Találatok a következő kifejezésre: Miert kell napos (13 db)

90 napos diétának az a lényege, hogy ne keverjük a dolgokat. Csak fehérjét, csak szénhidrátot, keményítőt vagy gyümölcsöt együnk egy nap. De akkor miért kell minden nap gyümölcsöt enni? Fehérje napon miért nem mondjuk inkább tojást? Hogy van ez?

Legjobb válasz: Aki visszahízik, azért hízik vissza, mert a diéta után ugyanúgy folytatta, ahogy elõtte, vagyis amitõl meghízott, nem azért mert szar a diéta. OFF Csak éppen a kérdés nem ez. A reggelit tulajdonképpen kis is hagyhatod. A gyümölcs lényegében csak azért kell, hogy beinduljon az emésztés, és hogy mégiscsak "reggelizzünk". Na meg, ez "választja a szét" az elõzõ napi husit, a mai napi keményítõtõl.

Aki visszahízik, azért hízik vissza, mert a diéta után ugyanúgy folytatta, ahogy elõtte, vagyis amitõl meghízott, nem azért mert szar a diéta. OFF Csak éppen a kérdés nem ez. A reggelit tulajdonképpen kis is hagyhatod. A gyümölcs lényegében csak azért kell, hogy beinduljon az emésztés, és hogy mégiscsak "reggelizzünk". Na meg, ez "választja a szét" az elõzõ napi husit, a mai napi keményítõtõl.
Beteg ez az egész diétának nevezett baromság, tudományos alapja egy deka se. Aki ettõl fogy, nem azért fogy, mert úgymond szétválasztja az összetevõket, hanem mert kalóriában kevés, és szénhidrátban sem túl gazdag. De utána természetesen visszajön a kilók duplája. Pont itt olvastam ebben a témában, hogy valaki dicsekedett vele , hogy évekkel ezelõtt milyen sokat fogyott tõle, és MOST megint ezzel fog lefogyni. Ha olyan kurva jó ez a diéta , akkor miért kell MOST ismét fogyókúráznia? Csak nem azért mert a lekínlódott dekák kamatostól jöttek vissza?:!!!????!!
nem értem miért pontoztátok le ilyen csúnyán az elõttem levõt... teljesen igaza van!! ha valaki a 90 napos diétától fogy, az csak a lecsökkentett kalóriabevitel miatt van, nem a szétválasztás miatt. egy barátnõm ennek ékes bizonyítéka, õ remekül szétválasztja az ételeket, kb. tízéves kora óta szénhidrát napot tart, de van vagy 200 kg.
Hát ez egyáltalán nem igaz mert én 2 éve csináltam 17 kg-ot fogytam és azóta nem híztam vissza. Persze h vissza hízik valaki ha pár héttel fogyokúra után csokit, cukrot majszolsz. Persze a heti 2x séta, vagy futás ne maradjon el.De elég sokaknak bevált. Akinek nem az visszatért a régi életmódjára( vissza lehet tétni de mértékkel.)
Hát igen!Van aki visszahízik, de a kúra utánis oda kell figyelni az étkzésre!meg persze a mozgásra is... van akinek sikerül.. és van akinek nem! kitartás a titka!

Miert kell 90 napos után még 90 napot várni az ujrakezdéshez?

valaki azt írja h nyugodtan lehet folytatni vki meg hogy nem lehet! na akkor most melyik? és ha nem lehet akkor miert kell feltétlen abbahagyni?

Legjobb válasz: A 90nap után még van 90 nap amikor a reggeli gyümölcsöt kell tartani.Ezalatt az idõ alatt még mindig lehet fogyni 2-3 kg-ot,ugy hogy már normálisan eszel.Elvileg akkor ér véget a diéta, és ha ezt betartod,az anyagcseréd beáll egy jobb mûködésre.Ehhez kell ez az idõ.Szerintem ha továbbra is folytatni akarod ezt a diétát,ezután kezd újra.Ha tovább folytatnád megszakítás nélkül,lehet hogy nem lenne olyan hatásos mert a szervezet túlságosan hozzászokik ehhez a ritmushoz.Feltétlenül nem kell abbahagyni, a szervezet mindent megkap,esetleg további fogyás nélkül mégis ésszerûbb az étkezés.

