Találatok a következő kifejezésre: Miert jo hasznalni (27 db)

Éjszakai krém? Milyenek a jók? Melyik márkát ajánlanátok? Baj, ha nappalit nem használok? Miért jó használni?

Szeretnék venni egyet de nappalit nem igazán szeretnék használni, mert azt úgyis elfelejtem. Csak nem igazán tudom, miért jó, melyik a jó és melyiket érdemes megvenni egyáltalán. Ja, és mi van akkor ha egy ideig használom, aztán nem? (ez csak olyan kíváncsiságból kérdezem:P Valaki tapasztalt már változást olyankor?)

Legjobb válasz: Szia! Kozmetikus vagyok, írj privit!

Szia! Kozmetikus vagyok, írj privit!
A legalapvetõbb különbséget az éjszakai és nappali arckrémek között az összetevõkben kell keresni. A kozmetikai márkák a zsírosabb, testesebb krémeket ajánlják éjszakára, nappalra pedig a könnyedebb textúrájú krémeket, amikre esetlegesen el lehet készíteni a nappali sminket is. Ha krémet választasz (bármilyet) a legfontosabb, hogy a bõrtípusodat állapítsd meg elõször. Ha zsíros és bõrproblémás (erõsen pattanásos, mitteszeres, grízes, ekcémás) akkor a legjobban arra kell figyelned, hogy a kellõ hidratálás mellett mattítson is az arckrémed. Ilyen bõrtípussal érdemes csak nappali krémet használni, gél vagy fluid állagút, és ha szükségét érzed, használhatod éjszakára is, de csak keveset, hogy hagyd lélegezni a bõröd. Ha a bõrtípusod száraz, akkor vehetsz nappali és éjszakai krémet is, lehetõleg egy márkából és egy termékcsaládból válassz, amit rendszeresen használsz is. Ha érzékeny a bõrtípusod (ekcémás, könnyen pirosodó, húzódó tapintású), akkor különösen ügyelned kell a krémek összetételére. Ne tartalmazzon parfümöt, ásványi olajat és irritáló hatású tartósítószereket. (Amire rá van írva, hogy bio, az nem feltétlen jó összetételû! Ne hagyd magad becsapni.) Ha érzékeny bõrrel megtalálod a neked legmegfelelõbb krémet, akkor ugyanúgy mint ahogy a száraz bõrtípusnál leírtam, rendszeresen alkalmazd. Egyéb: minden krémet az arctisztítás (lemosó, tonik-mindegy) után kell fölvinni, hiszen a meleg, és még kicsit nedves bõr a legbefogadóbb a hatóanyagokkal szemben. Ha megtaláltál egy jó krémet, akkorsem érdemes nagyon hosszú távon (több évig) használni, hiszen a bõrünk folyton változik és az is lehet, hogy azóta már kifejlesztettek a bõrödhöz jobban illõ összetevõjû krémet. Összességében ennyi, remélem tudtam segíteni.

Mi az álomfogó, és mi a lényege? Miért jó használni? Valaki azt mondta nekem hogy a rossz álmokat fogja meg. Más azt mondta h a szellemeket is. Most akkor mi az igazság?

Legjobb válasz: Úgy fog mûködni ahogy elhiszed hogy mûködik. Egy vödör az ágyad melett is megfoghatja az álmokat ha elhiszed hogy ez lehetséges.

