Találatok a következő kifejezésre: Miert leht hogy a 3 (89 db)

Miért lehet, hogy a 3 éves kislányom a korosztályával egyáltalán nem játszik, nem beszél, míg pl.9-10 évessel igen?

december végén volt 3 éves. a 10 éves unokatesójával másfél órát is játszott legutóbb, minden felnőtt beavatkozás nélkül. a 3 évesek elől meg menekül. felnőttekkel is szóba áll. amúgy nagyon okos, korosztályánál okosabb, nagy szókincsű, nagy fantáziájú kislány. ég nem ovis, mert itthon vagyok a kistesójával, szeptembertől fog menni.kicsit aggaszt, hogy a kortársai nem érdeklik, mi lesz az oviban?

Legjobb válasz: Az én kislányom is ilyen, mi is szeptemberben kezdjük az ovit és a vele egykorú gyerekek nem igazán érdeklik aki tõle idõsebb azzal szívesen játszik, a felnõttekkel pedig úgy beszélget, hogy az álluk leesik tõle. De szerintem nem kell aggódnod mert biztos fel fogja magát találni az oviba a neki megfelelõ társasággal:)

Az én kislányom is ilyen, mi is szeptemberben kezdjük az ovit és a vele egykorú gyerekek nem igazán érdeklik aki tõle idõsebb azzal szívesen játszik, a felnõttekkel pedig úgy beszélget, hogy az álluk leesik tõle. De szerintem nem kell aggódnod mert biztos fel fogja magát találni az oviba a neki megfelelõ társasággal:)
na pont ezért van szükség megfelelö vegyes csoportokra, mert az életben sem 3 évesekkel van csak körül véve, így az oviban is így kellene lennie mindenhol, csak az ovonök erre képtelenek sok helyen. Szóval ha teheted vegyes csoportba tedd be. Amúgy szerintem azért van mert van kistesó. ha nem lenne kistesó akkor valószínü szeretné a kisebb gyerekeket is.
a 9-10 éves azt játssza, amit a kiscsaj akar, egy másik 3 éves meg nem
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. már a kistesó elõtt is ilyen volt. sosem érdekelte a korosztálya. (5 hónapos a kicsi). a nagy nem azt játszotta amit õ akart, hanem vegyesen, egyszer ezt talált ki valamit, másszor meg a másik. nem az vlt, hogy õ parancsolgatott, hogy most ezt most meg azt. nem tudom, van e vegyes csoport az ovinkban, majd megérdeklõdöm.
A mi kisfiunk is ilyen volt. Felnõttekkel nagyon jókat beszélgetett, és a nagyobb gyerekekkel preferált játszani. Iskolaelõkészítõben be lett skatulyázva a saját korosztályába, ahol kereste a helyét, mert õt a gagyiság nem igazán érdekelte, az õ kis komoly dolgait meg a többi nem értékelte. De szerencsére jó kis természete van, és elsõ osztályra megszokta, mostmár bele illik a csapatba. Nem baj ez. Én mondogatam neki néha mikor a kisebbekkel nem akart lenni, hogy nekik õ a nagy, és ahogy õ szeret a nagyokkal játszani és a nagy szivesen játszik vele, ugyanígy a kicsik is szeretnének vele játszani, mert õ a nagy és okos. Persze nem ilyen bonyolult mondatban adtam elõ. Lehet, hogy segített. 3 évesen még nem vagy gondban ezzel ne félj.

Miért lehet, hogy a 3 hetes lányom, ha leteszem sir, a kezemben viszont alszik? Talán a front miatt nyűgös?

