Találatok a következő kifejezésre: Miert erzi no (27 db)

Nincs kutyád. Vegyél egyet.
A kérdező hozzászólása: Bírom mikor valaki normális kérdést tesz fel és az ilyen tökéletesen kulturált emberek írnak valami b*szott nagy s*ggfejséget :) mikor esik le nektek végre, hogy ezzel csak magatokat minõsítitek?? :)
Bocs, hogy nem tudok választ adni, de 100%ban ebben a cipõben járok én is, ha vigasztal...
A kérdező hozzászólása: És am. van kutyám egy jól kifejlett Amerikai Stafford :)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Semmi gondd... azt hittem, hogy csak én vagyok így megzakkanva :S de látom nem :S huhh csak megoldódik valahogy a problémánk :S :)
Szia!Nálam is ez volt, szakítottam-amit nem bántam meg, mert valami hiányzott már a kapcsolatból, a szikra! Aztán kiderült, hogy hiába tepernék másik ember után... Szóval most egy újat kell találnom :-) Valami neked is hiányzik a jelenlegi kapcsolatodból, amit ha gondolsz megpróbálsz megtalálni benne és jobbá tenni a kapcsolatot...Vagy kilépsz belõle és bepróbálkozol a másik lánynál...De ki tudja abból mi lesz!23n.
Hokizz többet!!!!!!
Nekem apám azt tanácsolta, hogy maradjak a barátnõmmel.Ha túl szoros köztetek a kapcsolat, sokat vagytok együtt stb stb. mindig lesz másik lány aki abban a pillanatban érdekesebbnek/szebbnek tünik mint a barátnõd....aztán lecseréled rá, és rájössz, hogy benne meg mást nem szeretsz...és kezded elõrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, eléggé elgondolkodtatott :) jah és bunkókám oksi meg lesz a hokizás de a szád szélére verem ha nem gond :)
Mennyi ideje ismered õket? "Barátot" elõbb ismerted mint a barátnõt?
Fogalmazd meg mi az a dolog amit a másik nõben látsz és kívánsz, mi az a dolog amitõl, kell neked amikor vele vagy. aztán gondold végig mit jelent számodra a kedvesed akivel együtt vagy. Mit szeretsz benne, esetleg csak a szexet, vagy agyilag is egy hullámhosszon vagytok, stb. Én például a páromban mindent megtaláltam ami egy életre kell nekem. Ö a legjobb barátom, az érzéki szeretõm, a romantikus udvarlóm, akivel a legjobbakat nevetek, akinek ha szomorú vagyok elsírhatom az összes bajom, aztán együtt kitaláljuk, hogyan tovább. de ez fordítva is igaz. én is mindenben mellette vagyok és partnere az akár õrült ötleteihez. Inspiráljuk egymást, 4 éve vagyunk együtt, és eszem ágában sincs még gondolkodni sem azon, vajon mással milyen lenne, vagy megkívánjak mást. Számodra azt tudom tanácsolni, gondold végig mi az amit egy kapcsolattól szeretnél, és mi a valóság ezzel szemben, milyen szerepe van számodra a jelenlegi párodnak az életedben?! Sajnos a korodat nem tudom, lehet hogy még fiatal vagy és mozgatja a fantáziád minden kiaknázatlan lehetõség, esetleg bizonytalan vagy. remélem valamivel hozzá tudtam járulni a kérdésed megválaszolásához, sok sikert! egy 22 éves lány
Ki tudja, lehet, hogy az a régi barátod is pont így van vele... :)

Miert erzi sok no megalazonak a szopast?

direkt nem irtam oralis szexet, nehogy valaki a nyalasra gondoljon.

Legjobb válasz: sztem ez már lassan átmegy abba, h vmire fogják at h miért nem akarják...én szeretek szopni, és nem érzem magam megalázva

