélgess sokat és õszintén! Hidd el, lesznek, akik szintén értékelni fogják a jó tulajdonságaidat! Vedd észre azokat a fiúkat is, akik hozzád hasonlóan nincsenek megelégedve magukkal! Segíts nekik, hogy õk is észrevegyék a saját értékeiket! Meg fogod találni a hozzád illõ fiút, hidd el, csak ne legyél türelmetlen!
szerintem a kérdésben benne van a válasz azért nem tetszel senkinek mert csúnyának érzed magad. vagy lehet hogy tényleg ronda vagy:D
Remélem, azóta egy kicit helyrejöttél - netán már rád is nézett "úgy" egy fiú ? :-) Egyébként miért gondoltad ezt? Van rajtad valami csúnya seb? Ha nem, akkor nyugodt lehetsz: MINDEN lány tetszik valakinek. Ha nem így lenne, az anyukád (aki hasonlóan nézett ki fiatalon) bizony fiú nélkül maradt volna... Azon kívül remélem azt is tudod, hogy a szerelem hihetetlenül meg tud szépíteni fiút és lányt egyaránt!
Egyik barátnõm pl. szerintem nagyon-nagyon szép... van aki azt mondta rá, olyan mint egy gorilla. Hát ledöbbentem. Elég szubjektív :)

Miért nem elég a 6 hetes fiamnak 200 ml anyatej? 3 oránként eszik van hogy azt se várja ki teljesen. Pótólja áppal? Azzal probálom remélem nem teszem rosszul

Legjobb válasz: Hány kilós? Átalussza az éjszakát? Nagyobb babának több kajcsi kell, és ha éjjel alszik, akkor nappal értelemszerûen többet eszik. Táppal ne pótolj. Minek?

Hány kilós? Átalussza az éjszakát? Nagyobb babának több kajcsi kell, és ha éjjel alszik, akkor nappal értelemszerûen többet eszik. Táppal ne pótolj. Minek?
Növekedési ugrása van, ilyenkor ösztönösen többet kéri magát mellre, mert így serkenti a szervezetedet nagyobb termelésre. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy tápszert is adsz neki, így sosem fog beállni a megfelelõ mennyiség. Inkább engedd annyiszor szopizni, ahányszor kéri, 4-5 nap, és túl lesztek ezen.
A kérdező hozzászólása: 4 kg felett van és éjszaka ugyanúgy felkel 3 óránként..
Egy evésre érted a 200ml-t? Az én 6 hóson sem eszik annyit egyszerre...

Miért nem vonzódnak a fehér, magyar lányok az északi típúsú fiúkhoz, a média miatt lettek vonzóbbak a néger, arab, ázsiai, latin fiúk, vagy ez mindig is így volt?

Én világosbarnás, néhol szőkés hajú, zöldeskék szemű, viláogs, fehér bőrű srác vagyok és tapasztalom, mennyire nem bejövős a fajtám a mai magyar, fehér lányoknál. Csak nem értem miért van ez így, miért baj az, ha egy fiúnak igazi fehéer bőre van, talán menjek el szolizni, vagy az a baj, hogy nem néger barna szemem van, esetleg a hajam a gond, hogy nem fekete, mint egy négernek, ázsiainak, latinnak, arabnak? Vagy mindezek együtt?

Legjobb válasz: 7 éve vagyok együtt egy szõke hajú, égkék szemû, fehér bõrû , magyar férfivel. Én is magyar nõ vagyok. Ne általánosíts már...

