Találatok a következő kifejezésre: Miert nem a Gimp (5 db)

Miert nem indul a Gimp?

Letoltottem es amikor a toltesnel eljut odaig, hogy 'betukeszletek' akkor hibat eszlel es leall. Miert?

Legjobb válasz: valószínû hibás.töröld ki és töltsd le a szoftverbázisról.én is ma töltöttem le és tökéletes.

valószínû hibás.töröld ki és töltsd le a szoftverbázisról.én is ma töltöttem le és tökéletes.
A Gimp csak akkor fut ha felteszed a GTK-t gtk+2.10.13.setup.exe>>>erre keress
Hát nálam ugyanez van xD Akárhányszor raktam újra. De most megpróbálkozom azzal amit az elõttem szóló mondott =)
Szia, úgy tudom azóta megváltozott a Gimp telepítõje és tartalmazza a futtatásához szükséges környezetet eleve. Próbáld ki a portable változatot>>> http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..

GIMP-et miért nem fejlesztik olyan tökéletesre mint a Photoshop-ot?

Gondolom vannak annyira ügyes programozók Linuxnál is mint az Adobe-nál...

Legjobb válasz: Igazad van hogy nem sokat kereshetnek így vele. Én semmit nem tudok a programozásról, de ha a photoshop újít valamit akkor azt gondolom kilehet másolni belõle valahogy...

A kérdező hozzászólása: Igazad van hogy nem sokat kereshetnek így vele. Én semmit nem tudok a programozásról, de ha a photoshop újít valamit akkor azt gondolom kilehet másolni belõle valahogy...
Na most lehet hülyeséget mondok, de mivel a Photoshop egy fizetõs program, (és ebbõl a fejlesztõk jól profitálnak), addig a gimp egy teljesen ingyenes program, amibe teljesen fölösleges túl nagy erõt belefektetni. Biztos lesz olyan jó egy idõ után, mint a Photoshop, csak lassabban.
Nem, ez nem így mûködik.
Így van. Ez nem így mûködik. Nem lopnak, hanem programoznak. A kettõ nem ugyan az. És amíg a GIMP ingyenes a másik meg sok pénzbe kerül, addig a PS többet is fog tudni...
A kérdező hozzászólása: "Nem lopnak, hanem programoznak" Ezt kérdem :D mért nem "lopnak"? vagy egy nagyon kicsi változtatással csinálják meg ugyanazt, hogy ne lehessen vádolni õket.? Gimp PS-hoz képest egy csomó mindent nem tud.
"mért nem "lopnak"?" Mert vannak emberek, akik becsületesek, tudod?
... mindemellett nem érdemes lopni egy olyan program miatt, ami ingyenes. Ez olyan, mintha kirabolnál egy bankot és utána szétosztanád a rabolt pénzt. Érthetõ? Na már csak ezért sem lopnak...


Miért nem tölti be a GIMP a képeket?

Amikor meg akarok nyitni egy JPG-t, azt írja ki, hogy : "Ismeretlen fájltípus"

Legjobb válasz: segítsetek, mert unatkozom... :)) GIMPeznék... de nem megy...:(

A kérdező hozzászólása: segítsetek, mert unatkozom... :) ) GIMPeznék... de nem megy...:(
A kérdező hozzászólása: kössz a jó sok választ!

Miért nem indul a GIMP képszerkesztő a gépemen? Most a 2.5.12-es verziót próbáltam, de régebbiek se mennek. Bővebben lent.

Eddig semmi baja nem volt.. Néhány hete hiába indítom el, bejön a kis ablak, elkezd tölteni aztán "nem válaszol". És már le is töröltem, installáltam más verziókat is, de mindegyiknél ugyanez. Előfordulhat, hogy valamit valahonnan töröltem, mert rémlik valami, hogy bogarásztam a gépemben, de igazából nem tudom, hogy mit törölte a Gimp-pel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Ja és Windows 7-et használok.

A kérdező hozzászólása: Ja és Windows 7-et használok.
"Most a 2.5.12-es verziót próbáltam, de régebbiek se mennek." Mint ha a 2.5.x nem lenne régebbi, sõt ezer éves. Elég régen 2.8.x-nél tart szerintem. Próbáltad frissebbel is ami nem több éves? Lehet valami registry tisztogató programot nem ártana futtatni, persze kellõ ovatossággal.
GTK fent van még? Az kell a GIMP-hez, de külön lehet kezelni, ha jól emlékszem.
A kérdező hozzászólása: Most ezt töltöttem le, telepítettem, elindítom és ugyanaz a probléma. "Nem válaszol"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!