Találatok a következő kifejezésre: Miert faj noknek (10 db)

Miert faj a noknek a szules? A ferfiak miert nem szenvednek meg a gyerekert? Igazságos ez?

Legjobb válasz: Nem az volt a kérdés, hogy megérte e, hanem miért fáj a szülés? Nekem is van gyermekem és természetesen megérte, még többet is szenvedtem volna érte!

Nem az volt a kérdés, hogy megérte e, hanem miért fáj a szülés? Nekem is van gyermekem és természetesen megérte, még többet is szenvedtem volna érte!
:) ))) Ez a természet rendje, nincs mit tenni. Azért a férfi is megszenved a maga módján. Megteremti a család számára azt amit kell, vigyáz rátok egy életen keresztül. Az igaz, hogy a szülés nekik nem fáj, de közben majd meg õrülnek az izgalomtól, idegességtõl, eleget aggódnak õk. 27 hetes kismama
Én ezt nem nevezném szenvedésnek! azért szülünk mi nõk, mert ha a férfiak szülnének már kihalt volna az emberiség:) Szerintem így vannak jól leosztva a "lapok".
Sziasztok!Miért kell egymást szekálni édesanyák vagytok?!Mind a két félnek igaza van!A férfiak igazán akkor tudják meg , hogy mennyit szenved a nõ mikor bent vannak a szülés allatt és látnak mindent.Igen nagyon fáj , de csodálatos dolog(bûszke voltam magamra, mert világra hoztam a babámat)Elfelejtettem minden fájdalmamat (elhietitek volt benne részem)mikor a mellkasomra fektették a babámat.A férjem bent volt mind a két szülésnél és azt mondta a barátainak, hogy uraim mi ebbõl semmit nem birnánk ki le a kalappal a hõlgyek elõtt!
Egyetértek az elõttem szólóval! Annyit tennék csak hozzá, hogy a világ összes kincséért sem "adnám oda" a férfiknak ezt a csodálatos élményt, érzést! Fáj, de akkor is megéri!
Akik lepontozzák az válaszadókat azok nem tudják értékelni a baba világrahozását!Ha ránéztek a gyerekeitekre nem gondoljátok azt, hogy(istenem megérte)ezek szerint nem.
Ez a természet rendje. Viszont a szülés egyáltalán nem a világ legcsodálatosabb élménye, érzése, mint ahogyan az elõttem szóló írta. Amennyiben Õ így gondolja akkor kívánom, hogy minden nap szüljön egyet! :) A "végeredmény" a csodálatos!!
Hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni? Te hány éves vagy 10? Mert akkor még talán tolerálható a dolog. Amúgy én sem adnám át a szülést a pasiknak és igenis szenvednek, csak nem fizikailag hanem lelkileg. Legalábbis az én férjem végig bennt volt és bizony nagyon aggódott értem is és a babánkért is! Másrészt a szülés igenis nagyon nagyon fáj, és egyáltalán nem csodálatos! A csodálatos az amikor kibújik a baba, elmúlik a kín, és megfoghatod a saját gyermekedet. És amúgy úgy hallottam, hogy van akinek tényleg nem, vagy csak alig fáj a szülés, de ez a ritkább. Attól leszel édesanya, hogy átéled a szülés minden pillanatát. Hát ezért fáj a nõknek többek között.
Azert a nok szenvednek, mert a vilag kezdetekkor, amikor az ur megtiltotta evanak es Adamnak, hogy arrol a bizonyos farol tilos enni, megis kisertesbe estek, Eva volt a bunosebb, ezert az ur azt mondta, hogy az asszony kinok kozt fogja vilagra hozni a gyermeket, hat ezert.
A felegynesedés miatt van. Az állatok könnyen szülnek. Ez ugyan az tökbe, mint amit a biblia mond. Ez az ára annak hogy emberek vagyunk, tudatosak. És szabad a két kezünk, amivel pl. köthetünk kissapkát. Pár óra szenvedés, de van mikro, toronyház meg multiplex. Mi jártunk jobban! Ja, a férfiak dolga ezeket megépíteni nekünk! Szenvednek õk ott eleget, a mélyben, a napon meg a fõnök asztala elõtt.
Én sem adnám át nekik ezt a , , szenvedést"!Érdekes, hogy az életem legborzasztóbb napja volt a legcsodálatosabb is.Még mindig vegyes érzésekkel gondolok vissza, pedig ennek már 7 hónapja...
Azt hiszem értem mire gondolsz. A pasi gondol egyet, elhagyja a családját, és többé nem kell törödnie a gyermekével. Nem az õ dolga megteremteni az anyagiakat, megszervezni a gyermek életét. Õ csak éli a saját világát, a nõk akik egyedül nevelik gyermekeiket, örülhetnek ha az apa ránéz a gyermekükre, és fizeti a gyermektartást. Most nem az olyan apákra gondoltam, akik törödnek egy válás után a csemetékkel. Szülés fáj, ez tény, de nem adnám át a 9 hónapot mig bennem növekedett, a szülés csodáját a férfiaknak. Sem a felnevelésüket. Szóval a férfiaknak könnyebb bizonyos téren, ugyanakkor más téren meg nekik nehezebb. Igy osztották le a lapokat, ezt kell elfogadnunk.
Én igazából nem a Bibliával magyaráznám. Valóban élettanilag alakult így. Mikor még nem egyenesedtünk fel, állítólag nem járt ekkora szenvedéssel, mert a csípõnk más helyzetben volt. Ahogy felegyenesedett az ember, a csontozata is átformálódott, a medencecsontok közt szûkebb lett a hely és emiatt fájdalmas a születés. Azt olvastam, hogy ezért is egyre több a téraránytalanság miatt végzett császár, mivel egyre magasabb lesz az emberiség és egyre nagyobb babák születnek. pl õseink csak 150 cm átlag magasságúak voltak. Ezért elõbb-utóbb nem leszünk képesek megszülni normál úton a babáinkat, persze ezt mi már nem érjük meg, még az unokáink sem. Nem gondolom, hogy Évára kellene ezt is fogni vagy belelátni más dolgokat. A születés csodáját pedig nem befolyásolja, hogy valaki normál úton vagy császárral hozza világra kisbabáját, bár én utóbbin nem estem át. 3. babáját váró 24 hetes pocis
Éva anyánkat kéne megkérdezni! Fájdadalommal szüld gyermeked! A férfira ez vonatkozott: Ne teremjen a Föld csak kórót és bogáncsot! HOMLOKOD VERÍTÉKÉVEL KERESD MEG A KENYERED! Meg is teszik szegények, szenvednek értünk egész életünkben! Mi ahhoz az a pár óra? S meghalni is a férfiak mentek, amíg volt még miért.
-Azért fáj, hogy jobban értékeljük a gyerekünket. -A férfiak "szenvedése" hogy nem szexelhetnek /hozzáteszem sokan megoldják házon kívül :P/ vagy hogy sokat dolgoznak és stresszelnek, hogy helytállanak családfõként meg sem közelíti a nõkét, talán ezért is felejtik el sokan közülük, hogy van gyerekük... -Nem, egyáltalán nem igazságos!!!
Van olyan hely, ahol a nõ szül, a férfi meg szenved. Kiabál. Jajjgat. Aztán amint megvan a gyerek a nõ felkel, s ápolja a férjét, valamint ellátja a népes nézõ-(vendég)sereget. Azt mondják, magukra veszik a fájdalmat.Van aki még be is lázasodik.
ha azt vesszük a maguk módján a férfiak is megszenvednek a gyerekért.pl:aki nem szeretkezhet már a terhesség alatt sem, és még utána se nagyon akar-igaz nem ér fel a szülési fájdalommal, de egy szexmániásnak ez is "fáj".Vagy van olyan akinek muszáj 2 munkahelyen dolgozni, vagy épp a kényelmes munkáját egy keményebbre/strapásabbra váltani....-ez sem kutya.És talán a legnagyobb szenvedés számukra az, ha bent vannak vajúdás közben és látják, hogy szívük szerelme szenved és nem tudnak segíteni rajta. konkrétan az hogy miért fáj a szülés, az elõttem szólóak nagyon is jól leírták-nem okoskodom tovább :-)
A tudományos válasz valami olyasmi, hogy a szülés, élettanilag jár fájdalommal. A születés során olyan hatások érik az anyát és a babát is, amelyek segítenek (majd) a tejtemelésben és a szervezet regenerálódásában, a babának pedig a külvilághoz szokásban. Én négyszer éltem át a szülés fájdalmait, így talán nem tûnik okoskodásnak, ha amondó vagyok, hogy a nõk többnyire nem szülni akarnak, hanem gyereket szeretnének. Ez a hozzávezetõ út. Ezt igazságosnak, vagy igazságtalannak tartani, épp annyira felesleges, mint az idõjárásra haragudni, ha hét közben süt a nap, hétvégén meg zuhog az esõ...:-D
A kérdező hozzászólása: Nekem is van egy 11eves kislanyom, tehat nem vagyok 10eves! Az en parom nem volt a szulesnel es a noverek is parasztok voltak! Es sajnos a gyerekem apja sem torodik a gyerekevel! Lehet, hogy rossz helyen voltam rosszkor? Tehat ezert kerdeztem, hogy ez igazsag? Szerintem az en esetem nem egyedi! Amugy en is csodanak tartom a kislanyom, attol eltekintve, hogy egyedul csodalom a csodamat:) )
A féfiak belehalnának a szülésbe... Amúgy valóban butuska kérdés, kb olyan, hogy miért kék az ég... Így vagyunk megteremtve, ez a természet rendej, és én örülök ennek. Én sem megyek ki fát vágni, füvet nyírni, kocsit szerelni, és még sorolhatnám... Férjem viszont hajnalban kel, napi 16 hórát dolgozik, éjjel ér haza azért, hogy legyen mibõl pelenkát venni a gyerekenk-ez is igen nagy áldozat, és szerintem nagyobb, mint kihordani és megszülni egy gyereket... Amúgy én szülnék minden nap, én nagyon élveztem, és már várom a következõt 18 hét mulva, majd a harmadikat rá két évre.)

