Találatok a következő kifejezésre: Miert kell mindig csak (112 db)

90 napos diétának az a lényege, hogy ne keverjük a dolgokat. Csak fehérjét, csak szénhidrátot, keményítőt vagy gyümölcsöt együnk egy nap. De akkor miért kell minden nap gyümölcsöt enni? Fehérje napon miért nem mondjuk inkább tojást? Hogy van ez?

Legjobb válasz: Aki visszahízik, azért hízik vissza, mert a diéta után ugyanúgy folytatta, ahogy elõtte, vagyis amitõl meghízott, nem azért mert szar a diéta. OFF Csak éppen a kérdés nem ez. A reggelit tulajdonképpen kis is hagyhatod. A gyümölcs lényegében csak azért kell, hogy beinduljon az emésztés, és hogy mégiscsak "reggelizzünk". Na meg, ez "választja a szét" az elõzõ napi husit, a mai napi keményítõtõl.

Aki visszahízik, azért hízik vissza, mert a diéta után ugyanúgy folytatta, ahogy elõtte, vagyis amitõl meghízott, nem azért mert szar a diéta. OFF Csak éppen a kérdés nem ez. A reggelit tulajdonképpen kis is hagyhatod. A gyümölcs lényegében csak azért kell, hogy beinduljon az emésztés, és hogy mégiscsak "reggelizzünk". Na meg, ez "választja a szét" az elõzõ napi husit, a mai napi keményítõtõl.
Beteg ez az egész diétának nevezett baromság, tudományos alapja egy deka se. Aki ettõl fogy, nem azért fogy, mert úgymond szétválasztja az összetevõket, hanem mert kalóriában kevés, és szénhidrátban sem túl gazdag. De utána természetesen visszajön a kilók duplája. Pont itt olvastam ebben a témában, hogy valaki dicsekedett vele , hogy évekkel ezelõtt milyen sokat fogyott tõle, és MOST megint ezzel fog lefogyni. Ha olyan kurva jó ez a diéta , akkor miért kell MOST ismét fogyókúráznia? Csak nem azért mert a lekínlódott dekák kamatostól jöttek vissza?:!!!????!!
nem értem miért pontoztátok le ilyen csúnyán az elõttem levõt... teljesen igaza van!! ha valaki a 90 napos diétától fogy, az csak a lecsökkentett kalóriabevitel miatt van, nem a szétválasztás miatt. egy barátnõm ennek ékes bizonyítéka, õ remekül szétválasztja az ételeket, kb. tízéves kora óta szénhidrát napot tart, de van vagy 200 kg.
Hát ez egyáltalán nem igaz mert én 2 éve csináltam 17 kg-ot fogytam és azóta nem híztam vissza. Persze h vissza hízik valaki ha pár héttel fogyokúra után csokit, cukrot majszolsz. Persze a heti 2x séta, vagy futás ne maradjon el.De elég sokaknak bevált. Akinek nem az visszatért a régi életmódjára( vissza lehet tétni de mértékkel.)
Hát igen!Van aki visszahízik, de a kúra utánis oda kell figyelni az étkzésre!meg persze a mozgásra is... van akinek sikerül.. és van akinek nem! kitartás a titka!

Miért apad el az anyatej 7 hét után, ha mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig? Vagy ha nem is apad el, csak átmenetileg csökken, mit tehetnék ellene? Miért kell mindig rettegni, elég-e a tej? Vagy lesz-e tejleadó reflex? Miért ez a nagy ingadozás?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem is csökkent. A baba készül fejlõdési ugrásra. Azt hiszem ezt 6 hetesen, 3 hónaposan, 5-6 hósan "követi el", és persze akkor, amikor akarja :)) Nekem ezt mondták kismama társaim :) Annyiszor tedd mellre ahányszor igényli és akkor a tej mennyisége is nõni fog, remélhetõleg.

Lehet, hogy nem is csökkent. A baba készül fejlõdési ugrásra. Azt hiszem ezt 6 hetesen, 3 hónaposan, 5-6 hósan "követi el", és persze akkor, amikor akarja :) ) Nekem ezt mondták kismama társaim :) Annyiszor tedd mellre ahányszor igényli és akkor a tej mennyisége is nõni fog, remélhetõleg.
Szia!!Én iszom, a tejszaporító teát, de nekem is van ugy, hogy egyszer több egyszer kevesebb....szerintem ne izgulj rajta!
Nem kell rettegni. Igény szerint mellre kell tenni a babát és hagyni, hogy a természet végezze a dolgát. Ha így teszel, nem lesz semmi gond!
Ez természetes. Neked sem minden nap ugyanakkora az étvágyad. Nem kell izgulni. A fiam 8 hónapos. Úgy érzem semmi nincs a cicibe. Hát tévedtem! Így is annyit evett, hogy egy jó nagy adag jött vissza. Mellesleg ahogy elõttem írták, növekedési ugrás idõszakában van, és hirtelen ilyenkor többet esznek, de biztosan elég a tej.

A lányoknak miért csak az emo, vasalt hajú, vagy bunkó pasik jönnek be? Miért kell minden pasinak feltétlenül valami stílusba tartoznia?

Én egy 16 éves fiú vagyok. Szeretek sportolni és természetet járni, és naggyából megértem az embereket.

