Találatok a következő kifejezésre: Miert nem el ha szeretnek (28 db)

Miert nem hiszem el ha szeretnek?

Ez mar a masodik igazan komoly kapcsolatom.Eddig is voltak barataim,de sokan atvertek mert naiv voltam.A mostani kapcsolatom majdnem tonkrement reszben mert valahogy soha nem hittem el h a baratom szeret. O zarkozott volt, nem mondta, s a barataink mindig mondtak h de higyjem el h szeret, es en azt hittem olyan mint a tobbi pedig bizonyitott. Hogy essek ezen at? Most javitottunk, es probalom hinni h szeret.. De mi van ha pont most mikor en is akarom szeretni tenyleg atver? felek, mert mar sokszor csalodtam....mit tegyek h ne erezzem s probaljak "normalisan" gondolkozni..?

Legjobb válasz: Ha már egyszer bizonyított, akkor nem fog most átverni. Próbálj meg az eddigiektõl elvonatkoztatni... õ más. Ismerd meg! Beszélj vele sokat, hallgasd õt is (hagyd bestélni), csináljatok közös programokat...

Ha már egyszer bizonyított, akkor nem fog most átverni. Próbálj meg az eddigiektõl elvonatkoztatni... õ más. Ismerd meg! Beszélj vele sokat, hallgasd õt is (hagyd bestélni), csináljatok közös programokat...
ez egy jó megoldás!ha többet vagytok együtt jobban kiismered!és talán sikerül majd megbizni benne és elhinni hogy szeret! csak mellesleg egy kérdés:te nem csaltad meg õt?mert vannak nõk akik magukból kiindulva gondolnak ilyeneket , és ezért nem tudják elhini azt hogy szeretik õket!
A kérdező hozzászólása: en soha nem csaltam m, eg egy baratomat se akit szerettem, a szeretetet komolyan veszem valakitol, ahogy az oszinteseget is. csak sajnos egebb maosk nem vettek komolyan es atvertek, mert hittem nekik..ezert nem merek most, es nem tudom mit tehetek ellene

Arra szeretnék tanácsot, választ kapni, hogy miért élvez el a barátom mostanában nagyon hamar, ha ez a kapcsolatunk elején nem így volt? Merevedésével nincs gond, csak az idővel

ha lehet csak pasik írjanak, nyilván több ebben a tapasztalatuk.

Legjobb válasz: Hát ennek sok oka lehet. Nem tudom milyen gyakran csináljátok de az is segíthet ha gyakrabban csináljátok. vagy egyszerûen annyira izgató vagy neki hogy hamar elmegy. segíteni max azzal lehetne ha elõtte masztizna egy fél órával akkor nem menne el olyan hamar:D

Hát ennek sok oka lehet. Nem tudom milyen gyakran csináljátok de az is segíthet ha gyakrabban csináljátok. vagy egyszerûen annyira izgató vagy neki hogy hamar elmegy. segíteni max azzal lehetne ha elõtte masztizna egy fél órával akkor nem menne el olyan hamar:D
Ezt a hülyeséget honnan veszed, elõzõ, hogy attól megy el hamar mert izgatja a párja? Pont hogy azért van ez, mert leszarja az igényeit, csak a saját kielégülése hajtja, a párját leginkább már csak egy eszköznek tekinti amit használ. Sok pasi hajlamos elkényelmesedni, elhitetni magával hogy az együttlét csak arról szól hogy õ elélvezzen, ha neked is sikerül közben, akkor jó, ha nem akkor meg "bocs drágám, majd legközelebb, ugye azért jó volt?" Ilyenkor beszélni kell velük még idõben, hogy ez így neked nem jó, mert ha színlelsz vagy hagyod hogy kihasználjon, akkor késõbb nagyobb problémáitok lesznek. Itt senki sem fogja megoldani helyetted a szexuális problémáidat.

Nagyon sokan miért hanyagolják el a párjukat, miért nem foglalkoznak vele eleget (akik emiatt itt is panaszkodnak joggal), amikor én és jó néhány férfitársam hálát adnánk, ha lenne egy szerető barátnőnk, kinek szabadidőnk nagy részét szentelnénk?

