Találatok a következő kifejezésre: Miert erzek hasamba (67 db)

Miért érzem nehéznek a hasam 17 hetes terhesen?

Foleg ha felállok egy székrol, vagy reggel az ágybol, de leulésnél is olyan nehéznek érzem alul. Ez keményedés? éjjel is ha alszom fordul meg egyik oldalrol a másikra, akkor is nehéznek érzem. 2. baba

Legjobb válasz: Hát mert már valóban nehezebb, meg kell szokni. Már ilyen korán is változik a súlypont, nekem is nehezebb már fordulni, felkelni, pedig én is csak 20 hetes vagyok. És mi lesz késõbb. A keményedés az, amikor az egész hasad, 17 hetesen majdnem a köldöködig bekeményedik. Nekem fõleg háton szokott lenne, nem tanácsos sokáig úgy feküdni. Olyankor olyan mintha egy kemény kézilabda emelkedne ki a hasadból. Ha sok ilyet érzel, emeld a magnéziumodat. Ha csak nehéznek érzed a hasad, hát szokj hozzá, gondolom lesz ez még rosszabb is:) Nekem már a csizma felvétele is máshogy mûködik, mert nem tudom úgy felhúzni a lábam, mint régen:)

Hát mert már valóban nehezebb, meg kell szokni. Már ilyen korán is változik a súlypont, nekem is nehezebb már fordulni, felkelni, pedig én is csak 20 hetes vagyok. És mi lesz késõbb. A keményedés az, amikor az egész hasad, 17 hetesen majdnem a köldöködig bekeményedik. Nekem fõleg háton szokott lenne, nem tanácsos sokáig úgy feküdni. Olyankor olyan mintha egy kemény kézilabda emelkedne ki a hasadból. Ha sok ilyet érzel, emeld a magnéziumodat. Ha csak nehéznek érzed a hasad, hát szokj hozzá, gondolom lesz ez még rosszabb is:) Nekem már a csizma felvétele is máshogy mûködik, mert nem tudom úgy felhúzni a lábam, mint régen:)
A kérdező hozzászólása: Koszi a választ. A magnéziumot mikortol kell vagy érdemes szedni? Nekem még nem emlitette a doki.
Ja és még annyi, hogy én 16-20 hét között éreztem intenzívebb keményedéseket, húzódásokat, feszüléseket, és nagyon éreztem a hasamon a gravitációt. Az egy intenzív idõszak, akkor emelkedik ki a méh ( a dokim szerint, mert izgultam egy kicsit és elmentem dokihoz), többször lehet hasi diszkomfort érzet ezen idõszakban. És valóban most nagyot nõtt a hasam és 5 napja sokkal jobb lett. Vannak intenzívebb növekedési ugrások, amit te is megérzel:) Boldog babavárást!
Én elég korán elkezdtem szedni mert sokat keményedtem. Szerintem kezdd el, mert az bizony nem árthat. Fõleg ha van ez a hasi diszkomfort érzet. Nekem sokat kellett szednem az elmúlt hetekben pont a panaszok miatt.
Magnézimot feltétlenül szedni kell az segítségedre lesz. Egyre nehezebben fogod érezni magad. Boldog Babavárást! :)

Mitől lehet az, hogy jobb oldalon húzódik a hasam 24-25 hetesen? A babámnak ugye nem lehet baja hogy én ezt érzem? Nem tudom miért érzem ezt? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Én szúrkálást is szoktam érezni,szerintem nyúlnak a szalagok.A babádnak nem lesz semmi baja.. Én ha kicsit gyorsabban megyek fognom kell a hasam alját,mert annyira húzódik. 22 hetes kismama

Én szúrkálást is szoktam érezni, szerintem nyúlnak a szalagok.A babádnak nem lesz semmi baja.. Én ha kicsit gyorsabban megyek fognom kell a hasam alját, mert annyira húzódik. 22 hetes kismama

14 hetes terhesen miért érzem a hasam alját úgy, mintha be lenne gyulladva?

De csak akkor ha megmozdulok. Vagy csak n?, tágul?

Legjobb válasz: Hát a has alja az biztos,hogy no és tágul ijenkor mivel 14 hetessen már kicsit kezd is gombolyodni a poci ,szerintem a nogyogyaszod megtudná mondani a pontos okát, Aranyszabály a terhességnél: ha bármi furcsát észlelsz lehet szo akár egy kis semmiségrol is jobb ha szakemberhez fordulsz! Veszteni semmit sem veszthetsz!

