Találatok a következő kifejezésre: Miert latszanak a karjaimon (7 db)

Miért nem látszik a karomon?

az a problémám,hogy ha alaphelyzetben van a kezem tehát lóg akkor tök kicsi vékonynak látszik a karom,feszítve 41-42között mozog,de ha lóg olyan mintha ilyen 20as lenne,lehet hogy azért mert nincs rajta semmi zsír?iszonyú ektomorf vagyok:D

Legjobb válasz: Iszonyú ektomorf...42-es karral képzelem milyen ektomorf lehetsz, ráadásul full szálkásan mert ugye "nincs rajtam semmi zsír". :) Itt szerintem annyi a gond, hogy közel nincs az a kar 42-es, ha már ott tartana, akkor "nyugodt" állapotban, lógatva is látszania kéne az izomzatnak, fõleg ha szálkás (márpedig Neked szálkás.)

Iszonyú ektomorf...42-es karral képzelem milyen ektomorf lehetsz, ráadásul full szálkásan mert ugye "nincs rajtam semmi zsír". :) Itt szerintem annyi a gond, hogy közel nincs az a kar 42-es, ha már ott tartana, akkor "nyugodt" állapotban, lógatva is látszania kéne az izomzatnak, fõleg ha szálkás (márpedig Neked szálkás.)
Az a baj hogy a kar mérete alap állásban "lógva" nem a bicepsz méretén múlik hanem a tricepszen . Tehát tricepszre kéne keményen nyomni attól hogy van formájs és szálkás nem biztos hogy elég nagy a bicepszedhez képest!
Nekem meg alapból 38, befeszítve 37, oszt?:D ...természetesen vicceltem, fordítva vannak az arányok :)
Ez érdekes nekem is 34-es befeszítve meg csak 38
Súlyos önképzavarod van. Hallottál már az inverz anorexia-nervosaról? Férfiakat szokott érinteni, és kb ugyanaz, mint a nõknél az anorexia - hiába mérhetõ az adottság, te a tükörben mégse látod magad jónak. Már a 34-es kar is bõven izmos, szóval szerintem keress fel egy pszichológust...
A kérdező hozzászólása: most néztem emg 34es ha csak lóg tök pettyhüdt állapotban
Akkor csak Te látod kicsinek;-)
A kérdező hozzászólása: ja hát a fekvõtámasztól ne várj csodákat, max egy kis formád lesz
Most mit lóg a faѕzod. Fekvõtámaszozok fél éve és rajtam semmi változás.
A kérdező hozzászólása: esküszöm az istenre, 41-42 közöt van csak most nem akartam irni hogy 41.6
A kérdező hozzászólása: nem tudom 34es szerintem enm izmos, 44es lenne lógatva azzal már nem lenne baj

Miért látszanak annyira az erek a bőrömön? Ez nem baj? A kezemen, karomon, mellkasomon főként.

(sötét zöldes-kékes szín?ek...)

Legjobb válasz: Nekem is ugyanígy látszik és nem azért szerintem mert valaki vékony hanem a bõröd vékonysága miatt.Egyszer elmentem ezzel orvoshoz mert azt hittem magas a vérnyomásom mert akkor is megduzzadnak az erek próbáld ki forró vízbe ha fekszel sokkal de sokkal jobban látszanak és akkor azt mondta az orvos hogy vékony a bõr rajtam és emaitt látszik ennyire.

Nekem is ugyanígy látszik és nem azért szerintem mert valaki vékony hanem a bõröd vékonysága miatt.Egyszer elmentem ezzel orvoshoz mert azt hittem magas a vérnyomásom mert akkor is megduzzadnak az erek próbáld ki forró vízbe ha fekszel sokkal de sokkal jobban látszanak és akkor azt mondta az orvos hogy vékony a bõr rajtam és emaitt látszik ennyire.
Ha fiú vagy, irigyellek, ha lány akkor kicsit probléma.. Ha túl vékony vagy, akkor szokott elõfordulni ilyen, ha nem, akkor passz :S
ha kékes-zöldes, az normális :) Valószínûleg vékony és/vagy világos a bõröd. Az enyém is ilyen, nekem még a melleimen is látszik... Ha vöröses-fekete valamelyik ér, akkor kell aggódni és orvoshoz menni 22/L
nem értem ha lány akkor miért probléma? amúgy nekem is ilyen... :S
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtatátst, akkor úgy tûnik nincs nagy probléma. :) Igen lány vagyok, elég fehér bõrû és vékony, normális alkatú. Csak az ismerõseimnek alig látszik, aztán megíjedtem, hogy hátha van valami bajom... :D
nincs, nekem is latszik, foleg a mellkasomon. feher bor+ vekony zsirreteg a bor alatt. ilyen egyszeru a magyarazat :)


