Találatok a következő kifejezésre: Miert faj az elso (45 db)

Miért fáj az első szex? Fizikai vagy lelki okok?

Legjobb válasz: mind fizikai, mind lelki okok miatt is... fizikai okok: a szûzhártya átszakadása, elvileg nem ez jár a legnagyobb fájdalommal, van, akinek már gyerekkorában elszakad magától,és észre sem veszi...inkább az okoz fájdalmat, hogy valami termetesebb dolog hatol a hüvelybe az addig megszokottnál, így életében elõször kell gyorsabban és jobban tágulnia, ez erõs feszítõ,égõ érzést okozhat az elején, de ha elég nedves a lány, akkor könnyebben és gyorsabban megy a tágulás, hamarabb múlik el a fájdalom lelki okok: ha a lány fél, szorong az elsõtõl, nem tudja elengedni magát kellõképpen, nem fog felizgulni eléggé, nem nedvesedik be megfelelõ mértékben, nem ernyednek el az izmai, hanem ellenkezõleg, megfeszülnek a behatoláskor, ami sokkal kellemetlenebbé teszi azt, mint amilyen mellesleg lehetne... a lehetõ legrosszabb esetben felléphet a hüvely görcsös összehúzódása(vaginizmus), ami már a fiúnak is fájdalmas...gyakorlatilag összeragad a két fél... Ezek miatt fontos, hogy a lány egy türelmes,figyelmes partnerrel veszítse el, akivel teljes a bizalom és már nincsenek elõtte gátlásai, és csak akkor ha már érettnek érzi magát, ne kényszerbõl, mert az elsõ alkalom meghatározhatja a szexuális szokásait egész életére...

mind fizikai, mind lelki okok miatt is... fizikai okok: a szûzhártya átszakadása, elvileg nem ez jár a legnagyobb fájdalommal, van, akinek már gyerekkorában elszakad magától, és észre sem veszi...inkább az okoz fájdalmat, hogy valami termetesebb dolog hatol a hüvelybe az addig megszokottnál, így életében elõször kell gyorsabban és jobban tágulnia, ez erõs feszítõ, égõ érzést okozhat az elején, de ha elég nedves a lány, akkor könnyebben és gyorsabban megy a tágulás, hamarabb múlik el a fájdalom lelki okok: ha a lány fél, szorong az elsõtõl, nem tudja elengedni magát kellõképpen, nem fog felizgulni eléggé, nem nedvesedik be megfelelõ mértékben, nem ernyednek el az izmai, hanem ellenkezõleg, megfeszülnek a behatoláskor, ami sokkal kellemetlenebbé teszi azt, mint amilyen mellesleg lehetne... a lehetõ legrosszabb esetben felléphet a hüvely görcsös összehúzódása(vaginizmus), ami már a fiúnak is fájdalmas...gyakorlatilag összeragad a két fél... Ezek miatt fontos, hogy a lány egy türelmes, figyelmes partnerrel veszítse el, akivel teljes a bizalom és már nincsenek elõtte gátlásai, és csak akkor ha már érettnek érzi magát, ne kényszerbõl, mert az elsõ alkalom meghatározhatja a szexuális szokásait egész életére...
Fizikai okok miatt van konkrétan a szûzhártya átszakadása de más okai is vannak.
Én csak azt szeretném elmondani, hogy aszûzhártya átszakadása nem jár feltétlenül fájdalommal. Van akinek már rég elszakadt sport vagy tánc közben és észre sem vette. A hüvelyedbe az elsõ alkalommal egy sokkal nagyobb tárgy hatol bele, mint amit eddig megszokott, tehát jobban kinyúlnak az izmok, de ha elég nedves avgys, akkor túl lehet élni :) ;-)

Akik császárral szűltek miért fáj az első együttlét?

6 hete szűltem császárral és olvastam higy sokaknak fájdalmas volt az elsö együttlét.de mi fájt?Miért?

