Találatok a következő kifejezésre: Miert jobb allo szolarium (1 db)

Miert jobb az allo szolarium?

Legjobb válasz: Szerintem nem jobb,legalábbis én azt tapasztalom,mert a lábom nem igazán barnul le,viszont higénia szempontjából jobb.

Szerintem nem jobb, legalábbis én azt tapasztalom, mert a lábom nem igazán barnul le, viszont higénia szempontjából jobb.
Szerintem mindegy, hogy álló vagy fekvõ... Lényeg, hogy egészséges csoki legyen...
A zálló higiénikusabb, viszont....jártam egy helyre, ahol semmit nem ért, hiába álldogálltam ott heti 3-4* 9 percet..viszont ahova most járok, elsõ alkalom után(3perc) már meglátszott . A tulaj javasolta, menjek a fekvõbe is, mert az a lábam jobban fogja.Így is lett, az is szépen barnul.És nekem nincs semmilyen folt, se a fenekemen, se sehol.Pedig vékony vagyok és néha nyom is, ha fekszem benne, de nem foltos.
Én a fekvõben félek :) Klausztrofóbiám van és ami fekvõben 10-15 perc, az egy jó állóban 6 perc.
Sziasztok! Én általában felváltva járok, hol állóba, hol fekvõbe! Annyiból jobb az álló, hogy higiénikusabb, valamint nem marad halvány folt a fenék-hát részen, viszont a fekvõ kényelmesebb, és jobban szellõzik!
Valóban jobban barnít az álló, a fekvõben pedig foltos leszel! Én fekvõbe járok leginkább és a derekamon van egy nagy fehér folt, amit barnítós testápolóval tökéletesen el tudok tüntetni. Állóba azért nem járok, mert leesik, (az egyébként is alacsony) vérnyomásom és rosszul leszek..:(
Teljesen igaza van az elõttem néhánnyal írónak. Én kb. 1 évet jártam fekvõbe, és nekem is a hátamon, a farcsontnál és a hónalj vonalában elég fehér maradt.. Én jobban ajánlom az állót. Drágább, de jobb. És több csõ van benne.
Mert az a hónod alatt is lebarnítja :P :D
tudsz közben denszelni:D
Az álló sokkal higiénikusabb, és szerintem is jobban barnít, de sokan nem veszik figyelembe, hogy ez az azért van, mert a csövek is erõsebbek. Kb olyan, mintha délben feküdnél ki a tûzõ napra napozni - tehát sokkal egészségtelenebb, mint a fekvõ.
hät akkor most megmondom én mint nagy szolifüggö:) .Mindenképpen az ällo sokkal jobb.higiénikusabb és sokkal szebben barnit, és egyenletesebben fog be mint a fekvö.a fekvö..ahol fekszel pl a hàtadon, és a farcsonytodra kifejezetten nagy nyomäs megy majd figyeld csak meg ha fekvölbe järsz hogy halvänyabb szine lesz ott a börödnek meg a szärnycsontodnàl is.meg eleve nem higiénikus, éS az älloban sokkal szebben barnulsz is.mivel eleve az älloban középre ällsz.ugyanyolan tävol vagy midnen csötö...és nincs testrészed ami nyomodna és feher maradnàl.szval én csak az ällot ajäno.a fekvöbe ugy gondolom azok mennek akik pihenésre vägynak, jo kis melegben:) .de ha a szin miatt mész és hogy nagyon szép barnasàgot kepj akkor az ällot ajänlom csakis!!!!
Szerintem is csak a higiénia
Szerintem sokan azért szeretik jobban, mert extra sok csö van benne, nah meg higiénikus. Èn a fekvöt szeretem, mert az állóba mindig elszédülök! De nem jobb semmivel sem, mindkettö barnít, ha rendszeresen van csöcsere!
én jobban szeretem a fekvõt, mert ott az arcomba közelrõl megy a fény.és az arcom az álló szoliba.nemigazán barnult. állóba.fõleg a lábam, hasam és a hátam barnult le ..meg egyéb helyeken...sajnos ott arcom nem :\


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk, zavar titeket?

Ha egy lánynak - itt konkrétan magamra gondolok :D - mondjuk eléggé zűrös a sérója, és inkább kontyban hordja, mindig, az nagy baj? (Lehet, kicsit hülyén hanguik ez a kérdés, de egy ideje már böki a csőrömet... :D)

3

Segitség. Miteszer eltávolitó pakolást házilag. Irna valaki?

Már kipróbáltam tobb félét.De nem segitett egyiksem.

2

Van ra valami megoldas vagy az en hajamnak szimplan rossz? (bovebben lent)

Vettem eredeti kokusz olajat de rakemenyedik a hajamra!!!!!! Hajmosas utan meg borzalmassan kemeny a hajam es szaraz tole!!!!!! Es mindenkinek a csaladomba!!!! Tudtok ra valami megoldast??? Vagy haggyam es forduljak argan olajhoz??

4

Mit kezdjek a száraz töredezett hajammal? Valami házipraktika?

Hullámos a hajam és száraz, töredezett ill. érzem is hogy a hajszálaim felülete nem egyenletes :( Nem vasalom a hajam, soha nem használok hajszárítot és nem is festem. Felül egyenes a hajam ugy a közepe felé kezd el hullámosodni, göndöröndi. Régebben sokat vasaltam , de ez már kb 1 éve volt, hogy utoljára kivasaltam. Van e valami házipariktika, hajpakolás akármi ami szép egészséges , fényes hajat eredményez? Boltban vásárolható krémeket légyszi ne ajánljatok, mert rengetegt próbáltam méregdrágától a nagy olcsóig mindent..és egyik sem csinált semmit. Kivéve az a balzsam ami a hajfestékekben van. Az valami fantasztikus, de nem tudom, hogy olyat lehet e külön vásérolni :( Anya sosem használta fel és mindig ideadta nekem. Az imádtam..teljesen megváltozott tőle a hajam, puha volt, selymes és fényes.

4

Szemöldök. Ti melyiket választanátok?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

2

Van itt olyan, aki legyőzte a hajhullást? Mit tett? Szedett vmi gyógyszert? HELP!

8

Mi a napi arcápolási rutinotok?

Illetve milyen termékeket használtok? Mik azok, amiket nem minden nap, hanem pár naponta,hetente használtok? Köszi! :)

5

Tudnátok zsíros hajra hajszeszt ajánlani?

Kinek mi vált be?

0

Megtudnátok nekem mondani hogy ennek a hajszinnek mi a neve?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

2

Mennyi ideig gőzöljem az arcom?

Addig kellene, amíg a pórusaim ki nem tágulnak (vettem egy pakolást, amit tág pórusoknál kell alkalmazni). Hány percig gőzöljek? Köszi!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!