Találatok a következő kifejezésre: Miert kell mindig csak szex (10 db)

Miért mindig csak szexre kellek?

Szeretem az életem. Rengeteg csodálatos barátom van akik mindig mellettem állnak. De ez nem elég. Egy ideje már nincs normálisnak nevezhető párkapcsolatom senkivel. Szerető vagyok, fuckbuddy, egyéjszakás kalandocska. Lassan már nem is tudom hogyan kéne normális kapcsolatba élni. Egy ideig ez nem zavart. Sőt élveztem. Azt éreztem, hogy szép vagyok és kívánatos, hogy kellek, hogy jó vagyok. A szeretőim szeretnek engem, törődnek velem, már már a barátaim is, mégsem akar senki igazi barátnőnek. Jó, bevallom, nem vagyok egy átlagos nő. Impulziv vagyok, szeretem az őrültségeket, az új dolgokat, szeretem ha pörög az életem...de ez nem kéne, hogy kizárja a szerelmet az életemből. Mi a gond?

Legjobb válasz: te vagy a gond. megelégedtél azzal, h egyszer-egyszer jo voltál valakinek. te mész bele egyéjszakásokba. akikkel igy együtt vagy, sosem fognak becsülni, szeretni.

Érdekes, én majdnem minden barátnõmmel az elsõ randin már lefeküdtem, a mostanival is, pedig most lesz két és fél éve, hogy együtt vagyunk. Ebben szerintem nincsen semmi gond. Nem azon múlik, hogy mikor bújnak elõször össze. Én úgy képzelem, hogy a szituációt Te teremted, minden ami körülvesz azt a képet sugallja, hogy Te nem vágysz többre, és nem is adnál többet. Nagyon meg lehet különböztetni azt, aki csak testi kapcsolatra vágyik, nem vágyik törõdésre, közelségre, nem adja át magát a közelség örömének. Én, ha azt éreztem egy lányon, hogy szíve szerint megállítaná az idõt, még ha elsõ este is vagyunk együtt, én megállítottam számára, és adtam idõt magunknak, ha jó dolog kezdett alakulni, akkor együtt maradtunk, ha nem akart kisülni semmi, akkor legkésõbb három hónapon belül szakítottam. Véleményem szerint nem adod meg a férfiaknak a rendkívüliség érzését, azt hogy nem egyvalakik Neked, hanem az a Valaki õ, akire Neked szükséged van. Mert, akárhogyis, nem csak egy nõt választunk magunk mellé, hanem azt az önmagunkat is, akinek a nõ szemében látjuk magunkat. Ha el tudod hitetni egy férfival, hogy õ számodra rendkívüli, olyasvalamit ad amire mindig is vágytál, de lelki értelemben!, még ha egy estérõl is van szó, melletted fog maradni.
Amúgy az kellene, hogy minden szeretõt/exet/pasit elfejelts azon kívül, aki komoly kapcsolatot szeretne tõled. Ha ezt olvasná, tuti nem bízna meg benned elsõre, és akkor már hátránnyal indulsz. Ezt neki személyesen kellene beadnod (mert ez nem olyan, amit el lehet titkolni). Ha valaki ezek után is megszeret, akkor õt kapd el és ne eresztd :)
Nem feltétlen te lennél, csak még nem akadtál össze olyan emberrel, aki magad miatt megszeret.. túl messze laksz :)
te vagy a gond. megelégedtél azzal, h egyszer-egyszer jo voltál valakinek. te mész bele egyéjszakásokba. akikkel igy együtt vagy, sosem fognak becsülni, szeretni.
Kérdezõ , hány éves vagy? :o
Azért csinálják ezt veled, mert hagyod, semmi másért.+olyan pasikkal kavarsz, akik nem akarnak tõled semmi komolyat.
Szerintem valaki épp téged keres.
Törõdj bele. Ti nõk a dugásra lettetek teremtve.
másra nem vagy jó, van ilyen
A kérdező hozzászólása: igazából én sem hiszek abban, hogy lenne valamiféle szabály vagy garancia az elsõ együttalvással kapcsolatban. Embere és kapcsolata válogatja. De köszönöm ezt az utolsót... :)
Egy darabig pont így voltam ahogy te! Aztán rájöttem, hogy abban áll a probléma, hogy elõre lelõttem a poént, hogy én kapható vagyok lazább dolgokra is, mert bár az emberkék fele baromi õszinte volt, hogy persze, õ csak ilyen laza izét szeretne, ez annak volt az eredménye - szerintem - hogy tudták, hogy ha ezt mondják, akkor ez lesz. Vagyis ha komoly kapcsolatot akarsz, ne azt mondd, hogy "tetszel, nem tudom hova alakul ez az egész, de ha sehova, akár még szex is lehet" hanem hogy te komoly kapcsolatot akarsz. Ennyi. Számomra egy idõ után amúgy is elég volt a szórakozásból, és lám, rögtön megváltoztak az udvarlóim. És már több, mint egy éve komoly kapcsolatom van, aki tud mindent, és mégis szeret. Csak máshogy kezdtünk el ismerkedni, mint addig.
Impulzív vagy és egyéjszakás csaj magad mondtad, semmiképp se járnék veled.
A kérdező hozzászólása: Alapjáraton tiszta lapokkal szeretek játszani. Ha nekem valaki csak egy éjszakára kell szólok elõre. Ha szeretõnek arról is. és ezt viszont elvárom. Azonban van úgy, hogy nincs elõre eldöntve semmi és a dolgok alakulnak valamerre, de végül csak a szexnél marad minden.
*elfelejts
A leírásod alapján eléggé olyannak képzellek el, mint egy barátnõmet. Õ is állandóan ezzel a problémával szembesült, hiába mondtuk neki, hogyha kiadod elõre az árúd nem fognak fizetni érte... Ha érted hogy értem.
A kérdező hozzászólása: Azok akikkel így együtt vagyok késõbb is mellettem maradnak. Beszélünk, kávézunk. Nem csak a szexrõl szólnak ezek a kapcsolatok. Sokan közülük hozzám jönnek panaszkodni a barátnõjükrõl, feleségükrõl, az életükrõl. Én lennék az örök szeretõ típus?
A kérdező hozzászólása: 22

Miert kell neki mindig csak szex?