Legjobb válasz: Mert tizenévesen még hülyék

Mert tizenévesen még hülyék
Öcskös te semmi esetre se változz meg! csak ismerj meg jó sok csajt. rengeteg jofféle van azok közt is akiket te most úgy látsz, hogy nem jönnek be. próbáld szélesíteni a látókörödet. én is ilyen voltam a te korodban, most van egy fantasztikus barátnõm, és nagyon szeretjük egymást. (ha 16 éves koromban találkozok vele, rá se néztem volna) szal csak nyitottan! :D 19f
Én nem szeretem, ha valaki kimondottan egy stílusirányzatot képvisel, de szerintem is mindenkinek van egy egyedi stílusa. Én lány vagyok, veled egykorú, én sem kategorizálom magam, lányosan öltözködöm, sminkelem magam és ennyi. Azt nem szeretem, ha egy fiú kb fele olyan lányos, mint én. Rossz helyen keresgélsz. 16L
várj még pár évet és meglátod, hogy ez megváltozik. én is csináltam 12-15 évesen olyan dolgokat, amiket így 23 éves fejjel nagyon szívesen kitörölnék a múltamból. most az emo a divat, bár tény, hogy gusztustalan ha valakin 40es cipõ és tapadós farmer van (tisztára mint egy bohóc bahh)... majd kinövik. legalábbis a normálisabbja. maradj sportos, mert késõbb érted lesznek oda ;P
Mondjuk igen, abban is lehet valami, hogy rossz lánytípusokat találsz magadnak. Nem mindig az agyonfestett lányok a szépek. Nekem elhiheted, rengeteg ismerõsöm van aki sminkben meseszép, de amikor lekerül róla, olyan mint egy 80 éves öregasszony (pedig csak 18-20 évesek!) 18/l
hozd létere a saját stilusod legyél feltünö de nem kell tulzásba vinni a lényeg hogy add önmagad és ha egy lányt fel akarsz szedni ne ugy beszélj vele minta fel akarnád szedni hanem ugy mintha haverkodnál légy közömbös vele szemben és meglátod ha értelmes nö akkor be fogsz jönni neki.
Ne általánosíts. Csak azon lányoknak jönnek be a fenti típusok, akiket te is kinézel magadnak. Ha lejjebb adnád az igényeidet, rengeteg lányt találnál akik téged is jó pasinak tartanak.
De ha elérnek 1 bizonyos korhatárt szinte mind belátja, hogy gáz emóssal, vagy vasalt hajó köcsöggel mutatkozni.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy szinte ma már minden csaj...
Ne aggódj, végül úgy is a 'lányos fiúk" maradnak egyedül (emósok). Hisz ki akarna egy nyafogó fiút maga mellé?.....
mindenkinek van stílusa. neked is van: te egy természetbejáró, sportos fiú vagy. nyilván van akinek ez tetszik, esetleg kevesebb mert most épp nem ez a divat.
Sok csajt ismerek akik szerették az emósokat és ahogy idõsödtek leszarták õket. én pl ha ütni szeretem a kis hulladékokat

Miért ragaszkodnak a férfiak betegesen az anyjukhoz? Miért kell mindig az ő kedvére tenni, csak hohy jól érezze magát, annak ellenére is, hogy emiatt a párjával konfliktusba kerül.

Legjobb válasz: Érdekes, nálam éppen fordítva történt, azaz a páromhoz ragaszkodtam annak ellenére, hogy anyuka mást óhajtott. :)

