Találatok a következő kifejezésre: Miert irnak hulye valaszt (5 db)

Miért van az, hogy a gyakorikerdesek.hu-ra gyakran írnak hülye válaszokat?

Például nem is annak a nemnek szánjuk a kérdést, és a másik nem is beleszól HÜLYESÉGEKET! Vagy lánynak adja ki magát egy fiú és éktelen nagy baromságokat ír...Miért?

Legjobb válasz: Nekem a kérdésekkel van bajom. Olyat tesznek fel aminek utána tudnának nézni, csak azért teszik fel, hogy bõvûljön a lista. Mogyi

Nekem a kérdésekkel van bajom. Olyat tesznek fel aminek utána tudnának nézni, csak azért teszik fel, hogy bõvûljön a lista. Mogyi
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van...:/ Meg amit már egyszer megkérdeztek, azt minek kérdezi újra? :o
mert hülye kérdésre hülye válasz.
Mert más ként a kutya sem törõdik velük, így meg van kivel beszélgetniük... Amúgy tényleg, hülye kérdésre hülye válaszok mennek csak! Csak sajnos nem kapcsol a kérdezõ, és fel van háborodva, hogy mennyi a troll -_-

Miert irnak ennyi hulye valaszt erre az oldalra?

Mostanaban ezeken szorakozok.Mert a kerdezo feltesz egy normalis kerdest es olyan valaszok erkeznek....Ma is ki voltam mar pirosodva annyira rohogtem.Pl.mond meg egyenesen szalka ment a seggedbe vagy jol megfogalmaztad a feldugtam magamnak egy fafaszt mondatot,vagy Igen, lehetsz, ne hallgass másokra, igenis megtörténhet, hogy a torkodon át szívódnak fel spermiumok, lejutnak a méhedbe, és ott megtermékenyülnek és 9 hónap mulva megszületik a csoda.

Legjobb válasz: Néha én is elcsodálkozok azon, hogy némelyik kérdezõ hogyan tudja segítség nélkül használni az internetet! Valószínûleg van egy csomó "kamu kérdés" is, amit a kérdezõ is csak szórakozásból tesz fel, és várja a vadabbnál vadabb válaszokat!

Néha én is elcsodálkozok azon, hogy némelyik kérdezõ hogyan tudja segítség nélkül használni az internetet! Valószínûleg van egy csomó "kamu kérdés" is, amit a kérdezõ is csak szórakozásból tesz fel, és várja a vadabbnál vadabb válaszokat!
Azért valljuk meg: Veress Pali bácsi ha olvasná a szerelem/szex szekciót, mind a tíz ujját megnyalná a kérdésektõl! Valamiért úgy érzem, hogy én a régi prûd rendszerben többet tudam ezekrõl a dolgokról 12 évesen, mint a mai szabados, internetes világban néhány 18 éves! Persze, hogy mennek a hülye válaszok! Ráadásul néhányan arra is képtelenek, hogy beírják a kérdést a böngészõbe, és utána járjanak kicsit!
Nemtudom melyik a szánalmasabb, az aki baszik az egészre, hogy 2 percet rászánjon és utánanézzen a téma alapvetõ dolgainak, vagy az aki hülyeségre hülyeséggel válaszol. Szerintem az elõbbi. A sok humorérzék nélküli meg úgyis leértékeli a poénos válaszokat, úgyhogy mindegy.
az az igazsàg hogy itt különbözö koru, különbözö felfogàsu emberek vannak.az egyik nagyon tudatlan, a màsik tapasztalt, van aki komolyan veszi ezt az oldalt, van aki csak viccet csinàl.vannak kicsik meg vannak nagyok.ha mindenki tökéletes lenne nem is lenne ez az oldal megnyitva!!!!! mindenesetre tovàbbi jo szorakozàst a következökben feltett és megvàlaszolt furcsa kérdékhez és vàlaszokhoz!!!!!!
Sajnos vannak olyanok, akik nem tudják tolerálni az ilyesfajta butának tûnõ kérdéseket, és nem hiszik el, hogy valaki tényleg nem tud alapvetõ dolgokat. És azért szerintem is hihetetlen, hogy valaki még azt hiszi, hogy lehet terhes, ha lenyeli a spermát... de azért én sem értem, hogy miért kell ilyen válaszokat írni. Valószínûleg már csak kibaszásból is, hagy parázzon a kérdezõ. A válaszoló meg jól szórakozik...
De még kevésbé szánalmas, ha valaki ilyen esetben is kultúráltan tud reagálni.
Te magad adtad meg a választ a kérdésedre, hogy jót derülsz az ilyen válaszokon. Amíg ilyen az emberek hozzáállása, addig van kinek írni a baromságokat. Sajnos... szerintem inkább szánalmasak az ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Koszi:) varom tovabbi velemenyetek!
A kérdező hozzászólása: Koszi!