A 90nap után még van 90 nap amikor a reggeli gyümölcsöt kell tartani.Ezalatt az idõ alatt még mindig lehet fogyni 2-3 kg-ot, ugy hogy már normálisan eszel.Elvileg akkor ér véget a diéta, és ha ezt betartod, az anyagcseréd beáll egy jobb mûködésre.Ehhez kell ez az idõ.Szerintem ha továbbra is folytatni akarod ezt a diétát, ezután kezd újra.Ha tovább folytatnád megszakítás nélkül, lehet hogy nem lenne olyan hatásos mert a szervezet túlságosan hozzászokik ehhez a ritmushoz.Feltétlenül nem kell abbahagyni, a szervezet mindent megkap, esetleg további fogyás nélkül mégis ésszerûbb az étkezés.

Miért kell nekem 10 napos matricát venni, ha csak 1 nap használom az autópályát?

Az OK hogy kell a pénz az államnak, de ezt azért csak egy ilyen birka néppel lehet megcsinálni.

Legjobb válasz: Hát igen, nálam el is érték, hogy soha a büdös életbe ne használjam az autópályát, pedig múlthéten Pestrõl mentem Debrecenbe. Ez egy olyan nagymértékû pofátlanság a mocsok politikusok részérõl, hogy ha lenne mondjuk 100 milliárd forintom, akkor se fizetném ki és mennék a tetves autópályájukon. Dugják fel a seggükbe az összes kilométernyit, amennyi csak van! Nem sok ugyebár, de arra bõségesen elég, hogy az egész rohadt bagázs megpusztuljon! Puszi :-)

Hát igen, nálam el is érték, hogy soha a büdös életbe ne használjam az autópályát, pedig múlthéten Pestrõl mentem Debrecenbe. Ez egy olyan nagymértékû pofátlanság a mocsok politikusok részérõl, hogy ha lenne mondjuk 100 milliárd forintom, akkor se fizetném ki és mennék a tetves autópályájukon. Dugják fel a seggükbe az összes kilométernyit, amennyi csak van! Nem sok ugyebár, de arra bõségesen elég, hogy az egész rohadt bagázs megpusztuljon! Puszi :-)
Szerintem örüljünk ennek a 10 naposnak is, mert ha 3, 5tonna alatt is bevezetik a használat arányos útdíjat, akkor lesz ám csak sírás-rívás.
ez olyan, mint amikor nekem meg kell vennem a buszon a 10km-es jegyet, ha 5km-re utazom akkor is... csak kicsiben...
Ki mondta hogy kell? Senki nem terel fel erõszakkal az autópályára. Lehet menni sima számozott utakon, kétszer annyi idõ alatt is.
"ezt azért csak egy ilyen birka néppel lehet megcsinálni" Ahol idõarányos rendszert használnak, 3, 5 t alatti jármûveknek sehol nincs napi matrica, Svájcban ráadásul csak éves van.
Amíg volt 4 napos matrica, addig ha 100 km-t akartam utazni, simán megvettem. Most 150 km-es távig eszembe sem jut matricát venni. Kétlem, hogy így több pénze van az államnak belõle. Másrészt a legtöbb országban 10 napos a minimum, sõt, van ahol 1 hónapos. Más kérdés, hogy sok helyen a havi is olcsóbb, mint itt a 10 napos. :) De Horvátország a másik példa, ahol kapus rendszer van, ami igencsak drága.
A kérdező hozzászólása: Svájc :)
Örülj, hogy nem Olaszországban élsz, na ott drága csak igazából a pálya. Minél kevesebbet mész, annál durvább: 5km közel 5 EUR-ért kicsit durva. De a közel 30 EUR 3-400 km-ért sem kevés.

Miért kell már több, mint egy hete mindennap 10 valentin napos kérdést kiírni?

Legjobb válasz: Hopp, ez is az lett. Na látod, te is ugyanúgy szaporítod ezeknek a kérdéseknek a számát.