sztem ez már lassan átmegy abba, h vmire fogják at h miért nem akarják...én szeretek szopni, és nem érzem magam megalázva
én nem tartom megalázónak (nõ vagyok), ha megvan a kellõ bizalom meg szeretet, akkor igenis jó érzés, hogy látom, hogy a partneremnek örömöt okozok, sõt izgató is, ahogy látom, hogy mennyire élvezi. Ehhez persze az olyan helyzetek jók, ahol lehet látni a pasi arcát is (pl félig ülõ, félig fekvõ helyzetben).
Persze föleg ha szereted a partnered mert tudod ezzel örömet okozol neki!Hát nem?
Mert a pornófilmekben eléggé megalázónak ábrázolják ezt az egészet. Lehet onnan merítenek.
Én is imádok szopni, alig várom hogy bekaphasam este.
én kifejezetten utálok szopni. Ha meg is teszem akkor is sajnos arra gondolok, hogy te jó ég de megalázó. De a patnerem viszont imádja, és visszakapok minden kényeztetést. Jah és ráadásul nem olyan megalázõ ha a kedvesednek csinálod... minthogy egy idegennek akit nem is ismersz. :)
a mi kultúránkban a nõnek alávetett szerepe van a szexualitásban. Ez legegyszerûebben ott érhetõ tetten, amikor azt mondjuk, hogy a nõt ki kell elégíteni, míg a férfi esetében leginkább a kielégül kifejezést használjuk. Tiszetelet a kivételnek, akik a saját kezükbe veszik a dolgot, de a nõk többsége alávetettként éli meg a szexet és a szeretett partner társoságában is. Ha innen nézed a dolgot, akkor már nincs is mit csodálkozni azon, ha egy olyan cselekedet, amely során az alávetett szerepükben még aktívnak is kell lenniük megalázónak tûnik.
Szerintem azért, mert ez csak az egyik félnek nyújt élvezetet, a nõnek viszont sokszor kimondottan fárasztó és kényelmetlen lehet. Meg talán azért is, mert a száj alapvetõen nem erre való, talán ezért is megalázó (épp úgy, mint az anál, bár azt van, aki nagyon szereti). Én sem igazán szeretem, de azért néha kapható vagyok rá.
Mert undoritó-nö vagyok-sose szopnák le egy pasit , fúúú.A sok pornó ez mind atól van.Nem a szájba való nem oda találták ki.De egy nöt kinyalni az más, azt minden pasinak kell csinálni, mert a nök többsége csak ugy tud elélvezni!
Ennyi a lényeg!
Én egyátalán nem tartom megalázónak. Sõt, még azt is szeretm, amikor az arcomra megy, vagy bárhova máshova.
Én imádok szopni! (ffi vagyok)
Rossz ize van a gecinek.
Azért mert undorodnak töle!
az egyik valaszadonak uzenem hogy mikor jo nedves a csajszi es azt a pasi ertekeli es kinyalja akkor nekunk oromet okoz. es szerintem annyival tartozunk a pasinak hogy jol leszopjuk a parunkat mert ezzel neki es magunknak is oromet szerzunk-mar aki. szerintem ez a kolcsonossegen alakul.de ha valaki nem szeretne leszopni a pasijat akkkor sztem beszeljek meg a dolgot es ne tegye meg a csaj amit nem akar.
"Csak a szexuális élet nélküli frigid picsák szerint megalázó" Szerintem tévhitbe élsz. Senki nem egyforma. Vannak akik számára még a mai picsás világba is léteznek erkölcsi szabályok. Azokat nem tudom, hogy miért kell lenézni meg lepicsázni. Ha te nyugodtan megtudod tenni, hát tegyed! Biztosan arra nem gondolsz, hogy mielõtt a te szádba járt, kinek a mocskos picsájába volt a farka. S csak térdepelj ott elõtte és szopjad, és kimélj meg mindenkit az ilyen tudós véleményeidtõl. Köszi.
Mikor összekerültem a párommal én sem voltam hajlandó csinálni neki, de most már imádom. SOSEM TÉRDELEK LE!!!! Általában én kezdeményezem, mert imádom neki csinálni és iszonyatosan fel tudok tõle izgulni. Ellentétben azzal, hogy szinte sosem engedem meg neki, hogy kielégítsen orálisan, mert azt én tartom undorítonak. Egyszerûen el sem tudom képzelni, hogy miért szeretik ezt a férfiak. És az tényleg igaz, hogy ha kényeztetem, én irányítok, az történik amit én akarok, és ha akarom akkor abba hagyom, hadd szenvedjem. JA, ÉS NEM KÖTELEZÕ LENYELNI!!! Én sosem szoktam!! Ha a párom érzi, hogy most már el fog menni, mindig szól és megfogja, nekem nem kell lenyelnem, na ezt nem is tenném meg.