Legjobb válasz: Mert szeret szexelni és kívánja is.

Mert szeret szexelni és kívánja is.
Ez a mindig mit takar? Az álnok heti 3X is követeli? Magyar átlag hetente 3X, ebbe beletartoznak a 80 éves papik és mamik is. Szóval fiatalabb korban valószínû ennél valamivel több is. Ennek fényében még mindig sok szexet akar?
na, ne hari, de az már csak arra megy. ha neked is csak a szex a cél, akkor élvezd ki, de ha te többet szeretnél, mint csupán szexet, azt javaslom, hogy keress mást.
Mert nem tud veled beszélgetni! Vagy az életben bõbeszédûbb vagy? :)
A kérdező hozzászólása: hat nem az h sokszor de mindig avval jon h nem , , fekszek le vele''...?

Mivan veletek Fiuk? Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? Miért nem tudtok szeretni? Miért hordtok női ruhákat? Miért csak a szex a fontos? Miért nincs belöletek normális fiatal? ! Miért miért miért.

16/l

Legjobb válasz: Én vagyok rá az élõ példa, hogy ez nem minden fiúra igaz :) - Nem sminkelem magamat - Nem vasalom a hajamat - Szeretek szeretni - Szeretek nevettetni - Tudok helyesen írni ^-^ - Mackós vagyok, és okos - Minden lány elõtt kinyitom az ajtót, és elõre is engedem õket, ha tehetem. (És nem mellesleg örülök, ha megköszönik :)) - És végül, de nem utolsó sorban nem sietettem a szexet.