Érdekes, nálam éppen fordítva történt, azaz a páromhoz ragaszkodtam annak ellenére, hogy anyuka mást óhajtott. :)
Elõzõ Bocs a sötét képért, de a kérdésbõl az derült ki, hogy nem együtt hozzátok meg a döntést.
Kedves kérdezõ! Igen, én a gyerek voltam egy ilyen felállásban.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló, saját tapasztalatodat írtad le? Érdekes ezt egy férfi szemszögébõl olvasni. Egyébként a döntéseinkbe természetesen próbál beleszólni, de úgy döntünk, ahogy akarunk, ebben a férjemmel egyetértünk. Az, hogy próbálja a kedves mama befolyásolni, az egy dolog.... Nem szokott sikerülni...
Készülj fel, hogy ez csak rosszabbodni fog. Akármit csinálsz, a kedves mama mindig köztetek fog állni. Hiába nézed levegõnek, a férjed döntéseiben, amik a banya döntései lesznek, mindig jelen lesz, mert ez azt jelenti, hogy õ a férjed szellemi partnere, nem te. Értem ezalatt, hogy hozzá fordul tanácsért, támogatásért, nem hozzád. Te csak mosol, fõzöl rá, veled [email protected]él, de a partnere a mama lesz. Nem fogod tudni választásra kényszeríteni, te ott vagy az elõbb említett dolgokra, és ez nagyon kényelmes neki. Cserébe elvisel idõnként egy kis veszekedést, úgyis megbékélsz végül. Ráadásul, mivel minden veszekedést - érthetõen - te fogsz kezdeményezni, ezeket a mama ellened fogja fordítani tovább erõsítve férjedben azt az érzést, hogy õ az, aki megérti, akihez fordulhat a bajával, nem pedig te. A gyerekeid csak annyit fognak leszûrni ebbõl, hogy az állandó "baszogatásoddal" te dúlod fel a családi békét, szegény apu egy áldozat egy ilyen borzasztó feleség mellett, mert õk csak ezt a részét fogják látni, és a legjobb esetben is neheztelni fognak rád. Kamaszkorukban miattad fognak minél kevesebbet otthon tartózkodni, és az csak kevés vigaszt fog nyújtani, hogy felnõttként rájönnek a dolgok mibenlétére. Az ilyen hárpiák mindig sokáig élnek, úgyhogy abban sem reménykedhetsz, hogy kiböjtölöd az öreglányt. Nem tudom, hány évesek vagytok, van-e gyerek, de csak egy megoldás van, szerintem. Különben egy veszekedéssekkel teli, boldogtalan életet fogsz leélni mellettük harmadikként. Bocs a hosszú válaszért, egy kicsit belemelegedtem :) 36/F
Nálunk szerencsére nincs ilyen gond. Az anyjának köszönhetõen elég nehéz volt a gyerekkora. Tiszteljük õket, de még szerencsére nem volt olyan helyzet, ahol ármely oldalra kellett volna állnia. Ha lenne, akkor szerintem mellém állna. Sajnálom azokat, akiknél ez nem így van!
Én anyósom azzal zsarolja a fiát, hogy megsértõdik és olyanokat mond, hogy Le se sz*rsz, Öreg koromra majd hagysz megd*leni, Nem is érdekel, mi van velünk, stb. Ilyen szövegekkel veszi rá, h hetente 3x láthassa.
Amúgy teljesen megértelek. Én is tudom az eszemmel, hogy hallgatni kell, és mosolyogni, de úgy fel tudom magam húzni, hogy napokig "kattogok" rajta.Egyszerûen nem értem az okát, miért ilyenek a fiús anyák, tisztelet a kivételnek.
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre, én nem sajnálom, hogy nem "élhet" a fiával, épp ellenkezõleg...
Minden családban vannak hárpiák.Tudom, hogy Neked sem könnyû, de sajnos az ilyen embereken keresztül kell nézni.Általában õk akarják a fõnököt játszani, de nem szabad hagyni, hogy õk domináljanak.Ha higgadt tudsz maradni, hidd el, azon jobban felidegesíti magát, mintha látná, hogy kiakadsz.
"én élhetek a fiával és nem õ" Na ezért ne sajnáld már!Ez a világ rendje, téged is elengedtek a szüleid otthonról.Nem értem, hogy egy lányt miért tud elengedni az anyja és egy fiút miért nem?
A kérdező hozzászólása: Igen, én is próbálom hanyagolni az anyóst, a férjem megy hozzá, hiszen a fia, de én ha tehetem csak ritkán. Így jó, nem beszélek meg vele semmit, meghallgatom amit mond, és lesz...m. Csak néha úgy fel tudom húzni magam miatta. De neki biztos rosszabb, hiszen én élhetek a fiával és nem õ....
Az a baj, hogy két embert szeret:az anyósodat, aki az édesanyja, aki világra hozta és felnevelte, és Téged, aki élete párja vagy, és mellette állsz jóban-rosszban.Szegény nem tud, és nem is akar választani.Persze, ezzel nem azt mondom, hogy legyen anyuci pici fia, mert az nem egészséges.Azt viszont Te sem várhatod el, hogy válasszon kettõtök közül.Te, ha teheted, szakíts meg minden kapcsolatot a hárpia anyóssal, a férjed meg menjen csak haza hozzá.A [email protected]éshez meg ne asszisztálj, nézd levegõnek az anyóst, és inkább legyél Vele közömbös viszonyban, minthogy haragot tartsatok.Ne törõdj a megjegyzéseivel, ne hagyd, hogy fúrjon, és ne bántsd a párodat emiatt.A célja úgyis az, hogy összevesszetek.Ne tegyél a kedvére, de közben azt is vedd figyelembe, hogy a fia ragaszkodik hozzá, mert mégis csak az anyja.
Még én sem jöttem rá a miértre.Nálunk is ez a helyzet.Én csak nyelhetek és nyelhetek, lényeg, hogy anyucinak jó legyen. A férjem szerint ki kell bírnom és kész :-))Ki is bírnám, ha tudnám, hogy a férjem velem ért egyet, anyós meg hadd fújja a magáét.De nem így van, anyuka szava SZENT.
Az én párom is anyás. Nagyon zavart, bevallom néha még most is. Ilyenkor próbálom azzal vígasztalni magam, hogy az jó emberi tulajdonság, ha valaki szereti az édesanyját, mert ha õt nem tudná szeretni, akkor engem sem tudna annyira. Ennek ellenére bennem is felmegy néha a pumpa. Hogy lehet leküzdeni, hogy az ember lánya ne legyen féltékeny anyós(jelölt)re?
A kérdező hozzászólása: Akkor rosszul tettem fel a kérdést... Egyébként én is voltam gyerek egy hasonló helyzetben, de én tisztán láttam hogy nem anyám hisztizett, hanem nagyanyámmal volt a gond...

Miért kell minden pasi csak addig amíg meg nem szerzem?

Legjobb válasz: Akit megtudsz... Pfejj...

Akit megtudsz... Pfejj...
Az õszinte válaszom az, mert egy büdös kur va vagy. A mai liberális felfogású világban a válasz az, hogy még keresed az igazit, akiben majd megfog valami...
Lehet, hogy jobban szeretsz küzdeni egy pasiért, mint megtartani.
Mert a férfias személyiségjegyeid dominálnak :)
Mert még nem vagy felnõtt a gondolkodásmódodban.
Mert mindegyikhez csak vonzódsz, egyikbe sem szerettél még bele.
Miért, ha megszerezted, utána már miért nem kell? Megszerezni jó dolog valakit, én lány vagyok, de szeretem a kezembe venni az irányítást, ha félénkebb a fiú. Viszont utána is akarom õket, megszereztem, enyém, nem adom :) Lehet, hogy hülyéket szerzel meg? Vagy csak próbálgatod a szárnyaid, hogy kit tudsz még megszerezni. Vagy úgy gondolod, hogy te vagy kevés, félsz, hogy nem kellenél a hódításodnak, így még elõre te zárod rövidre a dolgot.
Miért csak addig kellek minden pasinak, amíg meg nem szerez?
Hát ezen már én is gondolkoztam :) Méghogy a nõknek nincs vadászösztöne!

Szeximádó, laza, nyitott gondolkodú, fiatal fiú vagyok, miért kell elítélni csak azért, mert szeretem alányokat és most inkább vágyom arra, hogy végigszexeljem egy jófej lánnyal a nyarat, mint, hogy lekössem magam egy életre már?

