Találatok a következő kifejezésre: Miert irnak hulye (12 db)

A szex témakörben miért írnak be annyi hülye kamukérdést?

ocs, de tényleg kiváncsi vagyok rá, mert nagyon idegesít?.

Legjobb válasz: Mert szex témakörben nagyon könnyû kamukérdést gyártani, és van akik ezt viccesnek találják. Egyébként szerintem a kérdések nagy rész nem kamu, csak vannak nagyon más beállítottságú emberek, akik a szexben teljesen mást találnak normálisnak, mint az átlagemberek. Az õ kérdéseiket mi furcsának találhatjuk, de miért ne érdekelhetné õket tényleg az a téma?

Mert szex témakörben nagyon könnyû kamukérdést gyártani, és van akik ezt viccesnek találják. Egyébként szerintem a kérdések nagy rész nem kamu, csak vannak nagyon más beállítottságú emberek, akik a szexben teljesen mást találnak normálisnak, mint az átlagemberek. Az õ kérdéseiket mi furcsának találhatjuk, de miért ne érdekelhetné õket tényleg az a téma?
ne becsüld túl az embereket. Szeretem azon kérdések jó része, amit te kamunak gondolsz, valójában komoly. Beszélgettem tizenévesekkel a szexualitásról, és félelmetes hiányok és tévhitek mutatkoznak náluk. Tisztelet a kivételnek, de sem az iskola, sem a szülõk nem állnak a helyzet magaslatán felvilágosítás ügyben (enyhén fogalmazva), így aztán az információk terjedése leginkább egymás között zajlik. Az meg olyan, mint a szájhagyomány... mire átjuk egy-két emberen már a fele sem igaz.
Sztetek miért ien "tudatlanok" a mai fiatalok? Szülõ nem akarja elmondani! Majd.. meg azt hiszi majd az iskola elmondja helyette! NeeeM! Az iskola "Felvilágositás" óra az nem ér SEMMIT! ... Otthon kéne beszélni ezekrõL! .. De.. a szülõi is fél.. ajmeg hülye! :S :)
mert név nélkül lehet kérdezni. ne tudd meg én is milyen hülye kérdéseket feltettem már. XD
ez is egy hülye kérdés, rossz helyen. lepontozhatsz.
A kérdező hozzászólása: tudod, az lehet, hogy hülye kérdés, de én viszont nem baromkodásból kérdeztem.

Miért van az, hogy a gyakorikerdesek.hu-ra gyakran írnak hülye válaszokat?

Például nem is annak a nemnek szánjuk a kérdést, és a másik nem is beleszól HÜLYESÉGEKET! Vagy lánynak adja ki magát egy fiú és éktelen nagy baromságokat ír...Miért?

Legjobb válasz: Nekem a kérdésekkel van bajom. Olyat tesznek fel aminek utána tudnának nézni, csak azért teszik fel, hogy bõvûljön a lista. Mogyi

Nekem a kérdésekkel van bajom. Olyat tesznek fel aminek utána tudnának nézni, csak azért teszik fel, hogy bõvûljön a lista. Mogyi
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van...:/ Meg amit már egyszer megkérdeztek, azt minek kérdezi újra? :o
mert hülye kérdésre hülye válasz.
Mert más ként a kutya sem törõdik velük, így meg van kivel beszélgetniük... Amúgy tényleg, hülye kérdésre hülye válaszok mennek csak! Csak sajnos nem kapcsol a kérdezõ, és fel van háborodva, hogy mennyi a troll -_-

Miert irnak ennyi hulye valaszt erre az oldalra?

Mostanaban ezeken szorakozok.Mert a kerdezo feltesz egy normalis kerdest es olyan valaszok erkeznek....Ma is ki voltam mar pirosodva annyira rohogtem.Pl.mond meg egyenesen szalka ment a seggedbe vagy jol megfogalmaztad a feldugtam magamnak egy fafaszt mondatot,vagy Igen, lehetsz, ne hallgass másokra, igenis megtörténhet, hogy a torkodon át szívódnak fel spermiumok, lejutnak a méhedbe, és ott megtermékenyülnek és 9 hónap mulva megszületik a csoda.