Én vagyok rá az élõ példa, hogy ez nem minden fiúra igaz :) - Nem sminkelem magamat - Nem vasalom a hajamat - Szeretek szeretni - Szeretek nevettetni - Tudok helyesen írni ^-^ - Mackós vagyok, és okos - Minden lány elõtt kinyitom az ajtót, és elõre is engedem õket, ha tehetem. (És nem mellesleg örülök, ha megköszönik :) ) - És végül, de nem utolsó sorban nem sietettem a szexet.
"magyar undergroundot hallgatok...(Y)" ha notár mérit hallgatnál mennének utánad a kanos cigányok. 123456789123456789123456789/1 tuti normális
Van csak keresni kell az is igaz hogy mostanság mindenki szex mániás és a szeretet ki marad és ezért sokan egyedül vannak illetve lesznek és ez rohadt [email protected] de keresni kell több idõt rá szánni biztos találsz magadnak 1 igazi fiút aki kölcsönösen fog szeretni. ;) 15/F
mert legtöbb csajnak ez jön be, akinek meg nem az nem mutatja ki... lásd facebook, myvip''JUJJ DE CUKI''
Mindenkinek megvan a maga párja :)
hát ez az
? :D Ki törte össze a szíved, hogy most hirtelen minden bajod lett velünk?
Szerintem rossz korosztályban keresgélsz. Ne a hasonló korú fiúkkal foglalkozz, hanem a kicsit idõsebbekkel. Õk érettebbek már egy tartós kapcsolatra, mint a 16-17 éves fiúk, akik, ha belegondolsz, teljesen normális, hogy élni, bulizni, kalandozni akarnak. Mi csajok, ezt hamarabb és rövidebb idõ alatt letudjuk, általában. Vannak akik nem, de kivétel erõsíti a szabályt. Mi csajok általában érettebbek vagyunk a korunknál, (ismétlem, általában!!) kb. 2-3 évvel, míg a fiúknál ugyanez mínuszba megy. Ez nem is baj, emiatt is keresgélnek a fiúk fiatalabb lányokat, míg a lányok idõsebb fiúkat.
hééé te... vegyél vissza :D na most megyek, felkenem az arcomra éjszakára a maszkot ;)
A kérdező hozzászólása: áá ne menj el hiányozni fogsz..:D
már visszajöttem :P
A kérdező hozzászólása: óó de örülök neki:D amugy te a csaj wagy?!:D
A kérdező hozzászólása: hmm szówal kedwelsz...:D
amúgy... nem :P
A kérdező hozzászólása: Áhh szerintem jobban járnánk ha a nagy KAN paliddal weretnél meg:D
nem, fiú vagyok.
"hmm jó neked...:S Legalább te együtt tudsz járni a paliddal szoliba... meg wásárolni... kozmetikushoz.. együtt kiwasalhatjátok a hajatok:D de irigyellek...:/ :D" Ez most nekem szólt? Megverlek :D
A kérdező hozzászólása: És igazam van lásd be!:D
A kérdező hozzászólása: hmm jó neked...:S Legalább te együtt tudsz járni a paliddal szoliba... meg wásárolni... kozmetikushoz.. együtt kiwasalhatjátok a hajatok:D de irigyellek...:/ :D
A teljes ellentéte vagyok amit te leírtál pedig veled egy idõs vagyok ;] amúgy én is magyar ug-t hallgatok:) [Y]
na erre vártam :P és nincs igazad ;)
A kérdező hozzászólása: hallod azért mert te éppen férfia wagy minden elismerésem a tied... behódolok hatalmas férfiasságod elöt(...) de azt se mond h nincs igazam...
úúútállak :D
A kérdező hozzászólása: Én is Birlak:D
Nem hinném hogy a rockerek közt kevés lenne a férfiállat. Egyébként van normális fiatal.
ne írj már DUPLAVÉVEL te agykáros te...
Utolsó jogos! :D Ment zöld mancs
Mindenki aki elkezdett magyarázkodni egy ilyen névtelen, virtuális támadás után gondolkodjon el azon, hogy mekkora punci... Egy férfinak nem tök mindegy mit írnak ide?
ÉÁn annyit teszek hozzá:D emonak nézek ki :D de nem vok az ....mindneki azthiszi rolam , h az vok ....de nagyon nem:D és én általába megszoktam ismerni az embereket és utána mondok véleményeket:D De amugy mit csináljak ha a rövid haj nem áll jól? most azért vágassam le , mert ha hosszu és ápolom ...és esetleg néha ki is vasalom akkor már disz*uzi vagyok? na szép...
02:10 es akkor miért nem birod belefogalmazni a kérdésedbe a metroszexuális szót? és még mindig W-vel írsz :P 04:12-es azért vagyunk olyanok mert ez legalább férfias. és egy férfi legyen férfi. még ha nem is teszi szét a lábát nekem egy plázak_rva se emiatt, akkor se bánom hogy nem úgy nézek ki mint az emok például. én inkább keresek sokáig egy normális emellett szép lányt és vagyok vele akár két vagy több évig is... 09:08-assal egyetértek
Lányokból meg sok a "kevésbé erkölcsös", erre van kereslet. Viszont van a "piacnak" egy olyan tulajdonsága h beállítja magát idõvel. Így alig-alig marad ember akinek nem lesz hozzávaló párja. Ez tök jó, az egyetlen egy "baj" h így meg az emberiség fogja még mélyebbre taszítani magát. Haladó szellemû emberekre van szükség, amit díszbuzák és ribancok kötve hiszem h nemzenek.
Tudod drága, van olyan h kereslet meg kínálat. sajnos a lányoknál a díszbuzákra van kereslet, így a "piac" alkalmazkodik és egyre több díszbuzát "termel". ilyen egyszerû. 20/Férfi
Vasalom a hajam 18/F majdnem Válig érõ hajam van.És ugye itt felteszitek , h mi miért vagyunk ilyenek?na és ti miért vagytok olyanok? A legtöbb lány könnyen szétteszi a lábát bárkinek ....egyre több a plázacica....ha nincs sok pénzed akkor le is [email protected]@k. Én ezt figyeltem meg a mai lányoknál.Na ez miért van értelmes válaszokat szeretnék kapni.Ja és persze most az összes lány irja " jaaaj de én nem vagyok ilyen " hát nem hiszem el, h ide csak olyan lányok járnak akik normálisak.
A kérdező hozzászólása: Neharagudj...:D De kérdezd már meg, hogy érdekel-e h te mit csinálsz péntek este kit szeretsz hova jársz... a kérdésem minden bizonnyal nem neked szolt mert mint emlitetted normális fiu wagy engem sokkal jobban érdekelne 1 metrosexuális fiu wálasza h megértsem e ferde hajlamu gondolat titkát...:D
ne írj már mindent W betûvel [email protected] nagyon nem [email protected] amugy velem nincs semmi belõlem nem tünt el a férfiasság, rövid hajam van reggelente feldúrom kicsit és megáll egésznap (de nem vagyok igáénytelen se) tudok szeretni olyan lányt aki megérdemli hogy szeressék (barátnómet meg anyámat például) a szex igenis fontos aki nem ezt mondja az szûz még és/vagy hazudik, én normális fiatal vagyok, tanulok, nem iszom félholtra magam minden péntek este, nem dohányzom, edzõterembe járok MERT MERT MERT... valakire nagyon ki lehettél bukva de szerintem te sem vagy az a hûde aranyos, jófej, nem beképzelt pic$a már ne is haragudj... 18/F
A kérdező hozzászólása: mivan pajtás elaludtál?:D
A kérdező hozzászólása: [email protected] erre felwehetsz...:D aztán majd megadom a rendeset csak érted nem akarom h a sok welem egyetértõ bókoljon nekem msnen:D
na akkor dobj egy msn-t :P
nemnem... jól harcol, de nem nyerhet :P
A kérdező hozzászólása: háhhh.. a barátnõtök nem adja fel mert igaza van(:
A kérdezõ a kérdését nyilván nem minden hím nemû egyedre értette, csupán azokra, akikre ez a jellemzés illik. Tehát nem az egész férfi nemet akarta kritizálni, tehát nem kell magatokra venni feltétlenül. És ha logikusan végig gondoljuk, tényleg elszaporodtak mostanában az ilyen fiúk, de ez csak egy divathóbort, ami pontosan ugyanúgy el fog múlni mint az összes eddigi ami felütötte a fejét, majd 50 év múlva "retro" néven ismét visszatér. Nincs ezzel alapvetõleg semmi baj, ez így szokott lenni. Akit nem érint, nem kell magára vennie, vannak még manapság is rendes, udvarias, vonzó fiúk - bár a vonzó nyilván mindegyikõnk számára mást jelent - csak õk nem feltétlenül annyira feltûõnek mint azok, akikre a kérdezõ gondolt.
szerintem el kéne nekik egy kis katonaság. Nem csoda hogy a legtöbb tini csaj is már a jóval idõsebb pasik után szemlélõdnek javarészt. Még az én korosztályom beli pasik is javarészt nyafkák. Persze, tisztelet mindenhol a kivételnek! (akik már foglaltak javarészt ilyenkor:) ) Nincs teljesen igazam, de úgy éreztem fontos ha most azt írom le ami elõször eszembe jut. 22/L
Hát fiúk tényleg igaz hogy kevesen vagytok akik igazán rendesek. De azzal nem értek egyet hogy nincsenek olyanok. Csak tudom, hogy 16 éves korban a pasikat elkezdi érdekelni a szex téma és disznókodnak :D De sajnos elkell fogadnunk hogy ezekbõl lesz majd egyszer a férjünk.
A kérdező hozzászólása: Áhh most miért mondod... kiírok 1 ilyen kérdést és én wagyok a tektonikos kurwa aki nem elég, hogy lapos de még hülye is éss mellesleg nem utolso sorban Édesapám a ferdült wonalú mégsem azok akik akiket mondhatnám ugyis, hogy "PÁWA K*rwák" és azok akik egyböl kiborulnak 1 ilyen kérdésen holott elég körben nézni... Akinek meg nem inge ne wegye magára...
na most aztán beszóltál :P
A kérdező hozzászólása: Gondolod h a mellemnél csak az iq kisebb... én ugy gondolom, hogy a farkadnál nincs kisebb(:
Nem tudom miért sértõdtetek meg, ne mondjátok, hogy nincs igaza. Tele van vasalthajú sminkelt srácokkal minden! A kivétel mindig tiszteletet érdemel, ettõl függetlenül a kérdezõnek teljesen igaza van.
mellednél már csak az iq-d kisebb
Mivan veletek Fiuk? -a farkunk Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? -nekem még megvan Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? -apád tudja a választ Miért nem tudtok szeretni? -téged? képtelenség Miért hordtok nõi ruhákat? -ne apádból indulj ki Miért csak a szex a fontos? -fajfenntartás... Miért nincs belöletek normális fiatal? -mert apád nõi ruhákat hord Ha neked lehet sértegetni, akkor nekem is. :P 18/F
A kérdező hozzászólása: én is ezt tanácsolom anyádnak(:
16 évesen rengeteg élettapasztalatod van szerintem vágd fel az ereidet szuka
hát ma már sajnos kevesen vannak akik normális srácok!!!! a legtöbben már az elsõ randin, vagy elsõ találkán azt akarják, aztán kihasználnak és eldobnak, majd keresnek maguknak ujabb kvákat!!!!!
A kérdező hozzászólása: magyar undergroundot hallgatok...(Y)
A kérdező hozzászólása: és te elolwastad az elsõ kommentelõt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)
"a pasikat elkezdi érdekelni a szex téma és disznókodnak :D" jajj, te meg olyan prûd vagy :P 18/F
A kérdező hozzászólása: nem wagyok prüd sõt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek...
ajaj... a barátnõnk feladta :P
Mi viselkedésünk miatt? Sok csaj elvárja hogy a mai srácok pl mindenhol borotváltak legyenek, ebbõl lesz az amikor arra kell bemennem egy nyilvános wc-re hogy a tükörnél a pasik a szemöldöküket szedik. ÉS az e fajta egyenlõség miatt lett az hogy egyre több bu**s pasi van.
Továbbra sem értem hogy ez az egész mért vadult el a nemek közötti rivalizálásig. A nemek ugyanis egymást húzzák bele ezekbe a dolgokba, ugyanis emo lányok nélkül nem lennének emo fiúk, rocker fiúk nélkül nem lennének rocker lányok és a többi. Rengeteg olyan lány van manapság, akire ránéz az ember és elszörnyed, és az, hogy õ is lány, ahogy én is, nem menti fel a dolgai alól. És éppen így van a fiúkkal is. Manapság éppen olyan nehéz rendes lányt találni, mint rendes fiút. Tulajdonképpen ugyanabban a cipõben járunk. De tudom, a rivalizálás örök. 00:14
"egyetértek weled, hogy elkurwult... és biztos ennek is köze van a fiuk e fajta wiselkedéséhez..." aha, persze... biztos köze van... :P fogjál mindent ránk. más szemében a szálkát, sajátodban meg a gerendát se...
Nézz meg egy oldalt, nem kell társkeresõt, elég egy sima iwiwet vagy facebookot, 13évesen már melltartóba fényképezgeti magát tükör elött csücsörítve mint aki faszra vágyik
Sajnos mind puhapö.csök vagyunk. :D
A kérdező hozzászólása: egyetértek weled, hogy elkurwult... és biztos ennek is köze van a fiuk e fajta wiselkedéséhez...
elvadult? az elkurvult szerintem jobban megállja a helyét... bocs kedves 16/L...
A kérdező hozzászólása: hát mert a nõi nem is elégéé elwadult...:D
És miért van az hogy minden csaj sír hogy normális szeretõ pasi kell neki, ha meg ott van akkor szexéhes haverját választja. Ami meg a nõ érettségét illeti, de mi a korral csak érettebbek nézünk ki még ti öregebbnek :P :D
A kérdező hozzászólása: Itt linkeled nekem...:D
"nem wagyok prüd sõt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek..." Nem neked írtam, hanem 00:10-nek...
"és te elolwastad az elsõ kommentelõt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)" Hol védtem? Mutasd :P
A kérdező hozzászólása: Senki nem törte össze a szívem... egyszeráen akkárhogy nézzük a mai fiatalaságot minden lesz belölük csak férfiállat nem..