Jó lenne hasonló gondolkodású lányt találni, de úgy látom az emberek elítélik ezt, ha egy fiú a szexről beszél már egy gonosz, ostoba, senkiházi féregnek lesz elkönyvelve rögtön. Pedig milyen jó is a minőségi szeretkezés, minél tovább elhúzva és minél gyakrabban érzéki, szenvedélyi, magas szinten átélve. Hasonló gondolkodású emberekkel szívesen ismerkedem. :)

Legjobb válasz: akik ilyen kérdést tesznek vel azok örülnek ha punci közelbe kerülhetnek... :D még hogy nyitott gondolkodású... fogadjunk ha regisztrálnék egy nõi nickel akkor 10 perc alat bármilyen témából elkanyarodnál a dugás felé... Lof*szt vagy te nyitott gondolkodású öcskös... :D

akik ilyen kérdést tesznek vel azok örülnek ha punci közelbe kerülhetnek... :D még hogy nyitott gondolkodású... fogadjunk ha regisztrálnék egy nõi nickel akkor 10 perc alat bármilyen témából elkanyarodnál a dugás felé... Lof*szt vagy te nyitott gondolkodású öcskös... :D
szexeltél már egyáltalán?
mindig meg tudnak a hülyék lepni.
ez nem nyitott hanem kanos gyerek.

Miért kell kiutálni csak azért, mert nem úgy kezelem a terhességet és a gyerekvállalást mint más nők?

egy kicsi városban élek, nemrég szültem az els? babámat. nyilván sosincs egyszerre túl sok kismama, így ?k amolyan közösséget alkotnak:egy helyen van terhesgondozás, 2 véd?n? van csak, ilyesmi. nem azt mondom, hogy én valaha is "tag" akartam lenni, de nyilvánosan is kiutálnak, csak mert nem úgy állok a dolgohoz, mint ?k. már terhesen is csak a a babáról tudtak beszélni, de ténylegesen semmi másról, ki mit vesz, mennyiért. már ott ment a lenézés, mikor elmondtam, hogy én a marhára alapvet?nek mondott dolgok 50%-át tuti nem veszem meg, mert felesleges pénzkidobás. na de mikor megszületett a lányom(és hát akik a lányommal közel egy id?ben születtek), akkor tet?fokára hágott minden. jöttek az "úristen ásított, bitos beteg", "úristen 10 percel el?bb kelt fel, biztos alvászavaros", "úristen tegnap sírt és csak 1 perc múlva tudtam felvenni, biztos tönkrement a lelki világa", "úristen ránézett egy doboz tejre, biztosan allergiás" cím? dolgok és én meg abszolút nem vagyok ilyen. én mindig megmondtam, hogy ezen vagy azo nem aggódok, mert felesleges. nem követtem a véd?n? buta tanácsait, nem fújtam minden babakönyv sorait kívülr?l, pláne nem tartottam be. csak babaúszásra hordom a lányom, de ott is érezhet? a nyilvánvaló utálat. még olyan is van köztük, akivel el?tte jóban voltam, de mióta gyereke van nem lehet vele semmir?l beszélni, csak a gyerek, gyerek, gyerek. én vagyok a szívtelen, mert külön szobában altatom meg mert nem cipelem állandóan. jó, hogy nem lincselnek meg boszorkányságért. olyan elkeserít?, f?leg mert a lányomon csattan. akárkit áthívtam játszani és közben próbáltam beszélgetni, kudarcba fulladt mert vagy nem volt téma vagy mindent csak krtizáltak: jajj, ugye tudod, hogy a könyv szerint ezt nem így kell, jajj ugye tudod, hogy nagyon bátor vagy, amiért ezt így csinálod, én biztosan nem merném...és sokan tényleg jó ismer?sök, barátok voltak. a lányom egészséges, boldog, csodálatos tipeg?. én úgy érzem, mindent jól csináltam, ahogy nekem és neki is jó. csak a mi városunk ilyen vagy máshol is létez? jelenség ez a dolog?

Legjobb válasz: Ezen tényleg ne keseredj el. Én se szereztem be a "létszükségletû" dolgokat. Nem volt légzésfigyelõnk, sterilizálónk, cumink, cumisüvegünk, nem mostam külön a gyerek ruháit, és amikor már átaludta az éjszakát külön szobába is tettem. Engem nem érdekelt ki mit szól, csináltam mindent úgy ahogy jónak éreztem. A babavállalás nagy biznisz, sokan meg bedõlnek és megvesznek mindent, pedig a gyereknek pár ruhácskán és az édesanyján kívül nagyon kevés dologra van szüksége.

