Találatok a következő kifejezésre: Miert jo az oldalra (46 db)

Most olvastam az egyik kérdés válaszaként hogy montez nélkül nem olyan jó az oldal mint idáig. miért hova lett?

Legjobb válasz: Szerintem unja már a sok gy.i.k. kérdést és gyík kérdezõt

Szerintem unja már a sok gy.i.k. kérdést és gyík kérdezõt
Az van egy pár, tegnap én is ott tartottam befejezem.
Hát igen, nemsoká lelépnek a régiek, tutira agyleépítés. :-)
Mondta ismerõsöm faterja, aki pilóta, hogy a toronyirányítók is csak pár évig lehetnek a posztjukon, annyira idegõrlõ a melójuk. Talán csak töredékében, de át lehet érezni itt is, pedig ez még egy viszonylag elég hálás kategória.
Nekem meg a pszichiátria jutott eszembe, ott is csak pár órát vannak folyamatosan az ápolók, nehogy bekattanjanak õk is. :-)

Miért jó az sok párnak, hogy a közösségi oldalokon élik ki a szerelmüket?

Ezt egy olyan párnál tapasztalom az utóbbi időbe ahol mindkét fél +20

Legjobb válasz: olcsóbb

olcsóbb
Vannak olyanok, aki ha szerelmesek, azt inkább csendben, magukban élik meg, vannak, akik nem férnek ilyenkor a bõrükbe és szeretnék világgá kiabálni. Ez nem befolyásolja az érzéseket, mindkét típusnál lehet mély, õszinte, vagy akár kevésbé mély kapcsolat is. Nem vagyunk egyformák. Csak ennyi. A közösségi oldalakon általában (a Facebook-on legalábbis biztos) van olyan funkció, hogy be lehet állítani: egyeseknek a közzétételeit ne lássuk, hacsak nem megyünk az adatlapjára. Ha valaki posztjai esetleg idegesítõek, zavaróak, érdemes beállítani.
Itt nem is az a gond, ha valaki világgá kürtöli, hanem azzal a pózolással, amit képesek némely emberek lenyomni. Annak a nyáltengernek, ami folyik a facebookon, sokszor semmi háttere nincs. A világon semmi problémám azzal, ha valaki közös fényképeket, élményeket és hasonlókat tölt fel. Azzal sincs semmi gondom, ha valaki nyíltan kimutatja - akár facebookon - az érzéseit a párja felé. Ellenben egy csomó ember sportot ûz abból, hogy feltöltenek közös képeket, és a sziruposan, csöpögõsen versenyt rendeznek abból, ki szereti jobban a másikat. Egymás üzenõfalára unalmasabbnál unalmasabb sablonidézeteket és képes posztokat küldözgetnek kis szívecskékkel és szerelmes üzenetecskékkel. Az ilyen gesztusok nem a kapcsolatról, vagy az érzésekrõl szólnak, puszta hiúság és pózolás, aminek általában semmi mögöttes tartalma nincsen. Ezek az emberek valamiféle versenyt látnak ebben, mindenkinek meg akarják mutatni, nekik milyen jó, az õ kapcsolatuk a legjobb, õk a legboldogabbak. Szerintem a társadalmi státuszukat akarják bizonygatni ezzel, kb hasonló dolog, mint amikor a macsó pasik nagy autókat vesznek maguknak. Én egy nagyon jó kapcsolatban élek, amit az is jól mutat, hogy a szabadidõmet a párommal töltöm, nem pedig azzal, hogy másoknak írogatom, milyen jó a párommal tölteni az idõmet... Hogy mennyire üres és átlátszó dolgok ezek, arra van egy néhágy jó példám. Van olyan pár ismerõsöm, akik ezt úgy csinálják, hogy a csaj az egyik gépnél, a srác meg a másiknál ül otthon, és a csaj posztolgat a pasi üzenõfalára, közös képeket tölt fel, amin bejelöli a srácot, majd valami nyálas megjegyzést ír alá. A pasi netezget, közben like-olja a posztokat. A csaj borzasztóan meg akarja osztani a boldogságát a világgal, pedig szerencsétlen nem fogja fel, hogy éppen azt teregeti ki, hogy az otthon töltött romantikus idejüket éppen külön szobában facebookozva töltik. Ismerem õket, bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból katasztrofális a kapcsolatuk, csak utóbbi majd késõbb fog kiütközni. Ennek is elég jó jele, hogy annyira unatkozik a csaj otthon, hogy a kapcsolatuk emlékeit rendezgeti facebookon, ahelyett, hogy együtt lennének. Egy másik ismerõsömnél volt jellemzõ, hogy folyton mentek egymásnak a képaláírások: "szeretlek kicsim <3", "én is nagyon-nagyon szeretlek, életem". Egyszer csak, egyik napról a másikra kapcsolati státusz egyedülálló, közös képek letörölve, és úgy tûnt el az egész, mintha mi sem történt volna. Annyira látszott, hogy a csaj boldogtalan volt a kapcsolatában, de megszokásból tolta fel a sok szart. Vagy azért, mert megszokta, hogy kifelé a tökéletességet kell pózolni mindig, vagy facebookon kapott felszínes, pozitív visszajelzésekben találta meg a boldogság elveszett szikráit, mert ha mindenki azt mondja, õk egy gyönyörû szép pár, akkor abban a pillanatban õ is elhiszi.
Egyik bnõm is ezt csinálja a pasijával, fbn úgy tûnik évek óta tombol a szerelem köztük, de valójában nagyon sok bajuk van egymással és már a szakításon is gondolkodtak. Említettük a lánynak, hogy túlzásba viszik a nyáladzást fb-n, de azt mondta, hogy számára fontos, hogy mindenki azt higgye rendben van a kapcsolatuk.
Hogy tudd lájkolni

