Találatok a következő kifejezésre: Miert kell sokkal (242 db)

Vérvétel után miért kell sokat inni?

Legjobb válasz: Miért? Sokat kell inni vérvételkor? Talán a véradásra gondoltál, amikor nagyobb mennyiségût csapolnak le tõled.

Miért? Sokat kell inni vérvételkor? Talán a véradásra gondoltál, amikor nagyobb mennyiségût csapolnak le tõled.
Igazából vérvétel elõtt kéne sok vizet inni, hogy ne legyen besûrûsödve a véred, könnyebben le tudják venni, és a szervezeted sem viseli meg annyira.
Esetleg véradás után. Na akkor sokat kell inni. A vérvételkor nem sok vért vehetnek le.
nemtom, de mintha csak magamat hallanám :S
Az élet mindig is szar volt. Néha jó. Na, akkor most képzelj magad elé 100 embert. 50 nõ és 50 férfi. Tegyük fel, hogy minden nõnek/férfinek tetszik (komolyan kell neki) 2 (valamelyike) a másik nemû csoportból. Ha egyet kinézel az egyikbõl, akkor annak az esélye, hogy az általa tetszõ 2-bõl legalább egynek õ is viszont tetszik (feltételezve, hogy mindenkinek max. 2 ember valamelyike kell a másik csoportból), 8% (1-(1-2/50)^2). Tehát ha egy emberre vonatkoztatod, hogy összejön neki a kölcsönös kellés, akkor csak 8% esélye van. Persze ha átrendezõdnek a csoportok (új emberek kerülnek be), akkor a dolog változik. Persze ez egy elnagyolt modell, de jól mutatja, hogy amíg az emberek számára sokkal többen nem kellenek, mint kellenek, addig nem meglepõ a helyzet. Azt hozzá kell tenni, hogy ennek ellenére nagyon is mûködik, mert a hasonlók a hasonlókat választják. De a hasonlóság az tudat alatti módon, a viselkedésminták alapján dõl el.
velem is így van :(
Sajnos ez igy van, ilyen az elet:(
dettó. de az idõ mindenre gyógyír, én ezt mondom, és ez többnyire be is válik..:)
Az élet nagyon is szép, csak rá kell találni a megfelelõ emberre, és rájöttök!
Az élet nem szar csak mi tesszük azzá. És nem hiszed el? Te mit teszel ez ellen? Ülsz a számítógép elõtt és sajnáltatod magad. Ha most azt írom, h szar az élet jobban érzed magad?...menj csak szépen el a haverokkal és ha kell igyál, meg ismerkedj, kerüld a magányt. Ha most száz ember egyet ért itt veled, az segít?...nem. Ha nem is most rögtön, idõvel minden jobb lesz. Egy férfinak mindig a nõ volt a gyengéje. Lépj ki az önsajnáltató életedbõl, szakíts meg mindent ami a lányhoz fûz, állj a talpadra és keress egy lány akinek tényleg kellesz, mert szép az élet, csak kell hinni benne.

Miért kell sok pasinak könnyen kapható buta nő? Amelyik pasi ilyen csajokkal foglalkozik, annak soha nem fog kelleni egy kedves, értékes, okos csaj?

Képesek egyesek éveken át foglalkozni olyan csajokkal, akik magyarul marhák, csak azért, hogy esténként legyen kivel szexelni.

Legjobb válasz: Utolsó! Pont ugyanezt akartam írni. Sok bomba csajnak, az agresszív, verekedõs, idióta bunkó parasztok jönnek be.

Utolsó! Pont ugyanezt akartam írni. Sok bomba csajnak, az agresszív, verekedõs, idióta bunkó parasztok jönnek be.
A nok is tobbnyire a bunko/nagymeno arcokkal vannak, szoval mi is feltehetnenk ugyanezt a kerdest... Amugy a kerdesed jogos.
Vagy nézzen ki így: http://stifler.hu/wp-content/uploads/2013/05/dope-1.gif http://stifler.hu/wp-content/uploads/2013/05/z-humpgif-2-ac7.. Ha ilyen édes pofijuk van és ilyen a kisugárzásuk is akkor tutira a belsõjük is nagyon szép. :)
Szerintem egy értelmes nõvel többet kell foglalkozni.Nem elég, hogy beteszed a BMW-be, elviszed vásárolni, meg néha leugrassz vele nagyzolni a haverokhoz, este jól leszopatod és mindenki boldog :D Te meg mehetsz a haverokhoz vagy ahová szeretnél a fent maradó idõben. Kétlem, hogy egy olyan lány akinek egy csepp esze is van a fenti "programot"kielégítõnek találná. Valamint ha nem akarod elkötelezni magad, akkor is jó egy ilyen használható nõ, hogy ne keljen mindig más ribit felszedni.
Ha a kedves aranyos csaj könnyen kapható akkor foglalkozok vele. :D
Mert aktivitásra vágynak az emberek a párkapcsolatokban. és itt most nem a hamari lefektetésrõl beszélek. De késõbb sokan megbánják, de akkor már késõ lesz. TE csaj vagy?
A kérdező hozzászólása: 2.! Hol itt az általánosítás? Azt írtam, hogy SOK PASI, nem pedig azt, hogy MINDEN PASI! -.-'
Mert a kedves, értékes, okos csajok mind foglaltak, így aki nem kifejezetten jóképû, annak csak a buta ribik maradnak.
Nem általánosított, azt írta, hogy sok pasinak - sok != összes. Nem tudom, nem kellett felszínes csaj sosem. Egyetlen dolog van, amit nem tudnék elviselni a fenti felsorolásból, ha okosabb lenne nálam.
Nem kell általánosítani. Velük mindem könnyebb enni a válasz
Nekem könnyen kapható okos nõ kell

