Találatok a következő kifejezésre: Miert jo az oldalra irkalni (1 db)

Miert jo erre az oldalra irkalni?

Legjobb válasz: Így van! Egyetértek az elõttem válaszolóval! :)

pont azért amiért te is írtál és regisztrálva vagy
A kérdező hozzászólása: Ha be vagy jelentkezve akkor a fooldalon bal oldalon a menuben alulrol a masodik link a toplista.
Én ma a 6. helyen vagyok, nagyon rákattantam :) Nem is tudom elképzelni, hogy legyen olyan nap, hogy itthon vagyok és nem írok ide.
Én a 22ik vok a toplistán...függõ vagyok :P
Olyan kérdést is fel mersz tenni amit egy ismerõsödnek sem, mert itt névtelen és idegen maradsz ha kérdezel vagy válaszolsz akkor is.Azért ez csak jó!!!!
Tudsz segíteni az embereken, neked is segitenek, és ez mind névtelenül történik, ugyhogy nem kell attól félned, hogy mit gondolnak az emberek. Mármint nem kell ott élõbe lenned, nem kell ismerenetek egymást.
Szerintem is nagyon jó ez az oldal nem kell szégyenkezni a kérdések miatt és ha megakarasz tudni vmit akkor olvashatsz a többi kérdés között, vagy irhatsz saját kérdést !!! Ugy sem tudjak ki vagy !!! jo oldal örülökk neki
Így van! Egyetértek az elõttem válaszolóval! :)
Nagyon jo erre az oldalra irkalni nagyon sok mindent megtanultam es sok eredekesseget fedeztem fel.cool ez az oldal en ha naponta 10szer nem latogatom meg akkor egyszer sem.Amugy hol lehet latni hogy ki hanyadik a toplistan?
Azért mert ezen az oldalan tundnak az emberek egymásnak segiteni (kölcsönösen)! Nagyon jó ez az oldal, lassan már függõ leszek! =]
Egyetértek a legeslõ hozzászoloval, senki (ill. többség) nem ismeri egymást, igy nem kell "szégyenkezni" ha valaki olyat kérdez
mert ez egy cool oldal. én is benne vok az elsõ tízben8)
Én is egyre több idõt töltök ezen az oldalon. :P
én is kezdek rászokni:)
én is egyetértek:)
Hogy hogy mért? :) Te is segíthetsz, és mások is segítenek neked. Anonym az egész, közbe pedig Te is megtudsz egy csomó új dolgot... szerintem klassz, én kezdek rászokni!! :F


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért tiltotta le a GYIK a felhasználonevem megjelenítését? MI EZ A DISZKRIMINÁCIÓ?

A felhasználónevem csak annyi, hogy: a troll.
Ez nem weboldal címe, vagy e-mail cím, trágárságot, vagy egyéb tiltott dolgot sem tartalmaz.. szóval??? kérem vissza a nevem!!!

7

Titeket nem idegesít, hogy folyamatosan rendes, nem trollkodó, segítő válaszokat adtok és mégis csökken a százalékotok?

10

Hol válthatom be az itt összegyűjtött pontjaimat?

1

Van olyan ember akinek még nincs ebből elege?

8

Ez mi? Miért írták ezt?

Feltettem egy kérdést,hogy milyen 'gimis' könyveket tudtok,és mikor újra beléptem az oldalra,ezt írták ki:
A ... kérdést töröltük, mivel a kérdés, vagy a kérdésre érkező válaszok vélhetően sértik egy harmadik fél szerzői jogait. Kérjük, ne írd ki újra!

Már miért sértenék egy harmadik fél szerzői jogait? Azt írtam,hogy tudnátok-e olyan könyveket írni,ami gimiben játszódik,és hogy ha lehet,pdf-ben le lehessen tölteni.

3

Ha valaki "letilt" itt a Gyakorin (rákattint, hogy nem szeretne több üzenetet kapni tőlem), akkor a kérdéseimet/válaszaimat sem látja?

5

Miért nincs az általam megválaszolt kérdések között egy kérdés?

És hiába keresem azt a bizonyos kérdést sehol se lelem. Se a kategóriájában se a keresőbe.
Azóta válaszoltam több kérdésre azok ott vannak az általam megválaszolt kérdések közöt csak az az egy nincs.
Ja és azt se látom hány %-os válaszokat adok.
Ma regisztráltam.

2

Szerintetek mivel lehetne jobb ez az oldal? Milyen plusz szolgáltatásoknak örülnétek?

5

Van rá esély, hogy visszakapjam a régi regisztrációmat?

Ezzel az e-mail címmel, amivel regisztrálva vagyok, korábban is be voltam regisztrálva, csak más névvel. A baj az, hogy kicsit el szaladt velem a ló, és bannoltak. Most ugyanazzal az e-mail címmel bereggeltem, csak új névvel. Ami nekem probléma, hogy szeretném visszakapni a régi fiókomat, mert érdekes levelezések voltak benne:S Ilyenkor mit kell csinálni?

2

Hogyan lehet itt törölni a saját kérdésemet illetve kommentemet?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!