Találatok a következő kifejezésre: Miert faj szemeremcsontom (9 db)

Miért fáj ilyen nagyon a szeméremcsontom 18 hetesen? Normális ez? Lehet valamit tenni ellene?

Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Ne hari, segíteni nem tudok, csak megnyugtatásul mondom, hogy nekem is nagyon fájt, sõt a terhesség elejétõl fogva fájt valamelyik csontom. Én nem tudtam ellene tenni, ez a terhesség velejárója. Amíg tudsz sétálj sokat, az jót tesz neked is és a csontoknak is.

Ne hari, segíteni nem tudok, csak megnyugtatásul mondom, hogy nekem is nagyon fájt, sõt a terhesség elejétõl fogva fájt valamelyik csontom. Én nem tudtam ellene tenni, ez a terhesség velejárója. Amíg tudsz sétálj sokat, az jót tesz neked is és a csontoknak is.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Legalább megnyugtattál! :)

Miért fáj ennyire a szeméremcsontom?

32 hetes km vagyok, már 2 hete nagyon fáj, f?leg este. Az ágyból is alig tudok kikelni. Mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: NEm sokat, szülés után jobb lesz - egyszerüen lassan tágulsz és azért fáj. (De nem kell megijedni, ez még nem a szülés kezdete, csak a csontozatod készül fel lassan)

NEm sokat, szülés után jobb lesz - egyszerüen lassan tágulsz és azért fáj. (De nem kell megijedni, ez még nem a szülés kezdete, csak a csontozatod készül fel lassan)
nekem is ez van már vagy 3 hete.van hogy alig tudok kikelni az ágyból, na meg amikor sierül nehezen tudok elindulni.velejárója. 33+2 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi, azt hittem csak nekem fáj.

Miért fáj a szeméremcsontom?

33 hetes vagyok és estére iszonyatos fájdalmat érzek. 2. babám várom, de az elsönél nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Kezd befordulni a baba. Szedd még 3 hétig a magnéziumot és pihenj sokat, nehogy koraszülés legyen belõle.

Kezd befordulni a baba. Szedd még 3 hétig a magnéziumot és pihenj sokat, nehogy koraszülés legyen belõle.
Vagy beilleszkedni kezd most. De amúgy is nyomódik már minden odabent. A csontok a terhesség bármelyik szakaszában fájhatnak. Nekem az elsõ terhességemmel is így volt. Az elején is fájt, a közepén is, a végén meg már nagyon...
Szia. Nekem az elsõnél is volt, és most a másodiknál is van, csak most hamarabb kezdõdött (24. hét). A baba súlya miatt van egyrészt nyomódik lefelé, másrészt meg azért mert a tested készül a szülésre, és tágulnaka medencecsontok. Nekem ilyen szakaszosan jelentkezett, ezt úgy értem, hoyg fájt egy hétig, utána jobb lett, aztán megint. Normális jelenség.
Vulvovaginitisz pl.
Lehet, hogy valami miatt begyulladtak a nyirokcsomóid. Ki tudsz egy konkrét csomószerûséget tapintani a szeméremajkadban? Ha néhány napon belül nem múlik el, menj el orvoshoz, a sokáig tartó gyulladás nagyobb problémát jelez. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Addig mivel tudom kezelni?
Én is ebben a cipõbe járok, szintén 28 hetesen. Fekvés közben jobban nyúlnak a szalagok, mivel elvannak ernyedve.
Jé, nàlam ez màr a 24!!!!!!héttöl van. Azt hiszem mikor megkellfordulni az àgyban, hogy azonnal kiszakad a làbam. Ha meg felkell àllni, màr-màr ugy àllok fel, mint egy nagy balset utàn a mütöasztalrol. Igen az elindulàs a nehéz, bàr nàlam mostanàban még menés közben is olyan , mintha elötte hegyeket màsztam volna meg. Nincs mit tenni, sajnos ez a velejàroja. Àllitolag egy kellemes fürdü jol ellazithat, bàr én nem probàltam még, maradok inkàbb a zuhanyzàsnàl. Ara gondolj, hogy nincs màr sok hàtra! Boldog babavàràst!
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek! Máris könnyebb, hogy nem egyedül vagyok ezzel a problémámmal.... :-) már inkább úgy fogalmazok, hogy ezek szerint ez egy természetes velejárója a terhességnek.
Szia! Ezt a kérdést én is feltehettem volna. Nekem a nap végére jelentkezik ez a fájdalom de annyira, hogy este már menni is alig bírok. éjszaka nehéz megfordulni. Alig alszok, reggelre egy kicsit jobb. Tényleg csak arra kell gondolni, hogy nemsokára megszületik a babánk és utánna már ezek megszûnek. Igaz, lesz helyettük más:-) de ez így van jól! Kitartást és könnyû szülést mindenkinek!

