Találatok a következő kifejezésre: Miert mondja a (993 db)

Miért mondja a védőnő, hogy feleslegesen terhelem fél éves nagyon náthás babám szervezetét Fenistil cseppekkel?

Én úgy tudom, hogy nátha esetén lehet adni vagy Calcimuscot vagy Fenistil cseppet.

Legjobb válasz: Nekünk minden náthánál felírta a doktornö a fenistilt,azért mert a duzzadz nyálkahártyát nyugtatja,ezáltal segiti a váladék kiürülését,és igen van olyan orvos,aki a calcimusc-ot preferálja. Nem tudom miért mondja de itt a környékünkön minden orvosnál hozzá tartozik a náthás állapotok kezeléséhez! Jobbulást a picinek!

Nekünk minden náthánál felírta a doktornö a fenistilt, azért mert a duzzadz nyálkahártyát nyugtatja, ezáltal segiti a váladék kiürülését, és igen van olyan orvos, aki a calcimusc-ot preferálja. Nem tudom miért mondja de itt a környékünkön minden orvosnál hozzá tartozik a náthás állapotok kezeléséhez! Jobbulást a picinek!
A Fenistil cseppet igen is lehet nátha esetén is alkalmazni, nem csak allergia esetén. Ugyanis mind allergia, mind pedig nátha esetén megduzzadhat az orrnyálkahártya, ami miatt nem tud rendesen levegõzni az orrüreg, nem kap rendesen levegõt a gyerek. A Fenistil csepp pedig erre nagyon jó. Leviszi az orrnyálkahártya duzzanatot. Nyugodtan adjad, ha az orvos ezt tanácsolta! És a védõnõ nem gyerekorvos! Azt add, amit a gyerekorvos mond, nem a védõnõ.
A Fenistil Juniorra gondolsz ? Mert az nem náthára van, hanem allergiás tünetek kezelésére.
Én még a Luuf-balzsamot is használtam. A Fenistil csepp valóban akkor kell, ha valami miatt nem kap levegõt, de nem nátha. Antihisztamin.
Szerintem is inkább homeoval próbálkozz, vannak jó cuccok rá, több is. De el fog múlni lassan. Ha nem kap levegõt, orrcsepp és a szokásos Sterimar-orrszívás.
A kérdező hozzászólása: Igen gyerekorvos mondta, hogy adhatom pont azért amit az utolsó kettõ anyuka írt! Csak azt nem értem, hogy a védõnõ miért szólta le?
Figyu, adjad neki, baja nem lesz, de anélkül is el fog múlni a nátha.
A fenistilt igen szokták adni náthára, az orr duzzanat miatt. Ha a doki ezt javasolta, akkor ne törõdj a védõnõ leszólásával. Nem terheled feleslegesen a gyerkõcöt vele. 5 éves kislány anyukája.
"Figyu, adjad neki, baja nem lesz, de anélkül is el fog múlni a nátha." Nem arról van szó, hogy a nátha nem fog elmúlni, csak ha a gyereknek nem fog rendesen járni a levegõ az orrában, akármilyen hihetetlen, de az egyenes út a savós középfülgyulladáshoz!

Miért mondja a vékony lányoknak mindenki, hogy hízzanak? Volt, hogy nektek is mondták esetleg?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire vékony és ki mondja. Ha csontsovány akkor az egészsége érdekében mondják, és amiatt is mert sokkal nõiesebb szebb alakja lehetne az illetõnek mondjuk plusz 5 kilóval. Amúgy a szülõket nem kell figyelembe venni általában, mert õk úgy vettem észre hogy a normál alkatú lányokra is rámondják hogy sovány vagy hizhatnál. Meg a nagymamák mégjobban ilyenek. :)