Miért a nőknek fáj minden? Pl: szülés, menstruáció, szüzesség elvesztése .

Miért a nőket bünteti az Isten?

Legjobb válasz: Miért lenne ez büntetés. Más a szervezetünk, ennyi. No meg mi sokkal jobban bírjuk a fájdalmat. Képzeld el, ha a pasik menstruálnának, összedõlne a társadalom. Minden pasi táppénzre menne, és meg akarna halni havonta egy hétig. No meg a feleségük barátnõjük is, aki kis teát visz nekik amíg haldokolnak. :D

Miért lenne ez büntetés. Más a szervezetünk, ennyi. No meg mi sokkal jobban bírjuk a fájdalmat. Képzeld el, ha a pasik menstruálnának, összedõlne a társadalom. Minden pasi táppénzre menne, és meg akarna halni havonta egy hétig. No meg a feleségük barátnõjük is, aki kis teát visz nekik amíg haldokolnak. :D
ha már itt tartunk én azt nem értem miért mi vagyunk a gyengébbik nem?lehet hogy a férifak ''erõsek'' meg õk végzik a nehéz fizikai munkát, de ha megkéne szülni egy gyereket hát na.nem véletlenül magasabb a nõk fájdalomküszöbe a férfiakénál
Nõként mondom, hogy ne nyavajogj. Egy faszinak szerinted mennyire kellemes érzés egytõl tízes skálán, ha tökön rúgják? "Normálisabb esetben" ha verekedés tör ki, ha faszit rúgják/ütik péppé, ha pedig nem áll ki magáért? "Szerencsétlen kis balf'sznak", "hülye kis b'zinak" lesz titulálva. Õk végzik a nehezebb fizikai munkát. A férfiak nem húzhatnak fel akármit; ha egy lányka fiús ruhába bugyolálja magát, az rendben van, "belevaló, vagány"; fordított esetben "langyos homár". Mindezek mellett rájuk is egy tonna társadalmi elvárás nehezül - szóval hagyd abba a nyivákolást, nekik sem fenékig tejfel az élet.
"Miért a nõket bünteti az Isten?" Ha már így kérdezed, akkor tudod, az alma miatt. Amúgy nem csak õket bünteti, és nem nekik fáj minden.
Egyetértek a kérdezõvel valamilyen mértékben. De 1es ne általánosítsunk. Nem minden férfi végez fizikai munkàt az irodákban a 70% pasi. A közértben is egyre több pasi eladó van. A másik meg hogy ha egy nõ alá rúgnak legalább annyira fáj mint egy pasinak a tökönrúgás. Arról nem is beszélve hogy a verekedésben, balhéban sem viszi mindegyik vásárra a bõrét egy nõért sõt.. a nagyja nem. Hálát adok az égnek hogy nekem egy igazi férfi a férjem külsõleg és belsõleg is.
Mi van, ha azt mondom, hogy nekik is nap-mint-nap helyt kell állniuk, és bizonyítaniuk, hogy érdemesek arra, hogy "férfinek" titulálják õket? Aki nem felel meg az nõk (többsége) által elvártaknak, vagy alul teljesít, már szóra sem méltandó? Igen, bizony, az ilyen már ássa is el magát, pfuj. Lásd, a rakat GyK-s kérdés, amivel naponta bombázzák az embert: a pasik miért nem tudnak udvariasak, kedvesek lenni? a pasik miért ilyen buták? miért nincs több jóképû, sportos pasi? miért van ennyi mimóza pasi? Miért nincs már 'igazi férfi' sehol? címû kérdések hada. Általánosítás általánosítás hátán.
A ritka események (szülés, szûzhártya) tényleg a tökönrúgással összemérhetõ dolgok. A menstruáció valóban szívás, viszont cserébe a férfinek el kell viselnie a menstruáló nõt. Gondolom a kedves posztoló sem lehet könnyû eset, ha még gyakorikérdéseken is rinyál.
Lehet, hogy ezek fájdalmasak, de mégis megéri. Mert csak mi nõk tudunk szülni és a szívünk alatt hordani egy új kis lényt. Ez pedig a legnagyobb jutalom a világon.
mert Isten férfi
A kérdező hozzászólása: Oh te jó ég, még nem szültem de baromira félek mi lesz akkor ha megindul a szülés. Uhh. Nem adnak fájdalomcsillapítót?
Nõként mondom, hogy ha a terhességet át lehetne adni a férjemnek, simán megtenném. A szülés meg...hát kvra fáj. Meg lehet ezt utólag ideologizálni, de gyakorlatilag élve szakadsz szét, a szép része az, amikor vége van.
#1: mert ugye egy normál átlag pasit minden hónapban egy héten keresztül verik meg tökön rúgják, igaz? Azt meg inkább ne hozd fel, hogy a külsõvel kapcsolatban melyik nem iránt nagyobb a társadalmi elvárás. Ha egy férfi munka után koszos munkásgatyában megy haza, nem szólják meg. Ellenben egy nõt? Bár a válaszod alapján kétlem, hogy nõ vagy. Csak egy felháborodott férfi. A férfiaknak nem kell havonta egy hétig hasgörcsöket elviselni, miközben alul csordogál a vér. (És eközben senki ne lássa rajtad, hogy bármi bajod van.) Egy férfinek nem kell egy komplett gyereket kitolnia magából, miközben majdnem szétreped. Most csak az orvostudomány fejlõdésének köszönhetjük, hogy nem hal bele az anyák jelentõs része a szülésbe. Ezt azért egy tökönrúgással nem lehet egy lapon említeni. #8: egy menstruáló nõt elviselni közel sem olyan teher, mint ha menstruálnál. Mindezt férfiként mondom. Bár a vallási hivatkozás nélkül is feltehetted volna a kérdést.
