Találatok a következő kifejezésre: Miert kell napos után (2 db)

Miert kell 90 napos után még 90 napot várni az ujrakezdéshez?

valaki azt írja h nyugodtan lehet folytatni vki meg hogy nem lehet! na akkor most melyik? és ha nem lehet akkor miert kell feltétlen abbahagyni?

Legjobb válasz: A 90nap után még van 90 nap amikor a reggeli gyümölcsöt kell tartani.Ezalatt az idõ alatt még mindig lehet fogyni 2-3 kg-ot,ugy hogy már normálisan eszel.Elvileg akkor ér véget a diéta, és ha ezt betartod,az anyagcseréd beáll egy jobb mûködésre.Ehhez kell ez az idõ.Szerintem ha továbbra is folytatni akarod ezt a diétát,ezután kezd újra.Ha tovább folytatnád megszakítás nélkül,lehet hogy nem lenne olyan hatásos mert a szervezet túlságosan hozzászokik ehhez a ritmushoz.Feltétlenül nem kell abbahagyni, a szervezet mindent megkap,esetleg további fogyás nélkül mégis ésszerûbb az étkezés.

A 90nap után még van 90 nap amikor a reggeli gyümölcsöt kell tartani.Ezalatt az idõ alatt még mindig lehet fogyni 2-3 kg-ot, ugy hogy már normálisan eszel.Elvileg akkor ér véget a diéta, és ha ezt betartod, az anyagcseréd beáll egy jobb mûködésre.Ehhez kell ez az idõ.Szerintem ha továbbra is folytatni akarod ezt a diétát, ezután kezd újra.Ha tovább folytatnád megszakítás nélkül, lehet hogy nem lenne olyan hatásos mert a szervezet túlságosan hozzászokik ehhez a ritmushoz.Feltétlenül nem kell abbahagyni, a szervezet mindent megkap, esetleg további fogyás nélkül mégis ésszerûbb az étkezés.

Beültetés után Ti mennyit feküdtetek, pihentetek? Hányadikra sikerült? Ha 5 napos embriókat ültettek vissza, akkor a beágyazódás meddig tart? Utrogestan kúpot használok napi 3X1-et és mellette heti fél Ovitrelle injekció is kell, ez vajon miért?

Hétf?n volt az embriótranszfer, 2 fagyi babát ültettek be.

Legjobb válasz: Szia! nekünk a 3. beültetés sikerült. az elsõ két beültetésnél végig feküdtem, a 3.-nál 3 napot pihegnettem otthon utána visszamentem melózni+ suliba, úgyhogy pörögtem ezerrel. A 3. sikerült. Jó tanács: igyál sok-sok 100%-os paradicsomlevet+ calcium pezsgõtablettát! sok sikert egy 15 hetes lombikos kismami