Attól függ mennyire vékony és ki mondja. Ha csontsovány akkor az egészsége érdekében mondják, és amiatt is mert sokkal nõiesebb szebb alakja lehetne az illetõnek mondjuk plusz 5 kilóval. Amúgy a szülõket nem kell figyelembe venni általában, mert õk úgy vettem észre hogy a normál alkatú lányokra is rámondják hogy sovány vagy hizhatnál. Meg a nagymamák mégjobban ilyenek. :)
Egyik eset, hogy kórosan sovány vagy. Másik eset, hogy irigyek, és azt akarják, hogy te is legyél elhízott. (Ezt általában veled egykorúak mondják, a nagyikban nincs ilyen hátsó szándék.) Nem elõítélet, kövérként mondom ezt. Szerintem nagyon sok emberben benne van a "nehogy már csak én szívjak" hozzáállás. Hiszem, hogy vannak szülõk, akik ezért akarják mindenkire rátukmálni a gyerekszülést. 24/L
Nekem mondták már. 47kg vagyok. De nem akarok hízni, jó így vékonyan, van fenekem és mellem is (nem is kicsi). Szerintem ha nem kórosan sovány valaki azzal semmi gond nincsen. Talán rossz ránézni egy nagyon vékony pálcika lányra, v. fiúra. Én is néha beleborzongok ha meglátok egy sovány deszka csajt. Nekem az ugrik be hogy nincs mit ennie, vagy önsanyargatásból nem eszik. De tudom, hogy nem csak ezek vannak. Én pl akár mennyit eszem nem tudok hízni. Alkat kérdése.
ma 14:38 Sok mindentõl függ ez :) Nekem kifejezetten erõs a csontozatom. Én most sokkal több vagyok, mint 60 kg :D Ennek ellenére sokan mondják, hogy nem is látszik rajtam és 10 kg-ot simán letagadhatnék. Konkrétan 76 kg vagyok. Van egy barátnõm, õ 5 cm-rel alacsonyabb nálam és õ 74 kg. Rá viszont azt mondják pl. a haverok, hogy van rajta felesleg, nem kevés. Tényleg elég nagy pl. a hasa, feneke, combja.
Nekem is mondták, néha most is mondogatják, fõleg azok akiket ritkán látok, hogy vékony vagyok, hízzak már stb... 160 cm vagyok és 47 kg. Megehetek én naponta egy fél malacot akkor se leszek ducibb. Ilyen a testalkatom, + genetika. De amúgy én elengedem a fülem mellett ezeket a kijelentéseket. Magamnak jó, ahogy vagyok, a võlegényemnek is, más pedig nem érdekel!
"M.-H. Alexandra válasza: Amikor 176 cm magas és 60 kg voltam, akkor mondták, hogy hízhatnék pár kg-ot." Nekem 175cm és 55kg mellett mondják, hogy sovány vagyok.
ma 12:44 legyél büszke a súlyodra, szerintem tökéletes vagy! ha dagi beszól hogy deszka vagy vagy akármi, akkor mondd meg neki h semmi pénzért nem akarnék dagadt disznó lenni! Én biztos megmondanám az összes dagadtnak a tutit! Én meg azért vagyok mérges mert alacsony és dagadt vagyok, nekem nem szólnak hogy sovány vagyok, inkább azt hogy dagadt és igazuk is van! 166cm körül vagyok és 54-55kg:((
Engem is állandóan csesztettek, 165 magas vagyok és átlag 53-55 kiló, utáltam amikor azt mondták hogy sovány vagyok.
Én 20 éves vagyok(164/48) és egész életemben azt hallottam mindenkitõl(családban is, suliban is, orovosoktól is, stb..), hogy "milyen vékony vagy, miért nem eszel rendesen?, hol tudsz ilyen kis nadrágot venni magadnak" stb...egyszerûen tönkretették az önbizalmam, undorodom a testemtõl, a hízni pedig egyszerûen nem tudok, ilyen a genetikám, ezt örököltem a szüleimtõl. Amikor ide az oldalra tettem fel a kérdést, hogy tényleg olyan undorítóan vékony lennék, szinte alig kaptam negatív kommentet, szinte mindeki dícsért, hogy milyen csinos stb...ennek ellenére mostanság még mindig megkapom a "gebe, deszka" jelzõt, pedig ezek a dolgok ugyanolyan rosszul tudnak esni az ilyen lányoknak, mint amikor egy túlsúlyos lánynak mondják azt, hogy kövér, vagy elefánt, pedig valószínûleg õk sem tehetnek róla.
Van egy kolléganõm, 40 közeli és nagyon vékony. Õt is mindig ezzel piszkálják, ugyanakkor látható, hogy így is tetszik a férfiaknak. Egyébként mindig ez van, aki kövér, fogyjon, aki sovány, hízzon. Mintha csak egy méret lenne elfogadott. :D
De õket sem bántani kell, mert ez egy betegség, és nekik is rossz, hogy ebben benne vannak, de nagyon nehéz belõle kikerülni... Szóval nekik is inkább segíteni kell, nem piszkálni, hogy hízzál már, mert az csak megijeszti..
Amikor 176 cm magas és 60 kg voltam, akkor mondták, hogy hízhatnék pár kg-ot.
Én sem tudom. Teljesen normális alkatom van, szerintem nem vagyok sovány, mégis mindenki azzal jön, hogy jaj már nagyon vékony vagy, ne fogyj többet, enned kéne rendesen. Pedig eszem rendesen, de örülök, hogy lefogytam, és nem szeretnék visszahízni. 164 cm vagyok és 51-52 kg. 20l
Nekem a szüleim pont ellenkezõjét mondják, hogy fogynom kéne :S... Szóval nem csak a vékonyakra mondják hidd el! 14L
A kérdező hozzászólása: Nem a csontsoványokra gondoltam, hanem az olyan normál testalkatúakra.
Világéletemben vékony voltam. Kamaszként annyira szégyelltem, hogy még nyáron is hosszú, bõ nadrágban jártam. Aztán megnõiesedtem, de a vékonyság maradt. Engem az háborít fel, hogy amíg a túlsúlyos emberekkel mindenki politikailag korrekt, senki nem mondja, hogy "úristen, hogy meghíztál!!!", és ez így is van rendjén. De a vékonyaknak - nekem is - zokszó nélkül. Van akivel ritkán találkozom, de minden alkalommal megjegyzi, hogy "jaj, de le vagy fogyva!" de volt már, hogy nemes egyszerûséggel megkérdezte, hogy anorexiás vagyok -e. Mondom 20 éve ismerjük egymást, mindig ilyen voltam. Mondanom se kell, az illetõ nõ. Azt is utálom, amikor mindenhol arról van szó, hogy elég volt az elöl deszka hátul léc, csontsovány modellekbõl. Lehet, hogy elég volt, de én is így nézek ki. Mit csináljak? 170 cm vagyok és 53 kg. Rendesen eszem, a férjem csodálkozik is, mennyit. Szalonnát, csokit, bármit. Esküszöm jól is érezném magam a bõrömben, ha nem lennének néha ezek a beszólások. :(((
Nem baj, a lényeg, hogy egy éven belül menj.