Szerintem inkább a férfiakat bünteti az Isten azzal, hogy nem lehetnek terhesek, és nem élhetik át azt a csodás folyamatot, ami bennünk végbe megy. Ahogy növekszik a mi kicsikénk. Egyszer megkérdeztem a párom, ha férfi létére szülhetne, vállalná-e. És igen volt a válasz. Tehát ha ezeket büntetésnek éled meg, akkor vedd úgy, hogy cserébe kaptál egy hatalmas jutalmat.
Elõzõ- Azért nem kell átessünk egybõl a ló túloldalára. Egy általános kérdéstõl/témától átsiklunk olyan sztereotípiákra, melyeket gyakran felesleges felhozni ( az általad leírt hanyag, gerinctelen, stb. férfiak ) , mert : 1. Sokan provokációnak veszik és elindul egy olyan lánc, amely végeláthatatlan vitaként folytatódik. 2. A kérdés alapvetõen nem errõl szól. 3. Lassan, de biztosan eltérünk a kérdés tárgyától. Tehát a kérdés tárgya a nõk fájdalmainak az eredete volt, valamint esetleges célja, szerepe, stb. Ha erre a kérdésre akarunk válaszokat és perspektívákat, akkor elsõ lépésként hagyjuk ki ebbõl a férfiakat és a férfiakkal kapcsolatos sztereotípiákat, mert nem azok fognak minket elõrébb vinni. Amíg azzal dobálózunk, hogy ki szenved többet és ki tehet arról, hogy a másik miért szenved és miért nem, addig esélyünk sincs tisztán látni.
Aranyosak az elõzõ válaszok és részben igazak is szerintem. Valaki írta azt, hogy rinyál a kérdezõ - hát melletted, kedves kamasz kisfiú, biztos öröm élete lehet egy igazi nõnek. Kérdés, hogy vajon megérdemled-e. A kérdezõvel egyetértek, hiszen olykor tényleg nehéz elviselni egyes fájdalmas testi gondokat, ugyanakkor mindig top-on kell lennünk a hétköznapokban is, smink, harisnya felszalad, magas sarkú viselése, pedikûr, rendszeres nõgyógyász, gyakori felfázás veszély, rossz minõségû cipõk a boltokban, nagyobb hajlam a hízásra, stb. Nagyon tisztelem a férfiakat és kedvelem õket, de ha már egyszer egy tûszúrástól-urológustól-popsi kúptól rinyálnak, akkor nem tudom, hogy a fájdalom küszöbük hol lehet. Azért arra kíváncsi lennék, fõleg a gerinctelen, családjukat faképnél hagyó férfi egyedeket kérdem, hogy õk vajon fel tudnának nevelni két gyermeket egyedül min. 20 évig úgy, hogy közben az elvált házastársuk kibúvókat keres és külföldre menekül csak azért, hogy ne fizesse a gyerektartást? - s mindez csak azért, mert más szexuális igényei lettek?? Fiúk, ha a ti anyátok olyan viselkedésû és hozzáállású lett volna a családjához, mint amilyenek ti vagytok mostanában, akkor ti max. a utca emberei lennétek és tele lennétek betegségekkel! Ennyit a nõk tiszteletérõl.
A gerendára.. bocsi ez kimaradt
Nekem sajna volt benne részem hogy milyen... gimnasztikáztam és tárt lábbal estem rá... 3 napig megmozdulni se bírtam nem légbõl kaptam hogy fáj hanem megéltem
Mindennek van elõnye és hátránya is.
10-es. Nem általánosítottam, csak amennyit a Kérdezõ. (Haha.) Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet mindenkit egy kalap alá sorolni. Viszont azzal már korántsem értek egyet, ha alánk rúgnak, fáj-e annyira, mintha fasziból lennénk. A többit ne is firtassuk, elõzõleg már leírtam a véleményemet.
Azért mert mi vagyunk az ERÕSEBB nem! És erre igenis legyünk büszkék:-)
8-as :-D :-D :-D Az Isten a nõket "bünteti" azzal is, hogy megélheti azt a csodát, mikor elõször a testébõl, majd a testével táplálja a gyermekét. Magához ölelve azt a kis puha szuszogó életet, mikor eteted..... Mennyország. Ez nem büntetés!!!! Kérdeznél meg valakit, aki már mondjuk 15-17 éves, és nem jött meg a vérzése. kézzel lábbal kapálózik utána. Szüléssel kapcsolatban én azt mondtam mindig, inkább szülök egy gyereket, ( pedig 4 kiló volt mindkettõ és megszültem) mint fogfájással vergõdjek.
A kérdező hozzászólása: De gondolom nem havonta rúgják õt tökön. Amúgy nem riványkolok csak érdekelt. Amúgy meg a mai társadalomban õk se végeznek nagy fizikai munkát lásd elhízott emberek.
Próbálj meg álló pénisszel hugyozni, farmer nadrágban erekció közben járni megtudod hogy az se kellemes :D

Miért fáj miközben jó is? Túl feszült lennék vagy mi? Tapasztaltabb nők akiknek sikerült "megtanulni" az orgazmust?

Eddig nem igazán szexeltem. És most szembesültem a ténnyel hogy hiába élvezem, tényleg élvezem, amikor nagyon élvezném fáj is... A hüvelyemben nagyon jó érzés, szerintem a G-pontomat bökdösik, mert mindig ott olyan jó... de közben meg sokkal fentebb a méhemnél mintha görcsben lenne...

Legjobb válasz: Hosszabb elõjáték, lágy zene, romantikázás. Jah, és a partnered ne nyomja be teljesen. Próbáljátok például az oldalt fekvõs pózt, ott nem olyan mély a behatolás. Átlagosnál nagyobb a partnered pénisze?