Hopp, ez is az lett. Na látod, te is ugyanúgy szaporítod ezeknek a kérdéseknek a számát.
Azért mert holnap lesz, és erre sokan készülnek. Bár lehet ez igen unalmas és elcsépelt, de ha nem bírod ki idegeskedés nélkül akkor várd meg míg lezajlik és 1 hét mulva gyere fel az oldalra ismét. Sõt holnap után azzal lesz tele az oldal hogy sokan csalódtak a párjukba mert többre számítottak és mi miért volt és hasonlók. Úgyogy kösd fel a gatyád.
Korábbi kérdésekkel nem foglalkoznak, mert az õ helyetük kicsit más (azt gondolják :) ) Ha a barátja nem 16, hanem már 17 éves, akkor kötelezõ az új kérdés, mert ez teljesen megváltoztat mindent :) Amúgy bármilyen oldalon vagy, megtalálod az ilyenfajta dolgokat. Fórumokon sokan 2 hozzászólást sem olvasnak vissza, és leírják ugyanazt. Sokan a "könnyebb" utat keresik. Csak azt nem tudom, hogy a válaszokat elolvassák-e :D Ennél csak az a jobb, ha valaki nem kap választ, ezért másnap, harmadnap újra felteszi ugyanazt a kérdést. Mondjuk idõvel talán kap választ, de ha az emberek sz*rnak az õ gondjára, vagy senki sem tud válaszolni neki, akkor minek ismételgeti.... Meg akik ide írnak kérdéseket, azok se gondolkodnak, csak kérdeznek. Sokan nem használják ezt az oldalt, mégis boldog párkapcsolatban élnek :) Néha azért jó tanácsot kérni valakitõl, de a legtöbb esetben olyanok a kérdések, amik válasza vagy magától értetõdõ, vagy google segítségével 2 perc alatt választ lehetne találni rá...
A kérdező hozzászólása: csak azt nem értem, miért nem lapoznak vissza ezek az emberek, max csak egy oldalt kellene és tuti, hogy ráakadnának ugyanarra a kérdésre, amit épp fel készülnek tenni... tele normális válaszokkal... amugy elsõ válaszolónak: pusztán cinizmusból tettem föl a kérdést, kérdéssel válaszolva a valentinos kérdezõknek... :)
Mert a szerelem csodás dolog, és sok ilyen ember van akik izgatottan várják:)
utolsó válaszoló ezt most minek linkelted be? egyépként én egyetértek a kérdezõvel szerintem is fölösleges 100x leirni ugyan azt a kérdést csak máshogy megfogalmazva
Azért linkeltem be, mert épp az elõbb válaszoltam arra a kérdésre, mellékelve hozzá a linket a korábbi vagy száz ilyen hülye valentin-napos kérdésrõl.
A kérdező hozzászólása: örülök, hogy nem velem van a baj, hanem másokat is idegesít :) kb az elsõ 3 kérdésre le is írtam a véleményem, h a valentin napot hülyeség így felfújni mert csak egy újabb amerikából átvett hülyeség és nem kell ahhoz külön nap meg ajándékozás, h szerelmesek legyünk egymásba... de már mikor a negyedikre akartam válaszolni, meguntam :D

Mi lehet az oka annak, hogy 40-42 naposak a menstruációs ciklusaim? Teherbe eshetek így is? Miért kell több idő a petefészkemnek hogy petét termeljen?

Gondolom ez miatt hosszabb a ciklusom..

Legjobb válasz: Minden szervezet más és más, minden hormonrendszer máshogy mûködik. Neked így. Ez neked semmiféle kellemetlenséget nem okozhat a teherbeeséssel kapcsolatosan.

Minden szervezet más és más, minden hormonrendszer máshogy mûködik. Neked így. Ez neked semmiféle kellemetlenséget nem okozhat a teherbeeséssel kapcsolatosan.
Mérd az ébredési hõdet. A görbébõl látszik, hogy van e peteérés és hogy mikor.
Okozhatha ciszta, vagy hormonzavar, vagy bármi. De lehet, hogy minden rendben, csak te így múködsz.-) nekem is 38-40 napos ciklusaim vanna, PCO-m van és a gyógyszer után így állt be, mégis 3 hónap alatt babás lettem:) Lehetsz terhes, persze, csak lazulj, és nem gondolj rá sokat, én nem tanácsolom a hõmérõzést meg egyéb dolgot, csak "éjétek mindennapotokat", hamarabb össejön, ha nem görcsölsz rá:-)

Tisztelt Doktor Úr! Cytológia eredményem P3-s lett, orvosom azt javasolta, hogy 2 hónap múlva, miután lecserélődött a hámréteg, 5 napos Klion D100 hüvelykúp kezelést végezzek, majd megismétlik a vizsgálatot. Miért 2 hónap múlva kell elkezdenem, hiszen ren

Tisztelt Doktor Úr! Cytológia eredményem P3-s lett, orvosom azt javasolta, hogy 2 hónap múlva, miután lecserélődött a hámréteg, 5 napos Klion D100 hüvelykúp kezelést végezzek, majd megismétlik a vizsgálatot. Miért 2 hónap múlva kell elkezdenem, hiszen rendben van hogy kell a regenerálódási idő, de a gyulladt szövetet orvosolni kellene szerintem. Ön mit javasol? Klion D 100 kúp megfelelő? Mit javasolna még? Nagy gondot okoznék magamnak, ha most elkezdeném a Klion kezelést? Esetleg ha lejár a kezelés, utána mit alkalmazhatnék még? Köszönettel: Melinda

