Találatok a következő kifejezésre: Miert kell sokkal tobbet mennem (2 db)

Miert kell ejszaka sokkal tobbet mennem pisilni mint nappal?

terhessegem kezdete ota sokat jarok pisilni,de kb 2 honapja ejszaka sokkal tobbet jarok mint napkozben,mitol lehet ez?

Legjobb válasz: 35 hetes vagyok

A kérdező hozzászólása: 35 hetes vagyok
A babók általában aktívabbak (az enyém ilyen volt), hisz olyankor te nyugalomban vagy. Napközben amikor jössz-mesz, akkor elringatod õket, s akkor alszanak. Szeretik, ha viszik a pocsijukat. Türelem, kint is uganez lesz a helyzet, csak akkor már éjszaka is cipekedhetsz!!! Sok sikert!
Mivel elindult náluk egy aktívabb növekedési hullám, már kevesebb a helyük és nyomkodnak mindent odabent.
Nekem általában 1-2-szer ki kell mennem az éjszaka folyamán.Valamikor csak 1 óra körül, van amikor 3/4 4 körül, és van amikor mind a két idõpontban felkelek.Nekem azt mondták, hogy kb akkor fog felébredni, ha megszületik is.Hát nem tudom.Ilyenkor már nyomják a hólyagot is, és valószínû, hogy azért kell felkelned, mert vizelési ingered van.Neked már nem sok van!1 hónap, és megvan a pici. Én még várok rá október végéig. 26 hetes kismama
Szia! Napközben gyûlik bennünk egy kis víz, van akinél látványis is pl. a lábakon. Éjszaka a fekvõ helyzet hatására egyenletes a keringés, és visszaszívódik a víz egy része. Ezt a kis felesleget pisiled ki éjszaka. Persze az ingert fokozza a baba mozgása is :)

Miért van, hogy mióta fogamzasgatlo tablettat szedek (12 napja) sokkal tobbet kell vecere mennem, olyan mintha meg faztam volna?

Legjobb válasz: Én a második levéllel szedem a tabim, és én is sokat járok ki! Szerintem ez természetes!

Én a második levéllel szedem a tabim, és én is sokat járok ki! Szerintem ez természetes!
hormonok.... amikor valami új történik a szervezeteddel akkor reagál a te esetedben a tablettára gyakori vizeléssel ha megszokja a szervezeted akkor már nem lesz olyan gyakori ez a wclátogatás:D addig bírd kivalahogy am sztem nem érdemes tabit váltani(ha esetleg ezen gondolkodnál)mert könnyebb megvárni amig ezt megszokja a szervezeted mint hogy másiknál esetleg kellemetlenebbül reagál...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!