Találatok a következő kifejezésre: Miert fogyott a (9 db)

Miért fogyott el a mézeskalács?

asszus.reggel elfogyott a mézeskalács,és azota a fán lévö diszeket is mézeskalácsnak látom *.* . és és én körbe körbe futok,fantásüvegeket emelgetek (nah jo nem,de ez tök drámai). és én mézeskalácsot akarok enni.a mázzal meg minden.2 nap alatt befaltam 2 adagot. áááááá. *.* megehetlek?:$

Legjobb válasz: Nekünk is(H):D

A kérdező hozzászólása: majd fogok ujat csinni :) és avvaé fogok aludni xd am köszii.:D
Nekem van egy osztálytársam akinek ha születésnapja van akkor hoz vagy 4 csomag mézeskalácsot. És mindenkinek ad.De kajak. Csak hát a kedves nagyfejû beképzelt barom társaim kisajátítják maguknak.
Nekünk is(H):D
mind megettétek, nekem nem hagytatok, pedig nagyon szeretem.?
baaazmeg*-* nekem is ma fogyott el az utolsó 8 darab T_T lustavagyok újatcsinálni:O:S
Én nem csináltam, pedig akartam. :( De még fogok szerintem :) ))
nekem még van x)
tessék kapsz egy rénszarvas alakút ^^ de csak mert olyan szeretetflashem van most ^^ :D
egy szeletet sem dugtál el nekem?
A kérdező hozzászólása: aggggggyá *.*
miaz?:D
elfogyott a mézeskalács, hát akkor mit adok a kígyómnak?
veszel nekem másikat , itt nem lehet kapni?

Miert fogyott le a fiu Xifom par nap alatt nagyon sokat? Pedig taplalkozik.

Legjobb válasz: Valószínüleg beteg,de ha nem is tapasztalsz semmi különöset,akkor is kérd az állatorvosod tanácsát.

Valószínüleg beteg, de ha nem is tapasztalsz semmi különöset, akkor is kérd az állatorvosod tanácsát.

Schobert Norbi ha olyan sokat fogyott, miert nincs tele a bore fogyasi/hizasi csikokkal?

Legjobb válasz: Fiatal korában fogyott és akkor még rugalmasabb a bõr, és attól is függ, hogy milyen gyorsan adta le a kilókat.

Fiatal korában fogyott és akkor még rugalmasabb a bõr, és attól is függ, hogy milyen gyorsan adta le a kilókat.
A kérdező hozzászólása: Fiatal alatt mit ertesz?
Nem tudom pontosan, de szerintem bõven 20 alatt volt, amikor lefogyott.
Hízási csík meg azért nincs, mert gondolim fokozatosan hízott gyerek korától. Nekem pl van mert 1-2 év alatt szedtem fel vagy 20 kg-t, de egy havernak aki vagy 30 kgval nehezebb nincs semmi, mert gyerekkorától kövér.

Nyáron augusztusban (2012) előfizettem a Telenor Hipernet 21-re. Azóta alig 1x-2x fogyott el az adatkeretem, ami 10GB/hónap. Mostanában pár nap alatt elfogy. Miért?

Tehát a lényeg, megkaptam február 18.-án újra az elhasználható 10GB keretemet, és február 20.-án elfogyott, pedig nem töltögettem, csak facebookoztam, 1-2 youtube videó naponta(azok is 360p minőségbe) Amióta új év van folyamatosan rohamosan elfogy a keretem, pedig csak játékra szeretném használni. Eddig tökéletes volt, egész hónapban tudtam Battlefield 3-mazni nyugodtan, most meg lekorlátozzák, és játszhatatlan... Mi történt? Nem lehetne valahogy megoldani, hogy nappal használjam az éjszakai 100GB keretemet? Nagyon felidegesít. Most semmit nem tudok csinálni, le korlátozták, és se videót, se semmit nem tudok nézni.

Legjobb válasz: És mi innen mit tudunk csinálni? Menj be a Telenorba és kérdezd meg nem-e változott a szerzõdésed, vagy hogy mikor és mi használta el az adatkorlátodat.

