Találatok a következő kifejezésre: Miert jo az oldalra irkalni (1 db)

Miert jo erre az oldalra irkalni?

Legjobb válasz: Így van! Egyetértek az elõttem válaszolóval! :)

pont azért amiért te is írtál és regisztrálva vagy
A kérdező hozzászólása: Ha be vagy jelentkezve akkor a fooldalon bal oldalon a menuben alulrol a masodik link a toplista.
Én ma a 6. helyen vagyok, nagyon rákattantam :) Nem is tudom elképzelni, hogy legyen olyan nap, hogy itthon vagyok és nem írok ide.
Én a 22ik vok a toplistán...függõ vagyok :P
Olyan kérdést is fel mersz tenni amit egy ismerõsödnek sem, mert itt névtelen és idegen maradsz ha kérdezel vagy válaszolsz akkor is.Azért ez csak jó!!!!
Tudsz segíteni az embereken, neked is segitenek, és ez mind névtelenül történik, ugyhogy nem kell attól félned, hogy mit gondolnak az emberek. Mármint nem kell ott élõbe lenned, nem kell ismerenetek egymást.
Szerintem is nagyon jó ez az oldal nem kell szégyenkezni a kérdések miatt és ha megakarasz tudni vmit akkor olvashatsz a többi kérdés között, vagy irhatsz saját kérdést !!! Ugy sem tudjak ki vagy !!! jo oldal örülökk neki
Így van! Egyetértek az elõttem válaszolóval! :)
Nagyon jo erre az oldalra irkalni nagyon sok mindent megtanultam es sok eredekesseget fedeztem fel.cool ez az oldal en ha naponta 10szer nem latogatom meg akkor egyszer sem.Amugy hol lehet latni hogy ki hanyadik a toplistan?
Azért mert ezen az oldalan tundnak az emberek egymásnak segiteni (kölcsönösen)! Nagyon jó ez az oldal, lassan már függõ leszek! =]
Egyetértek a legeslõ hozzászoloval, senki (ill. többség) nem ismeri egymást, igy nem kell "szégyenkezni" ha valaki olyat kérdez
mert ez egy cool oldal. én is benne vok az elsõ tízben8)
Én is egyre több idõt töltök ezen az oldalon. :P
én is kezdek rászokni:)
én is egyetértek:)
Hogy hogy mért? :) Te is segíthetsz, és mások is segítenek neked. Anonym az egész, közbe pedig Te is megtudsz egy csomó új dolgot... szerintem klassz, én kezdek rászokni!! :F


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi időt töltesz naponta a GYIK-en?

Hány éves vagy?

12

Miért kell egymást lepontozni?

feltettem egy kérdést egy ruhával kapcsolatban, akiknek nem tetszik, azok lepontozzák azt, aki azt írja jó, és fordítva... mire jó ez?

4

Kiírtam egy kérdést, de mintha csak elveszett volna, nincs a saját kérdéseim között és abbn a kategóriában sem, ahova készült a kérdés. Mi történhetett?

3

Egy kérdésemre nem válaszol senki, csak egy ember, és fel van pontozva a válasza 100%ra, valaki csak úgy pontozgat?

vagy hogy van ez?

3

Másnak is küldtek az állítólagos 2012-es Reptoid támadásról privát üzenetet itt az oldalon? Nem is ezotériából találtak meg, hanem ebből az altémából.

9

Te támogatnád azt, hogy legyen mindenkori toplista kategóriánként?

Én igen, mert kiderülne, ki mennyire aktív...

4

Támogatnátok azt a lehetőséget, hogy aki akar tölthessen fel profilképet ide?

én személy szerint díjaznám.

6

Mi volt a legelső kérdés amit itt feltettél a Gyakori Kérdéseken? Belinkeled?

4

Szerintetek ez miért van így a gyakorin?

Nem értem,mi alapján törlik ki a kérdéseket.

5

A GYIK-en melyik a leggyakoribb kérdéstípus?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!