Legjobb válasz: Nekem nem fàjt egyàltalàn.Persze òvatosabbak voltunk azèrt!Viszont nagyon szàraz a hüvelyem szülès òta(20òràt vajudtam tolòfàjàsokig vègûl csàszàr lett),meg szûkebbnek èrez a pàrom.Nem tudom mièrt.

Nekem nem fàjt egyàltalàn.Persze òvatosabbak voltunk azèrt!Viszont nagyon szàraz a hüvelyem szülès òta(20òràt vajudtam tolòfàjàsokig vègûl csàszàr lett), meg szûkebbnek èrez a pàrom.Nem tudom mièrt.
Egyáltalán nem fájt. Viszont nedvesedni hónapokig nem tudtam, sikositót használtunk.
Elsõnél nem fájt, másodiknál fájt az elsõ jópár alkalom, nem tudom, hogy pontosan miért, de aki császárral szül neki sem marad érintetlenül odalent minden, mert a doki kitágít, hogy a gyermekágyi vérzés szabadon tudjon távozni. De sokan vagyunk akik vajúdnak császár elõtt, akár az utolsó pillanatig!
Nekem vegkepp nem fajt. Szules elott mar par hettel nem is voltunk egyutt es utana a hat hetet megvartuk es megis meglepetesemre olyan kellemes volt es konnyen ment mintha nem is lett volna semennyi kihagyas. Fajdalom meg vegkepp nem volt. En nem vajudtam mert mihelyst tagulhattam volna vagy barminrendesen beindulhatott volnanrossz lett a szivhang es azonnal toltak.
én úgy tudom nem szülés módjától változnak a dolgok. egyszerûen a hormonális változások, a szoptatás stb, miatt szárazabb az ember, és igen, én is úgy éreztem mintha újra szûz lennék, mégcsak nem is 1 alkalommal...császáros voltam.
Nekem az elsõ nagyon kellemetlen volt, nyilalgatott a sebem környékén és belül valahol a méhszájamnál is. Az utána következõk már sokkal jobbak voltak, persze óvatosan csináltunk mindent.
Nekem is fájt az elsõ két együttlét, nagyon száraz voltam, kellett síkosító bõven. Mondjuk mi kicsit hamarabb próbálkoztunk, 4 és 5 héttel a szülés után. Illetve én nagyon féltem tõle, hogy fájni fog a méhem az összehúzódásoktól a varrat miatt, ez nagyon visszafogott :( Nem tudom, hogy közrejátszott-e, hogy 11 órát vajúdtam, többször tágítottak kézzel és már tolófájások voltak, mikor mégis császár lett... A hat hetes kontroll után azonban már minden a régi volt :)

Miért fáj az első szex a nőknél?

Legjobb válasz: Mert tágul a hüvely.

Mert tágul a hüvely.
Mert átszakad a szûzhártya.
mert czwáj
mert tágul a hüvely. A szülés is azért fáj.
te sem figyeltél biosz órán :D -.-'''
tegnap 16:34 Ugye még nem szültél?... Ott a méhnyak tágul, ez okozza a fájásokat... A szüzesség elvesztése teljesen más dolog...

Miért fájt az első pár ujjazás?

sokan mondták ,hogy azért mert nem nedvesedtem eléggé...ez nem igaz mert nedves voltam nem kicsit:)nem voltam feszült se ideges

Legjobb válasz: átszakadt a szûzhártyád.