És mi innen mit tudunk csinálni? Menj be a Telenorba és kérdezd meg nem-e változott a szerzõdésed, vagy hogy mikor és mi használta el az adatkorlátodat.
Telepíts fel a gépedre adatforgalom számláló programot és amikor lekorlátozzák a netet nézd meg hogy mit mutat. Ha nem érted el a 10 gigát panaszkodj nekik hogy miért korlátozták le.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm! Van már adatszámlálóm, és hozzá tenném 2 éves szerzõdést nyitottam, ezért kaptam éjszakai +100GB-ot, és korlátlan böngészést/email-ezést, amire elvileg nem számol adatforgalmat. Az utóbbi számít valamit? Nem tudom miért van ez, megjön az elszámolás, megkapom az adatforgalmat, és 2-3 napig netezhetek vele aztán kész. Ismerõs, aki nem lakik innen messze, ugyan ezzel a csomaggal semmi problémája nincs. Neki kitart a 10GB 1 hónapig, és neki jóval gyorsabb a kapcsolata is. Õ iskolába is magával hurcolja, és ott is netezik(bár ott csak a telefonnal) és meg se kottyan... :/ Hihetetlen, többet nem megyek bele ilyen hülyeségbe. Hipernet... Lehet tényleg be kellene nézni, mert ez nem normális.
Most már külön felárat kell fizetni azért hogy igénybe vehesd a korlátlan böngészést és az éjszakai 100 GB-ot: http://www.telenor.hu/hipernet-csomagok
basszus cseréld már ki azt a k*rva almot -.-

Jangee fogamzásgátlót szedek már 2 hónapja, és most fogyott el szerdán a 2. levél, de még nem jött meg azóta. Mikor fog megjönni? Van miért aggódnom?

Legjobb válasz: úgy érted, hogy a 7 napos szünetben nem jött meg? ha igen, akkor szerintem most már szedd be a levelet, aztán ha most sem jön meg, akkor keresd fel a nõgyógyászodat!

úgy érted, hogy a 7 napos szünetben nem jött meg? ha igen, akkor szerintem most már szedd be a levelet, aztán ha most sem jön meg, akkor keresd fel a nõgyógyászodat!
A kérdező hozzászólása: Hát úgy van, hogy szerdán vettem be az utolsó szemet a 2. levélbõl, és ez a 3. nap h nem jött meg ...
Várj még. Nekem általában az 5. napon szokott megjönni.

SEGÍTSÉG! Miért nem eszik a macskám? Már lassan egy hete. De inni iszik, de enni egyáltalán nem eszik. Le van fogyva teljesen 5-6 kilóról, szinte csont soványra fogyott, és a hasa fel van puffadva.

Az idén lesz 4 éves a,karthauzi kijárós macskám.Van olyan amikor olyan mozdulatot csinál mintha hányni akarna.Vagy az is lehet hogy megmérgezték?Mert van itt a szomszédba 3 házzal odébb egy hülye gyerek aki,lövöldözi a macskákat sörétessel.Már az enyémet 3 vagy 4 szer lötte meg:(,egyszer a lábát ,egyszer a fejét. a többire már nem nagyin emlékszem... Lehetséges hogy ? mérgezhette meg :(:( :'( Mit tegyek? Hívjak állatorvost neki?(Mert mifelénk az állatorvos házhoz jön.) Vagy mit tegyek? :'(

Legjobb válasz: Egy hete nem eszik a macskád és most jut eszedbe, hogy jé mi baja lehet és hogy állatorvost kellene hívni hozzá??