Miért jó az, hogy a legtöbben kamuznak össze-vissza ezen az oldalon és máshol is?

Sajnos le kellett vonjam a következtetést,hogy semmi értelme semmilyen közösségi szart használni.Az emberek össze-vissza kamuznak,hülyének nézik a másikat és komolyan nem vágom,hogy ez kinek és miért jó?Ennek szerintem nagyon durva társadalomromboló hatása van,mert aki tényleg komolyan állna hozzá bizonyos kérdésekhez,vagy akár egy számára még ismeretlen emberhez,azt is hülyévé teszi.Sajnos egyetlen megoldást látok a probléma megoldására,hogy többet nem használom ezt és az ehhez hasonló egyéb közösségi fórumokat.Ezúton is szeretnék mindenkinek további fantasztikus jó időtöltést kívánni és sok sikert a nagy büdös semmihez! F

Legjobb válasz: Ámen. Nem fogsz hiányozni. U.i.: Mindenki magából indul ki! ;)

Ámen. Nem fogsz hiányozni. U.i.: Mindenki magából indul ki! ;)
No offense, de ha a kérdésben elköszöntél, akkor még mit keresel itt? Vagy te is olyan vagy, akitõl fél óra alatt lehet elköszönni a kapuban?
Röviden, és kultúráltan> Mert b_lf_szok.
ezek a retkes szúnyogok megint elõjöttek a melegre..
Jaja, engem is zavarnak ezek a rühes dögök...:S
Meglesz.
Teljesen igazad van..
Én teljesen egyetértek veled!
Na de vajon honnan tudod, hogy kamu? Sokszor azt is hazugnak nyilvánítják, aki csak nem léha szexmániás megcsalós kúrógép. Merthogy olyan nincs. Az éremnek itt két oldala van.
A kérdező hozzászólása: No para, megyek, csak gondoltam, megvárom a reakciókat, de azt látom nincs mire várni.Hát akkor további jó szórakozást mindenkinek!
"hogy az emberi érzelmekkel szórakozzak." Emberi érzelmekkel? Itt?! Pill, elmegyek sírni, mert valaki cúúúnyát írt nekem egy anonim oldalon...:'(
A kocka el van vetve! Viszlát..
A kérdező hozzászólása: De egyébként itt is látszik, hogy defektes a világ, mert aki normális lehurrogják, aki meg idióta, kamus barom, el van intézve annyival, hogy hát játszik a Drága.Komolyan, hol élünk emberek?Hahó, ébresztõ!!!!! Mi van evvel a világgal?
A kérdező hozzászólása: Szerintem pont ez a gáz.hogy 10-en évesek játszóterévé váltak a fórumok és full gáz az egész, ezért nincs is értelme fent lenni szinte sehol sem, mert nekem a játék annak idején mást jelentett és nem azt hogy az emberi érzelmekkel szórakozzak.
"próbáltam normális fórumozó lenni, akinek lehetett normális tanácsot adni és nem álarc mögé bújva mindenféle baromságot kiírni és szivatni a másikat." Én is mindig így tettem, mégsem picsogok azért, mert mások nem...
Kérdezõ, azt ugye tudod, hogy ide legnagyobb részt 12-13 évesek járnak szórakozni? Nehogymár ilyen kisgyerekek miatt ilyen drasztikus lépést tegyél.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem fogok hiányozni és rohadtul nem is érdekel.Meg az sem érdekel, hogy kit mit gondol Rólam.Én tudom milyen vagyok és tudom , hogy nem kamuztam, próbáltam normális fórumozó lenni, akinek lehetett normális tanácsot adni és nem álarc mögé bújva mindenféle baromságot kiírni és szivatni a másikat.Én 36 éves fejjel kinõttem már réges régen ebbõl, amúgy sosem voltam ilyen, tehát kinõnöm sem kellett belõle és én még abban nõttem fel, hogy az emberek többsége normális a másikkal, de sajnos manapság ennek pont az ellenkezõje terjed és ha ezt vki nem látja, vagy ezt normálisnak véli, úgy gondolom, hogy akkor erre a világra nagyon cudar idõk jöttek el!!!
Nem mindenki hazudós, ahogy a való életben sem. Szûrni kell , ennyire egyszerû. Engem is vertek már át itt, túl kell ezen lépni, ilyen emberek mindig, mindenhol lesznek. Zárkózzak be akkor a szobámba?


