Találatok a következő kifejezésre: Miert faj az (742 db)

Miért van az hogy egyeseknek fáj a hasuk mikor megvan nekik? Miért fáj az? És másoknak miért nem?

Borzasztóan szokott fájni a hasam amikor megjön annyira hogy már az egész derekam is fáj...miért van ez? nekem miért fáj ennyire? mien gyógyszert javasoltok ami hatna rendesen? algo flex m nem hat, nospa sem...

Legjobb válasz: Ez egyéni dolog. Olyan, hogy sokan pl. frontérzékenyek, de van akinek meg sem kottyan.

Ez egyéni dolog. Olyan, hogy sokan pl. frontérzékenyek, de van akinek meg sem kottyan.
Függ a fájdalomküszöbtõl, attól, hogy milyen erõs a méhtevékenység menzesz alatt, stb. Sok összetevõs dolog ez. Idõnkét vm szervi baj, pl ciszta, endometriózis is lehet a háttérben, ezért a fájdalmas menzeszt mindig érdemes kivizsgáltatni. Nekem is nagyon erõs görcseim voltak, aztán szülés után megszûntek - mással sajna nem tudlak biztatni... Addig is marad a gyógyszer, nekem anno az algopyrin+no-spa kombináció hatott, de csak ha együtt vettem be.Orvos írhat fel erõsebb görcsoldót, fájdalomcsillapítót (régebben volt pl a Meristin, ez nemtom kapható-e még, vagy fájdalomcsillapítóból cataflamot szoktak írni, mindkettõ vényköteles.)

Miért fáj az anális közösülés, ha eddig nem fájt?

Volt egy eset, mikor bodult állapotban análisan csináltuk a párommal, és mivel eddig nem volt vele problémám, s?t kezdett egyre inkább tetszeni, így kicsit bekeményítettünk. Az történt, hogy hirtelen elkapott minket a hév, és egy mozdulat alatt iszonyat fájdlmam volt. /sírtam, stb.../ Azóta többször probálkozunk nagyon gyengéden, de mikor elérünk egy bizonyos "szintet" ugyanaz a fájdalom, pedig már tényleg ovatosak vagyunnk vele, mint a lassított felvétel. Orvoshoz kéne forduljak? Ez már több mint 5 honapja történt...

Legjobb válasz: Gondolom, az ominózus esetnél elrepedt a záróizom, és most a heg mentén nem olyan rugalmas, mint eddig, az okozza a kellemetlen, fájó érzést. Nem árt orvoshoz fordulni vele, mivel késõbb lehet, hogy nem csak akkor okoz fájdalmat, ha a pasid se.ggbe akar rakni, hanem mondjuk székletürítéskor is. (Mondjuk nem tudhatom, melyik fordul elõ sûrûbben.) Addig vagy hanyagoljátok az együttlét ezen formáját, vagy vedd tudomásul, hogy az anális szex igenis jó, az élvezetek csúcsa, és a bevállalós csajok mind csinálják, spriccelve élveznek tõle, és elõjáték nélkül vágódnak bele a 40 centis brébe valaggal. Ha fáj, NEM KELL csinálni. Vagy csináld, és akkor mosolyogj.

Gondolom, az ominózus esetnél elrepedt a záróizom, és most a heg mentén nem olyan rugalmas, mint eddig, az okozza a kellemetlen, fájó érzést. Nem árt orvoshoz fordulni vele, mivel késõbb lehet, hogy nem csak akkor okoz fájdalmat, ha a pasid se.ggbe akar rakni, hanem mondjuk székletürítéskor is. (Mondjuk nem tudhatom, melyik fordul elõ sûrûbben.) Addig vagy hanyagoljátok az együttlét ezen formáját, vagy vedd tudomásul, hogy az anális szex igenis jó, az élvezetek csúcsa, és a bevállalós csajok mind csinálják, spriccelve élveznek tõle, és elõjáték nélkül vágódnak bele a 40 centis brébe valaggal. Ha fáj, NEM KELL csinálni. Vagy csináld, és akkor mosolyogj.
Fúúúúúúj!! A f*sznak nem a p*csában van a helye!!! Egyébként menj el orvoshoz, nagy is lehet a baj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nemtudom mi probléma van ezzel. Nem érzek máskor fájdalmat egyáltalán. Amugy meg nem tudom it kelle ezn fújjogni, mindenkinek szive-joga hogy azt tegye, ami neki tetszik. Ja, és már nem a bevállalos kiscsaj kategoria vagyok, mert immár 6 éves gyönyörû kislány édesanyja. Régen is csináltam már análisan, de elég ritkán, viszont párommal már az elejétõl kezdve, és nem is voltak eddig problémák. Mindeggy, azért köszönöm a válaszokat!