Másik kérdésem (2 óránként írhatok, azért): Ismerkednék olyan lánnyal, aki szeret és szokott hordani a hajában masnit vagy virágot. Szerintem ez nagyon édessé teszi a pofiját egy lánynak. Van mód itt erre? Kérdezem naivan. :-) Egy huszonéves (nem szűz, még mielőtt trollkodó lennél) srác

Legjobb válasz: régen hordtam de ma már nem kiöregedtem belöle :-))) a másik nem tudom miért, talán mert akkor már megvan a csaj és azt hiszik végleges ?

régen hordtam de ma már nem kiöregedtem belöle :-))) a másik nem tudom miért, talán mert akkor már megvan a csaj és azt hiszik végleges ?
Nekem egyszer poénból azt mondta, h azért mert kifogott halat nem kell etetni.. :D Amúgy a munkája miatt nagyon fáradt sajnos, más meló nincs így ezt csinálja, jobb mint a semmi. Tolerálom, mert tudom értünk teszi.
01:29 Ez érthetõ (amúgy hajrá+kitartást :D), de nyilván a kérdezõ nem az ilyen nívójú esetekre gondolt. Hogy lefordítsam, a tapló parasztok párkapcsolatra jogosultságát kérdõjelezte meg a >tetszõleges pozitív jelzõ, amivel magukat öntörvényûen többnyire felruházzák a magukat sajnáltató emberek< férfitársakkal szemben. Már elnézést a szúrós megfogalmazásért, kérdezõ, nem állítom, hogy te ilyen lennél, de mint ahogy azt mind tudjuk, mind az életben, mind itt a GyK-n az esetek többségében ez a helyzet, és most erre igyekeztem rámutatni :) Amúgy a kérdést megválaszolandó - azért, mert eredendõen taplók, és a lányok azért vannak velük, mert az elején beindult a kémia, aztán kiderült, hogy nem is olyan jó a buli. Barátnõ nélküli emberek pedig a nagy számok törvénye miatt mindig lesz, és azok az emberek mindig fel fogják tenni ezt a kérdést. Amikor pedig õk is rátalálnak (vagy fordítva) arra, akivel mûködik a kémia, akkor nyilvánvalóan nem fognak itt GyK-n kérdezgetni többé, kivéve persze, ha nem úgy sül el, ahogy várták. Innen ered, hogy úgy tûnik, hogy csak rossz partnerek, és magányos emberek vannak. Hát a jó partnerek éppen a partnerüket döngetik, amig a többiek itt ütik a billentyûzetet :D Sebaj!
Mert szeretik csinálni, és nem akarják beismerni, hogy tényleg ártalmas.
És aki nem dohányt szív belõle, hanem mindenféle illataromát (csoki, vanília, fahéj, stb.)? Mert valahol azt olvastam, hogy erre lett kitalálva...
http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADzipipa#Eg.C3.A9szs.C3.A9.. Kérlek olvasd el. És ne ragadj le a WHO jelentésénél. :) Amúgy engem nem befolyásol, hogy károsabb, mint a cigi. Amíg nem lesz tõle olyan szagom, mint a cigitõl, addig használni is fogom.
A kérdező hozzászólása: Azokat hol veszed? Ha arra gondolsz amit a vizipipashopokban vesznek, pl banán, csoki, stb...az ugyanúgy dohánnyal van keverve. Egyébként senkinek nem mondtam, hogy ez rossz:D Csak az idegesít, hogy a kész tényeket sem hiszik el. Én is szeretek haverokkal pipázni.
És miért károsabb? Nem provokálni akarlak, csak kíváncsi vagyok. És te honnan tudod, hogy kinek kell hinni? Van aki azt mondja nem olyan káros, vki azt mondja károsabb. Orvos vagy? Biológus? Vagy hogy tudsz igazságot tenni?
Mert egyes emberek képesek gondolkodni nem pedig az orvosoknak meg a tv-nek hinni.
A kérdező hozzászólása: A víz nem szûri meg, tehát károsabb mivel nincs szûrõ, sõt a nikotin is több benne. Szíriából hozott dohányon is rajta van...ha az orvosnak nem hiszel akkor meg elég sötét vagy. Biztos okosabb vagy náluk, te barom.
és bénább is. valahogy midnig csak pózer kölyköknél látni
Kérdezõ! Linkeltem egy wikipédiás oldalt, elolvastad? Nem hiszem. Le volt írva benne, hogy: "# A cigaretta filtere rosszabb szûrési tulajdonságokkal rendelkezik mint a víz."
10:44es! Ne légy biztos abban, hogy téged soha nem fognak megcsalni, nem tudhatod mit hoz a sors. Mindenki tudna magának jobbat találni a jelenleginél, ha így nézzük.
bocs a 10.40-es válaszolóval értek egyet