A kérdező hozzászólása: Mitõl alakul ki?
Akkor látszódnak nagyon , ha a testzsír% 8 alatt van !
Az elsõ kérdésed magad is megválaszoltad. A másodikra pedig, hogy a profi testépítésben amikor színpadra lépnek akkor szinte nincs is rajtuk zsír ami elfedné az az izmokat, ereket. Ettõl sokkal definiáltabb lesz az izom. Természetesen ilyenkor az erek is teljesen látszanak. Illetve szerintem sokkal egészségesebb kinézeted ad egy olyan ember, akin kevés zsír van így látszódnak ez erei mint egy olyan ember aki úszik a zsírban

Én már 5 hónapja edzek (gyúrok) de semmi nem látszik meg a karomon de miért?

Legjobb válasz: Nem jó az étrended, sza r az edzésterved és a genetikád sem szerencsés. Valamelyik a 3 közül, de akár mindhárom is lehet az oka.

Nem jó az étrended, sza r az edzésterved és a genetikád sem szerencsés. Valamelyik a 3 közül, de akár mindhárom is lehet az oka.
És elàrulom a világ legótvarabb genetikájával is nõtt volna a karod ha az elsõ kettõ jó
Mert 5 hónap lófasz testépítésben. Mivel kezdõ vagy a techinkád valószínûleg szar, a kérdésbõl azt is ki lehet olvasni, hogy fingod sincs az egészrõl így a táplálkozásod is szar. Ezek nélkül akár hasznosabb dolgokra is költheted a bérlet árát.
Minden bántás nélkül, talán mert, egy agyatlan, sötét, tudatlan, lusta ember vagy. Már a kérdésben a gyúrok szó, istenem, annyira szánalmas. Azt hiszed, hogy a súlyzós edzés annyiról szól, hogy lemész a terembe és emelgeted a vasakat? Ennek a sportnak is hosszú-hosszú tanulóideje van. Biciklizni is meg kell tanulni, mielõtt elmész biciklizni. Olvass rengeteget, ahelyett, hogy interneten várod, hogy valaki a szádba dugja a megoldást, mindent meg lehet találni és ne sajnáld az idõt, mert muszáj ezeket megtanulni. Bár a kérdésedbõl gyanítom, hogy te is csak egy kis sötét gyökér vagy aki azt hiszi, hogy mert GYÚR már menõ. Inkább, hagyd a **csába ezt a sportot és tanulj, mûvelõdj.

Miért van az, hogy megtervezett étrend nélkül is fejlődök? Sőt még a kockák is látszódnak a hasamon.41-es karom van stb.

A személyi edző azt mondta, hogy becsapom őket, mert így csak tervezett étrenddel lehet kinézni. Kiegészítőket se szedek, csak vitamint. Húst is csak heti 2-3x eszem. Ma pl. szalonnát reggeliztem.

Legjobb válasz: Vagy véletlenül épp megfelelõ a kajád. A lényeg a tápanyagbevitel, lehet te nem tudatosan hoztad össze, szerencséd van, örülj neki.

Vagy véletlenül épp megfelelõ a kajád. A lényeg a tápanyagbevitel, lehet te nem tudatosan hoztad össze, szerencséd van, örülj neki.
Jó a genetikád vagy minket is becsapsz. :)
én is aránylag emberesen nézek ki. pedig nem edzem súlyzóval, nincs étrendem.. ÉS? majd ha nem lesz elég neked a fejlõdés, akkor jobban odafigyelsz ezekre..
Jó a genetikád meg valószínûleg õskori hagyatékból ösztönösen nagyjából megfelelõen eszel.
õskori hagyatékból.. :D mindig hiányolom a precíz válaszaidat!! :)

Miert latszanak neha a karjaimon a vererek olyan nagyon?

Legjobb válasz: melegben,megerõltetéskor, de akár ha csak lógatod a kezed a vénák gyorsabban telítõdnek vérrel. Olyan tempóban hogy a szív "nem bírja" egyszerre feldolgozni. Ilyenkor létrejön az ún perifériás pangás, vagyis a végtagokban "tárolódik" a többletvér. Ilyet okozhatnak még betegségek is, de ezzel nem ijesztgetlek, nálad a fent említettek lehetnek az okok.

melegben, megerõltetéskor, de akár ha csak lógatod a kezed a vénák gyorsabban telítõdnek vérrel. Olyan tempóban hogy a szív "nem bírja" egyszerre feldolgozni. Ilyenkor létrejön az ún perifériás pangás, vagyis a végtagokban "tárolódik" a többletvér. Ilyet okozhatnak még betegségek is, de ezzel nem ijesztgetlek, nálad a fent említettek lehetnek az okok.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. De megis kivancsi lennek milyen betegsegek okozhatjak, mert fajni is szokott, ugy erzem mintha mar szakadna le a ket karom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!