átszakadt a szûzhártyád.
Ha nedves voltál, akkor valószínüleg csak a szûzhártyád átszakadása miatt fájhatott. Amikor én ujjaztam magamat elõször, hiába voltam nedves, és a szûzhártyám sem szakadt át, és nagyon fel is voltam izgulva, mégis kellemetlen volt. Meg kell szokni, nameg aztán ki is kell tágulni. Tehát ez természetes, az elsõ néhány nekem is fájt :)
Én már élek szexuális életet, felnõtt nõ vagyok, de így is van hogy vagy az ujjazás, vagy az elsõ pár lökés a szerszámmal nem esik jól, aztán "bejáratódik" és jó lesz. A nõknek agyban is fel kell izgulni és testileg is szerintem. :) 36/nõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az értelmes válaszokat:)

Az miért van hogy nekem nem fájt az első? 18L

Legjobb válasz: Mert minden test különbözik. Van akinek fáj, van akinek nem.

Mert minden test különbözik. Van akinek fáj, van akinek nem.
pina tumirtod volt
nekem sem fájt. csodálatos volt :) 19L
elõtte esetleg már ujjazott, és kitágult a hártyád, vagy el is szakadt. illetve alaposan elõkészített, kinyalt, síkos voltál, esetleg egy orgazmusod is volt, és még annak a hatása alatt voltál :-)
Sok mindentõl lehet. Lehet, hogy már korábban elszakadt a szûzhártyád, vagy eléggé kitágult ahhoz, hogy most ne fájjon. Tamponhasználat, torna, önkielégítés... Alkati sajátosság is lehet. Van olyan nõ, akinek szinte nincs is szûzhártyája, vagy olyan rugalmas, hogy épen marad, nem szakadozik be nemi aktus hatására sem. Inkább örülj neki, szerencsés vagy! Nekem borzaszóan fájt többedik alkalomra is. 27/N
Az én barátnõmnek sem fájt az elsõ, szerintema azért is lehet, mert nincsa nagy farkam. :)
Sok dolog miatt nem fájhatott az elsõ.

A fiúknak is fáj az első alkalom? :D és miért?

