Találatok a következő kifejezésre: Miert nem el ha (799 db)

Vegák miért várják el, ha meghívják őket vendégségbe, hogy nekik külön készüljenek ételek? Vissza felé miért nem képesek nekünk ragadozoknak készülni?

Legjobb válasz: Nálunk van a társaságban egy vega csaj.Igen bárkihez megyünk, mindig készül külön kajával, de ha nála van a havi összeröffenés, õ is csinál vega kaját is, meg húst is.

Nálunk van a társaságban egy vega csaj.Igen bárkihez megyünk, mindig készül külön kajával, de ha nála van a havi összeröffenés, õ is csinál vega kaját is, meg húst is.
ha meghívsz valakit, aki vega, akkor az a minimum, hogy olyan ételt is csinálsz, amit õ megeszik, máskülönben minek hívod meg?
Én is csak azt tudom írni, amit a többiek. Ha hívok valakit vendégségbe, akkor alap, hogy neki kedvezek az étellel. A másik, hogy a bátyám vega, nem állatvédelembõl, hanem úgy gondolja, hogy az az egészséges táplálkozás, de ennek ellenére ha õ hívja meg a családot ebédelni, készít húsos ételt is. Egészen pontosan eleinte készített amíg a férjem igényelte, mert nagy húsevõ, de mióta a családból senki sem igényli a húsos ételt náluk, még a férjem is kifejezetten szeret náluk enni, szereti az általuk készített vega ételeket, azóta nincs hús a közös ebédnél. De hangsúlyozom, ha igényünk lenne rá, készítene.
Így van, a többiek is leírtak a tutit. Vegákat nem hívunk meg! Én megmondom õszintén kicsit félek is tõlük, úgy mint a szcientológusoktól. Nem tudom egyébként miért. De valószínûleg az lehet, hogy amit nagyon nem tudunk megérteni, és ép ésszel felfogni, attól rettegünk.
Ha zsidó vagy muszlim vendéget fogadsz, akkor sertéspörköltet akarsz rátukmálni és megsértõdsz, ha náluk jártadkor nem csülök a menü? Nem vagyok semmilyen vega, de náluk csak a hozzád hasonló önérzetes, sértett húsevõket tartom szánalmasabbnak.
"a bátyám vega, nem állatvédelembõl, hanem úgy gondolja, hogy az az egészséges táplálkozás, de ennek ellenére ha õ hívja meg a családot ebédelni, készít húsos ételt is" IGEN, ez a különbség!!! Ha valaki állatvédelemböl vagy hasonló okból nem eszik húst, attól nem lehet elvárni, hogy húst felhasználjon. VIszont ha valaki szerint csak nem egészséges vagy nem szereti, attól elvárható, hogy ha a vendégei szeretnék, akkor azt is fözzön.

Miért takarják el hajukat, fejüket a muszlim hölgyek? Ezen tevékenység európai szemmel nézve hátrányos. Láttam elbűvölő tekintetű török hölgyeket, de zavart a lefedett fej, igaz e-melett nyilt, elbűvölő tekintetüket nem lehet el, illetve kikerülni.

Legjobb válasz: Tévedés. Nem "osztom az észt". A bibliai történet világosan beszél - és most csak az "arca elé vonta fátylát"-kitételre koncentráltam. A kor viszonyai közepette ez igenis "biztos ami biztos"-indíttatású mozdulat volt. Egyébként: szíved joga, hogy olyan értelmezést adj bárminek, amilyet te akarsz. Az én értelmezésemet fentebb már olvashattad. (Nem a bibliai epizódét és a szereplõkét, hanem egy kulturális beágyazottságú mozdulatét. Amúgy pedig nem a dogmatikus szemével nézem a Bibliát). Az "ilyen emberek.."-kel pedig óvatosabban bánnék a helyedben.