A kérdező hozzászólása: azt hiszem ezekre mondjak, hogy izlesek es pofonok... :)
Én kb 7honapja vagyok jártas a témába de nagyon szeretem és ha nem vagyok fáradt testileg akkor még saját magamat is feltudom izgatni a barátom segítsége nélkül! Egyszerûen imádom csinálni! Egyáltalán nem megalázó ha szereted csinálni és élvezed is. Nekem egyedül az nem tetszene h a partner a fejemre teszi a kezét és õ diktálná a tempot és h mien mélyen csináljam inkább ez lenne megalázó!!!!
furcsa dolgot fogok mondani: imádok szopni, mert nagyon szeretem a barátomat, viszont én a nyalást érzem megalázónak. gyakran felajánlja, sõt, kéri, h csinálhassa, de én nem hagyom, mert nekem vmiért kellemetlen, de szopni bármikor :)
A kérdező hozzászólása: ez egy teljesen uj szemszog :) valoban nem mindenkinek engednem meg en sem. megiscsak a legerzekenyebb s ha ugy tetszik, legfeltettebb reszunkrol van szo.
Amúgy tényleg megalázó lenne? Térdel a lány és szopja a pasit. Telljes mértékben a csaj kezébe van az irányítás és bármilyen mozdulata kihatással van a fiú partnerre. A csaj telljesen uralja ebben a szituációban a palit, és kénye kedve szerint ingerli, kínozza stb. Tényleg megalázó lenne az az 5-10 perc korlátlan hatalom a férfi felett? Ti tudjátok lányok...
A kérdező hozzászólása: ebben a felallasban erdekel engem is. tehat kizarolag parkapcsolatban. hogy idegeneknek undorral csinaljak az szerintem is magatol erthetodo.
A kérdező hozzászólása: ezt orommel hallom :) amugy a nyalas sem okoz kimondottan szexualis elvezetet a nyalo felnek, megis en szeretem s talan azert mert akinek csinalod, az elvezi nagyon. lehet, hogy ez ragadja magaval az eppen kielegito felt is?
Hülyeség. Én kifejezetten imádom szopni a pasimat! Teljesen felizgat, ahogy látom, mennyire élvezi. Meg maga a tudat, érzés, hogy a számban van a farka. Aki megalázónak tartja, csak sajnálni tudom!
én imádom csinálni, hozzátesdzem régen én is utáltam de a mostani párom mellett már szinte imádom, és nigenis neki is örömet okoz ha kinyal, imádja látni hogy hogy megyek el a testem rezdüléseit, és forditva én neki.Akarnod kell örömetokozni a másiknak vágyni arra hogy kielégitsd.Ha nem akarod akkor ne csináld csak ha kivánod mert ha akkor kell csinálnod mikor nem akarod meg fogod utálni!
Mert prûdek, vagy nem szeretik a partnerüket, vagy nem bíznak benne, vagy vannak régebbi rossz élményeik... Ki tudja??? Én részemrõl imádom csinálni a Kedvesemnek...sõõt nagyon sokszor én kezdeményezem.Ha valaki szájjal elégíti ki a pasiját az még nem egyenlõ azzal, hogy feltétlenül le kell nyelni a spermát, vagy egyáltalán nem kell, hogy a szájba jusson.Szerintem ez lehet még az oka annak, hogy a nõk nem szeretik...
Én ezt undorítónak találom, nem megalázónak. A pasik nedves sokkal másabb, mint a csajoké.
A kérdező hozzászólása: csak a massaga miatt undorodsz tole? a ketto ugyanolyan megsem lehet.
Igazad van nem lehet ugyanolyan, de igaz nem muszály lenyelni , tarts magadnál zsepit az is sokkal jobb mintha köpködnél zsepibe.Engedd el magad, élvezd hogy neki örömet okozol.
Elõször én is megalázónak találtam a pornó miatt. Aztán kipróbáltam a barátommal, akit szeretek és nagyon bejön a dolog! Én imádom csinálni, a párom meg imádja ha csinálom.:)
Azért érzik megalázónak, mert általában letérdeltetik a nõt.... Más pózban nem megalázó, de ha nem szeretnéd, akkor ne....
Nem is tudom, de nekem ezzel a "szopás" szóval van gondom. Én a kedvesemet nem "leszopom", hanem mondjuk orálisan kényesztetem a nyelvemmel vagy valami hasonló. Természetesen ez nem megalázó, hiszen szeretjük egymást. Olvastam olyat, hogy valaki azért csinálja, mert a párja szereti. Ez is furcsa számomra, mert én akkor nedvesedek be igazán, mikor a kedvesemnek csinálom. Nagggyon tudom élvezni. Az orális szex egy idõs az emberiséggel, szerintem a szexualitás egyik legfontosabb része. Petranova