Legjobb válasz: Ne hari kedves elsõ válaszoló,de ez egy hülyeség!Kérdezz meg orvost is,akár,ilyen pici babák még nem rafináltak.Ösztönlények.Nem olyan régen még a védõ,óvó pocakban lakott,ahol semmire nem volt gondja.Nem fázott,nem volt egyedül stb.Egész egyszerûen az anyukája féltõ gondoskodására van szüksége!Vedd fel és dajkáld meg mindig,amikor sír és szüksége van rád.Az én 2.fiacskám 17 hetes,8 hetes kora óta egész éjszaka alszik,napközben vigyorog,gagyarászik.Tudja,ha bármi baja van és szól én ott vagyok!MINDIG!Soha nem hagytam sírni,felvettem-fel is fogom-még sincs kézhez szokva,és még soha nem aludt a mi ágyunkban.Szóval kedves kérdezõ,mindent bele,símogasd,öleld,ringasd,amikor csak neki vagy neked szükséges!Az érzelmi fejlõdése alapjait is most kell lerakni.2 boldog gyerkõc anykája

Ne hari kedves elsõ válaszoló, de ez egy hülyeség!Kérdezz meg orvost is, akár, ilyen pici babák még nem rafináltak.Ösztönlények.Nem olyan régen még a védõ, óvó pocakban lakott, ahol semmire nem volt gondja.Nem fázott, nem volt egyedül stb.Egész egyszerûen az anyukája féltõ gondoskodására van szüksége!Vedd fel és dajkáld meg mindig, amikor sír és szüksége van rád.Az én 2.fiacskám 17 hetes, 8 hetes kora óta egész éjszaka alszik, napközben vigyorog, gagyarászik.Tudja, ha bármi baja van és szól én ott vagyok!MINDIG!Soha nem hagytam sírni, felvettem-fel is fogom-még sincs kézhez szokva, és még soha nem aludt a mi ágyunkban.Szóval kedves kérdezõ, mindent bele, símogasd, öleld, ringasd, amikor csak neki vagy neked szükséges!Az érzelmi fejlõdése alapjait is most kell lerakni.2 boldog gyerkõc anykája
Rafinált. Minden gyerek szívesebben van el ha felvan véve, a szülõi közelségben, mintha letennéd.Ezt ki is fogja használni ha hagyod!

Miért lehet hogy a 16 hónapos fiam 3 orát alszik délben ha apa itthon van, de ha csak én akkor csak egy orát?

idegesitö, ráadásul nem piheni ki magát, pedig én sem zörgök, minden ugy van mint mintha ketten lennénk itthon..

Legjobb válasz: Lehet, hgoy apa ritkabban van vele es igy izgalmasabb neki, jobban lefarad szellemileg vagy esetleg fizikailag. Nem csak rad koncentral hanem 2 emberre... A kisfiam igy van a bolcsivel. Ott ugy lefarad a sok ujtol, jatekoktol, gyerekektol, hogy delutan alszik 2 es fel orat es este 7:30-kor mar alszik mint a bunda, reggel 8-kor ebreszteni kell, hogy gyerunk indulas van!!! Hetvegen alszik delben 1 max. masfel orat es reggel 7-kor mar kukkorekol de van, hgoy hamarabb Este nem alszik el 8:30-nal elobb, hetvegen. :))) Pedig jatszoterezunk, tekergunk, most hetvegen faleveleket gyujtottunk meg fenyotobozt, masfel orat setaltunk, de hiaba. Mondtam is a ferejmnek, hogy mar lassan kevesek vagyunk neki. :) 21 honapos

Lehet, hgoy apa ritkabban van vele es igy izgalmasabb neki, jobban lefarad szellemileg vagy esetleg fizikailag. Nem csak rad koncentral hanem 2 emberre... A kisfiam igy van a bolcsivel. Ott ugy lefarad a sok ujtol, jatekoktol, gyerekektol, hogy delutan alszik 2 es fel orat es este 7:30-kor mar alszik mint a bunda, reggel 8-kor ebreszteni kell, hogy gyerunk indulas van!!! Hetvegen alszik delben 1 max. masfel orat es reggel 7-kor mar kukkorekol de van, hgoy hamarabb Este nem alszik el 8:30-nal elobb, hetvegen. :) )) Pedig jatszoterezunk, tekergunk, most hetvegen faleveleket gyujtottunk meg fenyotobozt, masfel orat setaltunk, de hiaba. Mondtam is a ferejmnek, hogy mar lassan kevesek vagyunk neki. :) 21 honapos


Miert leht az, hogy a 3 hetes kislanyom nemakar elaludni a kisagyaba ebren, csak ugy tudjuk letenni, hogy mar a kezunkben elaludt. tudom, hogy nem igy kene lennie, mert nagyon hozzaszokik?