Úgy fog mûködni ahogy elhiszed hogy mûködik. Egy vödör az ágyad melett is megfoghatja az álmokat ha elhiszed hogy ez lehetséges.
erika... azt szeretném kérdezni, hogyan és milyen füstölö alá kell tenni a csapdát?
Én úgy tudom, hogy a rossz álmokat fogja meg.(Már ha igaz) Egy haveromnak van a szobájába õ azt mondta azotga egyáltalán nem álmodik rosszat. Ki tudja:
Az álomfogó/álomcsapda az indián hiedelem szerint a rossz álmokat fogja fel. Ezen hiedelemvilág szerint nem nagyon van különbség rossz álom és rossz szellem között, így elképzelhetõ olyan magyarázat, ami szerint a szellemeket is felfogja, vagy éppenhogy a szellemeket fogja el, és így azok nem tudnak rossz álmot okozni. Így néz ki például: http://kidlanka.freeblog.hu/files/DSC00579.JPG Az álomcsapda "mûködése" nem természettudományos alapokon nyugszik, ez egy õsi vallásos eszköz, ezért nincs abszolút "igazság". Azoknál mûködik, akik hisznek benne (és éppen azért, mert hisznek benne). Ezért ha elhiszed és bízol benne, hogy távol tartja a rossz szellemeket és álmokat, akkor használd, de arra ne számíts, hogy valami "porzsákba" összegyûjti neked vagy ilyesmi, se arra, hogy innentõl soha nem lesznek rossz álmaid.
Ez egy olyan piacképes valami, amihez, valamilyen nép vagy néptörzs hiedelem világát mellékelik egy bla-bla nevû használati utasításban.
Nekem is van, biztos csak azért nem funkcionál, mert szimpla dísznek szántam :DDD Viszont nagyon szép. :)

Miert jo sikositot hasznalni?

Aki szereti, az miert szereti?

Legjobb válasz: például elõjátéknak. Intim területek simogatására, maszírozására. Erre sokkal jobb, mint pl. a masszázsolaj, mert nem rossz az íze, könnyû lemosni, és nem rongálja az óvszert. normál szex esetén az a tapasztalatom vele, hogy az lehet benne a jó, hogy elnyomja a hüvely természetes nedvesedését, pontosabban az adott terület annyira fog csúszni, mint a sikosító, függetlenül attól, hogy amúgy mennyire nedvesedik a nõ. Ebben az a pláne, hogy minnél inkább élvezi a nõ, annál nedvesebb, annál jobban csúszik és ezért a férfi annál kevesebbet érez a dologból. Ezt sikosítóval ki lehet küszübölni. éshát persze van az anális szex is. Egyénbént ha ahsználtok segédeszközöket párosan, akkor sem árt használni.

például elõjátéknak. Intim területek simogatására, maszírozására. Erre sokkal jobb, mint pl. a masszázsolaj, mert nem rossz az íze, könnyû lemosni, és nem rongálja az óvszert. normál szex esetén az a tapasztalatom vele, hogy az lehet benne a jó, hogy elnyomja a hüvely természetes nedvesedését, pontosabban az adott terület annyira fog csúszni, mint a sikosító, függetlenül attól, hogy amúgy mennyire nedvesedik a nõ. Ebben az a pláne, hogy minnél inkább élvezi a nõ, annál nedvesebb, annál jobban csúszik és ezért a férfi annál kevesebbet érez a dologból. Ezt sikosítóval ki lehet küszübölni. éshát persze van az anális szex is. Egyénbént ha ahsználtok segédeszközöket párosan, akkor sem árt használni.
A nõ leginkább az elsõ izgalmi szakaszban nedvesedik, aztán már jól jön a síkosító, amíg fel nem juttok a csúcsra.
Ha a lány nem elég nedves, vagy a férfi nagyon érzékeny, akkor segít. megszünteti a nedvesség hiányában fellépõ surlódást, és mind a férfinak, mind a nõnek kellemesebb érzést ad szex közben. Anális szexnél meg szerintem elengedhetetlen. Akinek nemjön be, talán azért mert vagy idegenkedik az idegen anyagoktól, vagy azért mert "túl nedves" vagy a szaga miatt, vagy mert kicsit ragad és nehezebb letörölni. Ezt mindenki döntse el maga, és párja, hogy igénylik, vagy nem. Az sem szégyen, ha használjátok, az sem, ha nem, a lényeg, hogy jó és kellemes legyen a szex, ne okozzon fájdalmat és problémát.
Minek a síkosító egyáltalán? Nem nedvesedsz be?! Vagy a fenék téma érdekel? ott azért jól jön vagy különben baromira fog fájni mindkettõtöknek, különben tök felesleges.