Miért nem jó az oldalon lévő jelszó?

Letöltöttem a nagyfiúkat innen :

Legjobb válasz: próbáld meg nem bemásolással, hanem begépelve beírni a rarpass, jelszót! ez nálam már többször bevált, ha másolással nemfogadta el...

próbáld meg nem bemásolással, hanem begépelve beírni a rarpass, jelszót! ez nálam már többször bevált, ha másolással nemfogadta el...
A kérdező hozzászólása: most sikerült. De én mindig másolással szoktam. Még soha nem volt gond csak most elõször fordult ilyen elõ hogy másolással nem fogadja el.
A kérdező hozzászólása: köszi
van ilyen! ...többször szívtam miatta, mire rájöttem, hogy begépelve elfogadja! (újból letöltöttem másik letöltõhelyrõl és azzal is ugyan így jártam!) ezért ajánlottam a begépelést!

Miért jó az angoloknak, hogy bal oldali közlekedés van náluk?

Elég sok baleset történik ebb?l kifolyólag,és az angolokkal is,ha autóval mennek más országba,és ?k megszokták a másik oldalt.Miért nem elfogadott világszerte a jobb-oldali közlekedés?

Legjobb válasz: Eleve mindenhol balos közlekedés volt (Magyarországon is), a többség átállt jobbosra, de nem mindenki.

Eleve mindenhol balos közlekedés volt (Magyarországon is), a többség átállt jobbosra, de nem mindenki.
Az angolok mindig is egy különc népség voltak, nehogy már náluk ugyanolyan legyen a konnektor vagy a közlekedés, mint a világ 95%-án!
az angolok idióták. mindenféle szempontból.
kis országok, kis szigetek, volt brit gyarmatok...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Persze, hallottam én is róla, hogy régen mindenhol balos közlekedés volt, de hát azért Európához tartozik, és Európában jobb-oldali van.Bár olyat is olvastam valahol, hogy õk különállónak gondolják a szigetüket Európától... Hát tény, hogy érdekes nép, nemhiába bonyolítják a nyelvüket az igeidõkkel, és a rendhagyó, logikátlan szóösszetételeikkel. Nekem nagyon tetszik a nyelvük, tanulom is, de ehhez egy évtized kell, hogy mindent lehessen érteni....

Miért van az, hogy van aki közösségi oldalakon olyan képeket tesz fel magáról, amiken kb nem is látszik, mindig el van takarva az arca, a többi képen pedig nem is ő van? Ez miért jó?