Ne általánosíts. Csak a szexuális élet nélküli frigid picsák szerint megalázó.
A kérdező hozzászólása: nem ertem miert gondolod igy :( a baratodnak teljesen igaza van (en is nagyon szeretem csinalni es nem azert mert viszonzast varok, hanem mert egyszeruen csak jo szorakozas :D plussz nagy megelegedessel tolt el, hogy kepes vagyok tobb felekeppen is oromet okozni, szeretem latni es erezni ahogy elvezi a gyonyort, amit nyujtani tudok) a megalazo helyett en ilyenkor inkabb a felemelo szot hasznalnam :)
hüvelyi jobb és élvezhetõbb..nekem csiklói néha fáj és nemis izgat annyira
utolsó, én teljesen megértem a te álláspontodat is, de itt látszik meg, hogy különbözõek vagyunk...te elégedett vagy azzal, amid van, amiért õszintén bevallom, irigyellek :) én maximalista vagyok és sosem érem be kevesebbel, mint amire vágyom...hogy a te példáddal szemléltessem: Ha én a tengerre vágyom, de csak a Balatonig juthatok, akkor nem megyek el a Balatonra, hanem még gyûjtök két évig, hogy a tengerhez mehessek...
Utolsónak. A lényeg hogy élvezi e a szexet, szeretkezést a nõ. Ha élvezi, pedig csak csikló orgazmusa van teljesen tökéletes. A baj azzal amit írtál, és sokan nyomnak, hogy úgy állítjátok be, mintha a hüvelyi orgazmuson kívül nem lenne más élvezet a szexben. Mintha azok a nõk akik csak csikló orgazmust élnek át szegényebbek lennének. Pedig nem, mert élvezik a szexet, és elégedettek. Max az bántja õket hogy más lekategorizálja az élvezetüket és elülteti bennük hogy kevésbé értékesek mint mások. Sajtpéldádra kontra, én gondolom hogy nagyon klassz lehet a tengernél nyaralni, de ha tudom hogy csak a Balatonig juthatok, akkor is nagyon boldog leszek, mert ez megadatott.
akkor ha nem szoktatok átélni hüvelyit, csak csiklót, akkor honnan tudjátok, h nem jobb e? én csak a kérdésre válaszoltam...az nem volt melléírva, hogy kegyes hazugságként írjam azt, hogy neeem, nem jobb, mikor az, és a legtöbb nõ ezt állítja, nem véletlenül... egy példa: a kedvenc kajám a rántott trappista volt, azt hittem, nincs finomabb a világon, aztán egyszer kipróbáltam a camembertet áfonya lekvárral...hát rájöttem, hogy ég és föld, azóta nem érem be a sima rántott sajttal, mert rájöttem, h van finomabb...de egészen addig meg voltam vele elégedve, amíg nem kóstoltam a másikat
A kérdező hozzászólása: 16:21 Nem szabad odafigyelni a csak a hüvelyi az igazi megjegyzésekre! Egyébként mindenkinek megsúgom, hogy a hüvelyi is csikló orgazmus valójában :-)))
Nekem csak csiklói van. És miért érzem magam szarul? Pont ezek miatta "csak a hüvelyi az igazi" meg hasonló hozzászólásoktól. Mert mindenhonnan az folyik, hogy ha nem vagy képes a hüvelyi orgazmusra, akkor egy darab szar vagy kb. Pedig amúgy a csikló a pénisznek felel meg. Ergo logikus, hogy annak ingerlésével éri el a nõ az orgazmust.
Nálad utolsó ez így van. Nálam a csiklói is eltart majdnem egy percig. Nekem fõleg csiklói van, és elégedett is vagyok vele. Szerintem is marhaság ez a hüvelyi orgazmus kergetés agyba fõbe.
mert valóban kevesebb...a csikló orgazmus az csak csikló, azt csak ott érzed, rövid ideig(néhány másodperc)...viszont a hüvelyi orgazmust érezni lehet mindenhol, a csiklómban, a hüvelyemben, de még a hasamban is, és akár percekig is eltart 20/L
A csiklói sokkal intenzívebb, de... Én azért ragaszkodom a hüvelyihez, mert szeretem a párom magamhoz ölelni, csókolni amikor orgazmusom van. Nos... Ez nem kivitelezhetõ amikor orálisan kényeztet.
mi a különbség?
Én nem kifejezetten ragaszkodom a hüvelyi orgazmushoz, nekem sokszor jobba csiklói és intenzivebb is.29/N
Utolsó: Köszönöm, pont így gondolom én is:) Nagyon jól leírtad. Pont azért nem elégedettek a nõk az amúgy teljesen jó szexuális életükkel, mert elültetik bennük azt, hogy kevésbé értékesek, mint mások, meg kevésbé jó nekik, mert nekik csak csiklói orgazmusuk van.
Mert tolja el a helyérõl, hogy kiférjen.