7 éve vagyok együtt egy szõke hajú, égkék szemû, fehér bõrû , magyar férfivel. Én is magyar nõ vagyok. Ne általánosíts már...
Sosem vonzódtam az általad leírt típusokhoz, és ez az állandó általánosítás már tényleg marha unalmas...Ellenben a fogalmazásod stílusa nálam kizáró ok lenne, iszonyat nyafogós vagy (és hülye, ha komolyan gondolod, amit leírtál).
kedves kérdezõ! ne általánosíts ilyen marhaságot!! mert valakiknek nem jöttél be, az nem törvényszerû amúgy semmi gond a fehér bõrrel, az ember nem ez és a szemszín alapján dönt, hanem lehessen vele beszélgetni N
Mert a José Armando divatosabb, mint a Hans-Jürgen
Az a baj, hogy alacsony, vékony, debreceni vagy és nyafogsz. Messzirõl szaglik, hogy megint te vagy, csak újítottál.
Meleg vagy.
A 3-asnak igaza van: mert ez a divat.
Mert a magyar csajok már a cigány kanok [email protected]át szopkodják szívesebben..
Egyáltalán nem értem, hogy a barna szemet és a fekete hajat miért a négerekkel társítod, a magyar lakosság jelentõs része ilyen adottságokkal bír. Én is fekete hajú, fekete szemû, fehér bõrû férfi vagyok, és az õseim Izlandról származnak. Ja várjál, te a debreceni srác vagy, mi? Bocs, nem szóltam.
A média a rasszkeveredést támogatja.
Nem! Én is a fehér bõrû fiúkhoz vonzódom, bele sem gondoltam még, milyen lenne sötétebb bõrûvel lenni. Nekem is volt már világos hajú, kék szemû pasim! Tényleg ne általánosíts, lehet, hogy a személyiséged miatt nem akarnak veled járni.
A kérdező hozzászólása: Valakinek? Épp ez a baj, hogy egy kezemen megtudnám számolni hány lánynak tetszettem külsõre, persze, ha egy néger vagy egy éjjel-nappal budapest kristóf lennék bárkit megkaphatnék. -.-
Nekem bejönnek a barna hajú és szemû pasik, másnak meg a skandináv típus a zsánere.Durván általánosítasz, és ostobaságokat beszélsz.
En elek-halok az eszaki-tipusu ferfiakert, ugyhogy ne altalanosits. :)
A kérdező hozzászólása: EGyébkén ebben a divat dologban, sajnos van igazság. Mindenhol azt nyomatják, hogy a négerek milyen menõk, és érdekes manapság minden fiatal tini kislány négerrel akark lenni, míg pár éve még szégyen volt gorillával csinálni. Sõt az volt a menõ, ha fehérbõrû pasid volt. Szomorú, hogy ennyi agyhalott lány van, akit így befoláyosl a média. Remélem nekem sikerül egy értelmes, fehéer fiúra vágyó lányt találnom egy nap.
A kérdező hozzászólása: 5-ös sajnálom, hogy a saját nemedhez vonzódsz és nem vagy képes ezt megemészteni, beszélgess egy pszichológussal, az talán tud rajtad segíteni, hogy normális hetero legyél.
Az az igazi skandináv-típus a gyengém. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.

Miért nem vesznek észre a fiúk?

Eddig még nem volt pasim, vagyis még pár évvel ezelőtt volt egy de igazából nem volt valami nagy szerelem, ezért nem is nagyon számolom be:D. Lehetett volna, de mégis úgy éreztem, hogy ők nem az igaziak, ezért féltem is bele menni..:/. 171cm, 62 kg, barna hosszú haj, barna szemem van, szerintem nem vagyok csúnya, mondták már, hogy az arcom is szép...és mégis a környezetemben szinte majdnem mindegyik barátnőmnek van már barátja, még azoknak is akik szerintem egyáltalán nem szépek..Szoktam bulizni is járni. Talán az a baj lehet, hogy kissé csöndes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem ráérünk még. Nekem sem volt még, de felesleges aggódni emiatt. Minél késõbb, annál jobb. Majd jön. 16/L

Szerintem ráérünk még. Nekem sem volt még, de felesleges aggódni emiatt. Minél késõbb, annál jobb. Majd jön. 16/L
akkor nekem való vagy! :) 16/f
Hány éves vagy? Attól, hogy csöndes vagy még lehetne pasid az nem számít :) Lehet rossz helyen keresgélsz, vagy nem vagy elég nyitott, vagy csak nem volt szerencséd eddig, eljön a te idõd is hidd el. Addig meg csak nyitott szemmel :D
megint egy magányos csaj..
A kérdező hozzászólása: Bocsi elfelejtettem írni :D 16/l
Szerintem semmi baj nincs veled, de nem említetted mennyi idõs vagy.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem vagyok magányos:) csak egyszerûen bánt azt a dolog, hogy tényleg már szinte mindenkinek van barátja
velem is ugyanez van!:) mondjuk én bulikba se járok, csak le a városba + városnap, falunap stb.. 15/l
16 éves vagy, jön majd az, ne aggódj. :)
Talán az a baj, hogy a kínálat nem tetszett. A kérdésed és egy hatalmas bukta, mert észrevesznek fiúk, csak azok amelyeket te preferálnál.