Legjobb válasz: Néha én is elcsodálkozok azon, hogy némelyik kérdezõ hogyan tudja segítség nélkül használni az internetet! Valószínûleg van egy csomó "kamu kérdés" is, amit a kérdezõ is csak szórakozásból tesz fel, és várja a vadabbnál vadabb válaszokat!

Néha én is elcsodálkozok azon, hogy némelyik kérdezõ hogyan tudja segítség nélkül használni az internetet! Valószínûleg van egy csomó "kamu kérdés" is, amit a kérdezõ is csak szórakozásból tesz fel, és várja a vadabbnál vadabb válaszokat!
Azért valljuk meg: Veress Pali bácsi ha olvasná a szerelem/szex szekciót, mind a tíz ujját megnyalná a kérdésektõl! Valamiért úgy érzem, hogy én a régi prûd rendszerben többet tudam ezekrõl a dolgokról 12 évesen, mint a mai szabados, internetes világban néhány 18 éves! Persze, hogy mennek a hülye válaszok! Ráadásul néhányan arra is képtelenek, hogy beírják a kérdést a böngészõbe, és utána járjanak kicsit!
Nemtudom melyik a szánalmasabb, az aki baszik az egészre, hogy 2 percet rászánjon és utánanézzen a téma alapvetõ dolgainak, vagy az aki hülyeségre hülyeséggel válaszol. Szerintem az elõbbi. A sok humorérzék nélküli meg úgyis leértékeli a poénos válaszokat, úgyhogy mindegy.
az az igazsàg hogy itt különbözö koru, különbözö felfogàsu emberek vannak.az egyik nagyon tudatlan, a màsik tapasztalt, van aki komolyan veszi ezt az oldalt, van aki csak viccet csinàl.vannak kicsik meg vannak nagyok.ha mindenki tökéletes lenne nem is lenne ez az oldal megnyitva!!!!! mindenesetre tovàbbi jo szorakozàst a következökben feltett és megvàlaszolt furcsa kérdékhez és vàlaszokhoz!!!!!!
Sajnos vannak olyanok, akik nem tudják tolerálni az ilyesfajta butának tûnõ kérdéseket, és nem hiszik el, hogy valaki tényleg nem tud alapvetõ dolgokat. És azért szerintem is hihetetlen, hogy valaki még azt hiszi, hogy lehet terhes, ha lenyeli a spermát... de azért én sem értem, hogy miért kell ilyen válaszokat írni. Valószínûleg már csak kibaszásból is, hagy parázzon a kérdezõ. A válaszoló meg jól szórakozik...
De még kevésbé szánalmas, ha valaki ilyen esetben is kultúráltan tud reagálni.
Te magad adtad meg a választ a kérdésedre, hogy jót derülsz az ilyen válaszokon. Amíg ilyen az emberek hozzáállása, addig van kinek írni a baromságokat. Sajnos... szerintem inkább szánalmasak az ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Koszi:) varom tovabbi velemenyetek!
A kérdező hozzászólása: Koszi!


Miért van az, hogy hülye kérdésekre egy csomó választ írnak, ami meg komoly, le se szarják?

Tiszta idegesítő, de egyébként ez is egy hülye kérdés o.O :D

Legjobb válasz: Mert hülye kérdés megválaszolásához nem kell tudás. Csak be kell nyögni egy olyan alaptalan kijelentést, mint amit én az elsõ mondatomban és, akkor már "rendes" választ adtál rá.

Mert hülye kérdés megválaszolásához nem kell tudás. Csak be kell nyögni egy olyan alaptalan kijelentést, mint amit én az elsõ mondatomban és, akkor már "rendes" választ adtál rá.
A kérdező hozzászólása: :D látom már tapasztalt vagy ^^
Mert a hülye kérdés feltevõket [email protected] jó leoltani. A normális kérdésekre meg nem tudja a választ.
Mert több a hülye ember, mint a komoly. Ilyen egyszerû:D

Miért van az, hogy ha normális kérdést írok ki, senki nem válaszol, ha meg valami hülye szexkérdést, akkor sorra jönnek a válaszok?