Ezen tényleg ne keseredj el. Én se szereztem be a "létszükségletû" dolgokat. Nem volt légzésfigyelõnk, sterilizálónk, cumink, cumisüvegünk, nem mostam külön a gyerek ruháit, és amikor már átaludta az éjszakát külön szobába is tettem. Engem nem érdekelt ki mit szól, csináltam mindent úgy ahogy jónak éreztem. A babavállalás nagy biznisz, sokan meg bedõlnek és megvesznek mindent, pedig a gyereknek pár ruhácskán és az édesanyján kívül nagyon kevés dologra van szüksége.
jaj, ne foglalkozz velük! engem is megszólnak sokszor mert az anyatejes kislányomnak már 3, 5 hónaposan tejpépet mertem adni és mert külön szobában alszik stb., stb. Kit érdekel? Nekem is voltak kismama "barátaim", de lassan elkopott mindenki. Engem nem zavar, én jól érzem magam egyedül is, tesómnak is van 2 gyerkõce, velük pl. tök jól elvagyunk ha van idõn összejönni. Engem nem érdekel más, téged se érdekeljen.
az a baj, hogy a legtöbb nõ leragad az "anya vagyok, nekem az elég" szinten külsõleg és belsõleg is csak körül kell nézni egy játszótéren
Én ugy érzem ahogy az utolsó írta leragadtam annál, hogy anya vagyok.Külsöleg is és belsöleg is és nem bánom!Van két csodálatos gyerekem és nem érdekel milyen új körömlakk a trendi nem érdekel milyen az új fürdöruha kollekció.De jóbban érdekel mivel tudnánk jobban elütni az idöt a gyerekeimmel miket játszunk milyen játékot vegyünk.Én most igy érzem jól magam!Mindenkinek más a véleménye a gyereknevelésröl és ez igy természetes De vannak íratlan szabájok amit érdemes betartani.
bocsi, de azért az fura, hogy mindenki bolond, csak te nem....
ne foglalkozz velük, nem érdemes... én kis faluba költöztem a férjemhez. nem voltam hajlandó a földesúton babakocsiban tolni a gyereket, inkább kendõt használtunk, a kutya a fiam no.1. játszótársa, 5 hónaposan vittem a Balcsira strandolni stb. gondolhatod, hogy néznek rám, és nemcsak az öregasszonyok, hanem a többi 4 kismama is... de! pár hónap, és a gyereked elég nagy lesz, hogy eljátsszon a nála fiatalabbakkal és idõsebbekkel is (illetve melletük). elõbb-utóbb csak lesz valaki, aki szimpatikus. a lényeg, hogy TI boldogok vagytok így!
A kérdező hozzászólása: 1 éve szültem, nekem az nem rég. azt hiszem a kérdésemre választ kaptam, máshol is az agymosott "csak anya vagyok és ez engem kielégít és [email protected], aki nem ilyen" stílus a nyerõ. igenis megvan róluk a vélményem, ezt mégsem éreztettem velük soha. egyébként pont ilyen sápítozó libák, minden vackon aggódnak. soha senkit sem szóltam meg, de ha más állásponton van valaki, az mindjárt rossz. nem vagyok tökéletes és nem sminkelem magam egy játszótérre, pusztán van életem. nem nevelek tökéletes gyereket, szimplán gyereket nevelek. mellesleg nem fogom szégyellni, hogy a pelenkadzsinn meg a cumisüvegsterilizáló nélkül is éppen úgy nõ fel a gyerek, mint vele. nem is értem miért esett olyan rosszul ez az egész. nem fogok velük foglalkozni. mellesleg némelyik válazsoló itt pont olyan elõítéletes, mint szerintük én. szóval nem csak nekem van elgondolkodnivalóm. mától büszke leszek arra, hogy még csak véletlenül sem hasonlítok az ilyen nõkre. felszabadító.
16:57-es vagyok. még mindig azt gondolom, hogy vagy te gondolod magad különlegesnek vagy egyszerüen kisebbségi komplexusod van. vannak anyukák akik egy egy dologból túl vagy alul ítélik meg, sokan esnek a ló egyik vagy másik feléres, de általában az anyukák nehezen de megtalálják a közép utat.
Ne foglalkozz velük, te olyan lehetsz, mint én. Nem csináloks emmibõl felslegse gondot, mindig lesz valahogy. Vannak még normális anyukák, akik azért mert szültek még azok maradtak, akik voltak!! hajrá:-))))))
A kérdező hozzászólása: nyilván nem mindenki, mert vannak kisgyermekes barátaink, akikkel még annak ellenére is nagyon jóban vagyunk, hogy mások a nézeteink. ám ha van egy kisvárosban 10-12 nõ, aki veled egyszerre kismama és akinek a gyereke a tiéddel egy idõs, akkor az végülis "mindenki", pedig kevés emberrõl beszélünk. ilyen kevés ember esetén hamar indul a klikkesedés, azzal a különbséggel, hogy itt egy klikk van. sosem bántottam senkit, sem szóval, sem tettel, egyszerûen éltem tovább az életem gyerek mellett. de én pl pár hónaposan már hagytam ott egy éjszakára a nagymamánál és hát ez az eretnekség csúcsa. én fõleg soha nem ítélkeztem, csak elmondtam a saját véleményem, õszintén. és igenis a lányomon csattan, mert ezekkel a gyerekekkel fog egy ovis csoportba járni, stb. próbálok kedves lenni, deminidg az én hátam mögött súgnak össze pl úszáson, hogy képzeld, õ ezt meg ezt csinált. ez egy pici város, ahol mindenki ismer mindenkit, minden dolog eléggé gyorsan körbeér. itt megszólják az embert minden kis apróságért.
""csak anya vagyok és ez engem kielégít és [email protected], aki nem ilyen" Látod, itt is ilyenek vannak többségben:) Nekik ez megfelel, neked meg a sajátod, meg se kell hallani õket:P

Al2O3 aluminium oxid, van valami logikus magyarazat vagy minden kepletet be kell magolnom, hogy miert 2 AL es miert 3 oxigen alkotja? Na2O, miert kell 2 Na es csak egy O, vagy CaO miert 1-1 az arany.

Segitsetek kerlek, hogy megertsem es ne kelljen bemagolnom 40 kepletet!

Legjobb válasz: az egész teljesen logikus, ha megnézed a periódusos rendszert. pl. Na 1. fõcsoportban van, 1 db párosítatlan elektronja van, O 6. fõcsoport, van 4 párosított (ez hanyagolható), és 2 párosítatlan elektronja. mind a két atomnak ugyanannyi párosítatlan elektronja kell hogy legyen, ezért Na-ból 2-t veszünk, így van 2-2 mindkét oldalon. Al2O3-nál ugyanez. Al 3. fõcsoport, 3 párosítatlan elektron, O 6. fõcsoport, 2 párosítatlan elektron. mivel minkét helyen ugyanannyinak kell lenni, legyen mindenhol 6 -> 2 db Al kell, és 3 db O. remélem logikus és megérted, ha nem, szólj :)