Miert faj a szemeremcsontom?

23 hetes terhes vagyok. Kb. olyan erzes, mint amikor kislanykent ugy estem ra a gerendara, hogy a "labam koze kaptam". A csontot erzem fajni.

Legjobb válasz: Valószínüleg már a babádat érezheted, hogy nyom lefele. Hacsak nem ütötted meg:-) Ha mész dokihoz, említsd meg neki, de szerintem semmi baj nem lesz.

Valószínüleg már a babádat érezheted, hogy nyom lefele. Hacsak nem ütötted meg:-) Ha mész dokihoz, említsd meg neki, de szerintem semmi baj nem lesz.

Nagyon nagyon erősen fáj a szeméremdomb és szeméremcsontom, alig birok most menni? Miért lehet?

37+5km

Legjobb válasz: Nekem akkor szokott nagyon fájni, mikor menstruálok.Nem tudom, mitõl lehet ez olyankor, de az elsõ nap nagyon szenvedek tõle.Más ötletem nincs, hogy miért fájhat.

Nekem akkor szokott nagyon fájni, mikor menstruálok.Nem tudom, mitõl lehet ez olyankor, de az elsõ nap nagyon szenvedek tõle.Más ötletem nincs, hogy miért fájhat.
Nekem a szülés elõtt egy héttel kezdett el fájni, annyira, hogy alig tudtam járni és csak fotelban tudtam aludni. Hamarabb jött a babám másfél héttel, de elég nagy volt már így is, majdnem 4kg. Úgy tudom, hogy a csontok tágulása miatt van, néha még most is fáj, de közel sem annyira, mint akkor. 8hós kislány anyukája
észül a szervezeted a szülésre mert ilyenkor a csípõcsontok is tágulnak, hogy a baba meg tudjon születni.
Hú, még emlékszem, piszkosul rossz érzés, én járni is alig tudtam, sõt. :-( pár napig tartott csak. viszont ha jól emlékszem, elég hamar szültem utána, kb. 2 héten belül. állítólag a csontok készülõdnek ilyenkor, tágul a medence.
Nekem 37 Nekem 37+4-kor, vagyis vajúdás közben fájt iszonyatosan, mert ott nyomta a baba buksija :) 3
Fúúú, elõzõ vagyok, most látom csak, mit csináltam :(( Nem tudom, hogy.... 1000 bocs!
A baba feszíti a csontjaidat, és nyomja az idegeket, ez normális, sajnos nem tudsz mit csinálni. Nekem a 20.héttõl a szülésig nagyon fájt. Kitartás!
En a 36. hettol iszonyuan szenvedtem :( elotte soha, de azota mindig nagyon faj mensikor :(
Szerintem a szeméremcsontod közepén lévõ ízület lazul. Vagy a baba feje nyomja már, vagy a progeszteron lazítja. Használ, ha pl. állás közben nem csak az egyik lábadra nehezedsz, ha páros lábbal szállsz ki az autóból, ágyból, ha fekszel és fordulsz, aludj párnával a lábad között, mindkét lábadat egyszerre mozdítsd, szóval a lényeg a szimmetria és az egyensúly. Nálam ez bevált, plusz a kalcium és a magnézium (utóbbit úgyse szedheted már...), sokat szenvedtem vele, már a 15 héten kezdõdött nálam ez a fájdalom, néha hetekre abbamaradt, majd visszatért. Jobbulást! 34h km