Miért jó az ilyen telefonokhoz ezt használni?

miért jó az érint?képerny?s telefonokhoz 'ceruzát' használni? és miért jók az ilyen telefonok?

Legjobb válasz: ceruza azért jó hozzá, h ne kopjon annyira a kijelzõ, és ne zsírosodjon annyira. Miért jók? mert divatos, és jó sokszor kell tölteni :D

ceruza azért jó hozzá, h ne kopjon annyira a kijelzõ, és ne zsírosodjon annyira. Miért jók? mert divatos, és jó sokszor kell tölteni :D
A kérdező hozzászólása: hogy érted azt, hogy kopik?
Azért van hozzá kis ceruza hogy a férfiak is tudják használni akik nem ragasztanak fel mûkörmöt. Nekem csak addig tetszett a Nokia 5800 míg haverom nem vett egyet és ki nem próbáltam. Meg is õrûlnék hogy két kezes a telefon. Rájöttem hogy a lassan 3 éves 6288 minden olyan funkciót tud ami nekem kell. Bõvíthetõ memórai (sosem bõvítettem) kamera (nem nagyon fotózok vele) Rádi, Mp3 és szétcsúsztatható :D Kell a francnak "tapogatós" telefon nem jött be, kényelmetlen de tény hogy baromi jól lehet villogni vele.
A kérdező hozzászólása: 5800 tényleg szép, csak én soha életemben nem szerettem a nokiát. érintõképernyõsben sem vennék...
hét úgy kopik, hogy gondolj bele, naponta kb. 1-2 órát csürüszkölöd a kijelzõt. :)

Miért jó ki használni a kedves normális emberek kétkezi munkáját? Megcsinál mindet utána meg jót röhögnek a háta mögött kibeszélik mire jó ez nekik?

Legjobb válasz: rá se ráncs, ilyen emberekkel nem kell foglalkozni... azt se érdemlik meg h rájuk nézz...számukra az már megtisztelõ lenne.-.-

rá se ráncs, ilyen emberekkel nem kell foglalkozni... azt se érdemlik meg h rájuk nézz...számukra az már megtisztelõ lenne.-.-
pfuu manapság úgy látom, hogy ez a normális, ha utáljuk a másikat meg stb...velem is mindig ezt csinálják. Aztán ugyan így..kigúnyolnak, kibeszélnek és nem bírnak..holott semmit nem tetem..sõt segítettem nekik.Nem érdemelnek meg semmit az ilyenek.

Miért jó öblítőt használni, azon túl, hogy jó illata lesz tőle a ruhának?

Mire jó az öblítő? Csinál is valamit a ruhával? Vagy tényleg csak illatot ad neki?

Legjobb válasz: A ruhák illatosak lesznek, ahogy az elsõ válaszoló írta antisztatizál, és a ruhákat puhítja. Emellett a maradék mosószert segíti eltávolítani a ruhákból az utolsó öblítésnél. " A ruhák kemények, sprõdek lesznek tõle." ilyet még nem is hallottam, nálam puhít az öblítõ. "A mosógépbe pedig bele gyuvásodik." ha karbantartod a mosógépet, tisztítod, és normálisan használod az öblítõt, akkor nem történik ilyen.