Az a lényeg, hogy nehogy ivartalanítsd!!!Akkor jövõre még egy ilyen hetes kiruccanás után jó eséllyel megdöglik. Mert azt elárulhatom, hogy jövõre is ugyanígy fogsz járni. De nem baj, akkor nem kell bajolni az állatorvossal végre. Ja, és ha az én macskámra egyszer is valaki kezet emelt volna, szerintem már feldugtam volna a puskacsövet az orrán, az biztos!!!Válajatok már felelõsséget az állatért. Akkor is, ha orvost kell hívni, meg akkor is ha örültektõl kell megvédeni.
Egy hete nem eszik a macskád és most jut eszedbe, hogy jé mi baja lehet és hogy állatorvost kellene hívni hozzá??
Már régen ki kellett volna akkor hívnod az állatorvost. Tejet adtál neki? Nem tudom mi baja lehet, de az állatorvos meg tudja mondani.
Ne haragudj, de nagyon rossz gazda vagy ha 1 hete nézed szerencsétlen szenvedését és még nem hívtál orvost.. Ez itt nem az állatklinika tudakozója ahol szakápolók/orvosok mondják meg neked látatlanban h mi baja a cicádnak! Azonnal hívd ki az orvost!!!
AZONNAL ORVOS! A macska, ha néhány napig éhezik, elkezdi lebontani a saját máját, zsírmája lesz, ami májelégtelenséghez vezet. Nem tudja méregteleníteni a szervezetét és pár nap alatt meghal. Pláne, ha nem is kell vinni sehova, mire vártál??????
... embernek való fûszeres kolbászt akarsz adni a beteg macskádnak...? mikor viszed az orvoshoz? inkább ezt írd meg.
A kérdező hozzászólása: utolsó elõttinek: én nem mondtam ilyet hogy azért haragszik a szomszéd mert macskákat gyárt a miénk az övének! amugy meg az a baja hogy megfogja a galambjait a macskám. utolsónak: ma megyek el az állat orvoshoz, és kihívóm hogy jöjjön el.
De ha aggódsz az rosszabb mert a macska megérzi úgy mint a kutya.AZONNAL HÍVJ ÁLLATORVOST.Remélem jobban lesz!
Ja és helyesen teszed.Mégegyszer remélem hogy meggyógyul.
A kérdező hozzászólása: ja és kandúr macska
A kérdező hozzászólása: Valamelyiknap volt kint az orvos a macskámnál, és beoltotta, adott neki vitaminokat és étvágyjavítót.Már 2 napja nem jött haza a macskám, lehet hogy elpusztult?:'((((((
Egyértelmûen beteg a macska és orvosnál a helye. Jó lenne, ha akkor megbeszélnétek az ivartalanítás idõpontját is, mert 1. elõbb-utóbb más macskák tényleg szétszedik, 2. jogos annak a szomszédnak a haragja, akinek a macskájának sorozatosan kölyköket gyárt. Ha kóbor cicáknak gyárt kölyköket az puszta szívtelenség a kandúr gazdájától, hisz a kóbor, oltatlan mamacicák nagy százalékban pusztulnak el az ellésektõl magukra hagyva a kicsinyeiket, akik késõbb maguk is elpusztulnak. Ez rettenetes, légyszíves ne hagyd ezt!
A kérdező hozzászólása: Most adtam neki kolbászt a macskának, és látom rajta hogy meg akarja enni, de nem birja, megfogja a szájával és rágni akarja, de aztán kiköpi.:(
Lehet, hogy csak a felöklendezett szõrcsomó akadt el neki valahol, azért nem eszik, és nincs hangja. Nézesd meg dokival sürgõsen!
már máshol is írtam, de megint leírtam: nem kell vitázni a mérgezõkkel, egyszerûen közölni kell velük, hogy az állatkínzást a törvény (ha jól emlékszem, 2007 óta) börtönbüntetéssel sújtja, és hogy ha nem akarják, hogy kihívjátok a rendõrséget és állatvédõkkel együtt (az állatvédõk különösen hatásosan tudnak nyomást gyakorolni az ilyenekre), akkor azonnal leállnak mindenfél ilyesmivel. Én a helyetekben amúgy kihívnám, ha még egyszer ilyesmi történik.
A kérdező hozzászólása: Adtam neki tejet.De nem issza meg:(
A kérdező hozzászólása: De már nem is egyszer , mondtuk ennek a hülye gyereknek hogy ne bántsa mert nem lesz jó vége... Anyám is már nagyon összeveszett vele. De mind hiába.Akkor is ezt mûveli.
Az én macskám is volt, hogy 1 hétig haza sem jött, aztán soványan egyszer csak elõbukkant. Nem, nincs ivartalanítva és nem döglött még meg. Húha...csoda macska. Persze, mindent az ivartalanításra kell fogni, ezt már nem hiszem el. Ha nincs rá pénze mi a szent ..... csináljon? Minden esetre hívd ki az állatorvost. Bár nekem volt már, hogy a cicámnak teljesen fel volt szakadva a torkánál a bõr, úgy, hogy látszódott a nyelõcsöve, volt, hogy a másik macskámnak eltörte a szomszéd a lábát, a másik macskámnak volt, hogy kihullott a szõre már majdnem teljesen. És nem hívtunk állatorvost. Itthon meg tudtuk õket gyógyítani. Jó, idén ivartalanítjuk õket, mert van rá most pénzünk és nem akarunk még egy ilyet. Az én kutyáim is és a szomszédoké is úgy csinál mintha hányni akarna, köhög. Lehet, hogy megmérgezték, akkor adj neki tejet, elvileg közömbösíti a mérget.
A kérdező hozzászólása: Mert nem jött haza egy hétig!És gondoltam hogy biztos ûzõdni van.És tegnap elõtt jött haza, szinte csont soványan, és ebböl következtetek arra hogy nem evett, mert ha evett volna akkor valószínûleg nem lenni ilyen sovány.És amikor haza jött , raktam ki neki a kedvenc ételeibõl (kolbász, hús, macskaeledel, tej, tejföl, stb..) És nem evett beléle, csak megszagolta, és olyan mozdulatot csinál, mintha hányni akarna.azért nem hívtam ki az állat orvost mert tegnap elõtt vártam egy napot (tegnapig hogy hátha eszik) de nem.És ma akartam kihívni az állat orvost, de ma nincs otthon, elvan utazva a családjához.és ha minden igaz akkor, holnap otthon lesz már.Holnap az lesz az elsõ hogy, felhívom az állatorvost, vagy elmegyek hozzá.:( De amikor hívom hogy jöjjön akkor jön szalad és nyávog(hangja is alig van.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100414/F_nyk_p_1098_www.kepfelto.. http://kepfeltoltes.hu/view/100414/DSC04128_www.kepfeltoltes.. Ilyen volt :((((((