SOS! Nagyon erősen fáj a szeméremcsontom, sírni tudnék a fájdalomtól, derekam is mintha meg akarna jönni. Miért?

nyákdugóm tegnap elment,méhszájam 2111.37+1km jah és egyfolytában (kakilhatnékom van) de nem jön semmi.és sztem kijött egy kicsi aranyér.:(:(:(

Legjobb válasz: nem lehet, hogy hamarosan szülsz? (ha nagyon nincs itt az ideje, akkor gyorsan doki!)

nem lehet, hogy hamarosan szülsz? (ha nagyon nincs itt az ideje, akkor gyorsan doki!)
Már megszületett a baba?
Szerintem se húzod sokáig. Majd írd meg a fejleményeket!
Szia..Ha a zuhany után sem javult akkor ebbõl szülés lesz..Sok sikert..
A kérdező hozzászólása: +néha beszurkál a hasam aljába...majd meglátjuk..
A kérdező hozzászólása: nem mentem.lezuhanyoztam és utána kicsit jobb lett, de most a hátam fáj nagyon.szeméremcsont nem olyan erõs most, derék is kicsit fáj.
Én még mindig tartom az álláspontom, hogy ebbõl baba lesz és nem küldenek haza!
Remélem már a kórházban vagy, drukkolok neked.
Szerintem zuhany, és ha hülyének néznek ha nem menj be a kórházba. Ha nincs nagyobb bébi, akkor pakkal, mert lehet már csak a kicsivel a karodon jössz haza. Ha nem ma, de pünkösdöt már kint tölti a kicsi. Kórház, ebbõl bébi lesz.
A kérdező hozzászólása: folyamatosan megjön érzésem van de egyre jobban fáj.folyamatos szal nem áll el mondjuk 10percre hanem egybefüggõen fáj.ilyenkor mi van?
A kérdező hozzászólása: tegnap bent voltam és hazaküldtek, igaz tegnap azért mert elment a nyákdúgó és folyt valami vizszerû de nem magzatvíz.a dokim szerint bármikor szülhetek, de inkább várnék mert nem akarok hülyét csinálni magamból.de ma irdatlanul fáj a szeméremcsont a pocim is lejjebb ment kicsit.ez tényleg jelenthet szülést?fájásokat nem mutatott a ctg tegnap egyszer ment föl 40re a papiron tegnap.
Szerintem ebbõl szülés lesz, menj be a kórházba legfeljebb hazaküldenek, de szerintem hamarosan meglesz a baba!
Irány a kórház!!!!!!
Lehet, hogy szülés lesz! de mindenképp beszélj a dokiddal!
Szerintem is irány a kórház. VAlószínûleg szülni fogsz.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem.:( de ezekhez most párosult egy nagyon durva szeméremdomb-és csont fájdalom, olyan mint akit jól megrugdostak, alig birok menni :( nem birom...

Miért rossz a földön ülni? Utána fáj a hasam, derekam, szeméremcsontom.37 hetes vagyok

A lányom mellé ülök le játszani (16 hós) és kis id? után már fell kell állnom mert fáj. Ez pár hete van.

Legjobb válasz: javitanék: "fel kell..." elgépeltem.

A kérdező hozzászólása: javitanék: "fel kell..." elgépeltem.
Nekem 37 hetesen már mindegy volt hol ülök, mindenképpen fájt... Amúgy a föld kemény, nyomódnak a csontjaid. Nekem szülés elõtt már szinte az összes csontom fájdogált. Derekam is majd leszakadt. Lehet, hogy ez a dolog már nem csak a földön üléssel függ össze, hanem egyszerûen már le van terhelve a tested, és a földön ülés erõsíti fel leginkább ezt a fájdalmat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!