Miért érzik gáznak a férfiak azt hogy egy nő többet keres náluk?

Legjobb válasz: Sérti a büszkeségünket, hogy nem mi vagyunk a fõ családfenntartók :S Jómagam még nem leszek egy darabig olyan helyzetben, hogy ez elõálljon, de személy szerint engem csak akkor zavarna, ha nagyságrendi különbség lenne a fizetések között :P

Sérti a büszkeségünket, hogy nem mi vagyunk a fõ családfenntartók :S Jómagam még nem leszek egy darabig olyan helyzetben, hogy ez elõálljon, de személy szerint engem csak akkor zavarna, ha nagyságrendi különbség lenne a fizetések között :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Mert a hatalom és legfontosabb nekik, csak utána jön a család.

Miért érzem, hogy rossz az, hogy főleg azoknak van csajuk akik jóképűek, tanulatlanok, műveletlenek, akik meg nem jóképűek, de tanultak és jól, helyesen beszélnek azoknak meg nagyon kevés nő jut?

Csak én érzem egy kicse.zésnek? Mármint az élet legnagyobb szemétségének? Persze van kivétel, de többségében úgy van, ahogy mondom.

Legjobb válasz: Az életnek egy nagy tanulsága: Akinek olyan adottságai vannak, hogy magasak, jóképûek, sportosak eleve nagyon nagy elõnye van a nõknél. Viszont õk sohasem tanulunak meg igazán udvarolni és kevésbé romantikusak és megértõek a nõkkel. Ne feledd, hogy magasról nagyobbat lehet esni. Ha jól tanulsz, mûvelt Vagy és jól csavarod a szavakat, akkor értékes emberré válsz majd az idõ folyamán és a nõk bomlani fognak utánad! Elõbb utóbb lesz pénzed és tudsz majd válogatni. Az Adoniszok addig vagy kiégnek és túl tapasztaltak lesznek, vagy túl fiatalon megházasodnak és nem tudnak karriert építeni. Remélem meg tudtalak nyugtatni.