Hosszabb elõjáték, lágy zene, romantikázás. Jah, és a partnered ne nyomja be teljesen. Próbáljátok például az oldalt fekvõs pózt, ott nem olyan mély a behatolás. Átlagosnál nagyobb a partnered pénisze?
A kérdező hozzászólása: Nem mondanám nagynak, aki elvette õ sokkal nagyobb volt, és nála mondjuk szinte semmit nem éreztem, nah igen a szögek :D Jó se volt, meg görcs se volt... amúgy élvezem én így is, de olyan jó lenne ha akkor nem görcsölne be ott a méhemnél...
Szerintem pedig a méhszájadat bizeráljátok, ami igen, görcsölõ és elég vacak érzés. Fõleg ha mondjuk a tied lentebb van, vagy másképp helyezkedik el méhed stb. A lényeg, hogy próbáljatok olyan pózt, aminél nem lök nagyon mélyre a srác.
arra nem gondoltál h esetleg felfáztál vagy gyulladásod van? mert nekem akkor volt hasonló problémám sztem nézesd meg a nõgyógyászoddal, ha nem mostanában voltál nála, maximum nem talál semmit de nekem is az volt a probléma, nem is mentem volna dokihoz, mert mondom biztos nem emiatt (vagy hasonló miatt) fájhat és pont mentem rutinvizsgálatra és kiderült h gyulladásom van, kaptam kúpot és 1 alatt elmúlt, azóta jó minden :D
A kérdező hozzászólása: biztos hogy nem felfázás, mert máskor is ez volt már és ennyiszer nem lehetek felfázva :D de amúgy az ötlet okos, mert igen, másoknál elõfordulhat lehet tényleg a méhszáj... de akkor miért érzem jónak is... meg kéne kérdeznem a nõdokimat...:S áhh... tökre zavar, mert olyan jó érzés is meg fáj is... mármint így összeszorul a méhemnél... kell azt hiszem még ide egy kis gyakorlat, hogy elélvezzek... de hát az ismétlés a tudás anyja :P
lehet h igazad van de nekem sem maga a felfázás miatt volt, hanem a felfázásra szedett antibiotikum hatása, vagy épp a bennem lévõ baktérium ment rá a petefészkemre sztem mindenképp megér egy vizsgálatot a dokinál :)
Azért jó is közben, mert ha összerándul tõle méhed, az olyan mint az oxitocin hormon hatása, attól is összehûzódik. Ez szabadul fel orgazmuskor meg a szüléskor is ez hat. De maga a méhszáj bökdösése nem mindenkinek jó, sõt, ált. kellemetlen. Van, aki élvezi de szerintem az ritka.
amiért 18 évesekkel reklámoztatják a ránctalanító krémet is.

Tudtátok, hogy a nőknek az fáj a legjobban, ha leszarják őket? Miért?

Tudtátok, hogy a n?knek az fáj a legjobban, ha leszarják ?ket? Miért?

Legjobb válasz: Kakiszex témában nem vagyok otthon, de szerintem inkább csak undorodnak, de fájni nem fáj.

Kakiszex témában nem vagyok otthon, de szerintem inkább csak undorodnak, de fájni nem fáj.
Csíp, vagy mi?
Bizonyítsd.
Ez egyértelmû. Hozzá vannak szokva h ki van nyalva a pi.csájuk...
Miért fáj az ha leszarnak valakit? De szerintem csak büdös lesz.
Ne egyél annyi csípõs paprikát elõtte.
Szerintem nem csak a nõknek fáj, ha leszarják õket.
Hát nem tudom ezt hol hallottad, nekem speciel ha megcsalnána a párom az rosszabb lenne.

A nok mennyire elvezik az anált? Miert jobb vagy rosszabb? nem faj?

Legjobb válasz: Én személy szerint nagyon nagyon undorodom ettõl!A barátom bepróbálkozott vele de már az elején nagyon fájt,úgyhogy azóta sem csináltuk így! 18/L

Én személy szerint nagyon nagyon undorodom ettõl!A barátom bepróbálkozott vele de már az elején nagyon fájt, úgyhogy azóta sem csináltuk így! 18/L
Ez is egyénfüggõ, ízlés kérdése. Fáj, ha rosszul csinálják. Alapos elõkészületek szükségesek. Ha odafigyelnek mindketten és a nõben nincs pszichikai blokk az egész ellen, akkor kellemes élmény lehet.
Szerintem fájhat!én még nem próbáltam, de már ujjal nekem csinálták és egy kicsit fájt...de azért elég jo...:D
Én már próbáltam többször is. Volt amikor nagyon bejött, volt amikor nagyon fájt. Nagyon be kell, hogy legyek indulva, hogy ne fájjon. És fontos, hogy elõtte elmenjek "nagy" wc-zni.
1-2x volt, hogy élveztem. Magában nem tudom élvezni, csakis csiklóingerlés mellett. Ha meg olyan szögben sikerül mozognia, hogy vmiképp a G-pontom is ingerlõdik (tudom, hogy nem a bélben keresendõ, még mielõtt lepontoznátok, de a végbélbõl is ingerelhetõ), akkor a legszupibb. És igen, fájhat, ha nem vagyok ellazult, nem elég síkos a pénisz. Részemrõl azonban sokkal jobb a rendes szex (nem kell amiatt aggódni, hogy bacis, kakis lesz a párom, késõbb sem lesznek esetleges problémák, mint pl. széklettartási problémák, aranyér stb.)
Engem abszolút irritál az ilyesmi, és még ha a barátnõm kérné én akkor sem tenném meg, ez van, én ilyen vagyok (talán ebben az egy kérdésben konzervatív) annak nem ott van a helye és kész!!! :D Számomra semmi izgató nincs benne, inkább undorít (de nem ítélem el, mint ahogy van aki az oráltól undorodik, én meg IMÁDOM csinálni!) (17/f)
igazad van (17/f)
Attól függ mennyire tud ellazulni a nõ és hogy mennyire figyel oda rá a férfi. Szerintem a nagy wc nem elég a tisztasághoz. Mi beöntést szoktunk csinálni, hogy tényleg el tudjak lazulni és ne aggódjak.. Volt már hogy fájt. Én pl pia nélkül nem tudok eléggé ellazulni. Nem tudom miért. Bár nem szoktuk túl gyakran, nem is szabad. Ja és nekem csak hátulról megy, a többi póz fáj. Viszont iszonyúúúan jóóó!!! Komolyan! Olyan nedves lesz tõle a puncim, hogy...Igen, igen eszméletlen élvezés...:) Pedig pár éve még én is vonakodtam tõle. Kicsit bonyolult, de megéri (az elõkészületek miatt:beöntés, kényeztetés, lazulás..stb) Ja és ha gumi nélkül csináljátok, akkor fõleg elengedhetetlen a beöntés! Szívesen adok tanácsot bárkinek, aki ír privibe! Nem vagyok valami iszonyú tapasztalt ebben, de amit tudok, szívesen megosztok veletek!:)
Jajjj igen, a sikósító is nagyon fontos!! Abból kell bõven, mivel a végbél nem nedvesedik be ugyebár..
Jah, hogy mindenkinek a hasznos válasza le lett szavazva. Értem. Más magyarázat nem is kell, rájöttem magamtól is, hogy megint valami gyökér szabadult be ide aki hozzászólni nem bír mert nincs annyi esze, de a normális válaszokkal sosem ért egyet.
Elsõ vagyok. Miért lettem leszavazva? Nem zavar, csak magyarázatot szeretnék, hátha én is tanulok belõle.
Mindegy, majd 10 év múlva másképp gondolod úgyis.
Na, látod, te magad is felismerted, hogy a testi érettség nem egyenlõ a szellemi és lelki érettséggel! A te korodban szinte mindenki így gondolkozik és ez így van rendjén! Majd, valamikor 18-25 éves korod között, amikor a te felnõtté érésed befejezõdik (mindenki más ütemben fejlõdik), rájössz, hogy az életben a legnagyobb csoda a gyerekvállalás! Nincs az a kellemetlenség, fájdalom, ami vissza tud tartani egy nõt a terhességtõl és szüléstõl! Egyébként pedig az egész 9 hónap elrepül, a napi kellemetlenségek abszolút elviselhetõk, a szülõszobán töltött néhány órából sem feltétlenül a rossz emlékek maradnak meg (kivéve, aki szeret mindent túldramatizálni, de ez másik téma:) és a felszedett kilóktól is meg lehet szabadulni. Marad viszont egy csodás kis lény, aki csak tõled és az apukájától függ, akiért ha kell, akár felnõttkorában is az életedet adnád. Hát ezért örülünk annyira, amikor teherbe esünk!
Mert mindent ki kell próbálni:) én férfi vagyok de ha nõ lennék én az Atya Úr Istennek sem csinálnék gyereket, nem szenvednék azzal a sok nyûggel, még szerencse hogy a nõket sokszor meghatja a sok kis apróság:) Ha nem vállalod be ezt fogadj vkit örökbe:) mindenki jól jár...
14 leszek 3. án és én nem így gondolom egy baba csodálatos szinte bármit vállalnék érte
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! (:
Senki nem jön azzal. Mindenkinek más az értékrendje. Neked is. Csak te nem a kérdésre válaszoltál.
Valószínû majd jól kioktattok, de nagyon nem tudom elképzelni ezt az egészet magamnak, pedig 23 vagyok. Most ne gyertek azzal hogy majd 5 év múlva.
Hát 13 éves korom tájt én is így gondoltam. Igazából a felnõtté válás és az érettségnek az egyik jele az, ha az ember rájön, hogy azért az apróságért semmiség az a fájdalom amit akkor át kell élniük, mert bõven megéri érte.
Én például a második válaszoló uraságot jól fejen rúgnám.Én is babát várok és nincs is attól jobb érzés amikor megszületik egy kisbaba.Sokat gondolkodom hogy milyen lesz ha megszületik hogy fog kinézni.Ezt szerintem az tudja akinek gyermeke van és nem hogy szenvedett a szüléssel és a terhesség idõszakával hanem még az életét is odaadná érte.:) Én ugy gondolom hogy a 2 válaszolónak vagy nincsenek szülei és nem tudja becsülni az életét.Pedig bizony teveled is megszenvedett az édesanyád..... Kedves kérdezõ ez teljesen természetes hogy ez a téma téged még megrémít.De ha eljön a te idõd is örülni fogy és várni hogy megszülessen.

