Találatok a következő kifejezésre: Miert nem be a (2755 db)

Miért nem akar a 3, 5 éves ovis lányom a wc-be kakilni, mikor tudja jól hogy oda kell? Hogyan tudnám rávenni, hogy ne a bugyiba kakiljon? Ötletek?

A lányom már ovis,kiscsoportos és még mindíg a bugyiba kakil .Tudja jól hogy nem oda kell,ha valahol vagyunk pl.a mamánál vagy oviba haza hozza itthon elbújik és bekakil.Már régóta próbáljuk rávenni,mondjuk szépen türelmesen ,de már kezd elfogyni a türelem,mert egyszerűen nem hajlandó a wc-be.Mikor volt egy kis betgségünk és ment a hasa utána szépen a wc-be végezte a dolgát,meg is dícsértük minden és amint meggyógyult ujra minden a régi.kétségbe vagyok esve mit tehetnék még?Mondták hagyjuk neki benne és majd rájön milyen rossz kakisan,de üvöltessem?Télen?Nagyon jól tudja hogy nem oda kéne már mert olyankor bűnbánó arccal jön,arcát a kézbe temeti és kér hogy vegyem ki a kakit.Ha ráripakodok üvölt.Ha szépen kérem meg se hallja.Mindíg ígérgeti hogy majd holnap a wc-be kakil....Mit csináljak vele?Meddig kakil be,apjával azt beszéltük talán 18 évesen is bekakil még,majd ezt meséljük az udvarlónak " A jány bugyiba kakilt évekig....".Segítség kéne.

Legjobb válasz: Na, mi is pont így jártunk, csak nekem fiam van! 2 éves és 2 hónapos korára teljesen szoba tiszta lett éjjel-nappal és mindezt magától. Aztán ahogy közeledett a 3 éves kora felé egyre többször fordult elõ, hogy bekakilt. Azt azért megjegyezném, hogy volt egy alkalom, amikor iszonyatosan megszenvedett, hogy kijöjjön a kaki. Talán onnan kezdõdtek a gongok. Ahogy jött az ovi, még rosszabb lett. Én is próbáltam szép szóval, szó nélkül, és kiabálva. Aztán egyszer nagyon kiakadtam. Bekakilt, rendbe raktam, és kb másfél óra múlva ismét bekakilt, mert a WC-be Õ sem volt hajlandó kakilni. Nagyon kiabáltam vele, megvontam tõle a csoki evés, fürdést (csak gyors zuhany volt), és még az esti mesét is mindaddig, amíg a WC-be nem kakilt. Mindezt ordítva mondtam neki. Volt aztán sírás, amikor este mesélni kellett volna, de szépen elmagyaráztam neki, hogy miért és meddig nem lesz mesélés. Aztán végre a WC-be kakilt. Amikor már láttam rajta, hogy kell neki, akkor figyelmeztettem a megvonásokra. Utána megint bekakilt és megint megvontam tõle a fent említetteket. Aztán megint WC-be kakilt. Nagyon megdicsértem! És a mai napig nem történt bekakilás!!!! :))) Kb 2 hónapja.