A ruhák illatosak lesznek, ahogy az elsõ válaszoló írta antisztatizál, és a ruhákat puhítja. Emellett a maradék mosószert segíti eltávolítani a ruhákból az utolsó öblítésnél. " A ruhák kemények, sprõdek lesznek tõle." ilyet még nem is hallottam, nálam puhít az öblítõ. "A mosógépbe pedig bele gyuvásodik." ha karbantartod a mosógépet, tisztítod, és normálisan használod az öblítõt, akkor nem történik ilyen.
Antisztatizál (nem töltõdik fel elektromossággal annyira a gönc, azaz nem fogsz szikrázni, mint a zárlatos karácsonyfa), és puhább is lesz, nem gyûrõdik annyira.
Nem jó használni. A ruhák kemények, sprõdek lesznek tõle. A mosógépbe pedig bele gyuvásodik.
A kérdésedre már megadták a választ. Én csak annyit fûznék hozzá, hogy igaz, hogy semlegesíti a mosószert, ami a ruhában maradt, de én úgy vagyok vele, hogy szerintem teljesen mindegy, hogy melyik vegyszer marad a ruhában. Valamennyi mosószer, vagy pedig az öblítõ. Épp ezért én nem is használok öblítõt, mert úgy gondolom, kevesebb az esetlegesen benne maradt mosószer, mint az öblítõ.
én is arra szavazok, hogy jobb a tiszta vizes öblítés, és esetleg csak nagyon minimális öblítõt beleönteni, egy kis illat miatt.

Miért jó apple számítógépet használni?

Miért van olyan sok embernek apple asztali gépje, vagy laptopja? Miért olyan jó? Mindennapi életben mennyivel másabb használni egy OSX en alapuló rendszert, mint pl windowsosat? Játék, munka, szórakozás?

Legjobb válasz: Európai ember általában csak felvágásból vesz,mert itt csak nyûg egy ilyen,mert állandóan programokat kell vadászni ami megfelel a windowsos megfelelõjének.

Európai ember általában csak felvágásból vesz, mert itt csak nyûg egy ilyen, mert állandóan programokat kell vadászni ami megfelel a windowsos megfelelõjének.
"ma 21:13" ez iphonera igaz, de gépre nem. nekem macbookom van, 2010es. 2.4 ghz c2d. teljesen simán fut, nem fagy nem swappol, nem lassul. nem vírusos, nincs SEMMI olyan hibája mint windowsnak. asztalimon az van, de sokkal jobban utálom. a macemmel dolgozom, minden nap, teljesen megbízható. és amíg munkatársaim egymás után viszik cserélni meg szervizbe normál gépeiket, engem ez sose hagyott cserben. remek anyaghasználat, jó kialakítású gép. legjobb trackpaddel ellátott gép, ami ráadásul multitouch (soksok éve szerelik ezzel). tartja az árát, 3 éve 280ért vettem újonnan, most 180-190ért adhatnám el. sokkal jobb a hûtése, nem lesz kazán a játéktól, terheléstõl, pedig csak 1 venti van rajta, és nincs se alul se oldalt kifúvó!(a zsanérnál van, rejtve). alapjáraton 2000 rpm a venti, TOTÁL HALK. tök süket szobában sem lehet hallani egyáltalán a gépet. 2x annyi ideig bírja az akksi mint másé. ja amúgy HP, asus, stb gépbõl is van félmilliós opció, hasonló erõvel. csak egyszerûen nehezebb, csúnyább, vastagabb, hangosabb.
A kérdező hozzászólása: Nekem a gép elsõsorban szórakozásra kéne, fontos a megbízhatóság. Fõleg játékra, netezésre, torrentezésre. Nemsokára veszek egy iPhone-t , és gondoltam mivan ha kombinálom a kettõt?
Sok embernek Apple gépje/laptopja? Max USA-ban, mindenhol máshol a PC dominál, de nagyon durván. Egyébként nem vagyok Apple fanboy, de nem is utálom õket, de a laptopjaik/asztali gépjük, amik miatt azért valamire tartom a céget. A Mac OS tényleg jó, de egyébként egy átlagembernek a Windows is tökéletes, sok esetben jobb is.
Általában minõségben és megbízhatóságban jobb, azonban elég erõs hardware is van bennünk. Ha akarsz, tudsz rá windows-t is rakni és úgy játszni (nekem bootcamp-el van win8). Maga az OSX elég jó, könnyû használni, mégis ugyanannyit, sõt sok esetben többet is tud, mint a windows. Kevés program van, ami van windows-ra és nincs mac-re (fõleg játékok és ilyen nagyon kicsi programok), de ha nincs akkor biztosan van valami alternativa. Mivel meg kell fizetni a világító Apple logót a hátulján, ezért elég drágák, de például vannak olyan dolgok, amiket csak az Apple-nél kapsz: Retina kijelzõ (a chromebook pixel nem számit mert azon nincs rendes OS), full aluminium ház (egy normálisan összerakott nem-Apple gépet nem láttam) stb.
A kérdező hozzászólása: Ha pl egy lap topot veszek, akkor az is megfel mondjuk játékra? Az árábol kijön egy gamer gép, mégis úgy érzem megérné belefektetni . Ha szórakozásra, fõleg játékra megfelel, és mondtok érveket ami mellette szól akkor már is fogok rajta gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: Gondolok itt egy macbook pro-ra
nem, de ezt megválaszoltuk a másikban már meg itt is rávilágítottunk.