Az életnek egy nagy tanulsága: Akinek olyan adottságai vannak, hogy magasak, jóképûek, sportosak eleve nagyon nagy elõnye van a nõknél. Viszont õk sohasem tanulunak meg igazán udvarolni és kevésbé romantikusak és megértõek a nõkkel. Ne feledd, hogy magasról nagyobbat lehet esni. Ha jól tanulsz, mûvelt Vagy és jól csavarod a szavakat, akkor értékes emberré válsz majd az idõ folyamán és a nõk bomlani fognak utánad! Elõbb utóbb lesz pénzed és tudsz majd válogatni. Az Adoniszok addig vagy kiégnek és túl tapasztaltak lesznek, vagy túl fiatalon megházasodnak és nem tudnak karriert építeni. Remélem meg tudtalak nyugtatni.
elsõ számú csajozási tanács : NE LÉGY RONDA KISFIAM!
A kérdező hozzászólása: Hogy ne legyek ronda, mikor nem olyan a külsõm? Mit tegyek vele?
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, hogy minden fiúnak ugyanúgy joga van a lányokhoz, mint a kigyúrt szexis pasiknak. Most nem a 120 kilós disznózsír pasikra gondoltam, hanem az átlagos arcú és testûekre.
Fogadd el. Szánalmas azis néha ahogy a fiúk/férfiak viselkednek, és néha azis ahogy a lányok/nõk. Például ez, hogy olyan csajokat látsz akiknek az jön be ha az illettõ egy nagydumás tróger, akinek iq-ja 0, na azzal a lánnyal én pl nem is szeretnék összejönni, taszítana ha neki ez jön be. Sajnos fiúból meg egyre több bunkó buta beképzelt van, holott sokszor nincs is mire.
Vagy mert túl sokat tanulsz és nincs idõd rájuk...Nem?
Hát az elutasitás senkinek se esik jól, bármi legyen az ok.
Lehet , hogy azért mert rájött az ismerkedés közben , hogy nem te vagy az akiért feladna minden más tûzbren tartott vasat. Rájött h te is csak egy vagy a tucatból... csak téged már nem kell a tûzben tartani sem többé.
Mindenki, szinte kivétel nélkül kellemetlenül érzi magát, ha visszautasítják. Ennyi.
Miért lotyózzátok le? Álszent [email protected] vagytok. Mutassatok nekem EGY pasit aki sikeres a nõknél és nem tart több vasat a tûzben!!! Pfff.
Nemtudom, talán a kudarc érzete miatt. Esetleg azért is lehet, mert igazából téged akart volna a legjobban, és rájött hogy nem kellett volna még a többi pasival is kikezdeni. Vagy csak egyszerûen nem ismeri be hogy egy büdös RIBANC!
az egy dolog hogy lotyó, de az igazság talán az, hogy ba*ssza az egóját, hogy van valaki aki nem kíváncsi a pu*cijára... jól tetted! bas*zódjon meg, ócska kur*va!
Nem tudjuk elmondta-e a csaj ezt a dolgot a kérdezõnek mert nem derül ki a kérdés feltevésbõl. De akár csak beképzeli a kérdezõ akár nem... Élszentség ez miatt 'elutasítani'. Mégis mi van akkor ha több férfi egyeddel is ismerkedik? Akkor már mindegyik meg is kúrálja jól? Akkor mindegyiket le is szopja? Szünjün meg a lány társasélete mert ezzel a töketlennel akar ismerkedni? Ki a fenét érdekel , hogy hány pasival 'folytat ismerkedést'? Mi van ha azik a férfiak folytatnak ismerkedést a lánnyal? Akkor ez a tökéletesen erkölcsös férfi egyed aki a kérdést feltette sosem fog összejönni senkivel mert... cafka... mert mindenféle más férfival beszél? Jesszusom kezdem felhúzni magam de minek?
Felhúzhatod magad de akkor se korrekt dolog, hogy párhuzamosan több pasival randizgasson.Kezdje az egyikkel, nem megy a dolog, folytatja a másikkal.Attól, hogy neked szabad a felfogasod, nem biztos, hogy helyes is.Persze, ki az aki eldönti mi a helyes...
pedig IQnindzsának rohadtuk igaza van. nehogy már rögtön senki mással ne lehessen szóba állni, mert kérdezõ õfõméltósága kegyeskedett ismerkedni azzal a lánnyal. az se biztos, hogy õ lett volna a bfutó, szerencséje is a lánynak, hogy nem így alakult. egy ilyen s*ggfej mellett milyen élete lett voln :S pfff...