Hát a has alja az biztos, hogy no és tágul ijenkor mivel 14 hetessen már kicsit kezd is gombolyodni a poci , szerintem a nogyogyaszod megtudná mondani a pontos okát, Aranyszabály a terhességnél: ha bármi furcsát észlelsz lehet szo akár egy kis semmiségrol is jobb ha szakemberhez fordulsz! Veszteni semmit sem veszthetsz!
Szerintem húzódik a bõr. De inkább kérdezd meg az orvost, és magyarázd el neki a ontos tüeteket, õ biztos jobban tudja.

Miért érzem azt, hogy legszívesebben hasba szúrnám, vagy fejbe lőném magam?

14/l vagyok, tudom most szinte mindenki elszörnyülködik h "egy 14 éves kiscsaj?! biztos csak figyelemre vágyik... <.<" De félreértés ne essék, én nem az a facebook-on nyavalygó, önsajnáltató fajta vagyok. Én komolyan így érzek. Van egy srác, 17 éves jófej kedves meg minden... csak nagyon messze lakik...a helyi és korombeli srácok meg éretlenek... az a baj, hogy bizalmatlan vagyok szinte mindenkivel szemben.. mindig a legrosszabb jut az eszembe: megcsal. Nem vagyok éppen szép lány, nálam szinte csak jobbak vannak.. egyrészt ezek miatt is depis vagyok. Utálok emberek közé menni, leginkább egyedül vagyok. Szinte minden napom ugyan úgy telik: nappal és délután gép, este sírás. Úgy érzem az életem egy kalap pacikakát se ér... szinte minden fontos dolgot elcseszek, (ebbe nem szeretnék belemenni) az iskolában is mindenki "emos k***a"-zik.. én nem tartom magam annak, de már egyre jobban kezdek beletörődni h egy semmire kellő lány vagyok. Eddig azért nem lettem öngyilkos, mert valahogy... nem volt hozzá erőm. Akármennyire is fájt, nem ment. Pedig jó lenne már valahogy véget vetni ennek az egésznek mert nagyon fáj a lelkem. (nézzetek hülyének de ez van... ) mármint... belül tiszta üresnek érzem magam, szeretethiányom van, de ha vki közeledne hozzám akkor eltaszítanám mert nem is tudom... félek a csalódástól..de közben meg arra is vágyom h szeressenek... és nem akarom h még jobban fájjon. Mindenhol szerelmes, csókolózó párokat, szép csajokat és boldog embereket látok... és ez nagyon rosszul esik. A szüleim nem tudják hogy így érzek, ha elárulnám akkor is csak ordibálnának h (volt már rá példa...) "Nekem ne legyél ilyen depis f***, meg emos mer azt utálom stb stb..." apám rühelli az emo-kat meg az ehhez hasonló "dolgokat" szóval... pszihológushoz meg nem merek elmenni, mert .. a szüleim lecsesznének, de ezt már leírtam 1x. nem tudom h lehetne megoldani, én már csak az öngyilkosságban látok lehetőséget...

Legjobb válasz: Ha 14 évesen meglátsz egy csókolózó párt és ettõ elszomorodsz, akkor 4 év múlva már gondolom férj is kellene meg kisbaba !? 14 éves vagy és emósnak tartanak, és azok igen is rondák (bocs) :) Szépen teremts elõ valami szines ruházatot, az emósat adjad oda rászorulóknak, majd varnak belõle lepedõt. Menj el fodrászhoz, újulj meg ! Akár még sulit is válthatsz ha úgy érzed ! Még 1 dolog: korodbeli srácok a közelbe nem jók neked, hidd el egy 17 éves NEM KOROD BELI, tudom, mert én is annyi vagyok és ilyenkor az a 3 év sok, sokat érik az idõ alatt az ember, hidd el.