Na, mi is pont így jártunk, csak nekem fiam van! 2 éves és 2 hónapos korára teljesen szoba tiszta lett éjjel-nappal és mindezt magától. Aztán ahogy közeledett a 3 éves kora felé egyre többször fordult elõ, hogy bekakilt. Azt azért megjegyezném, hogy volt egy alkalom, amikor iszonyatosan megszenvedett, hogy kijöjjön a kaki. Talán onnan kezdõdtek a gongok. Ahogy jött az ovi, még rosszabb lett. Én is próbáltam szép szóval, szó nélkül, és kiabálva. Aztán egyszer nagyon kiakadtam. Bekakilt, rendbe raktam, és kb másfél óra múlva ismét bekakilt, mert a WC-be Õ sem volt hajlandó kakilni. Nagyon kiabáltam vele, megvontam tõle a csoki evés, fürdést (csak gyors zuhany volt), és még az esti mesét is mindaddig, amíg a WC-be nem kakilt. Mindezt ordítva mondtam neki. Volt aztán sírás, amikor este mesélni kellett volna, de szépen elmagyaráztam neki, hogy miért és meddig nem lesz mesélés. Aztán végre a WC-be kakilt. Amikor már láttam rajta, hogy kell neki, akkor figyelmeztettem a megvonásokra. Utána megint bekakilt és megint megvontam tõle a fent említetteket. Aztán megint WC-be kakilt. Nagyon megdicsértem! És a mai napig nem történt bekakilás!!!! :) )) Kb 2 hónapja.
Az elozo valaszado nagyon rossz peldat irt le, ezt ne kovetsd! Az en lanyom 3, o sem hajlando meg leulni a wc-re. De en turelmes vagyok hozza, soha nem uvoltenem le, inkabb mosok egesz heten pisis-kakis ruhat. Szerintem par heten belul elhagyjuk a pelenkat. Remelem.
Amit az elsõ válaszoló írt, az a lehetõ legrosszabb megoldás!!! Sajnálom is nagyon az õ gyerekét! Ha kiabálsz vele, csak szorongani fog, és annál nehezebben fog leszokni arról, hogy pelenkába kakiljon. Csak végtelen türelemmel, és szeretettel lehet célt elérni!!!
Az elsõ válaszoló vagyok. Itt már nem a pelus elhagyása volt a kérdés. Vagy félre értettem valamit? Amúgy nálunk bevált, hogy jól leszidtam. A pelust 2 éves és 2 hónapos korában magától elhagyta!
Nekem kisfiam van 2, 5 éves 2 éves kora óta szobatiszta éjjel nappal, de neki is volt ilyen idõszaka tavaly év végén, aztán 1 hónap után meguntam, hogy hiába mondtam neki szépen , csúnyán, és õ ere mindig mondta , hogy legközelebb szólok. Na szóval egyszer mikor bekakált én nem vettem ki a kakit a gatyóból, nem kiabáltam vagy ilyesmi csak elmondtam neki, hogy ha már megint bekakált akkor maradjon is benne, persze sírt és utánna lefeküdt a földre, ott volt egy darabig aztán egyszer mikor néztem, hogy mit csinál láttam, hogy már nem fekszik ott, bement a fürdõszobába levette a kakis ruhát, a kaki meg persze a földre esett, láttam maint felveszi a kakit wc papírral és bedobja a wc-be.Utánna megmosdattam és felöltöztettem.Amióta ez történt egyszer sem kakált be.
A kérdező hozzászólása: Anyukám is azt mondta hagyjam benne neki és akkor nem fog többé bugyiba.Állítólag a nõvéremnél is ez vált be.

MIÉRT NEM MEGY A MINECRAFT? SZERVEREM Amikor be akarok lépni akkor ezt írja ki:A kapcsolat megszakadt alá A belépés sikertelen:YES Miért nem megy?

Vagyis miért nem megy a szerverem emiatt?

Legjobb válasz: Hogy állítottad be? Ki üzemelteti a szervert?

Hogy állítottad be? Ki üzemelteti a szervert?
Ezt most kifejtem neked hosszabban.Szóval 1. lépésed hogy belemész a server properties fájlba és ott az online-mode-hez írd ezt: false Ha ez megvan, akkor elmented, elindítod a szervert, és ha még úgyse megy, akkor beírod a windows start menüjébe a futtatásba hogy: cmd utána ha bejött egy fekete ablak ezt írod be: ipconfig utána nyomsz 1 entert.kijönnek ilyen ipk.húzd fel teljesen.Remélem van routered.ha felhúztad, az 1.az lesz hogy: IPv4 cím : xy nemtom mi az ipd és azt ha beírod akkor menni kell.van egy bonyolultabb verzió amivel tuti menne neked, de nemtom van-e routered.Remélem segítettem!Üdv: Darkmaster18 Dark-craft szerver Tulaja.ha feljönnél a szerómra akk ip: darkmaster18.servegame.com Jó játékot!:DD

Miért nem indul a minecraft? ://///// letöltöttem azt a java izét le akarom tölteni és ki jön az hogy be kell jelentkezni a minecraft launcher-nél be írom és user not premium -. -

Legjobb válasz: Bejelentkezésnél ne írj be semmit, úgy lépj be. Aztán lesz valami olyasmi, hogy play offline arra kell nyomni.