Mert érzi h sáros ([email protected]).
"egy ilyen s*ggfej mellett milyen élete lett voln :S pfff..." De könnyen sértegeted a másikat.Szerintem meg nincs igaza és szerintem a kérdezõnek is joga van másképp gondolkodni, mint te vagy IQnindzsa...attól még nem s*ggfej.Én például egész másképp látom a dolgot. Ma randizok egy csajjal, egy óra múlva egy másikkal...ha ezt látná az elsõ csaj, tuti nem venne komolyan ezek után.
Attól függ, mit ért itt a kérdezõ ismerkedés alatt. Mert ha valóban csak ismerkedés, azzal nincs semmi baj. Az még arról szól, hogy van olyan emberek, akivel kölcsönösen felkeltettük egymás érdeklõdését, aztán ha jobban megismerjük egymást, akkor kiderül, hogy van-e értelme folytatni. Lehet, hogy nincs, lehet, hogy õ is így látja, valaki mással jobban kijön. Van egy bizonyos határ azért, ha már konkrétan kialakulóban van a kapcsolat akkor már nem randizunk mással. De nehogy már addig ne lehessen ismerkedni!
" manapság tleg minden pasi ilyen pipogya??? ne megsértõdjön, küzdjön " ezt én nem értem...jogomban áll megsértõdni, emberbõl vagyok én is és férfitársaim is és nem vagyok köteles minden h*lye b*szke csajért küzdeni, mert elõirja az iratlan szabály, hogy IGY KELL TEGYE EGY FÉRFI.Ha normálisan viselkednek velem, én is megadom a tiszteletet, ha hülyén viselkednek velem, úgyanazt kapják vissza. Nem bánnám, ha kivernék a nõk a fejükbõl azt, hogy az a férfi, aki nem úgy teszi a dolgokat, ahogy õ szeretné, akkor pipogya, tutyimutyi...peddig lehet, egyszerüen csak nem tetszik a srácnak...vagy rájön idõvel a srác, hogy a szép arc mögött egy nehéz személyiség rejtõzik és akkor visszalép...és akkor már egybõl gyáva..gondolom.
" egy valamennyi ésszel rendelkezõ nõ soha nem kerül olyan helyzetbe, hogy elutasítsák" Hát épp ez a gond...aki nem kerül olyan helyzetbe, az valószinü kétértelmü jelzéseket ad egész végig, hogy a pasi azt se tudja, hogy most mi van....Épp ezt hiányolom a mai világban, a konkrét jelzéseket, egy kacér tekintetet stb. Egyáltalán nem áll szándékomban, olyan nõhöz odamenni, akivel elötte nem szemeztem, hogy tudjam mégis hányadán állok vele. P.S. napietus, minden tiszteletem neked, olvastam a válaszaidat... Kérdezõnek:nem tudom, miért mondta el neked, hiszen ez sok pasit zavarna...pontosan úgy, ahogy sok nõt zavarna, ha ilyet mondana egy pasi neki.
persze, hogy nem érti. elõször is, minek kötötte az orrára. másodszor amit írtam, egy valamennyi ésszel rendelkezõ nõ soha nem kerül olyan helyzetbe, hogy elutasítsák (aki igen, az ostoba). magára a szituációra meg: manapság tleg minden pasi ilyen pipogya??? ne megsértõdjön, küzdjön :)
szerintem itt sokan félreértették a kérdést. a lényeg az, hogy a kérdezõnek nem tetszik, hogy a lány egyszerre több sráccal "ismerkedik" és emiatt utasította el, nem azért mert nem tetszik, nem szimpatikus. Csak a lány korlátozott szellemi kapacitása révén nem érti, hogy ez hogy zavarhat egy srácot...
az a nõ, aki hagyja, hogy egy férfi utasíthassa vissza õt, megérdemli. kellemetlenül érezheti magát, de egye meg, amit fõzött. amúgy van olyan beszerzési eljárás, ahol az egyik páláyzó visszalép, nincs ebbõl gond :D
Fáj neki az igazság, h ribanc.
[email protected] a nõi egóját.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:09 Nem mondta senki , hogy randizik a lány. 'Ismerkedést folytat' ennyit tudunk a kérdésbõl és nem többet. Szerintem ez azt jelenti , hogy ismerkedik... Abban a világon semmi nincsen. Ha több férfival randizna... akkor azt meg honnan tudja a kérdezõ? Szerintem a kérdezõ valamiféle erkölcsi felsõbbrendüségi komplexusban szenved.