Miért mondja a barátnõm, hogy borotváljam le a péniszemrõl a szõrt, hogy úgy nagyobbnak tûnjön, amikor az megmérve így is 19 cm?

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy ha bekapta tövig, és elérte a szájával az aljánál lévõ szõrszálakat, akkor lesz borotválás! Addig nem, mert a szõrszálak egyébként nem zavarhatják. Meg egyébként is, legyen neki is valami motiváció benne! :D

Mondd meg neki, hogy ha bekapta tövig, és elérte a szájával az aljánál lévõ szõrszálakat, akkor lesz borotválás! Addig nem, mert a szõrszálak egyébként nem zavarhatják. Meg egyébként is, legyen neki is valami motiváció benne! :D
Borotváld le, de utána szopasd meg minden nap:P
Honnan tudjuk? Kérdezd meg õt!
Szõröss fa-rok?? Nagyon undorító!!!! Ezt pasiként mondom:D Az univerzum elnöke? Mivel 19 centivel?:) Azzal még nem nagyon, , bár igaz..a magyar átlag közt király vagy..de akkor én császár:D Komolyra fordítva..nagyon igénytelen lehetsz ha full szõrõsen hagyod..hányinger.
nem akar szõrt nyalogatni esetleg?
A kérdező hozzászólása: a seggemtõl mérve 31 cm. 5 centi széles, kerülete 15 cm Ennyivel akár már az univerzum elnöke is lehetnék.
Lehet egyszerûen zavarja egy-két kósza szõrszál, lehet csak finoman így akar rávezetni, hogy szõrtelenítsd. Nem olyan nagy cucc az.
Persze hogy a szõrrel együtt mérve 19 az pasikám! XD Vagy a se ggedtõl mérted?
mert 1 nagyravágyó ribizlibokor
szereti black cockot. Fesd be feketére

Miért mondja a barátom azt, hogy a fiús lányokat szereti? És mi van ha a lányos fiúkat is? :S 19L

Legjobb válasz: Azért mondja, mert valószínûleg a fiús lányok tetszenek neki. Ez nem bûn. A fiús lányok pedig nem egyeznek meg a lányos fiúkkal, az két, nem is olyan közeli kategória. De talán az lenne a legjobb, ha nem gondolkodnál ennyit egy ártatlan megjegyzésen.