Ez annyira idegesít már, amikor valami értelmes dologra kíváncsi vagyok, és 0 választ kapok! De ha azt kérdezném, ki hányszor dug egy héten, arra rögtön jönne 1000 válasz!

Legjobb válasz: Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.

Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.
attól függ, hogy melyik kategóriában teszed fel. Itt fõleg a szex témakör, az ezotéria, a baba-mama, családi kapcsolatok és a politika kategória pörög nagyon. egyébként nyilván való, hogy a szex több embert érdekel, mint a komoly dolgok, de ez összefügg a felhasználók átlagéletkorával is.

Miért van az, hogy ha felteszel itt egy kérdést, vagy válaszolsz egy kérdésre, akkor rögtön "rád ugranak" páran és sértegetnek, meg csúnyának írnak? Miért gondolják azt, hogy kizárólag az õ véleményük lehet a jó és mindenki más hülye?

Ti is gyakran vagytok így? Vagy csak én fogtam ki túl sok rossz választ?

Legjobb válasz: Sokan töltik ki itt a feszültséget, okosan kell és jó kérdést feltenni, mert szétszednek az unatkozó trollok, ha nem vigyázol.

Sokan töltik ki itt a feszültséget, okosan kell és jó kérdést feltenni, mert szétszednek az unatkozó trollok, ha nem vigyázol.
Én nem jártam még így, lehet a kérdésedben vagy a válaszban van a hiba erre nem gondoltál?
A kérdező hozzászólása: De gondoltam :) De nem csak az én kérdéseimnél, hozzászólásaimnál van így. Olyan mintha valakik direkt nem is válaszolni akarnának, csak bunkózni.
Néha engem is bosszant, de fõleg az mikor határozott meggyõzõdéssel válaszolnak olyan kérdésekre, amihez semmi lövésük, és szakadatlanul védik a saját baromságukat... Egyébként azért van, mert különbözõ intelligenciával rendelkezünk, és itt jön be, hogy az IQ nem iskola és életkor függõ

Adott Pentium 4 670-es processzor. Miért pörög 3 Ghz-en 3, 8 helyett? Bootoláskor ezt írja ki, s a rendszer is ennyinek érzi. Lehet ezen változtatni? Kérem, a hülye gyerekek, s a hozzá nem értők kíméljenek!

Legjobb válasz: Valószínûleg az energiagazdálkodási beállítások miatt. A BIOS -ban C1E néven találod. Hajtsd meg valamivel, pl. AIDA64 stabilitás teszt, IntelBurnTest, Prime95, stb. Közbe ellenõrizd pl CPU-Z programmal felmegy-e az órajel.

Valószínûleg az energiagazdálkodási beállítások miatt. A BIOS -ban C1E néven találod. Hajtsd meg valamivel, pl. AIDA64 stabilitás teszt, IntelBurnTest, Prime95, stb. Közbe ellenõrizd pl CPU-Z programmal felmegy-e az órajel.

Ki használt már uniquehoodia -t? Mi a véleményetek róla érdemes rendelni? Csak azok írjanak akik használtak már vagy gondolkoznak a vásárláson. A hülye és felesleges hozzászólásokat mellőzétek. Pl: Inkább tornázz, miért mérgezed magad, stb

Azt írják hogy 100%-os tisztaságú Hoodia Gordonii (ellentétben sok más Hoodia termékek. Állítólag már a CBS, az ABC és a BBC is leadott egy m?sort a hatásosságáról.

Legjobb válasz: Az Unique Hoodia a csomag, amit rendeltem 4 box. Teljesen elmúlt az elsõ néhány hétben az éhség, viszont a vitaminok fogyasztása, a gyümölcsök. A második csomag látható fogytam, amin meglepõdtem, mert nem számítottam ilyen gyors hatást. A második csomagot elfogyasztottam, miután elértem a kívánt testsúly és abbahagyta a szedését. Ez a három hónappal ezelõtt, és azóta sem szedtem vissza, és azóta több gyümölcsöt fogyasztanak, mint a diéta elõtt.