Legjobb válasz: 3 hetes, még nagyon pici adj neki idõt, ki tudja mi zavarja meg a nyugalmát. valami miatt, nem érzi jól magát egyedül a kiságyban, próbálkozzatok, nyugodt hangulatot teremteni elalváshoz, majd idõvel kialakul a rutin, és menni fog. lehet, hogy a pocija fáj, lehet, hogy csak ragaszkodik hozzátok! :) szerintem fokozatosan és türelmesen hozzá fog õ is szokni idõvel.

3 hetes, még nagyon pici adj neki idõt, ki tudja mi zavarja meg a nyugalmát. valami miatt, nem érzi jól magát egyedül a kiságyban, próbálkozzatok, nyugodt hangulatot teremteni elalváshoz, majd idõvel kialakul a rutin, és menni fog. lehet, hogy a pocija fáj, lehet, hogy csak ragaszkodik hozzátok! :) szerintem fokozatosan és türelmesen hozzá fog õ is szokni idõvel.
Én is igy vagyok a 6 hetes kisfiammal. Ráadásul nagyon óvatosan kell letenni mert ha észreveszi hogy letettem máris felébred. Szerintem a kezünkben nyugszik meg érzi a közelségünket ez lehet az oka.
szia.Nálunk ugyan ez volt.Volt hogy velem aludt a mellkasomon, mert máshogyan nem akart.Most viszont a kiságyban alszik, u´gy hog levettük az eggyik oldalról a rácsot, összehu´ztuk a nagyággyal, kapott egy nagypárnát, és alszik mint az angyalka.Rebeka 11.hetes, és csak így hajlandó aludni.A lányod még túl kicsi.Valószínü, hogy biztonsa´gban e´rzi magát veled.Adj neki idöt.
Szia! Mi is így kezdtük és még most is felébred ha berakom az ágyába. Mi azt csináltuk, hogy lefektetés után simogattuk, énekeltünk neki. Ezektõl megnyugodott, érezte, hogy ott vagyunk vele és elaludt. Próbáld ki, hátha nektek is sikerül:-)
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Én az elsõ két gyerekemnél alkalmaztam az említett módszert, a harmadiknál nem vált be. Õ is a ringatós típus, most már 1 éves lesz, és még mindig ringatva vagy szopizva alszik el. Viszont azt már megtanulta, hogy az esti fürcsi, vacsi és szopi után alvás jön, mert bealszik a szopival, és simán le tudom tenni, alszik reggelig. Ezt csak betegség zavarja meg nála, vagy fogzás. Nem volt könnyû, de én így voltam nyugodt, hogy én altatom el, sírni hagyással itt nem mentem semmire, megpróbáltuk.

Miért lehet hogy mikor heti 3-4szer edzettem könnyebben lement rólam a felesleg mint mikor heti 6szor csináltam?

Legjobb válasz: Hát ezt jobban is körül írhatnád. Így elsõre azt mondanám, hogy szarul kajálsz.