Miert jarnak a nok magassarku cipoben, ha faj a labuk benne?

Legjobb válasz: Feszesiti a combot,vádlit,popsit és legtöbbje elegánsan néz ki benne.

Feszesiti a combot, vádlit, popsit és legtöbbje elegánsan néz ki benne.
mert idióták, és azt hiszik ettõl lesznek szebbek. "és legtöbbje elegánsan néz ki benne." szerintem meg röhejesen. "de ha nadragot vesz fel magassarku cipovel, akkor hogy latszana, hogy feszesebb a laba?" jogos :) idióta divat. elegánsnak hiszik magukat emg nõiesnek. társadalmi szerepjáték. " nagyon tetszek így magamnak. :) " igen tudjuk, mind csak magatoknak akartok tetszeni. de amikor senki másnak nem tetszetek, már magatoknak se valahogy. "Láttam már olyan nõket akik úgy mentek a magassarkúban, hogy... még mezítláb is jobb lett volna. Egy lapos talpú saru pl.. is tud szexi lenni :) " én is, elég röhejes, amikor "5 éves vagyok, belebújtam anyu cipõjébe" szintû a közlekedésük. de nagyon sok lány mezítláb is tramplin jár, semmi kecsesség nincs bennük. a kecsesség mozgáskoordináció és nem ruha kérdése. igen, egy saru is nézhet ki jól, HA... ki van dolgozva a lány lába. de errõl szól az egész: mozogni lusták, inkább magassarkú, miniszoknya, hasleszorító, mûmellek, festék. aztán csodálkoznak, hogy úgy használják õket, aminek öltöztek. meg kiábrándulnak belõlük, ha meglátják az eredeti formájukat. tiszta avatár. de ezt sose fogja megérteni az átlag nõ(többség). nem beszélve arról, hogy rémes személyiség mellé rohadtul mindegy, hogy néz ki valaki. "valakinek mindig tetszeni kell, mintha olyan marha fontos lenne ez." egy nõnél ez teljesen más. élethalál kérdése. egy nõ gyakorlatilag a környezete véleményébõl él. látod, van aki a magasságát, van aki a nõiességét, stb kompenzálja vele. egy olcsó cipõ lehet 10-15E ft, míg egy pszichológus alkalmanként kér el ennyit.
"Nyújtja" a lábat, jól néz ki, nõies
Mert legtöbbjük számára fontosabb az öncélú magamutogatás. Feltûnési viszketegség, tudod, valakinek mindig tetszeni kell, mintha olyan marha fontos lenne ez.
Tessék: [link] Én is sokszor járok így. :)
Hosszú távon nem bírja a lábam a magassarkút ez tény, tehát állandó jelleggel nem hordok magassarkút, de alkalmanként szoktam hordani. És hogy miért? Mert nõies és mert jól érzem magam benne, magabiztosságot ad és mivel amúgy sem vagyok túl magas, sõt (158 cm), így olyankor nem érzem magam olyan törpének.:)
A kérdező hozzászólása: 10!Tudnal nekem linkelni nadragos magassarkus kepet, ami velemenyed szerint szexi? EN ritkan latok ilyen noket.
Én kimondottan szeretem a magassarkút, és nem fáj benne a lábam, sokkal magabiztosabbnak érzem magam
Én férfi vagyok, tetszik, ha magassarkú van egy csajon, de az már kifejezetten idegesít, mikor egy csaj 12 centis sarokkal járkál, olyan érzésem van, hogy orra akar esni! Nekem a húgom, aki 22 éves hordott egy idõben magassarkúkat, de õ csak 158 centi és megértettem, de mostanra teljesen leszokott róla, pedig a barátja 185 centi magas.
Egy nadrágos magassarkús kombó is rohadt szexi!
Még, ha fáj is nekik, akkor is felveszik, mert így azt hiszik nõiesek és kecsesek, ahogy a kettes is írta. De ha nem tud benne menni, pont az ellenkezõjét váltja ki... Láttam már olyan nõket akik úgy mentek a magassarkúban, hogy... még mezítláb is jobb lett volna. Egy lapos talpú saru pl.. is tud szexi lenni :)
Téged akarnak lenyûgözni.
Én azért hordok meg csinos vagyok benne és nagyon tetszek így magamnak. :)
A kérdező hozzászólása: de ha nadragot vesz fel magassarku cipovel, akkor hogy latszana, hogy feszesebb a laba?
#3 Csak addig szarják le, amíg nem egyenlõ magasságú, vagy magasabb.
akkor én beteg vagyok mert idegesít a magassarkú?
Igazából a nõket akarják iriggyé tenni, a férfiak leszarják milyen magas egy csaj. 23F
Ez a válasz csak akkor érvényes, ha fáj, de hordják: Mert le akarják nyûgözni a férfiakat ÉS nõtársaikat. Mert elvárják a nõktõl, hogy szép lábuk legyen és a magassarkú kecsessé tesz - márha tudsz járni benne.
Egyrészt nem minden nõnek fáj, és nem mindegyik magassarkútól. Az se igaz, hogy hasraesnek benne, egy igazi nõ TUD benne járni, és ezenkívül nem panaszkodik folyton. Az vitathatatlan tény, hogy az edzõcipõ kényelmesebb, de a nõk egy csomó kevésbé kényelmes ruhadarabot felvesznek, csak azért, hogy jobban tetsszenek maguknak, meg másoknak, illetve, hogy megfeleljenek a társadalmi és egyéb elvárásnak (pl. egy átlag munkahelyen nem hinném h sokáig megmaradnál nõként edzõcipõben...). A zsákruha vagy tréningruha is mennyivel kényelmesebb lenne, mégis valamiért nem szeretjük annyira, mondjuk ha étterembe megyünk :D De ugyanezt kérdezhetnénk a férfiaktól, minek hord nyakkendõt, ha olyan kényelmetlen, és minek vesz fel, 5 mérettel kisebb feszülõs csõnadrágot. Egyébként ha nagy ritkán egy nõ tényleg kényelmes cipõt vesz fel (pl. UGG csizma) akkor aztán ugyanúgy pampog a férfitársadalom. Nyilván az a fele, akinek semmi se jó :) (Megjegyzem nekem sem tetszik az ugg csizma, de tény h kényelmesebb mint a tûsarkú csizma)
jajj, nehogy már sajnáljalak:) menjé oszt takaríccsá ki mer tiszta kosz a lakás, nem is engedtem meg h itt írkáljáááá!!
Öregedj még egy pár évet, akkor majd máshogy fogod látni a dolgokat :)
Van egy olyan érzésem, hogy eléggé egyszerû a világról alkotott képed.
"óvják, védelmezik a szeretteiket, " Ezt kifejtenéd konkrétan? Egy átlag férfi hogyan óvja és védelmezi a családját? Õrt áll éjjel a kapu elõtt?