Miért fáj az ujjazás? Nektek soha nem fáj/fájt?

Legjobb válasz: nekem az elsõ pár fájt, amikor a barátom ujjazott, de egy idõ után õ is és én is belejöttünk. ettõl függetlenül a szex jobb.

nekem az elsõ pár fájt, amikor a barátom ujjazott, de egy idõ után õ is és én is belejöttünk. ettõl függetlenül a szex jobb.
attól függ mit ujjazok :D amúgy az ujjam még sosem fájt tõle.
nekem akkor ha nem vagyok eléggé beindulva, meg ha nem vágta le a barátom elõtte a körmét.
Mert egy újj nem olyan állagú, mint a farok, hanem kicsit durvább!:) ))

Miért fáj az emberek feje front esetén?

Mármint nem az érdekel, hogy "mert frontérzékenyek", hanem h konkrétan mi idézi el?? A légnyomás? Az lakásban miért marad meg?

Legjobb válasz: A légnyomás miért marad meg? Mert ugyanannyi levegõ van feletted kint és bent is. Egyébként ha veszel Béres Antifrontot, nem fáj.

A légnyomás miért marad meg? Mert ugyanannyi levegõ van feletted kint és bent is. Egyébként ha veszel Béres Antifrontot, nem fáj.
A kérdező hozzászólása: Jó, de ha van felettem 9 emeletnyi beton az nem csökkenti? A betonon keresztül is megmarad a nyomás? Illetve ez a légnyomás összenyomja a fejet és azért fáj, vagy miért? :)
Hatalmas légtömegekrõl van szó és magának a hõmérsékletnek a nagyobb ingadozásáról is, ezeket még a falakon át is érzékeli a szervezet.A fronthatások elsõsorban az idegrendszerre vannak hatással, ami az egész szervezetet befolyásolja.Hidegfrontnál például összehúzódnak az erek, görcsös fájdalma jelentkezhetnek és migrén, és még egyéb kellemetlenségek, ami egyénenként, alkalmanként eltérõ lehet.Igen, kicsit mondhatjuk úgy is, hogy az alacsony légnyomás "összenyom", Persze, ezt leginkább a vérnyomás ingadozásán keresztül és a nyomott hangulat által tapasztaljuk meg.

Miért fáj az embernek a feje a légkonditól?

Legjobb válasz: és miért fáj a torka is tõle? Én is feltettem volna a kérdést:(

és miért fáj a torka is tõle? Én is feltettem volna a kérdést:(
Akkor folytatom. Nekem az arcüregem és az ízületeim sem bírják. Sajnos emiatt már ott kellett hagynom egy munkahelyet. Állandóan folyt az orrom, begyulladt az arcüregem, fájt a térdem, könyököm és az egész hátam. Szerencsére ahol most dolgozok ott nincs ilyen légkondi így beteg sem vagyok már 1 éve. :) Amúgy a kérdésre válaszolva szerintem a légkondi összeszed mindenféle piszkot, szállóport, káros anyagot és nem szûri meg õket rendesen. Ráadásul ezt hûvös levegõvel nyomatják az emberre.
Nekem nem fáj tõle semmim. Klíma nélküli autóba pl be sem ülnék ilyenkor.

Miert fajt? Az este elkezdtem megujjazni egy fiu es annyira fajt, pedig be voltam nedvesedve elegge es mégis.

UGy erezdtem mintha karmolt volna.

Legjobb válasz: Vagy durva volt a fiú, és megsértett, vagy valami gyulladásod van és azért fájt.