Az országúti kerékpárok gumijait miért kell sokkal keményebbre (8-10bar) fújni mint a MTB kerékpárokét (3-5bar)?

Legjobb válasz: egyszerû fizika, kisebb felületre nagyobb nyomás kell ugyanakkora teherbírás eléréséhez.

egyszerû fizika, kisebb felületre nagyobb nyomás kell ugyanakkora teherbírás eléréséhez.
Minél nagyobb a nyomás, annál kisebb a gördülési ellenállás. Aszfalton nem annyira a tapadás és a rezgéscsillapítás a lényeg, hanem a kis ellenállás és a gyors haladás. Ehhez pedig minél vékonyabb (23 mm) és minél nagyobb nyomású (8-10 bar) kerék szükséges.
aki lepontoz, az nem ismeri a fizikát...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); semmi köze az országúti bicikli kerekének a nyomáshoz, az a lényeg, hogy nagy legyen benne a nyomás, hanem, hogy minél kisebb felületen gördüljön, az, hogy egy ilyen egyszerû technológiával van megoldva, hogy levegõt fújunk bele, és így nyomás lesz benne, annak semmi köze a gördüléshez. nyomás p=f/a nyomás=nyomóerõ/nyomott felület. ebbõl következik, hogy a nyomás a nyomóerõvel egyenesen arányos, a nyomott felülettel, pedig fordítottan, tehát ha egy mtb óriási ballonos gumiát fújod, akkor mivel nagyobb a felülete kisebb nyomáson eléred ugyan azt a keménységet, mivel fordítottan arányos. úgy képzeld el, mintha összeállnátok 20-an egymás mellé, mindõtök együttes erejével kitarthatnátok a fejetek felé 1tonnát anélkül, hogy megerõltetnétek magatokat, de ha egy olyan helyen álltok, ahol csak 10en fértek el, akkor más sokkal nagyobb erõ kell az 1 tonna kitartásához, ebben az esetben az emberek szimulálják, a gumiban lévõ levegõ részecskéket.
elsõ mondat vesszõ után NEM lemaradt.

Miért kell sok embernek kirakat házasságot mutatni amiben ők boldognak mutatják magukat? Pedig nem azok.

A kisvárosomban munka helyómenből adódóan sok ember megfordul, köztük házas párok. Múltkor is bejött egy házaspár puszilgatva kézen foga simogatva egymást, tökre irigyeltem őket hogy ilyen sok év után is ilyen boldogok. Aztán rá egy hétre a pasi felvett facebookra, konkrétan közölte, hogy szeretőt keres. Több ilyet látok, közben meg az egyik jobbra a másik meg balra félrekefél.

Legjobb válasz: Hát kedves el kell keserítselek, ahhoz hogy egy pasi igy lépjen egy idegen nõ felé, ahhoz masszívan oda is kellett ám tenned magad:D

Hát kedves el kell keserítselek, ahhoz hogy egy pasi igy lépjen egy idegen nõ felé, ahhoz masszívan oda is kellett ám tenned magad:D
Attól még lehet, hogy szereti a nõt. Vannak ilyen férfiak, sajnos. Nekem is volt egy barátnõm, a férje fûvel-fával megcsalta. Amikor kiderült, és a barátnõm kitette, a pasi teljesen kiborult, mindent megígért, stb. a nõ visszafogadta, persze minden ment a régiben. Elváltak, a pasi teljesen kikészült. Állította a barátnõmnek, hogy a férfiak ilyenek, és ezt neki el kéne fogadnia. Érdekes módon azóta boldog házasságban él egy másik férfival. De itt is, ha olvasgatsz, sok pasi állítja, hogy neki az jár, még feleség mellett is. Egyébként van, aki tényleg boldog. Én 11 éve vagyok férjnél, és szeretjük egymást.
Gyakori, de nem mindenki ilyen.