Legjobb válasz: Ebbe semmi jo nincs.. Nem merik felvalalni magukat. Ha olyan kepet tesznek fel amin nem ok vannak, de nem is ismert embe, a fiukat megtevesztik, es konyebben pasiznak. Ha meg az arcukat takarjak es hasonlok, nem tartjak magukat szepnek, de ezzel altalaba azt erik el hogy a hozzaszolasok 80%-a : jaj miert takarod az arcod hisz olyan szep vagy.. Sokan szeretik hallani ezeket.. De ebbe semmi jo nincs.. En szanalmasnak tartom.. Most lehet ilyan kepet amin nem latszik az arcod, de nem mindet.. Valamint normalis modon es nem ugy h a kezemmel kitakarom..

Ebbe semmi jo nincs.. Nem merik felvalalni magukat. Ha olyan kepet tesznek fel amin nem ok vannak, de nem is ismert embe, a fiukat megtevesztik, es konyebben pasiznak. Ha meg az arcukat takarjak es hasonlok, nem tartjak magukat szepnek, de ezzel altalaba azt erik el hogy a hozzaszolasok 80%-a : jaj miert takarod az arcod hisz olyan szep vagy.. Sokan szeretik hallani ezeket.. De ebbe semmi jo nincs.. En szanalmasnak tartom.. Most lehet ilyan kepet amin nem latszik az arcod, de nem mindet.. Valamint normalis modon es nem ugy h a kezemmel kitakarom..
Általában az ilyen felhasználók csak azért készítenek fiókot, mert másokkal akarják tartani a kapcsolatot/ másokat akarnak követni/ olyan oldalon akarnak regisztrálni, ahol szükséges Facebook fiók csatolás ( ilyen például a 9gag ) vagy egyszerûen szórakozni akarnak. Ha elnézzük, ezen az oldalon is akad elég, aki csak beszólogatni és bohóckodni jár ide, rendben itt nem lehet képet feltölteni, de a felhasználónevüket is azért nem vállalják sokan, mert anonimként bármit megmer tenni bárki.

HA esetleg ezen az oldalon van valaki aki Felvállalja hogy Nemzetiszocialista és ennek az eszmének él az megtudná mondani hogy miért jó? (Kérek használható érveket, Sértődéseket nem! )

Egy igen furcsa kérdésem lenne. Van Néhány Skinhead ismer?söm akik Nemzetiszocialistáknak tartják magukat (utána olvastam hogy a szubkultúra és az ideológia néha jár együtt). Nincs semmi problémám velük nagyon jól kijövök velük.Fel szoktam nekik tenni azonban egy kérdést amire sohasem tudtam épkézláb választ kapni.

Legjobb válasz: Elõször is tisztázzuk, hogy mit jelent a nemzetiszocialista kifejezés. Mert, ha számodra a náci azt jelenti, hogy büszke magyarságára, a magyarság történelmére és hõseire, akkor én náci vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy szemétkukákat robbantgat fel, miközben revíziós jelszavakat ordibál, és leüt minden nem magyar nemzetiségû embert, akkor nem vagyok náci. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy álmodozom Nagy Magyarország feltámadásáról, akkor az vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, bármit megtenne a fenti álomért, akkor az vagyok. (Álmaink visznek elõre) Ha számodra a náci a jobbikosokat jelenti, akkor nem vagyok az. Erdélyben nincs Jobbik. Mi csak két rossz között választhatunk, és nem három. Náci vagyok a te szemszögedbõl vagy nem? Ha igen, tudd meg, hogy az erdélyi nemzetnek van önbecsülése. Habár álmainkat reménytelennek tartjuk, és ki nem mondjuk, de soha nem adjuk fel. 1) Magyarként születtem, magyar anyától. A magyar nyelven és magyar anya tejen nõttem fel. Jóérzéssel tölt el, hogy magyar vagyok, és ha létezik reinkarnáció, akkor magyarként szeretnék újjászületni. 2) Engedd, hogy kérdésedre kérdéssel feleljek. Nem tudod, hogy nekünk miért jó ha vagyunk, de azt tudod e, hogy miért jobb az, ha nem vagy? Miért nem vagy náci? Ezzel nyersz valamit, a pénzen kívül - aki a világ istene.