Valaki segítene, miért lehet az, hogy minden pasinak csak szexre kellek?

Nem értem...Nem vagyok az a cicaba, lehet velem értelmes dolgokról beszélni, de valahogy mégis minden barátom eddig kb. letojt magasról, maxium szexre voltam jó...De miért??:(

Legjobb válasz: Túl hamar odaadtad magad esetleg?

Túl hamar odaadtad magad esetleg?
"... A pasijaimra gondoltam, hogy az összes elhanyagolt, nem is keresnek soha, csak ha szexelni akarnak......" Rosszul hangzik. Mennyi idös is vagy? Hol szedted fel eddig a pasijaidat? Az, hogy "lehet" veled értelmes dolgokrol beszélni, nem jelenti, hogy érdemes is. Mivel foglalkozol? Hobbijaid?
rossz emberekkel ismerkedtél... :/ honnan ismered ezeket?
Lehetsz te is hibás benne, fõleg ha már nem 1 hanem több pasiról van szó. De nekem csak olyan lány kell CSAK szexre akit nem tartok elég értelmesnek egy normális kapcsolatra.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán... Mert akkor jött azzal, hogy nincs pénze, meg sokat kell dolgoznia... De bezzeg másra volt pénze.
Mennyire érezted, hogy megvan az összhang? Voltak közös programok?
A kérdező hozzászólása: Hát éppen ez az... Nem õket hibáztatom, pont, hogy nem tudom, mit csinálok rosszul... Nyilván szexelni mindenki akar...
Nem tudhatjuk ismeretlenül. Sokan írták, hogy rosszul választottál, ami lehet hogy igaz is, de azon is el kell gondolkodni hogy mi van ha benned van a hiba.
Bánhatod, h nem velem beszélgettél:D
Sajnos igen, rosszul választottál...
Lehet csak rosszul választottál.
Rosszakat választottál eddig akkor. Vagy te engedted, hagytad, hogy elfajuljon a dolog, õ meg nem ellenkezett.
A kérdező hozzászólása: Mintha semmi másra nem lennék jó.
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit bonyolult... A pasijaimra gondoltam, hogy az összes elhanyagolt, nem is keresnek soha, csak ha szexelni akarnak...
Ha testileg-lelkileg kíván téged, azzal mi bajod? Azok miatt parázz, akik csak a testedre vágynak. Írod, hogy minden barátod. Most milyen barátra gondolsz? Elkezdõdött a kapcsolat, és kikéred magadnak, hogy szexet is vár? Ha nem vonzódsz hozzá szexuálisan, akkor hogy kezdõdött el a kapcsolat? hogy beszélhetünk itt kapcsolatról?
A kérdező hozzászólása: Nem...Az elsõ barátommal fél év után feküdtem le. De úgy értem, hogy akivel tök jóban vagyunk, az is elõbb-utóbb erre lyukad ki...
Ne õket hibáztasd ha olyan jó veled a szex! :D

Miért van az hogy minden fiúnak csak szexre kellek?