Legjobb válasz: az ilyen kérdések fájnak

az ilyen kérdések fájnak
Az nem , de ez a kérdésed igen!
Fál. A mai lányok kiábrándítóak.
Nincs semmi olyan a szerszámon aminek fájnia kellene. Nem úgy mint a lányoknál, nekik egy szûk helyre kell betuszkolni valami nagyobbat, a srácnak viszont csak akkor fájhat, ha fitymaszûkülete vagy valami hasonló van.
Végülis fájhat, ha nagyon száraz és szûk a lány. Nálunk legalábbis már többször volt olyan, hogy egyáltalán nem voltam nedves, és fájt a barátomnak, nem tudom ez mennyire egyedi. De ez független attól, hogy elsõ alkalom-e vagy nem.
Igen, hagytam magam mivel ha rajtam múlna nagyon kevésszer lenne csak szex, ugyanis én nem igénylem. A barátom viszont igényli, úgyhogy néha beadom a derekamat akkoris ha nincs kedvem. Persze fájt nekem is, de csak az elején, utána minden oké volt.
Nem tudom, még szûz vagyok, sosem toltak bele semmit a seggembe. 28/f FGF
Egyáltalán nem nedevesen akartatok sexelni? De az neked is fájt volna! Hány évesek vagytok? Hagytad volna magad szárazon megdugni? Az azt jelenti nem voltál felizgulva!
talán mert így is van! Dr. Hamvai is megmondta! "sokan azt hiszik, hogy a pénz mozgatja a világot. A nagy ló[email protected] A sex a lelke mindennek!" Gondolj csak bele! Összejössz egy sráccal, szar a sex, akkor bizony másik srácot fogsz keresni. De az hogy nem a központi kérdés az életedbe, ezt megértem. Nyilván vannak fontosabb dolgok az életben, mint [email protected] éjjel-nappal....
Akkor az baj, hogy amióta elvesztettem a szüzességem éjjel-nappal szexelnék legszívesebben?
Fáj... De hogyha követ dobsz rá, akkor méginkább. Ezért szeretünk dugni...
nem nem nem
Hát ha egy férfi nyomja a csajszit akkor nem fáj, esetleg az ilyen aszexuálisoknál (lásd elõbbi válaszok), viszont más részrõl egy meleg biztos tudna válaszolni ;)
Uramisten.. hogy lehet ilyet kérdezni?:DDDDD jóhogy nem fáj omfg.. másik kérdésed milesz? MIaz a fehér ami kijön a fütyimbõl? Tej [email protected], nem?:D IDd meg!
Persze hogy fáj.... ha a csajnak is az elsõ alakalom akkor a fiúnak is fáj mert össze vissza karmolja harapja fájdalmában a fiút.
Egy hús-vér férfi reszel még ha fáj is neki! Töketlennek nem jár mindzsó.
De, egyet töröltek, de nem lényeges végülis. :)
Nem törölték, ott van az!
Világos! Ahogy Nektek jó. Csak gondoltam sikosítóval kellemesebb, mindegy, bocs! Én sem tudom miért törölték, de szokott olyan lenni hogy eltûnik és újra elõbújik 1-1 válasz!
Persze, fõleg ha még nagyon feszesek a záróizmai, de jobb lesz idõvel;)
FAKE.
Dehát én nem azt mondtam, hogy szar a szex, hanem hogy nincs akkora libidóm mint a barátomnak! Szerintem MINDENKINEK vannak olyan idõszakok az életében, amikor a szex az utolsó dolog amit mûvelni akar... Nálam most ez a helyzet, de mivel nem akarom elveszíteni a barátomat, ezért figyelembe veszem õ mit szeretne, és hajlandó vagyok kompromisszumra. Még mindig jobb, mintha [email protected]ám, és emiatt más nõ karjaiban kötne ki. A síkósítóval meg bohóckodik a fene, csak néhányszor fordult ez elõ, nem rendszeres eset. Nem tudom amúgy mit kell ezen így meglepõdni, nem haltunk bele, és közben mindig rendesen benedvesedtem. Amúgy nem értem miért törölték az elõzõ hozzászólásomat, egyáltalán nem volt provokatív....
Értem! De akkor miért nem hasznááltok sikosítót! Mindkettõtöknek kellemesebb lenn, mint hogy durrbelebumm módjára szárazon szeretkezni! Vagy elõtte megnyálaz (puncinyalás) és úgy akkor más, mert nem teljesen száraz?
Milyen rossz lehet egy aszexuális barátnõ...
nem b..szni, hanem szeretkezni kell.Ha a fiú kedvesen kényezteti a lányt, símogatja, csókolja, becézgeti, nyalogatja, stb.és a lány átadja magát és mindezt élvezi, akkor a lány benedvesedik és az elsõ alkalom sem fáj sem a lánynak, a fiúnak meg még kevésbé.Természetesen síkosítót is lehet használni, ami lehet ízesített finom ízû is.A kellemetlenség akkor adódhat-elsõ alkalommal a lány esetében-ha a fiú szerszámja nagy.Nekem fájt, mert a férjemé 22 cm.

Hallottam olyat, hogy fiúnak valami miatt fájt az első. Ez lehetséges? Miért? Úgy tudtam fiúk mindig élveik.

Legjobb válasz: Hát, ha lányka betoppanó apja hátbavágja, na akkor fájdalmas.

Hát, ha lányka betoppanó apja hátbavágja, na akkor fájdalmas.
Fitymaszûkület.
Az hogy az elsõ fájt neki, lehetséges. Bár nem azért, mert az az elsõ. Amúgy meg nem vagyunk robotok. Mi sem élvezzük mindig. 1000 oka lehet amiért nem. Fáradtság stb...
A kérdező hozzászólása: a normális választ köszönöm!:) 1000oka van? legalább kifejtenél párat? ha oda kerülök én azt szeretném, hogy neki tökéletes legyen.:) kommentek még jöhetnek
Ez nem igaz! Nem fájhat a fiúnak az elsõ, esetleg ha valami baja van.
van akinél a fityma kicsit hozzá van nõve a makkjához és szex közben elszakad és az fáj
Akkor is fájhat, ha a lány túl száraz, nem nedvesedik eléggé és a behatolásnál a fiúnak (hozzáteszem, a lánynak is), akkor fájhat.
én barátomnak is fájt egy picit, de nem nagyon azt mondta :) pedig nagyon gyengéd volt
még az is lehet h a lány hüvelye szûk (szal itt nem azért fájt a fiúnak, mert az elsõ alkalom volt)