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kezelést most is elkezdheti, a kontrollnak azonban csak a jelzett időben van értelme. Más kezelésre nincsen szükség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kezelést most is elkezdheti, a kontrollnak azonban csak a jelzett időben van értelme. Más kezelésre nincsen szükség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Cytológia eredményem P3-s lett, orvosom azt javasolta, hogy 2 hónap múlva, miután lecserélődött a hámréteg, 5 napos Klion D100 hüvelykúp kezelést végezzek, majd megismétlik a vizsgálatot. Miért 2 hónap múlva kell elkezdenem, hiszen ren

Tisztelt Doktor Úr! Cytológia eredményem P3-s lett, orvosom azt javasolta, hogy 2 hónap múlva, miután lecserélődött a hámréteg, 5 napos Klion D100 hüvelykúp kezelést végezzek, majd megismétlik a vizsgálatot. Miért 2 hónap múlva kell elkezdenem, hiszen rendben van hogy kell a regenerálódási idő, de a gyulladt szövetet orvosolni kellene szerintem. Ön mit javasol? Klion D 100 kúp megfelelő? Mit javasolna még? Nagy gondot okoznék magamnak, ha most elkezdeném a Klion kezelést? Esetleg ha lejár a kezelés, utána mit alkalmazhatnék még? Köszönettel: Melinda

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kezelést most is elkezdheti, a kontrollnak azonban csak a jelzett időben van értelme. Más kezelésre nincsen szükség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kezelést most is elkezdheti, a kontrollnak azonban csak a jelzett időben van értelme. Más kezelésre nincsen szükség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Miért küldhetnek értesítést a Kistérségi Népegészségügyi Intézetből? Gyakorlatilag egy napos határidővel kell berohanni, mint a kisfiam gondviselője.

A múlt héten székletmintát adtunk le,mert hasmenése volt az 5 éves kisfiamnak. Azt hiszem parazitára, baktérium Azóta ez az állapot rendeződött, óvodába jár. Mi lehet a baj a székletével, milyen kórokozó kimutatása esetén szoktak ilyesmit küldeni?
"sokan...
Elsõnek: van aki megbetegedésnek hívja, mikor megjön a mensije. (pl anyósom)
hmmm én ezt sosem hallottam.....de mostmár tudom! köszi utolsó:)

Beültetés után Ti mennyit feküdtetek, pihentetek? Hányadikra sikerült? Ha 5 napos embriókat ültettek vissza, akkor a beágyazódás meddig tart? Utrogestan kúpot használok napi 3X1-et és mellette heti fél Ovitrelle injekció is kell, ez vajon miért?

Hétf?n volt az embriótranszfer, 2 fagyi babát ültettek be.

Legjobb válasz: Szia! nekünk a 3. beültetés sikerült. az elsõ két beültetésnél végig feküdtem, a 3.-nál 3 napot pihegnettem otthon utána visszamentem melózni+ suliba, úgyhogy pörögtem ezerrel. A 3. sikerült. Jó tanács: igyál sok-sok 100%-os paradicsomlevet+ calcium pezsgõtablettát! sok sikert egy 15 hetes lombikos kismami