Miért kell sokat pisilnem ha menstruálok?

Legjobb válasz: szerintem azért, mert ilynekor megduzzadnak odabenn a kötõszövetek, és nyomják a hólyagodat. nekem is többet kell olyankor.

szerintem azért, mert ilynekor megduzzadnak odabenn a kötõszövetek, és nyomják a hólyagodat. nekem is többet kell olyankor.
A kérdező hozzászólása: értemxD
mert nõ vagyok, csak vicceltem nem is vagyok nõ férfi vagyok:)
áá most menstruálok és már 2-szer voltam wc-n de megint kell...xD
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Nekem is szokott menni a hasam:(
Érdekes, mert nálam meg pont fordítva van rengeteget iszom, de mégis mikor megvan csak akkor megyek pisilni ha már cserélni is kell! Ha nincs meg akkor többet járok wc-re!
Tényleg nyomódik a hólyag...nekem is így van..neked a hasam is megy olyankor (az meg a méhösszehúzódások miatt van) ...elég gáz:(
Menstruáció elõtt a szevezet kissé visszatartja a vizet. De csak a menstruációig (van akinek ezért fáj a feje meses elõtt) utána a szervezet megszabadul a felesleges víztõl, vizelet formájában.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ:) Akkor nem csak én vagyok ezzel így:S
A kérdező hozzászólása: Amúgy rosszul írtad nem azt mondta hogy nem is vagyok nõ hanem azt h nem vagyok nõ, is nélkül:D

Miért kell sokat várnom ha láttják, hogy kisbabával vagyok?

Ha van id?pontom a fogorvosnál, és láttják, hogy kisbabával vagyok ott. Akkor miért nem hívnak be id?ben?

Legjobb válasz: biztos oka van annak,hogy nm halad a sor.nem a te bosszantásodra történik!ne haragudj meg,de nekem herótom van attól,ha elmegyek az orvoshoz idõre a kisgyerekesek elvárják h elõreengedjem õket.iskolába járok,dolgozom,és baromi dühítõ hogy még nekem kell magyarázkodnom.ilyenkor nem lehet vkire rábízni azt a gyereket? rohanó világot élünk,nincs mindenkinek arra ideje h titeket elõreengedjen! ne haragudj ha bunkó voltam,de már nagyon elegem van...

biztos oka van annak, hogy nm halad a sor.nem a te bosszantásodra történik!ne haragudj meg, de nekem herótom van attól, ha elmegyek az orvoshoz idõre a kisgyerekesek elvárják h elõreengedjem õket.iskolába járok, dolgozom, és baromi dühítõ hogy még nekem kell magyarázkodnom.ilyenkor nem lehet vkire rábízni azt a gyereket? rohanó világot élünk, nincs mindenkinek arra ideje h titeket elõreengedjen! ne haragudj ha bunkó voltam, de már nagyon elegem van...
A kérdező hozzászólása: Nem haragszom rád, megértem. De én oda írtam, hogy én végig várom a soromat és akkor se juttok be, mert még elöttem behívnak valakit. Úgy hogy láttják babával vagyok. A párom ott van velem, vigyázz a babucira, de õ se bír vele sokág.
igen, ez meg az orvosok bunkósága.szerintem ilyen helyzetben amikor idõpontos vagy és te következnél(a gyerektõl függetlenül)hívd fel az orvos figyelmét a gyerekre.nem pattogva, mert attól csak kiakad mindenki a váróban(tapasztalat).biztos nem lesz olyan bunkó, hogy nem téged hív be.az ilyen kismamákat mint te szivesen elõreengedem ha van idõm :) tetszik a hozzáállásod:) amugy 1. voltam
Teljesen átérzem, amit írsz, mert én is nagyon sokat tapasztalom, hogy tojnak bele az emberek, hogy valaki kisgyerekkel órákat vár. Akinek nincs gyereke, az még nem tudja, milyen az, mikor egy idõ után a türelmetlenné váró gyerek elkezd hisztizni. Nem kívánom senkinek. Én is voltam dolgozó-suliba járóként várakozó fiatal, de akkor más volt várakozni, meg most is más.. sokkal nehezebb. Amúgy ha a párod úgyis elkísér, tehát ráér, miért nem hagyod otthon a picivel, és mész egyedül fogorvoshoz? Akkor nem kéne vele várni hosszú ideig.
Szia, tényleg nem könnyû kisbabával ilyen helyekre járni, én ha megtehetem, akkor nem viszem magammal a babámat, fõleg, ha a férjem tud rá vigyázni.Persze, ha máshogy nem megy, akkor nincs mit tenni, de ilyen esetben, ha kivártam a soromat, akkor tuti felvilágosítanám a dokit, hogy én következek.
Tényleg bunkó voltál kedves elsõ válaszoló.Az én babám kilenc hetes, anyatejes, igény szerint szoptatom.Ez azt jelenti, hogy nem lehet kiszámolni, hogy hány óra hány perckor eszik.Mivel a cumisüveget nem fogadja el, nem lehet másra bízni, viszem magammal mindenhova.A kérdezõ pedig nem azt írta, hogy elvárja, hogy elõreengedjék, hanem azt, hogy õt hívják be, ha õ következik.Függetlenül a gyerektõl.