Vagy durva volt a fiú, és megsértett, vagy valami gyulladásod van és azért fájt.
Lehet, hogy nagy volt a korme(valjuk be nem kellmes)vagy lehet, hogy szuz vagy es amiatt nem vagy elege kitagulva es azert fajt annyira.(bar inabb az elso)
A kérdező hozzászólása: a korme se volt nagy es nem vagyok mar szuz se....
Akkor valószínû a gyulladás. Ha legközelebb is érzed a fájdalmat, menj el nõgyógyászhoz.
Akkor valami fertozesrol lehet szo!Mindenkepp latogass meg egy nogyogyaszt!Sok sikert!:)
Ez nagy voltxD
A kérdező hozzászólása: koszii szepen a valaszokat:DxD

Miért fáj az ízlelõbimbóm? Csak egy de az barna is (Csak egy darab)

Pár napja kezdett el fájni, (de csak az az egy) akkor még nem láttam de ma megnéztem és barna is... Anyukám azt mondta, hogy lehet hogy azért van mert mindent forrón eszek. Ez igaz? Lehet ettõl?

Legjobb válasz: Begyulladt, és lehet attól valóban, hogy leforráztad. Mindenesetre amíg fáj, addig ne egyél túl meleg ételt, se túl hideget, és öblögesd a szád valami gyulladáscsökkentõvel, lehet Corsodyl pl., de akár sós víz vagy kamillatea is használhat.

Begyulladt, és lehet attól valóban, hogy leforráztad. Mindenesetre amíg fáj, addig ne egyél túl meleg ételt, se túl hideget, és öblögesd a szád valami gyulladáscsökkentõvel, lehet Corsodyl pl., de akár sós víz vagy kamillatea is használhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.. Mára már sokkal jobb lett. Már alíg érzem :)

Miért fáj az alhasam?

Nos abbahagytam a fogamzásgátlót 4 év után, március 23-án szedtem be az utolsó levelet, utána megjött ugye, viszont áprilisban már nem jött meg, utána pedig május 14-én jött meg úgy mintha még mindig szedném a gyógyszert, és most megint késik, kb 12-e fele kellett volna megjönnie ha még gyógyszereznék de semmi, még csak jele sincs, lehet megint kimarad egy hónap és pár napja az alhasam néha szurkál, hol középen hol jobb, illetve baloldalt, néha annyira hogy összegörnyedek, meg mintha folyamatosan éreznék valami tompa fájdalmat, természetesen elfogok menni orvoshoz, csupán kíváncsi vagyok hogy volt-e valakinek hasonló. 20/L

Legjobb válasz: Szia! Az elõfordul, hogy ha abbahagyod a fogamzásgátló szedését, nem áll be (rögtön) a ciklus! A fájdalom viszont szerintem nem lehet a bogyótól. Nekem sajnos így kezdõdött a "rémálom". Egyik nap arra ébredtem hogy iszonyúan fáj a bal oldalamon a hasam. Nem tudtam kiegyenesedni a fájdalomtól... Egybõl irány sürgõsségi!! 4 ultrahangot végeztek mire a doki kijelentette: "igen, igen, látok valamit..valószínû daganat" - ott helyben még fel sem fogtam hogy mit mondott. S mivel még szûz voltam csak az ultrahangra hivatkozhatott. Na, de nem akarom ragozni a témát. A lényeg, hogy a végén azt mondta: "mûteni kell!" Sajnos így is lett! Miután a kórteremben felébredtem a doki azt mondta: "sajnos ki kellett venni a bal petefészkedet és a petevezetõt is!" (az okozta a fájdalmat, hogy megcsavarodott s elzárta a petesejtek útját, a petefészkem meg ezért nagyon roncsolódott!) Közben a daganatról kiderült hogy "csak egy ciszta" volt, ami nagyon gyorsan nõtt (ezért nézték daganatnak)...1 hetet voltam kórházban. Most itt vagyok 17 évesen, de már csak 1 petefészekkel... :( Nem akarlak megijeszteni, de mielõbb menj el dokihoz... :) Jobb félni mint megijedni. (ezt már én is tudom..) Kívánom hogy ne legyen semmi komoly bajod, mielõbbi jobbulást!!! :)