Tévedés. Nem "osztom az észt". A bibliai történet világosan beszél - és most csak az "arca elé vonta fátylát"-kitételre koncentráltam. A kor viszonyai közepette ez igenis "biztos ami biztos"-indíttatású mozdulat volt. Egyébként: szíved joga, hogy olyan értelmezést adj bárminek, amilyet te akarsz. Az én értelmezésemet fentebb már olvashattad. (Nem a bibliai epizódét és a szereplõkét, hanem egy kulturális beágyazottságú mozdulatét. Amúgy pedig nem a dogmatikus szemével nézem a Bibliát). Az "ilyen emberek.."-kel pedig óvatosabban bánnék a helyedben.
Rebeka rendkívül szép nõ volt. Egyszerûen nem akarta, hogy elsõ találkozásukkor a szépségével hasson a jövendõbelijére, meg akarta tudni, hogy milyen is õ valójában legbelül, még mielõtt a szépségét megmutatta. Ráadásul Izsák a "vadember" éppen a Lakhai Roi fórrástól jött imádságból.. és ha tudott is valamit az egészrõl, akkor is csak anynit, hogy Ábrahám, az apja feleséget akart neki és ezért küldte el a szolgáját, semmi többet. Ezt felhozni az eredeti kérdésre a muszlim nõkrõl, plusz összemosni a "felszabadító" szovjet katonák állatias videlkedése elõl trükkökkel menekülõ nõkkel, meg a mai/középkori arab világ kegyetlenkedéseivel Izsákot (az ígéret gyermekét, akinek a magvából kellett támadnia a messiásnak) "háztûznézõbe menõ" (nem is õ ment, Rebeka jött) állatias prosztónak beállítani... és utána azzal jönni, hogy én "adok olyan értelmezést" a bibliának amit érzek enyhén szólva is szánalmas. Az "ilyenekkel" nem szoktam/nem fogok bájologni sosem. Mégis mit képzelsz?! Ez a "bibliai epizód és szereplõk" ahogy mondtad NEM átírható és nem te vagy a forgatókönyv írója ember. Fõleg nem olyan dilettantizmust prezentálva, ahogy te tetted. Legalább olvasnád el, mielõtt hülyeségeket írsz..
Kedves kérdezõ. Több féle oka van de egyet leirok: A nõk haját csak a férjük láthatja, nem beszélve a többi testrészrõl. Valahol egyet értek, valahol nem.
1:25-ös: Elismerem, hogy elkövettem egy tárgyi tévedést. A mennyasszonyjelölt elsõ megszemlélõje valóban nem maga Izsák, hanem Ábrahám megbízottja, szolgája volt. Ez azonban nem változtat azon, hogy a kor nõinek minden ésszerû okuk megvolt félni a (kor) férfiaitól, és idegen közeledtére eltakarni az arcukat. És hogy a kérdés a muszlim nõkre vonatkozott? Nos, vajon a muszlim hagyománynak nincsenek-e elõzményei? Hogyne volnának: mégpedig ezek: ókori társadalmi viszonyok, majd az "elõfutár" vallások: zsidóság, kereszténység.
Figyelj: te a lényeget nem akarod érteni, mert megcsontosodottan ismételgeted a bibliai történet részelemeit. Nem az a fontos, hogy Izsák hogy jegyezte el Rebekát - hanem az, hogy abban az idõben az ÖSSZES "Rebekának" tartania lehetett a férfiaktól. A többi mellékes, de ha úgy gondolod, ismételgesd tovább, mint egy imamalmot. Én veletek, újkeresztényekkel, neo-protestánsokkal és hasonlókkal percre sem kívánok vitatkozni. Szia.
Ja és: figyelmesebben újra olvastam a válaszod. Te egyszerûen buta vagy.
csodálatos.. gondolom az az apróság nem zavar túlzottan, hogy "az akkori kor leányai" tojtak nagyívben az arcuk fátyolozgatására a kútnál, ahogy Rebeka is a szolgával szemben. Pedig õ róla aztán túl sokat nem tudott, még anynit sem, mint Izsákról, akihez férjhez készült menni. DE igazad van, Rebeka ilyen kis ijedõs volt és "reflexbõl" takarta el az arcát, nehogy a kis unokaöcsi rávesse magát, ha már így összejöttek. Talán nem mérlegelt megfelelõen és összetévesztette Izsákot a sivatagi rablókkal, meg a zsákosemberrel, akivel a szülei gyerekkorában ijesztgették, ki tudja. Egyébként nem vagyok neoizé protestáns vagy mi. Viszont tudok olvasni! Nem vicc
Látom, szétoffoltátok a topicot. Azért fedik be a muszlim nõk a fejüket, mert az õ vallásukban ez a követelmény. Üdv: 30/N
Én muszlim vagyok 14/L azért takarjuk a hajunkat mert a lányok kendõ nélkül sokkal szebbek stb. És levehetjük az egész család elõtt!! nem csak a férj elõtt...csak idegen férfiak elõtt nem de idegen nõk elõtt igen..:D

Miért jegyzett el ha házasodni meg nem akar?