Az Unique Hoodia a csomag, amit rendeltem 4 box. Teljesen elmúlt az elsõ néhány hétben az éhség, viszont a vitaminok fogyasztása, a gyümölcsök. A második csomag látható fogytam, amin meglepõdtem, mert nem számítottam ilyen gyors hatást. A második csomagot elfogyasztottam, miután elértem a kívánt testsúly és abbahagyta a szedését. Ez a három hónappal ezelõtt, és azóta sem szedtem vissza, és azóta több gyümölcsöt fogyasztanak, mint a diéta elõtt.

Miért van az, hogy az input tag gombján hülye karakterek jelennek meg ha magyar szövegek írok rá?

Pl: gázfőzőlap

Legjobb válasz: Karakterkódolás? gombon kívûl normálisan jelennek meg az ékezetes betûk?

Karakterkódolás? gombon kívûl normálisan jelennek meg az ékezetes betûk?
A kérdező hozzászólása: Nem csak ott, hanem adatbázisból átvett szavak is úgy kerülnek be a htmlbe is.
Próbálkozz ezzel az adatbázisból történõ lekérdezésnél! <? mysql_query("SET CHARACTER SET latin2"); mysql_query("SET NAMES latin2"); ?> A latint kettõ értelemszerûen csak egy példa. A használt karakterkódolást neked kell tudnod.
Ha nem csak az adatbázisból lekért adatok kiírásánál van gond, akkor a head-ben lévõ karakterkódolással is gondok lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó.

Miért van az hogy fogyókúra témában csak 170centis és 5-60kilós csajok irnak? Már rendesen hülyén érzem magam.

Én is 170cm vagyok de 80 kg. 92r?l fogytam...és egy csomó kérdésem lenne, de olyanokhoz akik szintén fogyóznak, nem pedig tökéletesitik a testüket! Nehari...csak kicsit kiborultam hogy csak én vagyok ennyire dagadt itt? 23L

Legjobb válasz: Bocs, elirtam 50-60....

A kérdező hozzászólása: Bocs, elirtam 50-60....
szerintem pont az tud jó tanácsot adni aki már lefogyott és tudja hogy mit célszerû csinálni
Ne aggódj, hogy lennél már egyedül?! A világ tele van túlsúlyos lányokkal. Nem vagy egyedül a problémáddal.
Nekem is furcsa, mivel én 170 cm vagyok 82 kg-ról indultam, a célom olyan 65 kg, jelenleg 73 kg vagyok. Meglepõdök, mikor valaki 170 cm, 60 kg és legalább 5 kg-ot akar fogyni.....Nem értem, hogy hova...., hiszen akkor már formásodni kellene, erõsíteni, nem fogyózni....
na ja.én szülés után vagyok és sajna sokat híztam.fogyozok én is de nem nagyon látom a változást.én is ki vagyok akadva mikor olyanok akarnak fogyni akiknek talán hízni kéne egy-két kilot.de hát ez van.én csak magamban zsörtölödök nap mint nap hogy mikor fogyok már egy kicsit.mostanában nem mértem magam de kb 20-25kg.ot kéne még fogynom.
az emberek kis százaléka elégedett azzal, ahogy kinéz, akármilyen is az. Aki sosem volt túlsúlyos, az összecsippentett bõrt is hájnak látja, mert nincsen önbizalma ahhoz, hogy higgyen abban, jól néz ki. Aztán egy idõ után majd rájön. Aztán vannak egy csomóan, akik csak mutogatni akarják, hogy õk milyen faszák. A neten szerintem 2 percenként lehet idegesítõ dolgokat találni, és ez az oldal is pont ilyen. :) Pont ezért is kell vigyázni, kire hallgat az ember, mert szerintem a 170cm/60kg-os fogyózóktól nem lehet sok hasznosat tanulni...
Úgy látszik, akkor mást is kiakasztanak ezek a kérdések... (Tegnap vagy 3 ilyenbe futottam bele, már kész vagyok én is... 165 cm, 78-ról fogytam le 70-re, 60 a cél, más meg 162 centihez akar fogyni az 50 kilójából, meg 170/60-ból...)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!