Találatok a következő kifejezésre: Miert jo az oldalra irkalni (1 db)

Miert jo erre az oldalra irkalni?

Legjobb válasz: Így van! Egyetértek az elõttem válaszolóval! :)

pont azért amiért te is írtál és regisztrálva vagy
A kérdező hozzászólása: Ha be vagy jelentkezve akkor a fooldalon bal oldalon a menuben alulrol a masodik link a toplista.
Én ma a 6. helyen vagyok, nagyon rákattantam :) Nem is tudom elképzelni, hogy legyen olyan nap, hogy itthon vagyok és nem írok ide.
Én a 22ik vok a toplistán...függõ vagyok :P
Olyan kérdést is fel mersz tenni amit egy ismerõsödnek sem, mert itt névtelen és idegen maradsz ha kérdezel vagy válaszolsz akkor is.Azért ez csak jó!!!!
Tudsz segíteni az embereken, neked is segitenek, és ez mind névtelenül történik, ugyhogy nem kell attól félned, hogy mit gondolnak az emberek. Mármint nem kell ott élõbe lenned, nem kell ismerenetek egymást.
Szerintem is nagyon jó ez az oldal nem kell szégyenkezni a kérdések miatt és ha megakarasz tudni vmit akkor olvashatsz a többi kérdés között, vagy irhatsz saját kérdést !!! Ugy sem tudjak ki vagy !!! jo oldal örülökk neki
Így van! Egyetértek az elõttem válaszolóval! :)
Nagyon jo erre az oldalra irkalni nagyon sok mindent megtanultam es sok eredekesseget fedeztem fel.cool ez az oldal en ha naponta 10szer nem latogatom meg akkor egyszer sem.Amugy hol lehet latni hogy ki hanyadik a toplistan?
Azért mert ezen az oldalan tundnak az emberek egymásnak segiteni (kölcsönösen)! Nagyon jó ez az oldal, lassan már függõ leszek! =]
Egyetértek a legeslõ hozzászoloval, senki (ill. többség) nem ismeri egymást, igy nem kell "szégyenkezni" ha valaki olyat kérdez
mert ez egy cool oldal. én is benne vok az elsõ tízben8)
Én is egyre több idõt töltök ezen az oldalon. :P
én is kezdek rászokni:)
én is egyetértek:)
Hogy hogy mért? :) Te is segíthetsz, és mások is segítenek neked. Anonym az egész, közbe pedig Te is megtudsz egy csomó új dolgot... szerintem klassz, én kezdek rászokni!! :F


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Itt a Gyakorikérdések.hu-n hol lehet megnézni, hogy hány százalékban adok helyes választ?

3

Fél percnek kell eltelnie két privát üzenet küldése között? Ez valami újdonság vagy régen is így volt?

Tehát ha én mondjuk kapok öt privát üzenetet, akkor nem válaszolhatok szépen sorban mindre, csak úgy, ha fél perceket várok? Ez miért van így? (Igen, engem zavar, mert nem vagyok id?milliomos.)

1

Mennyi ideig lehet értékelni a kérdésekre adott válaszokat? A kérdés kiírása vagy a legutolsó hozzászólás időpontjától, esetleg a legutolsó értékelés dátumától függ?

Egy régen kiírt kérdésre találtam egy hozzászólást - az is már több hónapos -, amelyet - érintettség miatt, - a szavazatommal értékelni szerettem volna, de a választott kéz lenyomása után a százalék meg sem mozdult. Még másnapra sem. (És hetek múlva sem.)

2

A friss regisztrálók mennyi ideig nem válaszolhatnak a kérdésekhez és mennyi ideig nem tehetnek fel kérdést? Történt változás mostanában?

Egy kérdéshez írták pár napja hogy az újak két óránként rakhatnak ki kérdést és fél órának kell eltelnie két válaszuk között. Ez igaz?

1

Milyen gyakran látogatjátok az oldalt? Mennyi időt töltesz el itt?

Én napont látogatom az oldalt, 3-4 órát töltök itt átlagosan...

5

10-es skálán hány pontot kapna a gyakori?

Szerintem 9-est. Jó az oldal, csak egy-két okostojás trollkodásra használja az oldalt.

5

Miért van tele ez az oldal a világvégével dec.21, ha ellenőrizni kell nincs-e még egy ugyanilyen kérdés?

A kérdésem, hogy miért kell ellen?rizni, ha tele van vele az oldal?

5

Hogy van az, hogy valakinek a kérdésére válaszolok és kitörlik? Már 3. szor irtam le ujra neki

8

Hogy tudom megcsinálni hogy mikor válaszolok kérdezek ne látszodjon a nevem?

2

Ha valakit tiltanak, akkor soha többé nem tud kommentet és kérdést írni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!