Azt mondta hogy eljegyzett mert szeret, de házasságot nem akar, akkor ennek mi értelme?

Legjobb válasz: Nem tudom, miért nem akar házasságot. Így is lehettek boldogok és az csak pénzkidobás + papírforma. Talán ezt gondolhatja, de még millió mást is. Kérdezz rá, legalább biztosra tudod, és ezért meg se haragudhat.

Nem tudom, miért nem akar házasságot. Így is lehettek boldogok és az csak pénzkidobás + papírforma. Talán ezt gondolhatja, de még millió mást is. Kérdezz rá, legalább biztosra tudod, és ezért meg se haragudhat.
biztosan azért hogy megnyugodj....vagy nem akar összeházasodni! Nem kötelezõ a házasság! Házasság nem egyenlõ a boldogsággal! ha valakinek fehér ruha kell ahhoz hogy boldog legyen az megvehetõ! Anélkül is lehet boldog egy pár....ez olyan mint hogy: "ha nem veszel el szakítunk" (miért is? mert félsz h elhagy a pasi és akkor megnyugodsz h akkro nem fog ergo nem vagy biztos a kapcsolatotokban) ---> vagy ha "ezsütöt kapok tõle és nem aranyat akkor tuti nem szeret" nem kötelezõ eljegyzés után a házasság!
Így menekül egy nem akart kötelezettség alól! Így engedett is meg nem is.
Hogy ne rinyálj. Bocs...

Ki érti a mai lányok ízlését? Én miért nem tetszem akkor nekik, engem miért utasítanak el, ha bepróbálkozom náluk, hogyan tudnék én is barátnőt szerezni, lehetőleg olyat, aki vonz is?

Nem értem, engem fikáznak a szép lányok, hogy ronda vagyok, erre mit fedeztem fel facebookon, hogy egy nem vonzó, erősen szifon szemüveges srác egy egészen vonzó, szép csajjal van együtt és a csaj őrültem rajong érte. Én meg már úgy érzem magam, ha kimegyek az utcára emberek közé, hogy egy rakás [email protected] vagyok, szó szerint, egy rondaság, aki egy csajnak sem kell és hát volt is már, hogy beszólt pár csaj, hgoy mekkora orrom van meg volt, hogy csak megláttak és nevetgélni kezdtek és érdekes mód más csúnya fiúra meg még tapadnak is, akkor msot hogy is van ez?

Legjobb válasz: korod?

korod?
Küldj képet! :)
jaja, egy kép megoldaná a helyzetet.
Küldj egyet.
+ ha õk barátok (fiú és lány), akkor nem számít a kinézet. gondolj bele, te mindent nézel rajta?
Ha bírod?
Képet ide is küldhetnél :D
Kuldj kepet. :) egyebkent en sem ertem.. lany vagyok, de egy csomoszor eszrevettem, hogy a legszebb lanyoknak vannak a legcsunyabb pasijuk.. viszont az is megfigyelheto, hogy a helyes pasiknak is csunya baratnoik vannak.
nem igaz a legszebb lányoknak van a legundorítóbb kigyúrt agyú gondolkodni nem tudó teszem a fejem barátjuk ! De lassan már a normálisak is átmennek ebbe a kategóriába

Miért ítélnek el, ha én előbb mennék el prostihoz, mintsem összejöjjek egy számomra nem vonzó lánnyal?

Hiszem a lányok is küls? alapján választanak párt, akkor mi fiúk miért ne tehetnénk meg?!

Legjobb válasz: Ne haragudj barátom, de rosszul hiszed. Ahogy mi férfiak, a lányok sem csak a külsõ alapján választanak. Sõt, az igen komoly tévhittel ellentétben a valóság az, hogy a nõknél a külsõ közel sem a legfontosabb. Persze, nagyon vonzalom felkeltõ ereje van, de az csak ideiglenes. A személyiségbeli hiányokat a külsõ nem kompenzálja, fordítva viszont mûködik a dolog. De egyébként a magyarázatod, hogy jön a kérdésedhez? A kérdésben még a prostizásról van szó, a magyarázatban meg már a párválasztásról beszélsz. Szerintem a két dolog dimenziókra van egymástól.