Szia! Az elõfordul, hogy ha abbahagyod a fogamzásgátló szedését, nem áll be (rögtön) a ciklus! A fájdalom viszont szerintem nem lehet a bogyótól. Nekem sajnos így kezdõdött a "rémálom". Egyik nap arra ébredtem hogy iszonyúan fáj a bal oldalamon a hasam. Nem tudtam kiegyenesedni a fájdalomtól... Egybõl irány sürgõsségi!! 4 ultrahangot végeztek mire a doki kijelentette: "igen, igen, látok valamit..valószínû daganat" - ott helyben még fel sem fogtam hogy mit mondott. S mivel még szûz voltam csak az ultrahangra hivatkozhatott. Na, de nem akarom ragozni a témát. A lényeg, hogy a végén azt mondta: "mûteni kell!" Sajnos így is lett! Miután a kórteremben felébredtem a doki azt mondta: "sajnos ki kellett venni a bal petefészkedet és a petevezetõt is!" (az okozta a fájdalmat, hogy megcsavarodott s elzárta a petesejtek útját, a petefészkem meg ezért nagyon roncsolódott!) Közben a daganatról kiderült hogy "csak egy ciszta" volt, ami nagyon gyorsan nõtt (ezért nézték daganatnak)...1 hetet voltam kórházban. Most itt vagyok 17 évesen, de már csak 1 petefészekkel... :( Nem akarlak megijeszteni, de mielõbb menj el dokihoz... :) Jobb félni mint megijedni. (ezt már én is tudom..) Kívánom hogy ne legyen semmi komoly bajod, mielõbbi jobbulást!!! :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, viszont most eléggé rám ijesztettél, pénteken szaladok a dokihoz, az a biztos, köszi a választ.

Miért fáj az alhasam, ha "nagy wc-znem" kell?

Régebben is észrevettem, hogy ha nagyvécéznem kellett, akkor gyakran fájt az alhasam, mintha ott nyomna vagy nem tudom... Ez normális? Ott a méhem van, nem? Vagy mi köze a székletürítésnek az elöl-alul fájó hashoz? Most meg már vagy egy hete fáj, nem nagyon, csak észrevehető, hogy eddig nem volt, most meg folyamatosan fáj, akkor is ha nem kell székelnem, de ha erölködök picit , akkor mégjobban érzem, fáj. Most egy hete csak bal oldalon. Mi köze a beleknek, székletnek az alhashoz? 17L

Legjobb válasz: A kismedencében nem csak a méh,petefészek és a húgyhólyag van.Ott van a vastagbél alsó szakasza is.Ezért érezhetsz ott feszítõ fájdalmat,esetleg görcsöt székeléskor. Az,h most mitõl fáj 1 hete már más kérdés.Lehet valamilyen gyulladás a kismedencében(de akár ovuláció is- bár az 2-3 napnál tovább nemigen szokott fájni)és amikor székeléskor megfeszülnek az izmaid az fokozza fájdalmat.

A kismedencében nem csak a méh, petefészek és a húgyhólyag van.Ott van a vastagbél alsó szakasza is.Ezért érezhetsz ott feszítõ fájdalmat, esetleg görcsöt székeléskor. Az, h most mitõl fáj 1 hete már más kérdés.Lehet valamilyen gyulladás a kismedencében(de akár ovuláció is- bár az 2-3 napnál tovább nemigen szokott fájni)és amikor székeléskor megfeszülnek az izmaid az fokozza fájdalmat.

Miért fáj az alkarom? Mit tegyek? Pihentetéssel sok izmot fogok veszteni?

Már fél éve járok konditerembe edzeni, és néha-néha fáj bicepsz edzést?l az alkarom. Ritkán fordult el?, a francia rudas állo gyakorlatról átváltottam más bicepsz gyakorlatokra és megoldotta, most viszont egy pár edzés során szerintem túler?ltettem, és fáj a csuklom, alkarom. Nem akarok lesérülni, tudom, hogy pihentetni kell, ha nem akarok nagyobb bajt. Mennyi ideig pihentessem ill. 1-2 hét alatt sok izmot fogok veszíteni? Nem vagyok egy nagy izomkolosszus de azért büszke vagyok arra amit már elértem, és eddig egy edzést nem hagytam ki a heti 4-b?l. Másrészt, más testtájakra edzhetek, vagy teljesen álljak le addig az edzéssel? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Arra ne eddz, ami fáj, de lábra nyugodtan eddzél. 1-2 hét pihenõvel nem esel vissza.

Arra ne eddz, ami fáj, de lábra nyugodtan eddzél. 1-2 hét pihenõvel nem esel vissza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!