Bejelentkezésnél ne írj be semmit, úgy lépj be. Aztán lesz valami olyasmi, hogy play offline arra kell nyomni.
A kérdező hozzászólása: meg próbáltam de akkor sem engedi =((((((8
Nekem meg ezt írja ki: Bad video card drivers! ------ Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode. This can usually be fixed by updating the video card drivers. --- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 ------ Generated 2013.01.16. 19:25 -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.4.6 Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1 Java Version: 1.6.0_31, Sun Microsystems Inc. Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc. Memory: 8330752 bytes (7 MB) / 26808320 bytes (25 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB) JVM Flags: 1 total; -Xmx1024m AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used Suspicious classes: No suspicious classes found. IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 LWJGL: 2.4.2 OpenGL: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Is Modded: Very likely; Jar signature invalidated Type: Client (map_client.txt) Texture Pack: Default Profiler Position: N/A (disabled) Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)] org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765) at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:397) at asq.a(SourceFile:56) at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:741) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT c637e5bc ------ :(( Mit tegyek??
Utolsó kommenteló:értelem szerûen azt amit kiír->Frissítsd a Videó Kártyád driver-jét!Ezt ugy tudod megtenni hogy megnézed a videó kártya dobozán hogy mi van ráírva és beírod a google-be + oda írod hogy driver download és elméletben ki kell adjon valami neves cég oldalt (Nvidia vagy Ati pl.) és ott a legújabbat leszedni. Az eredeti kérdésre a válasz: A minecraft egy fizetõs játék ami azt jelenti megvásárolt account-al lehet csak játszani szóval ezért írja ki a user not premium (azaz a felhasználó nem prémiumos). Töltsd le a MinecraftSP.exe vagy írd be:minecraft crack download és keress letöltési linket.Igaz én azt mondom megéri megvenni :D de ahogy elnézlek neked inkább nem ajánlgatom...

Miért jönnek be a lezbi karakterek férfiként? Winona Ryder, Sigourney Weaver, fõleg amikor az alien resurrection ben játszottak együtt, nah ott fõleg Winona, de még Sigourney is bejött. Nem tudom mi lehet velem.18 vagyok.

és pont hogy nem a pornós, bögyös leszbik jönnek be....

Legjobb válasz: :D nehogy emiatt attól félj, hogy meleg hajlamaid vannak :D ez pusztán ízlés, van, akinek a nagymellûek tetszenek, más férfi szemének azok lógó tõgyek, van, aki a rengõs nagy feneket szereti, mert nem lehet vele betelni, van, aki a kis szûk segget stb. Lehet, volt egy fiúsabb gyerekkori szerelmed, lehet, hogy a génjeid olyanok, hogy ilyen fenotípusú nõvel nemzenél egészséges utódokat. Lehet, hogy van benned némi szubmisszivitás, de lehet, hogy haverabb csajjal jobban éreznéd magad. Vagy mert bennük látod a személyiségnek árnyképét, és könnyebben elképzelhetõ így a kötõdés, míg a pornós bögyös ribik csak húsdarabok, lyukakkal. Kismillió oka lehet. Ez olyan, hogy a nõknek miért jönnek be a lányosabb férfiak, pl. Brad Pitt.

:D nehogy emiatt attól félj, hogy meleg hajlamaid vannak :D ez pusztán ízlés, van, akinek a nagymellûek tetszenek, más férfi szemének azok lógó tõgyek, van, aki a rengõs nagy feneket szereti, mert nem lehet vele betelni, van, aki a kis szûk segget stb. Lehet, volt egy fiúsabb gyerekkori szerelmed, lehet, hogy a génjeid olyanok, hogy ilyen fenotípusú nõvel nemzenél egészséges utódokat. Lehet, hogy van benned némi szubmisszivitás, de lehet, hogy haverabb csajjal jobban éreznéd magad. Vagy mert bennük látod a személyiségnek árnyképét, és könnyebben elképzelhetõ így a kötõdés, míg a pornós bögyös ribik csak húsdarabok, lyukakkal. Kismillió oka lehet. Ez olyan, hogy a nõknek miért jönnek be a lányosabb férfiak, pl. Brad Pitt.