Ne haragudj barátom, de rosszul hiszed. Ahogy mi férfiak, a lányok sem csak a külsõ alapján választanak. Sõt, az igen komoly tévhittel ellentétben a valóság az, hogy a nõknél a külsõ közel sem a legfontosabb. Persze, nagyon vonzalom felkeltõ ereje van, de az csak ideiglenes. A személyiségbeli hiányokat a külsõ nem kompenzálja, fordítva viszont mûködik a dolog. De egyébként a magyarázatod, hogy jön a kérdésedhez? A kérdésben még a prostizásról van szó, a magyarázatban meg már a párválasztásról beszélsz. Szerintem a két dolog dimenziókra van egymástól.
Választhatsz külsõ alapján párt, nyugodtan, szíved joga. Viszont bocsáss meg a kifejezésért de igazi univerzális balf.sz vagy, ha a mai lányok közül SENKIT nem tudsz megfektetni. Kb. annyi romantika lenne benne, mint egy prostival. És közülük is válogathatsz.
A kérdező hozzászólása: # 2/2 Jó, tudom, hogy sok a ribi, de õk is csak jó pasikkal fekszenek le, nekem eddig csak csúnya lányok adták meg magukat ilyen bulikban is, talán egyszer volt egy szép lány, aki kérte, hogy kísérjem haza és sokat kérdezõsködött rólam, csak én full részegen elcsesztem a dolgokat.
Nem értem: hogy jön a párválasztás a k.rvázáshoz?

Miért fordul el ha ott vagyok a közelébe és miért nem mer rám nézni az a srác akinek állítólagosan eléggé tetszettem/tetszek?

Van egy srác a suliba(17/F) aki járni akart velem csak aztán nem jött össze a dolog mert eléggé félénk szerintem,meg hát én se vagyok az a rámen?s típus.Mindig nagyon aranyos volt velem amikor beszéltünk msn-en,suliba is mindig köszöntünk egymásnak stb,de egy id? óta már nem beszélünk és azóta úgy vettem észre ha a közelébe vagyok elfordul nem néz rám(csak ha nem látom) és olyan furcsa lesz.Mondjuk kicsit megértem szegényt mert télleg sokáig próbálkozott nálam(igaz konkrétan nem mondta de hát leesett hogy mit akar,és nem nagyon értheti hogy mit is akartam).Most akkor ez azt jelenti hogy még mindig tetszek neki csak félénk,vagy hogy már nem akar t?lem semmit?Amúgy én úgy érzem hogy még mindig nem felejtett el,meg nem is olyan csajozós forma,de monjuk szerintem eléégé tapasztalatlan a lányok terén.Szerintetek?:S

Legjobb válasz: Szia! lehet hogy furán hangzik, de sztem eddig csak tetszettél neki, most viszont szerelem is van és ezért változott így meg :)

Szia! lehet hogy furán hangzik, de sztem eddig csak tetszettél neki, most viszont szerelem is van és ezért változott így meg :)
Én 14 fiú vagyok, és szerintem beléd van esve! Tapasztalat! Ha nekem nagyon tetszik valaki, nem merek a szemébe nézni, mert mindent elárul (a szem a lélek tükre) és az jó, hogy titkon "bámul"
Tuti szerelmes! Emlékeztete a volt szerelmemre, mi is hasonlóan ismerkedtünk meg, és valószínûleg még most is nézegetne meg kerülgetne ha nem léptem volna ÉN. Egyszerûen leszólítottam eg yártatlan ürüggyel és utána egy kicsit beszélgettünk ( fél óra )Majd pár nap múlva akkor a bátorságot vett hogy felhívott és már õ kezdeményezett :) Mindennek 10 éve, öt csodálatos évet töltöttünk el és valszeg most is együtt lennénk ha jó idõben találkozunk, még nem nõtt fel. :( Van akinek meg kell adni a kezdõlöketet, mert nincs önbizalma. Ne szégyelld magad, állj elébe, kezdeményezz te, max kikosaraz de csak nyerhetsz vele! Gyerünk, szurkolok és utána vigyázz rá! 28L
A kérdező hozzászólása: Úristen:$ Hát mondjuk már nekem is mefordult a fejemben...köszönöm a válaszokat!:)
pont azért, mert tetszel neki :D ez olyan kis szégyellõs típus lehet :)
ha te is akarod menj oda hozzá és beszélgess vele...érintsd meg a kezén...nem a karján vállán stb a kezén...közben nézz a szemébe...ha nem esik le neki az sem gáz...folytasd nõi praktikákkal...pl ülj az ölébe...vagy mondd el nenki hogy bejön...
Kérdezõ, kaphatnék 1 monogrammot?:O a szituáció nagyon ismerõs..:D
A kérdező hozzászólása: S.R. De szerintem sokan vannak hasonló szituba:) :D

Mit rontok el? Miért nem élvezi, ha csókolom a nyakát meg a mellét?