Már bocsi, de ha: "Nekünk nem kell fõzni, mosni rá stb, csak élvezni hogy velünk van. Sosem kérném hogy hagyja el a családját miattam. Ez így pont jó. És minket kik voltunk, vagyunk szeretõk a férjeink nem fognak megcsalni, mert tudjuk mi kell egy férfinak, " szóval, ha nem mosol-fõzöl-vasalsz a pasira, akkor majd amikor feleség leszel, úgy gondolod, hogy még ezen házimunkák és a gyereknevelés mellett is ugyanannyi energiád lesz bûbájoskodni, mint szeretõként? Majd amikor a férjed szanaszét hagyja a büdös zoknijait a lakásban, semmit nem segít neked, már csak cselédnek érzed magad, akkor mindezekért egy kis exta szex lesz a jutalma, és megdícséred érte, amiért ennyire példás férj és családapa? Talán ha a pasik is ugyanúgy kivennék a részüket az otthoni munkából és gyereknevelésbõl, akkor a feleségük nem lenne olyan "morgós", és több ideje maradna magára hogy mindig kívántos legyen és ne legyen fáradt.... hát asszem a szeretõk kora leáldozna. Aztán meg, ha annak ellenére, hogy a pasi segít otthon és a nõ mégis házisárkány és igénytelen önmagára, akkor viszont szépen ott kell hagyni a pitlibe, annyi egyedülálló rendes nõ van!
semmilyennel.. nem kell kifogás... eszerûen szeretõk vagyunk
Én meg azt nem értem, hogy nektek, szeretõknek mi a jó ebben, hogy csak szeretõk vagytok! Bele se mennék ilyenbe, márcsak azért sem, mert nagyon szemét dolog házas, családos emberrel összeállni, a mi családunk és emiatt hullott szét, szóval rühellem az ilyen nõket. Foglalkozzatok inkább egyedülálló pasikkal ne kavarjatok be mások életébe! Gusztustalan dolog, nektek hogy esne ha a férjetek csalna??? Amúgy meg csak lábtörlõk vagytok, az esetek 80%-ban a pasi nem hagyja el a családját!!!
Több férfi hagyná el a feleségét, ha tudnák hogyan kell összecsomagolni.....
Nekem azt mondja, hogy nem lehet a gyerekek miatt. Egy ideig akartam hogy jöjjön hozzám, de már lemondtam róla. Hetente egyszer találkozunk... Most ennyi is elég, csak az a rossz hogy nem merek igy belekezdeni én se egy normális kapcsolatba.
A szeretõ halmazállapotnak pont az a lényege, hogy jól érezzük magunka együtt, mindenféle kötelezettség nélkül. Eszemben sincs, hogy arra kérjem, hogy hagyja el miattam a feleségét, meg a gyerekét. Minek? Nekem nem kell kapcsolat, kötelezettség, nekem jutnak a virágok, az esti éttermek, a frissen borotvált arc, a feleségnek a levetett szétdobált szennyes, a mindennapi morgás, hajtás monotonitás. Na kinek a jobb? Kell ez nekem??? Ha szeretnék házasságot és családot, majd megkeresem a megfelelõ partnert. DE ennek még nincs itt az ideje.
Aki ilyen @#": nõként, hogy szeretõje lesz egy nõs férfinak..hát azt kívánom hogy ha feleségül mennek valakihez, úgy vágja át a fejüket a férjük ahogy csak tudja....legalább gondolnál bele, hogy az a nõ mit él át otthon, míg te kufizol a férjével!!!Undorító...sose lennék olyannak a szeretõje, akirõl tudom, hogy otthon várja a felesége! Fõleg ha gyerek van!
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Nekünk nem kell fõzni, mosni rá stb, csak élvezni hogy velünk van. Sosem kérném hogy hagyja el a családját miattam. Ez így pont jó. És minket kik voltunk, vagyunk szeretõk a férjeink nem fognak megcsalni, mert tudjuk mi kell egy férfinak, nem úgy mint a legtöbb feleség, aki azt hiszi hogy ha elvették onnantól a pasi csak õt látja, és nem kell semmit tenni azért hogy meg is tudja tartani!
Gondolom az elõzõ is megcsalt feleség, azért süt belõle a keserûség. De persze nem úgy van, ahogy állítod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát. A legmeglepõbb számomra a 10. 40-es és a 10. 44-es válaszoló magabiztossága volt. Sosem tudhatjátok, hogy mit hoz a jövõ. Lehet, hogy elsõ osztályú szeretõk voltatok, és lehet, hogy feleségként egyszer majd csak a "technikai bázist" jelentitek a férjeiteknek.
Kedves "szeretõk"! Azért azt ne felejtsük el, h minden jó nõt un valaki dugni! :-)) A másik, a feleség több éven keresztül bizonyított, így ti esetleg csak arra kelletek, de feleségnek már nem! Ennyit értek!