Szerintem is csinálj tesztet, mert az utrogestan is gátolhatja a mensit. Nekem egyáltalán nem jött meg tõle, pedig nem volt baba. Mikor a vérvétel is a negatív tesztet igazolta, akkor már nem kellett tovább szednem és két napra rá meg is jött a mensi. Neked viszont nagyon szorítok és várom én is a híreket.
Szia! nekünk a 3. beültetés sikerült. az elsõ két beültetésnél végig feküdtem, a 3.-nál 3 napot pihegnettem otthon utána visszamentem melózni+ suliba, úgyhogy pörögtem ezerrel. A 3. sikerült. Jó tanács: igyál sok-sok 100%-os paradicsomlevet+ calcium pezsgõtablettát! sok sikert egy 15 hetes lombikos kismami
Ez a 100%-os paradicsomlé egyébként??? ...
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 34. napomon, vagyis 4 napja késik a menzeszem, de nem érzek semmit. Ma 16 napja, hogy beültették õket, a férjem szerint tesztelni kellene, de én félek a csalódástól... Amúgy ha nem jön meg 30-án kell mennem UH-ra. Te éreztél valamit? Teszteltél? Ha igen mikor?
Szia! Na mi újság? Van már eredmény? Sikerült a beültetés? Üdv 16 hetes lombikos kismami
Én utána csak egy napot feküdtem, plusz még 3 napot otthon voltam betegállományban, utána pedig már dolgoztam (irodai, ülõ munka). Az én dokim kifejezettem nem javasolta a fekvést, mert jól írod, hogy ha nem mozogsz, csak fekszel, akkor nem olyan jó a méh vérellátása. Kávézni kávéztam, nem tiltotta senki. De én csak reggel iszok egy tejeskávét. Nekem júniusban volt a lombikom, két 3 napos embriót ültettek vissza, de nekünk sajnos nem sikerült. Úgy tudom, az 5 naposaknak jobb az esélyük, úgyhogy nagyon drukkolok neked! Mondjuk az ovitrelle-t én sem értem. Lehet, hogy maradtak tüszõid és arra kapod, hogy ne legyenek belõle ciszták? De azok szerencsés esetben kiürülnek a szervezetbõl. Írd majd meg, hogy sikerült-e a lombik, szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem. Sajnos negatív lett. :-( Pénteken reggel megyek ultrahangra. De már készülök, hogy nem lesz semmi.
Szia! Hát ez jó hír eddig:) Nálunk úgy volt, hogy a beültetés utáni 14. napon kellett mennem a klinikára vérvételre. Mondjuk ezt én erõszakoltam ki, mert amúgy nem vesznek vért csak úgy, de mivel a vérvétel ad gyors és 100%-os eredményt, így én nem tágítottam és kértem, hogy legyen vérvétel. Ez a 3. próbálkozásunk volt, úgyhogy képzelheted mennyire elegem volt a csalódásokból és a negatív tesztekbõl. Amúgy mi 6 naposan kaptuk vissza az embriókat. Aztán a beültetés utáni 14. nap reggelén vérvétel elõtt alig bírtam aludni és azt álmodtam, hogy csináltam otthon egy tesztet és pozitív lett. Álomittasan hajnali fél 5-kor kimentem a wc-re és csináltam egy tesztet. Vártam és vártam és negatív volt. Sírva keltettem fel a férjemet, hogy megint nem sikerült:( Aztán kb. fél óra múlva elõvettem a tesztet megint és ott volt egy halvány második csík! Nem tudtam, hogy akkor most ezt mit jelent, nem mertük beleélni magunkat. Aztán még aznap megvolt a vérvétel és extra magas hcg szintet mértek a véremben! 1.000 feletti értéket mutatott ki a vérteszt! Nagyon boldogok voltunk, azt még a mai napig sem értem, hogy a teszt mért csak olyan soká lett pozitív. Azóta már láttuk többször uh-n a mi kis picurkánkat, nagyon édes és nagyon szép nagy baba, jól fejlõdik. Jövõ héten megyünk 4d-re, már nagyon várjuk:) Nem tudom mit tanácsolja, én biztos csinálnék már tesztet otthon, valami jó minõségût. Nem tudsz esetleg elmenni vérvételre? Az a biztos. A jövõheti uh-n sem biztos, hogy látnak majd valamit. Nagyon szorítok Nektek! Bocs, ha hosszúra nyúltam:)
Talán 2 napot feküdtem, az én dokim azt modta, hogy éljem úgy az életem, ahogy elõtte. Rengeteget ittam, napi 3 l víz, Utrogestant én is kaptam, talán a 12. hétig. 3.alakalomra sikerült :D Szorítok Nektek!
Végig feküdtem mind a három hetet, mindegy volt hogy feküdtem. Az elsõ baba 8 hetesen elhalt , a második beültetés teljes siker : 21 hós ikerfiúk
Az én ismerõsöm nem feküdt, de sajnos nem sikerült neki, azt viszont nem tudom, hogy a két dolognak volt-e köze egymáshoz.
Én minden alkalommal 3 hetet feküdtem, nálunk ezt javasolják mindenkinek. Nekem kétszer volt sikeresbeültetésem, minden harmadik. Én nem birtam volna magamnak megbocsátani a gondolatot, hogy miattam nem sikerült, mert nem birok fekve maradni... Szoritok neked, bárhogy döntesz, fekszel, vagy sem...
Utolsó vagyok. Nagyon sajnálom. :( Hogyhogy ultrahang lesz és nem vérvétel? Szerintem ennyi idõsen nem is nagyon látják még az uh-n, a vérvétel biztosabb. Azért még ne add fel, sok mindenkinek nem mutatja ki a teszt. Írd majd meg, ha voltál uh-n.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!