3napja nagyon fáj az első 4 fogam alul-felül ha iszom, miért?

szobah?mérsékleten tárolom a taát amit megf?zök és ha abbol iszom érzékeny-fájnak a fogaim,de csak az els? 4.Eddig is igy ittam és semmi baj nem volt.Mit okozhatja,mit csináljak?

Legjobb válasz: Szülés alatt nagy az esélye, hogy elromlanak a fogak. A tiéd most érzékeny lett nagyon, el kéne menni megmutatni egy orvosnak, nehogy rohamosan szuvasodásnak induljon, és fogvesztés legyen a vége!

Szülés alatt nagy az esélye, hogy elromlanak a fogak. A tiéd most érzékeny lett nagyon, el kéne menni megmutatni egy orvosnak, nehogy rohamosan szuvasodásnak induljon, és fogvesztés legyen a vége!

Az elsõ szex meg volt, véreztem is meg minden, de a második is ugyan ugy fájt mint az elsõ kb. Mi lehet a baj vagy miért van miért fáj még mindig?

Legjobb válasz: Esetleg korán hatol be, túl nagy, és/vagy nem várt pár napot a második elõtt. Igy elsõ tippre. (túl kevés infót irtál!) Egyébként az is fontos lenne, hogy hány évesek vagytok

Esetleg korán hatol be, túl nagy, és/vagy nem várt pár napot a második elõtt. Igy elsõ tippre. (túl kevés infót irtál!) Egyébként az is fontos lenne, hogy hány évesek vagytok
A kérdező hozzászólása: sztem egy hónap el telt utána miután ujra csináltuk én 16éves õ 17
kevés elõjáték
lehet, hogy nem volt elég "csúszós" de egyébként embertõl függ, nekem még a harmadik is ugyanúgy fájt, lehet neked is kell egy kis idõ, hogy minden tökéletes legyen. :) lehet, hogy csak kicsit érzékenyebb vagy...
nincs éles határ h meddig fáj és mikortól nem (lehet h nem izgultál fel eléggé, vmiért nem nedvesedtetek be, vagy a testednek ennyi idõ még kevés volt h hozzászokjon) óvatosan kell csinálni és nem lesz probléma :)

Miért van ez, hogy az első nem fájt, a második viszont ilyen rosszul sikerült?

Nemrégen vesztettem el a szüzességemet. Az els? aktus egyáltalán nem fájt, viszont mikor másnap is megpróbálkoztunk vele folyton kicsúszott, egyszer?en nem tudtam rendesen bevezetni a hüvelyembe, amikor pedig mégis sikerült úgy belém nyilallt a fájdalom, hogy inkább abbahagytuk az egészet.