14 éves vagyok lány és persze szűz...Nagyon tudok szeretni sőt nagyon könnyen megszeretek mindenkit szeretek bújni szeretem ha csókolgatnak de mégis minden fiúnak arra kellek csak...pedig egy tök normális vissza fogott laza csaj vagyok...ez nekik dicsőség lenne ha elvennék a szüzességem? Vagy mi? Meg van 1 fiú aki folyamatossan basztat, fogdos stb (persze van több is -.-) és találkoztam vele múltkor persze nem megbeszélt tali volt és mind a 2-en orvosnál voktunk mer betegek voltunk és leakart vinni a szüleihez Ceglédre és nem engedett el hogy haza menjek azt akarta hogy menjek át hozzá utána meg menjek le vele Ceglédre hogy majd ott "leápoljuk" egymast...de nen értem ez mire jó nekik...:/ manapság mindenkinek csak a szex számít semmi több :/ csak szex érzelem nélkül persze tisztelet a kivételnek :)

Legjobb válasz: igen.. a 15 éves srácoknak dicsõség ha megdugnak egy lányt ha pedig valaki fogdos repüljön a pofon!

igen.. a 15 éves srácoknak dicsõség ha megdugnak egy lányt ha pedig valaki fogdos repüljön a pofon!
A legtöbb 17 alatti srácnak a lány fõleg a szexre kell, és nem másra. Várj még néhány évet és akkor fogsz találni olyan fiút, aki tényleg szeret. Tényleg dicsõség egy fiúnak, hogy egy szûz lánnyal szexel.
Hogy kellhetsz csak szexre ha még szûz vagy? Ez olyan paradoxon mint az a srác tegnap, aki még sosem találkozott a csajjal, de már a barátnõjének tartja.
14 évesen én is ilyen lettem volna, ha nem lettem volna kocka helyette.. Kinövik:)
A kérdező hozzászólása: Jó kell de ne 14-15 évessen kelljen xD
akk kösd le magad a barátnõiddel vagy valami mert a fiuktól ez lesz továbbra is mért te am hogy képzeled a dolgokat hogy csak ugy elvagytok és boldog mindenki ?
A kérdező hozzászólása: Hát én nem Kérem h várjon rám éveket csak minimum 1 év...
értem remélem megtalálod a hozzád illõ kis türelmes fiút készülj fel nem lesz sok de van ! én 22 vagyok szóval teljesen más nézeteim vannak én egyszerûen nem tudnék anyit várni megkatatnék ..
A kérdező hozzászólása: Legalább én innen megtudom ki szeret igazán aki vár az szeret aki nem neki csak a szex volt fontos
szerintem csalódni fogsz ebbe a világban .. meg a férfiak mások el kel fogadni nah de sok sikert ;)
mert buta vagy de jól nézel ki
#24 mond valamit... én mostanában jövök rá (elég késõn) h k*rvára nem olyan a világ meg az emberek mint ahogy gondoltam. csalódni fogsz a világban, de el kell fogadni és az elveidnél nem szabad leragadni. 21/F
persze hogy csalódni fog, önmagában is, amikor majd rájön, hogy minden fiú csak a külsejét látja (okkal) és egyik se fog várni rá, aztán majd 18-20 évesen pánikolni kezd hoyg már kéne dugni alakivel és egy idegennel egy sötét éjszakán talán részegen bekövetkezik. de a többség 16nál se bírja tovább. az a baj, hogy hüyleségre neveli ka gerekeket, meg sehogy se nevelik, az ember meg naiv és reménykedik, hogy az élet szép, aztán tlaálkozik a valósággal. a valóság meg az, hogy midneki csak kihazsánálja a másiakt önzõ céljaira, mindeki felszínes és soha enm lát mélyebbre, nem is érdekli.
Én dugok orrba, szájba, élvezem az életet, soha nem bántam meg egy dugást se még, nem is értem mit lehet ezen megbánni. A puncim arra való hogy használjam. Boldog vagyok, nekem senki nem mondja meg mit tegyek mikor és kivel. Hetente más hapsival vagyok, igaz nehéz õket lerázni mert mindig komoly kapcsolatot akarnak én meg csak szexet. Most jön az hogy a hím soviniszta fiúk lepontoznak mert megmondtam a frankót, egészségükre! :D
A kérdező hozzászólása: Hát pedig egy kapcsokat alapja az érzelmek a szeretet/szerelem szerintem
a fiúk sokkal szexorientáltabbak ... nekem per pill a testi igényeim miatt van szükség barátnõre persze az érzelmek se utójára de csak az érzelmek miatt nem létesitenék kapcsolatot..
Aha
Nyugi, ez teljesen normális. Végre feláll a tökük, érthetõ, h valamit kezdeni akarnak vele. Ne aggódj, 1-1, 5 év és kinövik.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy kinövik :) és ne aggódj repül is nem is akár milyen ;) és h hogy hiába vagyok szûz leakarnak fektetni...de nagyon rajta vannak...:/
"ha pedig valaki fogdos repüljön a pofon!" Dehogyis!!! Rúgd tökön!!! :D Nekem nemcsak arra kellenél! Én komoly kapcs-ot szeretnék!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket :) és hát mikor melyik xd engem ilyen téren nem kell félteni xd :D
A kérdező hozzászólása: És hát én is komoly kapcsolatot szeretnék de nem jön össze :/
8-as vagyok újra. Hol laksz?
Mert abben a korban a fiúk 98%-a csak azt akarja:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen sajnos a legtöbb csaj azt akarja :/ am meg Budapest és sok fiú nem szereti ha egy lány bújós én meg nagyon az vagyok fõleg akit szeretek....
szerintem szeretik a fiúk. csak akkor nem ha látják h mindenkihez odabújsz
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem bújók mindenkihez sõt ha nem akarom hogy valaki meg öleljen és meg ölel nem lököm el csak állok és hagyom h öleljen
anyád büszke lehet rád utolsó

Miért csak azok a fiúk, férfiak kellenek minden lánynak, nőnek, akik idősebbnek néznek ki a koruknál? Emiatt én már örökké hátrányban leszek a párkapcsolti életben és alkalmi szex terén?

