Találatok a következő kifejezésre: Miert fordul a mellbimbo (2 db)

Miért fordúl be a mellbimbóm? Csak akkor van mellbimbóm ha kiráz a hideg! Mi okozza ezt? Van e rá mód. , hogy olyan mellem legyen mint másoknak?

Nagyon zavar és sokszor olyan így a mellem mintha meg lenne ereszkedve!Mikor hideg van akkor meg szép formásak a melleim!

Legjobb válasz: Alkati dolog. Lehet bimbó kiemelõt is kapni (szoptatásnál szokták használni a nõk) lehet az használni neked is

Alkati dolog. Lehet bimbó kiemelõt is kapni (szoptatásnál szokták használni a nõk) lehet az használni neked is
Nekem is pont ilyen. Azt hittem ez mindenkinél így van, de ezek szerint velem van a probléma :S
A kérdező hozzászólása: de én nekem alapjáraton be van fordúlva!egyik be van fordúlva másik nincs!Nem vagyok anyuka meg nem is kell szoptatnom gyereket!
mégegy kancsalcsöcsü
hoppácska néha túl õszinte vagyok esetleg képet nem raknál fel lehet ráverném mert nekem néha bejönnek az ilyesfajta deformítások te ettõl vagy különleges most pl ezt eltudom képzelni h. mennyire tetszene nekem

Miert fordul befele a mellbimbo?

en mar arra is gondoltam hogy netalan egy daganat huzza befele, amit szinte ki is tudok tapogatni, de ugy is jovo heten orvoshoz megyek

Legjobb válasz: Kétféle mellbimbó létezik,a Tied a befeléforduló közé tartozik.Nincs ezzel semmi baj,bár egy kicsit problémásabb,mint a normál(pl: szoptatás).

Kétféle mellbimbó létezik, a Tied a befeléforduló közé tartozik.Nincs ezzel semmi baj, bár egy kicsit problémásabb, mint a normál(pl: szoptatás).
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt, csak az a baj hogy az en mellbimbom csak kb. 6 honapja kezdett befele fordulni, lassan-lassan, amig most mar teljesen befordult! Azelott teljesen normalis volt mint a masik (csak a jobb oldali mellbimbom fordult be)! Mindenkinek elore is koszonom a valaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!