A magadra erõltetett látásmódod miatt vonzod be a saját szarodat! Ha nem akarsz egész életedben egy megkeseredett önsajnálkozó ember lenni, gyökeresen változtatnod kell a gondolkodásodon, és a alapvetõen a világnézeteden.
"férfiaknak fiuknak csak dolgozzni kell" Ez úgy nyelvtanilag is csodálatos, de az meg fõleg, hogy te így látod a családapákat, a dolgozó, felelõsségteljes embereket, akik azért hajtanak, mennek külföldre, vállalnak különmunkát, hogy a családjuknak biztosítsák a megélhetést, óvják, védelmezik a szeretteiket, akik életeket mentenek, akik életüket kockáztatják pl katonaként, és még sorolhatnám. Neked ez annyi, hogy "csak"?
Kedves kérdezõ. Elég furcsa módon látod a világot, vagy csak hülye vagy. Már párszor kitárgyalták ezt a kérdést és a férfiaknak bizonyos szempontból jobb, de vannak olyan szempontok amelyekbõl nézve a nõknek minimum ugyanannyira jobb az életük. Szerintem tanuld meg használni a keresõt és az agyadat. Ha nem sikerült ne keseredj el, próbáld újra míg nem sikerül felfogni. Ha úgy érzed véglegesen nem megy inkább kösd fel magad. Sok szerencsét :)
*Radnóti
nõnek sem jó, férfinak sem jó, nem jó lenni, sehogy sem jó "Hegy lettem volna, vagy növény, madár..." * Szellõtõl fényes csúcsra röpít fel a vágy s lenn vár a gõzt lehelõ iszap. A hallgatag növények szerelme emberibb. A madár tudja tán, hogy mi a szabadság mikor fölszáll a szél alá és ring az ég hullámain. A hegyek tudják hogy mi a méltóság, hajnalban, alkonyatkor is, a lomhán elheverõ hegyek... Hegy lettem volna, vagy növény, madár... vigasztaló, pillangó gondolat, tûnõ istenkedés. Ma már az alkotás is rám szakad. Randóti http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=eszter721&pid=44041
Most ez lényegtelen szerintem.De vannak tipikus férfi meg nõi munkák , mert van olyan tipikus férfi munka amit ha a nõ kettészakad akkor se tud megcsinálni , tudomásul kell venni.Ezen nem kell felháborodni, mindenki azt csinálja ami munka rávan osztva, ennyi az egész :)
Letört a körme mosogatás közben és most ezzel kompenzál.
#4: Azért sok férfi nem végez fizikai munkát, van nõi kamionsofõr ésatöbbi. Oké, hogy nagy általánosságban a férfiak keményebb fizikai munkákat végeznek, ez természetes is, hisz erõsebb fizikumúak. Csak szeretem megjegyezni, hogy nem olyan fekete-fehér a dolog. Miért ne csempézhetne fürdõszobát egy nõ? Nálunk az én részem a burkolás (padló, fürdõszoba, terasz), ahogy majdnem minden barkácsolás, a kõtörés nagyobbik, a fahasogatás fele az enyém (mert utóbbiért mindketten odavagyunk, igaz, ez már a múlt, már villannyal fûtünk). Ebben igazán semmi nincs, ezek (rövidtávon) nem nehéz munkák, az én piciny izomzatom is bõven elég hozzájuk. Az olajcsere pedig aztán igazán nem nemfüggõ, bár én eddig csak láncot brigécioloztam és fújtam, mert mindig volt valami más teendõ, ami miatt szerelõhöz vittük a motoromat, amikor olajcsere volt esedékes. Nem kell ekkora fontosságot tulajdonítani a puszta nemnek... Nem is a nõknek rossz, hanem az androgünöknek és az egyéb, gender binary-n kívülálló embereknek, akik nem tudják magukat egyértelmûen s biológiai nemüknek megfelelõen besorolni a két nem némelyikébe... :P
kapja az ívet a kisasszony, de rendesen, nem is baj, mert úgy látszik, a világról alkotott képe elég rossz.
Próbáltál volna élni az 1900as évek elõtt, mondjuk Japánban vagy Kinában na ott teljes jogú kuss volt a nõknek.Am meg nemtudom mi alapján hasonlitod össze a kettõt, mert a férfiak sokkalta megerõltetõ munkát végeznek mint a nõk, nemtudom láttál te épitkezésen egésznap sitett lapátoló, zsaluzó, esetleg targoncázó vagy daruzó "cicababákat?! NEM!Akkor mirõl beszélgetünk?!Vagy te fogsz kereket cserélni, olajat cserélni, betonozni mondjuk a ház körül, vagy te fogsz csempézni a fürdõszobába, parkettát rakni, esetleg ha eldugul a deritõ te fogod merni a szrt?!NEM!Tovább szerintem fölösleges forszirozni a témát.
Akkor operáltasd át magad férfivé és örülj, hogy te lettél az élet császára... Nem, ez nem ilyen egyszerû. Elvált, de szeretõ apák tudnának mesélni, legalábbis aki tipikus bírót kapott, aki csak akkor nem az anyjának adja a gyereket, ha az nagyon durván alkalmatlan. A házimunkához köze nincs a nemnek, oké, hogy társadalmilag s ebben az országban kicsit munkásabb lehet rendesen elosztani a munkát, de meg lehet csinálni. Szar ügy, ha valaki gyönge és hagyja kihasználni magát, nem is nézem sokba a kihasználóját, de azért a nem önmagában nem okoz ilyesmit. A problémás menstruáció szar ügy lehet, sajnálom is az érintetteket, akik nem csináltak semmi rosszat, bár egyeseknél segít a megfelelõbb táplálkozás vagy tudom is én. Mit szólnál, ha olyan korban vagy helyen élnél, ahol valóban sokkal rosszabb a nõknek? A szülést amúgy nem mindenki tartja óriási negatívumnak a terhességgel és a gyermekkel való szorosabb kapcsolattal együtt... Az tipikusan nem egy egyértelmûen negatív dolog ;)
A nõk nagy része meg csak magát sajnáltatja, és károg arra aki tesz azért hogy ne legyen rossz az élete míg õ elvárja hogy mindent megcsináljanak helyette. Ez igazából nem igaz a nõk nagy részére, de egy-kettõre nagyon, veled az élen kérdezõ! Remélem csak rossz napod volt és amúgy nem vagy ilyen hülye :) Kitartást, a diliház sem tart örökké!