Elkezdtem szedni a Lindynette 20at, most először. Minden nap bevettem azonos időpontban. Most fogyott el a 21. tabletta , és megkellett volna jönnie, de nem jött meg. Miért nem jön meg?

Jah, és az els? levél alatt gumival is védekeztünk, szóval nem hinném hogy terhesség.

Legjobb válasz: Sztem nem kell aggódnod, mert nem rögtön a 21. tabletta után jönmeg, hanem a tablettamentes idõszak 3-4. napján, ha meg gumival is védekztetek akkor tényleg nincs ok az aggodalomra.

Sztem nem kell aggódnod, mert nem rögtön a 21. tabletta után jönmeg, hanem a tablettamentes idõszak 3-4. napján, ha meg gumival is védekztetek akkor tényleg nincs ok az aggodalomra.
Én is Lindynette 20-at szedek két hónapja és nekem se rögtön az elsõ tabi mentes napon jött meg (másodikon, de szerintem egyénenként változó). A többinél biztos rendszerezõdni fog, a szervezetednek ez egy új dolog, hozzá kell szoknia. Nem kell aggódni, meg fog az jönni.
Nem az elsõ nap, hanem a 3-4-5. napon jön meg a tabimentes idõszakban. A szervezeted szokik a tabihoz, lehet, megzavart kicsit. De fontos, hogy sose kezd el szedni a következõt, amíg meg nem jön és nem látott orvos!! Ha nem jön meg, menj dokihoz és nézzen meg!!
De igen is el kell kezdened szedni, akkor is, ha nem jön meg! Még csak most kezdted el szedni, nem biztos, hogy meg fog jönni rendesen, lehet, hogy csak pecsételõ vérzésed lesz!

Miért van az, hogy egész nap őrlángon megy a konvektorom (30nm-es lakás 1 konvektor) és csak este kapcsolom be 2 órára, hogy a gyermekem ne fázzon meg fürdésnél és így is 126 köbm fogyott ami majdnem 17000-et jelent forintban?

Legjobb válasz: azért van, mert amikor felkapcsolod, akkor a termelt meleg egy jelentõs része a kihûlt falak fûtésére megy el. az is valószínû, h a nyílászáróid nem szigetelnek eléggé. az sem mindegy, h milyen meleget csinálsz esténként. ha folyamatos 18-20°C-t tartasz a lakásban az bõven elég és komfortosabb is, mint a folyamatos hõingadozás. 4°C-nél nagyobb hõingadozás naponta már ráfizetéses!

azért van, mert amikor felkapcsolod, akkor a termelt meleg egy jelentõs része a kihûlt falak fûtésére megy el. az is valószínû, h a nyílászáróid nem szigetelnek eléggé. az sem mindegy, h milyen meleget csinálsz esténként. ha folyamatos 18-20°C-t tartasz a lakásban az bõven elég és komfortosabb is, mint a folyamatos hõingadozás. 4°C-nél nagyobb hõingadozás naponta már ráfizetéses!
Igen jól írja az elsõ, ez egy buta tanács hogy vegyük le a fûtést nert azzal megtakarítunk!
No meg azt is érdemes figyelembe venni, hogy az õrláng is képes napi 2 köbmétert elégetni, aminek semmi haszna!
A fenti válaszolók jól mondják. Ezen kívül még mi felszoktunk tenni két kuktát vagy két nagy lábost fedõvel a tûzhelyre, tele vízzel, persze takarékon és az nagyon jó meleget ad és nem is kerül annyiba, illetve nem kell annyit fûteni.
Szerintem ez a fogyasztás kb reális. Nálunk ugyan kazán van és nincs õrlángja, de ha minden nap 2 órát menne folyamatosan egy hónapban, akkor 150-180 m3 simán elmenne. Ha õrlángos lenne, akkor 200 fölött is. 126 m3 meg télen egy hét alatt bõven elmegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat:)
Ott vmi nem stimmel, nekem a bojlerem + 2 konvektorom nem fogyaszt ennyit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!