az egész teljesen logikus, ha megnézed a periódusos rendszert. pl. Na 1. fõcsoportban van, 1 db párosítatlan elektronja van, O 6. fõcsoport, van 4 párosított (ez hanyagolható), és 2 párosítatlan elektronja. mind a két atomnak ugyanannyi párosítatlan elektronja kell hogy legyen, ezért Na-ból 2-t veszünk, így van 2-2 mindkét oldalon. Al2O3-nál ugyanez. Al 3. fõcsoport, 3 párosítatlan elektron, O 6. fõcsoport, 2 párosítatlan elektron. mivel minkét helyen ugyanannyinak kell lenni, legyen mindenhol 6 -> 2 db Al kell, és 3 db O. remélem logikus és megérted, ha nem, szólj :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Igen, rajöttem, h nem mindenhol alkalmazhato, nehanyat meg kell tanulnom, de megsem az egeszet!:) Tovabba nagy kerdes, hogy pl. a Li3PO4, vagy Ba3(PO4)2-nel van-e logika, vagy valami magyarazat. Ha tudtok kerlek valaszoljatok!Köszönöm!
A foszfátban (PO4) a foszfor 5-ös oxidációs számú. (egyébként tud még lenni 3-as meg mínusz 3-as is.) Az egyik oxigén két kötéssel kapcsolódik hozzá, a maradék három 1-1-gyel, így a 3 oxigén másik kötései "szabadon maradnak". Pl. a foszforsav esetén 3 darab hidrogénmolekula kapcsolódik oda, lásd a képet: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/58/Pho.. Szóval kívülrõl nézve a PO4 úgy látszik, mint egy 3 "vegyértékû" valami.

Mivan veletek Fiuk? Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? Miért nem tudtok szeretni? Miért hordtok női ruhákat? Miért csak a szex a fontos? Miért nincs belöletek normális fiatal? ! Miért miért miért.

16/l

Legjobb válasz: Én vagyok rá az élõ példa, hogy ez nem minden fiúra igaz :) - Nem sminkelem magamat - Nem vasalom a hajamat - Szeretek szeretni - Szeretek nevettetni - Tudok helyesen írni ^-^ - Mackós vagyok, és okos - Minden lány elõtt kinyitom az ajtót, és elõre is engedem õket, ha tehetem. (És nem mellesleg örülök, ha megköszönik :)) - És végül, de nem utolsó sorban nem sietettem a szexet.