"A szeretõk csak használati tárgyak" írójának a férje vagyok. És milyen érdekes, soha nem csalnám meg! De ti szeretõk-szánalmas idióták-ezt úgysem tudjátok felfogni. Csak gratulálni tudok elbaszott életetekhez.
Ne bántsátok már szegény szeretõket, nekik is jár néhány szép emlék amire könnyezve lehet visszagondolni amikor majd megcsalt, elhanyagolt feleségek lesznek!
Persze mindig a szeretõk a hibásak, és milyen egy gonosz nõk! Csak az a baj hogy mindenhez két ember kell!! Könnyû itt szidni õket, meg azt mondani hogy én sosem leszek az, meg sosem csalnék meg senkit, ez olyan álszent! Õk biztosan jósok, és meg tudják mondani mikor mi fog történni.
Nekem is van szeretõm aki jó ideje mondogatja hogy hagyam el az élettársamat van egy 8éves gyerekünk.Egyértelmû hogy azért van szeretõnk mert itthon nincs minden rendben.Pl:Én úgy érzem mintha a testvérem lenne, nem kívánom, stb.De szerintem õ se.Mondtam neki hogy ez így nekem nem jó, stb..De õ úgy van vele hogy beletörödik mindenbe ez van , ezt kell szeretni!Én meg most nem tudom mit csináljak!Merjek lépni vagy ne!
Szerintem ez a szeretõsdi meg megcsalás a legundorítóbb dolog amivel az emberek megalázhatják a korábban szeretett embert.
A szeretõk mind nagy K......k!Az összeset meg tudnám folytani egy kanál vízben!!!_Miattuk van a több száz válás, meg a több szá csonka családba felnevelkedett gyermek...sõt az apa van h inkább tojik a gyerekére, csak a "kedves" szeretõ kedvébe járjon!!!Hát tudjátok mit szeretõk...ti a háziasszonyok nyomába sem értek...mit tesztek azért h a férfi veletek legyen??Letoljátok a bugyitokat, miután jól kihúzkodtátok a pénztárcájából a pénzt....nos akkor h is van?!Ti is egy kis egyempengyét kaptok ezekért a csini ruháért?!Miért kell titeket étterembe vinni?!?Mert egy borsófõzeléket sem tudnátok megfõzni...nem h egy éttermi menüt!!!!És ha mi rendes nõk nem lennénk, akkor bizony hozátok koszosan mennének!Úgy sem fog egy pasi sem lelépni a családja mellõl értetek...miért is tenné?!Max keres másik szeretõt!!!!! Csicskák vagytok és azok is maradtok!! Most pedig le lehet pontozni!!!!!Bár csak a szeretõk fognak, a nõk nem!!!!
a szeretõk, csak használati tárgyak. miért nem fogjátok már fel? nevetségesek és szánalomra méltó a vergõdésetek..
Ne magadból induljál ki kérlek. Én nem fogok így járni, mert nem süllyedek annyira mélyre, hogy megcsalogassam a páromat, szeretõt tartsak, fõleg nem szeretõvé váljak.
Mi is szeretõk vagyunk, de mégsem....mert mi társak vagyunk. Mindketten egy rossz házasságban élünk, de egymásnak boldogságot adunk, heti 4-5x találkozunk. Egyikünk sem tud kilépni a házasságából, egyrészt az anyagiak miatt másrészt meg mert belátjuk, hogy nekünk sem biztos hogy jót tenne egy új élet. Hisz gondoljatok bele, az mit okozna. Mert most lelkifurdalás és féltékenység nincs, hisz bízunk a másikunkban, õszinték és nyiltak vagyunk. De mikor minden hétvégén gyereksereg venne körül bennünk, meg a házastársak rosszalló tekintete, és egyéb megjegyzései, akkor nem biztos hogy boldogabbak lennénk mint így vagyunk. Hisz amikor találkozunk azok az órák vagy napok csak a miénk, kizárva minden mást, azok adnak erõt ahhoz, hogy így fent tudjuk tartani a mások szemében tiltottnak ítélt kapcsolatunkat. De kérdem én, amikor nem kellettünk otthon, akkor miért csak minket ítélnek el? Azért elgondolkodtató ez is, hogy ebben ki is az igazi hibás hogy így alakultak a dolgok, s nyilván ha már megszerettük egymást és olyat kaptunk egymástól és olyat adunk a másikunknak amirõl eddig a párjaink mellett nem is álmodtunk akkor miért ne lehetne így élni? Nem könnyû, sõt, iszonyú nehéz, de ha igazából akarjuk és vállaljuk akkor egy csodálatos varázslat is.