Miért nem tudok a simekkel (sims3) bemenni a közösségi épületek be?

Legjobb válasz: Egyikbe se enged be, vagy csak néhányba? Mert van olyan épület, ami nem bejárható.

Egyikbe se enged be, vagy csak néhányba? Mert van olyan épület, ami nem bejárható.
A kérdező hozzászólása: eddig sehova nem tudtam bemenni
A kérdező hozzászólása: konditerembe be tudtam meniiiiii i
Megállnak a simek a közösségi épületek élõt és kint ácsorognak, vagy el sem mennek arra a területre?
Azokra a helyekre tudsz bemenni, amelyek a térkép módban kékkel vannak jelölve, a pirosakba nem. :)
bizonyos közösségi területekbe nem lehet bemenni pl ahol dolgozni is lehet az mindenkinek igy van nem játék hiba ;)
Boltba, munkahelyre is bemegy (ezt a játék jelzi is, pl kijön egy ablak hogy mit szeretnél vásárolni, és a simed is eltûnik az ajtóban egyébként!), csak éppen te nem tudsz betekintést nyerni ezekre a helyekre. Ezeket hívják nyúljáratoknak. Konditerembe, uszodába, mûvészeti galériába, temetõbe be lehet úgy menni, hogy te is látod. De pl ha szomszéd házába akarsz bemenni az is nyúljárat, oda se tudsz belátni, csak ha már õ beengedett.

Faceboook Idővonalon miért nem látom a régi bejegyzéseimet/állapotaimat? December és Novemberi mindegyik megtalálható, de visszamenőleg csak pár állapotot esetleg hivatkozást hoz be, hova tűnt a többi?

Legjobb válasz: még elég kezdetleges ez az idõvonal,szóval amíg nem járatódik be ez elõfordul.nekem például az összes decemberi frissítésem eltûnt,remélem majd beáll...

még elég kezdetleges ez az idõvonal, szóval amíg nem járatódik be ez elõfordul.nekem például az összes decemberi frissítésem eltûnt, remélem majd beáll...
Mert dugulást okozhat!A betétet sem a wc-be dobják(jobb esetben!)
Most gondolj bele, ha lehuzod és eldugul , akor visszajön az egész adag és mi van ha a szülök huzzák le és feljön :) , látják hoy jó volt a gyermekük éjszakája :D
Hát pedig nem ezekért:D Egyszerû az oka: nem lehet lehúzni, mert nem süllyed el az óvszer a vízben:)
tegyél bele kavicsot mielõtt lehúzod
A kérdező hozzászólása: ez nem segített
Nem lehet, hogy ez Nem Leállítás, hanem Hibernálás? Mert Hibernálásnál szokta ezt csinálni egy OP rendszer. Ilyen tünetei vannak: Nem írja ki, hogy a Rendszer leállítása. Gyorsabban feláll a gép. És a Felhasználói fiók zárolva. Legalábbis a jelenlegi Win 7-emnél ezt csinálja. Ha nem ez a baja, akkor szerintem BIOS beállítás.
A kérdező hozzászólása: megoldottam a problémát, más volt a baj, de azért köszönöm :)
Leírnád, hogy mi volt a probléma és hogyan oldottad meg? Nekem Lenovo Y580-asom van. Hibernálással szoktam kikapcsolni, és teljesen rendszertelenül amikor nem használom visszakapcsol. OP: Win 8.1 x64 Lehet vírus?
Tán nem mindig hibernálást kéne használni.😃

Miért nem működik a 2011-es track pack, ha f1 challenge-be berakom úgy, ahogyan azt kell? Miért nem jelenik meg a pálya bitképe?

Letöltöttem a track packot, kicsomagoltam (mert zip-be volt), aztán beraktam, oda, ahova kell (circuits mappa) és a játékba ha belépek, nem is jelzi sehol, hogy beraktam a pályát, pályákat. Nem tudok mit betölteni, mert rámegyek, hogy race aztán válassz pályát, de ott egy pálya bitképe sincs megjelenítve, de ha rámyegyek a pálya betöltésére australia 2011 automatikusan betölti. De hogy jelenitsem meg a bitképeket, hogy tudjam kiválasztani a többi pályát???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!