Azokban a kapcsolatokban, ahol a férfi anyagilag sakkban tartja a nőt, a női szereplő miért érzi "jogosnak" a férfi viselkedését?

Szinte naponta ráakadok egy-egy ilyen kérdésre, ahol a hölgy panaszkodik, hogy a férje nem engedi dolgozni, pénzt se ad, rosszabb esetben gyerekek is vannak a történetben. A válaszok között pedig rendre megjelenik a kérdez?nek olyan kommentje, amiben tulajdonképpen mentegeti a férfit vagy saját magát okolja. Mi az oka ennek?

Legjobb válasz: Volt, hogy megaláztak, és még én szégyelltem magam, hogy ilyesmit megtehetnek velem.

Volt, hogy megaláztak, és még én szégyelltem magam, hogy ilyesmit megtehetnek velem.
A férjem dolgozik én itthon vagyok terhesen mégis teljesen egyenrangú ként kezel és soha nem bántana meg. Akit szeretnünk azt nem bántjuk nem alázzuk meg. Olyan nincs hogy jogosan bánt mert õ dolgozik. Ezt a férfiak akkor is tudhatták mikor össze jöttek a párjukkal. A házi munkát is épp úgy meg kell becsülni mint azt amiért pénz kapnak. A meleg ételt a tiszta ruhát. Hány férfi mondja a feleségének hogy köszönöm a vacsorát vagy hogy egész nap mosol fõzöl takarítsz hogy nekem szép tiszta lakásom és tele hasam legyen. Köszönöm hogy gyermekeket szültél nekem és tisztességesen neveled õket.
azért van ez, mert a saját hülyeségüket nem ismerik be, amiért belementek ebbe a helyzetbe. egy ilyen függõ viszony nem keddrõl szerdára alakul ki, ott bizony a nõ is vastagon benne van.
Mért gondolják, hogy aki nem dolgozik, az lusta? Nekem nem egy barátnõm van, aki elküld hetente sok-sok önéletrajzot és még csak vissza se hívják, nemhogy alkalmazzák bárhol is vidékrõl ingázva, kisgyerekekkel elég kevés munkáltató kapkod.
Azért, mert ha nem "érezné" jogosnak, akkor ki kéne lépnie a kapcsolatból és eltartani magát meg a gyerekét. Ehhez viszont már nem fûlik a foga. Ennek két oka lehet: 1. dög lusta, csak játssza a mártírt és sajnáltatja magát, pedig valójában nem AKAR dolgozni 2. az ilyen típusú férfi annyira lerombolja az önbizalmát, hogy a végén el is hiszi magáról, hogy tényleg képtelen lenne egyedül boldogulni - pedig ez nem igaz, ha több millióan/milliárdan képesek erre, akkor õ is De ezek beismerésénél sokkal egyszerûbb védeni a pasit.
Amíg nõi fizetésbõl nehezebb eltartani egy családot, addig van akiben ez kialakulhat. Ugyanarra a munkára többet kap sokszor egy ffi, mint egy nõ. Van akire ez így hathat. Nem jó. :(
Gyerekkorban keresendõ. Így nevelték a "szülei".
*Mért gondolják, hogy aki nem dolgozik, az lusta? Nekem nem egy barátnõm van, aki elküld hetente sok-sok önéletrajzot Tök másra írtam. Az elégedetlenkedõkrõl volt szó, nem a próbálkozókról. Nagy különbség.
Van egy nagyon fontos elvem van a párommal szemben. Mindenkinek vannak hibái, nekem is neki is. A mi esetünkben nem kell hatalmas dolgokra gondolni. De nekem van jogom õt bántani felhozni a hibáit, de rajtam kívül senki másnak. Bárkivel szemben, megvédem, még akkor is ha igaza van. Ja és ha annyira alárendelt viszonyban lennék vele szemben, mint ahogy azt te leírtad, biztos lépnék valamit. Ez a nõ hibája, hogy engedi.
Hány?
*Amíg nõi fizetésbõl nehezebb eltartani egy családot, Magyarázd el nekem, hogy egy férfi szobafestõ/villanyszerelõ/segédmunkás mennyivel keres többet, mint egy titkárnõ/közgazdásznõ/tanárnõ vagy hasonló. Nem általánosan magasabbak a férfi fizetések. Van ilyen is, olyan is. Oké, hogy férfi bíró többet keres mint a nõ bíró, de a nõ fizetése is simán elég ez esetben. A betanított munkás tényleg szószban van, abból nem lehet megélni, de õket meg ritkán veszi el 3 diplomás doktor.

Miért érzem, hogy minden nő bunkón fog beszélni velem?

És miért "húzzák az orrukat", ha elmegyek mellettük.

Legjobb válasz: bocsi saten, de én azzal a fejjel nem lennék ilyen nagyra magammal:D

bocsi saten, de én azzal a fejjel nem lennék ilyen nagyra magammal:D
Hát Saten ha én elmennék melletted akkor befognám az orrom és azt gondolnám "nem szokott ez fürdeni?"
Saten*-*<333:DD
Mert csúnya vagy :D ha én elmegyek egy nõ mellet, akkor ezt gondolja: Húúú de jó FÉRFI igazán megsunázhatna :P
Hát pedig ez így van :D
A kérdező hozzászólása: :'(
1) büdös vagy 2) csúnya vagy 3) bámulod õket és ez zavaró 4) mindhárom egyszerre 5) üldözési mániád van
Szerintem beképzeled magadnak. Én le se sz-rom ki mit gondol rólam, pláne, ha idegen.
Elég valószínû, hogy önbizalom hiányod van. Ezen kellene segíteni, ezt fejleszteni, és tökjó lenne minden. Egyébként ha magadnak tetszel, a többiek véleménye ne érdekeljen, ne vedd észre azokat, akik megbámulnak azért, mert mittudomén piros csõnaci van rajtad kék cipõvel, meg sárga kabáttal. Azt figyeld, ki az, aki azért néz, hogy "Hûû, ez mekkora arc!Tökre bejön tetszik a stílusa, meg hogy be meri vállalni." Próbáld ki, hogy végigmész egy olyan helyen, ahol sokan vannak, és valószínûleg senki nem ismer és valami olyan cuccban, amire azt mondanád, hogy: "Ú, ezt tuti nem venném fel, nem illik hozzám, nem az én stílusom!" Figyeld a reakciókat! A fõ az, hogy legyél magabiztos! (Írja, hogy megcsináltad-e, és mi lett)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!