Miért jó az, ha egy telefon képes a 4G-re is? Mitől több ez, mint az, amelyik nem rendelkezik ezzel? Ki lehet használni Magyarországon, vagy csak bizonyos városokban?

Hozzáértők válaszát várnám, akik pl rendelkeznek ilyen okostelefonnal!

Legjobb válasz: Igazából semmi értelme, már a 3G is bõven elég gyors (én ráadásul EDGE-re korlázotom, nekem 384 kbps is elég).

Igazából semmi értelme, már a 3G is bõven elég gyors (én ráadásul EDGE-re korlázotom, nekem 384 kbps is elég).
A 4G (v. LTE) gyorsabb, mint a többi. Még nem 100%-os az ország lefedettésge: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/lefedettseg/lte http://www.telenor.hu/hipernet-csomagok/LTE-telepulesek (nem mindenki ért hozzá, akinek ilyen telefonja van, és van aki ért hozzá anélkül is, hogy lenne ilyen telefonja)
Gyorsabb böngészés. A Samsungoknál az LTE képes telefonokban nincs FM rádió.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
#2 Igenis van értelme, vagyis lenne, ha a 4G mondjuk sokkal gyorsabb lenne, bírná a 20 Mbit-et, de inkább többet.
De kinek, mihez? És fõleg mennyiért...
A kérdező hozzászólása: Akkor most lényegében a 4G még nincs kiforrva, vagy ha úgy tetszik felesleges és nem lehet igazán kihasználni?
#6 Vannak páran (bár itthon nem annyira, fõleg USA-ba, meg leginkább Dél-Koreába), akik telefonjukon/tabletjükön is rengeteget neteznek, ha meg elég sokat lógsz valamilyen mobilkészüléken, akkor arra nem árt egy gyors net, mert egyébként mire betölt egy komolyabb honlap az egy óra lesz. #7 De, már kiforrt technológia, bár a lefedettség még nem valami nagy, és az emberek többségének felesleges, aki rengeteget netezik mobilról annak kell.
Én nem bánom, adott helyzetekben nagyon kifejezõek tudnak lenni.
Gyorsan ki tudod magad fejezni vele.
Gazdagítják a beszédet. Mennyivel szebben hangzik az, hogy "Olyan éhes vagyok, mint egy farkas", mint az, hogy "Tök éhes vagyok dikmá", nemdebár?

Miért jó ilyen VGA-t használni munkára?

http://ipon.hu/webshop/product/amd_100_505605_firepro_v5800_.. Azt felfogtam,hogy az ilyen kártyákat kép-/videófeldolgozásra használják.De mivel tud ez többet ilyen téren,mint pl.egy HD7850?Mi az el?nye,ha ilyen VGA-t használunk munkára?

Legjobb válasz: (Nagyjából)Értem,köszönöm a választ. :)

A kérdező hozzászólása: (Nagyjából)Értem, köszönöm a választ. :)
Igy van de játékra -0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!