Találatok a következő kifejezésre: Miert nem a YouTube, hogy bizonyos (3 db)

Miert nem engedi a YouTube, hogy bizonyos videokat megnezzek?

Be vagyok regisztralva es elmultam 18 ,mar reg/

Legjobb válasz: Ez jó kérdés.Én is regisztrálva vagyok de még nem volt olyan videó amit ne nézhettem volna meg.

Ez jó kérdés.Én is regisztrálva vagyok de még nem volt olyan videó amit ne nézhettem volna meg.
A kérdező hozzászólása: koszike...egesz nap nem engedte....most keso du pedig igen.Tiszta idiota!(marmint az oldal) :)
az oldal nem engedte vagy a gépe nem töltötte le? mert nem mindegy, nézd meg van e elég szabad hely a gépen. Mert ha nincs elég puffer terület akkor nem sszedi le.
A kérdező hozzászólása: Koszike...mar felengedett.Szabad hely volt eleg, mert most lett "ujra rakva" a gepem es tok ures volt......
Mert még kicsi vagy! Azért! :)
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj de mar fent irtam hogy reg elmultam 18!!!!!!
Bizonyos országokban nem engedélyeznek bizonyos videókat.
hogy kizárják a barom hozzászólásokat (nem a láthatósága tiltott, hanem a hozzászólás)
A kérdező hozzászólása: Tévedsz. Nem lehet elolvasni a kommenteket(pontosabban a nem regisztrált vagy regisztrált felhasználó sem láthatja, olvashatja)és hozzászólás lehetõsége sincs megadva.
A kérdező hozzászólása: A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál. Nem én barom, én értelmeztem rosszul, nem lehet és mivel nem lehet ezért nincs is mit olvasni.
akkor most megvitattad magaddal? :)
ráadásul 1 kommentben:D
A kérdező hozzászólása: :)
Ha választ írsz, tartsd be a következõket: Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést! Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már elõtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát! Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! A gyûlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalad reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történõ végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj! Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük. A részletes felhasználói szabályzatot itt találod

Miért van az, hogy ha a youtube-on nézek egy videót és belepörgetek akkor visszadob egy bizonyos részhez és nem lehet se előre se visszafele tekerni?

Legjobb válasz: Beragad, általában az oldal frissítése segít rajta. Ha sokszor elõfordul, akkor érdemes egy cookie/elõzmények törlését véghezvinni.

Beragad, általában az oldal frissítése segít rajta. Ha sokszor elõfordul, akkor érdemes egy cookie/elõzmények törlését véghezvinni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!