Az elõzõ válaszadó is én voltam. Attól hogy szerelembe estünk egymás iránt még ugyanolyan jó és értékes emberek vagyunk és fõként a gyerekek érdekeit nézve próbálunk emberséggel és tisztelettel lenni egymás iránt, a másikunk gyerekei és házastársa iránt. Mi így látjuk jónak, aztán ha mégsem sikerül, akkor majd az idõ ugyis mindent eldönt.
Nincs semmi gond ezzel a szeretõ státusszal, amennyiben a megcsalt fél megérdemli. Ismertem egy embert, vezetõ beosztásban volt. Tulajdonképpen jól kijöttek a feleségével, az asszony rendben tartotta a lakást, nevelte a gyereket, és rendes feleség volt, de a manusnak mégis volt szeretõje. Egyszer kifejtette nekem, hogy azért kell neki szeretõ, mert amikor a nõnél van, akkor ott nem kell a hétköznapi gondokról beszélni és megoldást találni, effektíve pihenni jár a csajhoz. na, ez így viszont kicsit gerinctelen dolog, hiszen õ ezt ugyan megtehette, de akkor mondhatjuk, hogy a feleségnek is járt volne egy kis kikapcsolódás, és nem ezt érdemelte volna, hogy a férje mellékufircoljon....
Az elõzõre válaszolnék. Ez igaz, abban az esetben ha a feleségnek is lenne igénye a férjére. Mert a mi esetünkben nem volt.
Amikor szeretõként éltem (6 éven át egy férfi mellett) naivan végig azt hittem, hogy ha a gyerekei TÉNYLEG nagykorúak lesznek akkor majd velem lesz... persze nagyok lettek a gyerekek, de volt más a tarsolyában, amiért éppen akkor nem lehetett. Rohadtul nem éri meg. De nem midnig a szeretõ a hibás, illetve sosem csak õ. Nekem ígért fût- fát, én meg tapasztalatlan voltam és szerelmes, mindent elhittem neki. Még nekem volt lelkiismeretfurdalásom a családja miatt, õ csitítgatott, hogy ha neki nincs akkor nekem aztán végképp ne legyen... vannak gerinctelen férfiak. Csomót kéne kötni a f.rkukra amikor megházasodnak, hogy ne csalják meg a feleséget, aki a seggüket is kinyalja.
Azért azt megkérdezném az elõttem szólótól, persze tudom õ pórul járt. Hogy vajon az eszébe sem jutott hogy az õ esetében a feleség, az én esetemben pedig saját magam többet adunk annak a férfinek, akivel vagyunk és jobban összeillünk, mert mi pl. sosem veszekedtünk, nem bántottuk még szavakkal sem a másikunkat. Igaz mi még csak két és fél éve vagyunk együtt, de elfogadtuk azt is hogy mindketten a családunkat sem hagyjuk cserben, és ezt csak úgy lehet, ha otthonról kilépsz a kedvesedé vagy, ha tõle elköszönsz akkor meg a családodé.
Én vagyok megint aki az elõbbi választ írta: Ja...azt ne feledjük el, nem két oldalról élvezkedünk, mert otthon már elhazudni nem lehet az érzelmeket, egyértelmûen elmondtuk hogy úgy döntöttünk mást szeretünk. Nehogy valaki azt gondolja milyen jól megy hogy kétfelõl élvezzük a szexet és az örömöket.
Hát gratila az ilyen r.bancoknak. De meg fogják majd még szívni, mivel az ilyen nõrõl lerí, hogy milyen fajta, és akkor így is fogják kezelni a férfiak, egy tárgyként. gratula.
Az elõttem válaszolónak írnám: Ha egyszer a te párod is így jár, netalán tán te magad, akkor majd gondolkodj el azon, mi a jobb tönkremenni és mindenkit tönkrevágni magad körül vagy megpróbálni a két rossz közül a jobbikat választani. Én is gratulálok a véleményedhez és köszönöm.
30/30, szívemböl szóltál!!! Én nem folytanám meg õket....feldarabolnám a retker r'bancokat!!!az összes ilyen égjen el!!!
Mert azok a jobboldaliak, akikre gondolsz, általában konzervatívak, az anarchisták és hippik pedig bal liberálisok.
Mert az anarhisták rongálnak, fejetlenséget okoznak, ellenben mi nemzetiek, rendet és tisztaságot szeretnénk.
Mert a 68 bit nagyon sok neki. Próbáld meg 64 bitesen. Esetleg próbálj meg több információt adni...
A kérdező hozzászólása: Bocsánat elgépeltem 64 bites de sehogy sem akar mûködni nekem ez a játék ! Ugye van egy olyan fajta mód ha jobb klikkel tulajdonságog kompatibilis fájlra megyünk ott belehet állítani min fusson nekem be van állítva normálisan és futnia kéne de de nem akar :(
Nézz utána a témának, úgy az egész informatikának, mert butaságokat írsz.