Ha 14 évesen meglátsz egy csókolózó párt és ettõ elszomorodsz, akkor 4 év múlva már gondolom férj is kellene meg kisbaba !? 14 éves vagy és emósnak tartanak, és azok igen is rondák (bocs) :) Szépen teremts elõ valami szines ruházatot, az emósat adjad oda rászorulóknak, majd varnak belõle lepedõt. Menj el fodrászhoz, újulj meg ! Akár még sulit is válthatsz ha úgy érzed ! Még 1 dolog: korodbeli srácok a közelbe nem jók neked, hidd el egy 17 éves NEM KOROD BELI, tudom, mert én is annyi vagyok és ilyenkor az a 3 év sok, sokat érik az idõ alatt az ember, hidd el.
A kérdező hozzászólása: azt még hozzá kell tennem, hogy elég gyakran vagdosom magam...
A kérdező hozzászólása: tudom, h a kor csak egy szám, csak kicsit fura h egy "taknyos" 14 éves meg egy 17 éves aki nemsokára nagykorú... mondjuk nekem nem lett volna ellenemre a dolog, dehát... kiderült h csak azért volt velem mert megsajnált, h szomorú vagyok... szerintem soha többé nem akarok szerelmes lenni... az az igazság, h bizalmatlan vagyok az emberekkel szemben.. és félek a csalódástól... meg most jött ez, és hát... meg am is félek a fiúktól nem tudom miért... de ezek után szerintem amég jobban fogok félni a fiuktól meg a csalódásoktól is v.v"
Szia! Tudom mit érzel kb. én is ezeken mentem keresztül, új suli új emberek... és rólam köztudott, hogy pánikbeteg vagyok, nagyon félek az emberektõl és városban tanulok....nagyon depis lettem, és tudom milyen mikor vagdoshatod magad, és az tiszta mámor csakhogy annak következményei vannak... a srácról pedig az a véleményem, hogy ha szereted akkor miért ne? hisz a kor csak egy szám, oké lehet a 3 év még most soknak tûnik de nem az hidd el...
Értem. Egyébként ha ez segít valamit, szívesen beszélgetek veled, hátha nem sírsz este, eltereled a gondolataid egy picit:)
A kérdező hozzászólása: a külsõm egyáltalán nem olyan. egy 100% átlagos csaj kinézetem van...
Nincs mit:) Egyébként úgy is öltözködsz, mint egy emo és a hajad is olyan vagy ezt az énedet inkább próbálod leplezni mások elõtt?
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat ^^
Ez sokaknál elõfordul ilyen korban. De legyél a barátaiddal és hátha nem gondolsz ilyen dolgokra.És ne vagdosd magad.Tudom, hogy megnyugszol, mikor vagdosod magad, de semmi értelme, ne csináld.
én is pont így érzek :( ha gondolod írj privit..:)

Miert erzek a hasamba szurast? Mintha kessel szurkalnanak. Ma csak keves kajat ettem, azt is csak konnyen emeszthetot, mes megsi erzem mar 2 napja.

Az orvos emesztotablettat irt ki, amit mar elotte szedtem.Sok az egyetemen a stressz lehet az epem is mar ki van menve a stressztol, meg vizsgaktol..az beleszamithat? De mitol lehet? idonkent eloall

Legjobb válasz: fekely ilyensmi lehet? nem ettem a napokba rendszeresen az egyyetemen a hulye program miatt idom se volt rendesen..

A kérdező hozzászólása: fekely ilyensmi lehet? nem ettem a napokba rendszeresen az egyyetemen a hulye program miatt idom se volt rendesen..
Igen, lehet fekély. Nem jó hogy nem eszel rendszeresen, fõleg ha ekkora a stressz. Reméljük enyhül, ha megnyugszol és próbálj meg rendesen enni.
Nagyon fontos a rendszeres táplálkozás, ezt mindig próbáld betartani mégha az idõd kevés is. Sok folyadékot igyál, egyél rostban gazdag élelmiszereket és legfõképpen nyugodj meg! Nem kell azonnal a legrosszabra gondolni, persze jobb félni mint megijedni.

Miért érzem úgy, mintha be lenne gyulladva a hasam?

2 napja számomra eddig ismeretlen alhasi fájdalmaim vannak.Olyan mintha a petefészkem fájna mind a kett?,ami átsugárzik a derekamba vagy a vesémbe.A vizeléssel nincs gondom nem csip és nem is kell sürübben mint eddig.A picikém aktivan mocorog.Szerintetek mi lehet a gond?Aggódom.16 hetes kismami

Legjobb válasz: Szerintem feltétlen futás orvoshoz (nem kell megijedni), akármi is lehet. Ha marad a fájdalom délutánig, hívd fel a dokidat, hidd el, õ tud igazán megnyugtatni. Biztos hogy nincs gond, de a várandósság alatti derékfájást jelenteni kell az orvosnak. Húgyúti fertõzésed lehet akkor is, ha ezt nem érzed. Ne aggódj!

Szerintem feltétlen futás orvoshoz (nem kell megijedni), akármi is lehet. Ha marad a fájdalom délutánig, hívd fel a dokidat, hidd el, õ tud igazán megnyugtatni. Biztos hogy nincs gond, de a várandósság alatti derékfájást jelenteni kell az orvosnak. Húgyúti fertõzésed lehet akkor is, ha ezt nem érzed. Ne aggódj!
Minél hamarabb menj orvoshoz, lehet, hogy ami neked ismeretlen érzés, azt õ egy másodperc alatt megmagyarázza és megnyugtat. És nem árt, ha ki is vizsgálja, ha kell.
Szerintem is doki. A héten szintén ezek a tüneteim voltak és kiderült, hogy gyulladás, pedig én sem gondoltam semmi rosszra.