Miért van az, hogy hülye kérdésekre egy csomó választ írnak, ami meg komoly, le se szarják?

Tiszta idegesítő, de egyébként ez is egy hülye kérdés o.O :D

Legjobb válasz: Mert hülye kérdés megválaszolásához nem kell tudás. Csak be kell nyögni egy olyan alaptalan kijelentést, mint amit én az elsõ mondatomban és, akkor már "rendes" választ adtál rá.

Mert hülye kérdés megválaszolásához nem kell tudás. Csak be kell nyögni egy olyan alaptalan kijelentést, mint amit én az elsõ mondatomban és, akkor már "rendes" választ adtál rá.
A kérdező hozzászólása: :D látom már tapasztalt vagy ^^
Mert a hülye kérdés feltevõket [email protected] jó leoltani. A normális kérdésekre meg nem tudja a választ.
Mert több a hülye ember, mint a komoly. Ilyen egyszerû:D


Miért van az, hogy ha normális kérdést írok ki, senki nem válaszol, ha meg valami hülye szexkérdést, akkor sorra jönnek a válaszok?

Ez annyira idegesít már, amikor valami értelmes dologra kíváncsi vagyok, és 0 választ kapok! De ha azt kérdezném, ki hányszor dug egy héten, arra rögtön jönne 1000 válasz!

Legjobb válasz: Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.

Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.
attól függ, hogy melyik kategóriában teszed fel. Itt fõleg a szex témakör, az ezotéria, a baba-mama, családi kapcsolatok és a politika kategória pörög nagyon. egyébként nyilván való, hogy a szex több embert érdekel, mint a komoly dolgok, de ez összefügg a felhasználók átlagéletkorával is.

Miért van az, hogyha egy ezoterikával kapcsolatos kérdésnél eszembe jut valami vicces dolog, és azt le is írom válaszba (nem trágáran, nem megalázóan), egyből gyökér, hülye, f*sz vagyok a kérdező szerint?

az ilyen ezoterikus emberek azt hittem hogy nyitottabbak, türelmesebbek meg humorosabbak, de nem úgy látszik

Legjobb válasz: nekem is ez a véleményem, mint neked, én arra gondoltam, hogy szerintem ez részükrõl csak valami divathóbort, plusz egy enyhe képmutatás

nekem is ez a véleményem, mint neked, én arra gondoltam, hogy szerintem ez részükrõl csak valami divathóbort, plusz egy enyhe képmutatás
Az itteniek többsége nem ezoterikus, hanem babonás, vagy túl élénk a képzelõereje. Tényleg tisztelet a kivételnek, aki utána is jár a mondandójának és nem sértõdik meg, ha esetleg valaki másképp látja a dolgot. Én tudom, hogy sok olyan dolog van a világon, amit még nem ismerünk és természetfelettinek tartunk, mégis elpoénkodok rajta sokszor. Aztán rám is rám szólnak. :D
Nem nyitottak, hanem hiszékenyek és ostobák.
Más a gúny és más a vicc. Én értem és szeretem is a viccet, szóval az én kérdéseimnél ez nem gond.
azért mert egy gyökér vagy. Mellesleg úgy viszonyulnak hozzád ahogy te hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: látod, látod... megint nem írtam semmi megalázó dolgot, de már gyökér vagyok :D
szerintem nem csak az ezoterikával kapcsolatos kérdésnél szólnának le érte. én sem örülnék, ha kérdésemre csak vicceket válaszolnának vissza az emberek, mert azzal nem sokra megyek ugyebár...
Ha én kérdeznék valamit, egyáltalán nem bánnám, ha valaki poénkodna rajta, csak ne legyen belõle durva gúnyolódás.
Utolsó gondolkodik jól =]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!