Szerintem is csinálj tesztet, mert az utrogestan is gátolhatja a mensit. Nekem egyáltalán nem jött meg tõle, pedig nem volt baba. Mikor a vérvétel is a negatív tesztet igazolta, akkor már nem kellett tovább szednem és két napra rá meg is jött a mensi. Neked viszont nagyon szorítok és várom én is a híreket.
Szia! nekünk a 3. beültetés sikerült. az elsõ két beültetésnél végig feküdtem, a 3.-nál 3 napot pihegnettem otthon utána visszamentem melózni+ suliba, úgyhogy pörögtem ezerrel. A 3. sikerült. Jó tanács: igyál sok-sok 100%-os paradicsomlevet+ calcium pezsgõtablettát! sok sikert egy 15 hetes lombikos kismami
Ez a 100%-os paradicsomlé egyébként??? ...
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 34. napomon, vagyis 4 napja késik a menzeszem, de nem érzek semmit. Ma 16 napja, hogy beültették õket, a férjem szerint tesztelni kellene, de én félek a csalódástól... Amúgy ha nem jön meg 30-án kell mennem UH-ra. Te éreztél valamit? Teszteltél? Ha igen mikor?
Szia! Na mi újság? Van már eredmény? Sikerült a beültetés? Üdv 16 hetes lombikos kismami
Én utána csak egy napot feküdtem, plusz még 3 napot otthon voltam betegállományban, utána pedig már dolgoztam (irodai, ülõ munka). Az én dokim kifejezettem nem javasolta a fekvést, mert jól írod, hogy ha nem mozogsz, csak fekszel, akkor nem olyan jó a méh vérellátása. Kávézni kávéztam, nem tiltotta senki. De én csak reggel iszok egy tejeskávét. Nekem júniusban volt a lombikom, két 3 napos embriót ültettek vissza, de nekünk sajnos nem sikerült. Úgy tudom, az 5 naposaknak jobb az esélyük, úgyhogy nagyon drukkolok neked! Mondjuk az ovitrelle-t én sem értem. Lehet, hogy maradtak tüszõid és arra kapod, hogy ne legyenek belõle ciszták? De azok szerencsés esetben kiürülnek a szervezetbõl. Írd majd meg, hogy sikerült-e a lombik, szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem. Sajnos negatív lett. :-( Pénteken reggel megyek ultrahangra. De már készülök, hogy nem lesz semmi.
Szia! Hát ez jó hír eddig:) Nálunk úgy volt, hogy a beültetés utáni 14. napon kellett mennem a klinikára vérvételre. Mondjuk ezt én erõszakoltam ki, mert amúgy nem vesznek vért csak úgy, de mivel a vérvétel ad gyors és 100%-os eredményt, így én nem tágítottam és kértem, hogy legyen vérvétel. Ez a 3. próbálkozásunk volt, úgyhogy képzelheted mennyire elegem volt a csalódásokból és a negatív tesztekbõl. Amúgy mi 6 naposan kaptuk vissza az embriókat. Aztán a beültetés utáni 14. nap reggelén vérvétel elõtt alig bírtam aludni és azt álmodtam, hogy csináltam otthon egy tesztet és pozitív lett. Álomittasan hajnali fél 5-kor kimentem a wc-re és csináltam egy tesztet. Vártam és vártam és negatív volt. Sírva keltettem fel a férjemet, hogy megint nem sikerült:( Aztán kb. fél óra múlva elõvettem a tesztet megint és ott volt egy halvány második csík! Nem tudtam, hogy akkor most ezt mit jelent, nem mertük beleélni magunkat. Aztán még aznap megvolt a vérvétel és extra magas hcg szintet mértek a véremben! 1.000 feletti értéket mutatott ki a vérteszt! Nagyon boldogok voltunk, azt még a mai napig sem értem, hogy a teszt mért csak olyan soká lett pozitív. Azóta már láttuk többször uh-n a mi kis picurkánkat, nagyon édes és nagyon szép nagy baba, jól fejlõdik. Jövõ héten megyünk 4d-re, már nagyon várjuk:) Nem tudom mit tanácsolja, én biztos csinálnék már tesztet otthon, valami jó minõségût. Nem tudsz esetleg elmenni vérvételre? Az a biztos. A jövõheti uh-n sem biztos, hogy látnak majd valamit. Nagyon szorítok Nektek! Bocs, ha hosszúra nyúltam:)
Talán 2 napot feküdtem, az én dokim azt modta, hogy éljem úgy az életem, ahogy elõtte. Rengeteget ittam, napi 3 l víz, Utrogestant én is kaptam, talán a 12. hétig. 3.alakalomra sikerült :D Szorítok Nektek!
Végig feküdtem mind a három hetet, mindegy volt hogy feküdtem. Az elsõ baba 8 hetesen elhalt , a második beültetés teljes siker : 21 hós ikerfiúk
Az én ismerõsöm nem feküdt, de sajnos nem sikerült neki, azt viszont nem tudom, hogy a két dolognak volt-e köze egymáshoz.
Én minden alkalommal 3 hetet feküdtem, nálunk ezt javasolják mindenkinek. Nekem kétszer volt sikeresbeültetésem, minden harmadik. Én nem birtam volna magamnak megbocsátani a gondolatot, hogy miattam nem sikerült, mert nem birok fekve maradni... Szoritok neked, bárhogy döntesz, fekszel, vagy sem...
Utolsó vagyok. Nagyon sajnálom. :( Hogyhogy ultrahang lesz és nem vérvétel? Szerintem ennyi idõsen nem is nagyon látják még az uh-n, a vérvétel biztosabb. Azért még ne add fel, sok mindenkinek nem mutatja ki a teszt. Írd majd meg, ha voltál uh-n.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!