Szóval az a probléma, hogy a barátnőm nem szereti, ha a nyakát csókolgatom, azt mondja, hogy csikol, és egyáltalán nem élvezi. Az sem esik jól neki, ha a vállát csókolgatom. Nem izgul fel, ha simogatom a mellét vagy a combját, sem ha csókolgatom neki. A szexel nincs baj, mindig sikerül orgazmushoz juttatnom, de úgy tűnik, egyetlen erogén zónája a puncija, és már kezd zavarni. Egy éve vagyunk együtt, és én úgy érzem, nem vagyok elég vonzó, vagy csak rosszul csinálom, azért nem jó neki? A férfiasságomat teljesen megalázza ezzel, és nem tudom, ki a hibás, ő vagy én? Mit tegyek? Nagyon zavar? Én 18, a barátnőm 17 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: szerintem nem veled van a baj :) én is pont ilyen vagyok, engem sem izgat se az ha a nyakamat csókolgatják se az ha a belsõ combomat nekem sokan azt mondják h nagyon feszült vagyok és ezért bár ha a b.nõdnek volt orgazmusa akkor ez itt ki van zárva

szerintem nem veled van a baj :) én is pont ilyen vagyok, engem sem izgat se az ha a nyakamat csókolgatják se az ha a belsõ combomat nekem sokan azt mondják h nagyon feszült vagyok és ezért bár ha a b.nõdnek volt orgazmusa akkor ez itt ki van zárva
keresd az erogén zónáit. valahol biztos van :) egyikõtök sem hibás. kitartás.
A kérdező hozzászólása: Igen, van erogén zónája, a punciban és annak egy centis környékén. Engem viszont nagyon zavar, mikor látom, hogy a haverom belemarkol a barátnõje mellébe, és az majd elájul a gyönyörtõl. Az enyém meg azt sem mondja, hogy jólesik. Nekem komoly lelki problémát okoz, és nagyon letöri az önbizalmam, hogy sohasem nedvesedik be tõlem, csak ha oda nyúlok. Mivel õ az elsõ barátnõm, viszonyítási alapom sincs, és nem akarom ezért megcsalni, mert szeretem. De olyan jó volna egyszer átélni hogy megcsókolom a nyakát, megmarkolom a mellét, és sóhajtva hátradõlne és élvezné. úgy érzem, hogy nem vagyok elég férfias, és azért nem élvezi. Egyébként nem hiszem, hogy kitartással változna a helyzet, elvégre már 11 hónapja ez megy. Nem hiszem, hogy változna.
a barátnõddel van a baj kedves kérdezõ :) )
A kérdező hozzászólása: Én is azt hiszem. Mostanában olyan vele az ágyban, mintha a frizsidert ölelgetném.

Miért nem él a TB-m, ha az összes elmaradásom befizettem visszamenőleg?

Tavaly novemberében kifizettem mindent. 130.000ft körüli összeget, amennyit az APEH kiküldött. Azt írtak ez az összes tartozásom, amit ha nem fizetek ki, behajtásra fog kerülni. Én kifizettem. Azóta sincsen tb-m. Miert?? Felhívtam az oep-et, azt mondták lassú a rendszer! De ennyire? Bementem az APEH üsz.-rá,és ott is megkérdeztem van e bármilyen tartozásom még? Azt mondták:nincsen. Akkor miert nincsen tb??mig nem volt fizetve a tb-m 2x vagy 3x voltam dokinal, de ha kifizettem vissza,el?leg mindent, akkor azt sem kell gondolom kifizetni, mármint a kezelési költséget...az elég morbid lenne. Csak azert sürget Z id?, mert babám lesz...köszönöm a válaszokat, tényleg csak az írjon aki tudja mi lehet ez!!!!

