Találatok a következő kifejezésre: Miert jo az oldalra irkalni (1 db)

Miert jo erre az oldalra irkalni?

Legjobb válasz: Így van! Egyetértek az elõttem válaszolóval! :)

pont azért amiért te is írtál és regisztrálva vagy
A kérdező hozzászólása: Ha be vagy jelentkezve akkor a fooldalon bal oldalon a menuben alulrol a masodik link a toplista.
Én ma a 6. helyen vagyok, nagyon rákattantam :) Nem is tudom elképzelni, hogy legyen olyan nap, hogy itthon vagyok és nem írok ide.
Én a 22ik vok a toplistán...függõ vagyok :P
Olyan kérdést is fel mersz tenni amit egy ismerõsödnek sem, mert itt névtelen és idegen maradsz ha kérdezel vagy válaszolsz akkor is.Azért ez csak jó!!!!
Tudsz segíteni az embereken, neked is segitenek, és ez mind névtelenül történik, ugyhogy nem kell attól félned, hogy mit gondolnak az emberek. Mármint nem kell ott élõbe lenned, nem kell ismerenetek egymást.
Szerintem is nagyon jó ez az oldal nem kell szégyenkezni a kérdések miatt és ha megakarasz tudni vmit akkor olvashatsz a többi kérdés között, vagy irhatsz saját kérdést !!! Ugy sem tudjak ki vagy !!! jo oldal örülökk neki
Így van! Egyetértek az elõttem válaszolóval! :)
Nagyon jo erre az oldalra irkalni nagyon sok mindent megtanultam es sok eredekesseget fedeztem fel.cool ez az oldal en ha naponta 10szer nem latogatom meg akkor egyszer sem.Amugy hol lehet latni hogy ki hanyadik a toplistan?
Azért mert ezen az oldalan tundnak az emberek egymásnak segiteni (kölcsönösen)! Nagyon jó ez az oldal, lassan már függõ leszek! =]
Egyetértek a legeslõ hozzászoloval, senki (ill. többség) nem ismeri egymást, igy nem kell "szégyenkezni" ha valaki olyat kérdez
mert ez egy cool oldal. én is benne vok az elsõ tízben8)
Én is egyre több idõt töltök ezen az oldalon. :P
én is kezdek rászokni:)
én is egyetértek:)
Hogy hogy mért? :) Te is segíthetsz, és mások is segítenek neked. Anonym az egész, közbe pedig Te is megtudsz egy csomó új dolgot... szerintem klassz, én kezdek rászokni!! :F


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak tabu témák amikről nem szabad kérdezni?

magyar, politika

20

Hogy megy itt a pontozás?

Eddig azt hittem, értem, de összezavarodtam. El?ször is, ha egyvalaki szavaz egy válaszra, akkor nem is lesz értékelve? Másodszor, olyan furcsa százalékok jönnek ki, nem is értem, hogyan. Persze ha elég sok szavazó lenne, akkor akármennyi kijöhetne, de szerintem nem látogatják ezt az oldalt annyian. Úgy értem, nem az ilyen 50-50, 66-33, 75-25 százalékos hasadási arányoknak kellene a legjellemz?bbeknek lenniük? Már ha az els? szavazó után a 2. 3. és 4. szavazóval számolunk. Csak kíváncsi volnék...

1

Miért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod túl hosszú)

Úgy 2-3hete kezdtem el nézegetni, hogy hanyadik vagyok kategóriánként a toplistán. Itt, az egyéb kérdések kategóriában felkerültem múlt hét vasárnap az els? helyre. Azóta még mindig tartom az els? helyet, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy szerdán vagy csütörtökön elkezdett drasztikusan csökkenni a pontszámom. Tegnap próbáltam "kielégít? válaszokat" adni, de még jobban romlott a pontszámom. Ez miért lehet?

3

Miért van ez? (bőv lenn)

Sokszor írok normális választ de kitörlik. Pl egyszer leírtam, hogy aki tapasztalat nélkül hörcsögöt tenyészt az nem nrmális és kitörölték a válaszom. Viszont van egy felhasználó akit 200-szor jelentettek de még mindig itt van. Miért csinálják ezt a moderátorok?

7

Hogy kell elolvasni a privát üzenetett?

Ki irja h üzenetek 2, ez rendben is, megtaláltam, ott van h ki irta az üzit, rá megyek h megnéz, és semmit nem hoz be, mintha üres üzit kaptam volna.

4

Sikerült már beazonosítanod egy általad ismert személyt kérdései alapján?

Úgy hogy nincs kint a nickneve a kérdésénél, de nagy valószín?séggel hasonlít a kérdés arra amit az az egy-két ismer?söd gyakran fel szokott hozni témának.

9

A gyakorikérdések.hu-n én miért csak privát üzit tok írni?

0

Lehet kérdést törölni innen (gyakorikérdések), úgy hogy ne csak az én menümből tűnjön el?

Szóval, hogy utána már ne lássa senki? köszi.

3

Nem akarnak a GYIK készítői elkészíteni egy App-ot iPhonera?

6

Hogy tudnám törölni egy válaszomat innen, a gyakori kérdések oldalról?

Ha nem tudom,akkor hova kell írnom e-mail-t,hogy megtegyék?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!