Azért mondja, mert valószínûleg a fiús lányok tetszenek neki. Ez nem bûn. A fiús lányok pedig nem egyeznek meg a lányos fiúkkal, az két, nem is olyan közeli kategória. De talán az lenne a legjobb, ha nem gondolkodnál ennyit egy ártatlan megjegyzésen.
Már az elsõ kijelentése is épp elég gáz(a te szemszögedbõl fõleg), nem gondolod?
Mert egy aberrált féreg aki a transsszexuálisokra gerjed.
Biszex a barátod, hagyd el. Neked egy igazi férfi kell. Javaslok egy norvég marhapásztort!
Én pl. mindig is fiús lánynak tartottam magam. Inkább fogócskáztam az udvaron, minthogy pónikat toszogassak a sarokban. Mérnök vagyok, érdekel egy csomó minden, ami az átlaglányokat nem, ellenben hidegen hagynak a körömlakkok és mellimplantátum-formák. Ettõl még egészséges nõ vagyok egészséges párkapcsolattal. Fiús lánynak lenni jó. :)
mert rohadt randa vagy
Valószínûleg nem szereti, ha egy nõ hisztizik meg nyávog megállás nélkül, ebben tökéletesen igaza van. Egyébként pedig nem is szép az, amikor valaki már túl nõies nõ. Ettõl még nem biszex a pasid, ne aggódj. Inkább hisztizz kevesebbet, mert szerintem ez a kiejelentés inkább erre utalt. (bocsi ha rosszul gondolom, csak magamból indultam ki) 25F

Miért mondja a budapestiek többsége a környezetemben Ferencvárosra (9), hogy gettó, meg szar környék? Hiába mondom, hogy nem, le se szarnak, kiröhögnek.

Szerintem aki ezt mondja, az az elmúlt 5 évben nem volt Ferencvárosban. Olyanról, hogy városrehabilitációs program, még álmukban sem... Hiába mondom azt, hogy azért sokat változott. Több mint 4 éve lakom itt "teljesen", egyszer sem kötöttek belém durvábban, mindig könnyű szerrel tovább mentem. Hogy őszinte legyek, azok a cigányok akik a sétányokban gengelnek, és füveznek, azok az esetek 90%-ban le se szarják az embert, ha közömbösen viselkedik. Legolcsóbb új építésű lakás általában 10-15 millió körül kezdődik, mégis gettó. Sőt, még az is előfordult, hogy elkezdtek cigányozni csak azért, mert Ferencvárosban lakom. Most erre mi a francot lehet mondani? Aki szintén belvárosi és megfordul erre gyakrabban, az nem fikázza, leginkább azok jönnek ezzel akik a Budapest környékén, vagy a külvárosban laknak. Már nagyon kezdem unni, ha elkezdem magyarázni, hogy de nem gettó, akkor meg kiröhögnek.

Legjobb válasz: Azért nem mindegy, hogy Ferencváros melyik részérõl van szó. Mert a rehab rész (Haller és körút közti rész) nagyjából okés, én is ott vettem most lakást, de a Gát utca és környéke valóban gettó. Ahogy a Hungárián kívüli részek is eléggé lelakottak, gondolj a hajdani Dzsumbujra, vagy a Gubacsi út végén található vörös lámpás utcára. Valóban igaz, hogy sokat fejlõdött a kerület, de még van hova javulnia.