Miért van az, hogy pont a nők nem értik meg, ha egy másik nőnek borzasztóan fáj a hasa a menstruáció miatt?

Nemrég jött meg, és illett volna kimennem a párom meccsére, de nagyon fájt a hasam. A párom ezt egyb?l megértette, rossz szó nélkül, a húgom meg anyám meg mégis itt sipákol egy órája nekem, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy nem mentem ki, és olyanokon gúnyolódnak, hogy "jajj szegénykém, bele ne haljál!". Nem értik meg, hogy nekem nagyon fáj és az egész altájam érzékeny, így inkább pihennék? A másik eset, még mikor gimis voltam... úszni jártunk az osztállyal. A férfi tanárunk megértette, tök normálisan kezelte, ha valakinek megjött és nem akart úgy úszni. A n?i osztályf?nökünk erre intézkedett, hogy muszáj belemenni a vízbe úgy is, nincs semmi elmaradozás, szerinte senkit nem érdekelt, hogy nekünk mi a bajunk. N? létére nem értette meg. Miért van ez? A férfiak miért képesek megérteni, a n?k pedig, akik ugyanúgy átélik a fájdalmat, a rossz érzést, ?k miért nem értik meg? Elnézést, de ennek nem találtam jobb témát, különösen, hogy ez nekem a családomhoz is köt?dik.

Legjobb válasz: Mert a nõk sokkal gonoszabbak mint a férfiak.