Hát ezt jobban is körül írhatnád. Így elsõre azt mondanám, hogy szarul kajálsz.
Azért nem olyan egyszerû az az izomépítés, pláne, ha az ember még diétázik is, szóval nem hiszem, hogy az izomzatod fejlõdött volna olyan nagy mértékben. Én is csak a kajában látom a megoldást, ott étkezhettél valahogy másképp, lehet a több mozgás jobban meghozta az étvágyad, és a bevitt ételmennyiséghez meg mégsem volt annyira intenzív a mozgásod. Most hogy kevesebbet mozogsz, lehet nem eszel annyit, így összességében hatékonyabb a diétád. Amúgy szerintem a heti 3-4 edzés bõven elég, mert a pihenésre is figyelni kell.
A kérdező hozzászólása: Igen ez igaz nem igen van elõre megtervezve a kaja. Azért "erõltetem" a heti 6ot mert nagyon jól esik engem ez kapcsol ki. Kellemest a hasznossal :)
De akkor miért nem edzel újra heti 3-4 napot, ha az volt neked a hatásos? Miért erõlteted a heti 6-ot, ha az úgy nem jó?
Az a baj, hogy nincs elõre megtervezett étrended. Így nehéz bármit mondani mert nagyon nagy százalékban a kaja határozza meg a fogyást. Azzal pedig, hogy zsír helyett izmot építesz nem áltatnám magam ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi én is erre gondoltam csak nehezen hittem/hiszem el hogy a szobabiciklizés meg a heti egy aerobic ennyit tenne(izomzatba). köszi a válaszokat!
Sportolással izom is keletkezik, aminek fajsúlya több("nehezebb"), mint a zsíré.
A kérdező hozzászólása: reggelire általában rozskenyeret felvágottal paprika paradicsom, ebédre amit fõzök egy kisebb adagot abból duán változó este általában csirkemell vagy tojásrántotta kenyér meg minden nélkül. Aerobicozok ha tudok ha van aki vigyáz a lányomra hosszabb idõre (ezt sajnos csak heti 1 alkalom) ha meg nem akkor szobabicikli mert az halk azt tekerem amig alszik :) . tudom bõven van benne kifogásolható csak azt nem értem miért van az ugyanolyan kaja meg mozgás mellett hogy nem egyformán megy le a súly
Mit eszel, mit sportolsz?
A kérdező hozzászólása: de van még. 164cm 78kiló
Lehet, hogy már nincs minek lemennie?
A kérdező hozzászólása: Szóval mikor heti 3-4szer edzettem akkor lement majdnem egy kiló hetente mikor meg heti 6szor edzettem akkor meg pár deka csak. közel ugyanúgy ettem
A kérdező hozzászólása: köszi!

Elmaradt a menszesem és csináltam tesztet 2 teszt pozitiv lett, igaz halvány csik lett, a 3. negativ! Miért? Lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem tuti baba van a dologban, lehet a harmadik rossz volt....de gondolom tudod, hogy tutit az orvos megmondja.

Szerintem tuti baba van a dologban, lehet a harmadik rossz volt....de gondolom tudod, hogy tutit az orvos megmondja.
Én is így jártam, nemvárt elõtt 2 nappal reggeli pisibõl nega lett, pár óra múlva csináltam egy másik tesztet az határozott pozi lett, utána 2-3 napig csak nega tesztjeim voltak, azután már lett egy pár pozi megint, de olyan halvány is volt amit alig láttam, a végeredmény 6 nega és 5 pozi teszt lett kb egy hét alatt.Ezek vaterás tesztek voltak, végül vettem egy gabriel tesztet és az is szép pozi lett. 7hkm
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom már egyáltalán! ma megint csináltam és negativ lett! de ezelõtt volt két pozitiv akkor miért volt az?!igaz az elsõ nagyon halvány volt, de a második már joval erõsebb lett egyértelmü volt!mit csináljak? orvoshoz nem tudok menni mert külföldön vok! augusztusba megyek haza!
Pár nap múlva csinálj még egyet, ha az is pozitiv akkor biztos baba.
A kérdező hozzászólása: lehetséges hogy ha gyulladás van a szervezetembe, akkor a teszt nem mutassa ki? mi miatt lehetet pozitiv tesztem?

Az miért lehet hogy 3 henger nem megy A dízelemben?

Olyan problémám lett hirtelen hogy 3 hengerem nem gyújt be 4 hengerb?l. Még nem bontottam meg a motort mert nem volt rá id?m. De azon gondolkodok mit?l lehet ez? Az autó úgy állt le mintha kifogyott volna bel?le a gázolaj.Utána beindítottam de instabil volt az alapjárat és túráztatva ment csak+ mintha 3 hengeres lett volna.aztán leállt. legközelebb rá egy hétre indítottam volna be de csak 1 henger puffog és gázolaj szaga volt. Ebbe egy soros adagoló van állítólag jó. compjter vagy hasonló dolog nincs.

Legjobb válasz: Levegõs?