Miért nem válik el a szeretőm nagyon kövér feleségétől, ha semmi szex nincs már közöttük?

Legjobb válasz: Mert te nem vagy elég indok. Válás nélkül is dughat téged, akkor meg minek bolygassa fel az életét? (am egyre szarabb kamukérdések jönnek, semmi fantáziadús, vagy vicces)

Talán, mert érzelmileg kötõdik a feleségéhez, veled meg kiüriti amit szeretne.
Mert te nem vagy elég indok. Válás nélkül is dughat téged, akkor meg minek bolygassa fel az életét? (am egyre szarabb kamukérdések jönnek, semmi fantáziadús, vagy vicces)
És honnan tudod, hogy nincs köztük szex? Tán ott állsz az ágyuk mellett? Téged dug, az asszonyhoz meg hazamegy. 2 nõbõl áll neki a NÕ. Ha bármelyiket is eldobná, a másik már csak fél nõ lenne... Kamulady! :-D
Mert a kövér felesége jobb nálad:D Ezek szerint mindenben:D Igy jártál:D Azért gondoldj bele, hanyatt dobod magad, és mégis státuszban vagy:D Ez szívás:xD
Azért mondja, hogy nincs köztük szex, mert ha tudnád, hogy van, akkor nem tennéd szét te is lábad.
Mert a felesége sokminden másra jó, te meg csak egy dologra.
MErt lehet, hogy a nõt ennek ellenére szereti, te meg szexre vagy csak jó, másra nem. KAmukérdések estéje van, vagy mi?
Hogy neked legyen mit kérdezned!:) :)
*mégis csak státuszban
Kamu, provokatív kérdés..
szeretõért soha sem hagyják ott a feleségüket! :) tényleg provokatív :)
Nyilván még vállalhatatlanabb vagy, mint az a dagadék. Szar ügy.
Azért mert még a nagyon kövér feleségét is fontosabbnak tartja, minthogy egyszer egyszer a szádba élvezhet... Ennyi a szereped, egy beszélõ koton vagy neki. Fogadd el!