Miért kell sok fogyókúrát keserűsóval indítani?

Az oké, hogy kipucolja a beleket, de van ennek hatása a fogyásra nézve?Esetleg kevesebb tápanyag szívódik föl a kajából, vagy mi?

Legjobb válasz: Hát nem tudom... de az sem egészséges, ha valakinek 5percenként WC-re kell mennie, mert megy a hasa :S ilyenkor ugyanis az is kimegy aminek nem kéne! Vagyis ami a szervezetnek hasznos lenne! Remélem érted... nem vagyok ma a szavak embere :SxD

Hát nem tudom... de az sem egészséges, ha valakinek 5percenként WC-re kell mennie, mert megy a hasa :S ilyenkor ugyanis az is kimegy aminek nem kéne! Vagyis ami a szervezetnek hasznos lenne! Remélem érted... nem vagyok ma a szavak embere :SxD
A glaubersó a beleidre rakódott salakanyagoktól segít megszabadulni. Ez önmagában úgy fogyaszt, hogy ezek a salakanyagok kb 5 kilót is nyomhatnak... Plusz évek óta a beleiden tanyáznak, pfúúúúj. De a keserûsós víz fogyasztása önmagában nem tisztít anynira, mintha beöntéssel, magvakkal is segítenél tisztulni. Minden olyan anyag, ami gyorsítja a székletürítést elvileg fogyaszt, mert ezzel az emésztést is gyorsítja. De valóban: a hasmenéssel nem szívódnak fel sem szükséges vitaminok, sem egyéb fontos elemek. Fogyni nem így kell, legfeljebb méregteleníteni. Bizonyos vitaminok nélkül a fogyókúra sem túl hatásos ám! :)
A keserüsó egy jó löketet ad a diétának, hiszen két-három napig nem is tudnál rendesen enni: minden kijön belõled. Nem beszélve arról, hogy méregtelenít, és a fogyid elsõ napján leadhatsz 3-5 kilót.
"A szépségért meg kell szenvedni"
A kérdező hozzászólása: Igen , értem..A keserûsót a fogyókúrák elsõ napjára szokták ajánlani, "bemelegítésként", hogy kijöjjön minden.Szóval azért egy alkalom nem hinném, hogy túl nagy kárt okozna a szervezetben, nyilván ha az ember huzamosabb ideig használja, egészségtelen+kellemetlen+kivitelezhetetlen, mert ki sem lehet lépni a lakásból.Csak erre lennék kíváncsi, hogy mire jó konkrétan a fogyókúra elején történõ fosatás..?

Aki fogyni akar annak miért kell sok vizet innia?

miért mondják h napi 2-3 litert is? miért jó az?

Legjobb válasz: AKi nem akar fogyni, annak is ennyit kellene innia - nem a fogyás miatt, hanem az egészség miatt.

AKi nem akar fogyni, annak is ennyit kellene innia - nem a fogyás miatt, hanem az egészség miatt.
jól írta elsõke, a víz ivása és a fogyás között semmiféle összefüggés sincs,
Azért javasolnak a szokásosnál nagyobb folyadékbevitelt, mert a méreganyagok egy része a vesén keresztül a vizelettel ürül ki. Ha kevés a bevitt folyadék, a vizelet csak egy bizonyos mértékig tud koncentrálódni, a ki nem ürülõ mérgeknek valahol raktározódni kell, erre a legmegfelelõbb a zsírszövet (narancsbõrként jelenik meg, méreggel tele levõ zsírszövet). Ha abból nincs elegendõ zsír, a szervezet megoldja, többet raktároz el a bevitt ch-ból zsír formájában. Ha emeled a folyadékbevitelt az ürülõ méreganyagok miatt legalább ezt a zsírépítést már kiküszöbölöd.

Csiklóorgazmus után miért kell sokat pisilnem?

félóránként járkálok ki wc-re és elég sokat pisilek

Legjobb válasz: Pont mert csikló orgazmus...

Pont mert csikló orgazmus...
Jó kérdés, az izgalomtól sokszor pisilnie kell az embernek még ha az nem is szexuális, szóval ez valami idegrendszeri dolog lehet.
ez jó kérdés, nekem ilyen nem volt N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!