Legjobb válasz: Szia. Elõször is gratula!!!:) 2.Én úgy gondolom,hogy azért csúszkált ki a partnered,mert kellõen nedves voltál,ami az aktushoz,hogy majd késõbb ne fájjon,elengedhetetlen.Az én férjem is kiszokott néha napján csúszni,pedig 8 év alatt napi rendszerességgel már nem elõször "koptatjuk" egymást.;) 3.Hülyének lehet nézni,de hallottam már arról,hogy a szûzhártya az elsõ aktusnál az aktus gyors lefolyása,és az izgalom hatására,ha egyébként is különösen ruganyos(pl.könnyen felhelyezted még szûzként a tampont),nem szakad el,vagy csak részlegesen,majd a következõ aktus során szakad el teljesen,és ez már fájdalommal jár. Én az elsõ együttlétünkkor(pedig a párom egy nagyon tapasztalt férfi) elvesztettem a szüzességem,és igen fájdalmas volt a megfelelõ "elõkészítés" dacára és eléggé véreztem is,de vártunk pár percet,és a következõ szeretkezésünkkor ugyan éreztem még kis kellemetlenséget,de a gyönyör felülmúlta azt. Sztem nálad is hasonló lehetett,mint 3.-ban leírtam. Azt javaslom,hogy a következõ együttlétkor a párod a végletekig izgasson fel,és csak úgy hatoljon beléd,ahogy Te engeded neki,és ha úgy érzed,hogy most fáj egy kicsit,akkor ott álljatok meg,és lazulj el,amennyire csak bírsz,és szépen fokozatosan mehet tovább...:) De!Ha úgy érzed,hogy nem vagy elég nedves,mert sok nõnél van ilyen,nem ciki,nem szégyen,akkor érdemes az óvszer mellé síkosító krémet használni,amivel sokkal könnyebb lesz a behatolás! Sok sikert!

Szia. Elõször is gratula!!!:) 2.Én úgy gondolom, hogy azért csúszkált ki a partnered, mert kellõen nedves voltál, ami az aktushoz, hogy majd késõbb ne fájjon, elengedhetetlen.Az én férjem is kiszokott néha napján csúszni, pedig 8 év alatt napi rendszerességgel már nem elõször "koptatjuk" egymást.;) 3.Hülyének lehet nézni, de hallottam már arról, hogy a szûzhártya az elsõ aktusnál az aktus gyors lefolyása, és az izgalom hatására, ha egyébként is különösen ruganyos(pl.könnyen felhelyezted még szûzként a tampont), nem szakad el, vagy csak részlegesen, majd a következõ aktus során szakad el teljesen, és ez már fájdalommal jár. Én az elsõ együttlétünkkor(pedig a párom egy nagyon tapasztalt férfi) elvesztettem a szüzességem, és igen fájdalmas volt a megfelelõ "elõkészítés" dacára és eléggé véreztem is, de vártunk pár percet, és a következõ szeretkezésünkkor ugyan éreztem még kis kellemetlenséget, de a gyönyör felülmúlta azt. Sztem nálad is hasonló lehetett, mint 3.-ban leírtam. Azt javaslom, hogy a következõ együttlétkor a párod a végletekig izgasson fel, és csak úgy hatoljon beléd, ahogy Te engeded neki, és ha úgy érzed, hogy most fáj egy kicsit, akkor ott álljatok meg, és lazulj el, amennyire csak bírsz, és szépen fokozatosan mehet tovább...:) De!Ha úgy érzed, hogy nem vagy elég nedves, mert sok nõnél van ilyen, nem ciki, nem szégyen, akkor érdemes az óvszer mellé síkosító krémet használni, amivel sokkal könnyebb lesz a behatolás! Sok sikert!
egyetértek az elõttem szólóval, sok sikert a következõhöz:) !
Nem voltál eléggé nedves, nem voltál eléggé ráhangolódva. Van olyan, akinek még a 4. alkalommal is vérzése van közben, vannak masszív hártyák
Miután elveszíted a szüzességed, az elsõ néhány együttlétnél természetes, hogy elõfordulhatnak ilyen kellemetlenségek.Nekem az elsõ fájt, meg véreztem is, sõt utána még a következõ szeretkezés is hasonló volt, akkor is picit vérzett.Mondhatom, hogy nekem két alkalom kellett a teljes "átszakadáshoz", legalábbis erre tudok gondolni:) Nyugodj meg, lazulj el, és bízd magad a párodra!Pettingeljetek sokat, hogy még jobban kitapasztaljátok, mi okoz örömet a másiknak, utána ismét próbálkozzatok.Hidd el, akkor sokkal jobban fog sikerülni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!