Elõször is tisztázzuk, hogy mit jelent a nemzetiszocialista kifejezés. Mert, ha számodra a náci azt jelenti, hogy büszke magyarságára, a magyarság történelmére és hõseire, akkor én náci vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy szemétkukákat robbantgat fel, miközben revíziós jelszavakat ordibál, és leüt minden nem magyar nemzetiségû embert, akkor nem vagyok náci. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy álmodozom Nagy Magyarország feltámadásáról, akkor az vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, bármit megtenne a fenti álomért, akkor az vagyok. (Álmaink visznek elõre) Ha számodra a náci a jobbikosokat jelenti, akkor nem vagyok az. Erdélyben nincs Jobbik. Mi csak két rossz között választhatunk, és nem három. Náci vagyok a te szemszögedbõl vagy nem? Ha igen, tudd meg, hogy az erdélyi nemzetnek van önbecsülése. Habár álmainkat reménytelennek tartjuk, és ki nem mondjuk, de soha nem adjuk fel. 1) Magyarként születtem, magyar anyától. A magyar nyelven és magyar anya tejen nõttem fel. Jóérzéssel tölt el, hogy magyar vagyok, és ha létezik reinkarnáció, akkor magyarként szeretnék újjászületni. 2) Engedd, hogy kérdésedre kérdéssel feleljek. Nem tudod, hogy nekünk miért jó ha vagyunk, de azt tudod e, hogy miért jobb az, ha nem vagy? Miért nem vagy náci? Ezzel nyersz valamit, a pénzen kívül - aki a világ istene.
A magyarok harmada nemzetiszocialista, csak nem tudja. MERT: A magyarok 50%-a meglehetõsen nacionalista, és szocialista gazdaságpolitikában hisz (erõs állam, sok támogatás, kiegyenlítõ rendszerek, stb) Magyarul nemzetiszocialsizta Csak a liberális- és kommunista-szocialisták szándékosan keverik a nemzetiszocializmust és a rasszizmust, mert tudják, hogy esélyük se lenne labdába rugnmi, ha nem lenne szitokszó a nemzetiszocialuzmus.
Mi az "furcsa kérdés"?
Második, te biztosan nem vagy nemzetiszocialista. Te magyar, az pedig egy idegen eszme.
No de mi az a "furcsa kérdés"?
A kérdező hozzászólása: 1. Azért írtam ki hogy Furcsa kiérdés mert nem mindennap szoktak Ilyet kérdezni az emberektõl hogy miért jó a nemzetiszocializmus. 2. Válaszolónak azt üzenném hogy nagyon tisztellek titeket erdélyieket azért hogy annak ellenére hogy igazsságtalanul elszakítottak titeket tõlünk megmaradt bennetek a hit és hogy még mindig Büszkék vagytok arra hogy magyarok vagytok. Én úgy gondolom hogy ha a hogy Magyarországon Magyar érdekeket szeretném elõtérbe helyezni hogy egy Magyar ember írányítsa az országot és nem tûröm azt hogy "Zsiványok" felvásárolják a jó Magyar földet. Nem tudom hogy nemzetiszocialista vagyok e döntsétek el.. de úgy gondolom mivel a Hungarizmus a magyar nemzetiszocializmus gyakorlati megfelelõje ezért Annak gondolom magam. A Skinhead szubkultúráról annyit hogy említették már a bõrfejû barátaim hogy nagyon sok jóravaló ember van a Skinhead-ek között én ezt igazolni is tudom. De mivel vannak olyanok akik csak ordibálnak és kötekednek ezért róluk is kialakult egy rossz kép... Én személy szerint nem tûröm azt hogy egy Magyar vagy tágabb értelemben egy fehér ember úgy viselkedjen mint egy állat, az aki így viselkedik az ne gyûlölje a cigányokat mert azok szoktak hangoskodni illetve kötekedni (persze vannak kivételek)... MIndenesetre köszönöm a Kielégítõ választ :)
Én pedig úgy gondolom, hogy a nemzetiszocializmus egy idegen eszme, a skinheadek pedig egy idegen subkultúrát képviselnek. A hungarizmus pedig a negyvenes években ennek az idegen eszmének volt a szekértolója egy megszálló, idegen hatalmat kiszolgálva.
Utolsó! Mindegy, hogy mit kárognak a liberálisok. A nemzetiszocializmust Hitler járatta le.
Gondolom 13-17 évesek kb. Nyugi, a többség kinövi.

GTS Datanet szolgáltatóval pl. miért nem tölt be ez az oldal és máshol meg miért jó?