Olyan igazságtalan az élet! Mindig csak az jár jól, aki magas és nagy darab és id?sebbnek néz ki ak koránál. Én sajnos kisfiúsan nézek ki huszonéves létemmre és lenéznek a korombeli lányok, nem vesznek férfiszámba, inkább járnak vagy szexelnek egy vén 50-essel, mint velem és ez már nagyonb bosszant és nekem csak a kislányok jutnak, akikhez hozzá sem nyúlhatok. De úgy bírom, ha van egy 14 éves fiú, aki mndjuk kinéz 18-nak, azzal simán összejön egy 25 éves n? is akár, engem meg lekisfiúznak csak, mert fiatalos vagyok és nem is kellek nekik. Eddig azt vettem észre, hogy f?leg a 13-14 éves lányoknak jövök be küls?re, ?k maguk szoktak is kezdeményezni, de énn mindig el kell, hogy utasítsam ?ket, mert nem lehet velük semmit sem csinálnom és börtönbe egy n? miatt sem akarok kerülni. Egyébként is sokkal vonzóbb egy 18 év feletti formás n?, de nekik meg nem kellek és ez kikészít idegileg és lelkileg telsen, már tiszta roncs vagyok és egy senkinek érzem magam. Szinte mindenki nagyobb t?lem testsúlyra meg magasságra is és ez is idegesít. Ennyit arról, hogy a lányoknak nem a küls? számít. Azok a kiscsajok is, akik tapadtak rám maguktól is csak azért tették azt, mert helyesnek tartottak, szóval minden lánynak csak a küls? számít és, ha nem jövök be egy korombeli huszonéves lánynak, akkor hiába vagyok kedves meg jófej úgysem kellek enki, mert ? egy férfit akar és nem egy kisfiút. Megvagyok bélyegezve a testem és arcom miatt, igazságtalan az élet. :(

Legjobb válasz: Nekem ez bejönne... nem küldenél 1 képet privibe?

Nekem ez bejönne... nem küldenél 1 képet privibe?
"Én sajnos kisfiúsan nézek ki" 15-20 év múlva hogy fogsz majd ennek örülni amikor a huszonéves csajok rádmásznak!
Én is ilyen voltam, s valóban idegesítõ dolog volt ez. Viszont késõbb, ahogy telnek az évek, egyre jobb lesz, meglátod! Én 30 évesen éreztem úgy, hogy már bejövök a lányoknak, nõknek. Most már elmondhatom, hogy volt nálam majdnem tíz évvel fiatalabb barátnõm is, meg pár évvel idõsebb is, de velem egykorú viszont soha. A kortárs csajokkal soha, de soha nem jöttem ki. A sors hozza ezt így, s inkább az a fontos, hogy maradj mindig erõs, egészséges, a Jóisten adta az életet, sok olyan dolog van, amit nem lehet látni elõre. Jó is, rossz is. Míg akik már tizenévesen élték már az éjszakai életet, buliztak, ittak, cigiztek, sokan a droghoz nyúltak huszonévesen, harminc körülire meglehetõsen rontó tud ez lenne az egész életre. Én ezekbõl kimaradtam, de kb 28 évesen elkezdtem gyúrni, sportolni, persze kulturáltan, odafigyelve, s pár év alatt sikerült olyanná válnom fizikailag, hogy elégedett lehetek. Mivel kisebb vagyok az átlagnál, 166 cm, úgy érzem kompenzálni kell egy jó kiállással s tartással azt a pár centi magassági hiányt. Sajnos hiába mondják, nem igaz hogy nem számít a külsõ. Számít. Hogy ne számítana? Ezen belül az öltözködés. Elegancia, tisztaság, ápoltság. A legtöbb normális nõ ezt komolyan értékeli. Akkor a kisfiús külsõ sem hátrány, ha fejben rendben vagy. No, mindegy, ez az én saját tapasztalatom. Egyéb történelmi iratok tesznek említést férfiakról, kik nem voltak langyik, de soha az életben nem volt szexuális viszonyuk nõkkel. Olvastam ilyet. Komoly, meglett, életük derekán túllévõ férfiak, szüzen. Ilyen is van. Ami számít, egészség, cselekvõképesség, az élet pedig sorban ossza az alkalmakat, lehetõségeket. Ne aggódj semmi miatt, barátom.

Miért csak szexre kellenék minden fiúnak?

Kezd elegem lenni.... :'(((

Legjobb válasz: talán ne a brat pitt kategoriát keresd. és ne add oda magad 2 nap alatt.. huzd 2-3-4 hétig is.. aki nem azért akar az addigra már ugyis elvérzik.. aki meg szeret az meg 2 honap mulva is fog