Ha tényleg nem szereti a feleségét, miért nem hagyja el? Mennyit várjak még?

50 körüliek vagyunk mindketten. Egy éve találkozgatunk, szeretjük egymást, nálam alszik, elutazunk pár napra. De Õ nős. A feleségével lakik, közös gyerekük nincs. Azt mondja a párom, hogy azért nem hagyja el, mert az feleségé a lakás, és akkor nem lenne hova menjen. Igaz, hogy az én lakásom kicsi, de benne lennék, hogy kivegyünk ketten egy kicsit nagyobbat, meg lehetne oldalni. De neki minden jó így, nem akar lépni. Meddig tűrjek még? Szeretem és nem akarok egyedül lenni, de így se jó.

Legjobb válasz: 100 évet is várhatsz, mert ez a férfi nem fog elválni.

100 évet is várhatsz, mert ez a férfi nem fog elválni.
Hát én nõs pasival sose kezdenék...a becsületem nem engedné.
Rossz a kérdés, amit feltettél. Én ezt kérdezném: Mégis mi oka lenne ennek a pasinak, hogy elváljon, hiszen MINDENt megkap ettõl a két nõtõl, amit csak akar???!!!
Lehet hogy a feleségét nem szereti, de az biztos hogy téged sem eléggé! Ahhoz legalábbis nem eléggé, hogy elváljon. Hidd el, ha szeretne, elválna... hagyna mindent és menne hozzád, nem lenne kifogás. Mert csak azokat gyárt! Nem érdemes a válására várnod. 27/N
Tudom, de fiatalabb korban se olyan egyszerû. Viszont igy meg sokkal rosszabb lesz neked, hosszútávon:(
A kérdező hozzászólása: Ebben a korban már nem olyan egyszerû párt találni. Évekig nem találtam olyat, aki felkeltette volna az érdeklõdésemet.
Mert kényelmes neki, ne legyél már naiv.. más nincs a láthatáron?
A kérdező hozzászólása: Azt mondja csak engem szeret. És l is hiszem, hogy nem szereti a feleségét, elõttem is megcsalta. Csak azt nem értem, hogy miért nem akar lépni. Mindig a lakással jön, meg, hogy ez jó így.
Van egy rossz hírem: nagy valószínûséggel nem fogja elhagyni. :( De inkább vele beszéld ezt meg.. õ tudja h ki iránt mit érez.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokáig nem tudtam, hogy nõs. Mikor bevallotta már túlságosan benne voltam a dologban. Én se gondoltam soha, hogy nõs pasival kezdenék, de elõtte évekig egyedül voltam, annál még ez is jobb.
kényelmes így neki
ez a tipikus esete annak, amikor a férfinek kényelmes a helyzet. otthon van a biztonság, a fõtt étel, te meg a gyorsétterem vagy neki, ahova jó beugrani néha a változatosság kedvéért. én sem hinné, hogy elválik.
Nem szereti a feleségét annyira, hogy ne csalja meg, de téged sem szeret annyira, hogy miattad változtasson. Neki így nagyon kényelmes, miért is rúgna fel bármit... szégyenletes, hogy ebben a korban is ugyanúgy bedõlnek a nõk a szeretõjük hazugságainak. Most mondjam, hogy amit fõztél edd is meg? Hol marad a méltóságod?
Tudjuk jól h miért kérdezi az illetõ.. csak az a baj h ez nem fog változni:(

Férfiak! Ha egy férfi csalja a feleségét és a másik nőt szereti, akkor miért nem válik el? Jobb boldogtalanul élni, mint boldogan?

Csak érdekességképpen kérdem, mert nem értem a logikájukat.

Legjobb válasz: Tudod, otthon fõznek, mosnak, takarítanak utána. Közös a ház, a háztartási eszközök......stb stb. De félrek*rni azért jó.