Mert a nõk sokkal gonoszabbak mint a férfiak.
mert van olyan nõ akinek egyáltalán nem fáj akkor a hasa
Sry, de ha nekem megjön, akkor is fáj, meg minden, de most emiatt ne tanuljak, ne járjak be? Bocs, de ettõl nem áll meg a világ....
és mi lenne, ha hisztizés helyett elmennél a nõgyógyászhoz kivizsgálásra és megpróbálnátok kideríteni, hogy mi az oka annak, hogy annyira rosszul vagy menzeszkor, hogy akadályozza az életviteled? és igen én is nõ vagyok
akkor még egyszer: valaha elmentél megbeszélni a problémádat a nõgyógyászoddal?
azért, mert nem áll meg az élet ha valakinek megjött.
Mert nem képesek felfogni, hogy attól, hogy nekik nem fáj, másnak igen is fáj. Ha egyszer szenvednének annyira, hogy már kb sírnak, és a fájdalomcsillapító se mulasztaná el, akkor nem tudom mit szólnának. Egyszerûen képtelenek felfogni, hogy nem mindenki egyforma. Ez olyan, mint mikor vki azt írja, hogy hízott a tabitól, erre rögtön jönnek a nõk, hogy "nem attól híztál, hanem azért, mert zabálsz". Hát honnan a jó fenébõl tudja õ, hogy más szervezetére hogyan hat?
Nincs olyan, hogy A nõk és A férfiak. Ne általánosítsunk! Mindkét nemben bõvel van ellenpélda. Én nõ vagyok, mégis zokszó nélkül megértem, hogy panaszaid vannak, és ha én lennék az édesanyád vagy az osztályfõnöknpd, akkor természetesnek venném, hogy ha görcsölsz, akkor pihensz. Empátia, megértés, tolerancia. Azok a nõk, akikrõl írsz, önzõ, mindent csak a maguk szemszögébõl nézõ emberek. És vannak ám ilyen férfiak is! A nagyapámnak soha nem fájt a feje, amikor másnak fájt - anyám migrénes volt -, akkor azzal intézte el, hogy neki bezzeg sose fájt; ha nekem tizenévesen fájt a lábom, akkor azzal intézte el, hogy nekem nem fájhat még semmim, mert nagyon fiatal vagyok...na, ez az érzelmi szegénység és az önösség és a csõlátás jele - az ilyen ember, legyen akár férfi, akár nõ, mindent csak a maga szemszögébõl néz. Ha neki nem fáj, akkor másnak sem fájhat, és ha mégis fáj, akkor "biztos" (ez viszont már nem csak bizalmatlanság, de egyenesen rosszindulat!) csak ki akar bújni a munka alól, csak ezt vagy azt nem akar megcsinálni. Nyugi, vannak más típusú emberek is, csak neked úgy látszik, még nem volt hozzájuk szerencséd. Jobbulást! :)
szia! Én megértelek téged. Én is úgy vagyok, ha megjön - fogamzásgátló mellett is! - hogy majd' le szakad a derekam, és a 2 lábam. Oda sugárzik nekem le a fájdalom kezdetektõl. Ráadásul, mióta szedem a tabit, a fejem is fáj. Addig nem fájt... és 8 napig tart a menzeszem, irtó erõsen. De nekem a mozgás jó rá szerencsére. Itthon már megszokták, hogy mondom, hogy leszakad a csont a lábamról, fõleg a 2 combomban fáj, meg a derekam hátul. De nem hiszem, hogy átérzik, mert a legtöbb nõnek nem ott fáj. Én sem szedek fájdalomcsillapítót rá, mert szerintem nagyon károsak. Végül is, semmire sem szedek fájdalomcsillapítót... Ezt valahogy ki kell bírni, hisz nõk vagyunk. Aki meg ezt kétségbe vonja, hogy fáj, azzal meg ne törõdj!
A kérdező hozzászólása: Én is ilyen voltam korábban, de mivel orvosról orvosra jártam és mindig csak a fájdalomcsillapítókat etették velem, aztán egyszer túladagolásom volt... akkor döntöttem úgy, hogy fogamzásgátlót fogok szedni, ami szerencsére csökkentette a fájdalmat. Ez azt jelenti, hogy nincs már egész 1.-2. nap hasmenésem, nem szédelgek egész nap és nem sírok, fetrengek a fájdalomtól - korábban ez volt. Most már csendesen, néha kicsit sziszegve, de elviselem.
Mert azt hiszik hogyha nekik nem fáj akkor neked sem fájhat annyira. Persze mindenkinek rossz, de akinek kicsit fáj szerintem az azt hiszi hogy másnak sem rosszabb ennél csak rájátszik meg sajnáltatja magát. De én megértelek mert én nem hogy néhány dolgot nem tudok csinálni ilyenkor, hanem egyáltalán semmit nem tudok az elsõ 2 napban. Még dolgozni sem. De valahogy körülöttem megértõ emberek vannak. Mondjuk munkahelyen az kellett hogy kétszer összeessek ilyenkor, de azóta ott is megérti mindenki hogy nem bírom bármennyire is akarom.
A kérdező hozzászólása: 10:23-as, megértelek. Nálam is ugyanez a helyzet. :(
A kérdező hozzászólása: Mondtam, hogy a kötelezõ dolgaimat ellátom. Viszont ilyenkor nem megyek az elsõ 1-2 napban szórakozni, nem szeretem, kényelmetlen 2-3 óránként wc-re futkoznom. De ugyanúgy egyetemre járok, tanulok, dolgozok, takarítok, bármit. De a szórakozás rész helyett ilyenkor inkább itthon maradnék, mert értek már kellemetlen meglepetések ez miatt. Igen, ott a pont: a nõk sokkal gonoszabbak, mint a férfiak. Érdekes, mert nekem nõként sosem jutna eszembe más fájdalmán gúnyolódni és direkt látványosan lesz*rni, hogy rossz neki. A nõgyógyászról pedig: kb már 50x voltam, 4-5 nõgyógyásznál. Mindegyik hazaküldött egy fájdalomcsillapítóval, ami mellesleg semmit nem ért, aztán menjek Isten hírével! Így oldották meg a gondjaimat.
"Hát én elmentem orvoshoz, kezelnek is, de néha olyan erõsen fáj, hogy az már borzalom. És hát másokat egy csppet sem tudja érdekelni, hogy rajtuk kívûl van élet, és nem mindenki szorozatgyártmány." - de te legalább elmentél ;)
Óh, látod, meg is jöttek az ilyen nõk :D Pontosan ez a felfogás miatt. Akkor én most - mivel volt annyi eszem és végigolvastam, nem ragadtam le a kérdés címénél -, kommentelném az egészet a kedves válaszolók felé is. 1, Tényleg vannak olyan esetek, amikor mindenféle nõgyógyászati gond nélkül is SZARUL tud lenni az ember. Nekem sem szokott semmi gondom lenni menstruációkor, de bizony egy évben egyszer elõfordul hogy még ülni sem bírok olyan rosszul vagyok. Tehát LÉTEZIK ilyen. 2, Úgy hogy megvan, nemcsak hogy úszni egészségtelen, de belegondolva picit undorító is egy olyan medencében úszni, amibe belemenstruált valaki. Lehet finnyásnak nevezni. Tehát kedves kérdezõ, ne foglalkozz az ilyen nõkkel. Alapjában véve nem azért szemetek mert nem tudják milyen érzés, hanem mert valakin mindig ki kell tölteni ha a férjnek éppen egy hete nincs kedve szexelni... :)
Hát én elmentem orvoshoz, kezelnek is, de néha olyan erõsen fáj, hogy az már borzalom. És hát másokat egy csppet sem tudja érdekelni, hogy rajtuk kívûl van élet, és nem mindenki szorozatgyártmány.
A kérdező hozzászólása: Az úszásról meg annyit, hogy nem csak a fájdalomról van szó, hanem sokkal nagyobb a fertõzésveszély olyankor, ha pl uszodába megy az ember. És ha diplomával valaki ennyit nem képes belátni, hogy ezzel az egészségünket is veszélyezteti, az elég szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Heh, kapom sorban a nõi válaszokat. :D Folytatódik a leosztás. Köszönöm. Egyébként a kötelezõ feladataim ugyanúgy ellátom, nem állok le egy napra sem ez miatt, de azért a saját családom megérthetne.
A kérdező hozzászólása: Attól még belegondolhatnának, hogy van, akinek fáj. Nem mindig csak magukból kell kiindulni, felfoghatnák. Érdekes, hogy pont a nõk a kegyetlenek, a gonoszak - az élet más területein is.
Egyetértek az elõttem szólóval! Azzal a kiegészítéssel, hogy ezek a nõk (sõt a nõk többsége) rivalizál a másikkal és úgy gondolják, ha keménynek mutatkoznak, akkor attól jobb nõk lesznek. A másik pedig a mai divat, hogy a menstruáció semmiség, olyan, mint a többi nap, nem történik semmi. Ennek a felfogásnak köszönhetõen jóval több a menstruációval összefüggõ probléma (és a nõiséggel is), mint azoknál a társadalmaknál, ahol a test változásait igenis figyelembe veszik. Bizony a menzesz járhat nagyon is durva fájdalommal, nyomott közérzettel, egyéb problémával. Persze természetes állapot, de erre azt mondom, hogy a szülés is az és mégsem rohangászunk és tesszük a napi rutint, miközben szülünk. A mestruáció a regenerálódás fázisa, a szervezet felkészül az új élet befogadására. Ennek megvan a lélektani háttere is. Igenis add meg magadnak azt a kis idõt ilyenkor, amikor pihizhetsz, egy picit magadban lehetsz. Sokkal jobb lesz a közérzeted. Az uszodás dolog pedig felháborító. Én biztosan panaszt tennék ellene, mert egészségkárosító hatása van az én kontómra. Senki sem kötelezhet a tampon használatára. Nem szabad, hogy ennek a nyomásnak engedjetek. Nagyon sok nõorvos ellenzi a tampon használatát, pláne a fürdést vele. Neked még küldetésed van, gyermeket kell szülnöd, egy esetleges fertõzés téged terhel, nem a kedves tanárnõt, aki tudatlanságáról és tájékozatlanságáról levizsgázott elõttetek. A lehurrogó nõkkel pedig nem kell foglalkozni. Náluk egyfajta félreértelmezett keménység van a háttérben, aminek az alapja a rivalizáció, vagy életükben nem éltek át még erõs fájdalmat, emellett komoly hiányosságaik vannak az egyik legfontosabb nõi érzelem, az empátia terén. Sajnálom, hogy a családod nõi tagjaira is ez jellemzõ. Ha ennyire hiányzik az együttérzés és a bizalom, hogy valóban fáj és nem hazudsz ezzel kapcsolatban, akkor sajnos valószínû más dolgokkal kapcsolatban is ilyenek lehetnek. Az ember a családját nem válogathatja meg csak a barátait... A lényeg, hogy a barátod megértõ és figyelmes, bizonyára te is az vagy vele szemben, ha bármiféle pasis nyûgje van neki is. Ez a szeretet, a bizalom, a kölcsönösség és az egyenrangúság alapja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!