Azért nem mindegy, hogy Ferencváros melyik részérõl van szó. Mert a rehab rész (Haller és körút közti rész) nagyjából okés, én is ott vettem most lakást, de a Gát utca és környéke valóban gettó. Ahogy a Hungárián kívüli részek is eléggé lelakottak, gondolj a hajdani Dzsumbujra, vagy a Gubacsi út végén található vörös lámpás utcára. Valóban igaz, hogy sokat fejlõdött a kerület, de még van hova javulnia.
Én 2 évig tanultam a Jachikban, a dzsumbuj mellett voltam kolis, és több attrocitás történt velem a 8-9. kerben, mint Borsodban (ott élek). Pedig akkor már le volt bontva a dzsumbuj nagy része.

Miért mondja a pasi h nagyon szeret velem lenni?

Van egy srác, aki tetszik, és mások szerint én is neki.Mostanában sokat vagyunk kettesben,tök jó helyekre visz de még nem történt közöttünk semmi.Lehet h érez irántam valamit?

Legjobb válasz: nem lehet, biztos.

nem lehet, biztos.

Miért mondja a barátnőm hogy találjam fel magam?

Legjobb válasz: Szabadalmi jogot akar benyújtani?

Szabadalmi jogot akar benyújtani?
Mert tuti elege van belõled, mulya vagy és azt akarja, hogy legyél már egy kicsit karakánabb, mutasd ki, ha kell neked. Egy nõt/lányt nem csak megszerezni is kell, ha a kapcsolat unalmas vagy nem kielégítõ (testi és érzelmi szempontból egyaránt), lelép. Találd fel magad: ne õ mondja meg mindig mi legyen, legyél kezdeményezõbb és határozottabb.
Az enyém azt kérte, hogy tálaljam fel magam. Gondolom a részletekre nem vagy kiváncsi. Esetleg ha a k..szott szövegkörnyezetet megismertetnéd velünk, vagy több infót írnál, még kapnál hasznos válaszokat is.
Találd fel magad! Vajon miért mondja?
Elsõ xD Ott a pont.
A kérdező hozzászólása: Szakított velem és én próbálom elérni azt hogy vissza jöjjön bokolok neki meg minden de mindig valahogy el szúrom és ezt vágja a fejemhez.
Bokolni nem elég, Bokkodni kéne...
"Szakított velem és én próbálom elérni azt hogy vissza jöjjön bokolok neki meg minden de mindig valahogy el szúrom és ezt vágja a fejemhez." Öreg hiba. Azzal ha bókolsz meg próbálod meggyõzni SOHA nem fogod visszakapni. Elvégre dobott. Ha vissza akarod szerezni, ne keresd egyáltalán, hagyj neki békén. Pár hét és õ fog téged. Ha meg mégse, akkor se vesztettél semmit, mert eleve esélyed nem lett volna. Legalább megmarad a büszkeséged.
Miért dobott?
mert nem jó az url
Vagy frissített megint a YouTube és kell várni, míg a YouTube letöltõd frissül.

Miért mondja a barátom egyszer azt hogy szeretne gyereket egyszer meg azt hogy nem?

én 20 éves vagyok ? pedig 25,dolgozik már. Egyik nap mondja hogy mennyire szeretne,másik nap meg,hogy nem szeretne még de ha véletlen becsúszna nem esne kétségbe...mit akar?? én lehet h fiatal vagyok még de nagyon szeretnék már...

Legjobb válasz: azért, mert férfiból van, és bizonytalan, ez természetes! amíg vacilál, addig ne erõltesd, ne legyen baba! csak majd ha biztos lesz benne. hogyha nem biztos benne, és baba lesz, akkor lehet,m hogy megijed és esetleg elmenekül. várd ki amíg magabiztos lesz! még nagyon fiatal vagy, elõtted az élet! :)

azért, mert férfiból van, és bizonytalan, ez természetes! amíg vacilál, addig ne erõltesd, ne legyen baba! csak majd ha biztos lesz benne. hogyha nem biztos benne, és baba lesz, akkor lehet, m hogy megijed és esetleg elmenekül. várd ki amíg magabiztos lesz! még nagyon fiatal vagy, elõtted az élet! :)
én is pont így vagyok a pasimmal, azaz, õ a baba kérdéssel. én se értem.
azt mondta h nem szeretne még. akkor ezzel sztem meg is válaszolta. de ott van a "még" szó, tehát egyszer majd akar.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!