Elegem van a csalódásokból! Én nem érdeklem a fiúkat? Miért van ez? Vagy csak én nem veszem észre a jeleket?

16 éves lány vagyok. A barátaim szerint nem vagyok csúnya. A családom is ezt mondja (miért is mondanának mást :). De én ezt nem hiszem el. Nem tudom miért. Lehet azért, mert már ért pár csalódás és emiatt nem tudom felfogni, hogy nem vagyok csúnya. Azt hiszem, hogy csak azért mondják, mert a barátn?jük vagyok. Én mindig csak reménytelenül szeretek.

Legjobb válasz: Haha, amúgy mintha magamat hallanám... De a kérdésnél masradva, biztos nem vagy csúnya, és érdekelnéd is õket, de én azt hallottam, hogy ha túl sok negatív gondolatod van, akkor nem fogod bevonzani a jó dolgokat...és ugye miért is ne lennének negatív gondolataid a csalódások miatt... A megoldást én sem tudom, én is ezzel sz.rakodok jelenleg...de sok sikert a kilábaláshoz! 21/f

Haha, amúgy mintha magamat hallanám... De a kérdésnél masradva, biztos nem vagy csúnya, és érdekelnéd is õket, de én azt hallottam, hogy ha túl sok negatív gondolatod van, akkor nem fogod bevonzani a jó dolgokat...és ugye miért is ne lennének negatív gondolataid a csalódások miatt... A megoldást én sem tudom, én is ezzel sz.rakodok jelenleg...de sok sikert a kilábaláshoz! 21/f
Fiatal vagy még kicsi lány :) Fog még csalódás érni, ezer is.. De jönnek majd a szép dolgok is. Biztosan!! Én úgy vagyok az élettel mint a kakóscsiga evéssel:) Elsõnek megeszem a csoki mentes külsõ keményebb szélét, és a végére hagyom a legfinomabb, csokitól tocsogós belsõ puha finom tésztát:) :) :) Ha az elején megeszed a legfinomabbat, akkor mi marad a végére? :) Inkább csalódj most, és találd meg a nagy szerlemet 10 év múlva. Hogy értékelni tudjuk a jó dolgokat, meg kell tapasztalnunk mi is a rossz... Azért mert most csalódás ér, az nem baj. Használd okosan. Írd össze, hogy mit hibáztál el, mit hibázott a másik. Tanulj belõle, okosodj!! Még egy közhely:) A nap sem tudja egyszerre a Föld mindkét oldalát sütni, de elõbb utóbb mindnehol felkel a nap....
Majd pár év múlva, mikor leesik a tojáshéj a fejedrõl, jót röhögsz majd ezen.
Pontosan ugyan így éreztem magam 16 évesen. Szinte ugyanezeket a kérdéseket tettem fel magam. Csalódások sajnos gyakran érik az embert ez ellen nem sokat tudsz tenni, viszont, hogy ezekbõl mennyit tanulsz az már más kérdés. Reménytelen szerelmeim nekem is voltak nem is egy halommal. Valószínûleg azok a fiúk, akik a csalódást okozták egész egyszerûen nem voltak neked megfelelõk. De nem csak ilyen pasik vannak. Nekem is volt gondom ezzel az "én szép vagyok-e vagy nem" kérdéssel. De a végül arra jutottam, hogy én nem tartom magam szépnek, de elfogadtam magam annak amilyen vagyok. Nem hiszem, hogy aggódnod kellene, mert amikor itt lesz az ideje meg fogod találni azt, aki igazán szeret és értékel. Tudom ez most nem túl nagy vigasz, de ha nem hagyod el magad elõbb utóbb minden a helyére kerül. Ha nekem sikerült megtalálni a páromat, akkor neked is menni fog. Fel a fejjel, mosolyogj sokat és legyél pozitív!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!