Levegõs?
A kérdező hozzászólása: Á..... nem sikerült még megoldanom de ha sikerül kiirom mi volt a hiba oka.
Érdeklõdenék, hol tart a dolog, sikerült megoldani?
A kérdező hozzászólása: Kölcsön volt adva.. Szerintem bioetanolt kapott a kocsi mert a gázolaj színe zöldes nem kékes. bár ezt tagadják..
Hol és mit tankoltál bele legutóbb???
A kérdező hozzászólása: Amirõl szó van az egy 110D vito furgon
Persze kompresszió... ne vicceljünk már... egyik napról a másikra nem megy el a kompresszió, meg annak amúgy sem ezek a tünetei :) Amúgy milyen autóról beszélünk?
Nem tudom az izzítógyertyára gondoltál-e, az ugyanolyan gyanús, mint a gázolajszelep. De meg kell nézni, lehet valaki jót ír, de úgyis akkor tudod meg!
Talán hengerfejtömítés. Nekem is az volt. Kompressziót meg kéne méretettni.
ízzítógyertya, vagy kompressziós probléma, ezt a 2-t tartom vólszínûnek.
A kérdező hozzászólása: Megy bele a gázolaj.. Érezni a szagán is. De nem gyújt be.
A kérdező hozzászólása: Nem fogyott ki az üzemanyag.. söt az üzemanyagpumpa se rossz. az is ki lett próbálva
Mármint, ha úgy állt le, hogy kifogyott a gázolaj, akkor levegõs lehet a rendszer. Légtelenítetted?
Szerintem elképzelhetõ, hogy eldugultak a porlasztó fejek. Ugyebár a BioDiesel nem más, mint növényi olajok és etanol keveréke. Éppen ezért elõ szokott fordulni, hogy a növényi "gyanta" vagy teljesen vagy részlegesen eldugítja porlasztókat. Erre az ultrahangozás szokott lenni a megoldás. Én erre gondolok, de kíváncsian várom a fejleményeket.:) Erõsen gyanítom, hogy az üzemanyag minõségével vannak gondok :)

Az miért van hogy a sims 3 házikedvencek mindig ledob? játszok egy picit aztán egyszer csak pakk ledob mért lehet ez?

Legjobb válasz: Bár a játékkal nem játszom, elõfordulhat hogyszerverhiba, ha lehet, illaetve van ilyen válts szervert, csatornát stb. esetleg kompatibilitási problem okoz ilyet a programiknál futtasd windows régebbi verzió kompatibilitásán, (vistan) az segíthet ottvan még a netkapcsolatod lehet ilyen, vagy csak túlmalegedett a modem/router. ha nem használja senki a tetet állítsd le(mindkettõt) majd ha már nem túl meleg indítsd el újra õket. de elõhordulhat hogy rossz a program telepísd ujra! (márha támogatja a játék)

Bár a játékkal nem játszom, elõfordulhat hogyszerverhiba, ha lehet, illaetve van ilyen válts szervert, csatornát stb. esetleg kompatibilitási problem okoz ilyet a programiknál futtasd windows régebbi verzió kompatibilitásán, (vistan) az segíthet ottvan még a netkapcsolatod lehet ilyen, vagy csak túlmalegedett a modem/router. ha nem használja senki a tetet állítsd le(mindkettõt) majd ha már nem túl meleg indítsd el újra õket. de elõhordulhat hogy rossz a program telepísd ujra! (márha támogatja a játék)
A kérdező hozzászólása: letöltöttem már többfajtát. és semeik nem jo :/

Miert lehet az, hogy a 3 honapos babam keveset gagyog?

Legjobb válasz: Nyugalom! Hamarosan annyit fog gagyarászni, köpködni a nyálát, még éjszaka is, hogy szinte be sem akarja majd fejezni. Üdv. 9 hónapos

Nyugalom! Hamarosan annyit fog gagyarászni, köpködni a nyálát, még éjszaka is, hogy szinte be sem akarja majd fejezni. Üdv. 9 hónapos
5 hónapos korára már be nem áll a szája:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszod! Mar alig varom, kicsit meg voltam ijedve!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!