Tudod, otthon fõznek, mosnak, takarítanak utána. Közös a ház, a háztartási eszközök......stb stb. De félrek*rni azért jó.
el vagy tévedve kérdezõ. a legtöbb esetben nincsen szó semmiféle szerelemrõl. dug egyet a manusz, ürít, jól érzi magát és annyi. egy óra múlva eszébe sem jut. ettõl még a feleségét szereti ugyanúgy és boldog. többnyire ezért komolyabb súlyú a nõi megcsalás, mert az 99%ban érzelmi is.
KOMOLYABB SÚLYÚ A NÕI MEGCSALÁS??! :'D hát bármekkora súlyú is, még ha a férfiaknak jelentéktelen is, hogy megcsalnak valakit (és itt nem is csak a házasságra gondolok, akár csak egy sima kapcsolatban) egyszerûen gusztustalan, gerinctelen dolog, és ugyan olyan szarul esik, mintha azt érzelmekkel tenné. Engem ne csaljon meg senki se kicsit, se nagyon. És ha megcsalnának, és az lenne a kifogása, hogy "dehát a férfi megcsalás nem is olyan komoly súlyú mint a férfi.." akkor megmutatnám mekkora az öklöm arcbacsapódásának maximális súlya. Na az majd tényleg súlyos lesz. Szerencsére engem nem csaltak meg, és nem is fognak, mert a párom maximálisan megbízható, azért nem akarok meglepõdni.
Már régesrég lebuktatok evvel a játszmával, hogy inkább fogyatékosnak tettetitek magatokat, csak hogy elnézzenek nektek egy rakat dolgot, amit ti nem néztek el a nõknek.
Kövezzetek meg, de én igazat adok kedves embernek. Azért komolyabb súlyú, mert a férfiak máshogy vannak összerakva mint a nõk. Hajt bennünket a vadászösztön. Nincs minden esetben érzelmi kötõdés.
gondolom nõ vagy õk gondolkodnak így h válatanak a férfiak meg bõvítenek inkább és a megcsalás álatlában csak szexuális indiqatatásból van az aszony meghízott meg már nem olyan de ettõl még szereti meg úgy is megcsinálja az otthoni tehedõket emelett meg szerez egy szexparnert aki szexuálisan teljesen kielégiti ebben mi a nem logikus azt isd elkell fogadni ha a férfiak és nõk teljesen másképp gondolkodnak
Egyik nõt sem szereti.
"Férfiak! Ha egy férfi csalja a feleségét és a másik nõt szereti, akkor miért nem válik el? Jobb boldogtalanul élni, mint boldogan? Csak érdekességképpen kérdem, mert nem értem a logikájukat." Mert nem logikus, hanem kényelmi dolog. A feleség vagy a szeretõ (vagy mindkettõ) valójában pótanya, aki gondoskodik a férfirõl, mintha a fia volna (mos, vasal, mosogat rá, kezeli az adminisztratív ügyeket, stb.), a férfi meg úgy élhet, mint aki gyerek, csakis a saját dolgaival foglalkozik. Például ha versengenek a férfiért, akkor még a fenti kiszolgálásban is versenghetnek egymással. (Nõ vagyok, és szerintem ezt egy férfi, aki az említett helyzetben van, nem tudja vagy nem akarja megválaszolni.)
Ez a "komolyabb súlyú" ez durva.:) Kinek komolyabb súlyú? Annak, akinek a nõ a szebbik nem? Itt szólok, hogy a nõnek a férfi a szebbik nem. És akkor a nõnek a férfimegcsalás a komolyabb súlyú! Ébresztõ a patriarchális szemléletbõl!
1! igaza van valahol kedves kérdezõ mibõl gondolod, hogy utána a szeretõvel együtt lesznek, mindenre van példa és ellen példa is az se biztos szereti, de amíg tilosban jársz, az sokkal élvezetesebb egyébként miért válna el, ha otthon megkap mindent, megcsinálnak neki mindent, a szeretõvel meg jól el van, aki nem pakol utána, nem csinál utána semmit, a szórakozás neki jut, ki az a hülye aki elválik, hiszen utána a szeretõ átalakul, az már nem olyan N
na meg kifizetni a válást :D nem kis papír és pénzmunka a gyerekeket is el kell helyezni ha van na meg a gyerektartási hát bonyolult a válás az 8szentség

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!