Már 6 napja nincs meg a mensim, mégis olyan a hasam, mintha a havim elott lennék. Ha teszt azt mutatja, hogy nem vagyok terhes, miért érzem így magam?

Folyton éhes vagyok, fáj a derkam, sokszor megyek pisilni, fehér folyásom van, a hasam alja néha kicsit begorcsol, nem tudok eleget aludni és úgy érzem, bármelyik pillanatban megjohet a mensim.

Legjobb válasz: Pedig ezek terheségre utaló jelek,csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!

Pedig ezek terheségre utaló jelek, csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem tegnap is és ma reggel szintén elso vizeletbol, na meg kb 1 orával ezelott is. De ha folyton nega a teszt, akkor miért érzem úgy, mintha más lenne a hasam? Mintha "megnott volna".
szia! szerintem nem vagy babás, mivel még csak 6 napja múlt el, elég koraiak lennének ezek az érzések. Szerintem ez más lesz.
(nem igazán értem azt hogy "6napja nincs mensim"most múlt el 6napja, vagy 6 napja késik?)most múlt el?:akkor nem lehetsz még terhes mert a beágyazódás 12-14nap és akkor kb.akkor is majd 10.-e után mutatná ki meg még PÉ.-d sem volt akkor.ha 6 napja már megkellett volna jönnie akkor viszont lehetsz terhes

Ha a fiúm megölel miért érzek ilyen csikis, bizsergő érzést a hasamban?

tudom hogy ez nem egy értelmes kérdés,de nem tudom eldönteni :)

Legjobb válasz: Mert emésztési gondjaid vannak.

Mert emésztési gondjaid vannak.
mert jó érzés
Mert nagyon szereted :)
Deeeee cukiiiiii :3
Kib******ul szerelmes vagy. :D
Nem tudom, van-e erre klapp magyar kifejezés, de németül azt mondják: Kribbeln im Bauch. Egyfajta szerelmi-stressz, teljesen normális, nagyon jó érzés.
kikeltek a bábok amiket megettél még kislány korodban
mert beléd bas.zta a pillangót !
elsõ milyen alkalom?
A kérdező hozzászólása: szex...
Nekem is fájt elsõre, mert egy felfújható gumimatracon csináltuk sátorban és felkavarodott a gyomrom és hánytam is, fiú létemre.
nekem is fajt elsoalkalom utan.... ez nem tudom mitol fugg de van akinek egyaltalan nem faj..
normális. ha 1 napnál tovább fáj, akkor viszont menj orvoshoz!

Miért érzem azt hogy folyamatosan fel van fúvódva a hasam?

Nem eszem sok szénhidrátot, sem tejet, sem puffasztó ételeket, sem szénsavas italokat, és szeleket sem érzek.

Legjobb válasz: Nem mostanában kéne menstruálnod?

Nem mostanában kéne menstruálnod?
A kérdező hozzászólása: Változtattam az étkezésemen, nem eszem fehér kenyeret, csak rozs és teljes kiõrlésû kenyeret. Nem iszom tejet. Elkezdtem almaecetet inni, búzakorpát, lenmagot, zabpelyhet enni és a tüneteim elmúltak.
Alergiavizsgálat sem ártana, simán lehet, hogy valamilyen ételt nem bírsz. Vagy irritábilis bél szindróma? Nõvérem mindig fel volt puffadva, és kiderült, hogy az a baja
Nekem ugyanezek voltak a tüneteim, majd kiderült, hogy vékonybélgyulladásom van. Attól, hogy nem fáj a gyomrod még igenis lehet baja, hisz nekem is onnan indult ki a gyulladás. Ne félj, mert én pont a félelem miatt kerültem a mûtõasztalra.
A kérdező hozzászólása: egyébként a gyomromnak semmi baja, soha nem szokott fájni, szerintem felesleges lenne csövet nyelnem
A kérdező hozzászólása: lehetséges, de attól nagyon félek :(
Pedig lehet, hogy azzal derülne fény a panaszod okára. Megint az elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: hát azt hiszem arra még nem vagyok felkészülve
Megint az elsõ vagyok. Nem ártana egy gyomortükrözés.
A kérdező hozzászólása: már voltam orvosnál, ultrahangot is készítettek, de az orvos nem látott semmit :(
Akkor valami emésztési gond lehet. Jó lenne ha orvoshoz mennél. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: mindenhol azt olvasni, hogy sok folyadékot kell inni, én iszom is kb napi 1, 5 litert, többet sajnos nem tudok, de ettõl még nagyobb lesz a hasam. akkor mi nem stimmel?
A kérdező hozzászólása: a hónap minden napján fel vagyok fúvódva :)
Örülök neki! :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!