ÁrGép.hu

Legjobb válasz: Pc vagy mobilkütyü? Lehet oka dns kiszolgáló,de ha mobilkütyü lehet oka hogy valami extra tiltva van a böngészõben amire szüksége van az oldalnak. Pingeld meg az argep.hu cimet és a visszakapott ip cimet ird a böngészõbe, ha igy betölti akkor dns gond.

Pc vagy mobilkütyü? Lehet oka dns kiszolgáló, de ha mobilkütyü lehet oka hogy valami extra tiltva van a böngészõben amire szüksége van az oldalnak. Pingeld meg az argep.hu cimet és a visszakapott ip cimet ird a böngészõbe, ha igy betölti akkor dns gond.
Én is Datanet-es vagyok, és nincs baj az árgéppel, mint ahogy más oldallal sem.
A kérdező hozzászólása: PC rõl van szó, elég érdekes mert az elõzõ szolgáltatónál ment és most is bárhonnan akarom megy. Ugyan ezt tapasztaltam pár torrent oldallal is.
A kérdező hozzászólása: Jobban megnéztem és elég sok oldal van, ami egyszerûen nem jön be...
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam router nélkül és úgy meg jó. De routerrel sehogy se tudom beállítani, hiába reseteltem teljesen és állítottam be újra...

A legtöbb párkereső oldalon szinte miért csak az olyan lányoknak tetszik egy pasi (pl, most éppen én), aki jó messze lakik tőlem? Aki közel, annak miért nem?

Pl, most gondolok erre a csajok és pasik oldalra. Látom, hogy a Nyugat-Mo-on élőktől mindig kapok ,,bejön nekem" jelzést, de aki 100 km-en belül lakik, annak hiába küldök jelzést, hogy tetszik nekem, az ha meg is néz, nem küld vissza semmit. Véletlen lehet? Vagy ennyire peches vagyok, vagy más van a dologban, pl egofényezés és van párjuk?

Legjobb válasz: mert mind nethuszárok és tudják, hogy soha sem jöhet össze, de még sohasem, találkozhat azzal aki neki tetszik és ez így pont jó nekik, mert ahhoz már túl gyávák, hogy élõben találkozzanak a nekik megtetszett lánnyal.

mert mind nethuszárok és tudják, hogy soha sem jöhet össze, de még sohasem, találkozhat azzal aki neki tetszik és ez így pont jó nekik, mert ahhoz már túl gyávák, hogy élõben találkozzanak a nekik megtetszett lánnyal.
... a kérdezõ férfi...
S amúgy a net nagyon felejtõs ilyesmire manapság. Régebben talán, de most már használhatatlan a sok kamus és szórakozó gy_kér miatt.
A kérdező hozzászólása: Azt viszont látom, hogy a legutolsó átlagos alkatú, de nagyon zsíros hajú, sárga fogú és nagy szemöldökû lányok képei alatt is van kb 30-40 szív jelzés pasiktól, de rusnya pasi képe alatt egy sem. Hogy lehet ez?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!
Csak mellette tudok érvelni, és természetesen a papír alapú kiadványokra gondolok. 1. Kellemes, és hasznos idõtöltés. 2. Fejleszti a szókincset és a helyesírást. 3. A memóriát is fejleszti.
saját képzeletedre bizhatod magad, nem mások irányítják, mit kellene látnod (mint a tévében) tanulhatsz belõle, érdekességeket tudhatsz meg, amivel nem találkozhatnál filmeken, vagy nem fér bele a tankönyvekbe
ellene nem szól semmi, de ha nagyon erõltetném, talán az belefér, hogy idõigényes és magányos tevékenység
Az ember szeme a papírhoz szokott hozzá, nem a számítógéphez. A papírból készült könyvet be lehet vinni a fürdõkádba, a budiba. Az elektronikusat nem célszerû. A fekete vonaton a könyvedért nem ütnek le, az elektronikus ketyeréidért igen.
Az olvasás hátrányai, ha túlzásba viszed: 1. Mozgáshiány 2. Szemrontás 3. A való élet helyett egy nem létezõ fantáziavilágban élsz, ahogy már Cervantes megírta a Don Quijotéban. Ma lovagregények nincsenek. Van helyettük fantasy, vámpír, scifi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!