Én vagyok rá az élõ példa, hogy ez nem minden fiúra igaz :) - Nem sminkelem magamat - Nem vasalom a hajamat - Szeretek szeretni - Szeretek nevettetni - Tudok helyesen írni ^-^ - Mackós vagyok, és okos - Minden lány elõtt kinyitom az ajtót, és elõre is engedem õket, ha tehetem. (És nem mellesleg örülök, ha megköszönik :) ) - És végül, de nem utolsó sorban nem sietettem a szexet.
"magyar undergroundot hallgatok...(Y)" ha notár mérit hallgatnál mennének utánad a kanos cigányok. 123456789123456789123456789/1 tuti normális
Van csak keresni kell az is igaz hogy mostanság mindenki szex mániás és a szeretet ki marad és ezért sokan egyedül vannak illetve lesznek és ez rohadt [email protected] de keresni kell több idõt rá szánni biztos találsz magadnak 1 igazi fiút aki kölcsönösen fog szeretni. ;) 15/F
mert legtöbb csajnak ez jön be, akinek meg nem az nem mutatja ki... lásd facebook, myvip''JUJJ DE CUKI''
Mindenkinek megvan a maga párja :)
hát ez az
? :D Ki törte össze a szíved, hogy most hirtelen minden bajod lett velünk?
Szerintem rossz korosztályban keresgélsz. Ne a hasonló korú fiúkkal foglalkozz, hanem a kicsit idõsebbekkel. Õk érettebbek már egy tartós kapcsolatra, mint a 16-17 éves fiúk, akik, ha belegondolsz, teljesen normális, hogy élni, bulizni, kalandozni akarnak. Mi csajok, ezt hamarabb és rövidebb idõ alatt letudjuk, általában. Vannak akik nem, de kivétel erõsíti a szabályt. Mi csajok általában érettebbek vagyunk a korunknál, (ismétlem, általában!!) kb. 2-3 évvel, míg a fiúknál ugyanez mínuszba megy. Ez nem is baj, emiatt is keresgélnek a fiúk fiatalabb lányokat, míg a lányok idõsebb fiúkat.
hééé te... vegyél vissza :D na most megyek, felkenem az arcomra éjszakára a maszkot ;)
A kérdező hozzászólása: áá ne menj el hiányozni fogsz..:D
már visszajöttem :P
A kérdező hozzászólása: óó de örülök neki:D amugy te a csaj wagy?!:D
A kérdező hozzászólása: hmm szówal kedwelsz...:D
amúgy... nem :P
A kérdező hozzászólása: Áhh szerintem jobban járnánk ha a nagy KAN paliddal weretnél meg:D
nem, fiú vagyok.
"hmm jó neked...:S Legalább te együtt tudsz járni a paliddal szoliba... meg wásárolni... kozmetikushoz.. együtt kiwasalhatjátok a hajatok:D de irigyellek...:/ :D" Ez most nekem szólt? Megverlek :D
A kérdező hozzászólása: És igazam van lásd be!:D
A kérdező hozzászólása: hmm jó neked...:S Legalább te együtt tudsz járni a paliddal szoliba... meg wásárolni... kozmetikushoz.. együtt kiwasalhatjátok a hajatok:D de irigyellek...:/ :D
A teljes ellentéte vagyok amit te leírtál pedig veled egy idõs vagyok ;] amúgy én is magyar ug-t hallgatok:) [Y]
na erre vártam :P és nincs igazad ;)
A kérdező hozzászólása: hallod azért mert te éppen férfia wagy minden elismerésem a tied... behódolok hatalmas férfiasságod elöt(...) de azt se mond h nincs igazam...
úúútállak :D
A kérdező hozzászólása: Én is Birlak:D
Nem hinném hogy a rockerek közt kevés lenne a férfiállat. Egyébként van normális fiatal.
ne írj már DUPLAVÉVEL te agykáros te...
Utolsó jogos! :D Ment zöld mancs
Mindenki aki elkezdett magyarázkodni egy ilyen névtelen, virtuális támadás után gondolkodjon el azon, hogy mekkora punci... Egy férfinak nem tök mindegy mit írnak ide?
ÉÁn annyit teszek hozzá:D emonak nézek ki :D de nem vok az ....mindneki azthiszi rolam , h az vok ....de nagyon nem:D és én általába megszoktam ismerni az embereket és utána mondok véleményeket:D De amugy mit csináljak ha a rövid haj nem áll jól? most azért vágassam le , mert ha hosszu és ápolom ...és esetleg néha ki is vasalom akkor már disz*uzi vagyok? na szép...
02:10 es akkor miért nem birod belefogalmazni a kérdésedbe a metroszexuális szót? és még mindig W-vel írsz :P 04:12-es azért vagyunk olyanok mert ez legalább férfias. és egy férfi legyen férfi. még ha nem is teszi szét a lábát nekem egy plázak_rva se emiatt, akkor se bánom hogy nem úgy nézek ki mint az emok például. én inkább keresek sokáig egy normális emellett szép lányt és vagyok vele akár két vagy több évig is... 09:08-assal egyetértek
Lányokból meg sok a "kevésbé erkölcsös", erre van kereslet. Viszont van a "piacnak" egy olyan tulajdonsága h beállítja magát idõvel. Így alig-alig marad ember akinek nem lesz hozzávaló párja. Ez tök jó, az egyetlen egy "baj" h így meg az emberiség fogja még mélyebbre taszítani magát. Haladó szellemû emberekre van szükség, amit díszbuzák és ribancok kötve hiszem h nemzenek.
Tudod drága, van olyan h kereslet meg kínálat. sajnos a lányoknál a díszbuzákra van kereslet, így a "piac" alkalmazkodik és egyre több díszbuzát "termel". ilyen egyszerû. 20/Férfi
Vasalom a hajam 18/F majdnem Válig érõ hajam van.És ugye itt felteszitek , h mi miért vagyunk ilyenek?na és ti miért vagytok olyanok? A legtöbb lány könnyen szétteszi a lábát bárkinek ....egyre több a plázacica....ha nincs sok pénzed akkor le is [email protected]@k. Én ezt figyeltem meg a mai lányoknál.Na ez miért van értelmes válaszokat szeretnék kapni.Ja és persze most az összes lány irja " jaaaj de én nem vagyok ilyen " hát nem hiszem el, h ide csak olyan lányok járnak akik normálisak.
A kérdező hozzászólása: Neharagudj...:D De kérdezd már meg, hogy érdekel-e h te mit csinálsz péntek este kit szeretsz hova jársz... a kérdésem minden bizonnyal nem neked szolt mert mint emlitetted normális fiu wagy engem sokkal jobban érdekelne 1 metrosexuális fiu wálasza h megértsem e ferde hajlamu gondolat titkát...:D
ne írj már mindent W betûvel [email protected] nagyon nem [email protected] amugy velem nincs semmi belõlem nem tünt el a férfiasság, rövid hajam van reggelente feldúrom kicsit és megáll egésznap (de nem vagyok igáénytelen se) tudok szeretni olyan lányt aki megérdemli hogy szeressék (barátnómet meg anyámat például) a szex igenis fontos aki nem ezt mondja az szûz még és/vagy hazudik, én normális fiatal vagyok, tanulok, nem iszom félholtra magam minden péntek este, nem dohányzom, edzõterembe járok MERT MERT MERT... valakire nagyon ki lehettél bukva de szerintem te sem vagy az a hûde aranyos, jófej, nem beképzelt pic$a már ne is haragudj... 18/F
A kérdező hozzászólása: mivan pajtás elaludtál?:D
A kérdező hozzászólása: [email protected] erre felwehetsz...:D aztán majd megadom a rendeset csak érted nem akarom h a sok welem egyetértõ bókoljon nekem msnen:D
na akkor dobj egy msn-t :P
nemnem... jól harcol, de nem nyerhet :P
A kérdező hozzászólása: háhhh.. a barátnõtök nem adja fel mert igaza van(:
A kérdezõ a kérdését nyilván nem minden hím nemû egyedre értette, csupán azokra, akikre ez a jellemzés illik. Tehát nem az egész férfi nemet akarta kritizálni, tehát nem kell magatokra venni feltétlenül. És ha logikusan végig gondoljuk, tényleg elszaporodtak mostanában az ilyen fiúk, de ez csak egy divathóbort, ami pontosan ugyanúgy el fog múlni mint az összes eddigi ami felütötte a fejét, majd 50 év múlva "retro" néven ismét visszatér. Nincs ezzel alapvetõleg semmi baj, ez így szokott lenni. Akit nem érint, nem kell magára vennie, vannak még manapság is rendes, udvarias, vonzó fiúk - bár a vonzó nyilván mindegyikõnk számára mást jelent - csak õk nem feltétlenül annyira feltûõnek mint azok, akikre a kérdezõ gondolt.
szerintem el kéne nekik egy kis katonaság. Nem csoda hogy a legtöbb tini csaj is már a jóval idõsebb pasik után szemlélõdnek javarészt. Még az én korosztályom beli pasik is javarészt nyafkák. Persze, tisztelet mindenhol a kivételnek! (akik már foglaltak javarészt ilyenkor:) ) Nincs teljesen igazam, de úgy éreztem fontos ha most azt írom le ami elõször eszembe jut. 22/L
Hát fiúk tényleg igaz hogy kevesen vagytok akik igazán rendesek. De azzal nem értek egyet hogy nincsenek olyanok. Csak tudom, hogy 16 éves korban a pasikat elkezdi érdekelni a szex téma és disznókodnak :D De sajnos elkell fogadnunk hogy ezekbõl lesz majd egyszer a férjünk.
A kérdező hozzászólása: Áhh most miért mondod... kiírok 1 ilyen kérdést és én wagyok a tektonikos kurwa aki nem elég, hogy lapos de még hülye is éss mellesleg nem utolso sorban Édesapám a ferdült wonalú mégsem azok akik akiket mondhatnám ugyis, hogy "PÁWA K*rwák" és azok akik egyböl kiborulnak 1 ilyen kérdésen holott elég körben nézni... Akinek meg nem inge ne wegye magára...
na most aztán beszóltál :P
A kérdező hozzászólása: Gondolod h a mellemnél csak az iq kisebb... én ugy gondolom, hogy a farkadnál nincs kisebb(:
Nem tudom miért sértõdtetek meg, ne mondjátok, hogy nincs igaza. Tele van vasalthajú sminkelt srácokkal minden! A kivétel mindig tiszteletet érdemel, ettõl függetlenül a kérdezõnek teljesen igaza van.
mellednél már csak az iq-d kisebb
Mivan veletek Fiuk? -a farkunk Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? -nekem még megvan Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? -apád tudja a választ Miért nem tudtok szeretni? -téged? képtelenség Miért hordtok nõi ruhákat? -ne apádból indulj ki Miért csak a szex a fontos? -fajfenntartás... Miért nincs belöletek normális fiatal? -mert apád nõi ruhákat hord Ha neked lehet sértegetni, akkor nekem is. :P 18/F
A kérdező hozzászólása: én is ezt tanácsolom anyádnak(:
16 évesen rengeteg élettapasztalatod van szerintem vágd fel az ereidet szuka
hát ma már sajnos kevesen vannak akik normális srácok!!!! a legtöbben már az elsõ randin, vagy elsõ találkán azt akarják, aztán kihasználnak és eldobnak, majd keresnek maguknak ujabb kvákat!!!!!
A kérdező hozzászólása: magyar undergroundot hallgatok...(Y)
A kérdező hozzászólása: és te elolwastad az elsõ kommentelõt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)
"a pasikat elkezdi érdekelni a szex téma és disznókodnak :D" jajj, te meg olyan prûd vagy :P 18/F
A kérdező hozzászólása: nem wagyok prüd sõt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek...
ajaj... a barátnõnk feladta :P
Mi viselkedésünk miatt? Sok csaj elvárja hogy a mai srácok pl mindenhol borotváltak legyenek, ebbõl lesz az amikor arra kell bemennem egy nyilvános wc-re hogy a tükörnél a pasik a szemöldöküket szedik. ÉS az e fajta egyenlõség miatt lett az hogy egyre több bu**s pasi van.
Továbbra sem értem hogy ez az egész mért vadult el a nemek közötti rivalizálásig. A nemek ugyanis egymást húzzák bele ezekbe a dolgokba, ugyanis emo lányok nélkül nem lennének emo fiúk, rocker fiúk nélkül nem lennének rocker lányok és a többi. Rengeteg olyan lány van manapság, akire ránéz az ember és elszörnyed, és az, hogy õ is lány, ahogy én is, nem menti fel a dolgai alól. És éppen így van a fiúkkal is. Manapság éppen olyan nehéz rendes lányt találni, mint rendes fiút. Tulajdonképpen ugyanabban a cipõben járunk. De tudom, a rivalizálás örök. 00:14
"egyetértek weled, hogy elkurwult... és biztos ennek is köze van a fiuk e fajta wiselkedéséhez..." aha, persze... biztos köze van... :P fogjál mindent ránk. más szemében a szálkát, sajátodban meg a gerendát se...
Nézz meg egy oldalt, nem kell társkeresõt, elég egy sima iwiwet vagy facebookot, 13évesen már melltartóba fényképezgeti magát tükör elött csücsörítve mint aki faszra vágyik
Sajnos mind puhapö.csök vagyunk. :D
A kérdező hozzászólása: egyetértek weled, hogy elkurwult... és biztos ennek is köze van a fiuk e fajta wiselkedéséhez...
elvadult? az elkurvult szerintem jobban megállja a helyét... bocs kedves 16/L...
A kérdező hozzászólása: hát mert a nõi nem is elégéé elwadult...:D
És miért van az hogy minden csaj sír hogy normális szeretõ pasi kell neki, ha meg ott van akkor szexéhes haverját választja. Ami meg a nõ érettségét illeti, de mi a korral csak érettebbek nézünk ki még ti öregebbnek :P :D
A kérdező hozzászólása: Itt linkeled nekem...:D
"nem wagyok prüd sõt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek..." Nem neked írtam, hanem 00:10-nek...
"és te elolwastad az elsõ kommentelõt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)" Hol védtem? Mutasd :P
A kérdező hozzászólása: Senki nem törte össze a szívem... egyszeráen akkárhogy nézzük a mai fiatalaságot minden lesz belölük csak férfiállat nem..

Az előfizetéses teló miért olcsóbb, mint a kártyás? Ha előfizus telót veszek, akkor havonta csak az előfizetést+ha túllépem a keretet azt kell fizetnem? Szóval nem kell a teló árát ugye?

Bocsi,de eddig csak kártyás telóm volt :(

Legjobb válasz: mert az elõfizetéses az a szolgáltatónak fix bevétel...ezért van a hûsésnyilatkozat is...a kártya meg ugye nem fix.. igen,csak a túllépést kell fizetni

mert az elõfizetéses az a szolgáltatónak fix bevétel...ezért van a hûsésnyilatkozat is...a kártya meg ugye nem fix.. igen, csak a túllépést kell fizetni
#hûségnyilatkozat
A kérdező hozzászólása: dejóóó. szóval csak bemegyek és meg is vehettem ha aláírom h 2 évig fizettem a havi pl. 3000 ft-ot?
így van:) de nem tudom van-e korhatár a hûségnyilatkozat megkötésénél.lehet h.csak felnõtt meghatalmazott írhatja alá....hány éves vagy?
19:04 vagyok de ez nem 100%..lehet h.nem is fontos a korod..de ezt ott a telefonszolgáltatónál megmondják..
A kérdező hozzászólása: 16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!