Legjobb válasz: azt nem írtad, hogy most dolgozol-e vagy fizeted a tb-t saját magad ha csak az elmaradást fizetted be, persze hogy MOST nincs tb-d!

azt nem írtad, hogy most dolgozol-e vagy fizeted a tb-t saját magad ha csak az elmaradást fizetted be, persze hogy MOST nincs tb-d!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem, nem dolgozok. De rendszeresen fizetem magam után a tbt. November óta.
Az OEP egy külön cég. Sógorom szilánkosra törte a karját októberben, nem akarták ellátni, mert azt írta a rendszer, hogy érvénytelen a taj-száma, holott fizetve volt neki rendszeresen májustól. Ott ültették órák hosszat, mire valaki hozzányúlt. aztán az oep-be a mai napig nem tudták megmondani miért volt ha jól emlékszem barna színû a taj-száma.

Miért hívott el ha nem tetszem neki?

Én tudtam ki a srác, de õ nem tudta ki vagyok én.Úgy adta a sors, hogy vidéken sikerült megismerkednünk, és 2 órás ismeretség után elhívott a pincéjükbe a barátaival bulizni!

Legjobb válasz: Olyan lányt, akit komolyan vesznek, nem a pincébe hívnak... gondolom idegességedben kihívóan viselkedtél, most majd be leszel dobva a közösbe.

Olyan lányt, akit komolyan vesznek, nem a pincébe hívnak... gondolom idegességedben kihívóan viselkedtél, most majd be leszel dobva a közösbe.
A kérdező hozzászólása: Nem éppen olyan lány vagyok aki kihívóan viselkedik ha zavarban van, mellesleg semmim sem volt kint (amúgy nem is akartam menni, mert tudtam, hogy tök idegenek lesznek ott, de ez egy nagyon kicsi falu és anya mondta, hogy menjek nyugodtam mert õ ismeri õket)ráadásul tök kedvesek voltak velem és egyátalán nem próbálkoztak úgy..:) És mikor mondtam hogy most már megyek haza, akkor a srác aki elhívott, fölajánlotta, hogy hazakísér!Szerinted??
csak coptatni akart
A kérdező hozzászólása: akkor szerintetek egyátalán nem is érdekeltem???

Miért 'nem helyes' ha a lány megy el a fiúhoz?

Elhívott egy fiú hozzájuk,akivel kezdenek alakulni a dolgok.Az anyukám nem akar elengedni,mondván nem helyes ha a lány megy a fiúhoz jöjjön ő ide.Mivel tudnám meggyőzni,hogy elengedjen?

Legjobb válasz: mert az illem és a lovagiasság úgy tartja, hogy a fiú menjen a lányhoz.

mert az illem és a lovagiasság úgy tartja, hogy a fiú menjen a lányhoz.
Lehet hogy félt. Vagy hercegnõ-stílusban nevelték, és mindent a pasitól vár.
A kérdező hozzászólása: de õ hívott el..az lenne az udvarlás ha én hívnám el ide
akkor mondd hogy elmész egyik barátnõdhöz, vele meg megbeszéled ah telón érdeklõdik hogy ott voltál e akkor mondjon igent, te meg elmész a fiúhoz
A kérdező hozzászólása: már gondoltam erre, de én nem szoktam neki hazudni..ezt neki is megmondtam, hátha jobb lesz de nem..
hát akkor mondd el a fiúnak h nem enged el anyukád, mert Õ ilyen konzervatív hogy a kapcsolat elején a fiúnak kell a lányékhoz menni, és szívesen látná anyukád a fiút, úgyhogy inkább nálatok legyen a randi, majd legközelebb Te mész, de most jöjjön el Õ. Én simán belemennék, nem zavarna egyáltalán, sõt örülnék hogy érdeklem a lányt. 17/F
kérdezõ, tényleg nem szép dolog a hazugság de ilyen emberekkel szemben nagyon hasznos. Sajnos ha valaki gátol valamiben muszáj hazudnod neki mert ezt érdemli. Aki persze szabad teret enged neked annak semmi szükség hazudni. Tudod amilyen a mosdó olyan a törölközõ ahogy szokták mondani. Remélem segítettem:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:) nem tudom, hogy mennyire értené meg..na jó biztosan megértené, csak inkább én érezném kínosan magam, hogy ilyen szigorú az anyám.. még várom a válaszokat!:)
Azért nem helyes mer az asszony megtudhatja. :) Amúgy meg ha a fiú van nálatok akkor 50%-al kevesebb bátorsága van megdugni téged mert tart attól hogy anyád rátok nyit, meghallja és kidobja õt az emeletrõl. A hazai pályán sokkal nyugodtabb és merészebb lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!