talán ne a brat pitt kategoriát keresd. és ne add oda magad 2 nap alatt.. huzd 2-3-4 hétig is.. aki nem azért akar az addigra már ugyis elvérzik.. aki meg szeret az meg 2 honap mulva is fog
na 11-es, ezt azért ne mondd én direkt ezért kerestem inkább tiniként a lúzer, nem helyes pasikat elkeserítõ de azok is csak szexet akartak. sõt, annál erõszakosabban mert ugye más rajtam kívûl nem nagyon nézett rájuk és úgy érezték ez életük egyetlen lehetõsége vagy nem tudom... 18 évesen lefeküdtem egyel, nem jártunk valami sokáig... azóta nem is volt pasim, de azóta is mind csak azt akarják úgyhogy már kapásból elhajtom az összeset, belefáradtam meg is undorodtam emiatt a szextõl. így valami impotens papát keresek akinek még viagrával sem áll fel, azzal ellennék :D lelki síkon építenék kapcsolatot, mert arra vágyom, az meg kortalan és nem külsõre menõ dolog 22/L
13 ezekszerint te szerencsétlen alkat vagy. akár csak a post számod XD.. amugy én ez a luzer kategoria lennék :D de soha ne mmásztam vissza ha dobtak. soha nem eröszakoskodtam a dugásért. és mindig eltudtam fogadni ha nem jött össze a dolog.. és mindegyik exemmel jóban vagyok. és imádnak engem is.. mondjuk mostmár csak barátként. de akkor is... szóval vannak kivételek :)
A kérdező hozzászólása: Pontosan errõl beszélek ;) én is lassan belefáradok :D
ha eddig nem randiztál, akkor honnan tudod h kinek mire kellenél? :) amúgy jobb is vigyázni a fiúkkal! F
Figyelj... szerintem nem jó helyen keresel. Nem ismerlek ugyan, de a kérdésed alapján biztos vagyok benne hogy bulikban akarsz társat találni. Nos, ez nem fog menni :D Nem azért mennek fiúk egy ilyen részegedõs buliba hogy életük szerelmét találják meg. A másik meg a külsõd. Talán nem kéne olyan felsõben mászkálni amibõl épp hogy a bimbód nem lóg ki, meg nem kéne kint lenni sem a derekadnak se semminek. Ha normálisan felöltözve mész el egy kultúrált helyre, biztosan találsz olyan fiút akit keresel
A kérdező hozzászólása: 16-os: Mondták, valakitõl következtettem... :D mármint amit írtak vagy kérdeztek abbol... Pl 22 éves srác azt írta nincs e kedvem el menni hozzájuk, mondótt egy napot...és hogy aznap üres lesz a ház, egyedül lesz otthol, nem zavarna minket senki... Épp ez a fiú vert most át, hazudott...de nem a fentebb említett rész miatt...bele szerettem és össze törte a szívem.... :'(((_( 17-es :1: buliba egyáltalán nem járók :D 2: nem olyan felsõkbe járok, meg se közelíti amit mondtál... ;) Így mit mondasz, ??
Én azt, hogy dagadt vagy. fogyj le de rendesen, 20 kilót és akkor lesz:)
Rossz helyen keresgélsz vagy rossz jeleket adsz, ez lehet az oka.
Mert úgy öltözöl, úgy nézel ki, úgy viselkedsz, mint egy olyan lány. :D
Hogy hol lehet találni? Szinte bárhol. Csak az a rossz tapasztalat, hogy mi meg pont emiatt nem kellünk manapság a lányoknak :(
pl figyeld kik szemeznek veled. és ha nem az iskola macsói kategória akkor bátran szemezz vissza
Mutass egy képet privátban, lehet hamar megfejtjük a probléma forrását.. 19F
A kérdező hozzászólása: elõször is szûz vok :) másodszor is : nm csokoloztam, nem randiztam eddig, semmi.. :D
Fogadd meg az elöttem szóló tanácsát . Amúgy meg nem minden fiú csak a szexre megy , van aki komoly párkapcsolatra vágyik , csak meg kell találni az ilyet.
Próbálj úgy viselkedni, hogy ne aztlássák benned. Mert valljuk be mindennek megvan az oka...
akkor meg huzd az idöt.. aki 2 honapig kibirja annak add oda magad mert elveszted... ha beismered neki h szüz vagy akkor talán nem.. de azért adjál neki egy határidöt hogy mikor kaphat meg.. (de csak 1honap randi után :D
Jopar lanyt lattam aki hasonlo problemaval kuzkodott. Igaz hogy ok a leheto legszexibb(testre tapadosabb) ruhakat hordjak, festik magukat ezerrel, kaceran es kihivoan es tok edin esz caboszan beszelgetnek a fiukkal. VAJON MIERT akarja minden fiu CSAK megdugni oket? Egy nagy rejtely szamukra! :P
A kérdező hozzászólása: Köszi, meg fogadom... No és hogy találjam meg az ílyen fiúkat? Ha enyire tudjátok... :D Nincs oka...nem úgy öltözõk, se semi... :) )
3mas vagyok , Hm ha nem volt csók ilyesmi sem akkor honnan veszed ezt? :D Kiváncsivá tettél hogy nézel ki mert vagy nagyon igényes vagy és szép, vagy nem egy túl szép teremtés ... :D
Én nem értek egyes férfiakat...csúnyán fogalmazva én akit meg akarok dugni attól kapcsolatot is szeretnék.
Hát nekem nem szexre kellenél, hanem vmi másra :D :)

Miért van az, hogy a pasim néha egyáltalán nem akarja a szexet, vagyis ő akarja csak a.. nem, ekkor mindíg azt érzem hogy én vagyoka rosz és csúnya aztán két nap múlva már úgy áll neki ahogy kell sőőt. Ez mitől lehet? (20éves L)

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is elõfordul néha..és engem is elszomorít , néha még sírok is bár annyira nem gyakor(4 év alatt kb 4-5 volt)de a legutobbinál nem adtam fel:D és elkezdtem orálisan kényeztetni és a végén nagyon nagyon jót szeretkeztünk:)Szerintem inkább akkor van mikor nem vagyunk olyan jóban..ha valami kis veszekedésünk volt elötte szóval szerintem lelki dolog...legközelebb ne vedd magadra , mond h semmi baj , szereted és folytasd a csókokat, simogatást és ha egy kis pozitiv javulást érzel, kezdj el odalent is kacérkodni:D talán nála is bejön, a fõ h érezze h most igazából csak a szeretetedet akarod kifejezni, és ettõl megnyugszik és életre kél:D

Szia! Nálunk is elõfordul néha..és engem is elszomorít , néha még sírok is bár annyira nem gyakor(4 év alatt kb 4-5 volt)de a legutobbinál nem adtam fel:D és elkezdtem orálisan kényeztetni és a végén nagyon nagyon jót szeretkeztünk:) Szerintem inkább akkor van mikor nem vagyunk olyan jóban..ha valami kis veszekedésünk volt elötte szóval szerintem lelki dolog...legközelebb ne vedd magadra , mond h semmi baj , szereted és folytasd a csókokat, simogatást és ha egy kis pozitiv javulást érzel, kezdj el odalent is kacérkodni:D talán nála is bejön, a fõ h érezze h most igazából csak a szeretetedet akarod kifejezni, és ettõl megnyugszik és életre kél:D
Hát igen az is lehet hogy ha nehéz fizikai munkát végez, hogy a fáradtság miatt van..semmiképpen nem szabad magadra venni, mert nyílván szeret és kíván téged:)
Velünk a 2 és fél év alatt egyszer fordult ilyen elõ. Akkor azért, mert idegileg is ki volt bukva, és a vérnyomása sem volt rendben. Neki vmennyire felállt, de annyira nem, hogy együtt tudjunk lenni. Neki pár nap után helyreállt, amikor rendbejött a vérnyomása.
Öhm, talán azok, amiket itt leírtak? Ne aggódj, biztos vmi miatt ideges, vagy fáradt, vagy a vérnyomása ingadozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi ez nagyon aranyos válasz volt...(én is szoktam sírni miatta) de aztán meg szokott nyugtatni hogy most elfáradt de õ még attól ugyanúgy szeret... persze a csókok sem szoktak elmaradni.egyébként 3 éve vagyunk együtt nem sûrûn történik ez meg de ha igen akkor rosz..
Bíztos nem tetszel már neki!! Valószínû, más mi lehet????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) akkor megnyugodtam

Miért minden nőnek, csak a kemény, vad szex kell?

nemértem. Volt barátnőm is visszament a pasijához...nemmondta ki hogy miért, de lehet ez volt az ok...miközben meg nekem regélt órákat, ohgy így ugy milyen finom vagyok vele ott lent, és mennyire felizgatom...-_- Jó néha tényleg bevadulni, de hogy szinte minden nő csak erre vágyik, hogy keményen, durr bele, had szóljon...nemszámít hol, wc, kocsi, park, bárhol, spontanitás stb.... teljesen elvesztette a szerepét manapság már a szenvedélyes, szeretkezés, az igazi szex, és csak a pornófilmes adjad neki, semmi nem számít dolog van. Lehet konzervatyv vagyok, de valahol nekem igenis fontos lenne, hogy lehessen egy nővel finoman bánni, kényeztetni, és nemcsak megb*szni mint az állatok, és csaka szexért együtt lenni vele...

Legjobb válasz: YOu just fucked with the wroooong bitch, bro.

YOu just fucked with the wroooong bitch, bro.
-ed..
Nem. Én szeretem, ha szeretnek is közbe.
Nem az számít a nõknek elsõsorban a szexben, hanem a farokméret. Valszeg az övé nagyobb.
A kérdező hozzászólása: akkor az álcaduma, hogy "fáj a túl nagy f*sz".... mert sok nõtõl hallom...
Lehet attól még, h fáj nekik, de mégis az számít nekik, h minél nagyobb legyen. Ne keresd a logikát :)
Csak egy kérdés. Beszéltél már errõl minden nõvel? Bocs, még egy. Esetleg meg is volt már mind? Jó, ugye hogy nem. Nem minden nõnek csak a kemény, vad szex kell. Én jobban tudom, mert nõ vagyok. És ezt is, hogy nekem például fáj egy bizonyos méret fölött. Nem is volt soha tartós kapcsolatom gigantikus fallosszal rendelkezõ úriemberrel. A szenvedélyes szeretkezésrõl is megvan az elképzelésem, de szerintem nem szükséges részletekbe mennem. A volt barátod azért ment vissza a pasijához, mert úgymond szereti. Lehet, hogy csak szimplán hülye, de mindenesetre semmi köze ahhoz, hogy milyen módon közösül vele, vagy hogy nagyobb-e a farka. Azért nekünk többnyire nem a farkatok körül forognak a gondolataink, bármilyen hihetetlenül is hangzik. És talán már az is szóbakerült mire ezt leírom, hogy biztos több pénze van a másik csávónak, ezért erre is reagálok. Ez is lehetséges! Van akit csak a pénz mozgat. Van akit a szex. Van akit az érzelmei, amikhez nem minden esetben van köze az elõbb említettekhez. Verd ki a fejedbõl ezt a MINDEN nõ dumát. Gyorsan, mert ilyen elõítéletekkel normális nõnek nem fogsz kelleni.

Miért van az, hogy minden csajnak csak a szexre kellek?

Én nem fogok senkivel 2-3 hét után lefeküdni, aminek az a vége hogy lapátra tesznek. Mindig kibújik a szög a zsákból.

Legjobb válasz: Nagyon jó volt olvasni ezt a kérdést. Ugyanis általában pont fordítva szokott lenni, hogy a pasik használják ki a csajokat. Jól teszed, hogy nem fekszel le akárkivel ilyen rövid idõ után. Lesz még lány, aki ezt fogja becsülni benned. Én legalábbis biztosan becsülném a pasimban. Amúgy hány éves vagy?

Nagyon jó volt olvasni ezt a kérdést. Ugyanis általában pont fordítva szokott lenni, hogy a pasik használják ki a csajokat. Jól teszed, hogy nem fekszel le akárkivel ilyen rövid idõ után. Lesz még lány, aki ezt fogja becsülni benned. Én legalábbis biztosan becsülném a pasimban. Amúgy hány éves vagy?
Én egy pasitól hallottam eddig hasonló felszólalást. Aztán láttam az illetõt bulizni. Konkrétan minden bulin más-más csaj szájába mászott be, a továbbiakról nem is beszélve. Aztán csodálkozott, hogy a lányok nem vették komolyan. Aztán észhez tért és már lassan 2 éves kapcsolata van. Valószínûleg a kisugárzásoddal, vagy a viselkedéseddel van valami gond, de persze lehetsz csak simán szerencsétlen is az utóbbi idõben. Ismeretlenül nem tudhatjuk.
csatlakozom az elsõhöz, nagyon értékes ember vagy.
Fura egy dolog én ilyet még nem is hallottam hogy egy férfit használnak ki a nõk.Szerintem rossz nõkkel kezdesz válasz valami vissza fogott tanulós szép csajt azok általában normálisak és nem fognak így átverni.
A kérdező hozzászólása: 24
Én irigyellek. 22F
Én meg pont úgy vagyok, hogy mindegyiknek csak barátnak kellek. Küldd át õket xD
Szerencsés vagy b.meg, én még barátnak sem kellek senkinek. Én a helyedben meghúznám az összes csajt! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!